kohtaamisia

Eräs tuttu tyyppi kertoi, että Thaimaassa on hänen ystävä jolla viisumi lopussa, mutta neiti ei halua lähteä Aasiasta kotiin joten olisimmeko voineet tarjota hänelle joksi aikaa huonetta. Ja sehan passaa meille oikein hyvin, tulo – on se pienikin tulo.

Alle kolmekymppinen likka saapui taloon. Mun ”tyttöystävä” hävisi samantien jonnekkiin ja kisat päätti lähetä asumaan ulos. En tietä mikä heitä vaivaa, mutta sisälle ne eivät ole astuneet sen jälkeen kun tämän nainen ilmestyi meille. Etu- ja takapihalla oleskelevat.

Olen erään venäläisen lemmikkilintufoorumin yks admineista. Meitä on vain 4 ihmistä. En tunne henk.kohtaisesti ketään. Istuin katselemassa uusia viesteja ja ilmoituksia, kun tämä likka istui viereeni. Katsoi mitä teen… ja jäi suu auki ku suolapatsas paikalle.
Olemme hänen kanssa tunnettu toisiamme netin kautta yli 5v! Melkein joka pv tavalla tai toisella oltu tekemississa. Hän on myös yksi admineista foorumilla! Siis voi olla uskomattomampaa?!?!
Joka krt kun minulle tapahtuu moista jaksan ihmetellä kuinka pieni tämä maapallo on!

Nooh, tietty päätimme hänen kanssa lähteä kattomaan tuonne yhteen yksityiseen mestaan, missä on paljon papukaijoja. Paluumatkalla törmäsimme paikalliseen naiseen, joka heitteli jotain ilmaan. Se oli mainan poikanen. Emme oikein ymmärtäneet mitä se selitti meille, mutta ilmeisesti opetti sitä lentämään. Tai siis hän luuli, että hän opettaa sitä pientä raukkaa. Tai sitten se yritti sitä ampaista avaruuteen…
Yllättäin nainen laski sitä kaveria meidän syliin ja lähti menee.
Jätimme pienokaisen istuskelemaan puuhun ja siirryimme lähimpään raflan terassille seuraamaan tilannetta. Kolmen tunnin päästä mitään emoja ei näkynyt. Ja noin pienet poikaset vaati ravintoa kerran tunnissa, about…
Joten meillä on nyt sitten mr. Gagarin talossa!
Hitto soikoon, mut ku ei vaan voinut sitä sinne jättä, vaikka kyllä sen tietää et luonto on julmaa.
Hyvin tyyppi näyttää viihtyvän ja ilm. ollut pidempää ihmisen käsissä, kovin kesy on ja tietää miten ruokaa ruinata. Lentää se ei viell pysty, mutta hyppii perässä joka paikassa.
On se jännää, kuinka kaikki tapahtuu itsestään. Jopa just se, et kissatkin ihan vapaaehtoisesti siirryivät ulos asumaan piävää ennen Gagarinia…

Ja päivän kuvana on tietty itse mr. Gagarin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *