Off to Dubai!

Terkkuja lentokentältä matkalla kohti Dubaita!

First stop, Istanbul, sitten kohti kolmea viikkoa lomaa! Päädyttiin lentämään Turkish Airlinesilla, mikä oli aikamoisen hyvä valinta, nimittäin pitkän loman matkalaukkujen keskipaino oli joku 29 kiloa. Kiitos Luojan Turkishilla on 30 kilon painoraja, nimittäin muuten olis tullu kalliiks. Toi 21 litraa korviketta matkassa selittää osaltaan asiaa :D Ja onneksi lento ei ollut aivan täysi ja saatiin Dantelle tyhjä paikka, niin tyyppi pääsee matkustamaan turvakaukalossa omalla paikallaan. Ihanaa!

Täällä sitä istuskellaan vielä kahvilla ja kohta lomamoodi päälle. Vielä on tulossa tämän vuoden puolella yksi herkkuohje (fudget) ja pieni vuosikatsaus kuvien muodossa huomenna. Sen jälkeen 2018 alkaakin mun blogissa pienellä lomalla. Todennäköisesti haluan jotain pientä päivitellä Dubaista, mutta nyt kannattaa ottaa mun Instagram seurantaan (@mungoanna), jos ei vielä ole, nimittäin ajattelin päivitellä Dubaista IG-storyihin videoita ja muutenkin kuulumisia :) Ilmoittelen myös siellä Instan puolella, jos uusia postauksia tulee, sillä vaikka olen lomalla, veikkaan vähän, että mieleni tekee jakaa hieman kuvia ja ajatuksia reissusta :)

Nyt kohti ihanaa aurinkolomaa!

P.S. Fudge-ohje illalla blogissa! :)

6+

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply M Saturday, December 30, 2017 at 20:28

  Ihanaa lomaa teille ja uutta vuotta samalla! :)
  Kiitos myös fudge ohjeesta, lähtee testiin heti kun joudan tekemään!

 • Reply Anne-Mari Sunday, December 31, 2017 at 12:46

  Ihanaa lomaa! :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post