Vahvat hiukset ja kynnet (+arvonta!)


*Kaupallisessa yhteistyössä Vitabalansin kanssa

Kirjoittelin tuohon ripsiseerumipostaukseen siitä, että olisi vinkkiä antaa tuohon kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Sitä kohtaan tuntui olevan kiinnostusta, joten päätin palata asiaan, ennen kuin se unohtuisi. No, vinkki kannattaa todella ottaa talteen, koska tää on todistetusti toimiva. Niin mulla kuin muutamalla lukijallakin, jotka ovat tässä kuukausien aikana asiasta laittaneet kommenttia. Nimittäin muistatteko kun kirjoittelin puolisentoista vuotta sitten Biotiini  Strong Hair & Nail Strongista? Sain silloin kokeiluun blogin kautta, mutta siitä asti olen ollut nyt maksava asiakas. Käyttelin sitä silloin keväällä, mutta sitten jätin kaikki ravintolisät pois ennen kuin tulin raskaaksi (paitsi foolihapon). Mun piti jo viime vuonna raportoida tuloksista, mutta se jotenkin jäi, niin on erittäin hyvä palata asiaan nyt :)

Kuvat ehkä puhuvat puolestaan? Aika hyvältä näyttää, eikö? Mun moni kaveri on nimittäin luullut, että mulla on rakennekynnet. Ei ole ei. Mä oon vaan tässä vetänyt muutaman kuukauden biotiinia päivittäin ja tilanne on ollut jo koko kesän sellainen, että joudun viilaamaan näistä pituutta pois, etten raavi Dantea. Ennen tätä mun elämä oli aina kynsien suhteen vuoristorataa. Rakennekynnet, jotka oli alkuun ihanat, rupes ärsyttämään jossakin vaiheessa, kun niitä piti huoltaa ja ne oli niin paksut ja epäaidot. Sitten kun otin ne pois, omat kynnet lohkeili ja oli aina nysät tai vaan liuskottu ihan sikana. Vaikka kuinka pitkään annoin niiden toipua rakennekynsistä, eivät ne koskaan kasvaneet kunnolla. Ärsytti kun kaikki kynnet oli aina eri paria, sillä auta armias, jos joku kynsi osui johonkin vähän lujempaa, nii naps, poikki. Aina. Ja jos ei mennyt rikki, niin liuskottui niin ohueksi, että varmasti halkesi jossain vaiheessa. No eipä enää. Kynnet on tasaisen pitkät ja luonnollisen kauniit. Okei, poislukien toi etusormen kynsi, joka mun on pakko aina viilata muita lyhyemmäks, muuten se häiritsee kirjoittamista :D

Mitä biotiini siis on? Biotiini on B7-vitamiinia, jota löytyy monissa ravinnerikkaissa ruoissa, kuten kananmunissa, pähkinöissä, hedelmissä ja kasviksissa. Se on siis muutenkin ravinnosta saatava tuote, mutta mun tapauksessa on ihan selvää, että en oo saanut biotiinia tarpeeksi. Biotiinin tunnetuin hyöty on sen kynsiä ja hiuksia vahvistavassa vaikutuksessa. Biotiinin vaikutuksia on tutkittu jo melko pitkään ja se on todistetusti hyödyllinen lisäravinne jos haluaa vahvemmat hiukset ja kynnet.

Listailin jo viimeksi biotiinin hyödyistä, mutta kerrataan hieman. Biotiini siis on erinomainen lisäravinne hiusten ja kynsien vahvistamiseen, sekä siitä on todistetusti hyötyä erinäisten iho-ongelmien hoidossa. Biotiini Strong Hair & Nail Strong sisältää myös sinkkiä, joka on erittäin hyväksi ihon, kynsien, ripsien ja hiusten hyvinvoinnille myös, joten tää on vähän sellainen kimppahoito. Biotiini myös nopeuttaa ruoansulatusta ja ruoan nopeampaa hajottamista, joten siitä voi olla apua myös painon tarkkailussa. ´

Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nails sisältää 5 mg biotiinia, 15 mg sinkkiä ja 40 mg metioniinia. 5 mg biotiinia tarkoittaa n. 10 000 % enemmän biotiinia kuin keskimääräisessä päivittäisessä saannissa. Tää ei suinkaan oo huolenaihe, sillä B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja niitä ei näin ollen voi yliannostaa.Suomessa ollaan tosi tarkkoja ravintolisienkäytöstä raskaus- ja imetysaikana, lähinnä tutkimustiedon puutteellisuuden vuoksi. Mitä itse asiaa tutkin ja kyselin niin neuvolassa kuin apteekissa, en löytänyt syitä jättää biotiinia pois käytöstä nyt imetysaikana. Jos olet raskaana tai imetät, niin ehdottomasti kannattaa aina keskustella asiasta lääkärin kanssa ennen minkään tuotteen käyttöä.

Hauskaa tässä on se, että moni puhuu siitä, miten imetysaikana lähtee tukka päästä ja kynnet on kamalassa kunnossa. Mä en voi edes laittaa kynsien kasvua sen piikkiin, että joisin hirveästi maitoa tms. koska oon ollu vähän huono sen suhteen. Sen sijaan mun kynnet on valehtelematta elämäni parhaassa kunnossa ja tukkakin voi todella hyvin. Harjaan ei jää yhtään sen enempää hiuksia kuin ennenkään ja Danten pikkukätösten käsittelyssäkään ei tunnu tota karvaa pahemmin lähtevän. Tyynyllä ei ole aamulla irronneita hiuksia eikä suihkun viemärikään näytä niitä suihkun jälkeen keränneen. Harjatessa en ole huomannut, että tukkaa lähtisi sen enempää kuin ennenkään. Toki mulla on edelleen tuuhennokset, mutta aina kampaajakäynneillä, kun niitä ei ole, huomaa kyllä, että oma tukka on tosi hyvässä kunnossa, eikä ole ohentunut. Päinvastoin tuntuu, että on jopa enemmän sellaista vauvatukkaa, uusia hiuksia kasvamassa.

En voi tietenkään varmaksi sanoa, että tämä hiusten ja kynsien hyvinvointi on juuri biotiini-valmisteen ansiota, mutta on se vähän jännä yhteensattuma, että mun tukka ja kynnet voi paremmin kuin koskaan nimenomaan nyt, kun voisi odottaa niiden kärsivän.

No anyway, meidän perheen kaikki naiset käyttävät tuotetta ja kaikki olleet siihen tyytyväisiä. Toisella siskoistani on vähän ongelmallinen iho ja hän on erityisesti ollut tyytyväinen tuotteeseen, sillä ihonsa on voinut todella hyvin tämän kanssa.


Biotiini Strong Hair & Nailista on tällä hetkellä myynnissä kampanjapakkausta (60 + 30 kpl) ja esim. Yliopiston verkkoapteekki myy tätä hyvin edullisesti 16 €:n hintaan. Markkinoilla on paljon hiustenkasvua ja -vahvistumista lupaavia valmisteita, jotka maksaa sadan euron pintaan, mutta niissä on vähemmän biotiinia kuin tässä. Tässä siis tuote, joka on todella edullinen, mutta joka sentin arvoinen :) Ainakin kynnen mitalla ja hiusten tuuheudella arvioiden ;D

Viimeksi arvonta oli niin suosittu, että ajattelin toistaa tuon menestyksen :) Yhteistyössä Vitabalansin kanssa arvon kolmelle onnekkaalle lukijalle Biotiini Strong Hair & Nail -pakkauksen (60 tabl). Kerro siis tänne kommentteihin, jos kyntesi ja hiuksesi kaipaavat vahvistusta, niin arvomme nämä viikonloppuna!  

8+

You Might Also Like

258 Comments

 • Reply Satuj Tuesday, August 15, 2017 at 12:17

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply Jenya Tuesday, August 15, 2017 at 12:17

  Mulla on sikäli jännä tilanne et sormen kynnet voi kohtuullisen hyvin mut varpaan kynnet on tosi hauraat. Stressi vaikuttaa mulla hiusten lähtönä ja viimeisen vuoden aikana hiukset onkin ohentuneet huomattavasti. Oon ollu vähä skeptinen noiden valmisteiden kans, myöskin yseiden valmisteiden korkea hinta lyö opiskelijaa kynsille. Tämä vois olla kukkaroystävällinen vaihtoehto :)

 • Reply Nea Tuesday, August 15, 2017 at 12:29

  Tää tulis tarpeeseen! Mulla on kynnet ihan kamalassa kunnossa koko ajan, liuskottuu ja halkeilee jatkuvasti.

 • Reply situ Tuesday, August 15, 2017 at 12:34

  Näitä olisi aivan huippua päästä testaamaan! Minulla on jo monen vuoden ajan kynnet liuskoittunut ja katkeillut hyvin helposti. Myös hiukseni ovat päässeet ohenemaan tänä vuonna aivan liikaa e-pillereiden lopetuksen myötä :/

 • Reply SHaidi Tuesday, August 15, 2017 at 12:39

  Kynnet on varsinkin kovilla joten ne tarvitsevat vahvistusta

 • Reply Jenni Tuesday, August 15, 2017 at 12:41

  Tämän arvonnan voitto tulis kyllä tarpeeseen. Omat hiukset Kun ovat oikein perussuomalaiset vaaleat ja ohuet. Työssäni joudun pesemään käsiäni jatkuvasti joten kynnet haurastuvat ja lohkeilevat herkästi. Vahvistus sekä hiuksille että kynsille tekisi siis hyvää! :)

 • Reply Anette Tuesday, August 15, 2017 at 12:42

  Kelpaisi kyllä vahvistus hiuksille ja kynsille!

 • Reply Jaana Tuesday, August 15, 2017 at 12:44

  Ois kyl hyvä kokeilla tuota jos se auttaa myös ihoon, itselläni on huonossa kunnossa iho. Kaikkea oon jo kokeillu mut tuntuu vaa menee huonommaksi ja sit turhautuu.

 • Reply Sanni Tuesday, August 15, 2017 at 12:44

  Olen joskus käyttänyt kyseistä tuotetta ja eron huomasi etenkin kynsissä todella nopeasti! Nyt en ole taas pitkään aikaan (en tiedä miksi) ostanut tätä vaikka mielessä on ollut. Kynnet meinaavat katkeilla ja liuskottua helpommin ja minulla on ihossakin hieman ongelmia, eikä se hiuksienkaan vahvistaminen koskaan pahaa tee! :D

 • Reply Anna Tuesday, August 15, 2017 at 12:45

  Tukka kyllä kaipaisi vähän paksuutta. Mulla on aika stressaava työ, sekään ei varmaan tee niille hyvää.. täytyy katsella josko pidennyksiä kokeilis jossain vaiheessa :)

 • Reply Jane Tuesday, August 15, 2017 at 12:46

  Kuulostaa lupaavalta!:) ehdottomasti haluaisin kokeiluun!:)

 • Reply Jenni Kaarela Tuesday, August 15, 2017 at 12:50

  Nuorempana vaalensin hiukseni joka kuukausi melkein vitivalkoiseksi, sen jälkeen ne katkesivat melkein polkkatukan mittaan nyttemmin siitä viisastuneena ja värjäyksen lopetettua ei hiuksiin oikein mittaa kerry ja olisi ihana kokeilla josko tämä auttaisi ja saisi myös luonnonkiharan tukkani eloisaksi. Kynsien kasvu on myös hyvin hyvin hidas prosessi ja kestää muutaman kuukauden saada niihin jonkinmoista pituutta, ellei siinä vaiheessa jo muutama kynsi ole katkennut tai haperoitunut ja prosessi alkaa uudelleen :D

 • Reply Erika Tuesday, August 15, 2017 at 12:50

  Oispa kiva päästä kokeilemaan näitä! Mun pitää pitää kynnet melkeenpä aina lyhyinä työn takia, mutta hiukset kaipaisi kyllä varmasti tällaistä kuuria. Oon aina omistanut hirveän ohuet hiukset, mutta ehkä näistä saisi siihen apua! Jos ei arpaonni suosi, niin lähtee varmaan kokeiluun muutenkin. :)

 • Reply Anni Tuesday, August 15, 2017 at 12:51

  Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 • Reply Lise Tuesday, August 15, 2017 at 12:53

  Mukana! Hiukset erityisesti kaipaisi vahvennusta!:)

 • Reply Janita Tuesday, August 15, 2017 at 12:59

  Kynnetkään ei ole täydellisessä kunnossa, mutta hiukset kaipais ainakin rutkaski lisää vahvistusta! On niin ohuet ja tippuu paljon pois, ois siis kiva jos onnis sattuis kohdalle, ni pääsis testaamaan toimiiko itellä tuo! :)

 • Reply Maria Tuesday, August 15, 2017 at 13:05

  Stressi, sairastelu ja lääkkeet vaikuttaneet etenkin hiuksiini. Hieman alkanut tilanne jo parantua mutta lähtötilanteeseen on pitkä matka. Tuskin näistä ( Biotiini Strong Hair & Nail ) haittaa olisi ;) ?

 • Reply Soosoo Tuesday, August 15, 2017 at 13:05

  Todellakin tarvitsevat ! Olen aina ollut kynsien pureskelija ja lisäksi työni takia joudun pitämään kynteni melko lyhyinä. Nämä olemattomatkin kynnet olisi kiva pitää vahvoina.
  Ja mitä hiuksiin tulee, minulla on ollut pitkään käytössä teippipidennykset ja jouduin ne juuri poistamaan niiden ja omien hiusten huonon kunnon takia, eli todella tarpeeseen nämä tulisivat! :D

 • Reply Vivian Tuesday, August 15, 2017 at 13:14

  Todellakin kaipaavat vahvistusta! :) Olis mahtavaa voittaa noita paketti!

 • Reply Noora Tuesday, August 15, 2017 at 13:23

  Hep, täällä kynnet liuskoittuvat, eivätkä siksi ehdi kasvaa, olisi kiva siis päästä testaamaan biotiinin vaikutus!

 • Reply Heidi Tuesday, August 15, 2017 at 13:37

  Mahtavaa kuulla tällaisen tuotteen toimivuudesta! Nimittäin itse en ollut yhtä onnekas kun raskaus ja imetys ohensivat hiuksia varmaan puolella! :D ja nyt kun kynnetkin saisivat jälleen rauhassa kasvaa kun vauva on taaperoitunut niin nekin tuntuvat vaan katkeilevan tasaista tahtia! Olen jo melkein luovuttanut kun mikään ei tunnu auttavan mutta tämä voisi siis todella olla avuksi! :)

 • Reply M Tuesday, August 15, 2017 at 13:38

  Täällä kyllä kaipaa hiukset sekä kynnet. Just eilen työkavereille avauduin kynsistä, kun kokoajan katkeilee ja huonossa kunnossa. :/ Jos arpaonni ei suosi niin pitää tilata tai ostaa apteekista. :)

 • Reply Sara Tuesday, August 15, 2017 at 13:41

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply N Tuesday, August 15, 2017 at 13:45

  Mulla hiukset ainakin kaipaa vahvistusta! Suihkun jälkeen varsinkin lähtee tosi paljon hiuksia ja se häiritsee kun on pitkät hiukset :D

 • Reply Emma Tuesday, August 15, 2017 at 13:46

  Itselläni hiukset ja kynnet kasvaa kohtuu hyvin, mutta antaisin palkinnon isosiskolleni, jolla on ongelmia etenkin hiusten ja päänahan ja ihon hyvinvoinnin kanssa.

 • Reply Lotta Korhonen Tuesday, August 15, 2017 at 13:46

  Tutulta kuulostaa.. vuoden verran huollatin rakennekynsiä, jonka jälkeen otin ne pois ja tämän jälkeen kynnet ovat olleet aivan kamalassa kunnossa. Myös ohuet ja hauraat hiukset kaipaisi ravinteita.. 😍 Hyvältä ja kokeilun arvoiselta tuotteelta kuulostaa!

 • Reply Jii Tuesday, August 15, 2017 at 13:48

  Kyllä kelpais! 😊 Mulla alko lähtä hiuksia, kun vauva oli about 3 kk ja sitä iloa jatku sit pari kuukautta. Nyt näyttää siltä, että tilanne alkaa taas normalisoitua. Pelkäsin itsekin syödä biotiinia, koska imetän, mut sit kynnetkin meni tosi huonoon kuntoon, niin ostin sit jotain raskaus/imetys-multivitaa, jossa myös vähän biotiinia… Liekkö se nyt sit vähän auttanu vai mikä. Mulla nimittäin kynnet on ollu yleensä tosi vahvat ja hyväkuntoiset, ja saanu aina ihmettelyä osakseen, kun pysyy pitkinäkin hyvänä. Nyt varmaan tää imetys vei niistäkin “mehut”, vaikka parempaan suuntaan taas ollaan menossa. Tuota Biotiini Strong Hair&Nailia kokeilisin enemmän kuin mielellään!!!

 • Reply Riikka Tuesday, August 15, 2017 at 13:51

  Etenkin mun kynnet tarvitsee vahvistusta! Hiukset sain kuntoon Nioxin shampoolla ja hoitoaineella, mutta kynsiin se harmillisesti ei vaikuta! Kynnet siis kaipailee lisäravinteita, jotta liuskottuminen loppuisi ja jatkuva kynsien katkeilu :)

 • Reply Helena Tuesday, August 15, 2017 at 13:55

  Oi tulisi kyllä niin tarpeeseen. Hiukset on todella huonossa hapessa raskauden ja imetyksen vuoksi ja olen ajatellut kokeilla olisiko biotiinista apua.

 • Reply Nina Tuesday, August 15, 2017 at 14:02

  Aivan ihana arvonta ja ihanan oloinen tuote! Kynteni ovat suht hyvässä kunnossa, mutta hiukseni kaipaisivat kovasti juuri biotiininlaista apua. Hiukseni ovat ohuet ja kuivat. Katkeilevat jo tuulenvireestäkin :S Söin viime vuonna 100 päivän biotiinikuuri, josta oli huomattava apu. Tämä tulisi siis varsin tarpeeseen :)

 • Reply Marianne Tuesday, August 15, 2017 at 14:04

  Täällä tarvitaan hiuksiin vahvistusta juurikin synnytyksen jälkeen.

 • Reply Kiki Tuesday, August 15, 2017 at 14:11

  Täällä tulisi kyllä tarpeeseen! Hiukset ovat kärsineet hurjasti pitkittyneen stressaavan elämäntilanteen takia, ja kynnetkin olleet vuosia ihan tyngät ja liuskoittuvaa sorttia niiden hoitoyrityksistä huolimatta.. haaveilen niistä ajoista kun olin 13v ja kynnet olivat niin pitkät että kaverit kyselivät onko tekokynnet sormissa :)

 • Reply Veera Tuesday, August 15, 2017 at 14:22

  Hiuksia olen kasvatellut nyt kohta kaksi vuotta jättämällä värjäämisen ja muun käsittelyn vähemmälle, tämä varmasti auttaisi lopullisen haluamani pituuden saavuttamisessa :)

 • Reply Nauris Tuesday, August 15, 2017 at 14:23

  Tulisi niin tarpeeseen! Kilpirauhasongelmat ohensi hiukseni ihan olemattomiin niin pikku buusti hiustenkasvuun olisi tervetullut! :)

 • Reply E Tuesday, August 15, 2017 at 14:25

  Mulla taas tippuu tukka päästä ku imetän 😂 Ehkä joku lisä ois tarpeen :)

 • Reply Beea Tuesday, August 15, 2017 at 14:31

  Kyllä kaipaavat vahvistusta.

 • Reply suvi Tuesday, August 15, 2017 at 14:36

  Täällä päässä tulis tarpeeseen tuo tuote! kynnet lohkeilee ja liuskottuu niin paljon, ja tosiaan tuttua on myös tuo, että jokainen kynsi on eriparia. Apua kaivattaisiin! Myös harja ja suihkun viemäri kärsii, kun joutuvat olemaan koko ajan täynnä pitkiä hiuksia:D

  Olisi kiva testata onko tästä tuotteesta hyötyä mulle!

 • Reply Minna Tuesday, August 15, 2017 at 14:41

  Moi! Mielelläni otan vastaan “lisävahvistusta” kynsiin! Vinkkinä muille voin kuitenkin kertoa, että sen jälkeen, kun aloitin sinkin säännöllisen syömisen, ei ole ollut kynsien kanssa varsinaisia ongelmia. Eli itsellä se pelkkä sinkki on ollut aivan mieletön apu.

  Aiemmin kynnet meni helposti poikki. Esim. oikean käden etusormi oli aina nysä. Kynnet eivät päässeet kasvamaan kunnolla, paitsi ehkä pikkurillit.

  Sinkin syömisen johdosta kynnet ovat niin vahvat, että joka sormessa on pitkä kynsi, vaikka en todellakaan varo kynsiä ja esim. availen niillä säilykepurkkeja jne. Olen saanut jopa kaupan kassalta joskus kehuja siitä, että ovatko nämä omat kynnet ja miten olen saanut ne niin vahvoiksi.

  Rakennekynnet oli muutamia vuosia sitten pidempään ja vahvuudeltaan nämä jopa lähentelee niitä. Suosittelen! mielestäni 15 mg päivässä syön ja ihan perushalpaa Kelasin-sinkkiä Sokokselta.

 • Reply Marjut Tuesday, August 15, 2017 at 14:48

  Ehdottomasti mukana! Kynnet ovat aina olleet mun murheenkryyni, enkä mielelläni niitä “feikkejä’ ota..

 • Reply Annikki Tuesday, August 15, 2017 at 15:00

  Todellakin tarvitsisivat vahvistusta! Etenkin mun kynnet, jotka vaan lohkeilee ihan koko ajan. Olisi kiva saada ne parempaan kuntoon!

 • Reply SiniM Tuesday, August 15, 2017 at 15:15

  Tulee töissä veden kanssa läträttyä päivittäin ja juuri eilen katselin kuinka liuskottuneet kynnet ovat taas. Joten tarpeeseen tulevat :) Pitkät hiuksetkin ovat ravinteiden puutteessa, joten tänne vaa jos arpaonni suo :D

 • Reply Helena Tuesday, August 15, 2017 at 15:20

  Heeiheheei, tää kuulostaa ihan mahtituotteelta :O Todellakin mun ohuet lättähiukset, etenkin vaalennuksista kärsineinä kaipais just jotain tällasta. Kynnet myös, ni ei ehkä katkeilis koko aikaa. Pisti silmään myös tuo tabujen sisältämä sinkki, jonka pitäis olla hyvä ongelmaiholle, josta myös kärsin. Eli olis todella bueno itelleni <3

 • Reply Saara Moilanen Tuesday, August 15, 2017 at 15:22

  Kiinnostuin tuotteesta, sillä kynteni ovat aina olleen todella huonossa kunnossa. Olisi huippua saada tämä kokeiluun :)

 • Reply MPR Tuesday, August 15, 2017 at 15:24

  Kaksosraskauden jälkeen biotiinikuuri ei olisi pahitteeksi… Mukana arvonnassa siis!

 • Reply R Tuesday, August 15, 2017 at 15:32

  Tämä tulisi todella tarpeeseen näin häiden alla!

 • Reply Annika Tuesday, August 15, 2017 at 15:35

  Mun kynnet ja tukka ehdottomasti kaipaa vahvistusta! Kynnet liuskottuu ja lohkeilee helposti ja tukkaki kaipais vahvistumista! 😊

 • Reply Linnea Tuesday, August 15, 2017 at 15:37

  Ihanat kynnet tosiaan! Vahvistusta kaipailtais täälläkin, mukana siis! :D

 • Reply Ella Tuesday, August 15, 2017 at 15:39

  Tämä postaus tuli kuin tilauksesta! Itselläni kynnet liuskottuvat todella helposti, enkä siksi pysty kasvattamaan kynsiä ollenkaan, joten kaipaisin todella paljon juuri Biotiini Strongia! Hiukseni ovat myös ohuet (toki paksuuntueet jo siitä mitä ne joskus olivat kun blondasin ne), joten tämä vinkki tuli kyllä niin tarpeeseen täällä! :) ja ainiin, olen mukana arvonnassa :)

 • Reply Jonnz Tuesday, August 15, 2017 at 15:43

  Hiustenkasvatus käynnissä! 😊 värjäsin tukan tummanruskeasta lähes vaaleaksi, jotta joku päivä saisin olla kaunis vaalea morsian 😎 mies ei ole vielä edes kosinut, mutta onpahan aikaa kasvatella paksu, omanvärinen hius ❤

 • Reply Zelinda Tuesday, August 15, 2017 at 15:47

  Hiukset kyllä kaipaisivat vahvistusta, eli tuote kelpaisi :) ja muistelen lukeneeni, että imetys itsessään ei siihen hiustenlähtöön vaikuta, vaan liittyy siihen raskaushormonien häviämiseen 🤔 ☺️

 • Reply Annak Tuesday, August 15, 2017 at 15:50

  Tää vois olla vastaus mun hennoille, katkeaville ja liuskoittuville kynsille!

 • Reply Enni Tuesday, August 15, 2017 at 15:51

  Oh yeeees !

 • Reply Reeta Tuesday, August 15, 2017 at 15:57

  Ehdottomasti kaipaisivat :) en yleensä kasvata kynsiäni kovin pitkiksi, koska sitten ne vain lohkeilevat rumasti.

 • Reply Noora Katariina Tuesday, August 15, 2017 at 16:04

  Kynnet kasvaa kyllä aika nopeasti mutta katkeilee ja lohkeilee tosi useasti, tuntuu etten ikinä ehdi pitää ihania pitkiä kynsiä kovin kauaa. Hiukset mulla on luonnostaan ohuet ja hennot, olisi mielenkiintoista nähdä tapahtuisiko jotain muutosta jos käyttäisi säännöllisesti ravintolisiä. En käytä mitään muuta kuin monivitamiinia silloin kun muistan, syynä ehkä laiskuus ja oon muutenkin vähän huono uskomaan mihinkään purkista tuleviin ihmeaineisiin, mut kaikkea oon valmis kokeilemaan.

 • Reply Sofia Tuesday, August 15, 2017 at 16:09

  Täälä yksi, jonka erityisesti hiukset tätä kaipaisivat!!😍😍

 • Reply Elina Tuesday, August 15, 2017 at 16:09

  Olen miettinyt biotiinin käytön aloittamista jo pidempään, kun hiuksia tuntuu irtoilevan enemmän kuin ennen. Toki hiukseni eivät tunnu mitenkään älyttömän merkittävästi ohentuneen ja ainahan sitä “luonnollista poistumaa” tulee, mutta silti uskon, että biotiini voisi auttaa. Poikaystäväkin voisi tykätä, kun hiuksiani ei olisi ihan joka paikassa :D

 • Reply Anne Tuesday, August 15, 2017 at 16:09

  Täällä tosiaan raskaus ja imetys on tehnyt tosi hallaa hiuksille, kynsille ja iholle. Ihana kuulla, että on olemassa tuote, joka voisi auttaa :) luulenpa, että käyn ostamassa tuon joka tapauksessa, vaikka arpaonni ei osuisikaan kohdalleni :)

 • Reply Sara Tuesday, August 15, 2017 at 16:11

  Voi että, tää kuulostaa niin unelmalle mulle! Kynnet ei tosiaan ikinä kasva pituutta, ja vaikka yrittäisinkin kasvattaa niin eittämättä halkeilee ja näyttää todella huonolta pidempinä. Mun hiukset on myös peruslaadultaan ohuet pohjoismaalaiset hiukset ja katkeilee todella helposti. Olisi aivan ihanaa voittaa tämmöinen arjen pieni luksus, jotta saisin hyväkuntoiset hiukset ja kynnet! :)

 • Reply Vii Tuesday, August 15, 2017 at 16:15

  Osallistun arvontaan! Vaikka itsellä kynnet ja tukka todella hyvässä kunnossa, olisi mielenkiintoista kokeilla, toimiiko tuote todella 😁

 • Reply Aprikoosi Tuesday, August 15, 2017 at 16:17

  Todellakin kaipaavat :D

 • Reply Sara Tuesday, August 15, 2017 at 16:22

  Minun kynteni todellakin tarvitsevat, samaten kuin hiukset. Ainoastaan ripset voivat “paksusti”. 😊

 • Reply TanjaM Tuesday, August 15, 2017 at 16:28

  Kynnet kasvaa nyt ihan kesällä ihan ok mutta hiukset.Tällä menolla jouluna voin harkita jo peruukkia..joten tarvetta olisi.

 • Reply Pauliina.K Tuesday, August 15, 2017 at 16:44

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply Elina Tuesday, August 15, 2017 at 16:46

  Todellakin tulis tarpeeseen! :)

 • Reply maikki Tuesday, August 15, 2017 at 17:07

  Kynnet kyllä todellakin kaipaa! Kynnet on hauraat ja helposti liuskottuvat

 • Reply Jenni Tuesday, August 15, 2017 at 17:08

  Tää on aivan loistava tuote! Otin itse käyttöön kun sillon vuosi? sitten postasit tästä ja syönyt siitä lähtien,tosin nyt lopetin tuotteen käytön kun esikoinen ilmoitti tulostaan :)
  Mutta ehdottomasti peukku ja suositus tälle!

 • Reply Anu Tuesday, August 15, 2017 at 17:22

  Hei! Täällä kynnet liuskottuu myös ja hiuksia tuntuu jostain syystä lähtevän tavallista ennemmän, joten tää tuote tulis kyllä todella tarpeeseen!

 • Reply Susannai Tuesday, August 15, 2017 at 17:36

  Tarpeeseen tulisi. 2 raskautta ja imetysaikaa 3 vuoden sisään on jättänyt jälkensä hiuksiin, lisäksi vielä kilpirauhasen vajaatoiminnan puhkeaminen pudotti paaljon hiuksia 🙁 ensi kesän morsiammena pitäisi hehkua toivottavasti tuuheammalla kuontalolla 😊

 • Reply Ansku Tuesday, August 15, 2017 at 17:38

  Täällä ainakin tarvitaan vahvistusta!🙋

 • Reply Kaesa Tuesday, August 15, 2017 at 17:52

  Todellakin tarvitsee!

 • Reply Tiina Tuesday, August 15, 2017 at 17:57

  Mun tyyliltä kyllä löytyy aamuisin irronneita hiuksia ja kynsien kasvatusyritys on kovasti käynnissä. Oon halunnut kokeilla biotiini valmisteita mutta korkean hinnan vuoksi en ole raaskinut vielä ostaa.

  • Reply Tiina Tuesday, August 15, 2017 at 18:01

   Tyynyltä* autocorrect…

 • Reply Heidi Tuesday, August 15, 2017 at 18:02

  Olen aina ollut kynsienpureskelija pahimmasta päästä ja päätin ottaa alkuvuodesta geelikynnet. Ne olivat nätit ja kivat mutta itsellä kävi ihan samoin, että kyllästyin niihin ja otin pois. Nyt tuntuu että olen (vihdoin😅) päässyt eroon pureskelusta, mutta kynnet ovat kuin paperia ja kasvusuhdanne ei ole mitää päätä huimaavaa😅 joten tosiaan tulisi tarpeeseen! Olisi ihana esitellä omia paksuja ja hyvin hoidettuja kynsiä. muutoin ne on aina ollut syödyt ja piilossa, en tosiaan aikaisemmin kehdannut näytellä kynsiäni

 • Reply Jenniina Tuesday, August 15, 2017 at 18:05

  Oo kuulostaapa hyvältä <3 mun kynnet on ihan kamalat… Liuskoittuu, lohkeilee ja katkeilee :( Pitkät, vahvat kynnet on vaan unelma tälle kynsifriikille, mutta nyt kyllä kuulostaa tämä tuote sen verran hyvälle ja edulliselle, että tätä voisi lähteä yhden paketillisen joka tapauksessa koittamaan, vaikka arpaonni ei osuisikaan :)

 • Reply Siina Tuesday, August 15, 2017 at 18:07

  Nyt kyllä tekee mieli lähteä hakemaan tuollanen paketti testiin josko auttais itelläki ohuisiin hiuksiin ja liuskoiytuviin kynsiin

 • Reply M Tuesday, August 15, 2017 at 18:23

  Joo ehottomasti kynnet kaipaa vahvistusta!

 • Reply Elina Tuesday, August 15, 2017 at 18:25

  Kynnet on hyvässä kunnossa mutta hiukset katkeilee ja ohenee eli tarvetta olisi :)

 • Reply Sara Tuesday, August 15, 2017 at 18:34

  Pitkät hiukset, mutta voisivat olla vielä paksummat. Ja ongelmainen iho täällä hep! Kynsien vahvistumisesta ei olisi haittaa.. Osallistun arvontaan :)

 • Reply anni Tuesday, August 15, 2017 at 19:04

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply Veera Tuesday, August 15, 2017 at 19:06

  Mukana! :-)

 • Reply Rosa Tuesday, August 15, 2017 at 19:08

  Tää tulis todella tarpeeseen varsinkin nyt kun keksin haluta kasvattaa taas pitkät hiukset, ja kynnet nyt on liuskottuneet koko pienen ikänsä niin siihen jos saisi muutosta niin olisi huippua! :)

 • Reply Lotta Tuesday, August 15, 2017 at 19:26

  Voi kyllä kiitos!

  Kynnet liuskottuvat jatkuvasti ja ovat siksi auttamattoman lyhyet :( Olisi ihana jos ne näyttäisivät samalta, kuin sinun kuvissasi!

 • Reply Anniina Tuesday, August 15, 2017 at 19:36

  Hep! Täällä yks, jonka kynnet liuskottuu koko ajan. Ois aivan mieletöntä, jos omat kynnet joskus näyttäis tolta! :D Kertakaikkiaan kadehdittavassa kunnossa ;)

 • Reply Elina Tuesday, August 15, 2017 at 19:37

  Hiukset on ihan hyvässä kunnossa, mutta kynnet tosiaan kaipaa vahvistusta! Ainoat kynnet jotka kestää suht hyvinä on nimettömän ja pikkurillin kynnet, kaikki muut liuskoittuu heti. Pitänee siis napata tällainen purkki apteekista vaikken arvontaa voittaisikaan :)

 • Reply Ida K Tuesday, August 15, 2017 at 19:40

  Tää on just se mitä tarviin! Jos ei arvonnassa onni suosi niin sit täytyy lähteä apteekkiin :)

 • Reply Milla Tuesday, August 15, 2017 at 19:41

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply Karssu Tuesday, August 15, 2017 at 19:43

  Mukana! Mulla on kynnet aina ollu huonossa kunnossa, ei tunnu kasvavan ja halkeilee herkästi, joten tätä ois ihana kokeilla :)

 • Reply Paula Tuesday, August 15, 2017 at 19:53

  Multa tippuu hiuksia paljon ja kynnet ovat semmoiset pehmeät, tää ois saatava! :)

 • Reply Nipsu Tuesday, August 15, 2017 at 19:54

  voi kyllä! täällä yks kynsiongelmainen, meen huomenna kauppaan!

 • Reply Sannak Tuesday, August 15, 2017 at 20:09

  Tämä ikuinen kasvatusprojekti kyllä tosissaan kaipaa lisäboostia! Tuttu tuote, mutta jäänyt ihan unholaan. Koitanpa siis onneani ensin. Sitten vasta ostoksille :)

 • Reply Minna Tuesday, August 15, 2017 at 20:16

  Olisi käyttöä! :) Osallistun arvontaan!

 • Reply Jennaj Tuesday, August 15, 2017 at 20:26

  Ehdottomasti osallistun arvontaan! Itsellä niin hauraat kynnet ja hiuksetkin tuntuvat kaipaavan lisää boostia.

 • Reply Katariina Tuesday, August 15, 2017 at 20:33

  Mä tarvitsisin tän! Tuntuu että hiukset ei kasva millään, ja kynnet on niin eri paria kun vaan voi olla.. Joissain on suht vahvat kynnet, suurimmassa osassa ei, ja sitten kun yks katkeaa, niin pakkohan se sitten on muutkin leikata :/ se siitä kynsien kasvattamisesta.
  Hiusten kasvu on selkeästi hidastunut kaiken sairastelun jälkeen, ja mä niiin tahtoisin mun pitkät hiukset takaisin <3

 • Reply Mikaela Tuesday, August 15, 2017 at 20:44

  Oih, oon joitain ravintolisiä syöny just hiuksia ja kynsiä varten, mut en oo huomannu mitään merkittävää eroa, joten tota ois tosi kiva saada testiin! :) mulla on maailman ohuimmat hiukset ni edes minipaksuuntuminen olis mahtavaa :D

 • Reply anniinasim Tuesday, August 15, 2017 at 20:47

  Todellakin kaipaavat! Hiukset nyt on ne “perussuomalaiset” mutta kynnet on aivan järkyttävän heikot ja liuskottuvat ja varsinkin töiden puolesta aikamoisen rasituksen kohteena.

 • Reply Johanna Tuesday, August 15, 2017 at 20:52

  Heippa, ja kiitos kattavasta infosta koskien Biotiini Strongia. Sait minut kokemuksillasi hyvin vakuuttuneeksi tuotteen tehosta, ja kokeilisin sitä mielelläni ja uteliaana myös omiin liuskottuviin kynsiini. Ihanaa loppukesää!

 • Reply Päivi L Tuesday, August 15, 2017 at 20:53

  Mukana arvonnassa:)

 • Reply Laura Tuesday, August 15, 2017 at 21:03

  Osallistun arvontaan! Olisi mukava testailla!

 • Reply Marja-Liisa Tuesday, August 15, 2017 at 21:18

  Todellakin kaipaavat kunnostusta, mun kynnet ja hiukset!

 • Reply Emma Tuesday, August 15, 2017 at 21:24

  Kylläpä kieltämättä näyttää hyviltä sun kynnet! Mua on pitkään kiinnostanut vastaavanlaista tuotetta kokeilla, sillä ajoittain hiuksia lähtee surullisen paljon ja kynnetkin vähän niin ja näin. En kuitenkaan ole vielä saanut aikaiseksi, mutta ehkä nyt! :)

 • Reply Tiia Tuesday, August 15, 2017 at 21:25

  Just tällä viikolla työkaverille valittelin kynsienlohkeilua, kun ei edes vielä oo kuravaatekausi pahimmillaan.. eli tarpeeseen tulisi :) -terkuin lastentarhanope

 • Reply Siiri Kiviharju Tuesday, August 15, 2017 at 21:25

  Ompa sulla kauniin pitkät oman kynnet. Pakko kans testailla, koska omat kynnet on ihan super lyhyet. Laitetut kynnet tekee heti jotenkin niin naisellisen huolitellun lookin. Tykkään muuten pukeutua ja laittautua ja sit mun kädet on kuin raksamiehellä. :D

 • Reply Marttah Tuesday, August 15, 2017 at 21:29

  Itsellä on tukka ohentunut e-pillereiden lopettamisen jälkeen niin paljon, että tulisi kyllä todella tarpeeseen. :'(

 • Reply Helena Tuesday, August 15, 2017 at 21:33

  Moi,
  kaikenlaisia vippaskonsteja on tullut jo kokeiltua lähinnä hiusten hyvinvointiin liittyen. Nyt käytössä on Nioxin -tuotesarja, jonka pitäisi aktivoida päänahkaa ja virkistää hiustenkasvua. Puolen vuoden käytön jälkeen pakko todeta, että mitään eroa entiseen ei mielestäni ole :D Toivoni alkaa jo olla menetetty, joten monien kulutettujen kymppien jopa satasten jälkeen tämä palkinto olisi oikein mukava piristys tulevaan syksyyn!

 • Reply Adele Tuesday, August 15, 2017 at 21:34

  Mulla on aivan kamalat kynnet! Leikkaan (tai puren🙈) ne aina ihan lyhyeksi koska muuten repee ja sit sattuu😕 kerran ostinkin jotain biotiinia mutta ne maistui niin pahalle että jäi syömättä.

 • Reply milou Tuesday, August 15, 2017 at 21:40

  Kesätuulen, meriveden, auringon ja puutarhassa möyrimisen jälkeen hiukset ja kynnet on kunnon pelastusoperaatiota vailla. ^^ Osallistun arvontaan siis.

 • Reply Anna Tuesday, August 15, 2017 at 21:44

  hiukset kaipaisivat vähän lisäboostia!

 • Reply Anni Tuesday, August 15, 2017 at 21:57

  Todellakin tarvisin!
  3 lapsen opiskelevana äitinä kaikki tuommoinen on pitänyt vain jättää ostamatta..joten kelpais:)

 • Reply 238 Tuesday, August 15, 2017 at 22:02

  Mukana arvonnassa! Omat kynnet ja hiukseni ovat aivan hirveassa kunnossa synnytyksen jalkeen. Sairastuin myos raskauden jalkeiseen tyreodiittiin, jonka takia hiuksia lahti melkoisesti :(

 • Reply annie Tuesday, August 15, 2017 at 22:02

  Etenkin syksyllä ja talvella kynnet haurastuvat ja hiukset ei kai ikinä voi olla liian tuuheat joten mukana!

 • Reply Anniina Tuesday, August 15, 2017 at 22:16

  Voi ei, mäkin olen luullut, että sulla on rakennekynnet! Tajuttoman hyvännäköiset! Osallistun mielelläni arvontaan :)

 • Reply Essiliina Tuesday, August 15, 2017 at 22:17

  Ehdottomasti tulisi tarpeeseen. Oma tukka on muuten paksu ja vahva, mutta imetys (ylläri) vie vähitellen.

 • Reply Sanna Tuesday, August 15, 2017 at 22:18

  Todellakin tarvisi, kynnet varsinkin hoitajan työssä kovilla ! Eli mukana :)

 • Reply Eve Tuesday, August 15, 2017 at 22:26

  Olen yrittänyt kasvattaa hiuksiani, mutta sitä mukaan kun se kasvaa niin se rapisee latvasta. Hiusta lähtee hirveästi ja viemäri on aina täynnä karvoja. Täytyy kyllä alkaa syömään tätä jos edes vähän helpottaisi!

 • Reply Anna Tuesday, August 15, 2017 at 22:30

  Ehdottomasti mukana, biotiini ois omille hiuksille ja kynsille todellakin tarpeen. Kynnet on mulla olleet tosi herkät katkeilemaan heti, jos kasvavat vähänkin pidemmiksi ja hiukset on selkeesti ohentuneet nuoruusvuosista. :D

 • Reply Elisa L. Tuesday, August 15, 2017 at 22:30

  On itselle tuttu tuote ja todellakin toimii! :) Nyt on ollut pari kuukautta taukoa käytössä, joten olisi kyllä taas tarvetta biotiinille. Varsinkin kynnet on päässeet taas melko huonoon kuntoon…

 • Reply Anna Tuesday, August 15, 2017 at 22:36

  Mukana arvonnassa:) Odotan esikoistani ja innostuin tuotteesta luettuani tekstisi, kiva jos sillä voisi pitää hiukset ja ihon hyväkuntoisina imettäessä <3

 • Reply Sanna Tuesday, August 15, 2017 at 22:36

  Oi tämä todellakin tulisi NIIN tarpeeseen! Ihanaa että tämä postaus tuli, olen nimittäin tuskaillut irtoavien hiusteni kanssa älyttömän kauan osaamatta päättää mitä markkinoilla olevista lähtisi kokeilemaan avuksi.. haluaisin kokeilla auttaako tämä vaivaan, hiuksia todella on joka paikassa vaikka kuontalo ei onneksi ole juurikaan ohentunut.
  Ja sitten kynnet.. voi luoja mun kynnet, jos saan ne kasvatettua yhtään pidemmäksi niin saman tien ne halkeilee, katkeilee ja liuskottuu. Ruokavalio mulla on kyllä melkolailla ok kunnossa.

 • Reply Donja Tuesday, August 15, 2017 at 22:37

  Hiukset on hyvässä kunnossa mutta kynnet on huonot. Olisi ihana löytää joku kynsiä kasvattava aine.

 • Reply Maarit Tuesday, August 15, 2017 at 22:46

  Näkisitpä mun kynnet tällä hetkellä.. oli rakennekynnet ja otin ne ite pois. Tartteeko selittää enenpää? Joten tulisi kyllä tarpeeseen :)

 • Reply Anniina Tuesday, August 15, 2017 at 22:57

  Mukana arvonnassa todellakin! Oon syönyt jo pari vuotta ihan Piimax C – biotiinia ja oon kyllä siitäkin löytänyt avun, huomaa selkeästi kuin hiuksia lähtee paljon vähemmän jos ollenkaan ja muutenkin ovat vahvemmat ja kasvavat nopeasti, varsinkin näin otsatukallisena huomaa kyllä kun kuukaudessa tulee reilusti yli sentti :D Mutta kynsiin en ole nähnyt merkittävää vaikutusta ja mun kädet on töissä tosi kovalla joten varmaan ehkä muutenkin kokeilen tätä kunhan tuo purkki on syöty, vaikuttaa tosi lupaavalta ja vähän niinkun laadukkaammalta :)

 • Reply Ava Tuesday, August 15, 2017 at 22:57

  Juu tätä olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan! :)

 • Reply Elina Tuesday, August 15, 2017 at 22:59

  Kyllä kiitos! Hoitoalalla erityisesti kynnet ihan superhuonossa kunnossa ja kun kynsilakkaakaan ei oikeastaan saisi käyttää. Tämä olisi pelastus ❤

 • Reply Annu Tuesday, August 15, 2017 at 22:59

  Hiusten kanssa ei ole ongelmaa, mutta kynnet lohkeilevat joten tätä täytyy testata!

 • Reply Maiju Tuesday, August 15, 2017 at 23:16

  Hiukset ja kynnet kaipaisivat kyllä vahvistusta, joten mukana ollaan! :) Hiukset ovat ohuet ja kynnet liuskoittuvat ja läpikuultavat, joten olisi mukava päästä testaamaan.

 • Reply Ilona Tuesday, August 15, 2017 at 23:20

  Nää tulis tarpeeseen, nimimerkillä kuiva ja katkeileva tukka ja liuskottuvat ja hauraat kynnet :D

 • Reply Annika Tuesday, August 15, 2017 at 23:49

  Tulis ehdottomasti tarpeeseen, kynnet ollu jo monta kuukautta niin huonossa kunnossa ja katkeilevat eikä mikään tunnu niitä vahvistavan :/ myös hiuksia multa lähtee todella paljo pitkäaikaisen lääkkeen vuoksi, joten hiuksetkin kaipaisi vähän apuja :D

 • Reply Kaisa Wednesday, August 16, 2017 at 00:04

  Ehdottomasti mukana!!

 • Reply Elise H. Wednesday, August 16, 2017 at 00:07

  Ehdottomasti tulisi tarpeeseen, varsinkin hiukseni ovat todella ohuet ja niitä irtoaa erittäin paljon. Mukana arvonnassa!

 • Reply Camu Wednesday, August 16, 2017 at 00:08

  Tarvetta olisi! Hiuksia lähtee tällä hetkellä paljon ja haaveilen paksuista kiharoista… Myös kynnet ei oo mulla ikinä ollu vahvat. Kiinnostaisi testata!

 • Reply Suvi Wednesday, August 16, 2017 at 00:15

  MINÄ TARVITSEN! Olen kaiken kuvailemasi vastakohta; hiuksia lähtee suihkussa niin paljon, että jokapuolelta kroppaa saa keräillä märkiä ja takertuneita irtohiuksia. Sama tyynyllä, harjassa ja vaatteissa, ja no oikeastaan ihan joka paikassa. Välillä tuntuu, että karvaa lähtee enemmän kuin meidän dogelta. :D Ja ah nuo rakennekynsien jälkeiset heikot ja liuskottuvat omat kynnet. Yep, that’s me again. Pidennykset ja rakennekynnet toisi toki helpotusta tähän ongelmaani, mutta väliaikaisella ja kalliilla tavalla. Biotiini olisi enemmän kuin vastaus rukouksiini! XD

 • Reply Lotta Wednesday, August 16, 2017 at 00:29

  Kynnet lohkeilee etenkin talviaikaan ihan kamalan näköisiksi; olispa ihanaa, että kynnet näyttäis all year long yhtä hyvältä kun kesällä! Tuo varmasti avittaisi asiaa :) Oon huomannut, että minulta on lähtenyt hiuksia pienen ajan sisällä hirveesti ja koko pää törröttää täynnä vauvahiuksia. Kamalaa. En tiiä onko syynä stressi, huono harja (sen kyllä jo vaihdoin kaiken varalta) vai mikä. Biotiini toisi helpotusta tuohonkin vaivaan.

 • Reply Nannneih Wednesday, August 16, 2017 at 00:29

  Mun kynnet on aina olleet ihan hirveän ohuet ja liukoittuvat, joten mielelläni testaisin josko tästä olisi apua! :)

 • Reply Ronja Wednesday, August 16, 2017 at 00:29

  Mukana, tulisi todellakin tarpeeseen :)

 • Reply Camilla Wednesday, August 16, 2017 at 02:50

  Mukana arvonnassa! Tekisi hyvää varmasti katkeaville
  kynsilleni. Hiuksiakin tuntuu irtoavan taas liikaa…:(

 • Reply Laura Wednesday, August 16, 2017 at 03:01

  Tulisi tarpeeseen! :) Tuntuu et imetys vie hiuksia aika paljon nyt…

 • Reply Resus Wednesday, August 16, 2017 at 05:01

  Varsinkin hiukset tarvitsis vahvistusta, nuorempana niin paksut ja tuuheat hiukset on jostain syystä ohenneet aivan liruiksi

 • Reply Maiju Wednesday, August 16, 2017 at 06:21

  Todellakim tarvitsee lisävahvistusta mun liuskoittuvat kynnet ja blondauksesta kärsineet hiukset! Monia valmisteita oon jo kokeillu, mutta mitään merkittävää parannusta en oo huomannu. Jospa nämä tepsis! :)

 • Reply Jen Wednesday, August 16, 2017 at 06:34

  Täällä eräs joka juuri pyöritteli mielessään palaamista geelikynsiin kun omat on niin hirveässä kunnossa. Tuntikaupalla geelien viilaaminen ja huoltaminen ei kuitenkaan nappaa joten totesin että kai se on vain tyydyttävä näihin helposti katkeaviin ja jatkuvasti liuskoittuviin kynsiin. Tää olis kyllä mahtava jos tää toimis, tulis varmasti mustakin aika nopeasti heidän maksava asiakas. :D Mulla on myös ongelmallinen iho joten josko saisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla :)

 • Reply Suvi nieminen Wednesday, August 16, 2017 at 06:59

  Mun kynnet!! Ikuinenmurheenkryyni! Hauraat ja tosi taipuisat! Jopa peukalonkynsi saattaa taipua nurinkurin! Olisikohan tästä apua ongelmaan?

 • Reply Silja Wednesday, August 16, 2017 at 07:11

  I`m in, tulisi todellakin tarpeeseen!

 • Reply Nina Wednesday, August 16, 2017 at 07:15

  Tarttiisin niin tätä! Kynnet on hauraat ja liuskottuvat ja kynsilakkakaan ei kestä kun max. 2 päivää ja sit kuluu pois. Joudun myös töissä pesemään aika paljon käsiä niin sekään ei auta asiaa. Ois ihanaa päästä kokeilemaan mitä kynsille kävis tän kanssa! Plus jos auttaa myös ihoon niin se on vaan bonusta! :)

 • Reply *Annimiina* Wednesday, August 16, 2017 at 07:26

  Tarpeeseen tulisi, olen itsekin huomannut että biotiinia syödessä kynnet voi paremmin mut kotihoidontuella pienillä tuloilla ollessa biotiini kuuluu nipistettäviin asioihin :P Mut söisin kuurin jos arpaonni osuisi kohdalle :)

 • Reply Ada Wednesday, August 16, 2017 at 07:36

  Etenkin hiukset kaipaisivat vahvistusta!

 • Reply Gigi Wednesday, August 16, 2017 at 07:50

  Synnytin juuri pari viikkoa sitten ja jännittää miten imetys vaikuttaa hiuksiin ja kynsiin, tämä siis tulisi tarpeeseen.

 • Reply Jenna Wednesday, August 16, 2017 at 07:50

  Mukana! Täällä odotetaan vauvaa syntyväksi näillä näppäimillä ja haluaisin mielelläni pitää hiukset päässä myös synnytyksen jälkeen ;)

 • Reply Taiga Wednesday, August 16, 2017 at 07:54

  Tämä tulisi tarpeeseen. Hiukseni ohentuneet stressin myötä. Kynnet myös ohuet ja liuskoittuneet.

 • Reply Marine Wednesday, August 16, 2017 at 07:56

  Minulla on luonnonkihara ja kuiva hiuslaatu. Joka ei myöskään kasva kovin nopeasti, tätä olisi kiv testata ja nähdä saisinko apua hiuksiini. Olen haaveillut pitkistä hiuksista lähestulkoon aina. Myös mieheni on sanonut että olisi joskus kva nähdä sinulla pitkät hiukset. Kynteni ovat liuskoittuvaa sorttia. Tästä voisi myös siihen olla apu.

 • Reply Outi Wednesday, August 16, 2017 at 08:05

  Voi, kyllä todellakin tarvitsee!

 • Reply Jenny Wednesday, August 16, 2017 at 08:07

  Hei! 8 kuukautinen poikani teki minulle juuri sen mistä kaikkia pelotellaan, imetyksen loputtua on hiukset ja kynnet enää muisto vain. Esikoisesta muistan, että tilanne kyllä palautuu ennalleen, mutta pieni lisäbuusti tulisi tällaiselle kärsimättömälle luonteelle todella tarpeeseen :D

 • Reply jonna s Wednesday, August 16, 2017 at 08:55

  Siitä onkin jo vuosia kun viimeksi käytin tätä ja vaikka totesin tuotteeen hyväksi, käyttö on vain jäänyt. Olisipa nyt huikeaa saada tätä taas käyttöön! :)

 • Reply Teija Wednesday, August 16, 2017 at 09:13

  Kyllä kaipaavat. Olen kyllä käyttänyt biotiinia, mutta mielestäni se ei ole vahvistanut kynsiäni, jospa tämä vahvempi tehoaisi. Mukaan arvontaan.

 • Reply TAINA Wednesday, August 16, 2017 at 09:40

  Oi että, tulisi kyllä tarpeeseen, ihailen hyvinvoivia pitkiä kynsiä ja hiuksia, mutta itselläni katkeilevat kynnet tosiaankin tarvisisivat vahvistusta!! Nyt varsinkin kun 50v täyttyy kuukauden päästä.. <3

 • Reply stressailija Wednesday, August 16, 2017 at 09:44

  On tultu stressailtua koko kesä uuden työn kanssa niin ekstrabiotiinit olisi kyllä hyväksi hiuksille!!

 • Reply Aino Wednesday, August 16, 2017 at 09:49

  Tää tulis mulle tarpeeseen😊 Mulla liuskottuu kynnet ihan sikana ja tästä syystä ei pääse kasvamaan. Ois ihana saada hyvinvoivat kynnet

 • Reply Minna Kukkonen Wednesday, August 16, 2017 at 09:53

  Siis niin hyvä sattuma, juuri mietin aamulla, että nyt pitää ostaa jotain, jolla sais nää hiukset kasvamaan. Googletin tän tuotteen ja lueskelin ja päätin, että tätä pitää hankkia. Sit aloin lukemaan sun blogia ja tää oli tässä! Oon niin kyllästynyt, kun hiuksia irtoilee jatkuvasti eikä ne kasva. Vuoden päästä olisi omat häät ja olisi kiva, että sais siihen mennessä edes vähän pituutta. Mukana arvonnassa siis!

 • Reply Jenna Wednesday, August 16, 2017 at 09:56

  Tukka on paksu omasta takaa, mutta kynnet on ihan kauheen hauraat! Töissä tulee läträttyä käsidesiä joka päivä, sekin varmaan vaikuttaa. Pitkät kynnet ei tietenkää saa töissä olla, mutta vahvemmat ois jees. Eikä niin liuskottuvat :)

 • Reply Heini Wednesday, August 16, 2017 at 09:58

  Juu ei olisi haittaa tuosta kynsien ja hiusten vahvistumisesta! Hiuksissa ei niinkään ongelmaa mutta kynnet ovat juuri kuvailemasi liuskoittuvat ja vaativat ylimääräistä biotiinilisää jatkuvasti :)

 • Reply Inka Wednesday, August 16, 2017 at 10:00

  Hiuksia lähtee ja kynnet katkeilevat… liian tuttua! Hiukseni ovat ohentuneet paljon viimeisen vuoden aikana, joten jokin ravintolisä on ollut mietinnässä.

 • Reply Taija Wednesday, August 16, 2017 at 10:03

  Hauraat ja katkeilevat kynteni todellakin tarvitsisivat tätä! <3

 • Reply Vilmaal Wednesday, August 16, 2017 at 10:21

  Tuo tuote tulisi täällä todella tarpeeseen! <3 Mulla on helposti liuskottuvat kynnet, sekä melko ohuet hiukset. Erityisesti kiinnostaisi tuotetta kokeilla sen sisältämän sinkin vuoksi, sillä mun ripset on harventuneet huomattavasti huonon ripsienpidennyskokemuksen seurauksena.

 • Reply Siri Wednesday, August 16, 2017 at 10:26

  Mukana arvonnassa! Tästä olisi varmasti apua hiustenkasvatusprojektiin ja mun kynnet on just sellaset liuskottuvat..

 • Reply SannaMi Wednesday, August 16, 2017 at 10:38

  Ohuet ovat sekä hiukset että kynnet. Mukana siis.

 • Reply Viltsun äippä Wednesday, August 16, 2017 at 10:43

  Kaipaa vahvistusta. Niminerkillä: imetyksen lopettaminen irrottanut hiuksia jäätävän määrän! :S Mukana siis. :)

 • Reply Tuulia Wednesday, August 16, 2017 at 10:47

  Mukana! :)

 • Reply Minna Wednesday, August 16, 2017 at 10:54

  luovuin rakennekynsistä vähän aikaa sitten,joten omat kynnet tarvitsisivat vahvistusta!

 • Reply Katri Wednesday, August 16, 2017 at 11:07

  Hiukset mulla on kyllä aina ollut hyvässä kunnossa mutta kynnet kaipais lisävahvistusta kun ne meinaa töissä aina kärsiä :/

 • Reply Ansku Wednesday, August 16, 2017 at 11:09

  Kynnet kaipaisivat todellakin vahvistusta! Aina lohkeilee ja näyttää rumilta tyngiltä. Sekä ihon kanssa ollut ajoittain ongelmia niin olisi kiva nähdä auttaako siihenkin! :)

 • Reply A Wednesday, August 16, 2017 at 11:16

  Mukana!

 • Reply Sara Wednesday, August 16, 2017 at 11:26

  Heippa!
  Itsekin haluaisin kokeilla, mutta äitini on sen verran kovemmassa tarpeessa, että hänelle menisivät testiin. Toivon, etten ole häneltä perinyt hiuksiani :D Ne ovat niin ohuet ja hauraat, ja katkeavat aina olkapäille asti päästyään. Uskon, että hän ilahtuisi tästä tuotteesta kovasti! :)

 • Reply nellis Wednesday, August 16, 2017 at 11:56

  Mukana<3

 • Reply anna s. Wednesday, August 16, 2017 at 12:07

  Mukana arvonnassa :) Ihania tuotteita :)

 • Reply Marianna Wednesday, August 16, 2017 at 12:18

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Omaan paksut hiukset mutta kynnet ovat olleet aina iso ongelma. Kynteni ovat ohuet ja todella liuskottuvat. Minulla oli ennen geelikynnet, mutta kyllästyin niihin samoista syistä kuin mainitsit. Vahvat kynnet ovat olleet haave minulle koko elämäni ajan.

 • Reply Kaisa Wednesday, August 16, 2017 at 12:21

  Hiusten kasvatusprojekti kaipaisi losäboostia :)

 • Reply Stina Wednesday, August 16, 2017 at 12:44

  Hiukset kamalassa kunnossa ja ohentuneet viimeisen 6 kk aikana huomattavasti, joten kiitos vinkistä. Mukana ollaan arvonnassa :)

 • Reply Tiia Wednesday, August 16, 2017 at 12:44

  Mulla on ennen ollut pitkät ja hyväkuntoiset kynnet, töiden vuoksi joudun pesemään käsiä paljon ja se on vaikuttanut kynsien vointiin. Kynsiä katselee monta kertaa päivässä ja on inhottavaa jos ne ovat epäsiistit. Ja toki hiusten tuuhentuminen olisi ihanaa :) Mukana arvonnassa siis!

 • Reply Mirmir Wednesday, August 16, 2017 at 12:47

  Hiuksia tippuu sen verran että todella tulis tarpeeseen jos nää tehoaa :)

 • Reply Hopsu Wednesday, August 16, 2017 at 12:47

  Mielelläni kokeilisin. Apu olisi tarpeen.

 • Reply Maria Wednesday, August 16, 2017 at 12:53

  Hiuksia on lähtenyt viime aikoina ihan ennätysmäärä, joten tulisi biotiini kyllä tarpeeseen.

 • Reply Tanja Wiberg Wednesday, August 16, 2017 at 13:15

  Oi kyllä! Kynteni on todella hauraat ja hiuksia lähtee paljon. Kokeilisin mielelläni josko tästä olisi apua.

 • Reply Mimmuliini Wednesday, August 16, 2017 at 13:21

  Mahtia! Tarpeellinen juttu, juuri olen miettinyt, kuinka varautua ja estää sulkasato! Nimim. viikon ikäisen tyttövauvan äiti

 • Reply Ansku Wednesday, August 16, 2017 at 13:24

  Ohuet ja irtoilevay hiukset varmasti kaipais biotiinia!

 • Reply juppe Wednesday, August 16, 2017 at 13:38

  Ehdottomasti kaipaavat! Varsinkin hiukset, kun omaan vaalean, ohuen ja kuivan skandinaavisen hiuslaadun.

 • Reply Mari Wednesday, August 16, 2017 at 13:43

  Hiukseni voivat semihyvin, mutta kynnet liuskottuvat ja repeilevät koko ajan :(. Mukana siis arvonnassa!

 • Reply Juuls Wednesday, August 16, 2017 at 13:52

  Kyllä kelpaisi antaa hiuksille vähän lisää kasvuvoimaa! Jos vaikka palaisi sillä entiseen vointiinsa :)

 • Reply Ellu Wednesday, August 16, 2017 at 13:55

  Oletko huomannut tai onko esim. kampaajasi sanonut kiinnittäneensä huomiota siihen, onko jotain eroa havaittavissa myös hiusten latvojen kunnossa? Minulla on jostain syystä lisääntynyt haaroittuminen kovasti ja hiukset tuntuvat olevan paljon useammin parturia vailla… Pohdin jo sitäkin, että voiko kampaajani saksissa olla jotain vikaa ja leikkaavat huonosti hiusta vahingoittaen, mutta voihan syy olla ruokavaliossakin. Joka tapauksessa biotiinin syöminen voisi olla avuksi tähän ainakin itseä kovasti ärsyttävään ongelmaan.

 • Reply Maria Wednesday, August 16, 2017 at 14:07

  Kynnet ja hiukset tarvis kyllä vahvistusta! En ole kokeillut mitään tällaista ravintolisää, mutta hiukset ja kynnet ei ole palautuneet imetyksen jälkeen entiselleen.

 • Reply Riikka L. Wednesday, August 16, 2017 at 14:14

  Nämä tulisivat todella tarpeeseen; työssä käsittelen rahaa joka tuntuu todella vaikuttavan kynsien kuntoon liuskoittamalla ne vaikka kuinka olisi hanskat kädessä. Omaan myös luonnonkiharan tukan ja tätä tulee aika paljon lämpökäsiteltyä joten extra vahvistus ei olisi haitaksi! :)

 • Reply Suvi Wednesday, August 16, 2017 at 14:18

  Tulisi kyllä tarpeeseen täälläkin, etenkin hiukset kaipaisivat vahvistusta! Olisi myös kiva testata, mitä tuote saa ripsissä aikaan :)

 • Reply Miims Wednesday, August 16, 2017 at 14:39

  Oii ehdottomasti hankintalistalle! Mulla on aina ollu helposti katkeilevat kynnet ja hiukset on vuosi sitten vaalennettu mustasta lähes blondiksi, joten kunto on kärsinyt.
  Itsekin imetän ja vaikea sanoa onko imetys vai vaalennus ohentanut tukkaa, mutta on se paljon ohuempi kuin ennen raskautta sekä vaalennusta :D

 • Reply K- Wednesday, August 16, 2017 at 14:41

  Paksummat hiukset ja vahvemmat kynnet kelpaisivat kyllä tännekin! :)

 • Reply Heli Wednesday, August 16, 2017 at 15:09

  Mukana arvonnassa.

 • Reply Hanna Wednesday, August 16, 2017 at 15:19

  Mukana arvonnassa, hiukset ja kynnet tarvitsisivat kyllä vahvistusta!

 • Reply Krista Wednesday, August 16, 2017 at 17:11

  Olisi ihanaa saada hiuksiin ja kynsiin vahvuutta! :)

 • Reply Meikku Wednesday, August 16, 2017 at 18:36

  Mukana arvonnassa. Kynnet ja hiukset hirveässä kunnossa:(

 • Reply Jnita Wednesday, August 16, 2017 at 18:50

  Kynnet minulla on hyvässä kunnossa, mutta hiukset ei! :D

 • Reply Sade Wednesday, August 16, 2017 at 18:51

  Mulla juuri loppui eka 3 kuukauden pakkaus tuota, vielä en ole huomannut merkittäviä tuloksia, mutta haluaisin ehdottomasti jatkaa kokeilua! Omat kynnet on aina olleet surkeat niin toivotaan, että tän avulla tilanne muuttuu :)

 • Reply Maiju Wednesday, August 16, 2017 at 18:58

  Koska en juo maitoa, kynnet ovat surkeat :/ liuskottuvat ja katkeilevat. Olisipa kiva, jos joskus niistä nätit saisi :)

 • Reply Heidi Wednesday, August 16, 2017 at 19:21

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Mulla on aina ollut tosi liuskoittuvat ja hauraat kynnet. Lisäksi olen tässä alkuvuoden, kevään ja alkukesän käynyt rankoissa hoidoissa sairastumiseni vuoksi, jolloin hiukset kokivat kadon. Tälle tuotteelle olisi siis ehdottomasti tarvetta :)

 • Reply Heli Wednesday, August 16, 2017 at 19:23

  Töissä läträän sekä veden, näppäimistön että avainten kanssa, joten omat kynnet liuskottuvat paljon. Lisäksi minulla on vielä siitä outo kynsilaatu, että se hylkii kynsilakkaa. Lisää olisi hyvä kokeilla.

 • Reply Annika Wednesday, August 16, 2017 at 20:00

  Mukana! Kynnet tarvitsisivat kyllä vahvennusta. :)

 • Reply Bella Wednesday, August 16, 2017 at 20:53

  Mukana, olen muutama vuosi sitten menettänyt hiukset kokonaan alopecialle, nyt kyllä olen saanut hiukset takaisin. Olen ikionnellinen jokaisesta hiuksesta jotka olen saanut. Pieni kuntokuuri tekisi varmaan hyvää, siis ehdottomasti mukana.

 • Reply Mansen mimmi Wednesday, August 16, 2017 at 21:08

  Oiiii, oispa kiva kokeilla! En jaksa käydä koko ajan laitattamassa kynsiä, ja se tulee pidemmän päälle kalliiksikin. Biotiinistä olisi varmaan minulle kovasti hyötyä! Joten ehdottomasti mukana!

 • Reply Enma Wednesday, August 16, 2017 at 21:22

  Voi kyllähän se olisi taas uuden kuurin paikka! Olisivat kynnet vahvoina ja kestävinä talven ihania tummia lakkoja varten…

 • Reply carrie Wednesday, August 16, 2017 at 21:32

  i´m in!

 • Reply Hann Wednesday, August 16, 2017 at 21:42

  Kynteni kaipaisivat ehdottomasti vahvistusta; stressatessani pahana tapana on pureskella ja repiä niitä. Tämä varmasti auttaisi kasvatusprojektissa.

 • Reply Emilia Wednesday, August 16, 2017 at 22:59

  vahvistusta ehdottomasti kaivataan joten mukana ollaan! :)

 • Reply xod Wednesday, August 16, 2017 at 23:22

  Todellakin kaipaisi :D

 • Reply Satuli Wednesday, August 16, 2017 at 23:45

  Todellakin mukana, rakennekynsien jälkeen omat kynnet ovat kärsineet ja liuskoittuneet :/

 • Reply Katjah78 Wednesday, August 16, 2017 at 23:49

  Mukana. Harrastan judoa, jossa kynnet ja hiukset on aika kovilla. Kynnet pidän lyhyinä, silti ne kärsii :(

 • Reply Venla Aunola Thursday, August 17, 2017 at 00:33

  Olisi kiva voittaa kun pitkään jo miettinyt kyseisen tuotteen ostamista mutta aina jotenkin sitten jäänyt.. :)

 • Reply Reetta Thursday, August 17, 2017 at 03:34

  Voi kyllä, erityisesti tukka kaipaisi vähän voimia. Kiinnostaa myös auttaisiko biotiini minunkin ihoa.

 • Reply jaanaca Thursday, August 17, 2017 at 06:06

  Kynteni tosiaan tarvitsivat vahvistusta. Ja miten niitä hiuksiakin taas kerääntyy harjaan. Mukana arvonnassa.

 • Reply Elisa Thursday, August 17, 2017 at 06:56

  Olisipa ihana jos arpaonni osuisi kohdalleni! On meinaan hiukset niin hauraassa kunnossa että saa vähän liian tiuhaan tahtiin suihkun lattiakaivoa tyhjennellä ettei ihan tukkoon menisi 🙄

 • Reply Ninni Thursday, August 17, 2017 at 08:10

  Söin aikaisemmin kuurin, ja kynnet oli parhaassa kunnossa ikinä! Lopetin, ja nyt taas kynnet liuskottuu ja odotan millon lisä alkaa taas vaikuttamaan ja näkymään kynnissä…

 • Reply Kukkis Thursday, August 17, 2017 at 08:25

  kiva arvonta, mukana ollaan. ei olisi pahitteeksi saada tätä kuontaloa tuuheammaksi. lisäksi tukkaa lähtee välillä tosi paljon suihkussa ja harjatessa.

 • Reply Emmi Thursday, August 17, 2017 at 09:58

  Lähdin välittömästi lukion päättymisen jälkeen työelämään, minkä jälkeen hiuksia on alkanut irtoamaan aivan naurettavan paljon. Johtuu varmaan siitä, että stressitaso ei ole opiskelujen ja työn välissä päässyt kertaakaan laskemaan kunnolla ja on tullut viipotettua viimeiset puoli vuotta paikasta toiseen, mikä tietenkin on vaikuttanut esim. ruokavalioon (tai sen puutteellisuuteen). Tää tulisi niin suureen tarpeeseen, koska en mielellään halua pehkostani luopua 19-vuoden “kypsässä” iässä.

 • Reply tiiu Thursday, August 17, 2017 at 10:41

  Kyllä kaipaavat vahvistusta!

 • Reply Kärkkäinen Riikka Thursday, August 17, 2017 at 11:35

  Mukana arvonnassa.

 • Reply Maija Thursday, August 17, 2017 at 12:40

  Kynnet todella kaipais vähän vahvistusta, mukana arvonnassa siis!

 • Reply Tiin Thursday, August 17, 2017 at 13:20

  Kynnet ja iho tarviis kyllä vahvistusta.

 • Reply Miuku Thursday, August 17, 2017 at 16:39

  Kyllähän näille olisi tarvetta! Juurikin olen manannut, kun nyt alkuraskaudesta kynnet on jotenkin tosi helposti halkeilevat ja niihin tulee pieniä koloja, joihin sitten kaikki vaatteet jää kiinni ym. Samalla luulen että tuo decoltee-alueen iho on nyt jostain raskaushormoneista ottanut itseensä, kun on jatkuvasti täynnä näppyä ja vaikeuttaa ihan minkä tahansa paitojen käyttöä, kun näyttää oikeasti tosi epäsiistiltä :( Biotiinilla olen itse saanut joskus myös hiukset ja kynnet parempaan kuntoon, mutta näissä taitaa olla vähän enemmän jytyä verrattuna siihen perus biotiiniin?

 • Reply NellaM Thursday, August 17, 2017 at 16:55

  Kyllä kaipaavat, kynnet varsinkin!

 • Reply Jenny Thursday, August 17, 2017 at 16:58

  Tarvetta olisi! Tuntuu, että aina kun hiuksia harjaa jää kamalasti hiuksia. Kynnetkin liuskottuvat aivan liian paljon. Joten palkinto olisi enemmän kuin taroeen täällä!

 • Reply Maria Thursday, August 17, 2017 at 17:17

  Kiinnostuin erityisesti tuosta tuotteen ihon kunnon vaikutuksesta parempaan, joten mukana arvonnassa!

 • Reply Manna Miettinen Thursday, August 17, 2017 at 20:06

  Jotenkin tuntuu että tämän auringottoman kesän jälkeen kynnet ja hiukset kaipaisivat jotakin avustusta

 • Reply hilkka Thursday, August 17, 2017 at 20:27

  Iholle tekisi varmasti hyvää! Mukana :)

 • Reply sky Thursday, August 17, 2017 at 21:14

  Ehdottomasti mukana! Kiinassa asuminen (ilmeisesti saasteet) teki jotain mun hiuksille eivätkä ne ole vieläkään toipuneet entiseen tuuheuteensa.

 • Reply klaara Thursday, August 17, 2017 at 21:14

  Kynsien haurausuuteen ja lohkeiluun tarvitsisin apua. Pahitteeksi ei olisi vaikka hiuksetkin paksuuntuisivat.

 • Reply MR Thursday, August 17, 2017 at 21:45

  Mukana arvonnassa! Tarpeeseen tulee :)

 • Reply Suski Thursday, August 17, 2017 at 21:50

  Todellakin. Kynnet on muuten ok mutta kun katkeavat niin katkeaa tosi syvältä, niin että veri valuu. Hiukset taas on niin jonkun avun tarpeessa. JOten mukana ollaan

 • Reply Hammma Thursday, August 17, 2017 at 22:30

  Mukana. Kynnet tarvii aina vahvistusta :)

 • Reply Helena Friday, August 18, 2017 at 08:38

  Mukana arvonnassa! :)

 • Reply Tiina Friday, August 18, 2017 at 09:48

  Mulla on liuskottuvat kynnet joten tuo tulisi tarpeeseen

 • Reply Minttu-Maaria Friday, August 18, 2017 at 10:34

  Tälle olisi aivan ehdottomasti tarvetta :) kynnet ovat kesän jäljiltä aivan kaameassa kunnossa!

 • Reply Johanna Friday, August 18, 2017 at 11:16

  Mukana! Mulla lähtee ihan älytön määrä hiuksia, ihmettelen miten voi olla päässä enää mitään jäljellä :D Mies kysyi yksi päivä että mitä teen suihkussa kun sitä on katossakin :D En tiedä mistä johtuu mutta on kurjaa :/ Kynnet kaipaa myös vahvistusta, on epätasaiset ja lohkeaa helposti.

 • Reply Sannis Friday, August 18, 2017 at 12:27

  Mukana arvonnassa! Mulla erityisesti hiukset kaipailisi vahvistusta.

 • Reply piitu Friday, August 18, 2017 at 13:02

  Mukana!

 • Reply Laura Friday, August 18, 2017 at 13:57

  Täällä yks imettävä äiti, jonka hiukset ja kynnet voi ihan yhtä hyvin nyt kuin ennen raskauttakin, vaikka mitään ravintolisää en syö. Iho taas on ollut jo kauan huonossa kunnossa ja olisi kiva kokeilla, auttaisiko nämä siihen 😊

 • Reply Mari Friday, August 18, 2017 at 15:46

  Pitkään olen miettinyt josko kokeilisi ko tuotetta, koska omat kynnet ovat niin heikot. Kasvavat kyllä hyvin mutta liuskoittuvat ja katkeilevat helposti.

 • Reply Jennaa Friday, August 18, 2017 at 16:23

  Mukana arvonnassa! Olisi kiva testata tehoa mun kuivaan tukkaan ja ihoon varsinkin nyt kun kohta alkaa taas viiletä ilmat ja iho kärsii.

 • Reply anneee Friday, August 18, 2017 at 20:47

  Kyllä kaipaisi vahvistusta ja joskus olen kyseistä tuotetta käyttänytkin. :) Stressi ja raskaudet itsellä vaatineet veronsa.

 • Reply Noora Friday, August 18, 2017 at 21:03

  Jotain tämmösiä on ollut tarkoitus kokeilla, mutta ikinä ei oo tullut testattua. Mulla on kynnet huonossa kunnossa, lohkeilee eikä oikein kasva. Hiuksia myös tuntuu lähtevän jonkun verran.

 • Reply Jenni Friday, August 18, 2017 at 21:51

  Tässä kilpirauhasen toiminnan kanssa kamppaillessa on semmonen tuppo tukkaa lähteny päästä, että tulis tabut tarpeeseen :) Kynsien liuskottuminen on myös ainainen ongelma.

 • Reply sarita Friday, August 18, 2017 at 22:33

  Vahvistusta kaipaavat! Minulla myös kilpirauhasen vajaatoiminta.

 • Reply ansu88 Friday, August 18, 2017 at 23:32

  Mukana arvonnassa.

 • Reply minni Saturday, August 19, 2017 at 03:19

  Oi kuulostaa hyvältä, olisipa kiva testata. Olen mukana arvonnassa!

 • Reply Mervi Saturday, August 19, 2017 at 07:48

  Kiinnostais kyllä todella auttaisko helposti katkeavien ja lohkeilevien kynsien kanssa :)

 • Reply manna Saturday, August 19, 2017 at 15:03

  Mukana arvonnassa:)

 • Reply Mallu Saturday, August 19, 2017 at 19:07

  Mulla on tuota kaapissa, mutta voi kun muistaisi päivittäin ottaa. Kröhöm ehkä pari päivää muistan ja seuraavan kerran parin kk päästä, hups. Hiuksia lähtee nimittäin älyttömästi ja on jo lähtenyt pari vuotta. Uusiakin onneksi kasvaa, vaikka tyhmiltä näyttävätkin sellaiset törröttävät vauvahiukset :D

 • Reply Jonna Saturday, August 19, 2017 at 19:10

  Todellakin mukana arvonnassa! Kynnet kovilla töissä ja vahvistus ei olisi pahitteeksi hiuksillekaan:-) mielenkiintoista olisi myös kokeilla onko vaikutusta oman ihon kuntoon!

 • Reply Jaaana Sunday, August 20, 2017 at 06:38

  Mukana arvonnassa! Minulla vaikuttaisi kuvailemasi perusteella olevan juuri sellaiset kynnet, kuin sinulla ennen. Tulisi siis tarpeeseen ❤

 • Reply Essi Sunday, August 20, 2017 at 09:30

  Todellakin mukana hauraine ja liuskoittuvine kynsineni sekä ohuine hiuksineni :D

 • Reply Milla Sunday, August 20, 2017 at 10:13

  Kyllä ainaki kynnet kaipais jotai lisäravinteita ku liuskottuu ihan jatkuvasti ja alkaa ärsyttää kun niitä olisi tarkoitus kasvattaa.. Joten olisi kiva saada tämä tuote testiin ja katsoa, olisiko siitä mitään hyötyä :)

 • Reply H Sunday, August 20, 2017 at 11:55

  Mukana! Pitkään jo pitänyt kokeilla koska hiukseni ovat kuivat ja luonnonkiharat ja kaipaavat ehdottomasti vahvistusta :)

 • Reply Alina Sunday, August 20, 2017 at 12:26

  Mukana arvonnassa :) Olen käyttänyt tuotetta ennenkin hyvin tuloksin, nyt vain päässyt loppumaan kaapista.

 • Reply HeidiKaroliinaA. Sunday, August 20, 2017 at 23:05

  Mukana arvonnassa!

  Mun kynnet varsinkin kaipaisi biotiinia, koska ne liuskottuu todella ikävästi :/

 • Reply Virpi Friday, August 25, 2017 at 00:24

  Kynnet mulla on aina ollut hyvässä kunnossa, mutta samaa ei todellakaan voi sanoa hiuksista. Hiukset tarvitsisivat kyllä kaiken mahdollisen avun hyvinvointinsa tueksi.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post