Subscribe & Follow

Kyttääjät

Onneks nyt tosiaan lähen tällä viikolla Suomeen ja tuun vasta ensi tiistaina takas. 5 päivän loma on ihan tarpeen. Kaksi viikkoa siitä niin mennään Michaelin kanssa Lontooseen lomalle ja siitä suoraan lähden takas Suomeen lapsimessuille töitten takia. Tulee oltua Huhtikuussa vain pari viikkoa toimistolla ja se on ehkä ihan hyvä. Kun hain EF:lle töihin nyt kesälle niin ne haastattelussa kysykin, miksi haen siihen? Koska nykynen työ missä oon ei ole mun alaa ja kaipaan oman alan töihin.

wp-image-1566807178jpg

Kyllä se on varmaan kaikissa paikoissa, että siellä on aina joku joka kyttää jokasen tekemisiä. Semmonen wannabe pomo joka ei koskaan kuitenkaan pystyis oleen pomo koska kukaan ei kunnioittais sitä tarpeeksi. Meillä ainakin on toimistossa semmonen ja sekös ottaa päähän. Joten kaksi viikkoa putkeen pois toimistosta on ihan hyvä nyt tähän väliin.

wp-image-24637675jpg

Tanskassa alkaa oleen nyt ihan kunnolla kevät, viime viikolla yks päivä mittari näytti jopa jo +13! Ja vaikka just se päivä olin pois töistä saikulla niin kävin silti käveleen, pakko saada välillä happea. Siitäki varmaan ois tullu sanomista kun ulos menin! 

Taitaa Suomessa alkaa kohta loskakelit? Mietin, että mitkä vaatteet ja kengät otan mukaan. Mutta se nyt on ihan varmaa, että Suomessa ollessa kierrän Oulaisten kaikki kirpputorit ja halpahallista lähtee taas mukaan 10 kiloa karkkia! (Ei ehkä niin paljon mutta tosi paljon siltikin!)

Sellainen viikko

Mä nyt sanon suoraan, viime viikko oli erittäin huono viikko. Ensin maanantaina mulla oli 11 tuntia töitä ja maanantaina piti alottaa töissä manuaalisesti värkkään tilauksia. Tein sitä hommaa 2 päivää, 12 tuntia oikeastaan. Sitten yksi työkaveri alko miettiin, että toimiikohan se tuollain? Se soitteli pari puhelua ja kappas kun ne ei ollut tarkistanut asiaa sen tarkemmin ennen kuin alotin sen homman että se ei edes toimi. Tein turhaan 2 päivää töitä sen eteen ja jätin omat oikeat hommat tekemättä. Ette arvaa sitä ärtymystä mikä mulla oli sen jälkeen. Varsinkin kun sähköposteja oli siihen mennessä kertyny se 100 kappaletta ootteleen.

Samaan aikaan Michael oli kipeenä kotona. Sillä alko kauhee flunssa jo edellisviikon torstaina ja sille tuli ihan kamala yskä. Se ei saanu sen yskän takia nukuttua, joka taas tarkoitti myös sitä, että mä en saanu sen yskän takia nukuttua. Se kävi lääkärissä ja sillä olikin keuhkokuumetta johon se sit sai penisiliini kuurin. Eihän se nyt heti alkanu toimiin ja tuli lisää unettomia öitä. Sen lisäksi että en saanu nukuttua, töissä oli tekemistä (turhaa sellaista) niin alko keskiviikko iltana itellekkin tuleen huono olo. Torstai aamuna mulla oli ääni melkein pois ja kurkku kuin kaktus. Ilmotin töihin, että oon tänään pois että ei mulla tuu ääntä kunnolla. Se olikin sitten illalla kiva kuulle miten joku siellä valittanu, että Heli on aina saikulla että jonku pitää tehdä suomen hommat. Ihan teillekki kerron, oon ollu joulun jälkeen eli 3 kuukauden aikana 4 päivää saikulla. Tammikuussa 3 päivää kauheen kuumeen takia ja tosiaan sen torstain nyt. Kyllä siinä verenpaine nousi aika korkeelle.

Ja siihen vielä se, että on alkanu tuleen kamala koti-ikävä. Torstaina kuitenkin lähden kotiin käymään viideksi päivää niin ehkä mä selviän siihen saakka. Mutta kaikki yhteen niin voin sanoa, että perjantaina olin erittäin surullinen ja lauantaina yhä. Michael yritti mua lohduttaa että ei tässä mitään hätää mutta kun oon surullinen niin sit oon. Unettomuus, työt, ärtymys ja vielä flunssa siihen koti-ikävän lisäksi niin ei siitä voi muuta tullakkaan ku surulliseksi.

