Home Kirjoittajat Mutkia Matkassa -blogin takana

Kirjoittajat Mutkia Matkassa -blogin takana

 

Mutkia Matkassa on kahden ystävyksen, Emman ja Kaisan, matkablogi. Tutustuimme toisiimme Tampereella yhteisellä työpaikalla vuosia sitten. Kaisan tie on sittemmin vienyt Tampereelta Kajaaniin, mutta ystävyys on säilynyt.

Jaamme blogissa tarinoita matkoiltamme, jotka kuljettavat meitä hyvin erilaisiin kohteisiin: Emma rakastaa erityisesti Aasiaa ja viikonloppumatkoja Euroopassa, Kaisa kiertää useammin kotimaan luontokohteita. Meitä yhdistää halu tutustua kohteisiin ja jakaa lukijoillemme vinkkejä pintaa syvemmältä. Haluamme löytää matkan varrelta jotakin uutta ja erikoista, ja myös vaikuttaa osaltamme mielipiteisiin ja asenteisiin – uskomme molemmat mm. kestävään ja vastuulliseen matkailuun.

Perinteisten matkajuttujen lisäksi perehdymme matkailun kiinnostaviin ilmiöihin. Blogissa on käsitelty niin aitoja asiakaspalvelukokemuksia kuin paljon matkustavan reissuväsymystä sekä pohdittu muun muassa virtuaalimatkailua, lähimatkailua ja autenttisen kokemuksen ja laadun suhdetta.

Haluamme jakaa lukijoidemme kanssa parhaat löytömme ja reissuvinkkimme ja levittää seikkailun ilosanomaa. Haluamme kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan: uskaltamaan sille ensimmäiselle ulkomaan reissulle tai vaikka ensimmäistä kertaa yksin matkalle – tai sitten valitsemaan sen vähän tuntemattomamman kohteen!

 

Emma

 


Emma Roinila on intohimoinen matkailija, jonka erityisenä rakkauden kohteena on Kiina ja Itä-Aasia. Emmaa kiinnostavat paikalliset kulttuurit, tavat ja uskomukset, ruoka sekä luonto. Emma on matkustanut 70 maassa ja asunut Bangkokissa, Shanghaissa ja Soulissa. Emma on opiskellut mm. matkailun restonomiksi ja suorittaa tällä hetkellä maisteriopintoja kulttuurintutkimuksessa ja Itä-Aasian tutkimuksessa.

Kaikki Emman blogijutut löydät tästä linkistä. Emman tavoitat suoraan osoitteesta [email protected]

 

Kaisa

 


Kaisa Merilahti etsii aktiivisia elämyksiä luonnossa ja rauhallisia hetkiä kaupungissa. Kaisa nauttii retkeilystä, uusiin paikkoihin tutustumisesta, veneilystä ja lumilautailusta – sekä varsinkin evästauoista, saunaoluista ja siitä raukeasta olosta mikä on ulkoilun jälkeen. Kaisa katselee maailmaa Kajaanista käsin ja on koulutukseltaan ympäristöekonomi. Gradunsa Kaisa on tehnyt kestävästä maaseutumatkailusta ja ollut mukana luonto- ja maaseutumatkailun kehittämishankkeissa opiskelijana, projektityöntekijänä ja evaluoijana.

Kaikki Kaisan blogijutut löydät tästä linkistä. Kaisan tavoitat osoitteesta [email protected]

 

 

HALUATKO TEHDÄ KANSSAMME YHTEISTYÖTÄ?

 

Teemme mielellämme yhteistyötä kanssasi – ota yhteyttä ja suunnitellaan tarkemmin! Blogimme tavoittaa kuukausittain noin 15 000 uniikkia lukijaa, joille haluamme tarjota aitoja kokemuksia ja vinkkejä. Blogin lisäksi voimme toteuttaa kampanjoita myös muissa somekanavissa tai tuottaa sisältöä suoraan yrityksellesi.

Emma, [email protected]
Kaisa, [email protected]

 

Leave a Comment