Ihon kauneutta – tule kokeilemaan!

*Kaupallisessa yhteistyössä Vitabalans

Muistatteko kun täällä kirjoittelin siitä, miten kynteni ja hiukseni ovat saaneet hirveästi apua Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nailista? No, kun sain mahdollisen testailla uutta Biotiini Collagen Skin Beautya, en epäröinyt hetkeäkään. Kotiin kannettiin eilen postista muutama purnukka tuota uutta kollageeni-biotiini -valmistetta, joka on tehokas biotiinivalmiste, jossa on paljon kollageenia ja, sinkkiä, vitamiineja ja hyaluronihappoa. Kollageeni sanana on monille varmasti tuttu, mutta sen merkitys ei välttämättä ihan yhtä tiedossa. Kyseessähän on siis ihon kiinteyttä ylläpitävä sidekudoskerroksen säikeinen tukiproteiini. Jo kolmenkympin jälkeen ihon kollageenin muodostus ja kollageenin määrä alkavat luonnollisesti vähetä, ja joka vuosi ihminen menettää n. 1-2 % kollageeniä. Vaihdevuosien jälkeen ihon muutokset nopeutuvat. Tämä näkyy niin ryppyinä kuin sellaisena ihon veltostumisena.

Biotiini Collagen Skin Beauty sisältää Verisol®-P- kollageenipeptidejä, jotka on pilkottu sian kollageenista (P=porcine). Kollageenipeptidien tarkoituksena on nuorentaa ihoa ja lisätä ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Kliinisissä tutkimuksissa on huomattu merkittävää nousua näiden tuotannossa ja silmänympärysjuonteiden tasoittumisessa. Vaikutukset näkyivät selvimmin yli 50-vuotiaiden naisten kasvoissa, mutta tuote on kiinnostava näin pian 30 täyttävälle sen takia, että sillä pystyy ennaltaehkäisemään tuota ihon oman kollageenin menetystä. Rypyt on kieltämättä kauniita ja puhuvat eletystä elämästä, mutta ihon kimmoisuuden säilyttäminen mahdollisimman pitkään on kutkuttava ajatus. Biotiini Colllagen Skin Beautyssa kollageenin vaikutusta täydentävät hyaluronihappo, joka sitoo vettä ihossa ja lisää ihon kosteutta, kun taas C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista. Biotiini ja sinkki vaikuttavat ihon normaaliin kuntoon, ja samalla tekevät hyvää niin hiuksille, kynsille kuin hyvinvoinnille ja vastustuskyvyllekin.

Ennen kaikkea itse odotan tuotteelta nimenomaan vaikutusta ihon kimmoisuuteen ja sellaiseen ihon hyvinvointiin, mikä välillä kärsii kiireisessä ja ajoittain stressaavassa elämäntyylissä. Miksi kerron teille tästä nyt, vaikken ole tuotetta vielä kokeillut? No koska yhdessä Vitabalansin kanssa haluaisimme järjestää pienen testausraadin tämän tiimoilta. Minä aion tästä päivästä lähtien kokeilla tuotetta kahdeksan viikon ajan, ja lisäksi pari lähipiiriläistäni on sitoutunut tätä kokeilemaan kahdeksan viikon ajan ja raportoimaan vaikutuksista minulle kokeilun jälkeen.

Lisäksi puolueettomuuden vuoksi kaipaisin teidän joukosta muutamaa innostunutta kokeilijaa! Arvon siis kaikkien innokkaiden kesken täällä ja Instagramissa kaksi tuotetta kummassakin. Olisi mahtavaa saada tähän kaikenikäisiä osallistujia 25+ ikäryhmistä, jotta saataisiin mielipiteitä tuotteen toimivuudesta :) Kokeilujakson jälkeen voisitte kertoa minulle tuloksista, jonka jälkeen kasaisin meidän testiraadin mielipiteet yhteen omieni kanssa. Äitini odottaa jo kuulemma innolla sitä, että näyttää taas 30-vuotiaalta :D Odotukset ovat siis ehkä hieman ylenpalttisia, mutta jos joukossanne olisi kiinnostuneita kokeilemaan tuotetta avoimin mielin omassa käytössä ja ja jakamaan ajatuksia kokemuksistaan omassa ihossa, olisi mieletöntä.

Kerro millainen iho sinulla on ja minkäikäinen olet (viiden vuoden haarukkakin riittää) ja miksi haluaisit tuotetta kokeilla! Kaikkien vastanneiden joukosta valitsen kaksi lukijaa, jotka pääsevät tuotetta kokeilemaan :) Kommentointi on voimassa keskiviikko-iltaan klo 23.59 asti, jonka jälkeen valitsen osallistujat :)

Laitan asiaan liittyen arvonnan huomenna myös Instagramiin, joten tuplataksesi mahdollisuutesi, osallistu arvontaan myös siellä!

9+

You Might Also Like

118 Comments

 • Reply Nipsu Sunday, November 12, 2017 at 17:26

  Täällä ihan kohta 32v. sekaihon omistaja! Huomaan että ihan parin kuluneen vuoden aikana iho kärsii rajummin aina kun elämään sattuu vähän stressaavampi tai esim.huonomman syömisen jakso. Parikymppisenä tätä ei vielä huomannu. olispa siistii päästä mukaan testiryhmään😊

 • Reply Tiia Sunday, November 12, 2017 at 17:29

  Olisi tosi mielenkiintoista tulla mukaa noita testaamaan! Olen 28-vuotias, ja alkaa kyllä enemmän ja enemmän pyörimään mielessä kauhukuvat kaulaheltoista ja veltostuneesta naamasta :D Ennaltaehkäisy kuulostaa omaan korvaan oikein fiksulta tavalta reagoida asiaan.

  Mun iho on melko epäpuhdas ja lisäksi herkkä, ei mitenkään mukavin siis. Finniä pukkaa säännöllisesti edelleen, vaikka toivoin moisten jäävän teini-ikään. Tuntuu niin petetyltä aina välillä :D

 • Reply Reeta Sunday, November 12, 2017 at 17:41

  Olen 20-vuotias, mutta valitettavasti silmän juonteet sanovat jo jotain ihan muuta. Ihoni on kokenut kaksi rankkaa Roaccutan-kuuria, mutta nykyään se on melko puhdas. Tiedän, etten varsinaisesti kuulu tähän ikähaarukkaan, mutta on aina yhtä inhottavaa kuulla ne sanat “näytät jo yli 25-vuotiaalta”, joka tietenkin katsotaan minusta kasvojen perusteella. Jos saisin kokeilla tuotetta, niin haluaisin tietää, auttaako näihin silmäryppyihin oikeasti enää mikään ihmeaine, vai elänkö näiden kanssa loppuelämäni :/

 • Reply Avara Sunday, November 12, 2017 at 18:00

  Oispa ihana päästä kokeilemaan. Olen 26,pintakuiva iho, ja juuri ensimmäistä kertaa otsan rypyt ei enää katoakkaan kun lopettaa kurtistelemasta, joten alkaa varmaan olemaan ennaltaehkäisy jo tärkeää jotta iho pysyy kauniina mahdollisimman pitkään.

 • Reply Marine Sunday, November 12, 2017 at 18:01

  Minulla on pintakuiva sekaiho (entinen akneiho) näin talven tullen meinaa kuivua enemmän. Viime viikolla täytin 29 vuotta ja tämä olisi loistava synttärilahja itselleni. Juonteita ei itselläni vielä ole mutta olisi ihana päästä testaamaan mitä tämä iholleni tekee. Ja kimmoisuutta ihoni jo vähän kaipailee. Minä myös antaisin tuotteesta rehellisen ja omannäköisen palautteen.

 • Reply Resus Sunday, November 12, 2017 at 18:08

  Oon 28-vuotias, ja lopetettuani e-pillereiden syömisen kaksi vuotta sitten iho räjähti käsiin niin sanotusti. Ennen mulla oli vain satunnaisia epäpuhtauksia, nyt hormonaalinen akne on tosi pahana. Naamassa siis hienossa sekasorrossa niin ihonalaiset paiseet, normifinnit ja vaaltava määrä aknearpia. Tuntuu loputtomalta suolta tätä vastaan taistelu, ja siksi kaikki uudet kikat ois tervetulleita :) toki ikääntymisenkin merkkejä alkaa pikkuhiljaa olla havaittavissa.

 • Reply Alina Sunday, November 12, 2017 at 18:19

  Olen pian 28 vuotias ja ihoni on pintakuiva sekaiho eli hankalin mahdollinen! Olen lukenut paljon kollageenituotteiden vaikutuksista ihoon, joten olisi huippua päästä kokeilemaan toimiiko nämä oikeasti :) Ja auttaisiko hyaluronihappo sisäisesti nautittuna talven tullen ihon kuivuuden ehkäisyssä. Myös innolla odotan vaikutuksia hiusten kuntoon :)

 • Reply Elina Sunday, November 12, 2017 at 18:22

  Olen 27-vuotias. Tuntuu, että parin vuoden sisällä iho on vanhentunut roimasti. Olen 1,5-vuotiaan taaperon äiti, ja valitettavasti valvominen näkyy iholla. Iho on kuiva ja harmahtava, nuoruuden kimmoisuus on hävinnyt täysin. Siksi olisi kiva päästä tuotetta kokeilemaan :)

 • Reply Misise Sunday, November 12, 2017 at 18:22

  30v. pintakuiva (eli ryppyjä alkaa näkyä…🙄). Mitään maatamullistavaa tuotetta en ole vielä löytänyt, joten tämä olisi ihan täydellinen siihen! Vielä se, ett auttaa tukkaankin…koin järkyttävän sulkasadon vuosia sitten, mutta edelleen pää täynnä töhöjä!!

 • Reply Sarppeli Sunday, November 12, 2017 at 18:23

  Täällä ilmottautuu kohta 24-vuotias, erittäin kuivasta ihosta kärsivä nuori nainen! Ihon ikääntymisen kannalta olen ehkä vähän laiminlyönyt ihonhoitoa tähän saakka. Tiedostan, että ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat varmasti jo ilmestyneet, mutta laiskana (tietämättömänä) ihonhoitajana en ole edes yrittänyt ennaltaehkäistä niitä. Tarkoituksenani oli hankkia biotiinivalmiste tukemaan hiusten ja ihon hyvinvointia ja tämä tuote kuulostaa vieläkin paremmalta! Olen nimittäin kiinnostunut juurikin ensisijaisesti ihon huolehtimisesta sisäisten muutosten kautta (veden juonti, ravinnon rasvat ja lisäravinteet). Ja toki tukemaan kuntoa ulkoisen hoidon avulla, mikä tapauksessani tarkoittaa erittäin kuivalle ja herkälle iholle sopivia tuotteita.

 • Reply Anni Sunday, November 12, 2017 at 18:30

  Olen 26-vuotias, kuivaihoinen atoopikko. Ihotyyppi on sellainen, että nyt jo alkavat juonteet silmien ympärillä sekä otsassa näkyä. Siitä syystä kollageeni on ollut mielessä jo pitkään ja olen tutkinut, mikä olisi paras vaihtoehto. Olisi mahtavaa päästä testaamaan noin tehokkaalta kuulostavaa komboa. :)

 • Reply Mira Sunday, November 12, 2017 at 18:32

  Täytän joulukuussa maagisen 30 ja pienen kriisin puskiessa pintaan tämä olisi aivan loistojuttu ja ajankohta kokeilla tuotteen tehoa ;) ihoni on normaali sekaiho enkä koskaan ole kärsinyt finneistä tai mistään muustakaan, joten olen säästynyt monelta ihokriiseilyltä. Silti mietityttää kauanko tällainen jatkuu ja koska ihossani alkaa näkymään vanhenemisen merkit.

 • Reply Sini Hellberg Sunday, November 12, 2017 at 18:32

  Juuri 30 kynnyksen ylittänyt täällä! Vaikka haluaisikin uskoa pysyvänsä ikinuorena, niin ihosta kyllä huomaa stressin ja väsymyksen aina vaan helpommin. Sekaiho aiheuttaa oman tasapainottelun ja siihen vielä atoopinen iho päälle niin saa tehdä töitä että iho ei ihan räjähdä. Biotiinin ja kollageenin kokeilu on käynyt kyllä mielessä.

 • Reply P.K Sunday, November 12, 2017 at 18:33

  Täällä 34 v ja sekaiho. Viime vuodet ovat olleet hektisiä, lapset ja uusi haastava työ näkyy valitettavasti naamassa. Iho on todella väsähtäneen näköinen, naururypyt ei niinkään haittaa mutta raikkautta olisi ihana saada takaisin.

 • Reply Annikki Sunday, November 12, 2017 at 18:45

  Olen 27-vuotias ja minulla on sekaiho. Olen käyttänyt noita aikaisemmin suosittelemiasi tabletteja jo usean vuoden ajan ja niilläon kyllä oikeasti positiivinen vaikutus kynsiini, joten haluaisin testata, huomaanko eroa ihossani näiden uusien tablettien käyttämisen jälkeen. Olen tarkka ihonhoidossani ja testaan mielelläni uusia tuotteita. Lisäksi olisi kiva osallistua testiryhmään, en ole sellaisessa aikaisemmin ollutkaan :D

 • Reply Suvi Sunday, November 12, 2017 at 18:48

  Täällä 26v kolmen lapsen äiti. Mulla on pintakuiva sekaiho, vaikkakin sain pintakuivuuden aisoihin mahtavalla voiteella. Hiukset vaan kaipais ehostusta, katkeilevat herkästi ja muutenkin turha ohut tää letti. Pieniä juonteitakin on havaittavissa silmien ympärillä ja otsassa.

 • Reply Kaisa Sunday, November 12, 2017 at 18:49

  Täällä 33-vuotias kahden lapsen äiti, jolla on sekaiho. Iho on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, joskin vähän pintakuiva. Kynnet on kahden raskauden jäljiltä tosi kuivat ja katkeileva/lohkeilevat/liuskottuvat. Olisin ihana päästä testaamaan, miten nämä vaikuttaisivat kynsien kuntoon!

 • Reply Marika Sunday, November 12, 2017 at 18:54

  Olen +35-vuotias kahden lapsen äiti, nuorimmainen 5 kuukautta ja esikoinen koululainen. Minulla on herkkä ja kuiva iho ja näin talvella ihonhoito korostuu entisestään. Tällä hetkellä hiustenlähtö on melkoista hieman väsähtäneen lookin lisäksi. Haluaisin mukaan testiryhmään koska haluaisin nähdä tuotteen vaikutukset hiuksissa ja miten tuote tehoaa ikääntymisen merkkeihin.

 • Reply M Sunday, November 12, 2017 at 18:59

  Täällä ensivuonna pyöreitä kolmekymppisiä viettävä, sekaihon omaava. Olen joskus kokeillut vastaavia valmisteita ja olisi hieno päästä testiryhmään tämäkin osalta. Pikkuhiljaa alkaa elämä näkymään jo kasvoilla enkä vielä kyllä ole valmis toivottaman tervetulleeksi kovin syviä juonteita.

 • Reply Marika Sunday, November 12, 2017 at 19:01

  Olen 26-vuotias ja omaan erittäin raivostuttavan ihon. Samaan aikaan olen atoppikko, että taipuvainen akneen. Kortisoni on näyttävästi ohentanut ihoa ja akne puolestaan jättänyt arpia. Apu olisi todella tarpeen.

 • Reply Suvi Sunday, November 12, 2017 at 19:04

  Moi, olen 36-vuotias ja mulla on kuiva iho. Mun iho on kuivuuden vuoksi rypistynyt varsinkin suun ympäriltä ja se vaivaa mua. Eniten ärsyttää, ettei huulipuna oikein pysy paikallaan vaan karkailee juonteisiin, vaikka teen mitä temppuja huulipunan pohjaksi. Haluaisin kokeilla melkein mitä vaan (paitsi botoxia), millä hillitä ihon vanhenemista. :)

 • Reply Soude Sunday, November 12, 2017 at 19:05

  37-vuotias seka(laisen)ihon omaava ilmottautuu innokkaaksi testaajaksi. Ihoni on atooppinen ja melko herkkä, pintakuiva ja t-alueelta kuitenkin todella rasvoittuva. Voin kyllä sanoa, ettei ihoni hoito ole ihan helppoa, sopivien meikkituotteiden löytämisestä puhumattakaan. Otsa kiiltää, mutta varsinkin talvella silmien ympäriltä iho hilseilee kuivuuttaan :/ Ikääntymisen merkkeinä on viime vuosina ilmestyneet tummat silmänaluset pusseineen naururyppyjen kaveriksi :D

 • Reply Mari Sunday, November 12, 2017 at 19:14

  Täällä 51 vuotias ja kuiva atooppinen iho. Iho on herkkä ja couperosaa löytyy. Ihon löystymisen olen jo valitettavasti havainnut, joten erittäin mielelläni testaisin tuotetta, kuulostaa aivan minulle suunnatulta tuotteelta..!

 • Reply Lioness Sunday, November 12, 2017 at 19:16

  Olen 31-vuotias tuore äiti, huhtikuussa synnyttänyt minäkin ja imetän vielä. Ihoni on sekaiho: pintakuiva, mutta rasvainen alta. Minun on aina ollut vaikea löytää sopivia ihonhoitotuotteita ja iho on välillä epäpuhdas enkä oikein keksi mitä sille tekisin! Nyt väsyneenä äitinä hektisessä vauva-arjessa, iho näyttää väsähtäneeltä, harmaalta ja elottomalta. Olisi ihanaa saada se taas hehkumaan! Olen lähdössä perheeni kanssa muutaman viikon päästä käymään mieheni kotimaassa Afrikassa ja olisi hauskaa testata että kuinka tuote vaikuttaa ihon hyvinvointiin myös erilaisissa ilmastoissa (Suomen kuivuus vs. Kyseisen Afrikan maan sadekausi ja aurinko).

 • Reply S Sunday, November 12, 2017 at 19:20

  Moi! Olen 30-v ja iho pintakuiva. Juonteita jo näkyy sen vuoksi. Lisäksi ajoittain työ pakottaa valvomaan ja stressaa, lapset pitää kiireisenä. Helpot ja nopeat keinot pitää itsestä ja ihosta huolta olisi tarpeen!

 • Reply xod Sunday, November 12, 2017 at 19:41

  Täällä 28-vuotias, jolla myös sekaiho. Ryppyjä alkaa pikkuhiljaa ilmestyä eikä iho ole enää niin kuulas ja hehkuva… Talvisin ihosta tulee aika kuiva. Kokeilen mieluusti kaikkea joka siihen auttaa, tää olis huippua!

 • Reply Suvi Sunday, November 12, 2017 at 19:52

  Olen 26 vuotias elämästä nautiskelija mutta kova stressaaja. Olisi ihana testata tuotetta ja katsoa minkälaisia vaikutuksia saataisiin tähän nassuun joka tuppaa kuivamaan säätilojen vaihtuessa mutta tuottaa talia tietyiltä nenän ja otsan alueelta kuin pahemmankin teinin naama.

 • Reply Annu Sunday, November 12, 2017 at 19:53

  Olen 31-vuotias, ihoni on aina ollut oikukas, mutta nyt pari vuotta lopetettuani hormoniehkäisyn, ihoni on jatkuvan hormoninäpyn vallassa. Ihoni on myös pintakuiva. Haluaisin testata, onko tuotteella mahdollisuuksia taltuttaa näitä ongelmia.

 • Reply Elisa Sunday, November 12, 2017 at 20:04

  Tätä olisi kiinnostavaa kokeilla! Olen 27-vuotias ja ihoni on pintakuiva, akneen taipuvainen ja tällä hetkellä vuodenajan sekä hormonitoiminnan myötä melko kurjassa kunnossa. Olisi kiinnostava nähdä miten lisäravinteet voisivat korjata tilannetta!

 • Reply Emmi Sunday, November 12, 2017 at 20:09

  Olen 27-vuotias. Ihoa voisi kuvailla pintakuivaksi, joten juonteita ilmestyy helposti. Niitä on jo näkyvillä otsalla, silmien alla ja silmäkulmissa. Iho on myös ajoittain harmahtavahko juurikin sen kimmoisuuden lähentyessä.

  Ilomielin tulisin raatiin mukaan! Ja hei olisi ehdottomasti mielenkiintoista nähdä ennen-jälkeen kuvia raatilaisilta jos siihen suostuvat! :)

 • Reply Miude Sunday, November 12, 2017 at 20:18

  Olen 38-vuotias isoäiti (luit oikein :) ) ja ihoni on kuivuuteen taipuva ja herkkä reagoimaan milloin mihinkin. Kyllä elämän hektisyys ja stressi näkyy nykyään naamassa nopeammin kuin nuorena tyttönä. Iho on alkanut selvästi ohentua ja siihen ongelmaan uskon sisäisten boostereiden tehoavan parhaiten. Olisin innoissani testaamassa tuotetta ja raportoimassa kokemuksistani.

 • Reply Belegwen Sunday, November 12, 2017 at 20:24

  Täällä 36v ja pintakuiva sekaiho. Pari viimeistä vuotta rankka työstressi on “vanhentanut” mua todella paljon. Ennen ihoa ei pitänyt edes hoitaa, nyt mikään ei oikein tunnu edes auttavan. Koska tuote sisältää biotiinia ja sinkkiäkin, uskoisin sen myös auttavan hiuksiin ja kynsiin, jotka ovat myös saaneet osansa tästä stressielämästä. Taas on pakko yrittää saada jollakin konstilla iho, hiukset ja kynnet kuntoon, joten mielelläni tietenkin testaisin, toimiiko tämä tuote oikeasti.

 • Reply Marjut Sunday, November 12, 2017 at 20:39

  Olen saman ikäinen kuin sinäkin, ja pienet juonteet alkavat jo näkyä. Ihoni on erittäin herkkä ja erittäin kuiva näin talvisaikaan. Kiinnostaisi nähdä, miten tälläinen tuote osaltaan auttaa ihonhoidossa!

 • Reply Päivi L Sunday, November 12, 2017 at 20:46

  40v😃 Iho on sekaiho, toisaalta rasvainen, mutta kuitenkin pintakuiva. Rypyt välillä silmäkulmissa ja iän tuomana muutenkin kiva olisi kokeilla miten tuotteet vaikuttaa

 • Reply Lyydia Sunday, November 12, 2017 at 20:47

  33v kahden pienen pojan töissäkäyvä äiti. Iho on jotenkin harmaantunut ja veltostunut varsinkin viimeisimmän vuoden aikana. Omistan sekaihon, T-alueella isot ihohuokoset. Olenkin ajatellut että joku supertehokuuri tekisi terää!

 • Reply Anne-Mari Sunday, November 12, 2017 at 20:54

  Täällä ois yks 25-vuotias innokas testaaja :) Mulla on atopiaan taipuvainen kuiva iho, joka varsinkin nyt kylmänä vuodenaikana hilseilee usein, eikä mikään meinaa auttaa. Toisaalta t-alue rasvoittuu herkästi, eli virallisesti mulla lienee jonkin sortin sekaiho. :D

  Se tavallinen, sinkkiä sisältävä biotiinivalmiste onkin jo tuttu ja oon siitä tykännyt, joten olisi mielenkiintoista kokeilla tätä. Josko olisi vielä tehokkaampaa!

 • Reply Hanna Sunday, November 12, 2017 at 20:55

  32-vuotias, nyt puolen vuoden aikana alkanut näkymään iholla (sekaiho, talvella pintakuiva – ja kesällä tietysti mielellään ruskettunut :P ) niin jatkuvan yöpainoitteisen työn tekeminen kuin henkkoht elämän isot stressitekijät viimeisen parin vuoden ajalta. Tällä hetkellä valvottaa välillä työn lisäksi myös juuri kotiutunut koiranpentu sekä työn ohella opiskelu. :D En raaskisi välttämättä kokeilematta koko pakettia ostaa vaikka kovasti haluaisinkin kokeilla tulisiko tällä toivottuja tuloksia – siinä tapauksessa ehdottomasti hintansa väärti jatkossakin! Toivottavasti osuu testailu mun kohdalleni. :)

 • Reply Päivi Sunday, November 12, 2017 at 21:01

  33-vuotias ja kuiva iho, joka taipuvainen epäpuhtauksiin. Ensimmäiset rypyt ovat täällä ja ne yhdistettyinä ajoittaisiin epäpuhtauksiin saavat kyllä harmaat hiuksetkin kohta ilmestymään. Iho samentunut ja löystynyt parissa vuodessa ja olisikin kiva kokeilla löytyykö näistä tuotteista kumppani palauttamaan nuoren ihon hehku takaisin.

 • Reply Miia Sunday, November 12, 2017 at 21:03

  Moi! Oon ehkä jo enemmäkin kohderyhmää, 40-vee. Ihoni on näpytön, mutta nopsaan rasvoittuva. Niitä naururyppyjäkin löytyy jo silmien alta. Lisäksi aurinko on joskus jättänyt pari sitkeää pigmenttiläikkää. Voi siis sanoa, että ikä näkyy jo. Iho on väsähtänyt. Biotiiniä käytän, mutta nää muut aineet ja varsinkin kollageeni ja sinkki vaikutuksineen kiinnostaa kovasti. Ulkoisesti toki tuttuja, mutta eivät sisäisesti.

 • Reply Sanna Sunday, November 12, 2017 at 21:08

  Täällä kirjoittelee 28-vuotias nainen. Olen aina omannut hyvän ihon mutta kolmivuorotyö ja ikääntyminen alkanut pikkuhiljaa tehdä muutoksia ja olisikin kiva kokeilla saisiko näillä tuotteilla muutosta fressimpään suuntaan:) Ulkoilen enkä polta mutta kiva olisi kokeilla tälläistäkin konstia ihonhoitoon muiden tuotteiden lisänä ! Ikinä en ole syönyt ihon kuntoon vaikuttavia lisäravinteita niin toivottavasti pääsisin kokeilemaan :)

 • Reply hmclehto Sunday, November 12, 2017 at 21:10

  Olen jo vanhus 41 v 😂 ryppyjä löytyy silmien ympäriltä ja otsassa, ainaisen kurtistelun tuloksena kait. Aurinkokaan täällä ei auta asiaa. Ihana olisi kokeilla jotain uutta.

 • Reply Saara Sunday, November 12, 2017 at 21:15

  Olen vasta 25-vuotias, mutta minulla silti näkyy herkkäihoisuuden vuoksi juonteita jo nyt ! Olisi ihana nähdä vaikutus omalla herkällä pintakuivalla sekaihollani.

 • Reply Jennaj Sunday, November 12, 2017 at 21:16

  25v ja kauhukseni huomasin juuri pari viikkoa sitten otsalla juonteita jotka eivät silottuneetkaan kuten normaalisti! Apua, nytkö ne rypyt jo tulevat. Muuten iho on talvisin kuiva ja epäpuhtautta on ajoittain. Joten ehdottomasti kokeilisin tuotetta!

 • Reply Laura Sunday, November 12, 2017 at 21:18

  Olen 37 – vuotias nainen ja enemmän kuin mielelläni testaisin tuotetta, kun juuri sen bongasin myös jostain lehdestä. Iho on osin pintakuiva, toisaalta rasvoittuva ja välillä tulee joitakin näppyjäkin. Nyt olisi hyvä aika testailla tuotetta, kun 40 vee lähestyy. Lisäksi asustelen myös tässä Tampereen lähistöllä. ☺️

 • Reply Marika Sunday, November 12, 2017 at 21:21

  Täällä 35-vuotias, hyvin kuivan ja herkän ihon omaava. Kiinnostaisi kovasti kokeilla, koska aiemmin tupakoineena, nyt 2 vuotta ilman, olisi kiva nähdä auttaisiko tämä ihossa ja sen vaurioiden parantelussa. Rypyt saa tulla, mutta jonkun verran pelkään aiemman tupakoinnin vaikuttaneen jo ihoni kuntoon, ja kuivuutta pitää hoitaa huolellisesti joka päivä. Innolla testaisin!

 • Reply Sofia Sunday, November 12, 2017 at 21:25

  Olen 33-vuotias ja minulla on pintakuiva sekaiho. Näppyjä ym.epäpuhtauksia esiintyy jonkin verran ja olisin innokas kokeilemaan saisiko tämä tuote ihmeitä aikaan :)

 • Reply Jessika Sunday, November 12, 2017 at 21:38

  21v. Hiukset on perus suomalaiset kuivuu herkästi ja menettää kiiltoansa herkästi. Iho on sekaiho ja kuivuu myös herkästi.

 • Reply Mari Sunday, November 12, 2017 at 21:47

  Elämää, kokemuksia, valintoja ja vähän huonoa tuuria terveyden lotossa. Ikää mittarissa on 31 vuotta, mikä varmaan näkyy kasvoissa ja kehossa aivan kuten muillakin. Sanoisin, että ei pahasti mutta näkyy kuitenkin. Syön ja juon sen, mikä hyvältä tuntuu – haluan nauttia elämästä! Ihon kunto vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja usein syksyn kääntyminen talveen aiheuttaa kuivuutta ennestään pintakuivassa ihossa. Kokeilin aikoinaan kollageenia nestemäisenä enkä koskaan aiemmin ole saanut niin paljon kehuja ihoni kunnosta. Tekisiköhän tämä saman? Enemmän kuin ihon kuntoon toivoisin saavani apua liuskoittuviin kynsiin sekä hiusteni kuntoon. Omaan, kuten joka viides suomalainen, tulehduksellisen suolistosairauden, joka vaikuttaa kehooni ja sen toimintaan. Kynnet ovat aina olleet hauraat ja hiukset hennot sekä katkeilevat. Lisäksi turhamaisempi syy on tulevana (lue kaukaiselta tuntuvana) kesänä koittavat häät. Nyt olisi hyvä aika ottaa käyttöön kaikki tehoaineet, jotta morsian olisi elämänsä kunnossa elokuun alussa.

 • Reply Iiiiris Sunday, November 12, 2017 at 22:05

  30 vuotta napsahti plakkariin tänä vuonna. Iho on pinta kuiva mutta t-alue rasvoittuu välillä. Pahimmilta juonteilta olen vielä onneksi säästynyt 😊 Haluaisin kokeilla tuotetta, sillä vaikka mitä biotiini tuotteita olen kokeillut kynteni ovat aina olleet pehmeät ja liuskoituvat.

 • Reply Jei Sunday, November 12, 2017 at 22:06

  Pian 29-vuotias oikukkaan ihon omistava neito. Ihoni on herkkä, rasvoittuva, kuiva ja edelleen näppyä pukkaa. Joten olisin enemmän kuin mielelläni testaamassa tuotetta. Niin montaa tuotetta jo testanneena jos tästä olisi apua :)

 • Reply Jii Sunday, November 12, 2017 at 22:11

  27 täällä mittarissa ja mietityttää välillä just toi ihon kimmoisuus ja tulevat rypyt. Nytkin jo otsassa huomaan muutaman rypyn alun (äääk) :D Mulla on tosi pintakuiva iho kasvoissa ja muutenkin koko kroppa kuivuu enemmän ja vähemmän varsinkin heti kun alkaa pakkaskelit. Testailisin mielellään tuota tuotetta!

 • Reply Laura L Sunday, November 12, 2017 at 22:44

  Olen 26-vuotias, joskin liian tujuilla pesuaineilla on aiheuttanut kuivuusryppyjä pintakuivalle iholleni, erityisesti silmänalusiin. Ihoni on muuten kuivuuteen taipuva, mutta erityisesti tuettyyn aikaan kuukaudesta ohimot ja leuka alkavat kukkia oikein urakalla. Olen yrittänyt hoitaa ihoani keskittymällä kosteuttamiseen, mutta haluaisin todella kokeilla tuotteita ja nähdä, voisinko vaikuttaa ihoni hyvinvointiin sisältäpäin. Suhtaudun hieman skeptisesti pillereihin ja kapseleihin, ja oikein odotan, että tämä tuote voisi osoittaa minun olevan väärässä!

 • Reply PiiA Sunday, November 12, 2017 at 22:59

  Nelikymppistä sekaihoista kiinnostaa testaus ihan todella paljon. Tosin vielä kysytään paperit silloin tällöin, mutta it’s not gonna last for ever…

 • Reply Have an Ice Day Sunday, November 12, 2017 at 23:09

  Täytin kesällä 50 v ja leukapielet ovat todellakin alkaneet roikkumaan vaihdevuosien myötä. Minulla on kuiva iho, jota kylmä jäähalli-ilma ei todellakaan paranna.

  Eli purkkejä äkkiä tänne päin ;) jos voisi välttää bokseriposket vielä hetken aikaa.

 • Reply iina Sunday, November 12, 2017 at 23:11

  Moikka!
  Olen vasta kohta 24-vuotias, mutta kärsinyt omasta ihostani paljon. Mun iho on herkkä, kärsin sen pintakuivuudesta. Iho on mun ongelma-alue, teini-iän alusta asti olen kärsinyt finneistä ja välillä ollut pahojakin aknekausia. Siihen en ole lääkekuuria koskaan syönyt, koska en ole halunnut niitä myrkkyjä, vaan olen halunnut kokeilla muita keinoja ihon hoidossa. Ihoni ei juurikaan rasvoitu enää, kuten teininä. Vuosi sitten kärsin elämäni pahimman aknen, johtuen e-pillereistä. Tuolloin en sietänyt omaa peilikuvaani ollenkaan enkä lähtenyt edes kauppaan ilman meikkiä, jolla en kuitenkaan saanut edes peitettyä huonoja alueita. Nyt aknesta on jäljellä poskien arvet ja oon miettinyt, miten pääsisin niistä eroon. Oon myös miettinyt, että pitäisi alkaa kiinnittää huomiota silmänympärysihoon, koska mulla on hymyillessä tai kirkkaalla päivänvalolla ihan viirut silmät ja on selvää, että se aiheuttaa mulle ennenaikaisia ryppyjä. Hiukset mulla on ollu aina tosi paksut ja vahvat pääosin, nykyisin vaan todella helposti takkuuntuvat. Kynsien kanssa en ole löytänyt mitään ratkaisua, ne ovat aika heikot ja todella pehmeät. Olisi kiva nähdä, josko tästä olisi apua mun ihoon sekä kynsiin. Unelmoin terveestä, kauniista, ei-kuivasta ja kuulaasta ihosta.:)

 • Reply Maru Sunday, November 12, 2017 at 23:18

  Olen vuoden alussa 27-vuotta täyttävä nainen. Iholtani t-alueelta rasvoittuva, sekaihoinen. Muutamia kuivia kohtia, aurinkoherkkyyttä ja pisamia. Teen näyttöpäätetyötä ja olen vahvasti likinäköinen eli melkoiset silmäpussit löytyy myös. Olisi mielenkiintoista nähdä miten kollageeni piristäisi kasvoa. :)

 • Reply Katjah78 Sunday, November 12, 2017 at 23:23

  Olen 39-vuotias nainen. Ihoni on pintakuiva-sekaiho, johon on jo monenlaiset riesat iskeneet. Poskipäissä on pigmenttimuutoksia, silmien ympärillä hentoja naururyppyjä ja otsassa kurtistelusta aiheutuneet 2 juonnetta. Poskien kiinteys ei ole entisellään enää, ei onneksi vielä roikukaan :) Nenään tulee mustapäitä ja silmien ympärille miliumeja, kaiken kruunaa poskien couperosa.

 • Reply Katjah78 Sunday, November 12, 2017 at 23:27

  Jatkoa edelliseen: haluaisin kokeilla tuotetta, koska uskon toimivuuden vasta, kun olen itse kokeillut. Jos minut valitaan aion kuvata kasvoni ennen ja jälkeen kuurin, että näen onko muutosta tapahtunut.

 • Reply Camilla Monday, November 13, 2017 at 00:18

  Oon 27v ja mulla on erittäin erittäin kuiva iho. Olisin kiinnostunut testaamaan tätä tuotetta sillä kahden lapsen äitinä iholla on todellakin alkanut näkymään muutoksia. 5kk vauva vielä valvottaa kaikki yöt nii jo on kroppa, mieli ja naama koetuksella. Vaikka kuinka yritän ihoani hoitaa ulkoapäin pitäisi sitä ehkä kokeilla auttaa myös sisältäpäin.

 • Reply Katrin Monday, November 13, 2017 at 00:52

  Täällä 28 vuotias lievästä ainesta kärsivä nainen. Olisi ilo kokeilla parantaisiko tämä ihoni kuntoa. Tällä hetkellä iholle syntyy herkästi epäpuhtauksia ja rasvoittuu hurjasti päivän aikana. Tämä on itselle inhottavaa eikä ole mukava meikata kun parin tunnin päästä naama kiiltää. Nuorennusta kaipaisin ihon pintaan eli heleämpää ihoa ja pienempiä huokosia.

 • Reply Rina Monday, November 13, 2017 at 01:10

  Olen 41v ja kokeillut ennen sekä Vitabalanin Biotiini strongia että balansia noin parin vuoden aikana ihan hiustenlähdön takia. Nyt olen pitänyt pari kuukautta taas paussia ja ainakin huomasin että kynnet meni aika pian poikki ja omaan pitkät kynnet yleensä. Voihan se olla että talviaikain on syynä mutta syön kuitenkin myös d-vitamiinia 20-25 mg päivittäin ja sen lisäksi omega-3sta tulee syötyä. Muuten en ole huomannut mitään erikoista mutta onkin pitkät hiukset muutenkin. Olisi mielenkiintoista kokeilla miten tämä uusi tuote eroa noista jo kokeilemistani. Omaan pintakuivan ihon.

 • Reply Mapaula Monday, November 13, 2017 at 01:19

  Olen 36-vuotias, hiukseni ja kynteni ovat melko hyvässä kunnossa, mutta iho aiheuttaa päänvaivaa. Ihoni on ollut aina kuiva, mutta iän myötä se on vain pahentunut. Nuorempana se kuitenkin oli hyväkuntoinen, enkä saanut juuri koskaan finnejäkään, kiitos luultavasti juuri tuon kuivuuden. Juonteita alkaa nykyään olla jo enemmän kuin tarpeeksi. Lisäksi parin viime vuoden aikana, mahdollisesti ainakin osittain jatkuvan stressin vuoksi, minulla on ollut enemmän tai vähemmän jatkuvasti kummaa “näppyä”/ihottumaa kasvoissa, mitään selkeää syytä sille ei ole löytynyt, eikä siihen mitkään rasvat, puhdistusaineet ym. ole auttaneet. Riepoo todella, kun naama kaipaisi meikkivoidetta ja peiteainetta tuon ihottuman takia, mutta iho on niin kuiva, että kaikki riittävän peittävä kasvomeikki näyttää ikävän “hilseilevältä”. Lisäksi meikkivoide vain korostaa juonteita niihin pakkautumalla. Alan oikeasti vakavasti harkitsemaan naamarin hankkimista :)

 • Reply Ida Monday, November 13, 2017 at 01:54

  27 vuotias kuivahkon/normaalin iho omistaja täällä! Haluaisin kokeilla tuoteta siksi koska atooppinen ihottuma vaivaa aina talvella pahasti

 • Reply Veera Monday, November 13, 2017 at 06:27

  Itselläni on aina ollut pintakuiva iho mutta hyvä iho, joka on nyt viime aikoina alkanut reagoimaan. Olen monesti miettinyt näiden vastaavien valmisteiden kokeilua, mutta niitäkin tuntuu olevan niin paljon että on tullut ehkä hieman runsauden pula.

  En ole koskaan siis mitään tällaista kokeillut, ja ikää on nyt 31 vuotta eli olisi varmaan hyvä alkaa käyttämään ennaltaehkäisevästi näitä :)

 • Reply T Monday, November 13, 2017 at 07:14

  26-vuotias atoopikko, joka on juuri valmistunut unelmien ammattiinsa, joka sisältää mm. yövalvomisia. Tämän vuoksi iho tuntuu olevan koetuksella ja olisi mielenkiintoista kokeilla, olisiko jo ilmaantuneiden pienten juonteiden avuksi muutakin kuin perusvoidetta.

 • Reply Sanna Monday, November 13, 2017 at 08:11

  Täytän lähiaikoina 26 ja oma ihoni on pintakuiva etenkin näin syksyisin ja talvisin. Haluaisin kokeilla tuotetta, koska olen huomannut oman ihoni menettäneen hieman kimmoisuuttaan. Otsarypyt eivät enään katoa niin nopeasti ja suupielen alueelle on tullut alaspäin menevät juovat. Näiden juovien ansiosta tunnen itseni välillä buldogiksi. Minua katsovat eivät varmaan pysty samaistumaan tähän, mutta tuo on sellainen minkä vuoksi todella haluaisin olla yksi niistä onnekkaista, jotka pääsevät testaamaan tätä tuotetta!

 • Reply Tiina Monday, November 13, 2017 at 08:16

  33v yhden lapsen kotiäiti. Ihonhoito vähän jäänyt näin kotona ollessa ja naama näyttääkin siltä. Väsymys näkyy kasvoilla ja pieniä juonteita on otsaan tullut. Olisi kiva kokeilla tuotetta ja nähdä olisiko vaikutusta noihin juonteisiin. Minulla on melko sekaiho, välillä kuivaa ja välillä tulee enemmän epäpuhtauksia. Katselinkin tätä tuotetta jo luontaistuotekaupassa mutta en raaskinut vielä ostaa.

 • Reply Anna Monday, November 13, 2017 at 08:57

  Olen 26-vuotias ja monen vuoden ajan luokittelin ihoni normaaliksi, joka on kestänyt kaikenlaista rääkkiä meikit päällä nukkimisesta roskaruokaan. Tämän vuoden aikana mm pintakuivuus on kuitenkin ilmestynyt kehiin. Samalla leukaan ja otsaan puskee näppyjä joita ei ole aiemmin juuri ollut. Ihonhoitorutiinien opettelu ja ylläpitäminen on olleet syksyn projekti ja haluaisin kokeilla lisäravinteita osana tätä elämäntaparemppaa :)

 • Reply Petra Monday, November 13, 2017 at 08:57

  Olen 28-vuotias, stressaavassa työssä oleva insinööri. Ihon kuntoa on viime vuosina huonontanut nimenomaan stressi, kuiva toimisto ilma sekä no, vanheminen. Nuorempana hyvä iho on muuttunut hieman kuivaksi, mutta siihen tulee helposti finnejä, jotka eivät noin vain enää lähdekään pois. Stressi ja huonot yöunet näkyvät olemuksessa. Kokeilisin enemmän kun mielelläni tuotetta -ensi kesänä sanomme tahdon avomieheni kanssa, joten siihen menneessä jotain pitäisi keksiä!

 • Reply Heidi Monday, November 13, 2017 at 08:58

  Yksi sekaihoinen ilmoittautuu mukaan kokeiluun. Ikää 27 ja risat, toistaiseksi ei havaittavissa ryppyjä, mutta jospa tämän tuotteen ansiosta niitä ei peilikuvassa näkyisikään vielä hetkeen.

 • Reply Laura Monday, November 13, 2017 at 09:56

  Olen 27-vuotias “nuori” nainen ja iho tuppaa olemaan täysin eri paria kesäisin ja talvisin. Kesäisin iho hohtaa ja on sileä, talvisin muuttuu kuivaksi ja läikikkääksi. Olen perinyt äidiltäni jo tähän ikään mennessä otsarypyt jotka näkyvät koko ajan ja ikä on tuonut mukanaan juonteita myös silmien ympärille ja lisäksi suun ympäristöön. Tästä syystä olisi mahtava päästä testaamaan tuotetta, jotta näkisin onko ryppyjä edes mahdollista saada siliämään. :)

 • Reply Anne riihelä Monday, November 13, 2017 at 10:08

  hei!Täällä 51v asiasta erittäin kiinnostunut.Menossa vuosi jonka aikana olen joutunut päästämään irti pitkästä työsuhteestani ja aloittamaan uudessa.Huomaan ajan tehneen tehtäväänsä ihollani ja luulenpa että stressi omalta osaltaan.Hiukset käyvät myös omaa taisteluaan joten todella kaipaisin jotain pientä “toivoa”;)kiitos kivasta blogistasi (minäkin seuraan vaikka olen jo näin “vanha”)ja mukavaa syksyä teille kaikille muillekin. Lukijoille

  Anne

 • Reply Emmi Monday, November 13, 2017 at 11:05

  Olen 27-vuotias entinen stressaaja ja 7-vuotiaan pojan äitipuoli. Aikaisempi jatkuva ja joka asiasta stressaaminen (unettomuus, työttömyys ym.) näkyy valitettavasti ihossani, ja haluaisin mielelläni kuulaan ja kauniin ihon takaisin!

 • Reply Manna Miettinen Monday, November 13, 2017 at 11:36

  Olen 55 vuotias päätettä kulmat kurtussa tuijotteleva sekaihon omaava uurteinen tätsky. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan uutuustuotetta ;)

 • Reply MaikkuP Monday, November 13, 2017 at 12:04

  Olen 27-vuotias kahden lapsen (öitä valvonut) äiti. Ihoni on rasvainen, mutta pintakuiva. Ihohuokoisetkin ovat suurehkot. :D Olen kärsinyt vaikeasta aknesta 12-vuotiaasta asti, joten ihoni on myös arpinen. Tällä hetkellä ihon kunto on vähän parempi, mutta mentäessä talvea kohti ne punaiset kaverini näyttävät olevan tulossa piiloistaan. Minua kiinnostaisi lähteä mukaan kokeilemaan siloittuisiko orastavat ryppyni ja tulisiko ihoni kirkkaammaksi ko. tuotteilla. :D

 • Reply Aava Monday, November 13, 2017 at 12:09

  Olen juuri 26 vuotta täyttänyt matkustelusta nauttiva ja töistä stressaava nainen. Ihoni on pintakuiva ja reagoi nimenomaan näin talven kynnyksellä viileään säähän kuivuutena ja punoituksena. Parhaimmillaan iho on etelän lämmössä. :) Liika stressaaminen ja sokerista nauttiminen tuovat epäpuhtauksia T-alueelle kasvoihin. Innolla lähtisin testiryhmään mukaan!

 • Reply Iiris Monday, November 13, 2017 at 12:35

  24-vuotias atoopikko olisi hyvin kiinnostunut osallistumaan! :) Ihon kunto vaihtelee “tavanomaisen kuivan” ja joskus jopa sairaslomaa vaativan tulehtuneisuuden välillä, ja olisi mukavaa löytää keino, jolla ylläpitää ihon kuntoa jokaisena vuodenaikana. Toki kiinnostaa myös kaikki, mikä voisi edesauttaa ihon pysymistä nuorekkaana, sillä jatkuvan kortisonin käytön seurauksena silmien ympärille on alkanut jo muodostua pieniä juonteita enemmän kuin haluaisi uskoa.

 • Reply Nia Monday, November 13, 2017 at 12:37

  Olen 40-vuotias ja ihoni on…. noh, sanoisinko, että haasteellinen. Olen vuosien saatossa tottunut erityisen herkkään, couperosaan ja kuivaan ihooni. Lisäksi se on eri paria kesällä ja talvella. Parasta hoitoa mitä pystyn epäpuhtauksille antamaan on “hoitaa” ihoa mahdollisimman vähän. Ei kuorintoja, hedelmähapponaamioita, geelipuhdistuksia, hankausta, puristamista jne. Olisi mielenkiintoista kokeilla säännöllisenä kuurina, miten sisäinen vaikutus hoitaisi ongelmakohtiani. Kirkastuisiko ihoni, tasoittuisiko punoitus, kosteutuisiko iho edes hippusen verran enemmän? Ja parasta sisäisessä “hoidossa” olisi se, että pinta saisi levätä kuten normaalisti, ainoastaan näkisi sisältä kumpuavan muutoksen.

 • Reply Laura Monday, November 13, 2017 at 12:52

  Olen 32-vuotias sekaihosta kärsivä täällä hei! Silmistä muutama naururyppy löytyy,mutta ei ne mua ole kauheammin vielä häirinneet. Hoitoalan kuuluisan vuorotyön tuoman epäsäännöllisen elämän,etenkin syömisen,sekä sterssin ja tupakoinnin jättämät jäljet heijastuu kyllä naamasta hyvin,joten olisi mielenkiintoista,miten tämä voisi auttaa. Mulla on aina ollut ihan ok iho,teininä mitä nyt muutama finni ja nyt iän myötä tuntuu,että tuo stressi vaikuttaa mulla entistä enemmän ihon käytökseen.

 • Reply Suvi Monday, November 13, 2017 at 12:59

  Olen 35-vuotias, jolla on rasvoittuva iho. Viimeisen parin vuoden aikana olen nähnyt ihossani jo vanhemisen merkkejä ja olen lukenut monia muitakin artikkeleita sisäisesti nautitun kollageenin positiivisista vaikutuksista ihoon. En ole kuitenkaan ostanut tuotteita, jotka olisivat sisältäneet kollageenia, joten tässä olisi oiva tilaisuus niiden testaamiseen.

 • Reply Irkku Monday, November 13, 2017 at 13:33

  29-vuotias 2 lapsen äiti, nuorempi 6kk ja hiuksissa kunnollinen sulkasato meneillään raskauden jäljiltä ja iho eloton, pintakuiva ja epäpuhdas. Olisi kiva kokeilla miten ravintolisä vaikuttaa.

 • Reply Anneli Kaikkonen Monday, November 13, 2017 at 13:45

  Olen 52 vuotias ja ihoni on tyypillinen sekaiho. Tosin hoidan sitä omasta mielestäni niin hyvin, kuin suinkin pystyn. Tuo kollageeni/hyalorinihappo yhdistelmä kiinnostaisi kovasti juuri sisäisesti, sillä tiedän sillä olevan positiivisia vaikutuksia ihoon myös c-vitamiini ja sinkki ovat iholle hyväksi. Ei ainakaan haittaa ole, jos ihossa tapahtuu “ikäänkuin” nuortumista.

 • Reply Lise Monday, November 13, 2017 at 13:50

  Noin 30v. Ja ihoni on pintakuiva sekaiho.. innolla lähtisin mukaan! Ihosta huolehtiminen meinaa unohtua kahden pienen lapsen kanssa.

 • Reply Mari Monday, November 13, 2017 at 13:52

  Olen 29 v., ja ihoni on tosi herkkä ja pintakuiva. Kesällä ihoni on ihan ok, mutta etenkin talvella todella kuiva, ja poskeni helottavat ihan punaisena. Ottaisin mielelläni tuotteita kokeiluun, koska en ole vielä löytänyt omalle iholleni sopivia ihonhoitotuotteita aktiivisesta etsimisestä huolimatta :)

 • Reply Johanna Monday, November 13, 2017 at 13:53

  Olen 33-vuotias kotiaiti. Ihoni on pintakuiva sekaiho. Talvisin iho kuivuu ja kesäisin kiiltää. Ensimmäiset juonteet havaittavissa joten mielellään ottaisin kollageeni-tuotteen testiin.

 • Reply Iia Monday, November 13, 2017 at 14:18

  Olen 30-vuotta täyttänyt nainen, työskentelen epäsäännöllisessä vuorotyössä lentomatkailun parissa. Ihoni sekä hiukseni reagoivat herkästi ilmaston ja lämpötilan vaihteluihin sekä stressiin. Ihon hoitoon käytän probioottista kosmetiikkaa. Olen kokeillut biotiinia aiemmin runsaaseen hiustenlähtöön vaihtelevin tuloksin. Olisi kiva päästä tähän testiryhmään kokeilemaan olisiko tästä tuotteesta apua ongelmiini.

 • Reply Ansku Monday, November 13, 2017 at 14:28

  Kolmeakymppiä kolkutteleva nainen täällä! Iho on pintakuiva ja talvella suoraan sanoen kuolleen näkäinen, vaalea iho yhdistettynä kalvakkuuteen ja kuivuuteen ei ole kaunis yhdistelmä :D Innolla lähtisin tätä testaamaan, hakemaan sitä hehkua ja kimmoisuutta ihoon ja ehkäisemään noita alkavia ryppyjä.

 • Reply Suvi Monday, November 13, 2017 at 14:29

  Oon 28v 2,5v ja 1kk ikäisten tyttöjen äiti. Mulla on kuivakka sekaiho ja ajoittain isotkin silmäpussit neitien kanssa valvomisen takia :D
  Ensimmäisiä veltostumisen merkkejä olen huomannut silmieni ympäristössä. Niissä on jo pienenpieniä juonteita (kovasta hymyilemisestä ja nauramisesta luultavasti :D) ja iho on luomissa vähän lerpahtanut. Ennestäänkin raskaita luomia on koko ajan hieman vaikeampi meikata :D Muuten ihon kunto on Ok kunhan vaan muistaa juoda vettä tarpeeksi :)

 • Reply Susanna Monday, November 13, 2017 at 14:54

  Minulla on kasvoissa sekaiho, joka on paikoin todella kuiva. Muualta ihoni on kuiva, talvisin hilseilee ja on todella kipeä. Varsinkin sormet ovat vauvavuoden aikana kaikesta pyllynpesusta kärsineet ja ovat kipeät ja kutisevat. Nuorempana minulla oli todella paha taiveihottuma, josta olen nyt onneksi päässyt eroon.
  Ikää on 31 vuotta enkä vieläkään tähän ikään mennessä ole löytänyt itselleni sopivaa ihonhoitorutiinia. Vitamiinit yms varmasti auttaisivat asiaa, jos osaisi valita oikeat tuotteet.

 • Reply Suvi Monday, November 13, 2017 at 15:01

  Täällä 30-vuotias nassu, joka selättänyt aikuisiän aknen, mistä muistona joitain kuoppia, arpia ja punaisia jälkiä. Pintakuivuus vaivaa ja stressintäyteinen vuosi on tehnyt tehtävänsä siinä mielessä, että ensimmäiset kunnon rypyt näkyvät esim otsassa liian hyvin erityisesti silloin, kun iho on liian kuiva. Kollageenivalmistetta olisi mielenkiintoista kokeilla juuri noiden vastikään ilmestyneiden juonteiden takia, koska tulokset voisivat olla hyvinkin näkyviä. Ehdottomasti siis mukana arvonnassa!

 • Reply Teija K Monday, November 13, 2017 at 15:21

  Hieman yli viisikymppinen nainen täällä hetivalmiina testaamaan tuota biotiini-kollageeni-tuotetta! :)
  Ihoni on kuivahko ja herkkä – ainoa hieman rasvoittuvampi alue on otsa. Kynteni ovat helposti haurastuvat (ja mokomat vielä liuskottuvatkin), lisäksi sähäkkä sähköinen hiuspehkoni (kuivan päänahan kera) suorastaan huutaa apua, joten: tottakai haluaisin olla yksi ihanalta kuulostavan tuotteen kokeilijoista.

 • Reply Tanja Monday, November 13, 2017 at 15:32

  Tuntuu, että tämä testaus osuisi kyllä juuri oikeaan paikkaan, kun olen parin viime vuoden aikana huomannut ihossa tosi paljon vanhenemisen merkkejä ja “veltostumista”. Olen 30-vuotias ja omaan sekaihon, joka kuivuu ja iho hilseilee tietyiltä alueilta ja sitten toisaalta taas iho rasvoittuu herkästi. Nyt myös parin vuoden sisään iho on menettänyt hehkuaan, väri on muuttunut sameammaksi ja jostain syystä myös näppyjä tulee herkemmin. Olisi ihanaa päästä testitiimiin!

 • Reply Heidi Monday, November 13, 2017 at 17:10

  Olen aina ollut kiinnostunut ihon hoidosta. Minulla on hyvät rutiinit joiden avulla pidän ihoni kunnossa ja haluan myös ehkäistä pian alkavia ikääntymisen merkkejä. Vaikka olen vasta 26, haluan säilyttää ihoni nuorekkaana vielä pitkään ja nämä kapselit varmasti auttaisivat siinä. Käytän vitabalansen biotiinivalmistetta joka on auttanut hiusten kasvussa joten nämä varmasti menee testiin joka tapauksessa 😊

 • Reply Minna Monday, November 13, 2017 at 18:14

  Olen 27 v ja ihoni on kuiva. Vaikka miten kosteutan tuotteilla niin ei auta. Varsinkin otsa. Kuorin välillä ihoa ja kosteusvoiteet ja kasvovesi ja yövoide käytössä. Silti aina iho ihan hilseilee kuivuutta. Meikkivoiteen kanssa on inhottava olo, kun näkyy selkeemmin. Kesällä ei ole niin paha, mutta heti kylmillä ilmoilla alkaa. Olisi mukava testata näitä ja kstsoa saisiko näistä apua!

 • Reply Kati Monday, November 13, 2017 at 19:03

  Ikää vasta 23, mutta vuosiin nähden kamppailua ihon kanssa kohtuuttoman paljon. Omaan sekaihon, aknetaustan ja peili kertoo edelleen missä nuoruuden tietämättömyydessä on menty pieleen. Kärsin arpien lisäksi erittäin laajentuneista ihohuokosista, joiden vuoksi olen jo käynyt konsultaatiossa hoidoista. Valitettavasti opiskelijan budejetilla näihin hoitoihin ei ole vielä varaa.

  Niin monta asiaa on kokeiltu, joten olisi ihana päästä kokeilemaan tätä. Kynteni ovat jo suht vahvat, mutta
  kasvojen lisäksi hiusten tilanne voisi olla vahvempi, olisi kiva nähdä vaikuttaisiko tämä niihin.

 • Reply Ansu Monday, November 13, 2017 at 19:30

  25 vuotias nainen, jonka iholla ja varsinkin silmänalusiholla näkyy vuorotyön tuoma epäsäännöllinen rytmi. Pysyvät silmäpussit siis löytyvät. Lisäksi mulla on paha tapa kurtistella otsaa eli ei ne ekat rypytkään kaukana ole enää. Muuten kuvasin kasvojen ihoa sekaihoksi Näin talvella iho myös huutaa pintakuivana jatkuvaa rasvausta .

  Ulkonäöllisesti mua luullaan usein helposti 10 vuotta vanhemmaksi ja se tuntuu pahalta. Ehkä tää auttaisi näyttää ikäiseltään?

 • Reply Ninnu Monday, November 13, 2017 at 19:32

  Olen 35-v. Ja lievässä ikäkriisissä juurikin kasvojen ihon suhteen. Iho on aina ollut tosi hyvä, mutta maan vetovoima ja stressaava työ alkaa pikku hiljaa tehdä tehtäväänsä tälläkin naamalla. Haluaisin pysyä vielä pesukarhuasteella silmänalusteni kanssa, ettei livahtais vielä pandaosastolle.

 • Reply Nonnuska Monday, November 13, 2017 at 19:36

  Heippa! ✋ Täällä 34-vuotias kahden pienen lapsen äippä ☺ Mun naamani todella tarvitsisi kaikki mahdolliset oljenkorret päästäkseen taas kukoistukseen 😂 Olen valvonut aivan liian paljon viimeiset reilut kolme vuotta ja voin kertoa, että se näkyy naamasta 😬 On silmäpussit ja ryppyjä, joten tunnen itseni enemmän eläkeikäiseksi 😂 Muuten minulla on sekaiho, joka on joskus taipuvainen pintakuivuuteen ja aika usein epäpuhtauteen. Nyt muuten varpaatkin ristiin, että minä olisin se, joka saa tuota voidemaista kultaa kokeiluun 💛

 • Reply Roosa Monday, November 13, 2017 at 20:34

  Minulla on epäpuhdas, mutta myös kuiva iho! Todellakin sekaiho jossa tuntuu näkyvän nyt jo tässä 25-vuoden iässä juonteita 😁 Innolla lähtisin kokeilemaan tuotteita, jos siitä olisi apua omalle iholleni ja juonteiden ehkäisyssä! 😊

 • Reply Paula Monday, November 13, 2017 at 21:42

  Täällä 33-vuotias kolmen pikkumiehen äiti. Olen periaatteessa kuivanaama ja atoopikko, mutta välillä tuntuu, että ihoni ei osaa päättää, mitä on miehiään. Juuri viime viikolla vietettiin pahinta teini-ikää ja nyt vaikuttaisi siltä, että ollaan niin siloposkea että…
  Jotain osuutta asiaan saattaa olla sillä, että viimeiset vajaat kuusi vuotta olen tauotta ollut raskaana tai imettäny, ja jatkuvasti on joku hormonimyllerrys päällänsä. Tämän epämääräisen ihoni kanssa on ihonhoidon luottotuotteet mennyt kyllä moneen kertaan uusiksi, ja tuntuu siltä, että joka viikko pitäisi vaihtaa tuotteita, jos yrittää pysyä ihon mielialanvaihteluissa mukana. Olisi siis mahtavaa päästä testiryhmään mukaan!

 • Reply Hanne Monday, November 13, 2017 at 22:01

  Olen 34-vuotias, ihoni on muutoin hyvässä kunnossa, mutta jos aurinkoa ei ole saatavilla, kuivia läikkiä ilmaantuu poskiin ja myös nenän iho rapisee.
  Ensimmäisiä ryppyjä on alkanut ilmaantua silmäkulmiin.

  Ihoani rasittaa työpaikan ilmastointi ja liikun muös paljon ulkona ympärivuoden.

 • Reply Jessica Monday, November 13, 2017 at 22:16

  Olen kohta 29 vuotias, itselläni on aika kuiva iho! Olisi huippua päästä testaamaan tuotetta :)

 • Reply Anu * Tuesday, November 14, 2017 at 02:07

  Olen 40-vuotias ja ihoni kaipaa kovasti buustia. Ryppyjen ja juonteiden alkuja alkaa olla näkyvissä. Ihoni on pintakuiva ja varsinkin talvi tuo oman haasteensa, rakastan ulkoilulajeja, mutta pakkanen ja viima rasittavat selvästi ihoa.

 • Reply ilkee Tuesday, November 14, 2017 at 08:59

  50v tuli täyteen ja kyllä se ihossakin jo näkyy,talvi ja talvipyöräily tuo omat haasteensa ikääntyvälle iholle.Testaisin mielelläni.

 • Reply Oona Tuesday, November 14, 2017 at 10:17

  33-vuotias äitiysloma viettävä muusikko kokeilisi mielellään tuotetta. Ihoni on erittäin pintakuiva, näin talvella on harvoin sellaista päivää jolloin meikkivoidetta voisi laittaa, ja kuitenkin esiintyjän työssä pitäisi näyttää huolitellulta.

 • Reply Sara Tuesday, November 14, 2017 at 10:28

  Olen juuri 30 vuotta täyttänyt ja olisin aivan innoissani jos pääsisin kokeilemaan näitä hehkuttamiasi tuotteita!

 • Reply RiikkaK Tuesday, November 14, 2017 at 12:33

  35-vuotias, pintakuiva sekaiho. Hormonaalisen ehkäisyn lopetettuani kasvot on alkaneet tuottamaan näppyjä, joten olisi mielenkiintoista tietää onko tällaisilla tuotteilla vaikutusta siihen.

 • Reply HeidiS Tuesday, November 14, 2017 at 15:35

  Täytän ensi vuonna 35 ja sen huomaa jo ihossa: pintakuiva sekaihoni on erityisesti talvella harmahtava ja kimmoton. Lapsen kanssa valvotut yöt tekevät myös osansa ;) testaus olisi siis tarpeen!

 • Reply Monika Tuesday, November 14, 2017 at 16:37

  Olen 25-vuotias nainen ja olen parin viime vuoden aikana bongaillut silmäkulmistani ja kaulastani uusia juonteita. Viime aikoina olen selkeästi huomannut ihon kimmoisuuden vähenevän ja erityisesti kaulan ja kasvojen ihon veltostuvan. Rypyt ja juonteet eivät minua pelota, erityisesti silmäkulmissa ne kertovat vain useista nauruista :) Mutta ihon velttous ja “oheneminen” on vähemmän mielekästä. Olen ollut hieman skeptinen kaikille kollageenituotteille, erityisesti sisäisesti nautittaville. Voivatko ne toimia? Tätä lähtisin mielelläni testailemaan ja kertomaan kokemuksistani :)

 • Reply Mallu Tuesday, November 14, 2017 at 20:09

  Kohta 32v. Kuiva iho, mutta hormonifinnit alkaneet taas ilmestyä leukaan kerran kuussa… Väsymys ja stressi varmasti myös näkyvät naamasta. En meikkaa tai edes syö aamupalaa, kun mieluummin nukun sen hetkenkin pidempään.

 • Reply Pampula Tuesday, November 14, 2017 at 20:55

  Olen 37-vuotias ja ikääntymisen merkit tuntuvat ilmestyneen rytinällä viimeisen vuoden aikana. Ihoni on t-alueelta helposti tukkeutuva ja rasvoittuva sekaiho, posket rutisevat kuivuuttaan. Silmien alla iho on kuin kreppipaperia ja kyljellään nukkuminen aiheuttaa vekit, joiden katoaminen kestää pahimmillaan tuntikausia. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan, josko kollageenista olisi apua “ongelmaan”, kun nämä perinteisemmät vedenjuonti, omegoiden syönti ja voiteilla lotraaminen ei näytä enää paljoa hyödyttävän :)

 • Reply Sannamarianna Tuesday, November 14, 2017 at 21:44

  Olen 40 ja mulla on tosi huono iho. Punoittaa, on näppyä ja milloin mitäkin. Verisuonia pinnalla ja suurentuneita huokosia. :( Myös kynnet on nyt todella huonossa kunnossa, repeilee ja liuskottuu. Siksi haluaisin testata tätä.

 • Reply Maggi Wednesday, November 15, 2017 at 08:26

  Moi Anna,

  Kierrän normaalisti kaukaa tälläiset “arpajaiset” :) mutta nyt on pakko osallistua. Olen 46-vuotias pintakuivan ihon omaava nainen. Talvet ovat pahinta aikaa iholleni, siitä tulee rapisevan kuiva ja elottoman näköinen. Meikkaaminen on aivan mahdotonta, sillä meikkivoide jää kuiviin kohtiin “kököksi”. En ole koskaan pitänyt mitään pillerikuria ihon/hiusten/kynsien takia, joten mikäpä ettei nyt voisi olla sen aika. Olisin todella innokas pääsemään testijoukoonne :)

 • Reply m Wednesday, November 15, 2017 at 18:14

  Olisipa todella mielenkiintoista päästä testaamaan tuota – ja nimenomaan tuo kollageeni kiinnostaa. Olen 30-vuotias ja ihoni on pintakuiva – ja aivan varmasti kollageenin tarpeessa. Myös hiukset ja kynnet ovat haurastuneet todella paljon viime vuosina enkä tiedä syytä oikein itsekään. Stressin toki sanotaan aina vaikuttavaan kaikkeen, mutta tiedä sitten.

 • Reply Anu Wednesday, November 15, 2017 at 18:38

  Olen 30-vuotias koekaniini, jonka iho ottaisi mielellään vastaan kaiken mahdollisen avun. Ihotyyppini on rasvaisuuteen taipuva sekaiho joka reagoi hyvin vaihtelevasti uusiin tuotteisiin (ja stressiin). Kaikki apu ihon vahvistamiseksi ja kirkastamiseksi olisi tarpeen.

 • Reply Nella Wednesday, November 15, 2017 at 21:09

  Täällä 32-vuotias superkuivan ihon kantaja päivää! Varsinkin näin talviaikaan kaiken maailman rasvoissa, voiteissa ja öljyissä saa itseään uittaa ja teho on lähes olematon. Ryppyjä ja muuta mukavaa siis alkaa näkymään kuivan ihon oheistuotteena. Olisi mahtavaa päästä testaamaan josko tästä saisi jotain lisä apua ihon hyvinvointiin yms ja bonuksena tuotteen sisältämä bioteeni jos auttaisi tällä hetkellä jo jonkun aikaa jatkuneeseen hulluun hiustenlähtöön.

 • Reply Niina Friday, November 17, 2017 at 23:38

  Täällä mukana äidin puolesta! Äiti on vasta nyt alkanut panostamaan itseensä. Äiti on aina keskittynyt meidän lasten (4kpl) hyvinvointiin ja unohtanut täysin itsensä. Tää olis sille huippu juttu.! Ikää on nuorekkaat 63 vuotta. :)

 • Reply Tanja Tuesday, November 21, 2017 at 09:55

  Täällä 42-vuotias kahden teinin öiti. Ihoni on sekaiho. Kärsin myös aikuis-iän aknesta. Lisäksi hiuksiani lähtee tukottain ja kynnet ovat hauraat-joudun työssäni pesemään käsiäni ja käyttämään käsidesiä.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post