Surat Thani, Thaimaa

Thaimaa ei ole vain talvikohde – 5 syytä kokea suosikkimaa kesällä

Matkailijoiden rakastaman Thaimaan suosio kesäkohteena kasvaa jatkuvasti eikä ihme, sillä maa tarjoaa lomailijalle runsaasti nähtävää myös kesäkuukausina. Lue viisi syytä ja lähde Thaimaan-lomalle kesällä!

1. Edulliset lennot

Lennot eri matkakohteisiin ovat halvimmillaan suosituimman matkailukauden ulkopuolella, eikä Thaimaa ole poikkeus. Siinä missä talvisesongin lennot voivat käydä yllättävän kalliiksi, kesäisin Thaimaahan voi lentää hyvin edullisesti. Halvimmat lentoliput Thaimaahan saat, kun olet valmis matkustamaan touko–syyskuussa.

Edulliset lennot löydät esimerkiksi Rantapallon lentohausta.

2. Matkailijoiden vähyys

Kukapa ei rakastaisi autiota paratiisirantaa? Niiden löytäminen on talvikaudella melko haastavaa Thaimaan suosion vuoksi, mutta ei tuota kesäisin ongelmia. Kesäkaudella onkin mahdollista nähdä täysin uudenlainen Thaimaa, kun rannat ovat lähes autioita eikä melkeinpä missään tarvitse jonottaa.

Koh Lipe
Kesäkaudella Thaimaassa voi nauttia rauhallisista rannoista.

3. Vehreä luonto

Thaimaan luonto on kesällä kauneimmillaan, kiitos virkistävien sadekuurojen, joiden ansiosta luonto hehkuu ja puut vihertävät. Kesäisin vedenpinta on talvikautta korkeammalla, joten esimerkiksi vesiurheilulajien harrastaminen onnistuu huomattavasti helpommin. Myös esimerkiksi vesiputoukset ovat reilusti näyttävämpiä kuin talvella.

4. Loistava majoitustarjonta

Kesäkaudella Thaimaassa ei tarvitse tinkiä majoituksen tasosta, sillä tarjontaa riittää ja hinnat ovat edulliset. Halvat hinnat takaavat sen että budjettia jää muuhunkin, joten kesäkaudella Thaimaan-lomaa varten säästetyt rahat riittävät huomattavasti pidemmälle kuin talvikaudella.

5. Paikalliset juhlat

Kesäinen Thaimaa tarjoaa useita mahdollisuuksia tutustua paikalliseen kulttuuriin. Esimerkiksi 24.–26. kesäkuuta Pohjois-Thaimaassa sijaitsevassa Loein maakunnassa järjestetään Phi Ta Khon -aavefestivaali. Sen näyttävin osa on värikäs paraati, jossa paikalliset tanssivat ja poseeraavat valtavissa naamioissa.

>> Joko suunnittelet matkaa kesä-Thaimaahan? Löydä halvat lennot Rantapallon lentohaun avulla!

Lähde ja kuvat: Thaimaan matkailutoimisto

Päivitetty: 15.6.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (1 votes, average: 2.00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia