Pastelleissa // Kuopio

Jaha, kesä tuli kesä meni. Hipsin tänään tuolla keskustassa farkuissa, neuleessa, isossa huivissa ja bomber-takissa ja silti tuli kylmä. Ei puhettakaan, että näillä paljassäärisillä asuilla olisi tarjennut tuolla liikkumaan, mutta onneksi näitä kesäisiä päiviä oli muutama, jolloin sai kerätä hieman auringon energiaa itseensä. Todella toivon, että kesä palaa taas ensi viikolla, koska paljon mieluummin liikuskelen tuolla värikkäissä vaatteissa kuin iänikuisissa harmaissa neuleissa ja tummissa asuissa. Innostuin nyt yksi päivä auringosta niin paljon, että sukelsin kokonaiseen pastelliunelmaan. Keltainen takki, vaaleanpunainen mekko, laventelinvärinen laukku. Kunnon värisirkus, mutta mielestäni jotenkin todella suloinen väriyhdistelmä.

Pakko sanoa, että nää vaihtelevat kelit ei oo yhtään mun mieliin. Ei tiedä ikinä, minkä verran pitäisi pukea päälle. Nyt kun lähdemme keskiviikkona loppuviikoksi Helsinkiin, pitäisi pakata viideksi päiväksi kaikki tarpeellinen, mikä on nykyään ihan omanlaisensa haaste. Vauva tarvii paljon kaikkea mukaan ja tyypin kulkupeli vie eniten tilaa. Farmari olis varmaan citymaasturia kätevämpi tässä elämäntilanteessa, nimittäin tuntuu, että vaunukoppa ja vaunut vie koko takakontin vaikka on melko iso auto. Takapenkillä yksi penkki on Benjin käytössä ja toinen vauvan turvakaukalon käytössä, ja lisäksi takapenkille on jätettävä keskipaikka tyhjäksi, jotta voin itse hypätä sinne jos vauva on hereillä. Ei ihan hirveesti saa mitään pakattua mukaan. Vielä kun viikonloppuna on hirveesti kaikkea ohjelmaa ylppärijuhlista alkaen, pitäisi pakata mukaan ehkä vähän muutakin kuin yhden vaihtovaatteen. Ja vauvalle pitäisi pakata hirveesti kaikkea mukaan, ihmeen paljon kaikkea tuollainen pienikin tarvitsee.

Odotan innolla ja jännityksellä ensimmäistä reissuamme mummolaan. Oon ollut Kuopiossa lähes kolme kuukautta putkeen, joten on kiva pitkästä aikaa päästä etelämmäs. Samalla tuo matka kuitenkin jännittää. Siinä missä ennen on voinut vaan hypätä autoon ja painella neljä tuntia suoraa kyytiä Helsinkiin, täytyy nyt huomioida miljoona asiaa. Vauvan kanssa pysähtyminen matkan varrella, ettei hän ole liian pitkään putkeen kaukalossa ja syöttötauko pitää huomioida. Saa nähdä kauanko meillä kestää siirtyä Kuopiosta Helsinkiin :D

Odotan kyllä samalla todella innolla, en muista milloin olisin ollut kolme kuukautta pois Helsingistä. Ihana nähdä perhettä, paijata Jediä ja Simbaa ja viettää aikaa myös anoppilassa. Siskoa on kiva päästä juhlimaan ja lähisukukin pääsee vihdoin tapaamaan uusimman lisäyksen sukuun. Okei okei, myönnän, odotan myös Johannan tuoliin pääsyä. Pakko tosin sanoa, että kun tätä fledaa katsoo, niin täytyy jälleen hehkuttaa Johannaa. Eihän tämä parhaimmillaan ole enää, mutta ihan hyvältä näyttää siihen nähden, että kampaajan tuolista on melkein kolme kuukautta. Johanna on muuttamassa ulkomaille nyt kesällä, ja mä en kestä. Vaikka oonkin käynyt Kuopiosta Helsingissä kampaajalla, ei tuonne Keski-Eurooppaan ehkä ihan heti täräytetä kampaajalle :D Pakko siis etsiä uusi luottokampaaja ja se tuntuu olevan yhtä vaikeaa kuin elämänkumppanin löytäminen. Kaikkine kampaajatraumoineni en ihan kehen tahansa luota, ja luulen, että tässä on edessä pitkä ja kivinen tie, ennen kuin löytyy joku, joka täyttää Johannan saappaat. Jos teillä on muuten vinkkejä erinomaisista kampaajista Tampereella, niin otan ne mielelläni vastaan! Johanna pitää musta huolen vielä niin kauan kuin olen kuopiolainen, mutta syksyllä on tarvetta uudelle kampaajalle. Kun nyt joka tapauksessa joutuu kampaajaa vaihtamaan, niin ehkä sen etsisi sitten hieman lähempää tällä kertaa :)

Ahh, tein tänään jo into piukeena listaa mukaan pakattavista asioista ja luulen, että keskiviikkoon mennessä oon jo ihan tulisilla hiilillä. Mä jotenkin kaipaan jatkuvaa maisemanvaihdosta, ja vaikka nää kolme kuukautta on menneet yllättävän helposti paikallaan ollessa, on kyllä IHANAA päästä taas liikkumaan. Ensi kuukauden tärkeät suunnitelmat onkin vauvalle passin hakeminen ja nimiäisjuhlat, joiden jälkeen heinäkuussa lähdemme taas reissailemaan :) Suunnitelmissa on reissua myös lokakuulle ja joulukuulle ainakin, mutta katsotaan nyt ensin miten heinäkuiset minilomamme sujuvat. Sain vihdoin tänään lähetettyä viralliset nimiäiskutsut (tosin onneksi kaikki kutsutut ovat tienneet päivämäärän jo iät ajat), että ehkä ne nimiäiset vielä ihan oikeesti saadaan pidettyä. Helsingin reissulla käydään pistäytymässä Juhlamaailmassa ja mä voisin yrittää pitää järjen päässä. Mä rrrrakastan juhlien järjestämistä ja nyt kun saan tekosyyn järjestää minille juhlat, ei ole yhtään kaukaa haettu ajatus, että kuorruttaisin koko kodin ilmapalloilla ja serpentiineillä. Tosin toinen tulevista kummitädeistä on allerginen kumille (eli myös ilmapalloille), joten ehkä maltan hieman.

Mä en oikein osaa enää pitäytyä näistä asuista kirjoittamisessa. Menee aina kuulumisten kirjoitteluksi. Kuvat puhuu puolestaan mitä tulee asuihin. Täällä ollaan siis menty ihan lähikuukausien suunnitelmien teossa tänään, ja murjotettu vähän kelille samalla. Benkku varsinkin. Se ehti jo innostua terassilla loikoilusta. Nyt se on peruuttanut itsensä vauvan uninurkkaukseen, eikä suostu lähtemään edes kävelylle. Ystäväperheen piti tulla huomenna lasten kanssa meille grillailemaan, mutta tyydyimme ostamaan tortillavene-ainekset kaupasta. Ei ehkä ole grillikeli. No, toisaalta saavatpa lapsetkin ehkä hauskemman ruokailuhetken, kun voivat rakentaa itselleen omat tortillaveneet. Ai että, ois taas tekosyy leipoa. Ehkä pitkästä aikaa porkkanakakun paikka :D

* Kaupallisia affiliatelinkkejä

H&M mekko (tämä, aivan ihanat samantyyppiset *täällä, *täällä, *täällä ja *täällä
ZARA takki (vanha, lähes samanlainen *täällä -20%)
FURLA laukku (kausiväri, upea pastelliväri samasta laukusta *täällä ja *täällä
ZIGN kengät (*nämä
EVFA ATTLING korvikset (nämä
ROSEFIELD kello (tämä

Mitäs tykkäätte tästä asusta?

Minin asusta tietoja huomenna Mungobabyn puolella! Tänään sinne olen päivitellyt hieman imetysajatuksia, käykäähän lukemassa! :)

9+

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Jennnn Saturday, May 27, 2017 at 22:38

  Hei Tampereelle kampaaja vinkkinä Siru (ennen löytyi Rastasta mutta avasi just oman liikkeen eli löytyy täältä: http://salonsiru.fi/ ). Ainoa jonka olen viimeiseen 7 vuoteen antanut koskea tähän reuhkaan! En voi suositella Sirua tarpeeksi :)

 • Reply *kiki* Saturday, May 27, 2017 at 22:46

  Hei! Laitoin sinulle sähkäpostia muutama päivä sitten kirppisjutusta. Saitko viestini?
  Ps. Ihana asu!

 • Reply Heidi Saturday, May 27, 2017 at 22:46

  Prime hair & beauty design ja itse käyn Hannalla. Suosittelen, en enää ikinä halua vaihtaa kampaajaa!

  • Reply Ida Friday, June 2, 2017 at 10:57

   Komppaan tätä! Samasta liikkeestä myös Esther on hyvä, jos Hannalle ei meinaa saada aikaa.

 • Reply Mansen mimmi Saturday, May 27, 2017 at 23:17

  Bläkissä Rongankadulla myös hyvät kampaajat! :)

 • Reply Minna Sunday, May 28, 2017 at 00:22

  Tampereen paras kampaaja on ehdottomasti Ronja! Ollut pitkään GLO hairissa kuninkaankadulla mutta avaa juuri oman liikkeen samaiselle kadulle. KUNG on uuden paikan nimi! Parempaa kampaaja ei löydy koko tampereelta.

 • Reply C Sunday, May 28, 2017 at 00:29

  Hei! Voisitko vielä tehdä muutaman asubtopostauksen ennen kuin muutatte pois? Tuo Kuopion kämppänne on niin kiva. :)

 • Reply Pikkumyyx Sunday, May 28, 2017 at 08:35

  Moikka! Etsin monta vuotta hyvää luottokampaajaa monien traumaattisten kampaamoreissujek jälkeen. Nyt reilun vuoden päivät olen käynyt Pirkkalassa Royal Look kampaamossa Heidillä! Suosittelen lämpimästi! Heidi saa kiinni ideoistani ja pystyy toteuttamaan ne loistavasti, jos päädyn paikalle ilman ideaa hiusten suhteen, niin hän keksii kyllä. Kaiken lisäksi hintakin hieman Tampereen keskustan hintoja halvempi.

 • Reply Maija_ Sunday, May 28, 2017 at 09:01

  Multa iso suositus ja peukku Ilmiö-kampaamon MariP:lle! :) pitkään Marilla käyneenä en ole kyllä ikinä lähtenyt tyytymättömänä pois! Ja ihanan pieni paikka, vaan kolme kampaajaa:)

 • Reply Maija Sunday, May 28, 2017 at 09:09

  Tampereelta voin suositella parturi-kampaamo Blinkiä, Kaukajärvellä. Itse käyn Jennillä, ja hän on super! Kirsikin todellakin osaa asiansa :)

 • Reply E Sunday, May 28, 2017 at 09:28

  Porkkanakakku ❤️

 • Reply Paula Sunday, May 28, 2017 at 11:46

  The Blade Hair. Muotialassa Mori ja Annalassa Laura. Suosittelen isosti!!! (:

 • Reply Minna Sunday, May 28, 2017 at 12:01

  Mä olen käynyt jo vuosia Kuninkaankadun Glohairissa Päivi V:llä! Mulla on ehkä vähän hankala luonnontaipuvainen paksu hius. Jotkut kampaamokäynnit ovat olleet katastrofi… Mutta Päivi on hoitanut homman joka kerta, sekä väri että leikkuu. :)

 • Reply Milla Sunday, May 28, 2017 at 12:12

  Moi Anna.
  Suosittelen Tampereelta Koreus-kampaamoa ja sieltä erityisesti Maarit Koistista joka on myös paikan omistaja. 😊
  Mukavia päiviä teidän perheelle.

  • Reply Suvi Sunday, May 28, 2017 at 22:04

   Mäkin suosittelen lämpimästi Koreus-kampaamoa! Sekä Maarit että Taija ovat taitavia! :)

 • Reply Rosaliina Sunday, May 28, 2017 at 12:40

  Toivon ettei mun suosituksia varjosta muiden silmissä se, että sanon suoraan, että suosittelen omaa sukulaistani. Mutta en mä muuten jaksais käydä Helsingistä asti laitattamassa tukkaa ellei jälki ois just täydellistä. Siihen väitökseen, että Ansku on paras isosisko ikinä, ei muut voi ottaa kantaa, mutta kun sanon että se on niin hyvä ammatissaan että kehtaan ylpeästi täällä julkisesti julistaa sen ammattitaitoa, sen voi myös monet muut todistaa. Eli Annastiina Heavyhair liikkeessään Iidesrannassa.

 • Reply EJ Sunday, May 28, 2017 at 14:32

  Tiia-Maria Hiusstudio Joy:ssa osaa taikoa upeaksi hiukset kuin hiukset! Paikka sijaitsee yliopiston vieressä ja olen saanut todella hyvää palvelua joka kerta.

 • Reply Sannnna Sunday, May 28, 2017 at 16:26

  Sessionsalon Hallituskadulla (Sokoksen takana) ja joko Noora tai Leena. Kauan etsin uutta luottopaikkaa ja nyt se on löytynyt! Kevin Murphyn tuotteet, ihana henkilökunta = pelkkää plussaa!! Ensimmäisestä kerrasta myös tulee -50% hinnasta :)

 • Reply Emmi Sunday, May 28, 2017 at 18:24

  Ihana asu! Ja en kestä kuin söpöltä mini näyttää sun sylissä, kun oot vielä pukenu sen noin kivasti <3

 • Reply Hanna Sunday, May 28, 2017 at 20:39

  Pakko kommentoida, kun kuulostaa niin tutulta.. Meillä on samat vaunut, citymaasturi, pieni koira ja 3,5 tunnin matka mummilaan :D pähkäiltiin kanssa silloin, kun vaunukoppa oli vielä käytössä, että miten saadaan kaikki tavarat pakattua autoon! Pidettiin vaunukoppaa edessä viereisen penkin jalkatilassa pystyssä, näin takaluukkuun jäi hyvin tilaa tavaroille. Huono puoli oli istua koko matka itse takana, mutta olisin varmaan joka tapauksessa ollut siellä <3
  Tsemppiä matkustamiseen :)

 • Reply Mmuksu Sunday, May 28, 2017 at 22:36

  Jotenkin ihana meikki ja tukka näissä kuvissa. Näytät niin raikkaalta ja onnelliselta. :)

 • Reply Esssim Tuesday, May 30, 2017 at 09:39

  https://www.facebook.com/lofthairtampere/?pnref=lhc
  Tässä kampaamossa Salla tekee tukkataikoja ja kuuntelee tarkkaan asiakasta :)
  Ihan paras <3

 • Reply Anniina Tuesday, May 30, 2017 at 14:58

  Suosittelen Tampereen partureista Annea Hiushuone Ilmiöstä! :)

 • Reply Ninnu Tuesday, May 30, 2017 at 20:30

  Lempäälästä ei kauaa aja Hämeenlinnaan Hemmaan. Malla on taikuri. Suosittelen todella. Samalla myös ihanat lounaat ja kahvit samasta osoitteesta.

 • Reply pinjaatta Wednesday, May 31, 2017 at 21:11

  Heippa Anna ja kiitos jälleen ihanista blogeista, molemmat ovat suosikkejani, vaikken usein kommentoikaan! <3 Kampaajan suhten erittäin lämmin suositus Tuuli Pajusen suuntaan, Tuuli työskentelee Glo Hair Puutarhakadulla. http://glohair.fi/liikkeet/tampere/puutarhakatu/ Tuulin töitä näkee myös hänen instasta hyvin, kymmeniä ja kymmeniä kuvia ja tyytyväisiä asiakkaita, löytyy instasta nimellä tuuli.pajunen. En voi kuin suositella, Tuuli on myös huipputyyppi, mut ennenkaikkea huikean taitava parturi-kampaaja! :)

 • Reply Hanna Wednesday, August 9, 2017 at 01:02

  Hiushuone ilmiö on kyllä sekä Marin että Annen osalta ollut itselleni tosi suuria pettymyksiä, suosittelen kiertämään kaukaa :(

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post