9

      

Arvatkaa mitä? Mungolife on tänään jo yhdeksän vuotta vanha! Herrajumala miten nopeasti aika meneekään ja on ihan käsittämätöntä, että kaikkien aikojen ensimmäisestä postauksestani on jo yhdeksän vuotta! Rantapallon alla bloggaamistakin on jo kohta seitsemän vuotta takana ja Mungolife tuntuu todella arkiselle ja arkeen kuuluvalle jo tätä nykyä. Vaikea elämää olisi kuvitella ilman Mungolifea, suoraan sanottuna :) On ihan mieletöntä ajatella, että osa teistä on ollut mukana jo lähes yhdeksän vuotta lukien ajatuksiani ja edesottamuksistani.

Vetää kyllä sangen hiljaiseksi jopa tämän naisen, kun mietin, miten paljon kaikkea vuosien varrelle mahtuu. Maailmanympärimatkaa, ulkomailla asumisen vuosia, oman vaatemalliston suunnittelu, mielettömiä matkoja ja upeita tilaisuuksia. Kaikkea kaunista ja ihanaa. Vaikka välillä blogimaailman ympärillä pyörivä negatiivisuus meinaa viedä uskon ihmiskuntaan, näin yhdeksän vuoden kohdalla kaiken ihanan ja positiivisen määrä on niin overwhelming, että ei osaa edes ajatella mitään negatiivista! On tää ollut aikamoinen matka ja olen äärimmäisen onnellinen, että tasan yhdeksän vuotta sitten lähdin tähän kyytiin ja olen jaksanut kurvailla mutkista huolimatta. 

Tämä alkoi päiväkirjamaisena tapana kertoa päivästäni ja päivän asuistani ja nyt se on kanava, jolla pyrin tuomaan omaan ja muiden päiviin iloa ja inspiraatiota. Kauniita asioita ja hetkiä. Blogi on laajentunut koskemaan vähän kaikkea, matkustamisesta ruoanlaittoon ja vauvanhoidosta muotiesineisiin. Blogi on elänyt ja muuttunut minun mukana.  En ollut edes kahtakymmentä aloittaessani ja kohta kolkutellaan jo kolmeakymmentä. Ei tästä mene kuin silmänräpäys ja blogikin jo siirtyy seuraavalle vuosikymmenelle. Sitä pitää kyllä sitten ensi vuonna juhlia ihan kunnolla! En enää muista, mikä oli alkuperäinen suunnitelmani blogille, mihin näin sen johtavan tai menevän. Niin se vaan on mennyt kuin itsekseen eteenpäin ja päätynyt nyt tähän. Tässä ollaan tänään, enkä oikein osaisi kuvitella muutakaan. Mä olen muuttunut Anna Vanhasesta Anna Pastakiksi vuosien aikana, mutta Mungo-Annana olen ollut jo kohta kolmasosan elämästäni. Aika mieletöntä.

Kiitos kaikille teille siitä, että olette olleet mukana ja olette toivottavasti sitä jatkossakin. Musta on aina ihana näin merkkipäivän kunniaksi kuulla, kauanko te olette olleet mukana? Ja koska toivon voivani jatkossakin tuottaa mahdollisimman hyvin lukijoitani insoiroivaa sisältöä, niin kertokaa ihmeessä, mikä on ollut mieleenpainuvin postaus? Kiitos kaikille tähän mennessä kuljetusta matkasta, on sitä kestänyt viikon tai yhdeksän vuotta ♥

Kiitos! ♥

38+

You Might Also Like

92 Comments

 • Reply Jemina Monday, August 7, 2017 at 19:44

  Hei Anna,

  mä olen ollut mukana suunnilleen 8 vuotta.
  Kiitos blogistasi! Se on antanut mulle juurikin sitä inspiraatiota ja aivojen nollausta.
  <3

 • Reply Martina Monday, August 7, 2017 at 19:46

  Mä oon lukenut Mungolifea ihan sieltä ekoista postauksista asti, muistan kun löysin sun blogin joskus Saaran Tiptoesin kautta :) Silloin teillä molemmilla taisi olla sivupalkin lukulistoilla suunnilleen vaan toistenne blogit :D Uskomatonta kyllä kuinka kauan oon seurannut sun elämää ja mitä kaikkea oon sun kautta päässyt “katsomaan”: Australia, Simba, Lontoo jne jne.. ja nyt Kuopio/Lempäälä ja vauvajutut! :)

  • Reply Martina Monday, August 7, 2017 at 19:47

   Ja maailmanympärysmatka Vince Neil’eineen! :)

 • Reply jenny Monday, August 7, 2017 at 19:51

  Mukana on oltu ainakin 8 vuotta ja edelleen postauksesi ovat lemppareitani! 😊

 • Reply V Monday, August 7, 2017 at 19:51

  Mä en muista miten kauan oon seurannut. Kauan joka tapauksessa, koska musta tuntuu että Mungolife on ollut mukana koko mun teini-iän. Oon nyt 21v ja sun juttujen seurailu tuntuu ihan siltä, kun lukisi ystävän postauksia.

  Muistan vaan että aloin seuraamaan sua kesällä ja muistan sun ekan asun, jonka näin. Sulla oli valkonen t-paita printillä (ehkä bändipaita?), farkkushortsit ja pitkävartiset gladiaattorisandaalit. Asuit silloin vielä Valtterin kanssa yhdessä, mutta en pysty muistamaan oliko Simba jo silloin teillä. Luulen että oli. Kauan on siis tullut seurailtua ja toivottavasti vielä pitkään saan seurata.

  Onnea Mungolife ja onnea Anna ❤️

  • Reply V Monday, August 7, 2017 at 19:52

   Niin ja hei! Korkokenkäkoulu on jäänyt elävästi mieleen! Sen paluuta odotellessa ;D

 • Reply Jasmin Monday, August 7, 2017 at 19:53

  Luulen että aloin lukemaan blogiasi 2013/2014 aikana ja siitä asti olen ollut lukija. Pidän tyylistäsi kirjoittajana ja elämän asenteestasi. Olen todellakin saanut inspiraatiota ja iloa jokaisella lukukerralla. Paras postaus oli varmaan kun kerroit odottavasi Dantea. Se oli ihana ja niin kauniit kuvat ja liljat ovat jääneet mieleeni ☺ onnea mungolife 9.v !

 • Reply Milla Monday, August 7, 2017 at 19:58

  En muista tarkkaa vuotta, mutta löysin blogisi niihin aikoihin, kun olit lähdössä Australiaan. Koukutuin välittömästi. Siitä asti olen ollut mukana lähes päivittäin. :)

  Toivotan paljon onnea ja lisää vuosia Mungolifelle!

