Viikonlopun helpoin ruoka : Tortillas & Tacos

*Kaupallisessa yhteistyössä Old El Paso*

Välillä rakastan panostaa illanistujaisiin ja ystävien kanssa vietettyihin iltoihin ja kokkailen pitkän kaavan mukaan, välillä jotain monimutkaisiakin herkkuja. Ja välillä on niin kiireisstä tai haluan vaan nauttia ystävien kanssa vietetystä ajasta niin, että en jaksa vaivautua mihinkään kovin hankalaan. Silloin on kaksi luottoruokaa; kotitekoinen pizza tai tortillat. Molempia kuvaa hyvin se, että niitä pystyy muokkaamaan jokainen tahtonsa mukaan laittamalla erilaisia täytteitä, enemmän tai vähemmän ja ruokia on helppo muokata isoon porukkaan sopivaksi, jolloin pitää huomioida eri ruokarajoituksia ja allergioita.

Tortillaveneet ovat olleet meidän suosikki jo hetken aikaa, ja tehdään niitä useimmiten. Mies tykkää tacoista, mä tortilloista, ja meillä on usein molempia kotona aina varmuuden vuoksi. Illanistujaisia silmällä pitäen Old El Pason uutuus Mini Stand ’n Stuff Tortillas on itse asiassa aivan mahtava tuote! Tortillojen haaste kun on usein niiden rullailussa, ja siinä, että niiden kanssa tarvii kunnon ruokailutilan. Isommalla porukalla ei aina mahdu pöydän ääreen fiksusti, jolloin minikokoiset pikkutortillaveneet tai minikokoiset tacot on erinomaisia. Ei tarvii sotkea lautasia, riittää hyvä määrä täytteitä, Mini Stand ’n Stuffeja ja jokainen voi syödä nopeasti ja näppärästi sormin.

Noi Mini Stand ’n Stuffit on itse asiassa ihan superhelppo tapa tehdä cocktail-kokoisia lasagneja. Täyttää lasagnen niin kuin muutenkin, mutta näihin pikkuveneisiin, ja laittaa uuniin. Helppoa, ei sotke ja nopea tarjottava esimerkiksi juhliin.

Tällä kertaa tosin katoin pöydän ihan meidän perinteisin tortillaherkuin ja ajattelin jakaa kanssanne tähän luotto-ohjeeni.

JAUHELIHAKASTIKE
1 prk Old El Paso taco sauce, medium
1 maissitähkän maissit
600 gr luomunaudanjauhelihaa

Rustkista jauheliha, lisää joukkoon maissi ja kastike ja anna hautua 10 min hiljalleen. Mä en käytä mitään lisämausteita tai muuta, vaan tää on mun mielestä parhaan makuinen ihan vaan näin.

GUACAMOLE
3 chiliä
10-15 kirsikkatomaattia
3 avocadoa
2 rkl turkkilaista jugurttia
puolikkaan limen mehu
suolaa ja pippuria

Leikka chili pieniksi paloiksi, ja sekoita joukkoon avocadot. Voit sekoittaa guacamolen haarukalla, jolloin se on rouheampaa, tai soseuttimella pehmeäksi. Pilko tomaatit pieniksi, ja lisää ne joukkoon, samaten jugu, limen mehu ja mausteet. Sekoita.

Kanan paistan niinkin simppelisti, että paistan ohuen ohuita tai minuuttipihvejä pannulla ja lisään joukkoon tuota Old El Pason taco-maustetta. Sitten vaan palasiksi ja valmista :) Lisäksi meillä on aina rucolan versoja tai Mimi’s sekoitusta, raastettua juustoa, jalapenoja paprikaa ja tomaattia, ja jokainen täyttää mielensä mukaan. Kukaan meistä ei oikein syö sipulia, mutta paistettu sipuli sopisi erinomaisesti tuohon jauhelihakastikkeen joukkoon.

Tää on maailman helpoin ja simppeleinohje, mutta kaiken ei tarviikaan olla hifistelyä, vaan aika usein turvautuu juurikin tällaiseen 20 minuutin nopeaan ja helppoon ruokaan.

Suosittelen lämpimästi myös noita kuvissa näkyviä pieniä lättyjä, jotka on Old El Pason Mexicana Street Marketin maissitortilloja, jotka ovat gluteenittomia. Meillä kun on ystäväpiirissä gluteenirajoituksia, niin nää on näppäriä. Nää on itse asiassa tosi hyviä, maukkaita ja pehmeitä!

Mun lemppari on kuitenkin tuo Mini Stand ’n Stuff Soft Tortilla, jonka kanssa ei tarvitse rullailla vaan sen vaan täyttää ja syö parilla haukulla. Mun suurin ongelma tortillojen kanssa kun tuntuu aina olevan se, että ylitäytän rullan ja se hajoaa aina käsiini. Näiden pystytortillojen kanssa voi tortillansa täyttää vaikka kuinka kukkuralleen, se ei haittaa! Nämä ovat tänä syksynä rantautuneet kauppoihin ja näitä pitäisi löytyä kaikista hyvin varustetuista kaupoista :)

Kaikkien lukijoideni kesken haluaisin arpoa ainekset ihanaan meksikolaisiltaan, ja arvonkin setin Old El Pason tuotteita yhdelle onnekkaalle, joka jättää kommenttinsa tähän postaukseen :)

What’s your flavour? Tortillat, tacot vai kenties nachos? Otetaan vastaan mielellään kaikki tortilla-bravuurit, mikä yllättävä yhdistelmä toimii?

9+

You Might Also Like

137 Comments

 • Reply Veera Saturday, October 28, 2017 at 14:41

  Nam mikä postaus! Perinteiset pehmeät täysjyvätortillat on parhaita, täytteenä jauheliha-salsakastike, ranch-dippiä, cashewpähkinöitä ja kasvikset maun mukaan!

 • Reply Satuj Saturday, October 28, 2017 at 14:58

  Kana-quesadillat ovat herkkua 😊

 • Reply Jane Saturday, October 28, 2017 at 15:01

  Tortillat on omia lemppareita ja juurikin mainitsemiasi täytteitä laitetaan ja lisäksi sinihomejuustoa!😛

 • Reply Henzuz Saturday, October 28, 2017 at 15:09

  Tortillay ja nachopelti on meidän taloudessa pop! Itse asiassa tänäänkin iltaruuaksi kanatortilloja

 • Reply Elisamm Saturday, October 28, 2017 at 15:19

  Tortillat 👌 täytteet ehkä vähän outoja, mutta: jauhelihaa tacomausteella, kurkkua, jääsalaattia/rucolaa, raakaa sipulia, omenaa ja fetajuustoa, kastikkeeksi kermaviiliä tai kurkkumajoneesia 😋😋

 • Reply Nanni Saturday, October 28, 2017 at 15:39

  Tortillat! Jauhelihasoosi lättyjen sisään ja rullalle, päällä juustoraastetta ja uuniin. Kylkeen fetasalaattia ja tacodippiä, nam ❤

 • Reply Suvi Saturday, October 28, 2017 at 15:47

  Kaikki texmex herkut toimii täällä! Suosikkini on kuitenkin tortillat, juurikin sen takia että täytettä mahtuu hyvin ja pysyy paremmin kasassa kuin tacot. Tätä postausta lukiessa tuli nälkä, täytyy varmaan pitää tortilla-ilta tänään :)

 • Reply Nassu Saturday, October 28, 2017 at 15:52

  Tortillat uppoo paremmin kuin tacot, mutta ehdoton suosikki on nachovuoka! Ihan superhyvää ja helppo tehdä! Nachoja vuoan pohjalle, päälle jauhelihasoosi (tacomaustettu paistettu jauheliha, salsakastike ja koskenlaskija esim. cheddar sekoitettuna) ja juustoraaste ja uunissa 10min. Päälle kirsikkatomaatteja ja korianteria. Vahva suositus!

 • Reply Anna Saturday, October 28, 2017 at 15:58

  Aa että, tortillat on ihan lempparia! Viimeksi kokeilin tonnikalatäytettä tortilloihin ja se oli hitti! Todella maukasta. Täytyypä kokeilla noita veneitä seuraavaksi :)

 • Reply -A Saturday, October 28, 2017 at 16:01

  Tortillat on ehdottomia lemppareita! Tortilloihin tykkään laittaa broileria, jauhelihaa, tacosalsaa, sipulia, kurkkua, salaattia, tomaattia, fetaa, avokadoa ja creme freshiä. Nam ! Pakko varmaan tehdä noita veneitä huomenna, kun tuli niin kova tortillahimo!

 • Reply MR Saturday, October 28, 2017 at 16:23

  Tacot on mun lemppareita! Teen ne aika samoilla täytteillä kun säkin, yksinkertaista ja hyvää :)

 • Reply Scarlett'O Saturday, October 28, 2017 at 16:23

  Lemppari on kyllä tortillat kun ne on mukavan pehmoisia! Tacoja tuli aina syötyä lapsuudessa ja ne hajosi aina käsiin :D Siksi niitä ei tule syötyä vaikka hyviä onkin. Ihan mahtava ajatus tehdä juhliin mini-lasagneja! Vitsi kun olisi tuon tajunnut aikaisemmin, niin olisi ollut viimeisimpiin juhliin hieno idea. Noh, seuraavia odotellessa!

 • Reply K Saturday, October 28, 2017 at 16:27

  Tortillat ja nachot, molemmat yhtä hyviä. Nachoja tehdään nykyisin aika usein nyhtökaurasta ja se toimii tosi hyvin, kunhan vaan iskee joukkoon tarpeeks mausteita :)

 • Reply Ilona Saturday, October 28, 2017 at 16:33

  Tortillat! Lemppareihin tulee fajita-maustettua kanaa, tomaattia, kurkkua, juustokastiketta, tacokastiketta ja juustoraastetta :) Myös american-dippi, ranskankerma, feta, nachomurut ja punasipuli on hyviä täytevaihtoehtoja!

 • Reply Ansku Saturday, October 28, 2017 at 16:36

  Tortillat on lemppareita, mutta alkoipa tehdä mieli tacojakin pitkästä aikaa! Meillä mennään ihan perussetillä, samantyyppisesti kuin teillä. Joskus vieläkin helpommin ja kanan sekaan pakastevihannekset ja kastike perään :)

 • Reply Minzu Saturday, October 28, 2017 at 17:03

  Tykkään sekä tortilloista että tacoista. Uusin suosikki on tortillat mifu-suikaleilla. Joukkoon salaattia, punasipulia, paprikaa, tomaattia, kurkkua ja Valion paprika-chilijogurtti dippikastiketta.

 • Reply Tiina Saturday, October 28, 2017 at 17:10

  Tortillat olisi parhaimpia. Keliaakikko olen, ja enpä olekaan vielä noita uusimpia gl-tuotteita testannut. Joitakin aikanaan kokeilin ja olivat halkeilevia. Mieluiten syön aina jauhelihatäytteellä, tomaattia, kurkkua, FETAA on oltava ja myös juustoraastetta. Ja tietty tuota Old El Pason medium -kastiketta. Siinä sitten tacoineni sotken aina, koska todellakaan niitä ei osaa täyttää sopivasti, vaan mahdollisimman paljon täytteitä. Leviäähän se joka kerta käsiin. Mutta NAM!

 • Reply S Saturday, October 28, 2017 at 17:12

  Tortillat maistuisi! 😊

 • Reply Elli Saturday, October 28, 2017 at 17:13

  Avokado on tosi hyvää kaikkien näiden texmex juttujen kanssa, samoin tuore ananas. Korianteri sopii myös, jos siitä pitää. Fetajuusto on myös kova juttu, silloin ei tarvitse muuta juustoa laittaakaan. Ja tuore chili tietysti!

 • Reply Kinuski Saturday, October 28, 2017 at 17:27

  Ite tykkään niistä lätyistä, tacot tuntuu aina murenevan ja puolet täytteistä on sylissä, lattialla tai missä lie. Noita veneitä en oo kyllä kokeillut, joten nekin voisivat olla hyvä vaihoehto! Itse syön tortillat perustäytteillä ilman mitään kikkailua, mutta kaverit laittaa monesti kermaviiliä tai creme fraichea sekaan sinne, itse en oo oikein syttynyt näille :D

 • Reply Anne-Mari Saturday, October 28, 2017 at 17:35

  Tortillat, tacot JA nachot, kiitos :D Mutta no, ehkä ne tortillat on näistä suurin lemppari. Yleensä levitän tortillaletulle creme fraichea, sit vaan jääsalaattia, kurkkua, paprikaa, avokadoa, punasipulia, jauhelihaa, fetaa tms juustoa ja salsakastiketta :) Joskus oon kokeillut muutakin, mm. kanaa ja auraa, mutta jauhelihatäytteisiä tulee useimmiten tehtyä.

  Äh, niin houkuttelevia ruokakuvia että pakko varmaan kutsua ystäviä pitkästä aikaa rullailemaan tortilloja tässä lähiaikoina :D

 • Reply Iida Saturday, October 28, 2017 at 17:50

  Perinteiset tortillat jauhelihalla on suosikki edelleen :)

 • Reply Zari Saturday, October 28, 2017 at 17:52

  Oi, herkullisen näköistä! Tortilloja tulee tehtyä silloin tällöin juurikin niiden helppouden ja nopean valmistumisen vuoksi -lisäksi ne ovat niiiin hyviä!
  Jauhelihatäyte on meillä suosituin, mutta myös naudansuikale ja kana menee! Noita Stand ’n Stuff Soft Tortilloja pitää kyllä testata -vaikuttavat näppäriltä ja vähemmän sotkuisilta syötäviltä! 😁

 • Reply Suvi Saturday, October 28, 2017 at 17:54

  Kaikki texmex ruoka on vaan niin hyvää! Maistuu lähes tulkoon aina :D Noita kaikkia syödäänkin meidän perheessä vaihtelevasti. Yksi ehdoton lempparitäyte on tomaatti-maissi-punasipulisalsa, johon loraus sitruunamehua ja aavistus mustapippuria. Tuo kivaa raikkautta :)

 • Reply Jatta Saturday, October 28, 2017 at 18:01

  Mun lemppari on ehdottomasti perinteiset tortillat! Tacoista en tykkää, sillä ne leviää aina käsiin kun koittaa haukata. :D Tykkään nykyään syödä tortillat vähän niin kuin quesadilloina, että laittaa tortillaletun pannulle, täyttää puolet siitä ja päälle juustoa, taittaa toisen puolen letusta täytteen päälle antaa lämmetä siinä vähän aikaa! Letusta tulee semmoista rapeeta ja juusto sulaa kivasti välissä, ihan parasta!

 • Reply Elina Saturday, October 28, 2017 at 18:02

  Oi mikä palkinti, pakko osallistua! Meillä kans tortillat ovat perjantai-illan suosikit :)

 • Reply Tuulia Saturday, October 28, 2017 at 18:19

  Musta on ihanaa kun teet nykyään useinkin tällaisia ruoka-aiheisia postauksia! Ruuan ystävänä niitä on kiva lueskella, ja saa kivoja ideoita illanistujaisiin tarjottavaksi :) tortillat/nachot ovat kyllä sellainen ruoka, joka maistuu aina hyvältä, siihen ei vain kyllästy! Ehkä juurikin sen monipuolisuuden vuoksi – täytteeksi kun voi laittaa mitä vain. Tykkään itse varmaan kaikkein eniten napostella nachoja itsetehdyn guacamolen kanssa, niitä voisin syödä kilokaupalla :)

 • Reply E Saturday, October 28, 2017 at 18:43

  Yam! Täällä myös tortillaveneiden käyttäjä!

 • Reply Chuuko Saturday, October 28, 2017 at 18:58

  Täytetyt tortillat on kyllä mun lemppari, jos pitäis elää loppuelämä yhdellä ruualla ni valitsisin ne! Ehkä lempparein täyte tortilln väliin on kana-sipuli-paprika-cashewpähkinäpaistos fetan ja avocadon kanssa.

 • Reply Niina Saturday, October 28, 2017 at 19:28

  Tacot vie voiton! Mutta uusia tortilla veneitä olisi myös kiva kokeilla.

 • Reply Ansku Saturday, October 28, 2017 at 19:37

  Tortillat.

 • Reply Anna Saturday, October 28, 2017 at 19:42

  Tortillat! Ja nacho-paistokset namnamnam 😁

 • Reply Anna Saturday, October 28, 2017 at 19:44

  Ihanan näköisiä herkkuja ja pakko kokeilla noita veneitä :)

 • Reply heidi Saturday, October 28, 2017 at 19:51

  oi! tortillat on parhaita 😊😊

 • Reply Mari Saturday, October 28, 2017 at 20:04

  Tortillat on yksi meidän lempiruoista, nopeasti valmista ja pystyy hyvin ottamaan evääksi seuraavana päivänä töihinkin. Itse asiassa tehtiin meidän ekoilla treffeillä tortilloja, mies luuli tulevansa valmiiseen pöytään mutta minähän laitoin hänet myös hommiin. :D

  Mun lempitäyte on tacomaustettu broileri -turkkilainen jogurtti – juustoraaste – kurkku – tomaatti – ananas – salaatti -yhdistelmä. Raikasta mutta täyttävää!

 • Reply Maijju Saturday, October 28, 2017 at 20:16

  Tacot on tällä hetkellä suuressa suosiossa. :) Täytteenä jauhelihaa, salsaa, kurkku, tomaatti, salaatti, kevätsipuli ja ranch-dippi. Nam! 😊

 • Reply Moona Saturday, October 28, 2017 at 21:02

  Tacot ja nachot! Itsetehdyllä salsalla, johon kaikki vaan pilkotaan pieneksi: kirsikkatomaatti, chili, korianteri, sipuli, valkosipuli, avokado. Tai lämpimät tortillat, johon paistaa sipulin ja paprikan pannulla :)

 • Reply Minna Saturday, October 28, 2017 at 21:09

  Tortillat ovat kyllä ehdoton lemppari! Mukana arvonnassa 😊

 • Reply Nanni Saturday, October 28, 2017 at 21:13

  Tacot on parhaita! Aika basic-täytteillä jauheliha, kermaviili, salsa-kastike, juustoraaste ja kasviksia, mut tärkeimpänä maissi. Ei toimi ilman. :D kyllästyin joskus tortilloihin ja sen jälkeen taco-trays on ollu lemppareita, niihin saa ihanasti täytettä ja on rapeita. Alkopa tekee mieli :D

 • Reply Irkku Saturday, October 28, 2017 at 21:13

  Juuri tänään viimeksi pidetty tortillailta. =) Ne siis lemppareita, tacot hajoavat aina, vaikka miten päin koittaa syödä. Creme fraiche on ehdoton täyte tulisuuden tasoittajaksi meidän tortilloissa.

 • Reply Oona Saturday, October 28, 2017 at 21:31

  Voi mitä herkkuja. Täytyypä tehä pitkästä aikaa. Tortillat on mun suosikkeja. Noita veneitä etsin ens kerralla lähikaupasta.

 • Reply Erika Saturday, October 28, 2017 at 21:39

  Hyvältä näyttää :)

 • Reply M Saturday, October 28, 2017 at 22:01

  Mulla on aina ihan perus, eli kasvikset ja joku juustokastike ja tomaattikastike ja ranskankerma. Ois ihan loistava palkinto, kun ollaan miehen kanssa muuttamassa niin tälläsistä sais nopean ruuan tehtyä sitten, kun muutenkin paljon kaikkea puuhaa nyt. :)

 • Reply Ninni Saturday, October 28, 2017 at 22:20

  Kastikkeena pitää olla aina kermaviilidippiä, yleensä ranch-mausteilla :)

 • Reply Anette Saturday, October 28, 2017 at 22:21

  Tortillat on olleet lemppari pisimpään, mutta nachot on nykyään myös aika kova kilpailija! Ja aika perinteisesti jauheliha+salsakastike+vihannekset yhdistelmä toimii meillä hyvin. :)

 • Reply Iina Saturday, October 28, 2017 at 22:28

  Moikka!

  Mä voisin syödä tortilloja joka päivä. Oikeesti 😂 Niin en tietenkään tee, mutta siis rakastan tortilloja.
  Tortillat kanalla tai jauhelihalla, lisäks kurkku, tomaatti, salaatti, wokkivihanneksia, ehkä fetaa tms, salsaa ja ranskankermaa! Siinä täydellinen tortilla…. Ja siis aivan liian täysi ja lautaselle tursuava sellainen! 😂
  Hyvää syksyä!

 • Reply anni Saturday, October 28, 2017 at 22:30

  Tortillat jauhelihalla on kyllä paras combo, vaikka välillä tulee vaihtelun vuoksi kokeiltua muutakin!

 • Reply Anastasia Saturday, October 28, 2017 at 22:40

  Tykkään eniten tortilloista kana-kasvis-aurajuustotäytteellä:)

 • Reply Kiki Saturday, October 28, 2017 at 23:21

  Täällä on menty useimmiten normaali lätyillä, mutta kerran kokeiltiin noita stand and stuff veneitä. Hauskoja oli, mutta en kokenut niitä sen kummemmaksi. Minejä voisi kyllä testata joihinkin illanistujaisiin, ja myös tacoja pitäisi kyllä kokeilla! :)

 • Reply Jenni** Sunday, October 29, 2017 at 00:18

  Tortillat on mun suosikkeja, sekä mieheni tekemät quesadillat kanatäytteellä ja lisänä myös itse tehty guacamole. Ai että, pitääkin toivoa niitä huomisen ruoaksi. :D

 • Reply Sophie Sunday, October 29, 2017 at 00:42

  Ystävien kesken jos kokkaillaan niin tortillat on ehdottomasti se helpoin ratkaisu! Meillä yleensä mennään perinteisillä letuilla, joskus ostellaan noita isompia veneitä. Oon itse aivan rakastunut noihin maissitortilloihin! Fetajuusto murustettuna on ihan ehdoton tortillan väliin salsan, avokadon, salaatin ja jonkun lihan kanssa. Äitini tapana on taas tehdä vähän ruokaisempia versioita ja keittää chili con carne ja riisi ja iskeä nämä sitten tortillarullaan juustoraasteen kanssa, talvella ihan mahtava ulkoilun jälkeen!

 • Reply Annak Sunday, October 29, 2017 at 01:14

  Tortillat on lemppati, tacoja en oo ehkä edes maistanut

 • Reply Nauris Sunday, October 29, 2017 at 02:56

  Siis tortillat on ihan mun lemppari ruoka ja niin helppoja tehdä! Meillä kans just samallalailla että minä syön tortilloja ja mies tacoja :D onkohan se jotenki miehekästä syödä kovia tacoja? ;)
  Meillä on melkein samat täytteet paitsi että käytän nykyään tosi usein jauhelihan tilalla nyhtökauraa! Usein tulee myös laitettua fetaa.. Voi vitsi nyt on kyllä vesi kielellä että kiitti vaan :D

 • Reply Milla Sunday, October 29, 2017 at 03:35

  Tacot on lemppareita!

 • Reply Elli Sunday, October 29, 2017 at 03:40

  Tykkään laittaa tortilloihin (turkkilaista) jogurttia tai punajuurisalaattia!

 • Reply Sanna Sunday, October 29, 2017 at 06:02

  Nam!

 • Reply Resus Sunday, October 29, 2017 at 07:22

  Perus tortillat on mun lemppareita. Ite tykkään laittaa ihan perinteisten jauheliha-kasvis ainesten sekaan vähän turkkilaista jugurttia kastikkeeksi, raikastaa tosi hyvin :)

 • Reply Zelinda Sunday, October 29, 2017 at 07:48

  Meillä tehdään aina perinteisiä tortilloja, mutta noita mini stand and stuff tortilloja olisi kiva kokeilla tarjottavina :)

 • Reply Vilmaal Sunday, October 29, 2017 at 08:14

  Omana suosikkina toimii ehdottomasti tortillat, tacotkin ovat hyviä mutta tuntuvat hajoavan ja rapistuvan käsiin :D olisikin hauskaa päästä kokeilemaan tuollaisia minikokoisia tortillaveneitä! Omiim tortilloihin laitan aika lailla samoja täytteitä kuin sinä, mutta lisäksi suosin aina täytteenä tzatzikia. Voisin laittaa sitä melkeimpä mihin tahansa ruokaan, ihan parasta.

 • Reply Anskuuu Sunday, October 29, 2017 at 08:34

  Tortillat kasvisversiona. Pitkään on jo pitänyt kokeilla noita vene-tortilloja, joten koitan ryhdistäytyä seuraavalla kerralla 😅

 • Reply Maija Sunday, October 29, 2017 at 08:38

  Ah tortillat, nachot, tacot. Kaikki menee, nam!

 • Reply Tiia Sunday, October 29, 2017 at 09:07

  Mun mielestä tortilloissa yllättäen toimii fetajuusto :D Tosin ehkä se johtuu siitä, että rakastan sitä juustoa yli kaiken. Anyway, tortilloista itse tykkään eniten, ja nuo tuommoiset ei-rullattavat versiot taitaa mennä täälläkin kokeiluun :)

 • Reply Mervi Sunday, October 29, 2017 at 09:29

  Uuu tämähän olis mulle ihan täydellinen palkinto! Oon kaveriporukassa jo yleinen vitsi, kun syön niin usein tortilloja. :D Lemppari näistä on siis tortilla tai nachoplate, mutta nachoplatea ei viitsi kahdelle hengelle tehdä, kun se on aika Mättö jo..

  Tortillaa syödään usein. Täytteenä toimii jauheliha, salsa, smetana, kurkku, tomaatti, paprika ja raejuusto. Raejuusto ja mausteinen jauheliha on täydellinen kombo :P

 • Reply Annikki Sunday, October 29, 2017 at 09:30

  Oi vitsi olisipa kiva voittaa tämä setti! Syödään tosi usein viikonloppuisin tortilloja ja tacoja, joten noi miniveneet kuulostaa just täydelliseltä.

 • Reply Jossu Sunday, October 29, 2017 at 09:41

  Oi nam! Pitääkin metsästää noita veneenmallisia seuraavaan illanviettoon :) Mukana arvonnassa!

 • Reply Laura Sunday, October 29, 2017 at 09:44

  Liian herkullista näin sunnuntaiaamuun! Meillä myös on aina sekä tortilloja että tacoja – koskaan ei tiedä kumpaa tekee enemmän mieli. ;)

 • Reply Mimmi Sunday, October 29, 2017 at 09:54

  Tacot on meidänkin suosikkiruokaa, nopeaa, helppoa ja niin hyvää!:)
  Ps. Mistä oot löytänyt noin ihania puisia kulhoja?

 • Reply Milja Sunday, October 29, 2017 at 11:14

  Mun mielestä parasta on sellanen meganachovuoka, johon voi kasata esim. jauhelihaa, sipulia, maissia, papuja, tomaattia, avokadoa, salsaa, juustoa, ranskankermaa ja sit tietty niitä nachoja. Koko kasa uuniin ja on niin hyvää. Mut tortilloista ja tacoista tykkään enemmän tacoista.

 • Reply Mikaela Sunday, October 29, 2017 at 11:15

  Ah mun lempparit on tacoveneet eli mini taco tubs! En niin paljon tykkää tortillan mausta ja on ihanaa ku tacoissa on tekstuuria. Täytteinä aika perus mut lisäks tykkään laittaa päälle kermaviiliä tai ranskankermaa.

 • Reply Krista Sunday, October 29, 2017 at 11:20

  Tacot ehdottomasti ja guacamole on must, herkullisen näköisiä kuvia :)

 • Reply Ida Sunday, October 29, 2017 at 11:26

  Kaikki on mun suosikkeja! Ehkä tortillat noin niinkuin ruokana, mutta nachot tuoresalsan ja itsetehdyn guacamolen kanssa on parasta herkkua! Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Reply Kride Sunday, October 29, 2017 at 11:51

  Oi nam! Tänään voiskin herkutella tortilloilla 😊

 • Reply idahhh Sunday, October 29, 2017 at 11:56

  Mä olen ihan texmex-fani ja sitä tuleekin syöytyä viikoittain! En saa vaan niistä tarpeekseni ja ne ovat niin helppoja ja siinä tulee huomaamattakin syötyä paljon salattia ja kasviksia. Mun oma lemppari on tortillat ja tykkään just niistä ihan normitortilla lätyistä ja kun niitä tulee syöytyä niin osaa ne jo kääriä niin ettei täytteet levähdä yli :D meillä näiden teidän pöydän antimien lisäksi on aina kermaviiliä (johon sekoitettu hieman suolaa ja pippuria) tortillojen välissä. Ai että on nannaa!

 • Reply Minttu-Maaria Sunday, October 29, 2017 at 12:00

  Tortillat on mun ehdoton lemppari! Haloum-juusto on oiva lihan korvike ja se on mun suositus! Sweet chili-kastike kruunaa setin.

 • Reply Allu Sunday, October 29, 2017 at 12:21

  Meillä tortillat ihan lemppareita! Mä rakastan lisätä tortillaan jotain raikasta, joten usein lisukkeesta löytyy joku hedelmä, esim persikka tai päärynä. Ja yks ihan must on herneenverso! Kastikkeina yleensä menee joku salsa ja lisäks guacamole ja creme fraiche 😋 meillä siis vedetään aina ennemmin överit kuin vajarit 😅

 • Reply Maria Sunday, October 29, 2017 at 13:08

  Tortillat broilerilla. Kunnolla maustettu, chiliä yms ja paljon kasviksia.

 • Reply Aprikoosi Sunday, October 29, 2017 at 13:31

  Uuninachot on mun salainen pahe! <3 Kruunaa myös tyttöjen illat. Nachoja reippaasti uuninpellille, päälle juustoraastetta ja lämmitetään uunissa muutama minuutti sen verran että juusto sulaa. Päälle ladotaan salsadippiä, creme fraichea ja guacamolea, nam! Helppoa & herkullista.

 • Reply Bizou Sunday, October 29, 2017 at 14:07

  Kivoja vinkkejä! Olispa ihana voittaa tortillaillan tarvikkeet, tortillat kun on meidän herkkua! :P

 • Reply Kira Sunday, October 29, 2017 at 14:14

  Tortillat toimii aina! Meillä on ollut usein alkusnäckinä maissisipsejä, joiden päälle laitetaan salsaa ja juustoraastetta ja lämmitetään hetki mikrossa niin että juusto sulaa. Syntisen hyvää! :D

 • Reply Maria Sunday, October 29, 2017 at 14:18

  Quesadillat kana tai jauhelihatäytteellä paprikan ja jalopenojen kera on mun suosikki. Lisäksi raikasta salaattia, kastikkeita sekä nachoja ja dippejä! Nam! Tuli nälkä.:-)

 • Reply Jenni Sunday, October 29, 2017 at 14:24

  Tortillat on jo vitsi meidän ystäväpiirissä, koska meillä niitä syödään usein😍 Jauheliha-punajuuri toimii yllättävän hyvin täytteenä!

 • Reply Miuku Sunday, October 29, 2017 at 14:27

  Meillä on AINA sekä jauheliha että kanatäytteet tortilloihin. Ja nimenomaan tortilloihin, mies ei välitä tavoista. Jauhelihaan laitetaan perus tacomausteseos, kanoihin semmoista jotain crunchya(?) ja kauniista tulee mukavan rapsakoita pinnaltaan. Kasviksina yleensä avocadoa, sipulia, tomaattia ja kurkkua. Lisäksi vielä tacosoosi ja juustoraaste. Itse tykkään toisinaan laittaa vielä extraksi avocadotahnaa, jotain salaatinlehtiä ja pikkuisen kermaviiliä.
  Tacot on muuten siitä hyvä, että käy myös sormiruokailijoille! Meillä muksut syö välillä pelkkiä tacolättyjä, kun sille päälle sattuvat, mutta mitä enemmän seuraavat vanhempien esimerkkiä niin uppoaa hyvin kasviksetkin! :)

  • Reply Miuku Sunday, October 29, 2017 at 14:28

   Ja meinasin nimenomaan sormiruokailijoille tortillalättyjä, en tacoja sentään! :D Täällä raskausväsymyksessäni kirjoittelen mitä sattuu :P

 • Reply Lise Sunday, October 29, 2017 at 14:48

  Tortillat on kyllä yks luottoruoka: helppoja, nopeita ja hyviä. Fetajuusto yks suosikkitäyte!😊

 • Reply Roosa Sunday, October 29, 2017 at 14:49

  Tortillat on hyviä!

 • Reply Vilma Sunday, October 29, 2017 at 15:56

  Mun suosikki on tortillat. Täytteenä kana,feta,jalapeno,paprikamajoneesi, kirsikkatomaatti,jäävuorisalaatti! :)

 • Reply Laura Sunday, October 29, 2017 at 16:07

  Nam tortillat! Tacoja en oo koskaan maistanut, on varmaan aukko yleissivistyksessä :D

 • Reply Riina Sunday, October 29, 2017 at 16:26

  Tortillat paistettuna pannulla ja siihen päälle kasviksia ja jättikatkarapuja 😋😍 guacamole salsa ja creme fraiche lisäks! Ai että!! 👌🏻

 • Reply Sokeri Sunday, October 29, 2017 at 16:43

  Tää ei nyt yritäkään olla mikään ilkeä kommentti ja toivottavasti et tätä sellaisena ota. Mutta – 9/10 kertaa kun avaa sun postauksen, ensimmäisenä lukee “Kaupallisessa yhteistyössä XXX..”.

  Tää blogi (kuten moni muukin pitkäaikainen tykätty blogi) on muuttunut sun markkinointialan työpaikaksi. Sisältö on samaa kuin tv:ssä mainoskatkojen aikana. Eikä siinä ole mitään väärää, jostakin se on leipänsä ansaittava. Mutta on se nyt vaan lukijalle todella tylsää ja tympäännyttävää.

  P.S. Dante on söpö :)

  • Reply Anna Sunday, October 29, 2017 at 21:52

   Harmi kuulla, että koet niin, mutta liioittelua on tuossa kommentissasi, sillä arviolta 1/5 postauksista korkeintaan on kaupallisia. Merkitsen kaikki yhteistyöt, jos olen vaan saanut jotain tuotteita tai jos joku postaus sisältää jonkun kaupallisen linkin. Läpinäkyvyys on musta tärkeää. Sitä paitsi kaupalliset yhteistyöt inspaa postausaiheita. En ymmärrä miksi postaus olisi huonompi jos käytän muutenkin esim. old El pason tuotteita ja tekisin kivan postauksen tortilloista muutenkin, mutta postaus on kaupallinen arvonta samalla? Musta on kiva tehdä postauksia eri aiheista ja haen niihin sopivat kumppanit, niin saan tuotettua monipuolista materiaalia ja samalla järjestettyä arvontoja ja tehtyä tätä blogia. Jos en tekisi tätä kaupallisesti, valitettavasti mun olisi tehtävä muita töitä perheeni taloudellisen tilanteen parantamiseksi ja silloin aikaa blogille ei jäisi.

 • Reply Tiinam Sunday, October 29, 2017 at 16:45

  Tortillat ja tacot on molemmat herkullisia, helppoja ja nopeita ruokia! Tacot pysyy kasassa paremmin, jos laittaa cheddar viipaleen tacon sisälle ja sit uuniin!

 • Reply Susanna Sunday, October 29, 2017 at 16:47

  Tortillat!

 • Reply Kipsu Sunday, October 29, 2017 at 17:25

  Täysjyvätortillat, joihin täytteeksi maustamatonta kanaa, jauhelihaa (tacomaisteessa tehtyä) ja vihanneksia (salaatti, kurkku, tomaatti, paprika ja esim avokadoa jos on) + tietty medium salsasoossi.

  Namnam!

 • Reply Kaisa Sunday, October 29, 2017 at 17:47

  Tortillat! Sisälle jauhelihaa, erilaisia kasviksia, juustoraaste, ranch-dippi ja ananasta, joka tuo raikkautta. Niiiin hyvää :-)

 • Reply pinja Sunday, October 29, 2017 at 18:01

  tortillat ovat kyllä mun ehdoton suosikki! Niin helppoja tehdä ja pystyy muokkaamaan oman makunsa mukaan :)

 • Reply Reetta Sunday, October 29, 2017 at 18:38

  Tortillan täytteet yleensä aika perus, mutta fetaa on pakko saada ja ranch-dippi nyt uusin tuulahdus meillä.

  Tortillaletusta saa myös nopeaan tarpeeseen hyvän pizzapohjan, mikä onkin yleensä tortillapäivän jälkeinen ruoka. :)

 • Reply Suvi Sunday, October 29, 2017 at 18:49

  Nachoplate on parasta.. tomaattia, paistettua kanaa, paprikaa, kurkkua, nachoja ja jalapenoa. Medium tacokastike ja cheddarsoosi raitoina päälle ja vartiksi uuniin. Vielä nokare ranskankermaa päälle ja voila! Paras dagen efter-ruoka ;)

 • Reply SannaHelen Sunday, October 29, 2017 at 19:54

  Useimmiten tehdään tortilloja, mutta nachot uunipellillä jauhelihan, tomaatin, maissin, juuston ja juustokastikkeen kanssa on kyllä sairaan hyvää.

 • Reply C Sunday, October 29, 2017 at 19:58

  Ah tacot! Syötiin niitä joka ikinen perjantai mun miehen kanssa meidän seurustelun ekan puolen vuoden aikana. :D Täytteeksi aina jauheliha, guacamole, feta, juustoraaste, salaatti ja erilaiset kermaviilidipit.

 • Reply Venla Sunday, October 29, 2017 at 20:02

  Ah, näyttää hyvältä! Mukana arvonnassa!

 • Reply Fanny Sunday, October 29, 2017 at 21:08

  Vitsi kun näyttää hyvältä! Tortillat on kyllä niin hyvä ja helppotekoinen ruoka! :)

 • Reply Janita Sunday, October 29, 2017 at 21:17

  Tortillat :)

 • Reply Emppu Sunday, October 29, 2017 at 21:26

  Natchoplate on parasta ruokaa mitä tiiän ja voisin elää sillä. Tortilloja tulee nykyään syötyä harvemmin kun keliakiaan sairastuttua ei ole löytynyt kaupasta vieläkään järkeviä tortilloja. Ei huvita maksaa yhestä minikokoisesta tortillalevystä lähes euroa per. kappale. Ois kiva jos kaupoissa myytäis normikokoisia gluteenittomia tortilloja edes suhteellisen järkevään hintaan.

 • Reply Miia Sunday, October 29, 2017 at 21:41

  Mmmmm.. tacot on parhaita :) apua, ei näitä kuvia pysty nälkäisenä kattoon.. pakko lähtee hakeen näitä aineksia kaupasta :D

 • Reply rar Sunday, October 29, 2017 at 21:59

  Fajitakset vehnätortilloilla tai kana-quesadillat! Ja itse tehtyä guacamolea niin paljon kun kehtaa syödä :D Shalottisipuli toimii hyvin salsassa ja guacamolessa, jos ei tykkää liian voimakkaasta raa’an sipulin mausta.

 • Reply Vii Sunday, October 29, 2017 at 22:19

  Syötiin poikaystäväni kanssa seurustelun alkuaikoina niin usein tortilloita, että kyllästyin niihin kokonaan! Sen jälkeen on kuitenkin tullut kokeiltua erilaisia komboja ainaisen jauheliha+kasvikset tilalle.

  Omat suosikit ehdottomasti tortillat joiden välissä paistopisteen kanankoipia, salaattia, voimakkaasti valkosipulista tsatsikia(minttua unohtamatta) ja tuoretta mangoa!

  Toinen hyvä kombo on paistettua paprikaa, punasipulia, jalopenoja ja maissia, lisukkeeksi avokadoa, sweet chili kastiketta tai kermaviilipohjainen dippi!

  Useimmiten tulee tätä nykyä tehtyä tortillapizzoja pikanälkään, pohjalle punainen tulinen pesto, päälle punasipulia, sieniä ja tankoparsaa ja vähän juustoraastetta. Täydellistä <3

 • Reply Anna Sunday, October 29, 2017 at 22:27

  Tortillat menee ihan sillä perinteisellä kana-kurkku-tomaatti-paprika-salaatti-täytteellä. Yleensä kastikkeena mieto valkosipulinen tacosoossi ja/tai creme freche.

 • Reply Riina Sunday, October 29, 2017 at 23:24

  Tortilla fani myös täällä! Täytteet vaihtelee,mutta yleensä jauheliha, jokin chilinen kastike + värikäs vihersalaatti ja juustoraaste👌

 • Reply Anu Sunday, October 29, 2017 at 23:32

  Aaah, ei tortillojen voittanutta! Mun mielestä tulee yllätävän hyvää, ku maustaa jauhelihan ihan juustokuminalla, mustapippurilla, suolalla ja KANELILLA JA RUSINOILLA! Joulutortillat :D eivaan kaneli ja jauheliha tais nousta pinnalle pari vuotta sitte jostain ja ite tykästyin sillon siihen komboon! Kannattaa avoimin mielin testata :)

 • Reply Riikka Monday, October 30, 2017 at 00:13

  Tortillat on lemppareita, noita pieniä mini stuffeja vois tosin kokeilla! Meillä jauhelihan sekaan menee välillä salsakastike, välillä ihan vain jauheliha tacomausteella maustettuna. Muuten täytteeksi kurkkua ja tomaattia, välillä ananasta. Sitten juustoraastetta ja dippi ranch tai american versiona. Aika perinteinen tapa tehdä siis :) joskus ollaan tehty myös versiota jossa jauhelihan joukkoon tuli keitettyä perunaa, salsaa ja pähkinöitä. Toimi!

 • Reply Anu Monday, October 30, 2017 at 00:54

  Huomenna olisi tarkoitus tehdä nyhtökanatortilloja, joihin tulee kanan lisäksi ainakin tomaattia, kurkkua, ananasta, fetaa ja juustoraastetta. Tortillat siis ovat suosikki ja myös noita veneitä on testailtu. 2,5-vuotiaan tyttären on helpompi syödä veneitä, mutta myös tortillaletun syöminen omalla tyylillä onnistuu. :)

 • Reply Tytti Monday, October 30, 2017 at 06:44

  Tortillat on mun ja miehen jouluruokaa! Toki muulloinkin, mut jouluna niitä on pakko tehdä. Helppoa, kun pilkkoo kasvikset yhteen kulhoon kaikki, ja toiseen kana tai jauheliha. Sit tulinen kastike ja jalopenot.
  Jouluruokaa syödään perheiden luona, joten kotona on kiva syödä helppoa ja maistuvaa!

 • Reply Mari Monday, October 30, 2017 at 07:32

  Oi tortillat! Niitä voisi syödä joka päivä! Meillä myös usein tehdään tacot ja tortillat niin on jokaiselle jotain :) Kanaa pitäisi myös kokeilla, yleensä se on aina se jauheliha.

 • Reply Satu Monday, October 30, 2017 at 07:40

  Tortillat ovat meilläkin viikonlopun herkkuja, kiireisenä arkena ei niitä ehditä väsäillä. Teemme yleensä niin, että on jauhelihakastike ja kasvikset erikseen kulhoissa.. salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, fetaa, sipulia, juustoraastetta, jalopenoja aikuisille. Jokainen tekee omanlaisensa rullan ja tuuppaa tacokastiketta päälle halutessaan. Oiva keina saada pienet pojat syömään vihanneksia, kun muuten ne tuntuvat olevan pahinta maailmassa ;)

 • Reply Jonna Monday, October 30, 2017 at 08:32

  Tortilloja tulee syötyä eniten, ne kunon monesti tarjouksessakin :) täytteeksi pitää olla aina vähintään kahta eri kastiketta (salsa, guacamole, kermaviili tms), kasviksia ja nyhtistä tai härkistä. Helppoo ja nopeeta!

 • Reply Viltsun äippä Monday, October 30, 2017 at 09:07

  Tortillat, joissa salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, fetaa, punasipulia ja salsajauhelihaa. NAM! :)

 • Reply Katinka Monday, October 30, 2017 at 09:12

  Tortillat kanalla tai useammin vegeversiona kidneypapu-tomaattikastikkeella on mun lempparit. :)

 • Reply Jemina Monday, October 30, 2017 at 09:26

  Perinteiset vehnätortillaletut täytteenä tulinen jauheliha, salsa, cheddar dippi, creme fraisé, tuoreananas, avokado ja vaihteleva salaatti. Kyytipoikana toimii parhaiten coca cola zero tai lasillinen kunnon punaviiniä. Nams!

 • Reply Ava Monday, October 30, 2017 at 10:26

  Ite en oikeen koskaan oo ymmärtänyt tacojen päälle, mutta lisään rapsakkuutta laittamalla normitortillan sisään muutaman nachon murskattuna, yllättävän maistuvaa :D

 • Reply Sara Monday, October 30, 2017 at 10:42

  Tortillat! Sekaan mitä vaan jääkaapista löytyy, mut jos haluaa panostaa, niin siltikin meillä simppelit mutta hyvät ainekset valikoituu täytteiksi: taco-maustettua jauhelihaa valkosipulin kanssa paistettuna, medium-salsaa, ranch-dippiä, itsetehtyä tsatsikia, salaattia, kurkkia ja tomaattia sekä avokadoa ja fetaa. Rullalle (mikäli menee kiinni..) ja ääntä kohti! 👍🏼

 • Reply norrja Monday, October 30, 2017 at 11:37

  Kaikki menee paitsi tacoja en oo vielä ymmärtäny :D Nams täytyyki taas viettää tortillailta joku päivä, ne on niiiiin hyviä ja helppoja ja justiinsa monipuolisia!

 • Reply Heidi Monday, October 30, 2017 at 11:45

  Kiitos vinkeistä, tulevat varmasti käyttöön :) feta-kermaviilikastike on myös kiva lisä tortilloihin eli kermaviili, johon on murskattu fetaa, suolaa, mustapippuria ja oman maun mukaan mahdollisesti valkosipulia.

 • Reply Sofia Monday, October 30, 2017 at 12:11

  Kaikki versiot maistuu :D tortillat pelastaa usein päivän kuin päivän, niin maukasta, helppoa ja myös terveellistä!

 • Reply Emma Monday, October 30, 2017 at 13:56

  Mulle uppoo kaikki tex mex ruoka, mutta tortilloja tulee tehtyä useimmiten. Myös ne quesadillat siitä Knorrin paketista, josta joskus postasit, on ihan superhyviä! En vaan ole löytänyt enää sitä pakettia kaupoista, toivottavasti sen valmistusta ei ole lopetettu.
  Nachovuoka on myös ihan törkyhyvää, siihen tulee pohjallle tuorejuustoa, jauhelihaa ja sipulia tacomausteella, ananasta, herkkusieniä, nachoja ja juustoraastetta. 😍

 • Reply Maguli Monday, October 30, 2017 at 14:26

  Nam : siis kaikki nachot, tacot, tortillat…. You name it ! Guacamoleen lisään yleensä pari valkosipulinkynttä raastettuna. Myös papumössö täydentää texmex-tuotteiden makuarsenaalia. (Ja korianderi :) )

 • Reply Laura Monday, October 30, 2017 at 15:48

  Tortillat! Miehen lemppari ja niihin kuuluu totta kai itse tehty quacamole. :) Viime aikoina ollaan tehty myös quesadilloja sekä nachovuokaa; täydellisiä viikonloppuiltojen herkkuja!

 • Reply Satuli Monday, October 30, 2017 at 19:24

  Quesadillat ja nachoannokset on omia suosikkeja, vaikka myös tortillat ja tacot menevät kuumille kiville meidän taloudessa😄😄

 • Reply Helena Monday, October 30, 2017 at 20:50

  Nami! Tykkään sekä tortilloista että tacoista, mies vaan tortilloista. Täytteenä jauheliha/kana, salaatti, maissia ja tuo salsakastike. Lisäksi feta/sinihomejuusto ja kermaviili! Tuo sopivasti raikkautta. Ihan parasta herkkua kyllä! Pitääpä testata noita gluteenittomiakin :)

 • Reply xod Monday, October 30, 2017 at 22:51

  Tacoja! Tuli vähän nälkä tätä lukiessa :D

 • Reply Mira Tuesday, October 31, 2017 at 05:49

  Tortilloja tuli itsekkin tehtyä viikonloppuna :) Cream fraiche on pakollinen lisä niihin! (:

 • Reply Ida Tuesday, October 31, 2017 at 17:15

  Nachot ja juustodippi <3

 • Reply Emilia Alexandra / Enkeleitä hiuksissani Wednesday, November 1, 2017 at 13:02

  Oi miten herkulliselle näyttää! Sulla on aina niin ihania kuvia!<3
  Mun ehdoton lemppari on tacosalaatit tai kanatortillat :P

 • Reply Jenni Thursday, November 2, 2017 at 10:52

  Nam! Tortillat ovat yksi lemppariruoistani ja kotona niistä tuleekin kaikkein herkullisimmat, kun saa tehdä juuri sellaiset kuin haluaa. Suosikkini onkin ihan tavalliset tortillalätyt mutta nuo venetortillatkin on olleet suosittuja varsinkin juuti illanistujaisissa! Tärkeimmät täytteet tortilloihini on taco-mausteseoksella maustettu jauheliha, valkoiset pavut tomaattikastikkeessa, salsakastike, creme fraiche ja erilaisia kasviksia, ananasta, avokadoa ym. Rakastan cuacamolea mutta kaupasta ei saa tarpeeksi hyviä, joten tuo resepti lähtee ehdottomasti kokeiluun. Kiva ja maukas postaus :)

 • Reply Mira Thursday, November 2, 2017 at 16:04

  Ihanan herkullisia kuvia 😍

 • Reply Maariah Thursday, November 2, 2017 at 18:59

  Herkullisen näköistä. Minun suosikkeja ovat nuo kätevät veneen malliset sekä tacot että tortillat.

 • Reply Hanna Friday, November 3, 2017 at 10:00

  Kaikki texmex-ruoka on NIIN hyvää! 😋 Pakko tehä tänään. En vaa osaa päättää tekiskö tacoja ja tortilloja vai nachopaistosta. 😍

 • Reply Sanna V. Wednesday, November 8, 2017 at 13:36

  Vähän tulen perästä päin, mutta josko vielä ehtisi kilpailuun! :) Tortillat on ihan parasta. Ja aina samat täyterutiinit: lätty lämpiämään, päälle salsakastiketta, taco-mausteseoksella maustettua jauhelihaa, sweet-chili-kastiketta, ihan pienesti perusjuustoraastetta jos sitä on, päälle iiiiso kasa salaattia (salaatti-kurkku-tomaatti), siihen päälle ranskankermaa ja pisteeksi iin päälle ananaspaloja. Tuhti pötkelö tulee, enkä jaksakaan syödä kuin yhden yleensä (tai en salli itseni syödä kahta, koska muuten tulisi vatsakipuja :D), mutta jösses se maistuu taivaalliselta ♥

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post