m/s Finlandian Captain’s Lounge

Juhlien järjestämisestä laivalla löytyy aiemmista kirjoituksistani mm. hääjuhlahehkutusta osa 1 ja osa 2. Eckerö Linen Ryhmänkerääjä-ohjelman puitteissa minulla oli mahdollisuus päästä tutustumaan ensimmäisten joukossa m/s Finlandian uuteen rentoihin kokous- tai pienryhmämatkoihin soveltuvaan tilaan Captain’s Loungeen. Samaisella risteilyllä tutustuttiin myös hotellitarjontaan Tallinnassa, josta lisää myöhemmin.

Entisen kaksihuoneisen Owner’s Cabinin tilalle on remontoitu avara ja valoisan tyylikäs lounge-tyyppinen hytti, joka tarjoaa rennot puitteet joko Suomenlahden ylitykselle tai miniristeilylle max. 15 henkilölle. Tila ei siis ole kokouskeskuksen yhteydessä eikä näin ollen loungen tarjoilutkaan ole käytettävissä, mutta hyttiin voi tilata tarjoiluja ennakkoon varsin kohtuulliseen hintaan. Kiva vaihtoehto pienille ryhmille!

Kokouskeskus & Loungen tiloista taas löytyy kokoushuoneita kahdeksan henkilön hauskasta inspiraatiotilasta aina 100 hengen saliin saakka, joka tosiaan muuntautuu upean henkilökunnan avustuksella vaikka minkälaiseksi juhlatilaksi! Näiden tilojen pakettihintaan kuuluu siis myös tarjoilut, joihin kuuluvat niin suolaiset kuin makeat välipalat sekä kahvi/tee, virvoitusjuomat sekä olut ja viinit hanasta. Nämä tarjoilut kuuluvat myös lounge-paikkoihin, jotka maksavat 18€ ma-to sekä 20€ pe-su. Omasta mielestäni ehdottomasti paras hinta-laatusuhde Tallinnan-laivojen lounge-vertailuissa, kuten jo muissakin postauksissa mainittu 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply