Yö Sokos Hotel Presidentissä – Omaa aikaa Talvimyrskyssä

Tein tammikuun viimeisenä viikonloppuna jotain ennenkuulumatonta – vietin yön yksin hotellissa sekä bonuksena kävin illallisella yksin, kerta se ensimmäinenkin. Petri piti viikonloppuna poikien tuparit ja väistyin karkeloiden tietä viettämään omaa viikonloppua Sokos Hotel Presidenttiin, uudistettuun Talvimyrsky-huoneeseen, kylpypallot ja kasvonaamiot laukussa. Postaus on toteutettu yhteistyössä Sokos Hotel Presidentin kanssa. *

Nyt olet tullut talvimyrskyyn. Pohjoisen ainutlaatuiseen talveen. Pakkanen narisee, lumihiutaleet leijailevat, jossain saattaa tuulikin tuivertaa. Väki hiihtää metsissä ja katsoo mäkihyppyä kotisohvalla. Karhut nukkuvat talviunta. Mitä sinä rakastat talvessa?

presidentti5presidentti4

Uudistetussa Presidentissä huoneet kertovat tarinaa

Sokos Hotel Presidentti uudistuu huone huoneelta alkusyksyyn 2018 mennessä ja jokaiseen kerrokseen tulee oma teemamaailmansa. Teemoina toimivat juhannus, talvimyrsky, hiljaisuus, satumetsä, joista majoituin Talvimyrsky-teemaisessa huoneessa. Talvimyrsky oli erittäin toimiva valinta Helsingin loskaiseen tammikuuhun ja huone ihastutti yksityiskohdillaan, suihkun lasissa oli lumihiutaleita ja tyynyillä hiihtäjiä. Mielestäni uudistus oli vallan tervetullutta sillä rakastan tarinallisia hotellihuoneita – eikä uudistus ole koskaan pahasta. Talvimyrskyssä minua odotti keväinen kuohuva ja makeat alkupalat ja talvimyrskyn hirvi oli erittäin hyvä selfie-kaveri yksinäisenä iltana.

Vaikka Talvimyrsky oli erittäin ihana, mieleeni hiipi jo ajatus tulevasta kesästä jolloin olisi mielenkiintoista testata satumetsä- tai juhannusteemaista huonetta. Huone oli miellyttävä ja rauhaista, mielekäs huone nukkua ja viettää rauhallista iltaa itsekseen. Talvimyrskyssä tuntui siltä että ulkona olisi paukkuva pakkanen, vaikka oikeasti ikkunoiden takaa löytyi loskainen Helsinki. Huoneessa on siis hyvä ”huijata itseään” sään osalta. Lue lisää uudistuksesta ja huoneteemoista täältä.

Erityismaininnan antaisin sille että suosikkiteetäni, Clipperiä löytyi hotellihuoneesta vihreänä ja valkoisena – aika hauska sattuma sillä olin jokin aika sitten marmattanut ainaisista Liptonin Earl Grey-teepusseista, joita tuntuu olevan tarjolla kaikkialla. Onko täällä muita ketkä ei voi sietää niitä ainaisia Liptoneita? Pieni juttu varmaan monelle mutta suuri juttu iltateen suurkuluttajalle.
presidentti1presidentti2presidentti6

Oiva paikka rentoutumiseen

En olisi uskonut kuinka paljon tarvitsin omaa aikaa – enkä olisi uskonut kuinka paljon nautin ajasta yksin. Hotelli on aivan Helsingin ytimessä mutta en kaivannut huoneesta pois ollenkaan. Avasin television, laitoin ammeeseen veden ja heitin kylpypallon ammeeseen. Levitin mutanaamion kasvoille ja laskeudun ammeeseen – ai että! Vaikka hotelli oli uudistuksen alla ei ylimääräistä hälyä kuulunut mistään, eikä uudistamisen työmaat näkyneet reiteilläni. Töitä uudistuksen osalta ei tehdä viikonloppuisin lainkaan ja viikollakin päiväseltään.  Vahva suositus oman ajan ottamiselle Presidentissä. Vaikka hotellin ulkopuolella odotti koko Helsinki, ei allekirjoittanutta kiinnostanut nousta huoneesta (ammeesta) pois ollenkaan.

