Sunnuntaihöpinä

sunnuntai, toukokuu 21, 2017

   

Täällä taas. Kämppä on ihan hiirenhiljainen, kun olen yksin. Mies lähti koeampumaan yhtä kivääriä, niin josko sitä pian saadaan pakkaseen ihan luomulihaa. Ja onha se hyvä ku mies saapi taas aloittaa itselle mieleisen harrastuksen. Pikkuhiljaa kohti unelmia, ehkä joskus muutetaan maalle ja eletään luonnonmukaisempaa elämää. Tai ei mittään ehkä. Tuskin mieli vaihtuu 🙂

Kello on kohta kolme ja nyt tuntuu ekaa kertaa tälle päivälle että on ihan hyvä olo. Tyhjät viinipullot ja päänsärky muistuttaa eilisestä railakkaasta tyttöjenillasta. Olipa kyllä kivaa viettää iltaa ihan vaan kotona eikä tarvinnut kuin loppuyöstä sitten käydä paikallisessa yhdillä. Jotenki keskittyy jutteluun ihan eri tavoin ilman paarin hälinää. Huh oikeasti keskiyölläkin parvekkeella käydessä ulkona oli tosi valoisaa, yötön yö alkaa olla! Eilen käytiin iltapäivällä terassilla istumassa ja aurinko lämmitti niin mukavasti. Aina yhtä ihmeellistä, vaikka joka vuosi se kesä sieltä tulee 😉

Mut joo.. Parin tunnin päästä alkaa Suomen pronssipeli, jaigs! Ihan hullun hyvä suoritus Suomelta päästä jo neljän parhaan joukkoon, kun taakse on jäänyt mm. usa, tshekki, sveitsi.. Ja kun tuntu, et Suomen peli ei lähe toimiin. Mut eipä jääty taaskaan jumbosijoille.

Ei täsä sen kummempaa. Mulla on ollut arkipäivät yhtä opiskeluhommien tekemistä häränraivolla, mut siis yllättävän hyvä buugi et ei silleen oo päässy liikaa ahistaan. Ei mul nyt tässä ihan kamala työmaa oo.

3 jo opiskeltua kirjaa + tentti

2 lukematonta kirjaa + tentti

2 esseetä

Että no ei paha. Voisin periaatteessa nuo kaks esseetä tehdä kesän aikana, mut en halua kyl viettää kesää sillä ajatuksella, että mulla roikkuu jotain tekemättömiä tehtäviä. Tykkään siitä, että voi kerralla keskittyä yhteen asiaan. Huomenna kyl tosin aattelin tehdä yhtä blogihommaa, ainaki laittaa se alulle. Teen pienen yhteistyön yhen yrityksen kans, mut siitä lissää myöhemmin.

Taianpa ottaa vesilasin ja mennä tohon partsille istuskeleen. Ihan mahtava auringonpaiste!

Hiio hei!

 

TYYLITIISTAI – Army

tiistai, toukokuu 16, 2017

Armyn vihrelle annan sata peukkua

Yllä tieten kans kevään käytetyin huivi

ja Espanjan katutorilta löydetty laukku

Sopivasti murrettuja sävyjä, mustaa ja vähän kirkastakin – me likey

Miten puhut itsellesi?

maanantai, toukokuu 15, 2017

Huih, hetkeen ei ole ollut niin ahdistavia unia kuin viime yönä. Niin todentuntuisia ihmissuhdedraamoja. Vähän koko päivän on oudosti puristanut rinnasta ja päässä vilisee ajatuksia normaalia enemmän. Painostavalta tuntuva sisäinen puhe kuitenkin muistuttaa tärkeistä asioista.

älä anna muiden määritellä itseäsi

älä alistu

tiedät varmasti oikean vastauksen omaa elämää koskevaan asiaan – kukaan muu ei elä sitä kuin sinä

sulje korvasi lannistavalta puheelta

luota kykyihisi ja potentiaalisi

puhu itsellesi positiivisesti – olet hyvä ja riittävä

Päivä alkaa kääntymään alkuillan puolelle ja fiiliskin on ihan hyvä. Ulkona on mahtava auringonpaiste ja taidan ihan sen takia laittaa musiikit korville ja lähteä jalkaisin hakemaan tulostimeen mustetta.

Huomenna menen yliopistolle ja siellä menee pitkä tovi. Tässä olisi lisäksi pari esseetä ja pari tenttiä hoitamatta, tosin ne ihan ok-mallilla. Eiköhän tämä tästä, vaikka juuri nyt kaikki hommat tuntuu valtavalta möykyltä. Torstaina menen käymään kaupungilla yhdessä paikassa, josta ehkä kuuluu täällä blogin puolella sitten myöhemmin.

Nyt ulos mars, bye->

 

Viikko kuvina

lauantai, toukokuu 13, 2017

Roadtrip Tornioon ja Olavi Uusivirran keikka

       

Lenkkeilyä

Smoothieita

 

Vaatekuvailuja

 

Viherpiiperrystä

 

Somerolla vierailua

 

Pähkinänkuoressa 7 päivää

Kivaa lauantaita ruudun sinne puolen <3