Christmas is nothing without the snow!

Juu eli joulufiilistelyjä täältä 35 asteen Bangkokista! Ei ole kyllä yhtään vielä joulufiilis, vaikka täkäläiset tavaratalot kovasti yrittääkin. Ei se joulu vaan ole mitään ilman lunta (vaikka ilmeisesti sitä ei siellä Suomessakaan ole!), mutta annetaan nyt vähän plussaa Bangkokille kivoista koristeluista 🙂

Mun uus jouluherkku: Cranberry White Chocolate Mocha, Nam!

Meillä on kaikenlaisia kuvia täällä jemmassa, joten yritän niitä jakaa teille nyt.

Mikäli ostarit ei kiinnosta niin kannattaa sulkea ruutu nyt 🙂 on meinaan pakko kertoa teille tuosta meidän lähiostarista nimeltä Terminal 21! Siellä on meinaan niin panostettu teemaan, että voi hyvänen aika! Teemanhan voi hiffata jo nimestä, eli se on lentokenttä. Keskuksen seitsemästä kerroksesta löytyy pääasiassa ruokapaikkoja ja ravintoloita ja kaikki kerrokset on jonkin kaupungin/maan teemalla rakennettu.

Eikä oo muuten paikan hifistelyssä pihistelty, mm. vessoista löytyy vessanpöntöt joista saa nappia painamalla huuhtelut ja kuivauksen 😀 Vessatkin on niin hienot, että teinit siellä räpsii kuvia itsestään ja toisistaan ihan urakalla. Ja oikeastaan koko ostari vetää puoleensa jengiä, jotka tulee sinne vaan näpsiin kuvia. Me tietysti muiden mukana… 😉

Sinänsä me ei olla kyllä Terminaalissa pyöritty, kun mitään ei voi ostaa, mutta leffassa ollaan käyty, räpsyttimet laitatin ja vitoskerroksen Food Courtissa ollaan syöty lähes päivittäin, sillä sieltä saa hyvää thaikkuruokaa 30-40 bahtilla. Aina siellä ei kyllä välttämättä ruuan suhteen onnista, mutta jos pysyy perus padthaissa tai paistetussa possussa ja riisissä niin hyvä tulee.

Jälkkäriks alakerrasta saa maailman parhaita creppejä ja ilmeisesti cupcakejakin, joita unohdin tänään ostaa! Nyt harmittaa…

Nyt alkaa olla jo myöhä, joten pitää mennä nukkuun kun aamulla alkaa kotimatka joulupukin maahan!


Comments

Christmas is nothing without the snow! — 6 kommenttia

  1. Teidän matkasta on ollut ihan älyttömän hauskaa ja mielenkiintoista lukea! Itsestäkin tuntuu ihan haikeelta kun te palaatte Suomeen ja tuntuu kuin just vasta olisin lukenu täältä teidän lähtövalmisteluista. Ihan hassua kun kuitenkin täysin ulkopuolinen lukija vaan 😀

    Kiitos tästä huippublogista! Se on saanut mut vielä varmemmaks siitä, että jonakin päivänä vielä lähden reppureissaamaan myös itse. Huikeeta kotimatkaa teille ja toivottavasti saadaan lukea teidän elämästä vielä ihan Suomenkin puolella! 🙂

    • Kiva että ole tykännyt!
      Kyllä se pikkusen alkoi pulssia nostamaan, kun yht’äkkiä tajusikin et mehän ollaan muutaman päivän päästä Somessa ja meidän mahtava reissu onkin nyt ohi… Blogihan ei pääty tähän vaan me jatketaan samalla menolla ja suunnitelmissa on jo uusia kujeita, mutta niistä sitten myöhemmin 😉

  2. Rakastan teidän blogia ja näitä kuvia…ja bangkokin lentokenttä on ehottomasti mahtava!!! siellä voi kuluttaa vaikka kuinka kauan aikaa kyllästymättä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.