Helsinki calling!

article

Kun nyt lähes kaksi vuotta olemme Kuopiossa viettäneet, on hyvä hetki hieman katsoa tilannetta uudelleen ja miettiä lähivuosien suunnitelmiamme. Tässä ajassa on tapahtunut ihan hirveän paljon kaikkea, ja olen aivan eri ihminen kuin se 26-vuotias Anna, joka muutti Kuopioon miehen työn perässä.

Varsinkin tämä loppuraskaus, kun en ole päässyt liikkumaan niin paljon kuin yleensä, enkä ole päässyt Helsinkiinkään iäisyyksiin, on allekirjoittanut sen, mitä olen salaa halunnut koko ajan. Ei minua ole tehty asumaan näin pieneen kaupunkiin, jossa ei tapahdu mitään, ja jossa elämä tuntuu pysähtyneen. Olemme kokeilleet eri asuinalueita ja vaikka aina hetkellisesti olenkin Kuopiossa viihtynyt, niin eihän tämä minun paikkani ole. Nyt kun olen joutunut olemaan paikallani täällä huomattavasti enemmän raskauden takia ja joudun olemaan lähes kesään asti ihan vaan Kuopiossa ja pois Helsingistä, huomaan kaipaavani kotikulmille ihan valtavasti. Olemmekin siis tehneet sen päätöksen, että me muutamme vauvan kanssa alkukesästä Helsinkiin, perheeni lähelle ja tutuille kulmille.

Miehen työ kun on täällä Kuopiossa, niin hän jää tänne ainakin joksikin aikaa. Ei tuo matka nyt ihan älytön ole, kyllä mies sen jaksaa viikonloppuisin kulkea. Sitä paitsi lapsi saa ihan eri tavalla virikkeitä elämään pk-seudulla, ja kyllä se kiintymyssuhde isään varmasti syntyy ihan samalla tavalla viikonloppuisinkin :)

Desktop77

En kyllä malta odottaa! Kuten jokunen olikin jo Facessa bongannut, olemme myymässä kotiamme. Olemme löytäneet meille osaomistusasunnon Helsingissä, ja pääsemme vauvan kanssa muuttamaan jo kesäkuun alusta tuttuun naapurustoon! Miehelle on katsottuna Kuopiosta pienempi asunto, jossa on sitten työpäivisin. En meinaa malttaa odottaa, että pääsen viettämään aikaa ystävieni kanssa, tekemään vaunulenkkejä Kaivarissa, shoppailemaan Stockan Deliin ja viettämään unohtumattomia kesäiltoja Mattolaiturin ja Löylyn terassilla. Toki muuttorumba on taas oma juttunsa, mutta kyllä siitä aina jotenkin selviää. Sitten kun ei mahakaan ole enää tiellä, niin jaksaa hyvin hoitaa sen muuton alta pois, ja jäähän meille tavallaan kaksi kotia. Aina voi tulla sitten tänne Kuopioon ja ottaa tämän parhaista puolista kaiken irti. Jos siltä siis tuntuu.

Kyllähän se oman jännityksensä luo, että mies on Kuopiossa ja minä Helsingissä. Miten parisuhteemme pärjää ja miten pärjään arjet vauvan kanssa kaksin? Tosin onneksi mulla on ihan mahtava turvaverkko Helsingissä, niin ei se ole mikään ongelma sekään. Ihanaa päästä taas tuonne sivistyksen keskelle, kun eihän Kuopiossa ole mitään. Ei kivoja rafloja, ei kivoja kauppoja, ei mitään. Onneksi pääsemme vauvan kanssa muuttamaan lähelle keskustaa, sillä kyllä olen kaivannutkin jo Helsingin melskettä! Kuopiossa vaan on loppujen lopuksi tosi tylsää.