  Kiitos Anna <3

 • Reply Aliisa Monday, August 7, 2017 at 19:58

  Oon ollut mukana suurinpiirtein siitä asti, kun muutitte Ausseihin. Jostain syystä ne postaukset siitä sun ja Merin mehudetox-kokeilusta on jääneet mieleen :D
  Kiitti blogista, joka on inspiroinut ja ilahduttanut muakin vuosikaudet, vaikka olen sua melko tarkalleen 10 vuotta nuorempi! Joku sun kirjoitustyylissä vaan vetoaa:)

 • Reply S Monday, August 7, 2017 at 20:03

  Oon sun kanssa saman ikäinen ja melko alusta seuraillut, välillä vähemmän kun oma elämä oli niin erilaista, nykyisin se on taas melko samanlaista joten oon seurannut enemmän :) Muistan hämärästi ekan postauksen jonka luin, asuit opiskelija-asunnossa silloisen poikaystävän kanssa ja asukuvissa oli jotain seepra-tai eläinkuosista, ja muistaakseni samassa postauksessa kertoilit auton ostosta/huollosta tms. Aprillipäivän Dubaimies-huijaus ja korkokenkäkoulu (siitä kun joskus vielä näkis pätkän :D) on jääneet kaikkein kirkkaimmin mieleen! Kuitenkin, blogien lukeminen on about 10 vuotta ollut mun pikku pahe, joka on piristänyt ja tuonut pikku “pakohetkiä” opiskelukiireiden, myöhemmin työstressin ja elämän pienten ja suurten mullistusten keskellä. Kiitos blogista, toivottavasti jatkat vielä pitkään :)

 • Reply Heidi Monday, August 7, 2017 at 20:03

  Törmäsin blogiisi v 2010 kun hain oikikseen ja etsin lukuvinkkejä. Muistan nähneeni sut kerran fuksivuonna oikiksen käytävillä ja olin ihan että wau, mungo-Anna! Pian sen jälkeen lopetitkin oikiksen – omat polkuni sen jälkeen on olleet (pelottavan) samanlaiset: oikis jäi kesken, muutin ulkomaille tekemään toista tutkintoa, asuin muutenkin ulkomailla hetken, ennen kun nyt muutin pienehköön kaupunkiin Suomessa!

  Kommentoin ihan tosi harvoin, mutta nyt tuli semmonen hetki että ehdottomasti kommentoitava! Aussivuoden postaukset jääneet mieleen, samaan aikaan pohdin ite oikiksen lopettamista ja sain uskoa sulta, että oikiksen jälkeen on elämää – päivääkään en oo katunut, että päätin seurata sydäntä ja jättää ne opinnot!

 • Reply Jutta Monday, August 7, 2017 at 20:09

  Voi ihanaa, paljon onnea 9-vuotiaalle! Itse olen hypännyt kyytiin noin kahdeksan vuotta sitten, lähes tulkoon koko matka on siis mukana kuljettu. Muistan vieläkin, kuinka silloin alkuun jotkut postaukset saivat vihastumaan, mutta joku kuitenkin kiehtoi niin kovasti, että aina piti tulla katsomaan näkyykö uusia postauksia :D Aussien matkan aikaan lopulta aloin aktiivisesti seuraamaan. Mielestäni blogisi on tällä hetkellä ehdottomasti parhaimmillaan ja luen lähes jokaisen postauksen ajatuksen kanssa ja nykyisin olen monissa asioissa hyvin paljon samaa mieltä ja saan postauksista paljon inspiraatiota omaan elämääni. Hassuahan on, että muotijutut eivät ole ikinä oikein kiinnostaneet ja olenkin ilahtunut, että blogi käsittelee nykyisin niin laajasti monia asioita. Näiden vuosien aikana olen jättänyt yhden käden sormilla laskettavan määrän kommentteja, mikä on hyvin harmi, sillä sinä olisit ne kyllä ansainnut. Kiitos kaikista näistä vuosista, toivottavasti matka jatkuu vielä! :)

 • Reply Eve Monday, August 7, 2017 at 20:13

  Olen seurannut jostain korkokenkäkoulusta asti, eli melko kauan :) mieleenpainuvimmasta postauksesta en osaa sanoa, ekana ehkä tulee mieleen vauvauutiset.. muutenkin tykkään lifestylepostauksista, muotijutut eivät niin kiinnosta, mutta selailen kyllä nekin

 • Reply Hensski Monday, August 7, 2017 at 20:17

  Oon aloittanut seuraamisen silloin kun teit videon miten korkkareilla kävellään rappusia :D Kiitos näistä vuosista 😊

 • Reply Esssim Monday, August 7, 2017 at 20:20

  Aloitin silloin kun olit Australiassa 😊 mieleenpainuvinta on ollut raskaudesta kertominen! 😊 on jotenkin ollut jännittävää seurata ja saada inspiraatiota täysin tuntemattoman ihmisen elämästä 😉

 • Reply Erika Monday, August 7, 2017 at 20:22

  Oon ollut mukana vuodesta 2009 eli noin kahdeksan vuotta! Melkein koskaan en kommentoi, mutta jokaisen postauksen kuitenkin luen. Kiitos Anna tästä blogista :)

 • Reply Iippu Monday, August 7, 2017 at 20:22

  Veikkaan, että oon kans joku 7–8 vuotta lueskellut, välillä enemmän ja välillä harvemmin. Apua! :D Eka postaus, minkä muistan, oli asukuvat, joissa sulla oli jotenkin tuunattu Mötley-paita ja suorat hiukset. Onnea 9-v blogille!

 • Reply Johku Monday, August 7, 2017 at 20:23

  Eksyin ensimmäisen kerran sun blogiin kun luin Tara Banxxin blogia ja he oli olleet sun Mötley bileissä. Aattelin et nainen, joka pitää Mötley-bileet on tutustumisen arvoinen. Siitä asti oon keskeytyksettä blogia seurannut :)

 • Reply Moikkelis Monday, August 7, 2017 at 20:37

  Täällä since 2010 😅 melkeen alkuajoilta siis ja vitsi kuinka siistiä oli ku pystyin lukee läpi kahden vuoden kirjoitukset! Nyt kun aktiivisimmin seuraa ei enää oo arkistoissa “kamaa”, no onneks blogeja on kaksi yhdessä 😅 btw teidän baby on niiiin söpö❤

 • Reply Noora Monday, August 7, 2017 at 20:38

  Muistan vielä elävästi postauksen, jolloin aloin seuraaman sinua. Olit silloisen poikaystäväsi kanssa Serenessa viettämässä kesä päivää. Taisit silloin videoida hurjat laskut ja sinulla oli päällä värikkäät leopardi- bikinit. xD Aikaa on siis kulunut, ja paljon. Siitä asti olen seurannaut sinun matkaasi, seikkailujasi maailmalta, ihaillut kasvavaa laukku kokoelmaasi ja kuinka olet ansainnut ihastuttavan perheen.

 • Reply Annam Monday, August 7, 2017 at 20:43

  Aikalailla alusta asti olen seurannut! 😊 Itse täysi-iän kymnyksellä silloin ja korkokenkäkoulu sai kiinnostumaan ! varsinkin kaikki ulkomaanseikkailut on olleet mukavaa luettavaa. Nyt kiinnostaa eniten jutut äitiydestä ja pienestä poijastasi, kun itsellä täällä 1.5v poika, eli aika samaa elämäntilannetta elellään. 😊

 • Reply Sirpa Monday, August 7, 2017 at 21:03

  Hymm..asuit kai vielä Koivukylässä kun aloin blogia lukemaan. Sulla oli aina joku mekko/tunika+tiukat housut/sukkikset ja korkeavartiset saappaat. 😀 Usein kuvattu sisätilassa. 😊 Mikähän vuosi se oli, en muista. 😀 Sun takia mustakin on nykyisin ihan ok laittaa nelinumeroinen summa esim. laukkuun!!!! 😂 Oli myös hauskaa, että kun itse tulin äidiksi 7/16 meni tovi ja nyt voinkin lukea myös sinun vauva-arjesta. 😊

 • Reply Tiina Monday, August 7, 2017 at 21:04

  Varmaan tuon 7 1/2 – 8- vuotta oltu matkassa mukana. Oletkin varmaan ainoita blogeja mitä luen heti kun uusi postaus näkyy. Kovasti pidän kirjoitus tyylistä ja siitä, että tekstiä on paljon eikä nyky blogien tyyliin kahta riviä. ;)

  Onnea Mungolifelle siis, toivottavasti juttuja saisi lukea vielä pitkään. :)

