KIRJOITTAJA

Tervetuloa lukemaan 28.11.2013 perustettua Pää Pilvissä -blogia.
Täällä kirjoittelee 24-vuotias levottomat jalat omaava Lapista lähtenyt ja sinne jo takaisinkin palannut rovaniemeläinen bloggaaja.

Minusta on mukavaa matkustella, reissailla, lennellä, junailla, roadtrippailla, patikkaretkeillä ja suunnitella kaikkia edellämainittuja. Näistä aiheista ja muista elämän sattumuksista mie tänne pilvissä leijunta-blogiin kirjoittelen. Suhtaudun intohimoisesti kotiympäristööni ja arktisiin kohteisiin. Vuorimaisemat meren äärellä ovat tyystin vieneet mennessään. Norja, Islanti, Huippuvuoret, Färsaaret, Falkland, Andit… Siinä vähän osviittaa siitä mihin kohteisiin täällä päässä haikaillaan lentolippurahoja tuhlattavaksi.

Valmistuin kesällä 2015 tradenomiksi Lapin AMKista. Opintoihin kuului vaihtojakso Akureyrin yliopistossa syyslukukaudella 2014, jonka aikana blogikin alkoi saada näkyvyyttä. Islannin seikkailuista tulen kertomaan myös vaihdon jälkeen.

Blogista löytyy myös juttuja kirjoittajan uskomattomasta tuurista matkakilpailujen saralla ja neuvoja miten mahdollisesti voisi saavuttaa samanlaiset tuurihaukan ominaisuudet. Ohjeita somekilpailuissa menestymiseen löytyy täältä.

Patikointi on ihanaa! Vaellusjuttujen ja muiden retkien kirjoitus ei tule loppumaan lähiaikoina. Päinvastoin, uusia karttoja on hankittu jo ensikesää varten. Bloggaaja vaikuttaa Sodankylässä, joten Lapissa tulee tietenkin pyörittyä paljon ympäriinsä. Niilläkin stooreilla on oma osio.

Hotelliarvosteluja tulee myös näkymään blogissa enenevissä määrin. Vielä ei ole innostuttu reppureissailuista sen vertaa, että haluttaisi hotellien tuoma pieni luksus jättää reissuilta pois.

Kärsin lentopelosta, mutta silti lempipuuhaani on halpojen lentolippujen etsiminen ja tutkiminen. Hankala yhtälö? Ei niin paha kuin voisi kuvitella. Mietteitäni lentopelosta löytyy tästä, ja tästä, sekä kertomus kokemuksestani lentomatkasta Rovaniemeltä Helsinkiin Airbusin ohjaamossa tästä. Haluatko tuntea minut paremmin? Lue 20 asiaa minusta – postaus 🙂

Tervetuloa seuraamaan ja jätä toki kommenttia tai kysymyksiä 🙂

Tulevia matkoja:

2017 on vuosi Suomiretkien!

Heinäkuussa reilaamme Keski-Euroopasta Madridiin serkkuni häihin

Ja hei, suunnitelmathan muuttuu! Niitä sovelletaan, kohdetta vaihdetaan, mutta kuitenkin aina lähetään : )