Pupukahvila – Tampereen paras kahvila!

Tamperelainen pupukahvila (virallisesti 3D Crush Café) on paitsi Suomen ensimmäinen 3D-tulostuskahvila niin myös ensimmäinen laatuaan pupukahvila. Ja nyt se on City-lehden suuressa ravintolaäänestyksessä valittu myös Tampereen parhaaksi kahvilaksi!

Tilojen tai tarjoilujen puolesta Tampereelta löytyy toki liuta mukavampia ja kauniimpiakin kahviloita, mutta Pupukahvila painiikin ihan omassa sarjassaan. Tänne tuskin kukaan tulee vain istumaan ja postaamaan lattejen kuvia instagramiin vaan tänne tullaan ihan tietystä syystä: pupuja katsomaan, 3D-tulostamaan tai vaikka pelaamaan pleikkaria. Myös vegaaniset herkut houkuttelevat kävijöitä. Olen itse käynyt paikassa kahdesti ja toisella kertaa menestyksekkäästi tuonut mukanani myös ulkomaisia kollegoita, joita kiinnosti 3D-tulostus (niin varmaan, tyypit ei kehdanneet myöntää että pupujen takia mentiin!).

Puput asustavat kahvilassa omassa huoneessaan, jonne kannattaa tehdä ”pöytävaraus” etukäteen. Toki pupujen kanssa saa vilistää lattiallakin!

 

3D Pupukahvila 5

Puput tulivat syliin asti

 

Kahvilan puolelta saa ostaa pupuhuoneeseen herkkuja itselle ja pupuille. Ihmisille suunnatuista herkuista valitsin kuuman kaakaon kermavaahdolla (tarjolla on myös mm. vegaanista pehmistä ja leivonnaisia sekä tuoreita hedelmiä), pupuille ostin kulhollisen vihanneksia sekä kulhollisen kuivia herkkupaloja. Ja pupuja ei todellakaan tarvinnut erikseen houkutella syömään, ne olivat hyvin vastaanottavaista porukkaa!

 

3D Pupukahvila 2

3D Pupukahvila 7

 

Puolet huoneesta on pupujen omaa aluetta, jonne ne pääsevät halutessaan pakoon silitystä ja herkkuja. Ihmisillä ei ole tälle alueelle asiaa. Pupuhuoneeseen päästäkseen on muutenkin noudatettava tarkkoja sääntöjä (mm. lapset pääsevät Pupulaan vain aikuisen kanssa) ja siellä oleskellaan pupujen ehdoilla.

 

3D Pupukahvila 4

Puput Keimo, Leia, Salmari ja Hermione. Tätä nykyä tavattavissa on myös vauvapupuja!

 

Puput tuntuvat viihtyvän terapeutteina ja niiden hyvinvoinnista pidetään kahvilassa huolta. Käydessäni kahvilassa ja pupujen vieraana toista kertaa, nämä neljä vakiopupua olivat mm. juuri palanneet alkukevään kestäneeltä lomaltaan töihin.

 

*****

Piditkö lukemastasi? Seuraa Mutkia Matkassa -blogia myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *