Coming up…

Oon tässä istunut kalenterin äärellä hieman suunnittelemassa syksyä ja samalla ihan lähiviikkoja, postausaiheita tuleville viikoille ja muitablogiin liittyviä juttuja. Tällaisia postauksia olen suunnitellut lähiajoille:

Äitiys & blogiyrittäjyys 
Q&A
Tulevaisuudenhaaveita 
Lempikoruni 
Tops & flops – asut vuosien varrelta 
Kotitekoisen toffeen ohje
Kotijuttuja uuden kodin myötä 

Mitä muuta te haluaisitte lukea? 

9+

You Might Also Like

38 Comments

 • Reply Annika Thursday, August 17, 2017 at 11:45

  Oon aina rakastanu sun meikkijuttuja joten niitä! :)

 • Reply Kiasa Thursday, August 17, 2017 at 12:23

  Innolla odotan kyseisiä postauksia! Todella hyvältä kuullostaa! :) sun ruokareseptijutut on myös herkkua!

 • Reply Akialoa Thursday, August 17, 2017 at 12:57

  Iso tykkäys tuolle menneiden vuosien asuille! Erityisesti olisi kiva nähdä sellaisia asuja, joista oot hirveesti joskus vuosia sitten tykännyt ja mielipide niihin nyt :)

 • Reply Tm Thursday, August 17, 2017 at 12:58

  Tämä menisi ehkä mungobabyn puolelle mutta oman laskutunajan lähestyessä kiinnostaisi kuulla parhaista imetysvaatteista + liiveistä! :) Ja kuinka tehdä siitä “mammamuodista” omannäköistä…

 • Reply Maria ja pojat Thursday, August 17, 2017 at 13:11

  Kaikki sisustus- ja ruokajutut on aina tervetulleita! ❤

 • Reply Takkutukka Thursday, August 17, 2017 at 13:35

  Moi Anna! Olen myös innoissani tulevista blogiaiheistasi, mutta minua kiinnostaisi tietää, miten saat hiuksistasi aina noin upean näköiset?! :) Millaisia tuotteita ja hiustenlaittovälineitä suosit esim. arjessa ja/tai valokuvauksiin valmistautuessa jne. Tsemppiä syksyyn ja muuttoon!

 • Reply Maarit Thursday, August 17, 2017 at 13:48

  Menneisyyden muisteloja olisi kiva kuulla, esimerkiksi minkälaiset välit teillä on nykyään Merin kanssa, milloin olette viimeksi tavanneet? Tulevaisuuden haaveisiin liittyen haluaisin kuulla oletko kiinnostunut esim opiskelemaan täysin uutta alaa ja jos näin on niin mitä? :) ei nyt tavallaan liity itse postausaiheeseen mutta kiinnostaisi tietää oletko ajatellut hankkivasi lisää tatuointeja (esim mieheesi tai lapseesi liittyen)? Ja sellainen “näitä asioita et tiennyt minusta” -postaus on aina kiva :)

 • Reply Marine Thursday, August 17, 2017 at 14:28

  Hyvältä kuullostaa tulevat ideat. Kaikki sisustus- ja kotijutut kiinnostaa aina tätä sisustushullua :). Myös ihan teidän perusarjesta on tosi mukava lukea.

 • Reply Adelles Thursday, August 17, 2017 at 14:48

  Kivoja postauksia tulossa! :) Tässä omia ajatuksia:
  – Sisustusjutut on aina ihan huippuja! Varsinkin esim. lempivärit sisustuksessa, eri materiaalit yms.
  – Matkahaaveet – minne haluaisitte matkustaa ja miksi?
  – Hiuskollaasi – millaisia hiustyylejä sinulla on vuosien varrella ollut, millaista voisit joskus vielä harkita?
  – Koira vauva-arjessa: miten on mennyt, jotain huomioitavaa lemmikin kannalta?
  – Vaikka häistä on jo aikaa, niin kaikki sormusjutut on ihania! Eli esim. vinkkejä tuleville morsiamille sormuksen valintaan, sinua miellyttäviä sormuksia yms.

 • Reply -A- Thursday, August 17, 2017 at 14:56

  Sinun reseptisi ovat olleet aina hyviä, minun puolesta niitä voi olla joka toinen päivä. 😉 Tuo tops ja flops on kyllä varsin mielenkiintoinen, koska menneisiin asukokonaisuuksiin pääset helposti käsiksi, koska sinulla on blogi. Ja toki sinun itsesi ja lukijoiden näkemykset varmasti eroavat, ja niinhän se aina meneekin. 😊Mukavaa loppuviikkoa!

 • Reply Maiju Thursday, August 17, 2017 at 15:27

  Hyvältä kuulostaa! Oon aina tykänny ihan älyttömästi, ku oot tehny musiikkiaiheisia postauksia. Millaista musiikkia kuuntelet tällä hetkellä ja onko maku muuttunut äitiyden myötä (en tiedä voiko äitiys edes vaikuttaa siihen :D ) tai ihan mitä löpinää vaa musiikin saralta. :)

 • Reply Tanja Thursday, August 17, 2017 at 15:45

  Täältäkin iso kannatus tuolle menneiden vuosien asuille! Ja ehkä muutenkin menneiden aikojen muistelot :D Myös tulevaisuuden haaveet postaus olisi ihana.

 • Reply Hansutar Thursday, August 17, 2017 at 16:08

  Menee varmaan Munobabyn puolelle, mut olisi kiva lukea miehesi ajatuksia isäksi tulosta ja muutenkin isyydestä :)
  Ja myös hänen ajatuksiaan bloggaaja vaimon kanssa elämisestä!

 • Reply Sara Thursday, August 17, 2017 at 16:38

  Edelleen olisi kiva postaus lempikengistä per kausi tai tops / flops lista mitkä on ollu onnistuneita ostoksia ja mitkä ei.. Sulla kun tuntuu olevan niitä muutama pari, itse etin kenkä ja laukku inspiksiä ;) (yleinen laukku päivitys ei myöskään olisi pahitteeksi… rrrrakastan sun laukkukokoelmaa!)

  Ja sit vielä kuvaajana, sun tämän hetkinen kamera varustus olisi kiva lukea.

 • Reply Laura Thursday, August 17, 2017 at 17:04

  Suunnittelemasi jutut kuulostavat kivoilta, odotan innolla! Itse olen aina ihaillut rohkeuttasi, määrätietoisuuttasi ja itseluottamustasi. Sen vuoksi jotkin “miten minusta tuli minä”- tyyliset kirjoitukset kiinnostavat tai vaikka oma näkökantasi siihen miten mielestäsi tuetaan omaa hyvinvointia/itsetuntoa tai toteutetaan unelmia. Myös erilaiset muistelupostaukset kiinnostavat, vaikka juurikin asujen muodossa tai millaista elämää olet milloinkin elänyt. Tykkään siis kaikista syvällisemmistä ja henkilökohtaisemmista postauksista kovasti :) On aina kivaa saada tietää millaisia tekijöitä ihailemien ihmisten ytimeen kuuluu niin niitä voi sitten työstää itsessäkin!

 • Reply M Thursday, August 17, 2017 at 17:32

  Reseptejä täällä kaipaillaan lisää, ne on aina kivoja. Sellasia yksinkertasia ja toimivia arkiruoka reseptejä ja muutkin käy. :) Itseasiassa sitä pizzaa tein mikä oli siinä mix resepteissä ja oli huippua! Kookosmannaa ostin myös :)

 • Reply Jenna Thursday, August 17, 2017 at 20:50

  Kosmetiikka ja kauneudenhoito kyllä kiinnostaa :) tuotteita joita käytät meikissä ja ihonhoidossa ja rutiineja ja vaikka myöskin paheita tai jotain jossa haluais tsempata. Erityisesti kiinnostaa jos on hyviä edullisia tuotteita vinkata, niitä raskii testailla helpommin sit itsekin 🙊

 • Reply Ellie Thursday, August 17, 2017 at 21:55

  Onpa ihana kalenteri! <3 Olisiko sitä mahdollista nähdä vähän lisää? Etsinnässä olisi kiva kalenteri syksyksi.

 • Reply Maarit Thursday, August 17, 2017 at 22:14

  Vanhan blogin puolelta ihan joitain kuulumispostauksia tai asukuvia!❤ Tykkäsin niistä aikoinaan ihan höperönä😊

 • Reply xod Thursday, August 17, 2017 at 22:43

  Päivä kanssani, sisustusjuttuja, reseptejä, ehkäpä jokin syvällisempikin aihe? Ja vanhoja asuja, just onnistuneita&epäonnistuneita, ja sit jokin semmonen olis kiva sarja mikä monissa blogeissa onkin, eli vaikka menneiden vuosien asuja aina elokuulta yms! Niitä on hauska katella ja näkee miten tyyli on kehittyny ja muoti muuttunut :) Myös miehen asut kiinnostaa!

 • Reply xod Thursday, August 17, 2017 at 22:43

  Niin ja vanhoja postauksia vois nostaa uudelleen :D

 • Reply Martta Thursday, August 17, 2017 at 23:01

  Käsi- ja hoitolaukun sisältö kiinnostaa samoin laukkujen säilytys: onko laukut tyhjiä vai onko niissä pyörimässä pari huulirasvaa yms.

 • Reply SS Friday, August 18, 2017 at 00:27

  Olisi joskus kiva lukea miehesi kirjoittama postaus. En muista onko sellaista ollut täällä ja ymmärrän toki, jos toive on liian henkilökohtainen tai jos miehesi ei halua kirjoittajan roolissa blogissasi olla. Postaus voisi olla jostakin arkisesta aiheesta, mutta en tarkoita, että hänen pitäisi esimerkiksi työpaikastaan tai muusta yksityiselämän asiasta kirjoittaa.

 • Reply Hanna Friday, August 18, 2017 at 07:41

  Menneiden vuosien asuja olisi kiva nähdä, ehkä erityisesti aiemmilta vuosilta (ennen v.2013). Muutkin ideat kuulostavat kivoilta. :)

 • Reply Hanna Friday, August 18, 2017 at 10:02

  Ehdottomasti syysasu/talviasu sekä sisustus kollaaseja. Sinulla on niin hyvä maku ja lähellä omaani että saa aina inspiraatiota. :)

 • Reply Tami Friday, August 18, 2017 at 11:50

  Uuu kaikki menneisyysjutut ois tosi kivaa luettavaa! Nimenomaan siis erilaiset asut, mutta on muutaki muisteloa kiva lukee :)

 • Reply Dyyyd Friday, August 18, 2017 at 16:26

  Pidän kantaaottavista jutuista, osaat välillä todella hyvin sohaista muurahaispesää. Haluaisin nähdä videoblogeja, esimerkiksi päivämeikistäsi ja tai kampauksen teostasi. Videoblogi teidän nykyisestä tai uudesta asunnosta kiinnostaisi sisustusmielessä hyvin paljon! Joku aikaisemmin mainitsi “miten minusta tuli minä” -aiheesta, sekin olisi kiinnostavaa luettavaa.

 • Reply KM Friday, August 18, 2017 at 17:14

  Microblading:sta

 • Reply Epa Friday, August 18, 2017 at 19:45

  Lukisin mielelläni sun urahaaveista ja -tavoitteista. Kiinnostaisi myös miten näet uran vs. perhehaaveet.

 • Reply 238 Friday, August 18, 2017 at 20:04

  Minusta olisi kiva nahda esim. Day in the life of Anna tyylinen videopostaus, missa nakisi millaisia paivasi ovat. Tai sitten esim jotain muita videopostauksia, kuten Whats in my bag? Tai My Go To Makeup essentials/tutoriaali. Tai sitten vaan ihan joku random vlogi jostain mista tahansa aiheesta. Tai matkavlogi! :)
  Sitten myos menneisyysmuistelot ovat kivoja, esim Ausseista, maailmanymparysmatkasta tai Lontoosta.
  Ja jotain laukkupostauksia olisi kiva lukea, kunnon laukkufanina tietysti aina :-D
  Ja viela esim. Semmoinen haavepostaus, kaikista haaveistasi ja mita jos tilanteista, jossa saisit valita missa maassa asuisit, mika olisi ultimate laukkuhaaveesi, talosi, urasi, yms, niinkuin in a perfect world :)

  • Reply 238 Friday, August 18, 2017 at 20:13

   Sit myos morning ja bedtime routine ja ehka jotain henk.kohtaisia storytime muisteloita, elamaa mullistavista kokemuksista. Mitka tilanteet ja tapahtumat ovat muokanneet sinua eniten tai mitka tapahtumat ovat jattaneet jalkensa sinuun tai mitka tapahtumat tulet muistamaan aina. Eli semmosia personal storytime postauksia olisi kiva lueskella. Ja ehka esim parhaat Top Books That Have Influenced You ja tuommoisia :)

 • Reply Anastasia Friday, August 18, 2017 at 21:19

  Moikka!
  Olisi kiva lukea miten teet arkimeikin, mistä meikeistä tykkäät, kampausideoita, my day, leivontaa, ennen julkaisemattomat valokuvat, miehen kirjoittama postaus rakkaudesta, videoita 😍

 • Reply Ems Saturday, August 19, 2017 at 09:01

  Tykkään tosi paljon ihan päivänasu ja kuulumispostauksista, niitä siis lisää! Lisäksi olisi hauska kuulla pohdintaasi siitä onko äitiys muuttanut/tuleeko se muuttamaan pukeutumistasi. Tuleeko esim. sellainen olo että äitinä ei voi käyttää yhtä lyhyitä helmoja tai avoimia kaula-aukkoja kuin aiemmin?

  Täältä ääni myös haavepostaukselle! Erityisesti urahaaveet kiinnostavat :)

 • Reply Marja Saturday, August 19, 2017 at 10:37

  Mua kiinnostais kaikennäköiset “vinkkipostaukset”.

 • Reply Rosa Saturday, August 19, 2017 at 13:00

  Mietin tätä tuossa joku aika sitten, niin näinkin mielenkiintoinen asia kuin siivouspostaus :’D miten usein siivoat, millä välineillä, jotain vinkkejä ja tapoja :D se aihe nyt ainakin koskettaa todennäköisesti jokaista elämäntilanteesta riippumatta..

 • Reply Sanna Sunday, August 20, 2017 at 06:55

  Ruokapäiväkirjat! :)

 • Reply Elli Sunday, August 20, 2017 at 08:28

  Sellanet top-listaukset! Ihan kuinka monta haluat mut esim. Top10 meikkituotteet, laukut, kengät ja vaikka matkakohteet :) etenkin meikeistä kiinnostaisi sellaiset tuotteet jotka pitäisit jos kaikesta muusta täytyisi luopua.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post