Fuengirola

Shoppailijan opas Fuengirolaan – löydä lomakohteen parhaat ostospaikat

Fuengirolassa voi shoppailla niin ostoskeskusten ketjuliikkeissä kuin viikoittain järjestettävillä markkinoilla. Katso vinkit kaupungin parhaille ostospaikoille!

Nauti lomakohteen ostosmahdollisuuksista

Aurinkorannikon Fuengirola on suosittu lomakohde, jonne matkailijat saapuvat erityisesti auringonpaisteen ja lämpöisten rantakelien perässä. Kaupungissa on helppo nauttia rennoista lomapäivistä, ja suosionsa vuoksi Fuengirolassa on matkailijoille myös paljon palveluita kuten ravintoloita.

Monien lomasuunnitelmaan kuuluu aina ulkomaille lähtiessä myös shoppailu, ja Fuengirola tarjoaa mainiot puitteet niin vaatekaapin päivitykseen kuin tuliaistenkin ostamiseen. Fuengirolassa ostoksia voi tehdä niin kauppakeskuksissa, pikkuliikkeissä kuin torillakin. Jokaisen makuun löytyy kaupungista varmasti mieleinen shoppailupaikka!

Fuengirolaan voi tulla ostoksille kätevästi muista Aurinkorannikon lomakohteista esimerkiksi junalla, bussilla tai vuokra-autolla.

Katso Fuengirolan parhaat ostospaikat!

Ketjuliikkeitä Miramar-ostoskeskuksessa

Miramar-ostoskeskus on shoppailijan paratiisi Fuengirolassa. Kauppakeskuksen katon alta löytyvät kaikki suosituimmat espanjalaiset ja kansainväliset ketjuliikkeet. Miramarissa on esimerkiksi edullisia vaatteita ja asusteita myyvän Primark-ketjun liike, ja vaatekaupoista edustettuina ovat myös muun muassa Massimo Dutti, Bershka ja Stradivarius. Ruokaostoksia voi tehdä suuressa Carrefour-myymälässä.

Ostoskeskuksessa viihtyvät myös shoppailusta vähemmän innostuneet matkaseurueen jäsenet, sillä keskuksessa on kauppojen lisäksi ruokapaikkoja, kahviloita ja elokuvateatteri.

Miramarissa on ilmaiset parkkipaikat, joten sinne on helppo tulla autolla. Ostoskeskukseen pääsee myös Fuengirolan busseilla 1, 4 ja 5. Miramar on auki maanantaista lauantaihin, ja joskus poikkeuksellisesti myös sunnuntaisin. Ajankohtaiset aukioloajat voi varmistaa kauppakeskuksen sivuilta.

Löytöjä Fuengirolan markkinoilla

Fuengirolassa järjestetään joka tiistai suuret markkinat, jotka houkuttelevat paikalle ihmisiä myös lähialueen muista lomakohteista ja pikkukaupungeista. Mercadillo-nimellä tunnetut markkinat pidetään kaupungin markkina-alueella Calle Recinto Ferial -kadun ympäristössä. Samalla alueella on lauantaisin kirpputori.

Markkinat Fuengirolassa
Fuengirolassa järjestetään suuret markkinat joka tiistai.

Markkinoilla on jopa pari sataa kojua, joissa myydään esimerkiksi tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, vaatteita, koruja ja koriste-esineitä. Markkinoilta voi hankkia vaikkapa lomatuliaisia.

Fuengirolan alueella järjestään myös muita pienempiä markkinoita. Ruoan ystävien kannattaa käydä La Galería -kauppahallissa, jossa on kymmenkunta herkkuja tarjoilevaa kojua. Kauppahalli sijaitsee Plaza de la Constitución -aukion läheisyydessä ja on avoinna puolilta päiviltä keskiyöhön.

Pikkukauppoja kaupungin kaduilla

Fuengirolassa on vilkas rantakatu, jonka ympäristöstä löytyy erityisesti rantavarusteita ja -vaatteita sekä matkamuistoja kauppaavia liikkeitä. Näistä kaupoista saa usein myös juomia, pientä syötävää sekä sanoma- ja aikakauslehtiä.

Fuengirolan rantakatu
Fuengirolan rantakadun läheisyydessä on monia pikkukauppoja, jotka myyvät esimerkiksi rantatarvikkeita sekä virvokkeita.

Myös kaupungin keskustan alueelta löytyy vaihtoehtoja shoppailijalle. Esimerkiksi Condes de San Isidro -kadun ympäristössä on niin ketjuliikkeitä kuin pikkukauppoja. Erityisesti alueella on lukuisia kenkäliikkeitä, joista saa suomalaisittain edulliseen hintaan vaikkapa kauniita sandaaleja ja korkokenkiä. Kannattaa huomioida, että osa pienemmistä liikkeistä sulkee ovensa iltapäivällä siestan ajaksi.

Kaikki saman katon alla El Corte Inglés -tavaratalossa

El Corte Inglés on Espanjan suurin tavarataloketju, jonka myymälä löytyy myös läheltä Fuengirolaa, naapurikaupunki Mijasin puolelta. El Corte Inglésissä myydään esimerkiksi merkkituotteita, vaatteita, kosmetiikkaa, elektroniikkaa, leluja ja sisustusesineitä. Tavaratalosta löytyy siis jokaiselle jotakin.

Mijasin El Corte Inglés sijaitsee aivan moottoritien A-7 vieressä. Tavaratalo on normaalisti auki maanantaista lauantaihin, mutta tärkeimpinä juhlapyhinä se on suljettu.

>> Suunnitteletko shoppailumatkaa Fuengirolaan? Löydä edullinen loma Rantapallon äkkilähtöhaun avulla!

Teksti: Krista Ahonen
Kuvat: Istockphoto, Krista Ahonen

Päivitetty: 22.5.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (4 votes, average: 3,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia