Probioottisessa kasvohoidossa ja uusia ihonhoitotuotteita

(Juuri ennen kasvohoitoa) 

*Kaupallisessa yhteistyössä Natural Goods Company

Kävin viime viikon torstsaina Helsingissä ollessani Natural Goods Companyn hoitolassa ihanassa kasvohoidossa. Natural Goods Company on ehkä monille tuttu verkkokauppa, joka myy luonnonkosmetiikkaa todella kattavalla valikoimalla. Verkkokaupassa on paljon erilaisia ihonhoidon merkkejä, ja myös harvemmin luonnonkosmetiikkana saatavia tuotteita, kuten meikkejä ja kynsilakkoja. Natural Goods Companylla on myös hoitola Etu-Töölössä, jossa on tarjolla kasvohoitoja, vartalohoitoja ja meikkausta, sekä tietenkin kattava valikoima tuotteita. Sieltä löytyy myös mm. mun lukijoille varmasti hyvin tutut mun mainostamat Mossan tuotteet ja lasten ihonhoitosarja Sophie la girafe Cosmetics.

Minä varasin ajan probioottiseen Esse-kasvohoitoon, ja odotin sitä kyllä innolla. Vaikka rakastankin ihonhoitoa ja kosmetiikkaa, yhdessä asiassa mulla on ehdottomasti skarppaamista. Mä oon todella huono käymään kasvohoidoissa ja kosmetologeilla. Toki kyseessä on arjen luksus eikä mikään välttämättömyys sinällään, mutta kyllä kasvohoidossa saa iholleen ihan erilaisen hyödyn kuin kaikista tarkimmallakaan kotihoidolla.

 

Hoidossa oli tosi mielenkiintoista kuulla, mikä mun ihon tilanne on ja miten sitä olisi hyvä hoitaa. Ihoni oli analyysin mukaan kosteus- ja ravintoköyhä, mikä on varmasti osittain myös yhdistelmä siitä, että olin juuri aika vahvassa oksennustaudissa ennen hoitoa ja ylipäätään olen heikko nesteyttämään itseäni. Takana on myös vauvavuosi imetyksineen, joka hoitajan mukaan vaikuttaa edelleen, sillä siinä luovuttaa niin paljon kaikkea kropastaan vauvalle. Minua hoitanut Johanna antoi hyviä vinkkejä pintakuivan ihon hoitamiseen ja suositteli mm. luontaistuotekaupoista ja hyvin varustetuista ruokakaupoista saatavaa Boris-juomaa, hyviä omegoita sekä maitohappoja ja kun siinä jutustelimme niin tuli puheeksi tää mun erikoistaito, jossa en oikeestaan koe janoa kuin kovan urheilusuorituksen aikana. Siks tää mun nesteytys on aina vähän retuperällä. Johanna pohdiskeli, että kroppani saattaa olla hieman liian hapan, ja janottomuus voi johtua siitä, joten täytyy tosiaan kiinnitää tähän ihonhoitoon huomiota enemmän myös sisältäpäin.

Päällepäin ihollani tää heikko kosteus näkyy just pintakuivuutena, minkä huomaan kyllä herkästi myös meikatessa. Auta armias, jos en laita alle jotain kosteuttavia aineita, sillä sitten kyllä koko meikki lohkeilee kuin vanhalla vampyyrillä Twilighteissa. Lisäksi mulla on ohuen ihon alueella miliumeja aina jonkun verran, mikä on kuulemma juurikin pintakuivan ihon ongelma. Miliumit on sellaisia valkoisia pieniä näppyjä, jotka näyttää ihan joltain pieneltä mustapäältä, mutta valkoisena, ohuen ihokerroksen alla. Pitääkin varata kasvohoito noiden poistoon, oon aivan liian huono muistamaan kasvohoidoissa käymisen.

Mulla on usein vaikeutena saada tuotteiden kosteutus oikeesti perille, ja Johanna huomasikin, että ihollani on kalvoa, mikä johtuu synteettisen kosmetiikan käytöstä. Tämä kalvo tekee sen, etteivät kosteuttavatkaan tuotteet imeydy maksimaalisesti. Voin vain kuvitella, mitä Johanna olisi sanonut muutama vuosi takaperin, kun saatoin hyvin olla pesemättä meikkejä tai korkeintaan pyyhkäistä naamarin meikinpostoliinalla illalla. No, onneksi vanheneminen pakotti vähän tarkempaan rutiiniin :D Muuten Johanna kehui ihoani pääpiirteittäin kauniiksi ja tasaiseksi, joskin ohueksi. Sillehän ei mitään voi, sellainen se on aina ollut ja tulee aina olemaan, vanhemmiten vieläkin ohuempi. Tän takia mun silmänaluset näyttää aina tummalta (kuultaa läpi) ja just pienikin pintakuivuus on heti aika selkeästi näkyvissä kun se ohut pintakuiva iho halkeilee niin herkästi.

Johanna teki mun ihotyypille sopivan yksilöllisen Essen kasvohoidon. Esse on siis etelä-afrikkalainen probioottiseen ihonhoitoon erikoistunut vegaani luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteissa hyödynnetään innovatiivista probioottiteknologiaa. Osa tuotteista sisältää eläviä probiootteja, jotka ylläpitävät tervettä ihoa. Kaikki tuotteet sisältävät prebiootteja, joilla ruokitaan ihon pinnan hyviä bakteereja.

Sarjassa suositaan kaksoispuhdistusta. Mun hoidossa ensin käytettiin Cream Cleanser puhdistusmaitoa ja sitten Gel Cleanseriä, minkä jälkeen kasvoille tehtiin Mikroderm-kuorinta. Ihanantuoksuinen kuorinta on tosi hellävarainen, sillä se on rakeeton ja pohjaa valkosaveen, joka on kuulemma pintakuivan ihon paras ystävä! Täytyy siis tarkistaa mun mutanaamiot ja vaihtaa ne savinaamioihin, nimittäin kuulemma pintakuivalle iholle se on parempi tuote. Kuorinta kirkastaa ihoa ja tuntuu aivan ihanalle, mä en tykkää järeistä rakeellisista kuorinnoista niin paljoa, vaan oon viime aikoina löytänyt just tällaiset hellemmät kuorinnat. Kasvoveden pohjana toimi rooibos, joka on kuulemma hyvin antioksidanttinen lisä ihon hyvinvointiin.

Mun suosikkiosa hoidosta oli hyaluroniampulli, joka on valitettavasti vain ammattituote, mutta käytössä koulutetuilla Esse-hoitajilla. Ampulli on 100 % sitä itseään, eli hyaluronihappoa, joka kosteuttaa todella tehokkaasti. Tuo tuntui kasvoilla aivan ihanalta ja tuoksu oli ihan taivaallinen! Kasvoni hierottiin Repair öljyllä, joka sisältää paljon hyviä rasvahappoja, Omega 3, 6 ja 9. Tämän jälkeen vuorossa oli Cream mask naamio jonka tarkoitus on elvyttää, kosteuttaa, vaalentaa ja kirkastaa ja siihen päälle vielä hyaluronihappopohjainen syväkosteuttava seerumi. Viimeisenä silauksena laitettiin Plus-linjan Defence Moisturiseria elvyttämään, ravitsemaan ja kirkastamaan ihoa.

Pintakuivan ihoni kotihoitoon Johanna valitsi Essen Cream CleanserinTonerin, serumin ja Rich Moisturiserin ja käskyn juoda paremmin.

Lisäksi Johanna valitsi mulle muutaman muunkin iholleni todella hyvin sopivan tuotteen. Laboratoire du Haut-Ségalan rintaöljy tehostaa dekoltee-alueen ihonhoitoa, nimittäin tässä raskauden ja imetyksen aikana ko. alue elää aikamoista vuoristorataa ja palautuminen on hidasta ja tuskallista. Öljy auttaa ehkäisemään rinnan ihon löystymistä ja kiinteyttää ja kosteuttaa dekoltene ihoa. Voi kun olisin tiennyt tästä raskausaikani alussa!

Johanna myös suositteli lämpimästi Mádaran uutta City CC-voidetta, joka on saasteilta suojaava ja hyaluronihapolla terästetty CC-voide. Sen tehtävä on suojata ihoa, mutta samalla häivyttää ihon pieniä virheitä. Ensikokeilulla tuote tuntui tosi kivalta, ja paljon paremmalta kuin mikään CC-voide, joita aikanaan kokeilin. Ne kaikki tuntuivat tunkkaisilta, mutta tämä on todella liukuva ja pehmeä. Ehdottomasti tulee kokeiluun.

Viimeisenä supertrendikkään korealaisen Whamisa -merkin ruususuihke, jota voi käyttää meikin alla ja päällä. Kesäksi täydellinen tuote hieman kosteuttamaan ihoa kesken päivän. Tuoksu ei välttämättä ole suosikkini, mutta tuote tuntuu aivan ihanalle. Oon vähän huono käyttämään kaikkia tällaisia mist-tuotteita, mutta otin nyt ihan vakavasti agendakseni ihoni kosteuden parantamisen, joten tämä saa jatkossa kulkea vaikka sitten hoitolaukussa mukana, jos ei mahdu käsilaukkuun :D

Odotan nyt tosi mielenkiinnolla, miltä tuotteet tuntuvat käytössä. Käynnin jälkeen ihoni tuntui aivan taivaalliselta ja per Johannan ohjeistus, en putsannut ihoa enää illalla ollenkaan vaan menin nukkumaan iho hoitokunnossa. Hoidon jälkeen iho on tuntunut superpehmeältä ja hoidetulta. Sain jälleen muistutuksen siitä, miksi pitäisi käydä useammin kasvohoidossa. Jotenkin se aina jää, kun se ei tunnu yhtä välttämättömältä kuin esim. kampaamokäynti. En edes tiedä miksi. Ehkä sen takia, kun tyvikasvu ja ylikasvanut leikkaus alkaa hyppimään paljon enemmän silmiin, ja ehkä sitä kuvittelee kotikonstein saavansa hyviä tuloksia ihoon. Ja vaikka niitä saakin, ei mikään ole ihanampaa kuin kunnon ammattilaisen tekemä kasvohoito! Nyt oon käyttänyt ahkerasti noita tuotteita per Johannan ohjeistus, ja iho on tuntunut tosi pehmeältä ja hyvin hoidetulta aamuisin. Jatkan käyttöä vielä joitakin viikkoja, mutta alkutuntuma on jo nyt tosi positiivinen :)

(Ja kuultava puhdas iho heti hoidon jälkeen :) 

Suosittelen lämpimästi Natural Goods Companyn hoitolaa Museokadulla, ja jos pääsy sinne ei tunnu mahdolliselta, niin kannattaa kokeilla tuota Natural Goods Companyn verkkokauppaa, siellä on vaikka mitä ihanuuksia. Itse asiassa sain myös teille seuraajille mukavan mahdollisuuden, nimittäin tämän viikonlopun ajan kaikki tuotteet verkkokaupassa ovat seuraajilleni -20 % koodilla MUNGOLIFE ja kaikkien tätä postausta kommentoineiden kesken arvotaan ihonhoitosetti, joka sopii voittajan ihotyyppiin (arvo 60 euroa).

Kerro siis mikä on sun ihon ongelmakohta ja millainen iho sinulla ylipäätään on, niin laitetaan arvonta tulille!

9+

You Might Also Like

172 Comments

 • Reply Reeta Saturday, April 21, 2018 at 21:32

  Off topic: Mitä Benjille kuuluu? Ja shelteille? Ois tosi kiva kuulla niitten kuulumisia postauksen muodossa :)

 • Reply Nea Saturday, April 21, 2018 at 21:48

  Mulla on pintakuiva ja todella herkkä iho: ärsyttävä yhdistelmä kun joutuu kauheesti kokeilemaan et sopiiko tuotteet vai aiheuttaako ärsytystä ja toisaalta kosteuttaako tarpeeksi vai ei 😅

 • Reply veramarika Saturday, April 21, 2018 at 21:53

  Oi mikä arvonta! Mulla on sekaiho, kosteuskynän perusteella sisältä kuiva ja väsynyt, mikä tekee sen että iho näyttää vanhemmalta kuin mitä on yhyy.

 • Reply Mmillaaa Saturday, April 21, 2018 at 22:00

  Pintakuiva iho, ongelmakohtina nenä ja leuka!

 • Reply Anne Saturday, April 21, 2018 at 22:07

  Mulla on sekaiho, jonka suurin ongelma kesäisin on rasvoittuvuus ja talvisin kuivuus.

 • Reply Jenni Saturday, April 21, 2018 at 22:12

  Mä niin pistän tilaten, Mossat on pian loppu! :)

  Mun iho on vähän kenkku tapaus nykyään… Se räjähti kun tulin raskaaksi yli kolme vuotta sitten ja oon tapellut sen kanssa siitä saakka. Välillä on tosi hyvä, sitten taas t-alue kukkii ja muu kiristää kuivuuttaan, ja taas välillä on pelkkää kuivaa. Epämääräistä! Mutta kasvohoitoon pitäisi kyllä varata aika, viime käynnistä onkin ehtinyt kulua jo vuosi, jaiks.

 • Reply Minski Saturday, April 21, 2018 at 22:19

  Mulla on todella kuiva iho. Rasvata täytyy joka päivä vähintään kaksi kertaa :D ja koko vartalo!

 • Reply Katri Saturday, April 21, 2018 at 22:23

  Mulla ongelma on juurikin tuo ihon läpikuultavuus ja couperosa. T-alueen rasvaisuus ja muun ihon kuivuus aiheuttaa myös ongelmia. Onpas ihana tämä arvonta! :)

 • Reply Jonnz Saturday, April 21, 2018 at 22:23

  Iho on pintakuiva ja couperosaan taipuvainen. Olen juuri 25v, joten rypyttömyys nousee arvoon koko ajan enemmän. Hoidan sekakäytöllä 😂 eli luonnonkosmetiikkaa ja tavallista. Tässä stressissä olisi upeaa saada hoitotuotteita. 😊

 • Reply Helena Saturday, April 21, 2018 at 22:24

  Mulla on kuiva ja herkkä iho, jossa on ohuen ihon alueella miliumeja.

 • Reply Emppu Saturday, April 21, 2018 at 22:30

  Aiemmin kärsin aknesta mutta sain vuosien lääkehoidolla hoidettua sen pois. Jouduin syksyllä vaihtamaan e-pillerit minipillereihin ja tämän seurauksena t alueelle erityisesti on tullut jäätävä määrä mustapäitä joihin ei tunnu auttavan mikään. Onneeksi sentään akne ei palannut vaikka pahoin pelkäsin. Edelleen kuitenkin joitain finnejä tulee sinne tänne. Sanoisin että ihoini on rasvainen mutta toisaalta talvella erityisesti hieman pintakuiva.

 • Reply Josiida Saturday, April 21, 2018 at 22:31

  Talvisin pintakuiva ja hilseilevä. Kesäisin rasvainen ja kiiltelevä. Etenkin leuka ja nenänpielet.

 • Reply Niina Saturday, April 21, 2018 at 22:33

  Ihoni on rasvoittuva sekaiho eli ongelmakohtia riittää. Luonnonkosmetiikka kyllä alkanut viime aikoina kiinnostaa entistä enemmän!

 • Reply Jossu Saturday, April 21, 2018 at 22:36

  Mulla on kuten sulla ohut, valitettavasti herkästi läpikuultava iho joka on pintakuiva :)

 • Reply Nauis Saturday, April 21, 2018 at 22:37

  Siis mun iho on jotenki outo :D tuntuu että se elää täysin omaa elämäänsä. Välillä puskee näppyjä hulluna (yleensä sillon ku ois esim häät tms tärkeä päivä) välillä on kuin unelma. Välillä se on niin kuiva että kiristää ja tuntuu ettei mikään öljy ja kosteusvoide auta….

 • Reply Katja / Kurkistus Saturday, April 21, 2018 at 22:41

  Mua riivaa pintakuiva iho ja etenkin poskiin kertyvät näpyt. Hormonit ainaki näyttäisi vaikuttavan tähän, mutta ratkaisua en ole vielä löytänyt.

 • Reply Ellis Saturday, April 21, 2018 at 22:55

  Pintakuiva iho 😣

 • Reply Elsu Saturday, April 21, 2018 at 23:06

  Oon itse hurahtanut luonnonkosmetiikkaan viime syksynä, mutta ihan kaikkea kosmetiikkaa en oo vielä vaihtanut synteettisestä luonnonkosmetiikaksi, koska tarpeeksi hyviä vaihtoehtoja ei oo esim.meikkivoiteesta löytynyt. Oman ihoni ongelma on pintakuivuus ja nopea rasvoittuminen, joita yritän paimentaa hellällä hoidolla ja kosteuttamalla sisäisesti ja ulkoisesti. Mielellään kuulisin lisää sun luonnonkosmetiikka löydöistä! 😊

 • Reply Ma Saturday, April 21, 2018 at 23:11

  Mun ihon ongelmakohta on oikeastaan koko kasvojen alueen iho kokonaisuudessaan. E-pillereiden lopetuksen jälkeen hormonaalinen akne ja superrasvoittuva iho, jossa meikki ei pysy ja naama kiiltää tunti meikkaamisen jälkeen, vaikka kaikki tuotteet valittu niin ihotyypille sopiviksi kuin vain mahdollista. Että jos vielä jotain keksisi.. :)

 • Reply Laura Saturday, April 21, 2018 at 23:12

  Mullakin on pintakuiva iho ja tilannetta ei paranna se, että en muista juoda säännöllisesti vettä. Minulle oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen on ollut haaste, tuntuu että kaikki jää kuivaksi iholla ja näyttää että iho hilseilee. Etenkin pitkä ja kylmä talvi oli vaikea meikkausrintamalla. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan tuota CC-voidetta, mistä puhuit. Muutenkin olen pikkuhiljaa siirtymässä enemmissä määrin luonnonkosmetiikan puolelle. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen postaus ja aloin miettimään tuota kropan happamuutta myös omalla kohdalla… Taidanpa mennä hyödyntämään myös alekoodin, kiitos siitä! :-)

 • Reply Miia Saturday, April 21, 2018 at 23:14

  Pintakuiva, entinen akneiho, joka saatu rankoilla lääkkeillä ok-kuntoon, edelleen voisi olla parempi.

 • Reply Annikki Saturday, April 21, 2018 at 23:16

  Mulla on tosi kuiva iho, joka kuitenkin on epäpuhdas paikoitellen. Erittäin ärsyttävä siis.. mutta kasvohoidot auttaa kyllä tähän! Toi natural goods company kyllä kiinnostais testata hoitolana :)

 • Reply Pihla Saturday, April 21, 2018 at 23:18

  Pintakuiva ja väritön. Varmaan myös imettäminen vie osansa, vaikka juomisen ja sisäisen kosteuttamisen kanssa ei ole ollut ongelmaa.

 • Reply Katri Saturday, April 21, 2018 at 23:19

  Ihoni on herkkä ja epäpuhtaksia on. Nyt on ollu testissä Essen sensitive-linjan tuotteet. Muutenkin olen tämän vuoden aikana siirtynyt luonnonkosmetiikkaan.

 • Reply Soikku Saturday, April 21, 2018 at 23:37

  Mulla on akneiho, kaipaisin siihen jotain luonnonmukaista apua.

 • Reply Linda Saturday, April 21, 2018 at 23:43

  Rasitteena pintakuiva iho ja tummat silmänaluset. Vähänkin pakkelia naamaan, niin kuivuus oikein korostuu. Ja kun ei laita ehosteita, niin korostuu ne tummat silmänaluset. Loputon suo siis.

 • Reply Jemina Sunday, April 22, 2018 at 00:05

  Essen ihonhoitotuotteet on <3! Mulla on pintakuiva sekaiho jossa on couperosaa, joten hellävaraiset mutta tehokkaat tuotteet tulee todella tarpeeseen. 👍 Essen tuotteet olen aina tilannut Natural goods companylta, kasvohoitoonkin ois ihana joskus Helsingissä käydessä mennä 😊

 • Reply Ilona Sunday, April 22, 2018 at 00:08

  Täältä löytyy kanssa tuo pintakuiva iho, ja tuntuu että oikeanlaisia tuotteita on vaikea löytää. Varsinkin talvella iho kuivuu kauttaaltaan ja yritä siinä sit meikata mitään :D tänä talvena lähes halkeili myös silmäluomien ja kulmakarvojen alapuolella oleva iho…

 • Reply Reetta Sunday, April 22, 2018 at 00:13

  Mulla on rasvoittuva iho. Kasvohoitoon en ite oo ikinä edennyt vaikka on ollu suunnitelmissa useemman vuoden.

 • Reply Mia Viitala Sunday, April 22, 2018 at 00:18

  Mukana! Olen muutaman kerran käynyt Essen kasvohoidossa mutta tuotteiden ostaminen on jäänyt kun ovat aika hintavia. Nyt olisi mukava saada myös kotiin aivan mahtavia Essen tuotteita!

 • Reply Suski Sunday, April 22, 2018 at 00:21

  Ihana arvonta 😍 Minulla on kuiva ja herkkä iho ja näin kylmän sekä pitkän talven jälkeen ihoni on hieman ihmeissään että miten nyt pitäisi oikein reagoida. Essen kasvohoitoa on kyllä pakko itsekin testata 😊

 • Reply Annak Sunday, April 22, 2018 at 00:24

  Epäpuhtauksia ja niiden aiheuttamia arpia löytyy, mutta silti myös selvästi tarvetta kosteutukselle

 • Reply ipox Sunday, April 22, 2018 at 00:24

  Mulla on tosi epätasainen ihonväri. Kirjavuutta ja punoitusta löytyy aika paljon. Tällä hetkellä iho on myös pintakuiva, kesäisin se alkaa taas rasvoittua enemmän.

 • Reply Iina Sunday, April 22, 2018 at 00:26

  Samoin tästä samasta ongelmasta kärsin, eli juominen tuppaa unohtumaan kun koskaa ei ole jano! 🤣

 • Reply Jenya Sunday, April 22, 2018 at 00:27

  Mun iho on pintakuiva ja couperosan täplittämä poskista. Iho on myös kovin ohut ja hilseilee helposti juuri kuvailemallasi tavalla.

 • Reply Laura L Sunday, April 22, 2018 at 01:33

  Pintakuiva/hilseilevä sekä herkkä ja punoittava iho, mikä tekee meikkaamisesta täyttä tuskaa koska ihoa alkaa kiristää aina päivän mittaan ja meikkipohja ei istu nätisti kuivuuden takia.

 • Reply Meri Sunday, April 22, 2018 at 02:29

  Mun ihon pahin ongelma on sen punaisuus erityisesti poskissa. Lisäksi ihoni on vuorotellen kuiva ja vuorotellen rasvoittuva. Todella hankala löytää oikeat tuotteet eli apu olis tarpeen.

 • Reply Ida Sunday, April 22, 2018 at 03:59

  Mun iho on todella vaikea tapaus, enkä ole keksinyt vielä sille sopivaa tuotekomboa. Pintakuiva sekaiho, johon tulee helposti epäpuhtauksia. Lisäksi vielä otsa rasvoittuu päivän aikana…😅
  Mullakin on ongelmia janon tunteen kanssa ja älyän usein illalla, että olen juonut koko päivän aikana vain ruokailujen yhteydessä. Pitäisi kyllä tsempata sen suhteen!

 • Reply Nanni Sunday, April 22, 2018 at 04:01

  Ihoni on todella kosteusköyhä ja pintakuiva mutta silti kova rasvottumaan. Sen takia on välillä haasteellista löytää tasapainoa tuotteilla että kosteutus olisi riittävä, muttei tukkisi ja epäpuhtaudet saisi pois.

 • Reply MarMar Sunday, April 22, 2018 at 05:55

  Ihoni on pintakuiva ja todella helposti tukkeutumia muodostava sekaiho. Vesikosteutus on hyväksi iholleni, mutta hyvän kasvovoiteen löytyminen niiin työlästä..

 • Reply Tia Sunday, April 22, 2018 at 06:04

  Ihoni on herkkä. Nyt kevään tullen ruusufinni on puhjennut ja poskillani sekä leuassa on näppyjä sekä punoitusta. Tämä sarja on mielenkiintoinen ja olisi kiva päästä sitä testaamaan. :)

 • Reply Teija Kokko Sunday, April 22, 2018 at 06:22

  Mulla on ikävän läikikäs/epätasaisen värinen iho!

 • Reply Jane Sunday, April 22, 2018 at 06:44

  Ihoni on sekaiho. Pintakuivuutta poskissa ja t-alue helposti rasvainen. :)

 • Reply Jennaj Sunday, April 22, 2018 at 06:48

  Mulla on myös aika pintakuiva ja muutenkin herkkä iho joka alkaa punoittamaan suht herkästi. Olen itse asiassa juuri lähiaikoina päättänyt siirtyä luonnonkosmetiikkaan purkki kerrallaan ja olisi ihana tutustua uuteen sarjaan sen saralta!

 • Reply Miude Sunday, April 22, 2018 at 06:49

  Kiva arvonta! Mulla on ohut ja herkästi reagoiva iho ja pintakuiva.

 • Reply *Annimiina* Sunday, April 22, 2018 at 07:10

  Kuiva, herkkä mutta t-alueelta rasvoittuva. Ongelmallisin on nuo mustapäät ja suuret ihohuokoset. Mieluusti kokeilisin essen tuotteita :)

 • Reply Miia Sunday, April 22, 2018 at 07:23

  Kiva postaus! Mulla kanssa pintakuiva iho ja vielä alkavaa couperosaa, jonka kanssa taiteilen ja yritän löytää parhaimmat luonnonmukaiset tuotteet.

 • Reply Reader Sunday, April 22, 2018 at 07:23

  Pintakuiva ohut iho. Olisi kyllä mukavaa löytää itselle sopivat tuotteet, tuntuu että liian moni tuote tukkii ihohuokoset ja saa naaman kukkimaan:/ olen kyllä myös päättänyt hieman vähentää kylpyhuoneen purkkipataljoonaa, joten hakusessa ihan muutama supertuote joilla pärjää. Kiitos postauksesta!

 • Reply Terttu Sunday, April 22, 2018 at 07:29

  Sulla tosi ihana, kaunis iho. Ei näy mitään virhettä. Oisko meillä kaikilla talvella kuiva iho. Lämmitys ym. Olikin niin pitkä talvi. Itsellä myös kuiva iho. Ja sama, aina ei muista kunnollista meikkivoiteen poistoa. 😏. Mut mukana arvonnassa.

 • Reply Ninni Sunday, April 22, 2018 at 07:31

  Kuiva iho, vaatii kosteutusta paljon

 • Reply manna Sunday, April 22, 2018 at 07:43

  Tosi herkkä mutta samalla rasvoittuva.

 • Reply Eija Sunday, April 22, 2018 at 08:25

  Minulla on myös ohut ja pintakuiva iho. Anti age tuotteet myös kelpaisivat hyvin

 • Reply --K-- Sunday, April 22, 2018 at 08:34

  Mulla on epäpuhdas, t-alueelta rasvoittuva, mutta poskista kuiva sekaiho, jonka kanssa on kyllä vaikea löytää sopivia ihonhoitotuotteita. Tuotteet ei saisi olla liian kuivattavia, mutta toisaalta tuota epäpuhtautta pitäisi myös saada pois…

  Mielellään testaisin Essen tuotteita.

 • Reply KK Sunday, April 22, 2018 at 08:46

  Ihoni ongelmakohta on epäpuhtaudet kasvojen alaosassa ja nenässä. Myös couperosaa on jonkin verran. Ihoni on pintakuiva sekaiho.

 • Reply Suvi Sunday, April 22, 2018 at 08:48

  Kiva arvonta! Pintakuiva sekaiho, joka tällä hetkellä kyllä kaipaisi jotain ekstraa..

 • Reply Helena Sunday, April 22, 2018 at 08:51

  Mulla on kuiva ja herkkä iho, sekä ohuen ihon alueella miliumeja.

 • Reply Suvi Sunday, April 22, 2018 at 08:52

  Mun ihon ongelma on pintakuivuus yhdistettynä epäpuhtauksiin. Erityisesti stressi aiheuttaa helposti finnejä, jotka tietysti jättää jälkeensä arpia. Näiden hoitoon olisi kiva kokeilla jotain uutta!

 • Reply Ansku Sunday, April 22, 2018 at 08:52

  Pintakuiva iho, onneksi tämä keväällä hieman helpottaa pakkasten jälkeen. Lisäksi olen herkkä, eli en kestä mitään voimakkaita aineita ja tuoksuja.

 • Reply Fyssari Sunday, April 22, 2018 at 08:53

  Vitsit mikä tuuri! Oon just vaihtamassa ihonhoitoani luonnonmukaiseen suuntaan ja hankin juuri kehumaan cc-voiteen kesää varten. Oma iho on myös ohut ja pintakuiva, joskus pieniä epäpuhtauksia T-alueella. Madara on tullut nyt vähän tutuksi, mutta toivon Lumenen siirtyvän pian luonnonkosmetiikkaan, jotta voisin tukea suomalaista työtä. Uusi harmonia-sarja heiltä jo varsin lupaava! Oliskin hauska, jos saisit sitä testattavaksi ja kirjoittelisit mielipiteitäsi ko sarjasta :)

 • Reply Jonna Sunday, April 22, 2018 at 08:59

  Mukana arvonnassa! :) Pintakuiva iho täälläkin, ja etenkin nyt on huomannut, että jos ihoa ei kuori, niin se kuivuus oikein jää sinne ihoon eikä auta mitkään rasvat.. Ja parantamisen varaa olisi minulla ihonhoidossa muutenkin, sekä sisäisesti että ulkoisesti :)

 • Reply Heli P. Sunday, April 22, 2018 at 09:03

  Pintakuivuutta löytyy täältäkin. Lisäksi erityisesti nenän pielet ja suunympärys punottaa helposti, eli osittain aika herkkä iho. Raskaus myös tuo oman haasteensa ihon käyttäytymiseen.

 • Reply jelvo Sunday, April 22, 2018 at 09:09

  mulla on herkkä iho. vuosi sitten vaihdoin luonnonkosmetiikkaan ja iho parani. Aiemmin oli ihottumaa ja todella vaikeaa iho-ongelmaa. ainoa luonnonkosmetiikka joka ei iholleni sovi on whamisa. siksi luokittelen ihoni edelleen herkäksi. ja kuivakin se on

 • Reply Suvi Sunday, April 22, 2018 at 09:17

  Mulla myös pintakuiva iho, johon ei meinaa rasvat imeytyä… lisäksi se on herkkä punoittamaan. Olis ihana testata uusia tuotteita!

 • Reply Riikka Sunday, April 22, 2018 at 09:17

  Osallistun arvontaan. Hyvät ihonhoitotuotteet tulisivat todella tarpeeseen, sillä olen aina taistellut epäpuhtaan ihon kanssa.

 • Reply Sasu Sunday, April 22, 2018 at 09:22

  Kuulostaa ihanalta! :) Tekisi varmaan itsellekkin hyvää joskus köydä hoitamassa omaa pintakuivaa ihoa ammattilaisella, mutta tosiaan sen mieltää ‘turhaksi’ vaikka varmasti olisi joskus paikallaan!

