AUTA MINUA JA BALI PERHETTÄNI

Hei rakas <3

Pyydän sinua nyt auttamaan minua ja Bali perhettäni.

Lahjoita ja auta tästä <3

Olemme yhteisössä rakentamassa pientä kodinomaista tilaa missä voimme jakaa tietoutta kokonaisvaltaisestahyvinvoinnista ja ekologisesta elämän tyylistä.

Haluamme auttaa paikallisia ja vierailijoita löytämään tien terveelliseen,onnelliseen ja tasapainoiseen elämään. Haluamme jakaa tietoutta terveellisestä ravinnosta ja sen ehkäisevistä vaikutuksesta sairauksia kohtaan. Auttaa ihmisiä löytämään iloa liikkeestä ja sen onnellisuutta lisäävistä vaikutuksista mieleen ja kehoon. Isona sydämen asiana meille on myös ekologisuus ja luonnon kunniottaminen ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Balilla on isoja ongelmia jätteiden kanssa, paikalliset ja vierailijat heittävät roskansa sujuvasti suoraan luontoon.

Meidän sydämen asiana on auttaa ihmistä ja luontoa palaamaan takaisin harmoniaan ja kunnioitukseen toisiaan kohtaan.

Balilla on viime viikkoina ollut rajuja rankkasateita ja maanvyöryjä ja ne ovat aiheuttaneet paljon tuhoa eripuolilla saarta. Meidän laakson tiet ovat huuhtoutuneet rajun vesimäärän johdosta ja paikallisten on mahdoton saada pieniä tulojaan pienyrityksistään. Onneksi mitään henkilövahinkoja ei ole sattunut laaksossa. Koko sydämeni rukoilee niiden perheiden selviytymisen puolesta, jotka ovat menettäneet kotinsa ja perheenjäseniään.

Balilla eletään hyvin rankkoja aikoja monissa saaren osissa.

Toivon, että osallistut meidän pieneen projektiin auttaa ihmisiä ja luontoa palaamaan harmoniaan <3 Lahjoita pieni summa hyvään <3

Rakkaudella, Sini-Maria

IMG_8973 IMG_8974

IMG_1584

Tulevaisuus on lasten ja nuorten ymmärryksessä, tietoudessa ja tavoissa kohdella luontoa ja ympärillään olevia ihmisiä <3

Uskon näihin pieniin ihmisiin, he tulevat muuttamaan maailmaa <3

IMG_4727

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply