Jotain uutta…

Mua jännittää tää postaus ihan hirveästi. Oon nimittäin viikkoja työskennellyt tän eteen ja nyt vihdoin paljastan teille, mitkä ovat uudet tuulet mun työelämässä.

Mä aloitin bloggaamisen reilu yhdeksän vuotta sitten. Sittemmin harrastus muuttui työksi, ja perustin oman toiminimen ja aloin yrittäjäksi. Viime vuodet kirjanpitäjäni on ehdottanut minulle OY:n perustamista, mutta en vaan saanut aikaiseksi sitä. Kunnes sitten päätin alkaa toteuttamaan yhtä unelmaa, ja perustin OY:n, sillä sen unelman toteuttaminen toiminimellä olisi haasteellisempaa. Niinpä säästin, perustin OY:n ja ryhdyin valmistelemaan sitä unelmaa.

Ja nyt se on valmis.

Oma verkkokauppani! Olen jo pitkään pohtinut ajatusta salaa hiljaa mielessäni ja miettinyt, minkälainen verkkokauppa, mitä myisin, jne. Pikkuhiljaa ajatus alkoi muovautumaan ja hullu ideani sai tukea perheeltäni, mieheltäni ja rakkaimmilta ystäviltäni. Halusin perustaa verkkokaupan, joka toisi kaikki lempibrändini ja tuotteeni saman osoitteen alle. Kun tiedusteluni jälleenmyynneistä lähetin, olin ihan varma, että ei tästä mitään tule. Sitten yksi kerrallaan toivomani brändit näyttivät vihreää valoa jälleenmyynnille. Foodin, Balmuir, Nicolas Vahé, House Doctor, Lakrids… Siitä se alkoi ja pikkuhiljaa tulen kasvattamaan valikoimaa lähiaikoina.

Haluan Mungoshopilla tuoda lukijoilleni ja muillekin, verkkokaupan, josta saa kauniita arjen esineitä ja ruokatuotteita kaikki yhdestä paikasta. Shoppailukokemus olisi mahdollisimman vaivaton ja kotiin saapuisi kauniisti pakattuja ostoksia, pieniä yllätyslahjoja ja kaiken kaikkiaan pala arjen luksusta siinä vaaleanpunaisessa paketissa.

Jokainen tuote on mun valitsema koko valikoimasta tietyiltä brändeiltä. Ne on tuotteita, joita käytän itsekin arjessa, ja joista pidän valtavasti. Yrittäjyyteni on jo tähän mennessä mahdollistanut minulle mukavan tulotason, jolla voin tehdä töitä kotoa vauvanhoidon lomassa. En siis lähde tavoittelemaan suuria volyymejä ja hirmumyyntejä, vaan tavoitteenani on olla jäämättä viivan alle ja saada pyörittää liikettä, jossa on kaikkea ihanaa. Itse asiassa varastoa täyttäessä olen nauranut miehelleni ja äidilleni, että ei haittaa vaikkei mikään menisi, nää on niin ihania, että mä voin pitää nää :D

Itse asiassa idea tähän kaikkeen lähti liikkeelle tuosta yllä näkyvästä Lotus-lautasesta. Ihastuin siihen täysin, mutten löytänyt sitä mistään. Muualta kuin tukusta siis. Ja sieltä niitä sai vain 12 kpl settejä, mikä oli ehkä hieman liikaa tähän kolmen hengen talouteen kaikkien muiden astioiden rinnalle. Sitten mietin, että minähän voin myydä kauniita tuotteita yksittäisiä kappaleita samanlaisille ihmisille kuin minä. Tai ainakin heille, joilla on samanlainen maku. Se vähän eskaloitui sitten siitä. Hups.

No, nyt se on auki. Löytyy täältä tai osoitteesta www.mungoshop.com. Kaupan oma insta löytyy @mungoshop ja siellä kannattaa liittyä seuraajaksi. Siellä tulen ilmoittamaan alennuskoodeista ja uutuustuotteista ja jos teette ostoksia Mungoshopissa, niin toivon teidän jakavan niitä hashtagilla #mungoshop! Voin sitten repostata teidän kuvia ja ajatuksia kaupasta :)  Kannattaa liittyä seuraajaksi, sillä arvon kaikkien Mungoshopin IG-seuraajien kesken tällä viikolla tuollaisen upean Lakridsin joulukalenterin!

Kauppa ei ole vielä optimoitu mobiiliin, joten kannattaa tsekata se ihan tietokoneella, vaikka perusidean saanee mobiiliversiossakin.

Kaupassa on käytössä pohja, joka on ulkomaalainen, joten siellä on paikoitellen jotakin helppoja juttuja englanniksi, mutta niiden pitäisi olla hyvinkin selviä. Kauppa ei ole viimeisen päälle, mutta olen rakentanut sen palikoista itse alusta loppuun. En ehkä ole asiassa ammattilainen, mutta ainakin sivusto on alusta loppuun mun käsialaa. Kuvat, tekstit, ulkoasu. Otan mielelläni vastaan neuvoja ja palautetta, mutta olkaa armollisia. Sivua on rakennettu koko sydämellä ja sielulla välillä aamun pikkutunneille, ja vaikkei se mikään maailmaa mullistava olekaan, olen siitä ylpeä.

        

Nyt odotan innolla, millaista on verkkokaupan pyöritys :) Oon myös älyttömän kiitollinen miehelleni, äidilleni, siskoilleni ja anopilleni. Sekä rakkaille ystäville. He ovat olleet koko ajan tukemassa tätä hullua ideaa. Eniten kuitenkin olen kiitollinen äidilleni, joka on ollut milloin lapsenvahtina, milloin keskellä yötä valomiehenä. Hän on ollut armoton apu tässä kaikessa, aina lähtien ALV-laskelmien ja kaiken muun konkreettisen tekemisestä yhdessä, kuin myös henkisellä tasolla. Olen niin kiitollinen, että mulla on maailman ihanin ja tukevin perhe.

Avajaisten kunniaksi blogini lukijat saavat koko valikoimasta 10 % alennuksen koodilla MUNGOLIFE10!

Käykäähän tutustumassa!

52+

You Might Also Like

107 Comments

 • Reply Saara Tuesday, November 21, 2017 at 18:45

  Ihana idea! Kävin kurkkaamassa verkkokaupan ja ulkoasu on hyvin onnistunut :) Onnea uudelle yritykselle!

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:19

   Kiitoksia :) <3

 • Reply Hanna Tuesday, November 21, 2017 at 18:52

  Oi miten kauniit sivut! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:19

   Kiitos kiitos :)

 • Reply Eina Tuesday, November 21, 2017 at 18:53

  Hieno idea! Paljon onnea ja menestystä uudelle yritykselle 😊 Uskon että monia houkuttaa samat tuotteet kuin sinuakin, ja varmuus siitä että ovat hyväksi havaittuja vain vahvistaa ostohimoja!

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:19

   Kiitoksia :) Ja just tää on mun idea, tarjota yhdestä paikasta kivoja tuotteita yhdellä postituksella :)

 • Reply H Tuesday, November 21, 2017 at 18:57

  Wau! Onnea anna! Tosi mieletön juttu! Ja itseasiassa pikaisella selauksella toimi aivan hyvin myös mobiililaitteella. Tosi nätit sivut :)

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:18

   Tosi kiva kuulla, muokkasin niitä mahdollisimman paljon mobiiliin sopivaksi :)

 • Reply Elle Tuesday, November 21, 2017 at 18:58

  Aivan mahtavaa! Tsemppiä tähän uuteen aluevaltaukseen. 😊 Saattaa olla, että klikkailen jo piakkoin ensimmäiset tuotteet ostoskoriin… 😉

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:18

   Kiitoksia :) <3

 • Reply Naq Tuesday, November 21, 2017 at 19:04

  Kauniilta näyttää ja hyvin toimii myös mobiililla! Onnea ja menestystä uuteen seikkailuun! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:18

   Kiitoksia :)

 • Reply Kristiina / Cava blogi Tuesday, November 21, 2017 at 19:04

  Just tämä sun pitikin tehdä! Meinaan, että super hyvä juttu ja sun näköinen. Onnea! ❤️ Kaupassa oli vaikka ja mitä ihanaa pukinkonttiin, täytyy mennä jatkamaan selailua 😊

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:16

   Hahaha, kiitoksia ihana! <3

 • Reply Henni Tuesday, November 21, 2017 at 19:05

  Onnea valtavasti! :) Aivan ihana idea!

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:17

   Kiitoksia :)

 • Reply L Tuesday, November 21, 2017 at 19:05

  Anna, ihailen niin tuota sun rohkeutta lähteä toteuttamaan omia ideoita ja unelmia! Onnea ja menestystä uudelle verkkokaupalle! 🌹

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:16

   Kiitoksia kovasti! <3

 • Reply Tuuli Tuesday, November 21, 2017 at 19:12

  Keittiö painikkeen takaa avautuu ainakin mulla joulutuotteet, muut toimii niin kuin pitääkin

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 19:32

   Moikka, kiitoksia havainnosta, siinä oli koodivirhe, nyt korjattu :)

 • Reply Nina Tuesday, November 21, 2017 at 19:20

  Oi että, hurjasti onnea tästä uudesta aluevaltauksesta! :) Menin heti katsomaan sivuja, mutta harmikseni kuponkikoodi ei toimi :/

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 19:32

   Pahoitteluni, siinä oli alennuskoodi vielä hyväksymättä hetken, mutta kävin täppäämässä sen päälle, nyt toimii varmasti :)

 • Reply Jenni Tuesday, November 21, 2017 at 19:24

  Onnea Anna pienen unelman toteutumisesta! Kauniit sivut. Yritin avata keittiö osiota mutta sivusto tarjoaa koko ajan joulua..

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 19:31

   Kiitoksia kovasti vinkistä, siinä oli koodivirhe ja nyt on oikein :)

 • Reply Heidi Tuesday, November 21, 2017 at 19:26

  Oi miten ihanaa, hurjan paljon onnea uudesta aluevaltauksesta! Ihana idea ja toivon sinulle kaikkea hyvää :) Tulen varmasti tekemään tilauksen, tälle on ehdottomasti kysyntää. Olet muutenkin upea esimerkki siitä, miten unelmistaan voi tehdä totta ja mikään ei ole mahdotonta. Olen blogisi pitkäaikainen lukija, vaikka kommentoinkin todella harvakseltaan. Nyt halusin kuitenkin ehdottomasti lähettää sinulle onnentoivotukset! Upeaa Anna!!!

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:16

   Voi että, kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :) Ja kiva kuulla, että kaupalle on kysyntää :)

 • Reply Päivi Tuesday, November 21, 2017 at 19:28

  Hei hienoa! Onnea uuteen :)

 • Reply Eveliina Tuesday, November 21, 2017 at 19:30

  Jesss! Ihan parasta 😍😍😍

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:15

   :)

 • Reply S Tuesday, November 21, 2017 at 19:36

  Aivan ihanat sivut! Onnea uuteen yritykseen. Tod.näk tilaan tuolta jotain jo nyt, aivan ihania juttuja.

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:15

   Kiitoksia :) Ja toivottavasti saan sinusta asiakkaan siis pian! :)

 • Reply Maiju Tuesday, November 21, 2017 at 19:54

  Hei Anna!
  Aloin seurata blogiasi Mungobabyn myötä. Olen tykästynyt koko ajan enemmän!

  Tosi kiva idea! Kommentoisin sen verran, että kuluttajana kiinnostaisi tietää kaikkien tuotteiden valmistaja, esim kirahvilelun. Onnea uuteen bisnekseen!:)

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:15

   Heippa Maiju,

   Kiitos tuosta ehdotuksesta, täytyykin lisätä nuo sinne asap, muutamassa tuotteessa näyttäisi puuttuvan :)

 • Reply Mee Tuesday, November 21, 2017 at 19:55

  Onnea ja menestystä verkkokaupalle, näyttää ihanalta! ❤️

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:15

   Kiitoksia <3

 • Reply Aralia Tuesday, November 21, 2017 at 19:59

  Onnea ja menestystä!

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:14

   Kiitoksia :) <3

 • Reply Heidi Tuesday, November 21, 2017 at 20:01

  Onnea! Hieno saavutus💕 kehotan katsoa Havi’s brandin, se voisi sopia tyyliltään sivustolle😍

 • Reply Jessica Tuesday, November 21, 2017 at 20:01

  Wau, ihan mieletön juttu!! Tosi paljon onnea! <3
  Sivusto toimi hyvin kännykällä ja nopeella selauksella voisin melkeinpä tilata kaiken itselleni :D

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:14

   Ihana kuulla, kiitoksia :)

 • Reply S Tuesday, November 21, 2017 at 20:01

  Vau, näyttää todella hyvältä! Onneksi olkoon uudesta kaupasta :) saanko udella koodasitko itse sivut vai oliko ns. pohja jo valmis, jonka päälle suunnittelit ulkoasun? Saako sinun kauttasi joitakin tuotteita halvemmalla kuin valmistajan omilta sivuilta? Uskon, että on varmasti todella jännittävää seurata omien sivujen kävijämääriä ja tehdä sivustolle markkinointia. Keep up the good work! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:14

   Heippa!

   Kiitoksia, pohjana tuossa on WIX ja siitä yksi pohja, mutta se meni käytännössä katsoen kokonaan uusiksi loppujen lopuksi :) Mutta Wix pohjalla, siksi nuo muutama englanninkielinen kohta, joita ei pysty muuttamaan :)
   Jotkut tuotteet ovat hieman edullisempia kuin, toiset samanhintaisia. Pyrin luomaan alennuskoodeja lukijoilleni, joilla saa edullisemmin tilattua tuotteita :)

 • Reply Heidi Tuesday, November 21, 2017 at 20:03

  Ihana uutinen ja hieno kauppa! Heti ruvettiin vaimon kanssa selaileen valikoimaa ja varmasti tullaan tilaamaan.

  Sulla on tosi kiva blogi ja vaikutat tosi fiksulta ihmiseltä! Oon joskus ollut aika negatiivinen sun blogia kohtaan, en edes tiedä miksi. Haluan pyytää anteeksi, jos oon kommentoinut tänne jotain tyhmää.

  Kaikkea hyvää elämääsi, sekä siviiliin että töihin! :)

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:13

   Kiitoksia kovasti :) Ja ihan mielettömän rohkea ja kaunis ele tulla laittamaan tällainen kommentti, todella arvostan sitä :)

 • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 20:22

  Onnea uuteen! Ihailtavaa, miten rohkeasti kokeilet uusia asioita. Pitääkin heti mennä tutustumaan nettisivuille. :)

 • Reply AnnaS Tuesday, November 21, 2017 at 20:29

  Onnea uudesta aluevaltauksesta! <3 Semmoisen huomion tein babyosastolla, ettei kaikissa tuotteissa oltu mainittu valmistajaa. Tää on mulle ainakin tärkeä tieto, jotta voin ottaa selvää esim. Tuotteen ekologisuudesta.
  Todella ihana valikoima löytyi kaupasta, varmasti tulee itselläkin tehtyä ostoksia! Toivottavasti lasten valikoima kasvaa tulevaisuudessa, oon hulluna kaikkiin söpöihin vauvatuotteisiin :D

 • Reply Minnea/Minnean muruja Tuesday, November 21, 2017 at 20:31

  Oih, mahtavaa! Onnea ja menestystä! Näyttää upealta!

 • Reply A Tuesday, November 21, 2017 at 20:54

  Voi kuinka ihana verkkokauppa! Tuli nopealla selailulla jo monta tuotetta vastaan jotka on varmaan pakko hankkia jossain välissä ;) onnittelut upeasta uudesta aluevaltauksesta!

 • Reply Jenniheini Tuesday, November 21, 2017 at 20:54

  Super paljon onnea! Kauppa oli aivan ihanan näköinen! :)

 • Reply Iina / MouMou Tuesday, November 21, 2017 at 20:58

  Tiedätkö, mikä on parasta? Että JOULU-kategoria on erikseen. Ihanaa! :)

 • Reply E Tuesday, November 21, 2017 at 21:00

  Upeat sivut ja mieletön saavutus!
  Huomasin kaupasta pari kirjoitusasua, jotka kuulostivat vähän hassulta omaan korvaani. Toivottavasti et pahastu :)

  “On ollut salainen haaveeni omistaa oma kauppa, ja Mungoshop on sen unelman pienimuotoinen toteutuminen.” Voisiko tämä kääntyä paremmin esimerkiksi “Oma kauppa on ollut salainen haaveeni ja Mungoshop on tämän unelman pienimuotoinen toteutuminen?
  Kotikategorian alla huomasin keittiö-valikoiman. Luullakseni tähän ei tule väliviivaa.

  Ihania hetkiä oman unelman parissa! <3

 • Reply Sanna Tuesday, November 21, 2017 at 21:06

  Onnea omasta verkkokaupasta!! Mietinkin, että mitähän sä oot oikein valmistellut, mutta tämä ei käynyt mielessäkään. Tossa onkin ollut hommaa! Sivut näyttävät hienolta ja valkoima on ihana! Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkia muita merkkejä ja tuotteita valikoimaan vielä tulevaisuudessa tuleekaan!

 • Reply Terhi Tuesday, November 21, 2017 at 21:07

  Onnea uuteen aluevaltaukseen😊! Kauniit sivut ja hienosti toimivat kännykällä. Oot kyllä rohkea ja taitava! Moni voisi ottaa sinusta oppia😊

 • Reply Marika Tuesday, November 21, 2017 at 21:21

  Aivan ihana juttu! Onnea Anna! Kauniit sivut ja niissä näkyy sinun kädenjälki. :)

 • Reply Tuuli Tuesday, November 21, 2017 at 21:26

  Onnea ja menestystä uudelle alulle! 🎉 Sivut näytti hyviltä mobiilissakin ja iskinkin jo silmäni muutamaan juttuun ^^

 • Reply Annika Tuesday, November 21, 2017 at 21:32

  Oi paljon onnea! ❤ Ihan mahtava juttu! 😍

 • Reply K-M /Toinen Ikkuna-blogi Tuesday, November 21, 2017 at 21:57

  Kauniit sivut täynnä ihania tuotteita! Paljon onnea :)
  Ja hienolta näyttää näin puhelimenkin näytöltä!

 • Reply Anne-Mari Tuesday, November 21, 2017 at 22:34

  Ohoh! Onnea uusiin tuuliin, nettikauppa näyttää ihanalta! :) Pitääkin huomenna ajan kanssa selata kunnolla läpi.

 • Reply Sara Tuesday, November 21, 2017 at 22:39

  Siis wau, ihan mieletöntä ja paljon onnea! <3 Nopeasti jo vilkaisin sivut, ennen kuin tulin kirjoittamaan tätä kommenttia (kohta jatkamaan!) ja näyttää tosi hyvälle. Kauniista pakkauksista myös erittäin iso plussa, tuollaisilla asioilla voi olla välillä isokin merkitys arjessa. Juurikin sitä arjen luksusta ;)

  • Reply Marja Wednesday, November 22, 2017 at 14:31

   Oon ihan samaa mieltä :)

   • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 14:33

    Tosi kiva kuulla :) Mulle ainakin osa shoppailukokemusta on kauniissa paketoinnissa, pienissä lahjoissa ja lisissä ja nopeassa ja hyvässä asiakaspalvelussa :)

 • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 22:43

  Moikka,

  1) palautus sallitaan siis normaalit 14 vrk toimituksesta, eli siitä hetkestä kun paketti on toimitettu vastaanottajalle. Jos jostakin syystä viivähtää päivän-pari, niin ei sekään kuolemaksi ole. Laittaa sitten vaan meiliä meille, niin katsotaan mitä tehdään, jos tuo 14 vrk paketin vastaanottamisen (toimituksen ajankohta) on mennyt jo. (Lukeeko siellä jossain lähettämisestä, toimituksesta siellä pitäisi siis lukea :)

  2) Palautus maksaa 6.90 euroa myöskin, ohjeet (mihin ja miten palautetaan saa sähköpostilla:)

  3) En ole tehnyt sen kummempaa analyysiä asiasta, vaan halusin perustaa omannäköisen liikkeeni ja uskon pitkällä kokemuksella kaupallisista yhteistöistä blogissani, että tällaisille tuotteille on kysyntää. Jo tulleista tilauksista päätellen en ollut ihan väärässä :) Kuten sanoin, en ole tässä tekemässä mitään hirmuvoittoa, vaan haluan pitää omannäköistäni verkkokauppaa, vaikka sen tuotto olisi vähäistä. Mulle tämä kauppa on juuri sellainen, jossa itse haluaisin shoppailla.

 • Reply Marjo Tuesday, November 21, 2017 at 22:52

  Ei hemmetti minkä teit 😁 Tää vaatii nyt huimaa tahdonvoimaa, ettei tili oo kohta tyhjä! Onnea kovasti ja menestystä! 😊

 • Reply Johanna Tuesday, November 21, 2017 at 23:03

  Onnea uudesta aluevaltauksesta! Hyvältä näyttää :) Muistathan toki mainita aina postauksissa “Yhteistyössä Mungoshopin kanssa”, vaikka se on oma yrityksesi…

  • Reply Anna Tuesday, November 21, 2017 at 23:19

   En ihan ymmärrä tätä. Mulle ei makseta mitään siitä, että kirjoitan Mungoshopista, en saa komissiota tms. kaupallista yhteistyötä. Mikä kaupallinen yhteistyö on sellainen, jossa yritys on sama? Eihän siinä ole mitään järkeä :D
   Oma OY, jonka alassa on blogit ja kauppa. Ei se ole mikään kaupallinen yhteistyö, kun kyseessä on sama yritys, eikä ole epäselvää lukijoillekaan. En nyt ihan ymmärtänyt? :)

   Ja kiitoksia :)

 • Reply Vv Tuesday, November 21, 2017 at 23:48

  Onnea uuteen yritykseen!😊 Hieno idea ja onnistuneet verkkosivut😍

 • Reply Minna Wednesday, November 22, 2017 at 00:13

  Paljon onnea ja menestystä!! Sivut ovat kauniit ja juuri sun näköiset!

  • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 00:54

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply katska Wednesday, November 22, 2017 at 00:24

  Hei ihana verkkokauppa ja aivan mahtavia tuotteita myynnissä! :) Silmiini tosin osui hinnan ilmoittaminen ilman veroja. Onko kauppa tarkoitettu yrityksille? Käsittääkseni ns. normaalille kuluttajalle myytäessä hinta tulee ilmoittaa veroineen. Asiakkaan kannalta olisi myös helpointa esittää vain yksi hinta.
  Joka tapauksessa tsemppiä verkkokaupan kanssa! Lakridseja kävinkin jo kuolaamassa<3

  • Reply katska Wednesday, November 22, 2017 at 00:29

   Hei ostoskorissa lukeva teksti sai mut sekaisin, eli hienoa, että homma onkin jo kunnossa! :)

   • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 00:54

    Moikka,

    Joo, se on hieman epäselvä tuon englannin kielen takia. Siihen on toivottavasti tulossa pian muutos, mutta siinä tosiaan näkyy TOTAL se verollinen hinta ja SUBTOTAL se veroton hinta, niin tulee oikein Suomen ALV siihen sitten eriteltyä verottajaa varten :) Eli ne hinnat, jotka on tuotteissa listattu on sis. verot :)

 • Reply meow Wednesday, November 22, 2017 at 01:06

  Oho! Tämäpä oli suuri yllätys :) Paljon onnea!! Löysin jo jotain kivaa itselleni. Pitää tutkia paremmalla ajalla lisää ja pistää tilaus tulemaan :) (Tosin mun tuurilla sit on jo kaikki loppu xD)

 • Reply Jonna Wednesday, November 22, 2017 at 05:41

  Mihin asti alennuskoodi on voimassa?

 • Reply Heidi Wednesday, November 22, 2017 at 05:50

  Aivan mahtavaa, onnea 🌹🌹. Mä löysin jo yhden tuotteen mitä oon etsiny, mutta en oo tienny kuka sellaista valmistaa. Nyt lähtee tilaukseen 😊

 • Reply Sanna V. Wednesday, November 22, 2017 at 08:28

  Ihanaa unelmien toteuttamista, todella kaunis kauppa! Onnea ja menestystä sen kanssa :)

 • Reply Maarit Wednesday, November 22, 2017 at 09:11

  Todella kauniit ja onnistuneet sivut! Paljon onnea kaupalle!

 • Reply Jespsu Wednesday, November 22, 2017 at 09:32

  Onnea Anna, siis niin upean näköinen verkkokauppa kun olla ja saattaa. Arvasin kyllä jo ennen klikkausta et samalla linjalla (eli aivan käsittämättömän upealla) mennään kuin täällä bloginkin puolella. Nyt töissä ei kehtaa enempää selailla, mutta palaan ehdottomasti loppuviikosta uudemman kerran :)
  Ihan mahtava juttu!!

 • Reply Sini Wednesday, November 22, 2017 at 09:35

  Paljon onnea uusille tuulille, todella kiva idea! Täytyy käydä katsomassa ja varmasti jotain tulee shoppailtua, kun olen aina pitänyt tyylistäsi niin vaatteissa, sisustuksessa kuin resepteissäkin. :) Olen seuraillut blogiasi jo muutaman vuoden, vaan harvemmin tulee kommentoitua (niinkuin muutenkaan mitään netissä) mutta nyt tahdoin toivottaa onnea uuden Oy:n kanssa! :)

 • Reply Johanna Wednesday, November 22, 2017 at 10:29

  Moi Anna,

  Olen seurannut blogiasi sen alkumetreistä alkaen. En edes muista mistä aikoinani sen löysin (….nyt kun tarkemmin muistelen…taisi olla kun googlettelin tietoa Go Janen kengistä tms :D )
  Olet tehnyt blogin eteen aivan mielettömän upeaa työtä, kiitos siitä!

  Tämä verkkokauppa oli mahtava juttu. Jotenkin olen aavistellut ja salaa toivonut että joku vastaava olisi tulossa. Ja nyt tuli..YEI!!
  Kävin sivuilla heti kurkkaamassa ja olisin voinut klikata jokaikisen tuotteen ostoskoriin.
  Mutta “vain” 2 tilausta tehty, itselle vähän sisustushömppää ja äidille lahjaksi juomalasit. Onnea ja menestystä verkkokaupalle!

  Vinkiksi verkkokauppaan liittyen voisi antaa että kun vähän aikaa pyörähtää, ja homma lähtee käyntiin….voisit tehdä verkkokauppaan “Uutta”- välilehden, niin näkisi aina nopeasti mitä uusia tuotteita on myyntiin tullut. :)

 • Reply Minna Wednesday, November 22, 2017 at 11:05

  Wau, onnea! :) Kauniin hempeät sivut verkkokaupallasi! <3

 • Reply Annika Wednesday, November 22, 2017 at 11:15

  Todella kauniit sivut! Hurjasti onnea uudesta aluevaltauksesta :)

 • Reply Taru Wednesday, November 22, 2017 at 11:58

  Ihanaa, tulipas hyvä mieli puolestasi tämän takia! Kauniit sivut ja ihania tuotteita, löysin täydelliset viinilasit, joita olen etsinyt Suomesta tuloksetta. Tilauksesta pari huomiota:
  -Tilauskohdassa ilmoitetaan, että hintoihin lisätään ALV, saisiko tämän pois kun ei pidä paikkaansa? (olikin käyty jo ylempänä)
  -Maksupolitiikka: tämä on ehkä hieman vanhanaikaista ajattelua mutta tuli jotenkin turvaton olo tuosta ainoasta maksuvaihtoehdosta, varsinkin kun ei ollut tutun näköinen palvelu. :D Toivoisin maksuvaihtoehtoihin nettipankkia! Mun kortin tunnukset on pari kertaa lähteneet vääriin käsiin ihan luotettavista nettikaupoista niin on jäänyt pienet traumat.

  Paljon onnea vielä uudesta aluevaltauksesta <3

  • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 13:40

   Moikka,
   Kiva juttu :) Ja joo, oon panostanut viinilaseihin, koska mulla kesti kanssa iät ajat löytää kivat lasit :D

   – joo, mä sain sen nyt vihdoin muutettua niin, että siinä näkyy selkeästi tuo :)
   – Nettipankkilupa on haettu ja sitä odotellaan, siinä pitää kaikki tunnistautumisprosessit käydä, kun tuohon ei voinut liittääe esim. Paytrailiä vielä. Nyt on tosin PayPal, joten se on ainakin hyvin luotettava ja tuttu maksualusta :)

   Ja kiitoksia :)

 • Reply Hanna Wednesday, November 22, 2017 at 12:10

  Hei Anna ja onnea uudesta aluevaltauksesta!

  Kävin pyörimässä kaupan sivuilla, näyttivät ihanan seesteisiltä ja itse asiassa pari juttua tulisi tilaukseenkin lähipiiriin syntyneille vauvoille :) baby-kategoriassa on kuitenkin jokin virhe, sillä kun valitsee vauvan viltille värin, niin hinta muuttuu alkuperäisestä 24, 90 eurosta 49,80 euroon. Ei taida olla tarkoitus? :)

  • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 13:41

   Heippa!
   Kiitos kun huomasit. Yritimme mahdollisimman tarkkaan sivut syynätä läpi ennen julkaisua, mutta sinne on jäänyt tuollaisia pieniä koodivirheitä paikoitellen. Siinä oli värin sijaan jostain syystä koodissa määrä, nyt on oikein :)

 • Reply E Wednesday, November 22, 2017 at 13:12

  Vitsit miten kauniit sivut ja ihan jotenkin sun oloinen kauppa! Varmasti laitan tilauksen jossain vaiheessa tulemaan, valikoima vaikutti hyvältä :)

  Tossa kaupan etusivulla on ylhäältä otettu kuva jossa pitelet hortensioita, ovatko ne aitoja vai tekokukkia? Jos tekokukkia, niillehän voisi myös olla menekkiä :)

  • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 13:42

   Moikka! Kiitoksia paljon kommentista ja kiva kuulla, että on mun näköinen kauppa, se oli tarkoituskin :)

   Ne on ihan aitoja, ja jos ikinä löydän yhtä kauniita tekokukkia, voinpi harkita niiden myyntiin ottamista :)

 • Reply Sini Wednesday, November 22, 2017 at 13:33

  Sellainen kysymys/ huomio että kookos-passionhedelmä hillon tuotekuvauksessa lukee mangon ja passionhedelemän makuinen hillo, pitäisikö mangon kohdalla olla kookos? Niin tai näin, mutta nam. :P

  • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 13:43

   Ähh, siinä on ollut virhe kun on sekä kookos/passion, että mango/passion myynnissä. Toi kookos/passion on itse asiassa mun lempparein hillo ever, suosittelen todella <3

   Kiitos paljon vinkistä, olen nyt korjannut virheen :)

 • Reply Anni Wednesday, November 22, 2017 at 14:13

  Ensmmäinen tilaus tehty :) Olisin voinut kotiuttaa jokaikisen tuotteen verkkokaupasta. Kaikki merkit just niitä mun lemppareita. Parasta kuitenkin se, että verkkokaupasta löytyy tuotteita, joita en ole kyseisiltä merkeiltä nähnyt aikaisemmin. Ihania astioita katsellessa tuli mieleen, että sushisoijakupit(:DDD) olis yks tuote joka on ollut itselläni useamman vuoden ostoslistalla. En ole kuitenkaan löytänyt mieleisiä, jos sulla siis tulee myyntiin niitä niin ostan ihan varmasti!! :)

  • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 14:20

   Kiitos paljon! :) Itse asiassa House Doctorilta on tulossa soijakupit myyntiin, mutta niissä on tällä hetkellä varastossa heikko tilanne ja toimitusaika hieman pitkähkö, joten odottelen niitä ensin saapuvaksi omalle varastolle :)

   Ja kiva kuulla, että valikoima miellyttää. Ite ajatellut sen just niin, että siinä ainakin yhdistyy paljon omia suosikkituotteitani, jotka saa tuolta helposti yhdellä klikkauksella :)

 • Reply Kitti Wednesday, November 22, 2017 at 16:26

  Onnea uudelle aluevaltaukselle! Kauniit sivut, mielenkiintoisia tuotteita.
  Tilaukseen palaan, kunhan tutustun paremmin tarjontaan.
  PS Pieni korjausvinkki: Koti-sivulla olevan BALMUIR Como huonetuoksun kuvaukseen on sekoittunut tuoksukynttilään liittyvää tekstiä…

  • Reply Anna Wednesday, November 22, 2017 at 16:42

   Kiitoksia kovasti :) Ja kiitoksia huomiosta, kävin korjaamassa tuon pienen kohdan :)

 • Reply Maiju Wednesday, November 22, 2017 at 16:43

  So damn happy for You!!! <3
  Varmasti lähtee muutamia joululahjoja tilaukseen :)

 • Reply Henna Wednesday, November 22, 2017 at 17:09

  Hei ja onnea tulevalle!

  Nyt on onnistuttu yhdistelemään fiksusti kaunista. Pisteet siitä, etä tuotteiden määrä pidetään maltillisena, näin mielenkiinto pysyy yllä ja kombinaatiot esim. sisustuksessa ja kattauksissa ei lähde rönsyilemään turhaan. Mahtavia vinkkejä tuli heti mieleen esim. opettajille, päiväkodin työntekijöille yms. Pienen virheen huomasin kahvisiirapin kohdalla sillä sinne on jäänyt seuraava teksti: Rosmariini/musta oliivi -suola, 250 ml. Tuo ei taida kuulua ainesosiin…;-) Muuten täyskymppi :-)

 • Reply Elisa Wednesday, November 22, 2017 at 21:06

  Aivan mahtavaa, onnea verkkokaupasta Anna! Pakko sanoa et ihailen sua valtavasti! Sä toteutat unelmias etkä pelkää laittaa itseäsi likoon. Ei voi muuta kuin nostaa hattua. :)

 • Reply Anne Wednesday, November 22, 2017 at 23:35

  Mites tuo ALV, kun ruokatuotteissahan se on Suomessa 14 % eikä 24 %, kuten verkkokaupassasi ilmoitat?

  • Reply Anna Thursday, November 23, 2017 at 01:36

   Kyllä, Suomessa on ALV 14 % ruokatuotteisiin, mutta tällä hetkellä ei ole mahdollista nettikaupassa teknisistä syistä eritellä noita ALVeja erilaiseksi. Myyntihinta on kuluttajalle sama vaikka ALV olisi ruokatuotteissa 14 %, joten tällä hetkellä minä vaan tavallaan maksan ylimääräistä ALVia verottajalle, ja otan sen osan tavallaan itselleni takkiin. Tästä on korjaus työn alla, jotta saadaan eroteltua ruokatuotteet toisen ALV:n alle mahdollisimman pikaisesti. Toivottavasti jo ihan lähiaikoina saan nuo eroteltua tarkemmin.

 • Reply Veera Thursday, November 23, 2017 at 06:19

  Onnea uudesta aluevaltauksesta! Kauppa näyttää ihanalta! Taidan tehdä ensimmäisen tilauksenkin lähiaikoina :) Onnea ja menestystä Mungoshopin kanssa!

 • Reply Anniina Thursday, November 23, 2017 at 11:17

  Selailin kauppaa puhelimella ja teki kyllä vaikutuksen, vaikkei mobiiliksi olisi vielä optimoitu! Paljon onnea sekä menestystä! Ihania tuotteita :)

 • Reply Susanna Thursday, November 23, 2017 at 12:59

  Paljon onnea uudelle kauniille yritykselle!!! <3

 • Reply EM Thursday, November 23, 2017 at 17:23

  Haluaisin ostaa isokokoisen kätevän viltin vauvalleni, joka on tosi kätevä joka tilanteessa. Onko tilaaminen myös kätevää? :)

  • Reply Anna Thursday, November 23, 2017 at 18:00

   Hahha, no se on ainakin tosi kätevä mun mielestä selkeestikin :D Että anna mennä vaan, tilaaminen on sangen kätevää ;D (Olen liian hyvällä tuulella ottaakseni kettuiluasi kovin vakavasti, ehkä sunkaan ei kannata ottaa mua ihan noin vakavasti? :)

 • Reply Savon Thursday, November 23, 2017 at 21:10

  Hienoa, näyttää oikein tyylikkäältä ja hyvä valikoima näin alkuun.
  Sellainen pieni huomio, että “ilmaiset toimituskulut” kuulostaa hassulta -> ilmainen toimitus

 • Reply Bambi Thursday, November 23, 2017 at 21:54

  WAU, siis ihan mielettömän upea verkkokauppa, todella kaunis. Onnea uudesta aluevaltauksesta! =)

 • Reply Ak Tuesday, November 28, 2017 at 21:55

  Moi! Kävin tutustumassa mungoshoppiin ja erikseen myöhemmin googlailin verkossa ostotoiveena puuvillaoksat. Huomasin ettei google ehdota mungoshopin tuotevalikoimaa ainakaan puuvillaoksien kohdalla hakutulokseksi millään hakusanalla. Tämä olisi ehkä hyödyllistä korjata :) !

  • Reply Anna Tuesday, November 28, 2017 at 23:03

   Moikka,

   Kiitos tiedosta :) Täytyy tutkia tarkemmin noita SEO-asetuksia :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post