Subscribe & Follow

Tarve kiinteytyä

Oon innostunu nyt enempi taas kuntoilusta ja ulkoilusta. Mukavampi käydä kävelylläkin kun on valosaa pitkälle iltaa. Ja pakko se on alkaa taas kuntoileen paremmin kun ilmottauduin juoksukisaan. Elokuussa on työpaikkojen DHL juoksukisa. Ja hitto soikoot, ku se viesti tuli tanskaksi niin enhän mä ollut aivan 100% mitä siinä luki. Mut etsittiin tiimiin 5 henkeä juokseen 5km. No aattelin et no ei se kilsa per naama niin paha oo ja ilmottauduin. Sit vasta myöhemmin kuulin et se on tosiaan 5km per naama. Äh. No, onpa ainaki muutama kuukausi aikaa harjotella.

Ette voi kuvitella miten vaikeeta oli olla ilman karkkia ja sokerituotteita kuukausi. Lopetin sen tauon sit kun menin Suomeen. En ihan oo palannu takas siihen, että söisin joka päivä karkkia. Nykyään yritän sen pitää kurissa ja syön vaan viikonloppuisin herkkuja. Ei muuten oo semmonen turvonnu olokaan enää koko ajan. Sushit onneksi helpotti tätäkin aikaa. En juonu edes siideriä sen takia, että oli sokerisempaa kuin olut. Huoh mitä älynväläyksiä.

Tavotteena ois vielä vähän kaventua, numeroina ei tarvi paino pudota koska se ei tarkota miltä musta tuntuu ja näytänkö omasta mielestä hyvältä peilissä. Muiden mielipiteillä ei enää oo väliä samalla tavalla kuin mitä olin 16-vuotias. Tai mietinköhän sillonkaan niin tarkasti asioita. Sain kuitenkin lukiossakin abivuotena kunniakirjan ”vuoden pukeutuja” ja samalla tavalla pukeudun yhä, ihan miten itse haluan. Niinhän sen pitäiskin mennä sekä painon, että vaatteiden suhteen. Kunhan itsestä tuntuu hyvältä.

 

Kadotin varmaan jo punaisen langan tässä hommassa joten tiivistettynä, ilmottauduin 5km juoksuun joten pakko harjotella ja jospa siinä samassa kiinteytyis :D

Pitkästä aikaa

Muutama viikko tainnu mennä edellisestä kirjottelusta. Tais olla ennen Suomen lomaa? Yritän nyt jälleen kerran parantaa tapani. Sen lisäksi että kävin Suomessa moikkaan kavereita (yllätys babyshowerit!) sekä perhettä niin ollaan vietetty aikaa myös ihan kotona Tanskassakin porukalla. Käytiin viime kuussa keilaankin taas pitkästä aikaa.

Löysin muuten samana päivänä nahkashortsit kirpparilta ja pitihän ne laittaa päälle ku keilaan mentiin! Tilasin H&M:ltä muuten bikinitkin kesäksi. Mulla ei taija olla ku kahdet bikinit niin ostin vielä uudet. Ollaan menossa sentään jo ens kuussa Italiaan! Ja Maltan hommakin jo kesäkuussa!

Keilaus on yllättävän hauskaa ja oon hieman parantanu taitojani siinä. Mut eniten ootan kyllä sitä, että minigolf aukee pääsiäisen jälkeen. Sinne on pakko mennä kyllä kans ja se on sopivasti ihan keskustassa niin ei tarvi autoilla paikan päälle. Loman jälkeen töissä tuli muutoksia kun esimies lähti ja yks työntekijä irtisanoutui kans ja lopettaa tän kuun lopussa. Otin hoitooni myös ruotsin hommia, että helpotan uuden työntekijän stressiä. Joten onneksi nyt tullut uusia juttuja töissäkin niin viihtyy sielläkin ihan hyvin.

Ens viikolla mennään Lontooseen! Ette tiiäkkään miten sitäkin jo oon oottanu. Ja siitä suoraan työmatkalle Helsinkiin viikoksi!

Kyttääjät

Onneks nyt tosiaan lähen tällä viikolla Suomeen ja tuun vasta ensi tiistaina takas. 5 päivän loma on ihan tarpeen. Kaksi viikkoa siitä niin mennään Michaelin kanssa Lontooseen lomalle ja siitä suoraan lähden takas Suomeen lapsimessuille töitten takia. Tulee oltua Huhtikuussa vain pari viikkoa toimistolla ja se on ehkä ihan hyvä. Kun hain EF:lle töihin nyt kesälle niin ne haastattelussa kysykin, miksi haen siihen? Koska nykynen työ missä oon ei ole mun alaa ja kaipaan oman alan töihin.

wp-image-1566807178jpg

Kyllä se on varmaan kaikissa paikoissa, että siellä on aina joku joka kyttää jokasen tekemisiä. Semmonen wannabe pomo joka ei koskaan kuitenkaan pystyis oleen pomo koska kukaan ei kunnioittais sitä tarpeeksi. Meillä ainakin on toimistossa semmonen ja sekös ottaa päähän. Joten kaksi viikkoa putkeen pois toimistosta on ihan hyvä nyt tähän väliin.

wp-image-24637675jpg

Tanskassa alkaa oleen nyt ihan kunnolla kevät, viime viikolla yks päivä mittari näytti jopa jo +13! Ja vaikka just se päivä olin pois töistä saikulla niin kävin silti käveleen, pakko saada välillä happea. Siitäki varmaan ois tullu sanomista kun ulos menin! 

