Caldea

Caldea

Caldea_des_de_dins

Saatatte ehkä ihmetellä että mikä ihme on Caldea. Noh se on mielestäni paras sali / kylpylä missä olen ikinä käynyt ja ajattelin tässä blogipostauksessa kertoa hieman Caldeasta. Jos joku jossakin vaiheessa päätyy Andorraan vierailemaan, suosittelen todella käyntiä Caldeassa. Kylpylä itsessään ei ole välttämättä niin kummoinen, varsinkaan jos on ruuhkaa, mutta voin kertoa että aamuisin noin 8 aikaan, salin jälkeen kun kylpylässä ei ole ketään, täys 10!

Kylpylä on myös itsessään todella mahtava rakennus kuten kuvasta näkyy. Pyrin käymään salilla vähintään sen 3 kertaa viikossa, nyt tosin hiihtokauden aikana saattaa salikäynti vaihtua lasketteluun, mutta urheilua se on sekin!

Caldea tarjoaa kylpylän ohella myös salin, joka on varustettuna uusilla ja todella hyvillä laitteilla. Salin jälkeen on mukava käväistä sitten myös kylpylän puolella, hieman poreaaltaassa sekä saunassa, kuten minä esimerkiksi tänä aamuna tein!

Terkuin,

Nina the Ninja

 

 

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply