24 päivää!

Tänä aamuna Finnairin sovellus ilahduttaa minua luvulla 24!

Pian pääsen palmujen luoksi! (Kuva Teneriffalta viime marraskuussa)

 

Ensimmäinen muutto on nyt takana, tulimme loppuajaksi asumaan vanhempieni luokse. Neljä vuotta on vierähtänyt siitä, kun täällä viimeksi asusteli. Ihanaa tulla kotiin viimeisiksi viikoiksi. Muuttokuormaa lastattaessa oli kiva huomata, kuinka paljon tavarasta ollaan päästy eroon. Aiomme korkeintaan ottaa Espanjaan ihanan untuvapeittomme ja Fiskarsin sakset.

Muutamme Espanjaan ilman sen kummenpia spekulaatioita aiommekko tulla Suomeen ja milloin. Ajatuksena on lähteä niin pitkäksi aikaa, kun viihtyy. Katsotaan sitten, mihin elämä vie. Tavaroistamme säästimme murto-osan, joka jää säilytykseen vanhemmilleni. Säilytettäviin kuuluu talvitakkien lisäksi astioita.

Kuluva viikko on ollut aika raskas. Tekeminen ei tuntunut loppuvan koskaan. Joko oli pakattavaa tai myytävää. Asuntoamme pitää (tietysti) vielä maalatakkin ja hieman kunnostella. Saimme kiitettävästi eilen apua tavaroiden muuttamisessa ja asunnon siivouksessa. Vielä on loppusilaus. Stressi, jonka olen saanut itselleni aikaiseksi on ollut ainoastaan Suomen asioiden ”pakettiin laittamisessa”.

Espanjan suhteen en osaa pelätä mitään. Odotan aurinkoa ja merta innolla. En pelkää, kuinka mahdamme sopeutua tai minkälainen asuntomme todellisuudessa mahtaa olla. Olen yllättynyt itsekkin, kuinka luottavaisin ja hyvin mielin sitä lähtee tuntemattomaan. En osaa pelätä, kuinka asiat lähtee sujumaan. Ehkä nämä pelot eivät vielä mahdu aivokoppaani.

Toisaalta, mikä siellä nyt voisikaan mennä huonosti, kun on palmut ja aurinko!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *