Varas, kisu ja shokkitila

Luulin, että olin shokissa siitä Colin Farrell yllättävästä ”tapaamisesta”, mutta se ei ollut mitään verrattuna eilisiin ja tämän päiväisiin tapahtumiin. Näillä kahdella ei ole mitään yhteistä, mutta mun ”WTF” olotila jatkuu yhtenä pätkänä.

Istuskelin eilen tässä olotilassa/olohuoneessa koneella kuvia käsitelleen. Portti aukesi ja pihalle astui naapurin anoppi. Täti käveli kohti minua, sisään. Valmistauduin juttutuokioon ja olin tervehtimässä häntä, mutta täti käveli tylysti minun ohi kohti takaovea. Nousin ja jäin katsomaan siinä yllättyneenä et mitä tässä nyt oikein on tulossa. Hän avasi takaoven ja käveli takapihalle, lähdin perässä kävelemään täysin ymmärtämättömänä missä mennään ja mitä tässä tapahtuu. Öööööö… mitä helkkaria, tätsy keräs papayat puustamme syliin ja pokkana käveli takas, taas koko talon läpi, minun ohitse hedelmien kanssa.

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiis mitääääh?! Sanaakaan sanomatta. Mitään kysymättä. Tollein noin vaan. o_0

Loppu pv menikin WTF-fiiliksess. Päätä välillä puistelleen. Ööööhh…..

Aamulla sitten keräsin Kissan huutoon ikkunan alla! Emo on tullut kotiin! Kovin heikossa kunnossa kyllä on, mutta tuli takaisin. Oletan että on pidetty jossain ilman ruokaa. Sillä sitähan ei ollut tarvetta ruokkia, kuhan annoin sitä sun tätä, mutta suurimman osan ruokaa se oli hankkinut itse ja oli hyvässä kunnossa.
Edellisen poikuen poikanen edelleenkin poissa. Sekin kertoo siitä etteivät ne vaan olleet missään muuten vaan seikkailemassa, mutten sekin olisi tullut emon kanssa takas.

Piti koko aamu sitten juosta sen ympärillä, nesteyttää yms. Nyt leikkii jo poikasten kanssa takapihalla. 😀

Avasin koneen ja kattelin sitten mitä muaailmalla tapahtuu.
Jotain päiviä sitten, eräs Venäjällä oikein tunnettu toimittaja joka oli Venäjän suurimman uutistoimiston (RIA Novosti) palkkalistoilla kirjoitteli omassa livejournal blogissa Berliinin gaypridesta jotain ”Toivottavasti Venäjällä tälläistä ei tapahtuisi koskaan. Mitään suvaitsevuutta ei riitä kun katselee kuvia tuosta kulkuesta, väistämättä alkaa päässä kehittyä ajatus pommista joka tappaisi kaikki hinurit kerralla. Oikeasti, jos nämä pervot olennon delaisi – maapallo olisi puhtaampi”
Nooh, moista skeidaa voi lukea joka pv livejournalissa, erittäin julksisissa blogeissa, moni poliittisesti korkeassa asemassa oleva on ennekin avoimesti ilmaissut jotain samankaltaista. Mikään ei siis ole uutta, mikään ei ole muuttunut.
Mutta nyt, jotain 2h sitten sain lukea että tyyppi on saanut potkut! SIIS MITÄÄÄÄH?! Hän on saanut potkut ja juuri tämän kirjoituksen takia! Näin suuri firma potkas pihalle yhden tunnetuimista naamoistaan hänen blogikirjoituksen takia!
SIIS WOW! Kyllä sieläkin jotain edistystä! UPEA JUTTU! Varmaan eka julkinen sellainen! Hurraaa!
Shokki!

Ja päivän kuva(ni) on

Montako kisua kuvassa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *