Tervehdys lukija!

Olen kolmikymppinen himoreissaaja Lappeenrannasta. Rakkaus matkailuun syntyi jo lapsena jolloin perheemme lomamatkat kohdistuivat joka kesä erilaisiin Suomen kohteisiin. Myöhemmin kuvioihin tulivat myös ulkomaanmatkat joille minä ja kaksi sisartani pääsimme vuorovuosina.

Suomen lisäksi olen matkustanut seuraavissa maissa: Ruotsi, Norja, Venäjä, Viro, Ranska, Espanja, Portugali, Italia, Kroatia, Montenegro, Irlanti,Tunisia ja Iso-Britannia. Suurin matkarakkaus kaikista ovat juuri Brittein saaret. Tämä rakkaussuhde alkoi yhdeksäntoistavuotiaana kun suorittamani Cambridgen kielitutkinto vei minut Walesiin ja Lontooseen. Olin aina pitänyt Brittein saaria kovin synkkinä ja sateisina, mutta keväinen Wales vei sydämeni aivan täysin. Myöhemmin ammattikorkeakoulussa minulle tarjoutui tilaisuus lähteä vaihto-opiskelijaksi ja kuinka ollakaan löysin itseni taas Britanniasta, tällä kertaa itäisestä Englannista, Chelmsfordista. Nyt vaihto-opiskelijakaudestakin on kulunut kymmenen vuotta mutta rakkaussuhde on pysynyt. Olen kierrellyt Walesissa, nähnyt Skotlannin nummet ja viettänyt kolme viikkoa matkustellut ristiin rastiin Englantia. Lontoon reissuja on kertynyt jo kymmenkunta eikä loppua näy.

Jo vuosia olen haaveillut omasta matka-aiheisesta blogista kirjoittaessani reissuilla matkapäiväkirjaa ensin ruutuvihkoihin ja myöhemmin tietokoneelle ja tabletille. Rakkaudesta matkustamiseen ja kirjoittamiseen, aionkin nyt toteuttaa unelmani omasta blogista. Tervetuloa mukaan reissuun!

instagram
Next Post

No Comments

Leave a Reply