4 x värikäs mekko – Väriä värin päälle, vihreää ja keltaista

Tein tänä vuonna jo syksyllä päätöksen, että yritän tietoisesti pitää hieman enemmän värejä talvella. Tuntuu, että talvi menee aina hyvin pitkälti harmaassa, mustassa ja ehkä ajoittain beigessä ja vaaleanpunaisessa. Ensimmäisen lumen iskiessä maahan lupasin piristää asujani tänä talvena muillakin väreillä, sillä huomaan aina viimeistään tammikuussa kaipaavani kaikkea kaunista värikästä puettavaa. Ja kirkkaat huulipunat, niitä pitää olla! Tuovat väriä näille superkalpeille kasvoille.

Yksi mun suosikkipaitoja on COSin korkeakauluksinen paita, jossa on rypytetty pääntie. Kun huomasin, että paidasta on myös mekkomalli, oli mun saatava sellainen. Mustan lisäksi värivalikoimassa oli myrkynvihreä, jolle ensin hieman pyörittelin päätäni ja mietin, että ei se mulle sopisi. Sitten kuitenkin kokeilin sitä ja näin sen mielessäni punaisen huulipunan kanssa ja mekkohan sopii kivasti vihreisiin silmiini, joten otin riskin. Kun irrotin kotona hintalapun, lupasin itselleni, että pidän mekkoa heti tänä talvena vähintään viisi kertaa. Ajattelinkin ottaa tästä seuraavan osan siihen neljän eri asukokonaisuuden sarjaani, jossa näytän neljä eri tapaa yhdistää värikäs mekko :) Tällä kertaa en lähtenyt ottamaan varman päälle lisäämään muuten mustaan asuun väriä, vaan heitin kaveriksi vielä raikkaankeltaisen takin ja punaisen huulipunan. Todellista väriloistoa, ainakin mun talviasuksi :D 

Varattiin eilen meidän lennot talvilomalle ja odotan ajatusta jo innolla, sillä aion poikkeuksellisesti pitää alkuvuonna kaksi viikkoa lomaa kaikista töistä, myös blogista. On ihanaa olla vaan auringossa, lämmössä, perheen kanssa. Äiti ja sisko tulee mukaan osaksi matkaa, joten saamme lastenhoitajan mukaan :) Ihanaa! Oon tässä laskenut päiviä ja on aivan älyttömän ihanaa, että meidän kunnon lomaan ei ole kuin puolitoista kuukautta, vaikka just palattiin reissusta. Ottaen huomioon sen, että Suomeen palattuamme perheen miehet on hieman flunssailleet, ihan kiva päästä karkaamaan kylmää kautta pois. Iteki ollut hieman veto pois, mutta onneksi ei pahemmin. Tänään kävin fyssarilla pitkästä aikaa ja tehtiin hieman suunnitelmaa ton mun selän vahvistamiseksi. Onneksi on sanottava sentään se, että selkäongelmat ovat kadonneet, eikä selkäsärky ole vaivannut kertaakaan viimeisen parin viikon aikana, ja uskonkin sen johtuneen lähinnä pienoisesta ylirasituksesta muuton aikana. Nyt kuitenkin kun fyssarilla aloin käymään, päätin asiaa jatkaa ja laittaa kroppaa kuntoon. Vahvistaa alavatsalihaksia ja corea, ja sitä kautta sitä selkääni, ja odotan itse asiassa innolla. En todellakaan puhu kuntokuurista, koska se ei oo mua, mutta ehkä ennemmin sellainen kevyt huoltokuuri on ihan paikallaan. Kroppa on kuitenkin ottanut osumaa raskaudessa, vauva-arjessa ja rankan muuton seurauksena, joten on hyvä hieman huoltaa itseäni. Nyt itse asiassa täytyy mennä vauhdilla treeneihin, kun huomenna on peli. Urheilu ja siitä nauttiminen on yksi isoja asioita oman hyvinvonnin huollossa, vaikka mikään superliikkuja tai sali-ihminen minusta ei tule tekemälläkään :D

  

COS mekko
CHANEL laukku
ZARA takki
BALMUIR alpakkapallero
GUESS saappaat
CHANEL rintakoru

Mitäs te tykkäätte tästä asusta? :)

P.S. Moni kyselee mun punaisesta huulipunasta, ja se on Too Facedin Melted sävyssä Strawberry :) Ihan mun suosikki :) 

P.P.S. Mä meinasin tehdä viikonloppuna ehkä pitkästä aikaa videota. Kiinnostaisko teitä nähdä mun Välimeren reissun ostokset videona?

15+

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Alice Thursday, November 16, 2017 at 18:30

  Your outfit is so beautiful that is definitely something I could wear myself! I love colors, especially bright ones. :)

  – Alice

  • Reply Anna Thursday, November 16, 2017 at 21:02

   Thanks so much :)

 • Reply meow Thursday, November 16, 2017 at 19:05

  Aivan ihana asu! Ja video kiinnostaa! :)

  • Reply Anna Thursday, November 16, 2017 at 21:02

   Kiva kuulla :)

 • Reply . Thursday, November 16, 2017 at 19:09

  tuo takki 😍 mutta ehdottomasti videon kannalla!

  • Reply Anna Thursday, November 16, 2017 at 21:02

   Kiitoksia :)

 • Reply Omppu Thursday, November 16, 2017 at 19:40

  Olisiko talviloman kohteena Dubai?<3

  • Reply Anna Thursday, November 16, 2017 at 21:02

   Maybe yes, maybe no ;D

   • Reply Erikuinedellinen Thursday, November 16, 2017 at 23:28

    Me varattiin myös talvilomamatka Dubaihin! En malta odottaa!! Oon yöt googlaillu kaikkea mahdollista ja mahdotonta (joka pätee erityisen hyvin tähän kohteeseen :D) ekaa kertaa siis menossa ja nyt jo harmittaa ettei voi olla kuin viikon xD

    Just itseasiassa tänään luin sinun edellisen reissun postauksia :) matkavinkkejä otetaan vastaan!

    • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:17

     Oihh, on varmasti ihana reissu tulossa teille :)

 • Reply Tiina Thursday, November 16, 2017 at 20:42

  Joo, video!!!!! Iso peukku :)

  • Reply Anna Thursday, November 16, 2017 at 21:02

   Kiva :)

 • Reply Emppu Thursday, November 16, 2017 at 20:47

  Mielenkiintonen asu ja videolle peukkua! Ois kiva nähä enemmänkin videoita sulta, viimesimmästä taitaa muutama vuosi olla aikaa mun muistaakseni. :D

  • Reply Anna Thursday, November 16, 2017 at 20:59

   Kiva kuulla, ja joo, taitaa olla hetki videosta :)

 • Reply Luonnon ystävä Thursday, November 16, 2017 at 20:47

  Kannattaako ostaa vaate, josta pitää niin vähän, että sille kertyy vain viitisen käyttökertaa?

  • Reply Anna Thursday, November 16, 2017 at 20:56

   Kannattaako kommentoida kritisoiden, jos ei ole lukenut kunnolla? “Kun irrotin kotona hintalapun, lupasin itselleni, että pidän mekkoa heti tänä talvena vähintään viisi kertaa.” Kyllä mun elämässä on toivottavasti enemmän vuodenaikoja ja vuosia tulossa kuin tämä talvi.

 • Reply Annika Thursday, November 16, 2017 at 21:06

  Joo videoo!! 🤗

 • Reply Kiasa Thursday, November 16, 2017 at 21:32

  Alpakkapallero pilaa niiiin ton chanelin.. ei chaneliin saa mitään palleroita kiinnittää. Mielenkiintoinen asu.. ehkä harmaa tai valkoinen takki olis silti olli parempi.

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:16

   Hahaha, no ei kaiken tarvii olla niin vakavaa :)

 • Reply Eveliina Thursday, November 16, 2017 at 21:49

  Oot harvoja ihmisiä, jotka pystyy näyttään noin hyvältä myrkynvihreässä mekossa! Kivan pirtee asu :) Ja todellakin videota odotellessa, se olis super kiva.

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:17

   Kiitoksia :)

 • Reply Minna Thursday, November 16, 2017 at 22:44

  Video kiinnostaa ostoksista ehdottomasti :)

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:17

   Kiva kuulla :)

 • Reply Karla Friday, November 17, 2017 at 00:01

  Jee, videoo kehiin!!! :) ja ihanan pirtsakka asu!

 • Reply Alina Friday, November 17, 2017 at 00:15

  Ehdoton peukku videolle!! :D

 • Reply Emilia Alexandra / Enkeleitä hiuksissani Friday, November 17, 2017 at 11:00

  Oi miten klassinen ja elegantti asu<3 Ja sinä!
  Videopostaus välimeren ostoksista olis ihana ! :)

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:17

   Kiitoksia :) Ja hyvä tietää, että sellainen kiinnostaa :)

 • Reply Leenuska Friday, November 17, 2017 at 13:48

  Ihanaa ehdottomasti video! :-) Ja mieletön asu, vaatii pukeutujaltakin enemmän silmää, että osaa käyttää värejä ja yhdistellä niitä noin hyvin, selkeästi tunnet mitkä värit sopivat sinulle koska look on niin ihana! 😍

  • Reply Leenuska Friday, November 17, 2017 at 13:52

   Anteeksi kun jatkan vielä kysymällä että oletko ikinä tehnyt analyysiä itsellesi että mikä vuodenaika olet värianalyysin mukaan? :-) mua kiinnostaisi kun itsellä on aika samanvärinen tukka ja silmät ku sulla niin näkis vähän jotain osviittaa että mitkä värit itselle sopisi? :-D

   • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:18

    En oo koskaan tehnyt sellaista, meikkaajat on analysoinu ihoa ja kampaajat, mutta en kunnollista sellaista :)

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:17

   Kiitoksia kovasti :)

 • Reply Miuku Friday, November 17, 2017 at 15:05

  Tosi ihanan raikas ja piristävä asu! Ja sopii kantajalleen hyvin :) Meilläkin juuri parhaillaan flunssaillaan, eikä tuo pienten lasten flunssailu ole kovin herkkua :S

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:19

   Kiitoksia kovasti :) Meillä on onneks sellainen sissi, ettei anna pahemmin häiritä :)

 • Reply Katti Friday, November 17, 2017 at 20:41

  Onko instassa menossa joku kommentointi-kampanja/haaste vai mitä ihmettä siellä tapahtuu? :D

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:20

   Ei tietääkseni :)

 • Reply Ihmettelijä Friday, November 17, 2017 at 21:00

  Tämä ei liity nyt sinällään postaukseen, mutta olen huomannut tässä viime päivinä mielenkiintoisen ilmiön sinun ja monen muun Suomen suosituimman bloggaajan Instagram-tilillä, että yhtäkkiä kaikissa viime päivien aikana postatuissa kuvissa olette kommentoineet esim. kehuen toistenne kuvia. Eihän tuossa sinänsä olisi mitään outoa, jos näin olisi aina ollut mutta tämä on tosiaan alkanut nyt ihan tässä sanotaanko viimeisen viikon aikana. Sellaisetkin bloggaajat, jotka aiemmin eivät mitään ole keskenään kommentoineet eivätkä muutenkaan juuri tekemisissä, laittavat nyt kilpaa kehuja toistensa jokaiseen kuvaan. Tämä on niin pistänyt silmään, että mietin onko teillä joku ihan sovittu homma tuo? Eli joku tämän tyylinen kommentointirinki: https://digiday.com/marketing/wtf-is-an-insta-pod/

  • Reply Anna Saturday, November 18, 2017 at 00:22

   Ei ole mitään sovittua kommentointirinkiä :) Meillä on bloggaajien oma ryhmä, jossa keskustellaan ajankohtaisista jutuista ja ollaan pohdittu kommentointia ja miten blogiajat on muuttunu siitä, kun kommentoimme paljon ja olimme yhteyksissä enemmän ja moni meistä halusi tsempata asian suhteen :) Kommentoidaan toisillemme kun siltä tuntuu :)

 • Reply Ninni Sunday, November 19, 2017 at 09:20

  Video olisi ihana pitkästä aikaa! Täällä myös juuri pakkailen viikon päästä koittavaa Dubain lomaa varten, en malta odottaa sitä lämpöä, meidän upeaa hotellia ja kaikkia kaupungin mielettömiä mahdollisuuksia :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post