Taitaa Suomessa alkaa kohta loskakelit? Mietin, että mitkä vaatteet ja kengät otan mukaan. Mutta se nyt on ihan varmaa, että Suomessa ollessa kierrän Oulaisten kaikki kirpputorit ja halpahallista lähtee taas mukaan 10 kiloa karkkia! (Ei ehkä niin paljon mutta tosi paljon siltikin!)

Sellainen viikko

Mä nyt sanon suoraan, viime viikko oli erittäin huono viikko. Ensin maanantaina mulla oli 11 tuntia töitä ja maanantaina piti alottaa töissä manuaalisesti värkkään tilauksia. Tein sitä hommaa 2 päivää, 12 tuntia oikeastaan. Sitten yksi työkaveri alko miettiin, että toimiikohan se tuollain? Se soitteli pari puhelua ja kappas kun ne ei ollut tarkistanut asiaa sen tarkemmin ennen kuin alotin sen homman että se ei edes toimi. Tein turhaan 2 päivää töitä sen eteen ja jätin omat oikeat hommat tekemättä. Ette arvaa sitä ärtymystä mikä mulla oli sen jälkeen. Varsinkin kun sähköposteja oli siihen mennessä kertyny se 100 kappaletta ootteleen.

Samaan aikaan Michael oli kipeenä kotona. Sillä alko kauhee flunssa jo edellisviikon torstaina ja sille tuli ihan kamala yskä. Se ei saanu sen yskän takia nukuttua, joka taas tarkoitti myös sitä, että mä en saanu sen yskän takia nukuttua. Se kävi lääkärissä ja sillä olikin keuhkokuumetta johon se sit sai penisiliini kuurin. Eihän se nyt heti alkanu toimiin ja tuli lisää unettomia öitä. Sen lisäksi että en saanu nukuttua, töissä oli tekemistä (turhaa sellaista) niin alko keskiviikko iltana itellekkin tuleen huono olo. Torstai aamuna mulla oli ääni melkein pois ja kurkku kuin kaktus. Ilmotin töihin, että oon tänään pois että ei mulla tuu ääntä kunnolla. Se olikin sitten illalla kiva kuulle miten joku siellä valittanu, että Heli on aina saikulla että jonku pitää tehdä suomen hommat. Ihan teillekki kerron, oon ollu joulun jälkeen eli 3 kuukauden aikana 4 päivää saikulla. Tammikuussa 3 päivää kauheen kuumeen takia ja tosiaan sen torstain nyt. Kyllä siinä verenpaine nousi aika korkeelle.

Ja siihen vielä se, että on alkanu tuleen kamala koti-ikävä. Torstaina kuitenkin lähden kotiin käymään viideksi päivää niin ehkä mä selviän siihen saakka. Mutta kaikki yhteen niin voin sanoa, että perjantaina olin erittäin surullinen ja lauantaina yhä. Michael yritti mua lohduttaa että ei tässä mitään hätää mutta kun oon surullinen niin sit oon. Unettomuus, työt, ärtymys ja vielä flunssa siihen koti-ikävän lisäksi niin ei siitä voi muuta tullakkaan ku surulliseksi.

Carpark north

Oon muuten huomannut, että en vieläkään kuuntele uusia bändejä. Kuuntelen yhä samoja bändejä mitä 15 vuotta sitten. Siksi oonkin innostunut Ruisrockista mihin mennään kesällä, siellä on Ultra Bra! Viime kesänähän tulin Tanskaan sopivasti ajoitettuna, että näin ekaa kertaa Saybian jota myöskin oon kuunnellu lukion alusta saakka. Viime viikolla pääsin vihdoin Carpark Northin keikalle. Viime kerrasta onkin jo 11 vuotta aikaa.

Sekä Saybia että Carpark North on Tanskalaisia bändejä ja tosi tunnettuja kyllä Tanskassa, Suomesta en oo aivan varma. Sattumalta ite löysin kummankin bändin joskus teini-iässä. Miten sen sanois hyvin, oon melko rajoittunut tunteiteni kanssa. Michael kysyki monta kertaa keikan aikana onko mulla tylsää. Sen takia, että olin vain paikallani.

Mutta keikka oli yksinkertasesti ihan mahtava! Mun rajottuneista tunteista huolimatta! Carpark Northilla ois areena keikka Marraskuussakin Aarhusissa, mutta sinne en taija ostaa lippua jo senkin takia, että koskaan ei tiiä missä ollaan Marraskuussa. Nyt onkin ollu viikonloppusin kaikenlaista puuhaa ja työt vieny loput energiat niin blogikin jääny vähän vähemmälle. Ehkä se tästä kun ens viikolla pääsen lomallekkin!