 • Reply Kristiina Monday, August 7, 2017 at 21:16

  Olen lukenut blogiasi hyvin alkuajoista saakka, ehkä noin vuodesta -09. Tämä on ollut lemppariblogini alusta saakka! Juurikin kauniiden kuvien ja asujen takia. Elämänvaiheitasi on ollut todella mielenkiintoista ja inspiroivaa seurata. On ollut mahtavaa nähdä, että kun on intohimoa, voi saada elämäänsä huikeasti asioita, jotka ovat itselle ihania. Siltä sinun elämäsi on näyttänyt, vaikka tietysti olet jättänyt varmaan hirveän paljon asioita kirjoittamattakin. Minulle blogisi on ollut kuin kaunis ja mielenkiintoinen naistenlehti, jota lukiessa saa rentoutua ja upota jonkinlaiseen haavemaailmaan, mutta samalla jotenkin tosi kodikas, kun olet ihan aito ihminen siellä etkä pelkkä kiiltokuva. Olen tykännyt kovasti siitä, kuinka olet tuonut syvempiä ajatuksiasi asioista esiin uudella tavalla viime aikoina, ehkä johtuen äidiksi tulostasi. Pidän siitä, kuinka monelta kantilta pyrit katsomaan asioita ja mielipiteesi ja näkemyksesi ovat niin hyvin perusteltuja. Olen myös tykännyt vauvablogistasi, sillä itselläkin alkavat vauvakuumeet kolkutella ovelle… :D Parasta postausta en osaa nimetä, ekana tuli mieleen se korkokenkäkoulu, kun sitä usein täällä kommenttikentässäkin muistellaan :)
  Saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta blogistasi on ollut minulle iloa myös silloin, kun olen krooniseen tautiin sairastumisen jälkeen voinut huonoimmin. En ole jaksanut tai kyennyt tekemään juuri mitään silloin, joten pakeneminen tuttuun, mutta jatkuvasti uudistuvaan blogiisi on tuottanut kauniita valonpilkahduksia ja hetkellistä irrottautumista omasta arjesta. Toki olen muutamia muitakin blogeja silloin lukenut, mutta oot mun suosikki, sun postauksia eniten odotan :D <3

 • Reply Kia Monday, August 7, 2017 at 21:18

  Mukana pysytty ainakin se kahdeksan vuotta, mutta varmasti lähelle menee koko blogin olemassaoloa. Hauskaa on ollut seurata elämäsi vaiheita ja kuinka sopivasti saan pian esikoiseni, joten vauvajutuista on ollut paljon hyötyä.

 • Reply Sara Monday, August 7, 2017 at 21:39

  Minä olen seurannut blogiasi vuodesta 2014 lähtien. Olen sinua melkein 20 vuotta vanhempi, ja tykkään lukea blogeja laidasta laitaan. Sinun blogissasi kiinnostavat eniten sellaiset pohdiskelevammat postaukset. Jaat minusta juuri sopivasti elämääsi ja mietteitäsi täällä, ja sitä on kiva lukea! Onnea 9-vuotiaalle!

 • Reply Juno Monday, August 7, 2017 at 22:13

  Minä hyppäsin blogisi mukaan melkolailla tasan 7 vuotta sitten, kun muutin ensimmäiseen omaan asuntooni elokuussa 2010 ja etsiskelin iltojeni ratoksi uusia blogeja luettavakseni. Lähes kaikki muut silloin löytämistäni blogeista ovat jääneet pois lukulistalta jo ajat sitten, mutta Mungolifea olen seurannut lähes päivittäin kaikki nämä vuodet. Minulle blogisi on inspiraation lähde ja nyt kun asiaa ajattelen, olen tutustunut kauttasi myös moniin nykyisiin suosikkibrändeihini, kuten Balmuiriin, joiden huiveja en vaihtaisi enää mihinkään. Luulen, että juurikin mainitsemasi sisällön monipuolisuus on pitänyt mielenkiintoni yllä kaikki nämä vuodet. Blogisi on muuttunut ja kypsynyt sinun mukanasi ja niin kuuluukin. Blogisi historian mieleenpainuvin postaus ei edusta millään tavalla sisältöä, jota toivoisin jatkossa lukevani, sillä minun mieleeni on jäänyt postauksesi tyrmäystippoihin päättyneestä illasta Barcelonassa. Muistan järkyttyneeni tapauksesta melko paljon ja lukeneeni kyseisen postauksen monta kertaa, vaikka oletkin minulle ihan vieras ihminen. Ehkä aihe tuli jollain tavalla lähelle, kun itsekin olin melko huolettomasti matkusteleva ja luottavainen nuori nainen. Olen melkein saman ikäinen kuin sinä, joten blogisi aiheet osuvat monesti yksiin oman elämäntilanteeni kanssa. Ja vaikka esimerkiksi vauvapostaukset eivät tätä kategoriaa edustakaan, huomaan silti silmäileväni silloin tällöin Mungobabynkin puolelle.

  Viime aikojen postauksista mieleeni on jäänyt ilmoituksesi Lempäälään muutosta, sillä asun itse ihan vieressä Tampereella. Toivottavasti sinä ja perheesi viihdytte näillä nurkilla! Ehkä joku päivä törmään sinuun ja pääsen kertomaan lukijan terveiset ihan kasvotustenkin :) Mutta sitä odotellessa, kiitos näistä vuosista ja aina yhtä kiinnostavasta sisällöstä blogissasi!

 • Reply rar Monday, August 7, 2017 at 22:13

  Mukana on oltu aika alusta asti. Elävänä mielessä korkokenkäkoulu ja leopardikuosi :D jostain syystä ne sun ja merin rantakuvat ja auton avaimen hukkaaminen (?) on jäänyt mieleen. Anyways, jatka samaan malliin!

 • Reply Ninnu Monday, August 7, 2017 at 22:15

  Kaheksan vuotta suunnilleen perässä hiihdetty. Vähän spookya lukea niin kauan tuntematttoman päiväkirjaa. Kotiäitivuosina vieraassa kaupungissa mungolife oli kaivattu kaveri ja aikuisten juttu.

 • Reply Anna IV Monday, August 7, 2017 at 22:23

  Onnea pitkästä bloggariurasta!

  Seuraan muutamia suomalaisia blogeja, mutta sinun blogistasi luen myös tekstit, muista katson vain kuvat. Jollain vaikeasti selitettävällä tavalla onnistut välittämään hyvin aidonoloisen kuvan elämästäsi ja itsestäsi. Tai sitten vain ollaan samalla aaltopituudella ja juttusi kolahtavat siksi.

  Menestystä blogillesi jatkossakin!

 • Reply Virpi Monday, August 7, 2017 at 22:30

  Paljon onnea Anna, upea saavutus! <3 ☺
  Olen kulkenut mukanasi reilut seitsemän vuotta. Muistan kun kerroit siirtyväsi bloggaamaan Rantapallon alle, ja muistan asuntosi ihanan vaatehuoneen ennen kuin muutit Australiaan. Muistan myös kuinka minua harmitti kun loukkasit jalkasi laskettelureissulla juuri ennen muuttoasi Ausseihin.
  Vaikka olen aina tykännyt lukea kaikkea kirjoittamaasi mielipidepostauksista matkakertomuksiin, ovat asupostauksesi joka vuosi inspiroineet minua erityisen paljon. Ikimuistoisinta positiivisessa mielessä ovat olleet maailmanympärysmatkapostauksesi, Lontoo vuotesi ja hääpostauksesi. Surullisista asioista mieleeni jäi kamala tyrmäystippaepisodi, josta todella pelästyin puolestasi.
  Kun miettii näitä kaikkia vuosia, ei voi kuin olla ylpeä sinusta ja matkastasi. Kiitos kun olet antanut meidän kulkea mukanasi Mungomaailmassa!

 • Reply Anne-Mari Monday, August 7, 2017 at 22:35

  Onnea Mungolife ! Oon lukenut blogiasi lähes alusta asti, ja kuten moni muukin on maininnut, kyllä vaan korkkarikoulu taitaa olla se mieleenpainunein postaus. :D Myös mm. maailmanympärimatka, Lontoon opiskelut ja uutinen perheenlisäyksestä tulevat mieleen ensimmäisten joukossa. :)

 • Reply Yks lapin tyttö Monday, August 7, 2017 at 22:36

  Oon lukenu sun plokia jo ikuisuuven, varmasti iha alkuajoista asti. En oo koskaan kommentoinu sulle mitää, koska sei oo mun tapaista, mut nyt oli pakko, nimittäi oot ansainnu kiitosta ja kehuja siitä, et oot kirjottanu tätä Mungolaiffia jo nii kaua ja se on varmasti antanu meile lukijoile meleko palio.

  On ollu hauska seurata ikään ku vanahan hyvän ystävän elämää jo näi monta vuotta, tuntuu et sut alkaa jo aika hyvin tuntee ja tähä plokii on jo tietyllaine tunnesideki ehtiny tulla. Seuraan aika paljo Suomen eturivin blogeja, mut mainittakoon sun evuksi, että oot ylivoimasesti mielenkiintosin ja eniten tarttumapintaa tuottava bloggari. Mungolifessa on nii paljo sellasta mitä muista puuttuu, ja siks tää ihana mangustiblogi on mun ool taim feivörit. Sulla on hauska ja yksilölline tapa tuottaa tekstiä, kirijotat erilaisista aiheista, eri näkökulumista, myös negatiivisistaki asioista ja tekstiä on runsaasti. Siks tää tuntuuki jotenki samaistuttavammalta ku moni muu, ku susta saa jotain otetta ja sussa on tiettyä särmää, kaikkie niie kauniie kuvie ja asupostauste lisäks. Ja nostan kyllä hattua sille, että bloggaat aijosti omana ittenäsi, etkä tyydy ottamaan muotikuvamaisia asupostauksia asuista, joita et ejes käytä. Ei niissäkää mitää väärää oo, tuntuu vaa, että blogigenre on nykyää liikaa menny siihe suuntaa, jos ymmärrät mitä tarkotan. Näin lukijana kaipaan just sitä, että blogeissa ois postauksisa kuvien lisäks jotai muutaki tekstiä ku muutama rivi päivän asusta.

  Mukava on ollu huomata, mite sun blogi on kehittyny, miten sie oot ihimisenä kasvanu ja mitä kaikkea hyvää oot elämääs saanu. Jotenki aavistelin jo kaua ennen ku kerroit sun miehestä mitää täälä blogin puolela, et oot löytäny jonku ihanan tyypin elämääs, nimittäi se onni näky ja paisto susta kauas. Ja hyvä niin, vaikutat nyt erittäi tyytyväiseltä ja onnelliselta, toivottavasti se pysyis aina nii. Mieleepainuvimmat postaukset on ehkä nää viimise vuoje aikana ilimaantuneet onnen hetket, naimisiinmeno ja vauvauutine.

  Meistä lukijoista ois varmaa aika mieletöntä, jos järkkäisit ens vuona jonku sortin lukijatapaamise. Tai miksei jo aiemminki. Ois siisti nähä sut livenä, ihka elävänä!

 • Reply Saana Monday, August 7, 2017 at 22:40

  Pari vuotta varmaan tullut seurailtua blogiasi. Yleisesti rakastan katsella kaikkia ihania kuvia! Ne on niin kauniita aina.
  Kirjoitat tosi hyvin joten teksti kuin teksti tulee samantien ahmastua 😄 Mutta tekstit jotka menee vähän pintaa syvämmälle on aina mielenkiintoisia ja parhaita. Onnea Mungolife!

 • Reply Lise Monday, August 7, 2017 at 22:49

  Lähes aivan alusta asti olen ollut mukana🙂 Australia-ajan elämä jäänyt mukavana mieleen, toisaalta nyt äitinä vauvajututkin kiinnostaa. Videoista olen aina tykännyt, niitä tuli Australiasta paljon.

 • Reply Sanna Monday, August 7, 2017 at 23:02

  Heippa!

  Oon lukenut blogiasi Aruban matkastasi saakka… Taisi olla aika alkuaikoja. Hurjasti on omakin elämä muuttunut näiden vuosien aina, aina on kuitenkin ihana tulla lukemaan postauksiani. Eniten olen kautta aikojen nauttinut “kantaaottavista” postauksista, jotka laittavat miettimään asioita. Ymmärrän kyllä täysin miksi ne vuosien mittaan ovat vähentyneet.

  Kiitos kuluneista vuosista!

 • Reply Anni Monday, August 7, 2017 at 23:12

  Noin 8 vuotta. Muistan itse hyvin muutaman oikiksesta kertovan postauksen, sekä sinusta ja Valtterista kertovat postaukset. Varmaan siksi juuri nuo, kun olin silloin kanssasi hyvin samankaltaisessa elämäntilanteessa =)

 • Reply Jemppu Monday, August 7, 2017 at 23:12

  Moikka! Olen lukenut blogiasi varmaankin jostain 2011 saakka. Hain silloin oikikseen ensimmäistä kertaa ja ystäväni oli tulostanut mulle blogistasi lukuvinkkejä! Opiskelupaikka ei ihan silloin vielä auennut, mutta myöhemmin kylläkin. Siitä asti ole lukenut blogiasi ja yksi lemppareista ehdottomasti! Sun kirjoitustyyli ja asut kiinnostivat alusta alkaen. Tykkään lukea postauksia, joissa näkyy sun omat ajatukset 😊 Kiitos viihdyttävästä lukemisesta <3

 • Reply Jenni Monday, August 7, 2017 at 23:13

  Mukana oltu melkein alusta asti! Mulla tuli ensimmäisenä mieleen joku videopostaus Australiasta, jossa esittelit ostoksia tai jotain? :D Ja Merin kanssa tirskuitte. Se aika oli jotenki sellasta hauskaa ja positiivista, että se on jäänyt mieleen.
  Onkohan nää postaukset vielä jossain arkistoissa? :D vois pitää Aussimaratonin! Haha ^__^

 • Reply Elina Monday, August 7, 2017 at 23:14

  Täällä ollaan oltu ihan alusta asti mukana! :) monta tapahtumaa on jäänyt blogistasi mieleen, mutta kun pääsit opiskelemaan Lontooseen on ollut yksi mieleenpainuvimmista. Onnea 9-vuotiaalle <3

 • Reply Anna Monday, August 7, 2017 at 23:21

  Mä oon lukenut alkuajoista saakka, välillä aktiivisemmin, välillä passiivisemmin, vähän omasta elämäntilanteesta riippuen. Muistan vanhat, nykyiseen verrattuna suttuiset kuvat ja toki myös korkokenkäkoulun, joka oiskin mahtava #TBT aihe :) Blogisi on kulkenut hurjan matkan, kuten myös elämäsi, onnea siitä ja kiitos, että olemme saaneet seurata elämääsi!

 • Reply Niitia Monday, August 7, 2017 at 23:32

  Mukana oltu jo 8 vuotta ja aina oot ollu lempi bloggaaja! oot ollu todella inspiroiva ja sun matkaa on ollu ilo seurata! Varsinki aussi ajat oli inspiroivia ja ihanaa seurata :) Vaikutat aivan mahtavalta äidiltä Dantelle ja välillä sen takia tullu itselle näin nuorena kahden pienen lapsen äitinä huonoäiti olo, kun tuntuu että jaksat olla 100% aina läsnä Danten kanssa ja itse taas ei aina jaksa ja usein makaan vaan sohvalla ja katon kun lapset leikkii koska oon niin väsynyt että en jaksa olla aina leikeissä mukana :( Mutta ehkä käännänkin tän motivaatioks ja koitan myös itse olla enemmän läsnä lapsieni kanssa, vaikka se ei aina helppoa olekkaan :)

  Super paljon onnea vielä 9-vuotis päivästä ja toivottavasti saadaan nauttia blogista vielä monta vuotta lisää :)

 • Reply M Monday, August 7, 2017 at 23:37

  Mäkin harvoin kommentoin mutta pitkään olen seuraillut enemmän tai vähemmän ja varsinkin lähiaikoina on taas tullut seurattua sun blogia säännöllisemmin :) Aloin itse lukemaan sieltä ajoista kun asuit Valtterin kanssa ja korkkarikoulu sekä se sun tatskanotto jalkapöytään on jäänyt mieleen! Samoin aussivuoden blondi hiuspehko ja se tutoriaali missä kerroit miten kiharrat hiuksesi (yritin monta kertaa itse kotona mutta ei vaan tullut samaa lopputulosta…) :D
  Kiitos ihanasta blogista, inspiroit paljon ja rakastan sun kirjoitustyyliä! Palaan tänne aina uudestaan ja uudestaan koska arvostan paljon rikasta tekstiäsi ja hyvin argumentoituja pohdintoja sekä vahvoja mielipiteitä. Kaikki vauvajutut ovat myös aivan ihania!!

 • Reply Jenni Monday, August 7, 2017 at 23:45

  Heippa!

  Harvemmin tulee kommentoitua mut nyt on pakko vastata sun postaukseen! Blogisi lukijana olen ollut jo pitkään, ehkä n. 8 vuotta. Monet kirjoituksesi ovat jääneet mieleen mutta Annan korkokenkäkoulu on se, jonka muistan vielä tänäkin päivänä. Ja hei, mä oikeesti treenasin korkkareilla kävelyä sun ohjeistuksen avulla ja tadaa, tääkin muija oppi kävelemään korkeidenkin korkojen kanssa. :D Ei siis yhtään turha video ollut se.
  Kaikkea hyvää sulle ja perheellesi sekä tietenkin Mungolifelle! <3 Toivottavasti jaksat kirjoittaa täällä vielä pitkään.

 • Reply Milla Tuesday, August 8, 2017 at 00:08

  Onnea 9- vuotiaalle blogille! 😊 Olen itse ollut vuodesta 2010 blogimaailmassa mukana ja törmäsin silloin blogiisi, mutta en alkanut seuraamaan vakituisesti ennen kuin asuit Lontoossa. Silloin jotenkin tykästyin tähän siun blogiin ja sen jälkeen olen aikalailla kaikki postaukset lukenut – inspiraatiota, naurun hymähdyksiä ja osin samaistuttavuutta olen blogistasi saanut, jatka samaan malliin! 🤗👌🏻

 • Reply Sanni Tuesday, August 8, 2017 at 00:30

  Olen ollut mukana siitä lähtien kun olit ostanut HM Jimmy Choo malliston leopardi kuvioisen clutchin 😱

 • Reply Summer Tuesday, August 8, 2017 at 00:40

  Mä oon seuraillut dun blogia joko vuoden 2008 lopulta tai sitten ihan 2009 vuoden alusta. Anyway, melkein ihan alusta asti. Muistan kun luim aikaisemmat postaukset siltä seisomalta. Tapasi kirjoittaa on aina saanut avaamaan blogisi ja nautin siitä, että postauksesi ovat pitkiä ja kerrot niissä arkisia asioita elämästäsi. Asukuvat eivät ole vain asukuvia, vaan niiden seasta löytyy sitä “oikeaa” elämää :)
  on vaikea nostaa esiin yhtä postausta, mutta vaikeistakin asioista olet osannut kirjoottqaa onnistuneesti ja suurista onnentapahtumista on saanut iloita kanssasi :)

 • Reply L Tuesday, August 8, 2017 at 00:49

  Aloitin seuraamaan blogiasi jo 8 vuotta sitten, olin silloin vasta 14-vuotias! Muistan elävästi, kun kerralla piti ahmia vuoden postaukset taaksepäin. Ne ajat ovatkin jääneet parhaiten mieleen, varsinkin sen aikaiset asuvalinnat.. 😄 Mielestäni oot säilyttänyt elämänasenteesi ihanan positiivisena kaikki nää vuodet!

 • Reply Jenni Tuesday, August 8, 2017 at 00:53

  Muistan lukeneeni postauksia joskus silloin teini-ikäisenä aina silloin tällöin, jotenkin se vanha kuva mikä sulla oli sivupalkissa missä oli tiiliseinä taustana on jääny mieleen..muistankohan edes oikein?

  Kaiken kaikkiaan blogi on ollu monessa kohtaa niin samaistuttava (mm.Mötley crue fanitus ja briteissä opiskelu) että postausten seuraaminen on ollut säännöllistä jo vuosia…nyt kun asiaa ajattelee niin muistelisin ekoja kertoja tätä lukeneeni kun olin vielä yläasteella ja sekin loppui jo 2009- mihin tää aika on kadonnut??

  Kiitos siitä että oot aina jakanut omia ajatuksiasi tosi avoimesti, oon pitkään ihaillut sun tapaa elää just niin kun susta tuntuu hyvälle ja se on ehkä ollut mulle henkilökohtaisesti se inspiroivin osa mungolifea. Kaikki muut blogit on aina sellaisia että on kivoja kuvia ja nättiä pintaa, mungolifessa on aina ollut myös sydäntä ja persoonaa joten kiitos siitä <3

  PS ostin sulta joskus sellasen Zaran laukun kultaisilla niiteillä/ ketjulla ja se on edelleen käytössä koko perheen naisväen voimin (ja äitikin tykkää siitä niin että tarjoutui ostamaan sen multa kun se jää käyttämättömäksi hahha – saa vielä tyytyä vain lainailuun)

 • Reply SS Tuesday, August 8, 2017 at 00:54

  Mä oon seurannut sun blogia varmaan 7-8 vuotta, koska muistan jossain vaiheessa lukeneeni blogin kaikki postaukset, joita oli noin 1-2 vuoden ajalta. Sen jälkeen olen lähes päivittäin vieraillut blogissasi. Blogissasi on ollut paljon elämänmakuista sisältöä ja seikkailuja, mutta eniten olen kuitenkin pitänyt pohdiskelevammista postauksista ja nykyisestä “tasaisemmasta” elämänvaiheestasi- :)

 • Reply Sini Tuesday, August 8, 2017 at 06:38

  Asuit vielä Ausseissa, kun minä hyppäsin remmiin. On ollut viihdyttäviä vuosia, kiitos ja onnea 9-vuotiaalle blogille! Tää on karsiutunu ainoaks, jota enää luen säännöllisesti.

 • Reply H Tuesday, August 8, 2017 at 06:41

  Mä olen ollut mukana aivan alusta lähtien, siis muistan niin hyvin kun olit ehtinyt kirjoittaa ehkä 4 postausta ja luin kaikki heti kerralla, siinä ei kauaa nokka tuhissu ja siitä lähtien päivittäin vieraillut blogissasi. Sinulla oli vielä tummat hiukset ja käytit silmälaseja :) taisit muutamassa asussa ihan alkuaikoina käyttää valkoisia sukkahousuja ja mietin että noita en olisi kyllä itse laittanut :D ja laukuista puhuit jo silloin! Tuntuu aika hurjalta näin lukijankin näkövinkkelistä miettiä että 9vuoden ajan joku juttu on pysynyt arjessa mukana tällä tavalla. On moniakin asioita jotka on jääneet mieleen, ihan alkaen jostain tietyistä asuista tms mutta kokonaisuutena halua sanoa sinulle että KIITOS <3

 • Reply Maarit Tuesday, August 8, 2017 at 06:54

  Mukana 2009-2010 alkaen.

 • Reply Akialoa Tuesday, August 8, 2017 at 07:23

  Alusta asti mukana! Parhaita postauksia olivat ehdottomasti aussiaikojen ja maailmanympärimatkan aikoihin. Luin samaan aikaan myös Merin blogia ja oli ihan päivän tähtihetkiä lukea teidän matkasta. :) Muutenkin fiilistelen oikeastaan kaikissa lukemissani blogeissa alkuaikojen postauksia enemmän, osittain varmaan johtuu siitä että blogit olivat silloin aidompia eivätkä niin kaupallisia kuin nykyään.

 • Reply Merry Tuesday, August 8, 2017 at 08:03

  Alusta asti olen mukana ollut, välillä oli kausia jolloin en ehtinyt lukemaan aktiivisesti mutta aina olen palannut takaisin ja “päivittänyt” itseni taas matkaan mukaan lukemalla väliin jääneet tarinat. On ollut mahtavaa olla mukana elämässäsi, todella inspiroivaa ja ihanaa – kiitos sinulle!

 • Reply veramarika Tuesday, August 8, 2017 at 08:09

  Mä oon ollu säännöllisesti mukana aussiajoista! Sieltä on jääny mieleen läjä asukuvia – pitkä mekko jonkun häistä, pinkki mekko ja neonvihreä, jotakin leopardijuttuja, ja guessin the koru aina, tietysti:D sekä se vaalea lyhyt tukka!

 • Reply Paula Tuesday, August 8, 2017 at 08:13

  Oon ollut lukijana aika tarkalleen siitä saakka, kun lähdit Australiaan. Eli 6-7 (?) vuotta. Mieleenpainuvimpia postauksia on tosi paljon :D Ekana tulee mieleen kaikki laukkupostaukset :D Oot varmaan suurin syypää, että itsekin olen innostunut ko. harrastuksesta niin paljon. Kiitti v*tusti ;D

  Monesti palaan googlailemalla joihinkin sun postauksiin esim ruokaohjeisiin ja kosmetiikka-juttuihin :)

  Olisi kiva saada lukea päivitetty laukkukokoelma-postaus ja tämänhetkiset kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet. Myös ruokaohjeet on aina kivoja :)

 • Reply Emma Tuesday, August 8, 2017 at 08:23

  En muista tarkkaan, milloin aloin seuraamaan blogiasi, tuntuu kuin olisin teini-iästä asti lukenut sitä, mutta ei se ole mahdollista koska itsekin olen jo 26, enkä alusta asti ole ollut mukana. Silloin myös luin blogiasi harvemmin ja palailin välillä vanhempiin postauksiin, mikä sekoittaa aikajanaa edelleen :D Lontoossa olin jo aktiivisesti mukana :D Nykyään luen kaikki postaukset ja ehkä viime vuoden huippuhetket, Danten tulosta ilmoittaminen ja häät on ne mieleenpainuvimmat hetket. Asuista parhaiten on painunut mieleen ihanat “Carriemaiset” tyllihameasut ylipolvensaappaineen <3 Olisi muuten ihana päästä lukemaan joskus ihan niitä ensimmäisiä postauksia, se olisi toooodella viihdyttävää!

 • Reply Tuuli Tuesday, August 8, 2017 at 08:23

  HBD! :)) Lukenu blogia varmaan vuodesta 2013 tai 2014 ^^

 • Reply ems Tuesday, August 8, 2017 at 09:20

  Aloin seuraamaan blogiasi 6½ vuotta sitten. Hullua miten pitkä aika! Tuntuu kuin tuntisin sinut (tai ainakin Mungo-Annan) oikein hyvinkin ja tunnut melkeinpä hyvältä kaverilta. On ollut todella hienoa seurata vaiheitasi näinä vuosina ja hakea inspiraatiota omaan elämään, pukeutumiseen ja kriiseihin. Ehdottomasti mieleenpainuvin postauksesi on ollut Crazy. Stupid. Love. joka kolahti silloiseen elämäntilanteeseeni todella kovaa ja nosti kyyneleet silmiin. Palaan postaukseen aina silloin tällöin, tosin tavallaan positiivisemmissa tunnelmissa, koska noin vuosi tuon postauksen jälkeen löysin oman elämäni suuren rakkauden, jonka kanssa nyt suunnittelemme jo yhteisen asunnon ostoa. Kiitos näistä vuosista<3

 • Reply Jii Tuesday, August 8, 2017 at 09:43

  Onnea 9-vee Mungolife!! Oon ollu mukana Barcelonan tyrmäystippa-ajoista lähtien muistaakseni. Varmaan siis joku Iltalehden kautta löysin sun blogiin sillon, myönnän.😀 Mut eka blogi tais olla, jota aloin lukea ja tauotta oon jatkanut tähän saakka!

 • Reply A Tuesday, August 8, 2017 at 10:10

  Mukana noin vuodesta 2010 lähtien! :)

 • Reply Jenni Tuesday, August 8, 2017 at 10:36

  Minä oon kans lukenut ihan alusta asti! Tykkäsin silloin teininä ihan hirveesti blogistasi, sain hirveesti inspistä asuista ja matkoista. Nykyisin tulee kyllä vähemmän luettua, sillä elämäntilanne on ihan erilainen :)

 • Reply Satuli Tuesday, August 8, 2017 at 10:54

  Kaveri aikoinaan kertoi, että löysi blogin jota kirjoittaa täydellinen tyttö jolla on täydellinen poikaystävä ja täydellisiä vaatteita :-D eikä edes sarkastisesti, vaan ihan innoissaan kertoi tästä löydöstä! Tää kaikki oli korkokenkäkoulun aikoihin, ja siitä asti on tullut mukana seilattua. Eniten mieleen on jäänyt sun ja Merin aussiaika :)

 • Reply inni Tuesday, August 8, 2017 at 11:06

  Ihanaa ja onnea MEILLE! Joudun oikein muistelemaan, mutta arvelisin roikkuneeni mukana noin 8 vuotta.
  Olen muutaman vuoden nuorempi ja olen kulkenut hieman samanlailla elämääni eteenpäin. Vähän ulkomaille muuttelua, takaisin Helsinkiin asettumista, ihania miehiä siellä täällä, mutta kuitenkin aina selkeä tavoite mihin kuljetaan. Tässä jos oikein saa herkistellä niin uskaltaisin sanoa sinua virtuaaliseksi isosiskoksi, kiitos <3

 • Reply R Tuesday, August 8, 2017 at 11:37

  Apua, ihan hullua ajatella miten pitkään sitä onkin tullut tätä blogia seurattua, nyt jo noin 8 vuotta. Jotenkin ehkä hassua, mutta muistan monet tapahtumat omasta elämästäni sun blogin kautta. Silloin kun olit Ausseissa vietin siellä saman aikaan vaihto-opiskelu vuottani. Koko vuosi oli aika mieleenpainuva ja samalla seurasin mielenkiinnolla myös sun ja Merin maailman ympäri matkaa. Jotenkin hassua miten monesti oon voinut samaistua sun kertomuksiin, sillä oon elänyt samanlaista vaihetta, vaikka olenkin sinua huomattavasti nuorempi. Aussimiehet, reissut, sydänsurut ja muutto Itä-Suomeen. Jotenkin ehkä vähän jopa huvittaa sanoa nyt kun olet Tampereelle muuttamassa, että Tampere on alunperin kotikaupunkini. :D
  Kiitos näistä vuosista, on ollut ihanaa seurata elämääsi ja ehkä joskus vielä törmätään, niin että pääsen ihan kasvotusten kiitämään. :)

 • Reply Veera Tuesday, August 8, 2017 at 11:40

  8,5 vuotta suunnilleen olen ollut matkassa mukana, ja se on jotenkin hienoa nähdä miten olet kasvanut ja kehittynyt vuosien varrell. Vieläkin käyn lähes päivittäin lukemassa uusia postauksiasi. Kiitos näistä vuosista ja Paljon Onnea! :) Olisi kiva nähdä sellaisia throwback postauksia joskus niistä ensimmäisistä asukuvista jne :)

 • Reply Mapaula Tuesday, August 8, 2017 at 11:45

  Olen seurannut blogiasi ihan sieltä alkuajoista asti, vaikka harvoin kommentoinkaan. Yhtä mieleenpainuvinta postausta en osaa nimetä, mutta varsinkin Australiassa asuessasi kävin välillä useammankin kerran päivässä tarkistamassa, onko uutta postausta tullut. Jotenkin oli täältä Suomesta käsin viihdyttävää seurata niin kovin erilaista elämänmenoa.

  Muistan blogin alkuaikoina ajatelleeni, että olet varsin kylmä ja itseäsi muita parempana pitävä ihminen (anteeksi), mikä joskus ärsytti. Tosin sitten muistin, että olin siinä iässä itsekin varmaan pitkälti samanlainen, kummasti ikä ja eletty elämä hioo pahimpia särmiä :) Se siis oli kuva, jonka sinusta kirjoitustesi perusteella sain, tuskin “oikeassa elämässä” olit sellainen. Tätä nykyä vaikutat paljon miellyttävämmältä ja jotenkin seesteisemmältä. Vaikea selittää, mutta sillä tavalla, että arvostat itseäsi ja olet itsevarma, mutta ei ole enää tarvetta toitottaa ja alleviivata kaikille, että “kattokaa miten paras mä oon”.

 • Reply Ann Tuesday, August 8, 2017 at 12:08

  Onnea Mungolife! Olen seurannut blogiasi melkein alusta lähtien, en kyllä yhtään muista miten päädyin blogiisi. Järkyttävää, kuinka nopeaa aika on mennyt 😀

 • Reply Karla Tuesday, August 8, 2017 at 13:28

  No jossen ihan 9 vuotta niin ainakin 8 vuotta on tullut seurattua! Mieleenpainuvimpia juttuja ovat Aussivuosi ja Lontoo ajat :) Mungolife on aina omlut ja tulee olemaan mun lemppariblogi! Oikeen hyvää loppukesää ja alkusyksyä teille koko perheelle! :)

 • Reply A Tuesday, August 8, 2017 at 13:35

  Oon ollut mukana ausseihin lähdöstäsi saakka, onpa aika hujahtanut ! Yhtenä mieleenpainuvimpana postauksena on ollut teksti, jossa kerroit kuinka Simba tuli elämääsi ja tämän merkityksestä. Lisäksi se, kuinka onnelliseksi itsekin tulin teidän kihla- ja vauvauutisista kuullessa on jäänyt mieleen :) Kiitos yhä edelleen kiinnostavasta ja innostavasta blogistasi ja paljon onnea 9-vuotiaalle !❤

 • Reply Sanna Tuesday, August 8, 2017 at 13:39

  Täällä yksi kuopiolainen lukija joka on ollut mukana keväästä 2009:) Muistan, että ensimmäinen lukemani postaus oli kirppisostosten esittely:D Nämä ostosten esittelyt ovatkin aina kiinnostaneet samoin kuin usein palaan lukemaan postauksia sisustus ja kauneus kategorian alta:)

  En ole kovinkaan montaa kommenttia näiden vuosien aikana jättänyt, mutta monet naurut ja muutamat itkutkin olen blogia lukiessa saanut. Olet todella inspiroiva ja rohkea nainen ja toivon, että blogi pysyy pystyssä vielä kauan. Kiitos Anna!

 • Reply E Tuesday, August 8, 2017 at 14:42

  Mä oon ollut mukana aika alkuajoista saakka, sillon kun asuitte Viikissä(?) V:n kanssa ja opiskelit oikiksessa! :) Muistan sieltä alkuajoilta jonkun postauksen kun sulla oli revityt farkut jalassa talvella ja kaikki kauhisteli asuvalintaa niille keleille, haha :D Aussi- ja Lontoo-aikoina oli tosi mielenkiintoista seurata elämää ihan erilaisissa ympyröissä, ja nyt tietysti Danten ja muiden elämänmuutosten myötä oon taas jäänyt ihan uudella tavalla koukkuun. Kiitos ja toivottavasti jatkat vielä pitkään! :)

 • Reply Essi Tuesday, August 8, 2017 at 15:12

  Korkkarikoulusta lähtien oon säännöllisesti seurannut Mungolifea! (Luin sen nimen aikoinaan “Mun go-life………..:D)

  Parhaiten on kyllä jääneet mieleen sun ja Merin Aussiaika, maailmanympärimatka ja sun pääsy Lontooseen opiskelemaan. Sun kirjoitustyylistä on muutkin maininneet, ja oon samassa kuorossa: sulla on ihan oma tyylisi kirjoittaa, ja se tuntuu jostain syystä aidommalta kuin monen muun bloggaajan.

  Toivottavasti saadaan vielä pitkään nauttia sun kirjoituksista!

 • Reply Liina Tuesday, August 8, 2017 at 15:18

  Löysin tänne korkokenkävideon kautta, yläasteikäinen minä olin ostanut ensimmäiset korkkarit ja opettelin niillä kävelyä videosi avulla :’D nyt jo 25-vuotias haha.

 • Reply Olivia Tuesday, August 8, 2017 at 15:52

  Oon lukenu blogia n. 7 vuotta.
  Joskus yläasteella näyteltiin kaverin kaa toisillemme blogeja, joita luetaan. Kaveri sit esitteli sun blogin ja ensi ajatus oli “vaikuttaapa tylsältä” :D
  Kotona sitten tutkin blogias vähän enemmän ja sille tielle jäätiin :)
  Parhaiten on jääny mieleen aussi ja lontoo ajan postaukset.

 • Reply Milla Tuesday, August 8, 2017 at 17:07

  Luulisin että olin yläasteella kun aloin seurata blogiasi. Nyt olen 21 ja olen muuttanut juuri Helsinkiin opiskelujen perässä. Olin lapsi kun minusta tuli lukija ja nyt aikuinen. Ihan outoa :Dd
  Vegasin seikkailut ja Alexa- laukun esittelypostaus ovat jääneet ehkä tiiviimmin mieleeni. Ja tietysti se kun kerroit blogissa odottavasi Dantea.

  Mungolife on osa mun elämää samalla lailla kun mun suosikkikirjat ja musiikki. Kiitos kun kirjoitat mun lemppariblogia!

  • Reply Eve Tuesday, August 8, 2017 at 19:38

   Mulla aika sama tilanne! Oon 21v nyt ja aloittaessani lukeen Mungolifeä taisin olla joko alakoulun vikalla tai yläasteen ekalla luokalla :D Hullua! Ja mulle kans tää on lemppariblogi. Muistan, että alunperin löysin tänne Nelliinan vaatehuone- blogin kautta, ku sillä oli sivupalkissa lukusuosituksena Mungolife. Ja viime vuonna muistan yllättyneeni ku mun vanha työkaveri kerto pelaavansa sun kanssa lenttistä samassa joukkueessa Kuopios 😅

 • Reply Emma Tuesday, August 8, 2017 at 17:15

  Onnea Mungolife ja kiitos Anna! Niin suuresti olen nauttinut nämä reilu 8 vuotta, kun mukana olen ollut <3 Mungolife oli yksi ihana tuttu asia, jonka sai mukaan, kun muutin yksin Belgiaan, tuntematta sieltä ketään. Tämä (ja Frendit) teki uuteen paikkaan sopeutumisesta helpompaa.

  Nyt mieleen tulee ensimmäisenä vauvailmoituspostaus ja jokin hääpostaus. Lämmittää sydäntä nähdä, miten onnellisia asioita on kohdallesi sattunut ja miten ihanasti kaikki järjestyikään. Kaikkea hyvää jatkoon ja toivottavasti mukavia yhteisiä vuosia on vielä edessä monta! :)

 • Reply Juliaa Tuesday, August 8, 2017 at 17:57

  Mä oon lukenu sun blogia siitä asti ko asustelitte Merin kanssa Australiassa. Ite tuolloin haaveilin sinne lähöstä ja sitä kautta päädyinki teijä molempien blogien vakkarilukijaksi. Näin muutamaa vuotta myöhemmin oon tuon haaveen toteuttanu ja asuinki kengurumaassa melkein vuoden päivät! Ihanaa ko jaksat vielä raapustaa tänne näin monen vuoden jälkeen, kaikkea
  hyvää sulle ja sun perheelle 😊❤️

 • Reply Elisabet Tuesday, August 8, 2017 at 18:29

  Hmm mitähän siitä jo ois.. varmasti vuodesta 2012 alkaen, luulisin. Sun blogia on ns pakko lukea ! Vaikka joskus sun tyyli esittää mielipiteesi vähän ärsyttää, niin silti sun kanssa on niin samaa mieltä asioista :D sun tyyli kirjoittaa on kiva, et ainakaan matki ketään. Sun elämä on tapahtumarikas, mukavaa kun saa hengailla mukana.
  Eniten tykkään sun kuvista, ne on laadukkaita, olipa kyseessä matkapostaus tai tuotekuvat.
  Jatkossa kiinnostais eniten sisustuspostaukset, ymmärrän että et halua taloa ehkä ulkoapäin kuvata, mahdollisten stalkkereiden varalta, mutta sisustuskuvat kiinnostaa :) Dante on muuten supersöpö tuntemattoman ihmisen vauvaks :D

 • Reply Rosa Tuesday, August 8, 2017 at 19:36

  Paljon onnea! Taas yksi vuosi takana :) En oo aivan varma kuinka kauan oon täällä keikkunut mukana, veikkaan n. 7 vuotta? Jestas sentään!

 • Reply Keijuli Tuesday, August 8, 2017 at 20:51

  Hmm seurattu on jo ennen kun alotit rantapallolla, eli varmaan joku 8 vuotta jo ainakin. Välillä seurattu ahkerammin ja välillä vähemmän, esikoisen raskausaikana vähän jäi (noin 4v sitten) vähemmälle sauraamiselle ja sit vähän kun löysin tänne uudestaan kun vauvakupla hellitti :D nyt itelläkin 7kk vauva niin mungobabya tulee seurattua enemmän. Tää on aina ollu mulle suosikki blogeja, oon tykänny sun suorapuheisuudesta ja koen ettet mainostele kaikkee kakkelia vaa huvinvuoks :D vauvailmotus on jääny mieleen postauksista, hullua miten onnellinen sitä voi olla jonkun tuntemattoman puolesta kun kuulee vauvauutisia <3

 • Reply Marika Tuesday, August 8, 2017 at 21:12

  Löysin blogisi jokin aika ennen kuin lähdit Ausseihin. Mieleenpainuvimpia juttuja on nimenomaan se vuosi siellä sekä vuodet Lontoossa, asuntosi siellä olivat ihania. Postauksia en osaa erikseen määritellä kun näitä kaikkia on mukava lukea :D Ja tieto viime vuonna siitä että on tulossa vauveli oli jotain niin suurenmoista! Kiva seurata elämääsi kauniiden kuvien kautta :)

 • Reply Bambi Tuesday, August 8, 2017 at 21:15

  Paljon onnea Mungolife-blogi ja erityisesti sen kirjoittajalle, eli sinulle Anna :) Olen seuraillut blogiasi ehkä 7 vuotta. Ehkä muutama postaus jäänyt lukematta, mutta melkein voisin sanoa että kaikki on luettu. Sun blogi on tosi suuri inspiraation lähde ja tosi kivaa luettavaa. En oo mikään ahkerin kommentoija, mutta yritän aina välillä :) Mieleenpainuvimpia postauksia on ollut muun muassa sun oman vaatemalliston julkaisu, aussit, ruokapostaukset (varsinkin kakut ja se kakkutarina). Kiitos, että oot jaksanut kirjoittaa ja jakaa hienoja asioita sun elämästä. :) <3

 • Reply Alice Tuesday, August 8, 2017 at 21:45

  Hyppäsin matkaan jossain vaiheessa Aussiaikoja, miten monta vuotta siitä on? :D Joskus aiemminkin olin blogiin törmännyt ja viettänyt hyvän tovin postauksia selaillen, mutta silloin aloin kunnolla seuraamaan.

 • Reply Anniina Wednesday, August 9, 2017 at 00:05

  Paljon onnea 9-vuotiaalle Mungolifelle! En muista tarkkaan aloitinko mungolifen lukemisen kun asuitte jo Merin kanssa ausseissa, vai ehkä jo vähän ennen sitä. Selasin silloin kaikki vanhemmat postaukset yhdeltä istumalta läpi ja siitä lähtien täällä on tullut vierailtua säännöllisesti! Jotenkin ne aussi-postaukset on jäänyt parhaiten mieleen (joku torakantappovideo muistui just etäisesti mieleen:D) ja rannalla kuvatut asukuvat kun sulla oli vielä vaalea lyhyempi tukka :D Anyhow, iso kiitos näistä vuosista ja toivottavasti tämä blogi tulee olemaan arjen piristäjänä vielä pitkään!:)

 • Reply Sanna Wednesday, August 9, 2017 at 12:56

  Onnea Mungolife 9 vuotta! Ja kiitos Anna, tämä on ollut tosi kiva blogi. Olen ollut mukana yli kahdeksan vuotta, Nelliina listasi joskus suosikkiblogejaan ja kertoi Annasta joka kirjoitti kipakoita mielipidekirjoituksia :D

 • Reply Anna Wednesday, August 9, 2017 at 20:43

  Olen ollut mukana vuodesta 2010, eli jo 7 vuotta :). Oon kommentoinu yhteensä varmaan sen verran mitä yhden käden sormilla voi laskea, mutta aina hengessä mukana.

 • Reply Dina Friday, August 11, 2017 at 06:38

  Mä oon seurannut sun blogia 8 vuotta :) Lemppareimpiin kuuluu! Paljon on postauksia jäänyt mieleen vuosien varrelta. Ehkä eniten meni tunteisiin silloin ihan alkuaikojen parisuhdepostaukset, sinun eron aikoihin. Olin itse silloin samanlaisessa tilanteessa ja sain siitä/niistä voimaa :)

 • Reply Henna Friday, August 18, 2017 at 12:02

  Olen ollut mukana siitä asti, kun olit lähdössä Australiaan :) Jäin heti koukkuun ja muistan kuinka jännitti sun puolesta! Silloin postauksia pääsi lukemaan vielä ihan alusta asti, joten luin kaiken muutamassa päivässä. Periaatteessa olen siis lukenut jokaisen postauksesi, mutta roikkunut mukana vasta vähän vähemmän kuin 9 vuotta.
  Kunnioitettava saavutus pitää blogi mielenkiintoisena ja eläväisenä 9 vuoden ajan. Paljon onnea! :)

 • Reply Eva Thursday, August 24, 2017 at 08:12

  Oon mä ilmeisesti aika pitkään ollu sun lukijana ku oon lukenu sun blogii jo ennen ku siirryit Rantapallolle. :) Ollu ihan mahtavaa seurata sun elämää, kasvua ja muutosta kaikissa näissä elämänvaiheissa. Oot huippu! Onneks oot jaksanu myös mutkissa ja silloin kun blogin kautta on tullut kuraakin niskaan.

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post