Mutkia Matkassa on kahden ystävyksen, Emman ja Kaisan, matkablogi. Tutustuimme toisiimme yhteisellä työpaikalla vuosia sitten. Kaisan tie on sittemmin vienyt Tampereelta Kajaaniin, mutta ystävyys on säilynyt.

Jaamme blogissa tarinoita matkoiltamme, jotka kuljettavat meitä hyvin erilaisiin kohteisiin: Emma rakastaa erityisesti Aasiaa ja viikonloppumatkoja Euroopassa, Kaisa kiertää useammin kotimaan luontokohteita. Meitä yhdistää halu tutustua kohteisiin ja jakaa lukijoillemme vinkkejä pintaa syvemmältä. Haluamme löytää matkan varrelta jotakin uutta ja ihmeellistä, ja myös vaikuttaa osaltamme mielipiteisiin ja asenteisiin – uskomme molemmat mm. kestävään ja vastuulliseen matkailuun.

Perinteisten matkajuttujen lisäksi perehdymme matkailun kiinnostaviin ilmiöihin. Blogissa on käsitelty niin aitoja asiakaspalvelukokemuksia kuin paljon matkustavan reissuväsymystä sekä pohdittu muun muassa virtuaalimatkailua, lähimatkailua ja autenttisen kokemuksen ja laadun suhdetta.

Haluamme jakaa lukijoidemme kanssa parhaat löytömme ja reissuvinkkimme ja levittää seikkailun ilosanomaa. Haluamme kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan: uskaltamaan sille ensimmäiselle ulkomaan reissulle tai vaikka ensimmäistä kertaa yksin matkalle tai sitten valitsemaan sen vähän tuntemattomamman kohteen!

 

Tutustu meihin tarkemmin:

 

Emma

 


Emma Roinila on intohimoinen matkailija, jonka erityisenä rakkauden kohteena on Kiina ja itä-Aasia. Emmaa kiinnostavat paikalliset kulttuurit, tavat ja uskomukset, ruoka sekä luonto. Emma on matkustanut yli 60 maassa ja asunut Bangkokissa, Shanghaissa ja Soulissa. Emma on opiskellut mm. matkailun restonomiksi ja suorittaa tällä hetkellä maisteriopintoja kulttuurintutkimuksessa ja Itä-Aasian tutkimuksessa.

Kaikki Emman blogijutut löydät tästä linkistä. Emman tavoitat suoraan osoitteesta [email protected]

 

Kaisa

 

profiiliin2
Kaisa Merilahti nauttii retkeilystä, uusiin paikkoihin tutustumisesta, veneilystä ja lumilautailusta. Sekä varsinkin evästauoista, saunaoluista ja siitä fiiliksestä mikä on ulkoilun jälkeen. Kaisa katselee maailmaa Kajaanista käsin ja on koulutukseltaan ympäristöekonomi. Gradunsa Kaisa on tehnyt kestävästä maaseutumatkailusta ja ollut mukana luonto- ja maaseutumatkailun kehittämishankkeissa opiskelijana, projektityöntekijänä ja evaluaattorina.

Kaikki Kaisan blogijutut löydät tästä linkistä. Kaisan tavoitat myös osoitteesta [email protected]

 

HALUATKO KYSYÄ, KERTOA TAI KOMMENTOIDA?
HALUATKO TEHDÄ KANSAMME SISÄLTÖYHTEISTYÖTÄ?

OTA YHTEYTTÄ!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *