Koh Lipe, Thaimaa

Löydä oma paratiisirantasi Thaimaassa – Koh Lipen parhaat rannat

Matkailijoiden haavekuvat valkoisesta hiekasta ja turkoosista vedestä toteutuvat Thaimaan Koh Lipellä, joka on suosittu matkailusaari. Löydä oma suosikkirantasi!

1. Pattaya Beach

Pattaya Beachin vitivalkoinen hiekkaranta on useimmille matkailijoille ensimmäinen näkymä Koh Lipellä, sillä saaren matkailijaliikenne kulkee juuri suositun matkailukaupungin mukaan nimetyn rannan kautta. Valkoinen, erittäin hienojakoinen hiekka on omiaan toivottamaan saapujat tervetulleeksi lomasaarelle.

Pattaya Beachin palvelut ovat saaren parhaat, sillä sen varrella on lukuisia hotelleja, ravintoloita ja baareja. Myös Koh Lipen pääkatu Walking Street alkaa juuri Pattaya Beachilta, joten se on hyvin keskeisessä asemassa.

Rannalla riittää vipinää aamuvarhaisesta iltamyöhään, ja ulapalta saapuvien perinteisten pitkähäntäveneiden loppumaton virta pitää rannan kiireisenä. Ranta sopii myös auringonottoon ja rantaleikkeihin, vaikka ei olekaan Koh Lipen rauhallisin ranta.

2. Sunset Beach

Kaksi pienen saaren rantaa on nimetty sen mukaan, kannattaako siellä katsella auringonnousua vai -laskua. Thaimaassa sijaitsevan Koh Lipen saaren parhaaksi rannaksi kehuttu Sunset Beach on nimensä mukaisesti oivallinen juuri auringonlaskun väriloistosta nauttimiseen, ja aamuisin palmun varjossa oleva ranta tarjoaa mukavaa viilennystä.

Koh Lipe, Thaimaa
Koh Lipen Sunset Beach on nimensä mukaisesti oivallinen paikka katsella auringonlaskua.

Sunset Beach -rannan hiekka muodostuu pienistä kivistä, joten se ei ole kaikkein pehmein alusta paljaiden jalkojen alla, mutta takaa kirkkaat rantavedet. Sunset Beachilla voikin tiirailla pinnan alapuolista elämää myös ilman uimalaseja, sillä vesi on hyvin kirkasta.

Rannan yhteydessä toimii pari hotellia ja leirintäalue, jonka lisäksi rannalla on ravintoloita ja baareja, joista voi vuokrata esimerkiksi snorkkelin tai kajakin.

3. Sunrise Beach

Pitkähäntäveneiden täyttämä pehmeähiekkainen Sunrise Beach sijaitsee saaren vastapuolella Sunset Beachiin nähden, ja kuten nimestä voi arvata, on aurinkoisimmillaan aikaisin aamulla. Rannalta avautuu näyttävä maisema vastapäisille horisonttiin nouseville pikkusaarille.

Koh Lipe, Thaimaa
Sunrise Beachin hiekka on pehmeää ja vaaleaa.

Sunrise Beachin varrella on runsaasti ravintoloita, sukelluskouluja ja muita palveluita, jotka pitävät nälkäiset rantalöhöilijät kylläisinä.

Siirry tästä lentohakuun ja vertaile hinnat Thaimaahan >>

Teksti ja kuvat: Inka Khanji

Päivitetty: 1.1.2017

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (3 votes, average: 1.33 out of 5)

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *