May I have your attention please

Hellurei! (Mulle ei ole vieläkään selvinnyt, onko tuolla joku härski lisämerkitys. Jos kyllä, niin valaiskaa toki, etten viljele jatkossa siveettömiä törkeyksiä täällä.)

Yhtenä 75 kilon kimpaleena ollaan edelleen, mutta nyt tilanne on edennyt sen verta pitkälle, että reilun viikon ajan on supistellut enemmän tai vähemmän. Eiköhän se Raija Jr. täältä siis pian sinkoudu maailmaan. 38. raskausviikkokin tulee keskiviikkona täyteen, joten siltäkin osin aletaan olla melko hedelmällisillä hetkillä. Ehkä.

Viime neuvolakäynnillä minun ilmeisesti onnistui pelästyttää neuvolantäti sen verta pahasti näillä silmänalusillani (eivät nämä jo useamman viikon jatkuneet kahden tunnin yöunet varsinaisesti helli peilikuvaa), että minulle määrättiin nyt jatkoa varten pelkkää lepoa. Alaluomet tosiaan näyttävät lähinnä astetta rajumman kuolion saaneilta ja minun oikeastaan pitäisikin saada jo muuan makeisjätiltä mainoskorvausta aina ulos astuessani – takuulla alkaa vastaantulijoiden tehdä mieli lakritsia. (Tai sitten vaihtoehtoisesti juosta karkuun, kun pandakarhun sijaan mielikuvat kiitävätkin Thrillerin videoon.)

Eli kuuliaisena ihmisenä meikäläinen yrittää nyt minimoida kaikki aktiviteettinsa ja kerätä voimia tulevaan sitten sillä keinoin, kun Nukkumatti näyttää edelleen pihtaavan santasäkkiään. Toinen käsky neuvolan Irmeliltä kuului, että kaikki stressitekijät pitäisi nyt poistaa. Tiedän, ettei siihen mitään syytä ole, mutta kyllähän tämä blogi tai lähinnä sen hiljaisena pitäminen rassaa. Toki te kaikki ymmärrätte, ettei tässä ehkä ihan rajattomasti riitä henkistä pääomaa päivittämiseen, kun päässä eivät enää tahdo liikkua silmätkään. Itsellenikin tulee kuitenkin ehkä rauhallisempi mieli, kun tässä nyt näin virallisesti voin ilmoittaa:

Blogi pitää pienoisen loppuraskausloman.

Noin. Johan helpotti.

Palaan takuulla pika pikaa (viimeistään), kun vauvasta alkaa kuulua muutakin kuin supistuksia ja selkäkipuja. Nauttikaa te muut näistä, toivottavasti, viimeisistä talvipäivistä sekä jatkuvasti lisääntyvästä auringonvalosta – linnutkin ovat alkaneet jo laulaa keväisiä nuotteja! ^______^

21 vastausta artikkeliin ”May I have your attention please

 1. Ota vain aivan rennosti ja muista nauttia viimeiset hetket ihanasta masusta! :)
  Täälläkin odotellaan jo innoissaan :D

 2. Kerää ihmeessä voimia :) Hui, tää on kyllä niin jännää, jännitän kovasti teidän puolesta :) Taidatte saada kevätvauvan, ihanaa! Tsemppiä kovasti! :)

 3. Oivoi, jäädään jänskäilemään tänne että millon raija jr. suvaitsee tulla ihmettelemään ulkopuolista maailmaa, luulis että siellä masussa alkaa käydä jo aika pitkäks! Mutta ei muuta kun ihan sikana tsemppiä ja vielä enemmän voimia, voikaa hyvin :)

 4. Lepailehan nyt rauhassa ja koita saada torkuttua etta jaksat sitten pyorayttaa Raijan maailmaan!
  Emmekohan me lukijat kaikki taalla viela odottele kunhan neiti on saapunut. :)

 5. Uskallapa kuule päivittää blogia tai stressata siitä ennen kuin olet taas voimissasi, niin me hermostutaan suhun ihan porukalla. ;) Jalat ylös vaan ja vaadi tarjoilua sohvalle.

 6. Voi Emma! Elä blogista stressaile! Lepäile ja nauti palvelusta. Kohta sulla on oma pieni palveltava <3

 7. Tuskin kukaan lukija odottaa että tulet raportoimaan ”Nyt sitten alan punnertaa pilttiä ulos yksiöstään!” :D Lepäile rauhassa ja tule kertoilemaan kuulumisista sitten kun jaksat/ehdit/haluat, mukavaa ”lomaa”! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.