Istockphoto
Espanja

Playa del Ingles saa matkailijan rakastumaan – katso kuvasarja suomalaisten ikisuosikista

Playa del Inglesin kuusi kilometriä pitkä hiekkaranta kutsuu matkailijaa. Katso kuvat tästä suomalaisten suosikkikohteesta.

Aurinkoa läpi vuoden

Gran Canarialla sijaitseva Playa del Ingles on monien suomalaismatkailijoiden suosima matkakohde. Aurinkoinen lomakaupunki tarjoaa matkailijoille runsaasti aktiviteetteja sekä tietenkin lämpöä juuri silloin, kun sitä ei Suomessa ole saatavilla.

Tekemistä riittää niin shoppaillessa kuin juhliessakin, sillä kaupungissa on mukavat ostosmahdollisuudet basaareilla ja ostoskeskuksissa. Myös ilta- ja yöelämä on varsin railakasta. Lapsiperheet arvostavat hyvien hotellien lisäksi vesihuvipuistoja, joita Playa del Inglesissä on useita. Suuren matkailijamäärän vuoksi myös hotelli- ja ravintolatarjonta on monipuolista. Hotelleja on tarjolla niin pienelle budjetille kuin arvokkaampaan makuunkin.

Noin 20 000 asukkaan Playa del Inglesissä kelpaa vierailla ympäri vuoden. Kesäisin lämpötila nousee helposti yli 30 asteen, mutta talvellakin keskilämpötila on 20 asteen tuntumassa.

1. Suomalaisten rakastama rantakohde

Playa del Ingles on helppo lomakohde suomalaiselle. Täällä pärjää yllättävän hyvin myös suomeksi – joidenkin mielestä liiankin hyvin – ja paikka on myös terveyden ja turvallisuuden puolesta helppo lomakohde. Playa del Inglesin rannat houkuttelevat niin lekottelijoita kuin aktiiviurheilijoitakin.

2. Luonto loistaa ympäri vuoden

Luonto Kanariansaarilla on sopeutunut kuumaan ja kuivaan säähän. Kevään vehreys vaihtuu myöhemmin kesällä tummempiin väreihin, mutta kukat kukkivat ja luonto loistaa kaikkina vuodenaikoina omalla tavallaan.

3. Musiikki soi kaupungin illassa

Iltaelämä Playa del Inglesissa on vauhdikasta ja rentoa. Ilta pimenee Playa del Inglesissa aikaisin ja paljastaa kauniin tähtitaivaan.

>> Lue lisää vinkkejä Playa del Inglesiin Rantapallon kohdeoppaasta

Teksti: Fanni-Laura Patanen
Kuvat: Istockphoto ja Getty Images

Päivitetty: 24.1.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 3,67 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

2 kommenttia

Hei! Espanjan oikeinkirjoitus: Playa del Inglés, ei Playa del Ingles. Lisäksi, artikkelissa puhutaan osuvasti kyseisestä kohteesta “lomakaupunkina” tai “lomakohteena”, mutta “kaupunki”-sanaa en käyttäisi koska kyseinen lomakohde kuuluu hallinnollisesti San Bartolomé de Tirajanan kuntaan.