Finnair Schengen lounge

Aloitetaanpa Finnairin Schengen-loungesta. Siellä on pitkään ollut yksi huonoimmista tarjoiluista, joten uutinen uudesta yhteistyöstä Fazerin kanssa olikin tervetullut. Odotukset olivat korkealla.

Aivan….

 

No olihan siellä sentään muutakin 🙂 Keittoa on saatavilla kuten ennenkin, ja se on ollut huomattavasti aikaisempaa parempaa. Salaattia tai siihen verrattavissa olevaa höystettä on ollut myös tarjolla. Satunnaista lämpimäistä on ollut saanut myös mutta siten, että tarjottava on vaihtunut muutamankin kerran loungessa oloaikana. Ei mitään suurta ja ihmeellistä muutosta kuitenkaan.

Myös juomapuoli on entisellään – olutta ja siideriä hanasta sekä halpaa (kuohu)viiniä pulloista. Iltapäivä/ilta-aikaan myös konjakkia sekä lakkalikööriä.

Non-Schengen puolen loungessahan on suihkut ja sauna käytettävissä, mutta myös Schengen-puolella on kaksi suihkuhuonetta. Ekaa kertaa tuli vilkaistua sisään, eikä tuo hassummalta näyttänytkään. Voisi joskus kokeilla kun on aikainen aamulento 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply