8 vastausta artikkeliin ”Syksyn satoa

 1. Granaattiomenoitakin!? Mitenkäs niitä käytetään kuivattuina? Millaisessa puussa ne kasvavat?
  Mikäs se pömpeli tuon rakennuksen nurkalla on siinä ekassa kuvassa??
  Kiva kuva tuo hedelmäkorit taustana maisema.

 2. Enpä muuten tiennyt, että maissi voi olla näin moniväristä. Upeannäköistä. Meillä on vaan sitä keltaista eikä se mulle ainakaan maistu. Nää vois ollakin paremman makuisia. Mitäs sie niistä tykkäät?

  • En oo noita kirjavia syöny, mutta keltaistakin lajiketta löytyy monen makuista. Täällä on mm. hedelmämaissia, joka on tosi makeaa. Meillä on valkoista, keltaista ja violettia maissia, jotka on sitten sotkeutunu keskenään niin, että nyt on kaiken kirjavia ja mm. pinkkiä maissia.

 3. Moi Mirva!
  En ole aikoihin ehtinyt käydä sivuillasi. Kylläpä täällä taas on tapahtumia kerrakseen ja kuvat ovat tietenkin edelleen aivan huikaisevia. Laitoin äitisi välittämän viestin edelleen Australiaan sisaruksilleni.
  t. Marjuska

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *