Surullinen Tegelin kenttä

Ensimmäistä kertaa Tegelissä ollessani ajattelin, että onpas hieno muistomerkki vanhoilta ajoilta (vaikka Länsi-Berliinissä sijaitseekin).

Joka kerralla tuo paikka vaan ahdistaa toimimattomuudessaan enemmän. 

Joskus jotkut lennot tulevat A/B-pääterminaaliin, jolloin matkatavarahihna on heti portilla. Ei hyvä sekään, nimittäin viimeksi kesti yli puoli tuntia ennenkuin ensimmäiset laukut tulivat hihnalle. Syytä en tiedä… Airberlinin lennot ovat lähteneet pääosin parakkiterminaali D:stä. Vuosia sitten, kun Schönefeldissä sijaitsevan uuden Brandenburgin kentän piti avautua, AB lisäsi huomattavasti lentojensa määrää. Kun uusi kenttä ei avautunutkaan, niin Airberlinin orastavat ongelmat syvenivät entisestään. Ja on tuo D-terminaali aivan kauhea. Kaiken huipuksi viimeisin Finnairin lento lähti sieltä! Epäkätevää on, kun pitää ensin juosta D-terminaaliin viemään laukut lähtöselvitykseen, sen jälkeen palata pääterminaalin loungeen ja sitten lähteä hyvissä ajoin taas takaisin, kun ei tiedä turvatarkastusjonon kestoa…!

Ainoa ilahduttava asia on, että Airberlin avasi juuri konkurssinsa kynnyksellä oman ”Weltbürger”, eli Maailmankansalainen-nimisen loungensa D-terminaaliin. Tosin sinne on pääsy vain Airberlinillä lentäessä, tosin myös ilman tasokorttia kohtuullista 36€ maksua vastaan. Tarjoiluissakaan ei ollut moitittavaa, ja kävelymatka kaikille porteille lyhyt.

Joka tapauksessa, toivottavaa olisi että Berliinikin saa arvoisensa uuden ja ennenkaikkea TOIMIVAN kentän pikaisesti.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply