Se tapahtuu nyte!

Hellurei!

Täällä sataa vettä ja ehkä pian myös ukkostaa – ihanaa!

Kesä ja helteetkin ovat ihania, mutta hitsi kun meillä kukaan ei kykyne nukkumaan täällä pätsissä (olisin vielä vuosi sitten sanonut ”pötsissä” – esimerkillisen opettavainen vuosi siis takana!). Tai oikeastaan Amila on ainoa, joka ei pysty nukkumaan ja siitähän se iso ratas sitten lähtee rullaamaan…

Ensi viikonloppuna hengaillaan onneksi ilmalämpöpumpulla viilennetyssä talossa Eurassa, joten viimeisimmät uutisoinnit helteiden jatkumisesta juuri silloin lämmittävät pientä onnekasta peffaani kovasti.

(Heh, tulipa tuosta ”pienestä peffasta” mieleen, kuinka Amila eilen komensi minut sohvalta lattialta sanomalla ”Äiti jumppaa nyt, hophop!” ja seuraavaksi tyyppi tuli ja löi viivottimen vatsalleni. Hienovarainen tyyppi tuo Mamila.)

Kerroin pari viikkoa sitten blogin muuttavan uuteen osoitteeseen elokuun alussa. Nyt sisältöä aletaan siirtää Bellablogien puolelle, joten minun olisi hyvä sulkea sanainen arkkuni siksi aikaa. Siispä minä vaikenen ja jään innolla odottamaan loppuviikkoa, jolloin ilmalämpöpumpun lisäksi minua ja meitä kaikkia kutsuu myös uudet ja lystikkäät blogikuviot!

24.7.2014 036

Palataan seuraavan kerran siis osoitteessa:

http://myexploration.bellablogit.fi/

Mahtavaa ja inhimillisen paahteista viikkoa jokaiselle!

3 vastausta artikkeliin ”Se tapahtuu nyte!

  1. Ehkä kerroitkin jo aiemmassa postauksessa, mutta mitä tapahtuu tälle vanhalle blogille? Jäävätkö nämä tänne luettavaksi vai katoaako blogi jossain vaiheessa? :)

    • Makkaleena, koko blogi siis siirtyy bellablogien puolelle eli kaikki blogin sisältökin siirtyy matkassa uuteen blogipohjaan :)

      • Juurikin näin. :) En ole ihan varma, jääkö tästä ”kopio” Rantapalloonkin, mutta kaikki tekstit, kuvat ja kommentit tosiaan ulkevat mukana Bellablogien puolelle. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.