Aamiainen nautitaan Presidentti-salissa. Olen tosi huono kokoamaan hotelliaamupalasta suloista kokonaisuutta mutta jälleen kerran on mainittava suosikkiteen ilmestymisestä aamiaistarjoiluun – ai että tää tyyppi oli vallan onnellinen niinkin pienestä asiasta kuin teestä.

presidentti8ppp

Sevillassa ei tarvitse pelätä illallistamista yksin

En ole koskaan illallistanut yksin ja kieltämättä jännitin ensimmäistä yksin nautittua illallistani aika paljon. Presidentin kanssa samassa rakennuksessa toimii ravintola Sevilla, joka vie asiakkaan makumatkalle Espanjaan, pohjoismaisen ruokamaailman twistillä. Olin liikkeellä aikaisin, jo seitsemän jälkeen joten illallistamassa oli vain muutama lapsiperhe lisäkseni. Ravintolassa oli rento ote tarjoiluun eikä yksin illallistaminen ei tuntunut täällä yhtään huonolta vaihtoehdolta. Nautin yllättävän paljon yksin istumisesta ja oman ajan fiilistelystä ja vielä tuohon aikaan hiljaisessa ravintolassa oman ajan otto toimi yllättävän hyvin. Suosittelen lähtemään liikkeelle siis aikaisin, mikäli yksin illallistaminen jännittää – en ainakaan kohdannut ihmetteleviä katseita ja Sevillassa letkeä espanjalaistunnelma auttoi vain asiaa, ei nääs tuntunut siltä että olisi pitänyt pokkuroida.  :–) Pieni ihmetys mainittakoon siitä että tarjoilija ei tarjonnut minulle viinilistaa tai viiniehdotusta ollenkaan, vaikka ilmaisin kyllä haluni punaviinilasiin. Sain siis punaviinin pöytääni, ilman mitään saatesanoja. Ehkä tämä oli sitä espanjalaista letkeyttä?

Söin karitsan sisäfileetä, sherrykastikeella, juurespyreellä ja puolukkasiirapilla. Tarjoilija ehdotti ensin kausiblinejä joista pidän aivan hirveästi, mutta teen blinejä kotona niin usein että en enää ravintolassa ala niitä syömään. Karitsa oli erittäin hyvä kokonaisuus ja kaikki maut toimivat yhteen todella hyvin. Tulin niin täyteen pelkästä pääruoasta ettei minulla ollut jälkiruokiin enää mitään asiaa. Tätä postausta kirjoittaessa iski nälkä, sillä tuo annos oli kyllä omaan makuun niin toimiva – vahva suositus letkeälle ilalle.

presidentti3pp
* Postaus on toteutettu yhteistyössä Sokos Hotel Presidentin kanssa, huone ja illallinen on tarjottu Sokos Hotel Presidentin puolesta. Kiitos Sokos Hotel Presidentti ja Ravintola Sevilla!

Tämä onkin ensimmäinen täysin puhelinkuvilla toteutettu postaus sillä kameran muistikortti kadotti kaikki kameralaatuiset kuvat syövereistään – voiko enää pahempaa olla? iPhonen kuvanlaatu kyllä yllätti mutta jatkossa mennään kuitenkin taas ihan tutulla ja turvallisella Olympuksella :–)

Milloin sinä olet viimeksi ottanut omaa aikaa itsellesi hotellissa?

 

Psst! Seuraa meikäläistä ja blogia myös:

IG: @miraorvokki

Twitter: @miraorvokki

Facebook: @pondekengissa

Blogit.fi: Pöndekengissä

 

 

 

 

Panimokierros Kochi Aidadissa – Matkapoikien matkassa

Matkustimme joulukuussa Tallinnaan testiryhmän kanssa. Matka tapahtui arpaonnen siivittämänä ja lähdimme serkkuvoimalla Tallinnaan Matkapoikien matkassa. Testiryhmämme sai testata muutaman uuden Matkapoikien valikoimaan tulevan tekemisen Tallinnassa ja yllätyinkin näistä tekemisistä positiivisesti, sillä Tallinnan tekemiset ovat vielä itselleni vähän tuntemattomampia. Olen alkanut tutustua Tallinnaan paremmin vasta kesän 2015 jälkeen ja kaikki uudet jutut naapurimaassa ovat tervetulleita. Ensimmäinen etappi oli Kochi Aidadin panimolla, osoitteessa Lootsi 10, 10151 Tallinn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Panimokierros ja olutmaistelu Kochi Aidadissa

En ole koskaan aiemmin vieraillut panimokierroksella mutta tällä reissulla tuli sitten sekin koettua. Kochi Aidad on monelle varmasti tuttu sijaintinsa vuoksi, sillä se sijaitsee lähellä yhtä suosittua alkoholikauppaa. Olenkin tyhmyyttäni leimannut Kochi Aidadin vain paikaksi, jossa käydään juomahakureissulla vetämässä mättöruoat ja juostaan takaisin laivaan pääasiassa sijainnin takia, enkä ole sitten koskaan paremmin tutustunut kyseiseen paikkaan. Kierroksella kuitenkin selvisi että Kochi Aidadin rakennuksen historia ulottuu jopa 1800-luvun puolelle ja ravintolakokonaisuus on rakennettu alkuperäisten seinien suojaan, sen päätehtävä ei siis olekaan ollut palvella juomahakureissuasiakkaita vaan paikassa on tarjolla paljon muutakin. Rakennuksessa sijaitsee panimon ja ravintolan lisäksi myös kaunis kahvila.

Panimokierroksen vetäjä saapui paikalle ja kierros alkoi. Kierroksen vetäjällä oli heti homma hallussa ja hän kertoi kierroksen onnistuvan sekä suomeksi että englanniksi. Mukana oli henkilöitä joille olutsanasto oli vieraampaa ja päätimmekin pyytää kierroksen suomeksi, joka osoittauti erittäin hyväksi valinnaksi. Englanninkielistä olutsanastoa pelkäävälle tämä suomenkielinen opastus on siis loistojuttu!

Ensimmäiseksi nousimme rappuset, jotka johtivat ravintolan yläparvelle. Oluttynyreitä ei ole piilotettu vaan ne näkyvät lasiseinien läpi ravintolan puolelle. Kierroksen vetäjä kertoi että he ovat ylpeitä oluistaan ja haluavat innostaa ravintolavieraita tutkimaan olutkulttuuria. Panimo on pieni, eikä tuota suuria määriä olutta vuosittain mutta sydämen asia oluenvalmistukseen huokui kierroksen vetäjän sanoista.

Kiersimme panimon kokonaisuudessaan ja kuulimme oluenvalmistuksen kulun alusta loppuun. Saimme myös maistaa kahta erilaista mallasta – lopputulos odotti sitten kierroksen jälkeen ruokapöydässä. Kierroksen loppupuolella saimme myös testata Kochin uutuusolutta suoraan tynnyristä – olutta joka ei vielä ole myynnissä. Kierros siis toi oluen ihan uudelle tasolle myös niille joille olut on vain sitä keskikaljaa ruokakaupasta – joku sanoi ettei ollut edes ajatellut oluen voivan olla näin monimuotoista. Kierros oli lyhyt mutta juuri sopivan pituinen, mikäli mielisi yhdistää lyhyeen päiväristeilyyn mukavaa aktiviteettia ystävien kesken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olutmaistelu panimokierroksen jälkeen

Kierroksen jälkeen meille oli katettu pitkä pöydä Kochi Aidadin ravintolassa. Tarjolla oli kuutta erilaista Kochin olutta ja niihin sopivia snack-lautasia. Panimokierroksen vetäjä vetäytyi tässä vaiheessa sivummalle, eikä olutopastusta ollut enää tarjolla. Mikäli oli unohtanut tiedot jostain tietystä oluesta kierroksen aikana, ei siitä tarvinnut murehtia sillä perustiedot tarjolla olevista oluista löytyi lautasen alle asetellusta pöytätabletista.

Panimokierros, olutmaistelu ja ruokailu kestivät yheensä pari tuntia ja tämä paketti on erittäin helppo yhdistää Tallinnanristeilyyn, vaikka ihan päiväristeilyyn. Panimon oluita voi ostaa myös kierroksen jälkeen mukaansa. En löytänyt kierrosta vielä Matkapoikien sivulta, mutta eiköhän tämä sinne pian ilmaannu. Kokonaiskustannus oli muutaman kymmenen euron luokkaa, sisältäen panimokierroksen, olutmaistelun ja snack-lautaset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletko sinä ollut panimokierroksella Tallinnassa?

Psst! Seuraa meikäläistä ja blogia myös:

IG: @miraorvokki

Twitter: @miraorvokki

Facebook: @pondekengissa

Blogit.fi: Pöndekengissä

Ensimuistoja Turkista ja Matkamessulippujen voittajan julkistus!

Matkamessut ovat aivan pian! Matkamessujen vuoden 2017 partnerimaa on Turkki, joka on ollut itselleni todella ristiriitainen matkailukohde. En ollut koskaan kiinnostunut Turkista, enkä koskaan kokenut matkustavani sinne, sillä en kokenut Turkin olevan minua varten. Yksi työmatka kuitenkin muutti suunnan ja Turkki on kutsunut minua useammin kuin olisin koskaan kuvitellut. Turkki on siis yllättänyt allekirjoittaneen positiivisesti, enkä yhtään ihmettele että Turkki on monen matkaajan suosiossa. Lisää Matkamessujen ohjelmasta Turkin osalta löydät täältä.

Halusinkin koota Matkamessujen kunniaksi omia muistojani Matkamessujen partnerimaasta Turkista, sillä Turkki on ollut monessa ensikerrassani mukana..

..Turkki oli ensimmäinen työmatkakohteeni – vähän voi pieni ihminen olla iloinen ensimmäisestä työmatkastaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 .. Turkin Alanya oli ensimmäinen paikka jossa aallokko pilaili kuvattavan kustannuksella – koko vaatekerta oli hetkessä läpimärkänä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 .. Turkki ja ensimmäinen All Inclusive-kokemus joka johti tarjoilijan nauramiseen – tarjosin viinilasin tilattua pankkikorttiani ja vastaus oli: ”Lady, you are in All Inclusive-hotel!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 .. Turkki ja ensimmäinen tuorepuristettu granaattiomenamehu – olen edelleen koukussa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Ensimmäinen jälleennäkeminen sitten vaihto-opiskelun. Jälleennäkeminen turkkilaisen ystäväni kanssa hänen kotikaupungissaan Turkin Antalyassa – kansanlauluja ja trubaduureja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Ensimmäinen ”DOCTOR FISH!” – ja saakin olla sitten  viimeinen, kauhea kutituspaniikki! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Turkki oli ensimmäinen blogimatkakohteeni – ja jostain syystä samalla reissulla joku antoi minun ohjata moottorivenettänsä. Ensimmäistä kertaa siis ruorissa ja vielä ilman haaksirikkoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.. Turkki oli ensimmäisen ”long haul”-lentoni pysähdyspaikka, samoin ensimmäisen pitkän matkan lennon lentoyhtiö oli turkkilainen – enkä keksi yhtään pahaa sanaa!

1-DSC00504

Ja sitten, rumpujen pärinää! Kaksi kappaletta matkamessulippuja meni tänä vuonna yhdelle onnekkaalle ja hän on Markus B! Liput lähtevät postilla Markukselle. Toivottavasti MATKA2017 tuo tullessan paljon matkaideoita voittajalle ja jokaiselle kisaan osallistuneelle.

Millaisia ensikokemuksia sinulla on Turkista?

Psst! Seuraa meikäläistä ja blogia myös:

IG: @miraorvokki

Twitter: @miraorvokki

Facebook: @pondekengissa

Blogit.fi: Pöndekengissä

Mikä Kreikan kohteista on paras? – Pieni kohdevertailu

Olen kuullut usein Kreikan kohteiden kanssa pähkäillessä kysymyksen ”Mikä Kreikan matkakohteista on paras?”. Siinä sitä sitten ollaan ”Hmm.. No jos vähän selvitetään että mitä etsitte lomaltanne ja päätetään paras kohde sitten?”. Useimmiten se paras löytyy pienellä rajaamisella, oli sitten kyse kohteesta kuin kohteesta. Tässä postauksessa käyn läpi neljä eri Kreikan kohdetta, joista minulla on kokemuksia: Rodoksen kaupungista, Hanian kaupungista, Plataniaksen kylästä, sekä Pargan kaupungista jotka ovat aika klassisia Kreikan matkakohteita. 

1-DSC_1067

Helppo Rodos – lasten ja nuorten kanssa

Rodoksen kaupunki on ensimmäinen kohde minne olen matkustanut Kreikassa. Rodoksen saari on Kreikan neljänneksi suurin ja kattaa paljon muutakin kuin Rodoksen kaupungin ja Rodokselta löytyy mielestäni jokaiselle jotain. Omaan kokemukseeni pohjaten Rodoksen kaupunki on loistava kohde lasten ja nuorten kanssa reissatessa, sinne voi lähteä myös nuorten kaveriporukan kesken. Rodoksen kaupunki on myös suosittu ”repeatereiden” keskuudessa, eli kaupunkiin ihastuneet palaavat sinne aina vain uudelleen ja uudelleen.

Rodoksen kaupungissa on hyvät uimarannat, eikä rannat ole kovinkaan nopeasti syvenevä. Kaupungin kärjessä olevat rannat ovat Ellinranta ja Tuulinen ranta, joista löytyy aurinkotuolit ja monia palveluita. Eväät on helppo ostaa myyjältä ja aktiviteetit rannasta. Rodoksen kaupungista pääsee helposti laivoilla ja lautoilla esimerkiksi Ateenaan, Symille tai Marmarikseen. Muille rannoille ja nähtävyyksille pääsee vaikka busseilla, jotka lähtevät Mandrakin satamasta, kauppahallin kulmalta.  Urheilunnälkäisen kannattaa suunnata patikointiretkelle Filoremos-kukkulalle (kuva alla).

Ravintoloita on helppo löytää ja niitä on tiheästi rannalla ja rannan ulkopuolella. Ruokalistoja löytää myös suomeksi monesta ravintolasta, joten englanninkielitaidon ei tarvitse olla loppuunasti hiottua. Illallistamaan lähdetään usein vanhaankaupunkiin (kuva alla) jossa ruokatarjontaa riittää.

Shoppailumahdollisuudet Rodoksen kaupungissa on hyvät. Kaupungista löytyy myös pieniä putiikkeja mutta myös paljon kansainvälisiä vaatemerkkejä, eli muotitietoisinkin nuoriso löytää tekemistä lomapäiville mikäli rannalla lekottelu ei aina nappaa. Kansainvälisten muotiliikkeiden läheltä löytyy myös virvokkeita Starbucksista Mc Donald’siin.

Suuntaa Rodoksen kaupunkiin jos:

♡ Etsit helppoa ja huoletonta lomakohdetta

♡ Haluat samaan pakettiin rantaloman ja shoppailuloman

♡ Matkustat lasten, nuorten ja/tai isovanhempien kesken, saarelta löytyy tekemistä koko porukalle

1-IMG_0684-0011-IMG_0933 1-IMG_1439

Värikäs Hanian kaupunki – ystävien lomaan

Hanian kaupunki on kohde johon lähtisin mielelläni uudelleen ystävän kanssa. Hanian kaupunki on kohde jonne kannattaa lähteä rentoutumaan ja etsimään hyviä ravintoloita. Pieniltä kujilta löytää lumoavia sisäpihoja ja paikkoja joissa voi istua alas ja parantaa maailmaa keskustellen. Suosittu ruokailupaikka on Venetsialainen satama mutta hinnat ovat siellä korkeammalla kuin kaupungin kujilla.

Shoppailumahdollisuuksia on jonkin verran mutta mitään suurempia ostoskeskuksia ei kohteessa ole. Ostoksille kannattaa suunnata kaupungin pieniin tavernoihin. Kauppahallissa on myös tarjolla mausteita ja ruokia, mutta kauppahalli tuntuu olevan suunnattu enemmän turisteille kuin paikallisille.

Hotellivalintaa tehdessä kannattaa valita hotelli jossa on edes pieni uima-allas. Hanian lähistöllä on paljon pitkiä, hyviä kultahiekkaisia uimarantoja mutta niiden hiekoille pitää suunnata bussilla tai taksilla. Urheilunnälkäisen kannattaa suunnata rotkovaelluksille, esimerkiksi Samarian rotkoon.