 • Reply Kirsi Sunday, April 22, 2018 at 09:23

  Minulla on pintakuiva iho, johon olisi kiva löytää hyvät tuotteet luonnonkosmetiikasta :)

 • Reply Jonna Pennanen Sunday, April 22, 2018 at 09:54

  Ihana arvonta! Vinkki miliumien poistoon kotikonstein: konjac sienen käyttö suihkussa kasvoille! Se on pehmeä sieni, mutta kuorii sen verran hellävaraisesti ihoa, että nuo saa pois. Kokemusta on itsellä ja ystäväpiirissä!

 • Reply Johanna Sunday, April 22, 2018 at 09:56

  Ihania nämä kaikki tuotteet! Minulla on paikoittain pintakuiva iho. Haluaisin löytää tehokkaat puhdistustuotteet, jotka ei kuivata ihoa liikaa. :)

 • Reply Heidi Sunday, April 22, 2018 at 09:57

  Couperosa iho, johon toivoisin jotain rauhoittavaa 😊 Olisi ihana olla välillä ilman meikkivoidetta, mutta ihon kirjavuus pitää peittää.

 • Reply Jii Sunday, April 22, 2018 at 10:00

  Ihana arvonta! Mullakin on pintakuiva iho, jota on vaikee saada kostutettua tarpeeksi!

 • Reply Enni Sunday, April 22, 2018 at 10:01

  Moikka! Olen kärsinyt aina sekaihosta, välillä se on niin kuiva että meikki halleilee varsinkin nenästä ja toisaalta taas näppyjä/mustapäitä kertyy aika ajoin. Nyt viime vuosina myös silmärypyt ovat lisääntyneet vaikka yritänkin rasvailla ja hoitaa niitä säännöllisesti.

 • Reply Kriu Sunday, April 22, 2018 at 10:25

  Mullakin on todella pintakuiva iho. Talvella en voinut pakkasten aikaan edes meikata, koska lopputulos oli jotain järkyttävää, vaikka mitä tuotteita kokeili kasvojen kosteutukseen :/ Lisäksi mulla iho ärtyy ja punoittaa helposti.

 • Reply airaammaaria Sunday, April 22, 2018 at 10:45

  Ihana arvonta! Luonnonkosmetiikka on kyllä ollu minun iholle pelastus. Ongelmia tosin vieläki löytyy. Pintakuiva sekaiho, couperosa, lievä akne…

 • Reply Gitta Sunday, April 22, 2018 at 10:46

  Kiitos hyvistä vinkeistä, nappaan tästä monta tuotetta ostoslistaan :)

 • Reply Sanna Sunday, April 22, 2018 at 10:55

  Mulla oli ennen super rasvoittuva iho ja ongelmana epäpuhtaudet. E-pillerit aloitettuani ongelmaksi on muodostunut ihon kuivuus, kasvorasvoilla saa kyllä läträtä… Iho kestää tällä hetkellä aika hyvin kaikenlaisia tuotteita, niin nyt olen pystynyt aika paljon testailemaan uusia ihastuksia :) Akneaikoihin tämä oli kaukainen haave…

 • Reply suvi Sunday, April 22, 2018 at 10:57

  Mä en ees itseasiassa tiedä tarkalleen mitä tyyppiä mun iho on, joten oikeiden tuotteiden valinta on aina vägän arpomista. Se on jotain sekaihon/rasvaisen ja pintakuivan väliltä, joten otappa siitä sitten selvää mitä tälle pärställe pitäisi tehdä.

  Tollaiset kasvohoidot olisi ihania käydä säännöllisesti! Iho varmasti kiittäisi, mutta se aina tosiaan jää taka-alalle muiden menojen ja hoitojen takia

 • Reply Sophie Sunday, April 22, 2018 at 11:07

  Pintakuiva sekaiho jonka päälle sain lapsen myötä hormonaalisen aknen ja atooppisen ihon. Ihon hoito käy kyllä työstä nykyään mutta huomaa kyllä heti jos siitä luistaa. Itse olen myös järjettömän huono juomaan sitä vettä, en juuri koskaan tunne janoa enkä edes tykkää siitä miltä vesi maistuu joten se lisää vielä omat haasteensa tähän :D

 • Reply Tiia Sunday, April 22, 2018 at 11:35

  Mun ihon ongelmana on ehdottomasti epäpuhtaudet, erityisesti mustapäät. Tuntuu että ne ei lähde millään – kosmetologin puhdistuksenkin jälkeen me oli alee viikossa taas back. Ehkä pitäisi testata, jos luonnonkosmetiikasta löytyisi apu🤔

 • Reply Mk Sunday, April 22, 2018 at 11:38

  Mun ihon ongelmakohta on ehdottomasti sen rasvaisuus ja akne, eli finneistä en pääse eroon vaikka useampi roa-kuuri vedetty. Kuitenkin rakastan kokeilla uusia ihonhoitotuotteita, vaikkei niistä välitöntä apua iho-ongelmiin saisikaan. Ja varsinkin puhdistustuotteet kiinnostaa! 😊

 • Reply sannami Sunday, April 22, 2018 at 11:50

  Uusi ihonhoitosetti olisi tarpeen näin keväällä, kun talvi-iho kaipaa raikastusta.

 • Reply paula Sunday, April 22, 2018 at 11:58

  Pintakuiva ainakin ja finnejä tulee aina välillä :( :D

 • Reply Laura L. Sunday, April 22, 2018 at 12:04

  Ihoni on myös pintakuiva ja kosteusköyhä. Tummat silmänaluset ovat suurin ongelmakohta.

 • Reply Mira Sunday, April 22, 2018 at 12:05

  Kipuilen aina pintakuivan sekaihoni kanssa. Vaikka mitä voiteita kokeilisi niin iho ei koskaan näytä elinvoimaiselta. 32 tulee mittariin tänä vuonna ja ikävä kyllä myös ikääntyminen tuo uusia huolenaiheita ihonhoitoon. Siksi olisikin mahtava päästä kokeilemaan näitä luonnonmukaisia tuotteita, josko olisivat avuksi myös minun iholle!

 • Reply Laalaa Sunday, April 22, 2018 at 12:21

  Musta päät, taitaa olla pintakuiva sekaiho :) nyt ollut myös jotenkin väsyneen näköinen..

 • Reply Resus Sunday, April 22, 2018 at 12:22

  Mulla vallitseva ongelmakohta on tällä hetkellä aknearvet. Antibioottikuuri hoiti hormonaalisen aknen aika hyvin pois mutta jäljet jäi. Pintakuivuutta löytyy ja muutenkin pitäisi myös panostaa tuohon sisäiseen kosteutukseen.

 • Reply Laura Sunday, April 22, 2018 at 12:33

  Pintakuiva-sekaiho ja ongelma kohta on posket ja leuka. Kiva postaus! 😊

 • Reply Riina Sunday, April 22, 2018 at 12:37

  Kuivahko ihotyyppi Ikääkin on jo.Oispa kiva kokeilla jotakin uutta!

 • Reply Reetta Sunday, April 22, 2018 at 12:39

  Ihana arvonta! Mulla on pintakuiva ja herkkä iho, mutta oon huomannut luonnonkosmetiikkaan siirtymisen auttaneen valtavasti.

 • Reply SaraP Sunday, April 22, 2018 at 12:50

  Kiva arvonta :) mulla on aika haastava iho, pintakuiva mutta rasvoittuva. Ei tunnu millään löytyvän sopivia tuotteita.

 • Reply Niina Sunday, April 22, 2018 at 13:11

  Mun iho on vähän kaikkea. Vääristä tuotteista kuivuu todella helposti. Pintakuiva, osittain rasvoittuva ja epäpuhtauksiakin löytyy.

 • Reply Elina Sunday, April 22, 2018 at 13:12

  Nuo pintakuivan tuntomerkit ja siitä johtuvat muut “oireet” kuulostavat kyllä valitettavankin tutulta. Lisäksi nenänpielet ja leuka tuppaavat toisinaan vähän kukkimaan eli aika sekalainen ihoni kyllä on.

 • Reply Marine Sunday, April 22, 2018 at 13:14

  Kasvohoito tekee niin hyvää. Mun ihon ongelma on aknesta jääneet arvet ja tummat silmänaluset sekä poskilla laajentunet ihohuokoset.

