The perfect shopper

Mainitsin tuossa pari päivää sitten, että Helsingin reissulta mukaan tarttui uusi laukku. Tällä kertaa laukku ei kuitenkaan verottanut lompakkoa ihan mahdottomasti, nimittäin se ei löytynyt Louis Vuittonilta, Della Margasta tai Luxbagista, vaan hieman lompakolle kevyemmin COSista. Olen pitkään halunnu syrjäyttää vaalean Neverfulini jollakin tyylikkäällä ja simppelillä mustalla shopperilla. Tumman Neverfulin annoin äidilleni jo jokin aika sitten, ja vaaleakin on toiminut lähinnä matka-/rantalaukkuna, mutta nyt ajattelin siirtää sen myytäviin, ellei joku perheen naisista halua omakseen sellaista. Mustaa shopperia olen etsinyt niin Celineltä, Givenchylta kuin vaikka mistä. Ja nyt se löytyi!

Vaatimuksena oli jämäkkä nahka, iso koko ja kaunis malli, joka on mielellään “pystymallinen”. Kahvojen piti mennä helposti olalle, olla isot ja pehmeät. Tähän kahvaosastoon usein kaatui kaikki hankkeet. Lisäksi haaveilin ulkotaskusta, joka ei hyppää silmille. Tässä COSin laukussa kohtaa kaikki, mitä halusin.

Malli on tosi kaunis, iso sivutasku on melko huomaamaton ja noi kahvat on ihan mielettömän kivat! Pehmoiset ja isot, jolloin laukku ei tunnu painavalta olalla vaikka olisi ihan täynnä. Tänne voi heittää sisälle helposti pienen hoitokassin vauvalle ja omat tavarat ja siltikin se jää puolilleen. Ja plussana magneettikiinnitys kolmesta kohtaa, että laukku pysyy kunnolla kiinni.

Olen ihastunut. Mitä te tykkäätte? ♥

Kiinnostuneille tiedoksi, laukku löytyy täältä.

11+

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maria Wednesday, June 14, 2017 at 23:13

  Ei jukra oon ettiny tollasta ties miten kauan, kun minäkin nevareista luovuin ja tuo on kyllä pakko kotiuttaa!

 • Reply kiasa Thursday, June 15, 2017 at 08:38

  Millanen vauvan hoitolaukku sulla on? Olis kiva jos tekisit postausta siitä ja sen sisällöstä mungobabyn puolelle. :)

  • Reply Anne Aholaakko-kaartinen Thursday, June 15, 2017 at 11:37

   Olisin kysynyt aivan samaa, jos et olisi ennättänyt ensin :D Meille syntymässä elokuun baby ja en löydä mistään kivaa hoitolaukkua.

 • Reply Nina Friday, June 16, 2017 at 08:30

  Nyt on kyllä kaunis laukku, vaikka en ookkaan mikään suuri laukku fani, mutta ton voisin ehdottomasti kotiuttaa.

 • Reply Tsrp Friday, June 16, 2017 at 10:54

  Kiitos, olen etsinyt jotain tarpeeksi halpaa shopperia (opiskelijabudjetti), joka kuitenkin olisi tarpeeksi laadukasta materiaalia eikä haperru heti käytössä! Kotiutukseen <3

 • Reply Hann Saturday, June 17, 2017 at 08:55

  Täällä olisi yksi kiinnostunut vaalean Neverfullin ostaja! Mitä kokoa se oli?

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post