Suuntaa Hanian kaupunkiin jos:

♡ Haaveilet suloisesta kalastajakylämäisestä kohteesta

♡ Matkustat ystävän kanssa

♡ Haluat majoittua kaupunkimaisessa ympäristössä eikä pääsy rannalle ole loman tärkein asia

1-DSC_0880 1-DSC_0896 1-DSC_0972

Pidetty Platanias – rantalomaa etsivälle

Plataniaksen kylä sijaitsee 11 kilometriä Hanian kaupungista länteen ja kylästä löytää hotelleja moneen makuun. Mikäli matkustaisin nyt uudelleen Plataniakseen, valitsisin hotellin jossa on tarjolla esimerkiksi puolihoito. Plataniaksessa on ravintoloita ja niistä moni on suunnattu turisteille, myös suomenkielisiä ruokalistoja löytyy. Parhaat näkymät illallisella saa Plataniaksen yläkylästä. Oma ravintolaihastukseni löytyy tästä postauksesta. Yläkylästä katsottuna auringonlaskut ovat täydellisiä.

Shoppailumahdollisuuksia ei ole suuresti. Kylässä on tavernoja joista saa tehtyä monipuoliset matkamuisto-ostokset ja ostettua matkailijan tarvitsemat palvelut. Bussilla ja taksilla pääsee helposti esimerkiksi Hanian kaupunkiin ostoksille ja illalliselle.

Platanias on ehdoton akkujenlatauskohde missä rantaviivaa riittää. Plataniaksesta kannattaa valita hotelli joka on aivan rannan tuntumassa. Ranta on todella miellyttävä joten hotellin uima-allas ei ole pakollinen.

Suuntaa Plataniaksen kylään jos:

♡ Haluat nauttia rantaelämästä

♡ Matkustat koko perheen kesken

♡ Haluat olla sivussa kaupungin hälinästä

1-DSC_1050 1-DSC_12301-DSC_0924

Pikkuinen Parga – puolison kanssa

Parga oli ensimmäinen lomakohteemme Petrin kanssa, eikä valinta mennyt yhtään vikaan. Mikäli lähtisin nyt uudelleen Pargaan, lähtisin sinne nimenomaan puolison kanssa. Parga on pieni kalastajakylämäinen kohde jossa on paljon korkeuseroja, joten kannattaa pakata mukaan kunnon kengät. Hotellia valitessa kannattaa valita hotelli heti rannan tuntumasta, mikäli ei halua kavuta elokuun helteissä pää hiessä hotelliin, rennon rantapäivän jälkeen. Mikäli korkeuserot eivät pelota helteessä, hotelli ylempää on mukava valinta. Pargan vesi on sinisintä mitä olen Kreikassa nähnyt.

Pargassa on jonkin verran shoppailumahdollisuuksia mutta shoppailumahdollisuudet ovat pääasiassa tavernojen tuotteita. Kansainvälisien vaateliikkeiden perässä ei Pargaan kannata lähteä. 

Kahviloita ja ravintoloita löytyy ympäri Pargan. Eniten ravintoloita on sataman tuntumassa ja tarjolla on ruokaa moneen makuun. Kalasta tehdyt annokset ovat yleisiä. Emme etsineet Pargasta yöelämää mutta pistimme merkille ettei yöelämään olisikaan ollut hurjia mahdollisuuksia. Pääasiassa baarit olivat pieniä, päivällä kahviloita ja illalla coctail-baareja.

Suuntaan Pargaan jos:

♡ Matkustat puolison kanssa

♡ Olet valmis kestämään korkeuseroja

♡ Haluat viettää lomaa kalastajakylän tunnelmissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itselleni parhaat kohteet olivat Parga ja Hanian kaupunki. Jos lähtisin nyt uudelleen tuttuihin kohteisiin, valitsisin luultavasti Hanian kaupungin josta etsisin pienen, värikkään hotellin.

Mikä Kreikan kohteista on sinulle paras ja mieluisin?

Psst! Seuraa meikäläistä ja blogia myös:

IG: @miraorvokki

Twitter: @miraorvokki

Facebook: @pondekengissa

Blogit.fi: Pöndekengissä