 • Reply Sinttu Sunday, April 22, 2018 at 13:15

  Onpa kiva arvonta ja kiitos jälleen uudesta verkkokauppavinkistä. :) Pintakuivuus on ehkä ihon suurin ongelma, nyt kun ikää on, huonosti nukuttu yökin saa juonteet näyttämään pahemmilta..Seerumeista ja öljyistä on kyllä vihdoin löytynyt apu pahimpaan kuivuuteen. 🤔 Talvi on ehdottomasti rankin vuodenaika iholle, onneksi mennään kohti kesää. 😊😎🤗

 • Reply Johanna Sunday, April 22, 2018 at 13:22

  Ihana arvonta! Ja miten kaunis, kuulas iho tuli <3 mulla on pintakuiva iho ja leukaan sekä otsaan kertyy aina välillä näppyjä.

 • Reply annu Sunday, April 22, 2018 at 13:43

  Natural goods on ihana paikka. Mulla on pintanuiva iho ja näppyjäkin on. Tummat silmänaluset myös minulla ikuinen riesa.

 • Reply Outi Sunday, April 22, 2018 at 13:45

  Juurikin pintakuiva ja nyt varsinkin todella kuiva tän talven ja krvään jälkeen. Kunnon hoito tekis varmasti Hyvää!

 • Reply Outi Sunday, April 22, 2018 at 13:46

  Juurikin pintakuiva ja nyt varsinkin todella kuiva tän talven ja kevään jälkeen. Kunnon hoito tekis varmasti hyvää!

 • Reply E. Sunday, April 22, 2018 at 13:52

  Mulla ongelmana ihon tietynlainen kosteusköyhyys, herkkyys ja epäpuhtaudet! Olisipa ihanaa saada tuotepaketti 😍

 • Reply MR Sunday, April 22, 2018 at 13:55

  Mulla on herkkä ja rasvoittuva iho. Myös aknea löytyy etenkin poskista, joskin se on paranemaan päin. Iho alkaa helposti punoittamaan ja ilman hyviä meikkejä kiiltää kuin Naantalin aurinko. Etenkin talvella ihoni on myös kosteusköyhä ja pintakuiva…

 • Reply Jessica Sunday, April 22, 2018 at 13:56

  Minulla on aika kuiva iho . Setti tulisi tarpeeseen :)

 • Reply Hanna Sunday, April 22, 2018 at 14:02

  Mun ihon ongelmakohta on ehdottomasti sellaiset valkoiset näpyt poskipäissä. Ne on varmaan jotain ihon alle kertynyttä talia tai muuta yhtä ihanaa, joita ei saa pois millään. Iho taitaa muuten olla sekaiho, mutta en ole varma. Finnejä ei paljoa tule, mutta mustapäitä ja noita valkoisia näppyjä kylläkin. Olispa siis ihana saada näille väsyneille mamakasvoille vähän ammattilaishoitoa! :)

 • Reply JasminS Sunday, April 22, 2018 at 14:06

  Mulla on pintakuiva sekaiho, joka on samanaikaisesti joiltain osin kuiva, mutta sitten taas rasvoittuva :D. Ongelmakohtina ylivoimaisesti mustapäät sekä nenän ja poskien alue.

 • Reply Eveliina Sunday, April 22, 2018 at 14:08

  Minulla on atooppinen iho, jossa on paljon mustapäitä😐 olen huomannut, että luonnonkosmetiikka on auttanut ihon kuivuuteen!

 • Reply SaaraST Sunday, April 22, 2018 at 14:17

  Mulla on hormonaaliseen akneen taipuva kuivuuspainoitteinen sekaiho, kuulostaako sekaavalta? 😂 joku korealainen ihonhoitotäti kerran analysoi mun ihon ja totesi tuon xD

 • Reply A- Sunday, April 22, 2018 at 14:55

  Näytät paljon paremmalta ilman meikkiä, nuoremmalta ja raikkaammalta!😊

 • Reply A Sunday, April 22, 2018 at 15:10

  En oo ihan varma minkälainen iho mulla on, mutta veikkaisin että ohut ja t-alueelta rasvoittuva. Ihon hoitamiseen pitäis kyllä panostaa enemmän! Kiva arvonta. :)

 • Reply Salla Sunday, April 22, 2018 at 15:25

  Uusia vinkkejä ja etenkin tuotteita kaivattaisiin täällä pintakuivan sekaiton hoitoon..

 • Reply Kira Sunday, April 22, 2018 at 15:28

  Oi mikä arvonta! Mulla on sekaiho yhdistettynä couperoosaan, mikä tuo kyllä haastetta ihonhoitoon. Puhdistustuotteiden kanssa onkin ollut ongelmaa, kun olisi ihanaa löytää tarpeeksi tehokas putsari, mutta kuitenkin ihoa ärsyttämättä. Ikuinen ongelmakohta tuntuu olevan leuanalue.

 • Reply Anneli Kaikkonen Sunday, April 22, 2018 at 15:45

  Minulla on juurikin sama pintakuiva iho. T-alua kuitenkin rasvoittuu herkästi. Vettä olen kyllä yrittänyt juoda ja jotenkin kuitenkin hoitaa myös kasvojani. Mukana arvonnassa.

 • Reply Jenni Sunday, April 22, 2018 at 16:25

  Mun ihon murheenkryyni on vanhat aknearvet. Nyt raskaana olessani, sain pahan suunpieli ihottuman, joka sekin jätti jälkensä. Olen satsannut entistäkin enemmän ruokavalioon ja luonnonmukaisiin tuotteisiin kasvohoidossa. Tämä arvonta olis niin mulle ajankohtainen😍

 • Reply Jenni Sunday, April 22, 2018 at 16:36

  Ongelmana juurikin tuo pintakuivuus 😕

 • Reply Anniina Sunday, April 22, 2018 at 17:08

  Voi hitto, kun sulla on noin superkaunis iho ja silti analyysin mukaan pintakuiva jne. Kyl olis jännittävää kuulla, että mitä mun ihosta sanottaisiin, kun on atopiaa ja iho punoittaa herkästi ja kaiken päälle imetän :’D

 • Reply Anna Sunday, April 22, 2018 at 17:31

  Hei,

  Minulla on taas sekaiho, poskilta yleensä pintakuiva ja t-alue rasvoittuvainen. Lisäksi ihoni on taipuvainen hormoninäppyihin, ja olenkin ainaisemmin kärsinyt keskovaikeasta aknesta, joka lähti roa-kuurilla onneksi osittain pois.

 • Reply juppe Sunday, April 22, 2018 at 17:38

  Ihoni on valitettavasti hyvin kuiva, vaikka kuinka sitä koittaa kosteuttaa. Muutoin iho on hyvässä kunnossa, mutta tuon kuivuuden takia iho on helposti “kireä”.

 • Reply Krista Sunday, April 22, 2018 at 17:43

  Minulla on erittäin kuiva iho varsinkin talven jäljiltä, syväkosteutus olisi tarpeen :)

 • Reply Nora Sunday, April 22, 2018 at 17:59

  Minäkin mukaan arvontaan! Tein tässä muutama kuukausi sitten itselleni kotidiagnoosin, että minulla on couperosa-ihon ensimerkkejä. Olen vasta 23-vuotias ja vaikka couperosan suuremmat oireet alkavatkin vasta 30 ikävuoden jälkeen, voi ongelmaa ennaltaehkäistä myös jo nyt. Ongelmana onkin siis ihon punoitus ja “lehahtelu”, joten rauhoittavat ja hellävaraiset ihonhoitotuotteet ovat nyt hakusessa.

 • Reply Hanna Sunday, April 22, 2018 at 18:10

  Itselläni on juurikin kuiva iho, sekä jonkin verran epäpuhtauksia. Veden juonti itsellä on aika hyvin hallussa, mutta muuten ihon hoitoom pitäisi kiinnittää enemmän huomiota.

 • Reply Emma Sunday, April 22, 2018 at 19:13

  Mulla on myös pintakuiva iho, mutta vielä rasvoittuva sellainen 😓 Pahin ongelmani kuivuuden lisäksi on laajentuneet ihohuokoset ja mustapäät. Kuulostaa kyllä ihanalta nuo tuotteet, etenkin tuo Madaran cc-voide kiinnostaa kovasti! 😊

 • Reply Mari Sunday, April 22, 2018 at 19:45

  Kyseisestä sarjasta saa kuulla vaan ylistäviä sanoja! Ihanaa! Pakko kyllä kokeilla

 • Reply Iina Sunday, April 22, 2018 at 19:59

  Herkkä ja couperoottinen sekaiho täällä hei! Siinä saakin valita aika tarkkaan sopivat tuotteet omaan lärviin, ettei muutu nassu aivan paloauton punaiseks ja ala kirvellä ja kiristää. Aikamoinen savotta kyllä ollu, mutta luonnonkosmetiikka on tuonu aika hyvin pelastuksen :)

 • Reply Laura Sunday, April 22, 2018 at 20:04

  Mullakin on pintakuiva iho ja ongelmakohdat ovat nenän ympärys ja leuka!

 • Reply Heidi Sunday, April 22, 2018 at 20:15

  Mukana! 😎

 • Reply Elli Sunday, April 22, 2018 at 20:17

  Pintakuiva iho, mutta rasvoittuva t-alue kasvoissa. Sillä alueella onkin sitten epäpuhtauksia liiankin kanssa. Varsinkin kesäisin iho rasvoittuu tuosta kohdin todella paljon.

 • Reply Satu Sunday, April 22, 2018 at 20:37

  Mulla on sekaiho, joka on näin talven jälkeen pintakuiva. Myös viime aikoina ollut stressi näkyy ihossa värittömyytenä. Ihanan kuuloisia tuotteita! Toivottavasti onnetar suosisi tällä kertaa.

 • Reply Tiina Sunday, April 22, 2018 at 21:05

  Pintakuiva iho, joka entisestään kuivuu raskauden aikana ja imetyksen jälkeen.

 • Reply meow Sunday, April 22, 2018 at 21:07

  Mulla on myös ns. kosteusköyhä iho. Se on myös herkkä ja helposti väsyneen ja kalpean näköinen.

 • Reply Marika Sunday, April 22, 2018 at 21:08

  Hormooninäpyt otsassa ja suun ympärillä, nyt raskausaikana vaan pahentunut sekä dekoltee mennyt nyt myös :'(

 • Reply Petra Sunday, April 22, 2018 at 21:14

  Yllätyin kun minullekin sanottiin että on kuiva iho. Itse en ole tätä niin huomannut, joten siihen olisi kiva saada apuja ☺️

 • Reply Annika Sunday, April 22, 2018 at 21:18

  Mulla on pintakuiva iho, jonka kanssa saa tapella etenkin talvisin ihan tosissaan! Ja tähän mausteeksi viel se, että iho on todella herkästi ärtyvää tyyppiä. Tässä taas parhaillaan ihmettelen, että mikäköhän on tällä kertaa aiheuttanut poskipäiden iholle kasan pieniä punertavia näppylöitä. Pelastavat tuotteet ikuisesti haussa. :D

 • Reply Zelinda Sunday, April 22, 2018 at 21:37

  Täällä myös pintakuiva iho ja nyt kaksi viikkoa synnytyksen jälkeen se on mennyt huonompaan kuntoon. Juoda yritän paljon, mutta finnejä on alkanut puskemaan ja meikkivoide myös halkeilla kesken päivän :/

 • Reply Hanne Sunday, April 22, 2018 at 21:42

  Pintakuivuus, kuitenkin nenän pieliin ja leukaan tulee helposti epäpuhtauksia.

 • Reply Mariiia Sunday, April 22, 2018 at 22:31

  Pintakuiva, herkkä ja atooppinen iho ja poskissa jonkinlaista finnejä, joten haastetta on ihon hoidossa :/

 • Reply SaraV Sunday, April 22, 2018 at 22:41

  Pintakuiva sekaiho, paikoitellen hyvässä hapessa ja toisinaan kerää epäpuhtauksia :/

 • Reply Tanja Sunday, April 22, 2018 at 22:41

  Rasvoituuva sekaiho.

 • Reply Jenni Sunday, April 22, 2018 at 22:48

  Mulla on tyypillinen haastava herkkä pintakuiva sekaiho. Nuoruuden hyvin rasvoittuvan ihon jäljiltä huokoset todella laajentuneet ja ihossa paljon vanhoja aknearpia. Nykyään ei enää paljoa rasvoitu, aavistuksen päivän mittaan. Suurin ongelma tuo ihon kirjavuus. Pigmenttimuutoksia, arpia ja se punaisuus! Mulla on voimakas couperosa nenänpielissä, joten nenä helottaa aina punaisena. Olen kosmetologi, mutta välillä oma iho tuottaa ammattilaisenakin päänvaivaa:D

 • Reply Tea Sunday, April 22, 2018 at 23:08

  Mulla on pintakuiva, kumminkin helposti epäpuhtauksia keräävä iho, joka reagoi vielä kuukauden mittaan kokoajan hormonimuutoksiin, oikea unelma siis! :D Olis huikeaa voittaa tuollanen paketti!

 • Reply elinani Monday, April 23, 2018 at 00:57

  Mulla on rasvoittuva sekaiho ja ehkä suurimmat ongelmakohdat on ihon epätasaisuus, näpyistä jääneet arvet sekä ihoon säännöllisesti ilmestyvät epäpuhtaudet.

 • Reply Elmu Monday, April 23, 2018 at 06:00

  Mun ihon ongelma on inhottava akne, joka tosin on onneksi pysynyt viime vuodet suht hyvin kurissa lääkityksen avulla. Myös kuiva ja kiristävä iho vaivaa aina aika ajoin. Tavallaan kävisin mielelläni kasvohoidoissa, mutta musta tuntuu että jokaisen hoidon jälkeen iho on vain häiriintynyt siitä ja akne on räjähtänyt käsiin, joten olen vain yrittänyt pitää ihonhoutorutiineja yllä kotona.

 • Reply Sutu Monday, April 23, 2018 at 07:16

  Erityisesti leuan seutuun tulee helposti finnejä 😢

 • Reply Laura Monday, April 23, 2018 at 08:25

  Pintakuiva iho, rasvoittuva iho T-alueella :/

 • Reply Anna Monday, April 23, 2018 at 08:59

  Pintakuivan epäpuhtauksiin taipuvan ihon omistajana kokeilisin mieluusti!

 • Reply JenniJ Monday, April 23, 2018 at 09:23

  Pintakuiva ja herkkä iho. Punoittaa ärsyttävän helposti. Kiva arvonta :)

 • Reply Nia Monday, April 23, 2018 at 09:56

  Pintakuiva herkkäiho. Punoitusta, kuumotusta, vaikea hellävarainen hoidettava.

 • Reply HeidiS Monday, April 23, 2018 at 10:25

  Minulla on pintakuiva sekaiho ja raskauden aikana onnistuin saamaan kasvoilleni myös pari maksaläiskää, vaikka aurinkosuoja olikin jatkuvassa käytössä. Vieläkin öisin herättelevä melkein 3-vuotias pitää huolen siitä, että äidillä on kunnon rinkulat silmien ympärillä ja muutenkin vähän väsynyt ilme kasvoilla ja iholla. Kasvohoito olisi siis todellakin tarpeen!

 • Reply Hanna Monday, April 23, 2018 at 12:14

  mukana arvonnassa! En itseasiassa edes 100 % tiedä mikä mun ihotyyppi on, pintakuiva (sekaihho?) ainakin. Ja ihonhoitotuotteet saisi olla mahdollisimman hellävaraisia :)

 • Reply Kati Monday, April 23, 2018 at 12:46

  Leukaperät. Epäpuhtauksia ja näppylöitä =(

 • Reply Lise Monday, April 23, 2018 at 14:43

  Superpintakuiva mustapäinen sekaiho😕

 • Reply Eva Monday, April 23, 2018 at 18:12

  Mulla on sekaiho. Ongelma-alueina on nenä, johon tulee mustapäivä ja viime kuukausina oon huomannu ryppyjen löytäneen silmänympärykseni. -.-

 • Reply janika Monday, April 23, 2018 at 19:20

  Veikkaisin että kasvojen iho on pintakuiva. On atopiaa, aknearpia ja mustapäitä.

 • Reply Teija Monday, April 23, 2018 at 20:18

  Mulla on kuiva, ohut ja couperosainen (poskipäiltä) iho, joka herkistyy liikaa välillä. Mossan vitamiinivoide on sopinut, ja muutakin Mossaa ym. voisin kokeilla.

 • Reply Sarppeli Monday, April 23, 2018 at 22:55

  Mun iho on kuiva, ohut ja atooppinen. Ei siis tarvi eritellä ihon ongelmakohtia. Iho tarvii kosteutusta ja vahvistusta. Kosmetiikkaan viimeaikoina enemmän perehtyneenä, luonnon kosmetiikka on alkanut kiinnostaa entistä enemmän sen ”puhtauden”vuoksi. Kyseinen nettikauppa näyttääkin tarjoavan huippuvalikoiman tuotteita!:)

 • Reply Anni Tuesday, April 24, 2018 at 00:18

  Tää postaus oli kyllä hyvä muistutus itsellekin varata kasvohoito! Jotenkin sitä tuppaa priorisoimaan kampaamokäynnit ja ripsihuollot paljon korkeammalle kuin ihon hoidon, niin hassua kuin se onkin :D Mun iho on ohut eli pintaverisuonien ja tummien silmänalusten peittäminen on meikkaamisessa aina aivan oma lukunsa. Epäpuhtaudet rajoittuu lähinnä satunnaisiin mustapäihin ja sellaisiin lähes värittömiin näppyihin, jotka tuntuu epätasaisuutena. Pintakuivuutta on sitten niidenkin edestä varsinkin näin talven jäljiltä, tuntuu ettei oikein mikään tuote ole riittävän kosteuttava esimerkiksi meikin alle. Veden juomisen kanssa täytyy siis itsekin yrittää skarpata!

 • Reply Anu Tuesday, April 24, 2018 at 10:42

  Kuiva ja herkkä iho

 • Reply Sarppu Tuesday, April 24, 2018 at 13:49

  Pintakuiva sekaiho + vielä laajentuneita ihohuokosia.

 • Reply Natalia Gavritsenko Tuesday, April 24, 2018 at 14:01

  Ihoni on rasvainen/ pintakuiva plus raskauden jälkeen hormonien mylläkkä joka tekee kaulan alueelle ja korvien lähettyville näppyjä ja mustäitä. Niitä on todella hankala hoitaa.
  Iho on sen verran herkkä että oikeiden tuotteiden löytäminen on lähes mahdotonta.
  Raskauden jälkeen itsensä panostaminen ja kasvohoito olisi aivan luksusta kun tuntuu että lapsiperheen arjessa ei itselle jää aikaa lähes ollenkaan.

 • Reply Paula Tuesday, April 24, 2018 at 17:17

  Pintakuiva iho, finnejä kyllä riittää. Ärsyttävää.

 • Reply Saima// Tuesday, April 24, 2018 at 18:02

  Pintakuiva sekaiho. Ihon punaisuus on häiritsevää, samoin ihohuokosiin kertyvät epäpuhtaudet.

 • Reply ina Tuesday, April 24, 2018 at 23:07

  Pintakuiva, mutta kuitenkin helposti rasvoittuva ja epäpuhtauksiin taipuva sekaiho

 • Reply Mallu Wednesday, April 25, 2018 at 00:05

  Oon jo yli 30 mutta pillerien vaihto aiheuttanut taas näppyjä, mitenhän iho sitten räjähtää, kun jättää pillerit pois :( pintakuivakin iho on. Ennen olin tyytyväinen kasvojen ihoon, nyt näen vain virheitä…

 • Reply Jenni Wednesday, April 25, 2018 at 00:07

  Pintakuiva ikääntyvä ihoni kaipaisi kyllä kovin hoitoa! Miliumeja yms. pientä näppyjä löytyy myös, minkä lisäksi T-alueella epäpuhtauksia ja huulin alkanut tulla pigmenttiläiskiä. Olisipa mahtava saada myös kunnon analyysi ja ohjeet oman ihon hoitoon!

 • Reply Maiju Wednesday, April 25, 2018 at 16:47

  Kävin tänä keväänä pitkästä aikaa kasvohoidossa, ja oli jo aikakin, sillä edellisestä käynnistä oli ehtinyt kulua jo kuusi vuotta (hups). Kosmetologi analysoi ihoni pintakuivaksi sekaihoksi. Poskilla on myös hiukan couperosaa. Viime aikoina ihoni ongelmakohtana ovat olleet näpyt: poskien alueelle on tullut aiempaa useammin finnejä ja otsassa on ollut jo jonkin aikaa paljon pieniä tukkeumia. Olisipa kiva voittaa arvonnassa itselle sopivat ihonhoitotuotteet!

 • Reply Assi Wednesday, April 25, 2018 at 18:33

  Itselläni ongelmana on juurikin ihon pintakuivuus ja miliumit sekä mustapäät.

 • Reply Tiina Wednesday, April 25, 2018 at 19:40

  Mulla on sekaiho. Hankaloittaa elämää, kun iho rasvoittuu herkästi, mutta toisaalta vaatii kunnon kosteutusta.

 • Reply Helena Thursday, April 26, 2018 at 05:14

  Mun ihon haasteena varsinkin talvisin on kuivuus! Kesällä ja kuumalla sitten t-alue rasvoittuu.

 • Reply Sandy Friday, April 27, 2018 at 11:04

  Minulla on sekaiho, jossa kuitenkin alkaa näkyä jo ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Huomaan, että varsinkin otsalla näkyy ensimmäiset juonteet ja haluaisinkin saada ihon napakammaksi :/

 • Reply Jenni Saturday, April 28, 2018 at 11:23

  Minulla on pintakuiva iho, joka reagoi kaikkiin yllättäviin ärsykkeisiin näpyillä ja punotuksella. Olisi kiva saada jotain rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita käyttööni. Luonnonkosmetiikasta olen minäkin innostunut ja Mossan tuotteet on yhtiä lemppareita nykyään :)

 • Reply Jenna Sunday, April 29, 2018 at 11:28

  En ole ikinä ollut kasvohoidossa vaikka tämä naama sitä varmaan tarvisi todella! Ihoni on sellainen kuiva rasvainen, helposti tukkeutuva mutta myös kuivahtaa helposti ja vissiin nyt jotain couperosaa kanssa. Yritän käyttää mahdollisimman paljon luonnonkosmetiikkaa, mikä on kyllä auttanut iho-ongelmiin.

 • Reply SofiaA Sunday, April 29, 2018 at 13:39

  Minulla on herkkä ja punakka iho. Paljon juonteita vaikka ikää ei ole paljon. Luonnonkosmetiikka on parasta. 😊

 • Reply Sannamarianna Sunday, April 29, 2018 at 23:41

  Ihoni on herkkkä, punoittaa ja siinä on epäpuhtauksia sekä pigmenttihäiriöitä.

 • Reply Anna Monday, April 30, 2018 at 19:45

  Kuulostaa ihanalta! Pitäisi itsekin panostaa kasvohoidoissa käynteihin, mutta aina tuntuu unohtuvan… oma iho taitaa olla myös pintakuiva, ja jonkin verran epäpuhtauksia.

 • Reply Laura Thursday, May 3, 2018 at 13:28

  Pintakuiva, herkkä ja helposti punoittava iho. Kosmetologin analyysin mukaan ohut, eli tunnistan tuon saman ongelman, että tummat silmänaluset paistaa kuuhun asti :D

 • Reply Maaria Saturday, May 5, 2018 at 12:18

  Punoittaa ja ihohuokoset näkyy, myös mustapäitä. Iho on herkkä ja pintakuiva.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post