Pikavuoron paikkaliput

Lippuja Pikavuoroon myy Salon Tilausmatkat Oy. Kyytiin voi hypätä lähes mistä tahansa matkan varrelta. Voit matkustaa mukana halutessasi koko matkan tai yhtä hyvin vain päivän tai pari.

Pikavuoro maailman ympäri -lippuvaraukset

Salon Tilausmatkat Oy
Jani Laine
040 54 33 218
pikavuorobangkokiin (at) gmail.com

Hinnat

Irlannin Pikavuoro (Irlannista Suomeen) hinta 250 euroa.

Matka alkaa 11. lokakuuta ja päättyy 23. lokakuuta 2016.

Pikavuoro ei ole pakettimatka

Pyydämme matkustajia huomioimaan, että Pikavuoro maailman ympäri ei ole valmismatka. Mainitut hinnat sisältävät bussikuljetuksen ja mainion seuran, mutta majoitus ja ruokailut matkan varrella jäävät kunkin itse (tai ryhmässä yhteistuumin) hoidettaviksi.

Hinta ei sisällä lautta/laivalippuja.

Edellytämme jokaiselta lähtijältä omatoimisesti hankittua matkavakuutusta. Suosittelemme laajaa vakuutusta, joka kattaa esimerkiksi sairaskuljetukset Suomeen. Myös rokotuksista jokainen lähtijä vastaa itse.

Salon Tilausmatkat Oy pidättää oikeuden reitti- ja aikataulumuutoksiin.

Katso tarkemmat reittitiedot Reitti ja aikataulu -sivulta

Vastauksia kysymyksiin

Kuinka pääsen Pikavuoron lähtöpisteeseen? Mistä kaikkialta voin tulla kyytiin? Mitä pakkaan mukaan? Millaisen vakuutuksen tarvitsen? Paljonko majoitukseen on varattava rahaa? Mihin maihin tarvitaan viisumi..?

Tiedämme, että Pikavuorosta haaveilevalla on varmasti tuhat kysymystä mielessään. Moneen niistä saat vastauksen lukemalla FAQ-sivun huolellisesti ja seuraamalla blogia aktiivisesti. Tarvittaessa yhteyttä voi ottaa myös suoraan pikavuorokippari Janiin, pikavuorobangkokiin (at) gmail.com.

FAQ

Lue Pikavuoro maailman ympäri FAQ!

11 kommenttia aiheesta Pikavuoron paikkaliput
 1. […] Varaa paikkasi Pikavuoroon! […]

 2. Kari halminen kirjoitti:

  Joo moikka ajattelin kysyä että missä mahdatte olla tammikuun alkupäässä eli 6-10.1.2013 jos olis mahdollista hypätä jostain mukaan ja sitte sinne tappiin saakka…. Muttamkaikki avainta vielä…mitsekkään tiedä minne oon matkalla…mutta kiinnostais hyvä kiinan etappi….

 3. Kyselijä kirjoitti:

  Hei! Onko Amerikan, lähinnä pohjoisen osan, matkailusta mitään hinta-arviota vielä tässä vaiheessa?

  • mirka kirjoitti:

   Jani Laineelle voisi varmaankin laittaa tiedustelua esimerkiksi sähköpostitse aiheesta.
   pikavuorobangkokiin (at) gmail.com

   • Jussi - safety kirjoitti:

    Jani laittanee Amerikan liput myyntiin ihan lähitulevaisuudessa, jahka saa selviteltyä etapin kustannuksia ja aikatauluja ihan loppuun asti. Eli voitaneen olla viikon tai parin sisällä jo viisaampia lippuasian suhteen.

 4. Paska_kaupunni kirjoitti:

  Juhuu! Oon heinä-elokuun Arizonassa ja Kaliforniassa reissaamassa, joten saatan hyvinkin yrittää hypätä kyytiin päiväksi pariksi ;)

 5. Et oo tosissas kirjoitti:

  ^ Et oo tosissas? Sulla kannattaa ainaki jättää reissu väliin jos pitää jos sähköposti-osoitteestakin alkaa nipottamaan. Miten jotku jaksaa…

 6. Reissari kirjoitti:

  2200 pelkkä bussimatka Chilestä Kolumbiaan? Johan tohon hintaan matkustaisi mantereen ympäri paikallisvuoroilla.

 7. Jani kirjoitti:

  Pikavuorolaisia bussissa on noin 20 eli noin kaksi paikkaa jokaiselle sekä linja-auto on käytössä koko ajan. Osa matkustajista majoittautuu siinä sekä säilyttää tavaroita. Saamme rmahdollisesti hyviä ryhmämajoituksia. Ajelemme rauhaksiin ja pysähtelemme toivomusten mukaan. Vierailemme suomalaisissa yrityksissä mahdollisesti myös Suomen suurlähetystöissä. Pyrimme paikanpäällä ajelemaan turisti ympyröitä/ tekemään retkiä.

  *Ajokki on rekisteröity 48pk eli jos otan 48 matkalaista kyytiin niin hinta olisi mahdollisesti halvempi kuin paikalliset bussit*.

  Tervetuloa Reissari pikavuoro infoon niin käydään läpi lipun hinta. Mikäli otamme enemmän kuin 20 pikavuorolaista Ajokkiin niin saadaan hinta edullisemmaksi. esim. jos Ajokkiin astelee 30 maksavaa matkustajaa niin lipun hinnaksi tulisi 1465 euroa.

  Nähdään infossa!

Kommentoi aihetta

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään.
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Luomalla oman käyttäjätunnuksen voit lisätä itsellesi profiilikuvan kommenttien yhteyteen. Kirjaudu sisään ja klikkaa "Omat tiedot" yläpalkista lisätäksesi kuvan.

turkish
 • monroe
 • mainosvaunu