Carpark north

Oon muuten huomannut, että en vieläkään kuuntele uusia bändejä. Kuuntelen yhä samoja bändejä mitä 15 vuotta sitten. Siksi oonkin innostunut Ruisrockista mihin mennään kesällä, siellä on Ultra Bra! Viime kesänähän tulin Tanskaan sopivasti ajoitettuna, että näin ekaa kertaa Saybian jota myöskin oon kuunnellu lukion alusta saakka. Viime viikolla pääsin vihdoin Carpark Northin keikalle. Viime kerrasta onkin jo 11 vuotta aikaa.

Sekä Saybia että Carpark North on Tanskalaisia bändejä ja tosi tunnettuja kyllä Tanskassa, Suomesta en oo aivan varma. Sattumalta ite löysin kummankin bändin joskus teini-iässä. Miten sen sanois hyvin, oon melko rajoittunut tunteiteni kanssa. Michael kysyki monta kertaa keikan aikana onko mulla tylsää. Sen takia, että olin vain paikallani.

Mutta keikka oli yksinkertasesti ihan mahtava! Mun rajottuneista tunteista huolimatta! Carpark Northilla ois areena keikka Marraskuussakin Aarhusissa, mutta sinne en taija ostaa lippua jo senkin takia, että koskaan ei tiiä missä ollaan Marraskuussa. Nyt onkin ollu viikonloppusin kaikenlaista puuhaa ja työt vieny loput energiat niin blogikin jääny vähän vähemmälle. Ehkä se tästä kun ens viikolla pääsen lomallekkin!

Helmikuun parhaat

Tajusin yhtäkkiä että nythän on jo maaliskuu enkä kertonu helmikuun parhaimpia!

Helmikuussa meillä oli kick off uuteen kauteen kuun alussa. Aarhus täytty suomalaisista ja viikonlopun ajan sain viettää aikaa vaan suomalaisten kanssa. Mukavaa vaihtelua, ymmärsi täysin mitä muut puhui.

Josta päästäänkin siihen, että vaihdoin tanskankurssin onlineen. En vaan jaksanu enää käyä töiden jälkeen vielä tunneilla kaks kertaa viikossa. Olin aina vasta 19.30 kotona. Yli 12 tuntia pois oli vähä liikaa mulle. Ja nyt saan tehdä ne tehtävät vaikka keskellä yötä!

Jatkan yhä tätä kevään ihailua, kyllä se tulee! Aurinko paistaa koko ajan enemmän ja mäkin jaksan taas paremmin herätä! Ihanaa, että helmikuussa paisto aurinko ja oli pari astetta pakkasta. Herääkin aamulla bussilla kävellessä ja tulee hyvä mieli. 

Tässä kuussa meenkin käymään Suomessa eli sen tietääkin, että se on jo ens kuun listalla parhaimmissa. (Jo sen takia että saan karkkia ja saarioisten mikropitsoja!)

Kesällä Maltalle!

En kestä miten ilonen oon! Oikeestihan mulla on kamalia mielialan vaihteluita kun lopetin karkin, kakkujen ja energiajuomien syömisen siihen saakka että meen Suomeen. Oon yli viikon ollu ilman ylimäärästä sokeria ja sen kyllä huomaa! Eilen esim suutuin aivan pirusti mun tanskankielen tehtäville. Niin pahasti että Michael käski syömään karkkia että en ois niin vihanen. En kuitenkaan syöny. 

Mut melko pian sen raivokohtauksen jälkeen sain sähköpostia jossa mulle tarjottiin kesälle leiriohjaajan paikkaa! Hain tammikuussa EF:lle leiriohjaajaksi koska kaipaan omalle alalle. Ja eilen sain viestiä että jos haluan niin pääsen Maltalle! Tottakai! Pyysin samantien tänään töissä vapaaksi nuo kaksi viikkoa mitkä viestissä mainittiin ja otin paikan vastaan. 

Ette tajua miten ilonen oon noista kahdesta viikosta! Pääsen pitkästä aikaa tekeen omaa työtä ja vieläpä Maltalle missä en oo ennen käyny. Ei sinne lähdetä rahan takia vaan kokemuksen ja sen, että tykkää nuorten kanssa työskennellä. 

Otin siis lomaa töistä että pääsen töihin :D Mutta ku kattoo tän päivän säätä Tanskassa niin kyllä ne ajatukset menee sinne Maltalle samantien. +1 ja sataa jäistä vettä.