Maailma on lähellä – liity sisäpiiriin ja voita lennot!

Norwegian vie ympäri maailmaa - osallistu arvontaan ja voita lennot!

Norwegianin lennot vievät maailmalle

Maailma on nyt lähempänä kuin koskaan aikaisemmin, kiitos Norwegianin laajan reittiverkoston ja edullisten hintojen. Hyvät lentoyhteydet Suomesta ympäri Eurooppaa vievät sinut unelmiesi lomakohteeseen nopeasti ja edullisesti.

Norwegianin edulliset hinnat ja monipuolinen kohdevalikoima takaavat, että halpa kaupunkiloma on vain muutaman klikkauksen päässä. Edullisimpien kaupunkien joukkoon lukeutuvat Praha, Krakova ja Budapest tarjoavat mahdollisuuden nauttia pienen budjetin lomasta kiehtovassa ympäristössä.

Myös muut kesän 2018 huippukohteet ovat monien suomalaismatkailijoiden haaveissa: Espanjan aurinkoista Málaga, Barcelona ja Gran Canaria, Kreikan klassikkokohde Kreeta sekä Kroatian nouseva suosikki Split kiinnostavat matkailijoita enemmän kuin koskaan aikaisemmin – ja nyt lomakohteisiin pääsee aiempaa helpommin!

Valitse siis suosikkikohteesi, tutustu Norwegianin lentotarjontaan ja toteuta matkaunelmasi. Kerää Norwegian Reward -lentopisteitä ja seuraava matkasi voi olla lähempänä kuin arvaatkaan.

Voita Norwegianin lentopisteitä!

Osallistu arvontaan tilaamalla Rantapallon ja Norwegianin uutiskirjeet! Vastaa kysymykseen ja kerro, mikä Norwegianin vuoden 2018 huippukohteista kiinnostaa sinua kaikkein eniten? Vastanneiden kesken arvomme viisi 3 000 Norjan kruunun (noin 314 euroa) arvoista Norwegianin Reward-pistepakettia. Voit käyttää pisteitä Norwegianin lentojen ostamiseen.

Arvonta suoritetaan 1.10.2018.

Lue säännöt täältä.

Tilaamalla Rantapallon ilmaisen uutiskirjeen saat sähköpostiisi Rantapallon ja Rantapallon yhteistyökumppaneiden matkatarjouksia, tietoa kilpailuista ja matkavinkkejä eri kohteisiin. Listalta voit poistua halutessasi milloin vain.

Norwegianin uutiskirjeen tilaamalla saat viikottain parhaat tarjoukset ja matkainspiraatiota sekä tietoa palveluista ja lentovarauksiin liittyvistä tarjouksista.

  • Mikä vuoden 2018 huippukohteista kiinnostaa sinua eniten?

Maailma on lähempänä kuin koskaan aikaisemmin – tutustu kohteisiin ja lähde!

Lue lisää