10 faktaa minusta

1. Mulla on kolme siskoa, ja oon meistä se toisiks vanhin.

2. Rakastan matkustamista, ja oon asunu Suomen lisäks neljässä eri maassa, millon matkaoppaan töitä tehden, millon hiihtopummin elämää vietellen. Nyt reilu kaks vuotta Helsingissä asuneena haikailen jo uuteen asuinpaikkaan, jonka toivoisin löytyvän joko Australian itärannikolta tai vaihtoehtoisesti New Yorkista.

3. Kuuntelen harvinaisen junttia musiikkia. Rakastan suomirockia ja -poppia, ja mun soittolistoilla pyörii paljon mm. Apulantaa, Dingoa, Arttu Wiskaria, Robinia ja Anssi Kelaa. En edes tiedä mitä radioissa tällä hetkellä soitetaan, tai mitkä on niitä tän hetken suurimpia hittejä..

4. Asun mun New Yorkilaisen poikaystäväni kanssa Helsingissä, 21,5 neliön yksiössä. Kaikki muut aina kauhistelee, että miten me mahdutaan, mutta eikös se niin mee, että sopu sijaa antaa. Ollaan muutenkin niin harvakseltaan kotona, että ainakin toistaseks tää on riittäny meille ihan hyvin. Ja kun vuokra asunnon sijaintiin ja kuntoon nähden ihan superhalpa, niin rahaa jää aina enemmän vaikkapa just siihen matkusteluun!

5. Opiskelen kulttuurituotantoa, mutta mulla ei oikeesti oo mitään hajua, mitä mä haluan tehdä isona. Toi koulutus on niin laaja, että sen pohjalta voi tehdä melkeinpä mitä vaan. Tuntuu että joka toinen päivä mua kiinnostaa tapahtumat ja niihin liittyvät tuotannot, kun taas joka toinen päivä oon ihan liekeissä tv-tuotannoista, markkinoinnista tai sisällöntuotannosta. Aika näyttää mihin mä lopulta päädyn!

6. Oon kokeillu elämäni aikana monia eri työpaikkoja, ja tällä hetkellä oon koulun ohella töissä lelukaupassa. Mun mielestä toi on ihan huippuduuni, ja viihdyn siellä ehkä vähän liiankin hyvin.

7. Oon tosi huono shoppailija. Mua ahdistaa kaikki H&M:n ja Ginan tyyliset vaatekaupat, joissa on ihan liikaa tarjontaa, ja joista en ikinä kuitenkaan löydä mitään. Suurin osa mun vaatteista onkin ostettu Stockan alelaareista. Viime syksynä olin hullujen päivien aikaan reissussa Tukholmassa, joten lähetin Ericin tarkkaan laaditun listan kanssa ostoksille. Kunnon boyfriend test, josta Eric selvisi ihan täysin pistein, vaikka myyjät olikin epäilly sen olevan eksyksissä, kun se naistenosastolla kyseli kokoja Tiger of Swedenin farkuista :D

8. Mulla on yhä edelleen unikaverina sama pehmolelu leijona, joka on ollu mulla viimeiset 25 vuotta. Se on kulkenu mun mukana mökillä ja reissannu maailmalla, enkä luopuis siitä mistään hinnasta.

9. Oon tosi huono pitämään mun tavaroita järjestyksessä, ja mulla on aina avaimet hukassa. Puhumattakaan meikeistä, hiusharjasta tai television kaukosäätimestä.

10. Rakastan puistoja, ja Kaivari, josta tänkin postauksen kuvat on viikonloppuna otettu, on mulle kun toinen olohuone. Uuteen kaupunkiin tutustuessa otan aina ekana selville kaupungin parhaat puistot, ja esimerkiks New Yorkissa Central Park on ihan mun lempipaikkoja.

 

Previous Post

No Comments

Leave a Reply