Kuten sanoin, 2017 on muutoksia täynnä, ja yksi niistä rouviintumisen ja vauvan saamisen myötä on paluu pelipaikoille Helsinkiin ja etäsuhteessa elämisen kokeilu jälleen kerran. Hyvä tästä tulee :)

1+

You Might Also Like

317 Comments

 • Reply Tuuli Saturday, April 1, 2017 at 08:54

  Kjehkjeh, en tunne sua, ei olla koskaan tavattu mut voisin vaikka vannoo et tää ei kuulosta yhtään sulta :D että aprillia vaan ;)

 • Reply Kristiina Saturday, April 1, 2017 at 08:58

  Kääk! Hitsi, että meni hetki miettiessä, että no huhhuh, kai te olette sitten tämän asian loppuun asti miettineet ja Helsinkiin pääseminen on sulle tällä hetkellä niin tärkeää, että olette valmiita moiseen etäsuhteeseen tässä kohtaa. Sitten hoksasin tämän päivämäärän… mikä helpotus! XD Toivon, että tämä oli aprillipilaa ja jos ei, niin toivon, että kaikki sujuu teille parhain päin! :D Hahaha, loistava! Toivottavasti en joudu tätä enempää aprillipilojen kohteeksi, en kestä niitä.

 • Reply Rosita Saturday, April 1, 2017 at 09:06

  Haha, aprillia aprillia! ;)

 • Reply Siiri Saturday, April 1, 2017 at 09:07

  Aprillia?:) Kerrankin olen asian kanssa valveutunut, tavallisesti olen autuaasti unohtanut koko jekuttelupäivän!:D Leppoisaa loppuraskautta muuten ja aurinkoista kevättä!:)

 • Reply R Saturday, April 1, 2017 at 09:09

  Aprillia!!!

 • Reply O Saturday, April 1, 2017 at 09:11

  Aprillia!

 • Reply Alexandra Saturday, April 1, 2017 at 09:11

  Voi Anna!😂
  Asun tässä sun naapurikulmilla ja luen blogiasi aina kun tältä vaippa-arjelta kerkeän. Muutettiin kans Helsingistä Kuopioon loppuvuonna 2015, kuukausi ennen pojan syntymää. Aluksi tää Kuopio morkkaus nosti jo vähän karvoja pystyyn ja olin jo puolustamassa tätä uutta kotikaupunkiani, mutta muistelinkin, että näitä 1.4. julkaistuja juttuja ei eri medioissa kannatakaan niin tosissaan ottaa 😜
  Tsemppiä loppuraskauteen! Stockan deliähän täältä ei kyllä löydy, mutta nää vaunulenkkimaastot ja erilaiset vauva-/perhekerhot täällä Saaristokaupungissa on ihan huippuja!

 • Reply NooraP Saturday, April 1, 2017 at 09:12

  Aprillia :D

 • Reply Jennik Saturday, April 1, 2017 at 09:12

  Aika paksua 😀😀😀

 • Reply Taikki Saturday, April 1, 2017 at 09:14

  Aprillia?

 • Reply Titta Saturday, April 1, 2017 at 09:15

  Hauskaa aprillipäivää sinnekin ;) Itsekin sain jo narautettua useampaa ihmistä :)

 • Reply Itsekin äiti Saturday, April 1, 2017 at 09:17

  Pidän blogistasi ja olen usein samaa mieltä kanssasi. Tämä postaus jätti pään päälle kyllä pienen kysymysmerkin. kirjoitustapasi on kovin tyhjentävä yleensä, nyt kuitenkin melko tynkä ja pinnallinen, mietin onko asia loppuun asti pohdittu.
  Vauva-arki on usein vähintääkin yhtä raskasta kuin raskaana olo. Vaikka tukiverkosto on lähellä, on siinä oma haasteensa ilman kumppanin läsnäoloa. Ja loppuraskauden aikana suurien päätösten teko saattaa olla hieman kyseenalaista. Kun sanot ettei Kuopiossa ole mitään, oletko yrittänyt löytää ystäviä tms.
  Ymmärrän todellakin ajatuksesi, mutta aikaisempien postausten jälkeen tuntuu, että heitit kelkkasi 360-astetta ympäri jotenkin todella yhtäkkisesti (eikä siinäkään mitään). Itse vain kun mietin, olisin ehkä pitkittänyt päätöstäni siihen, että pääsen vauva-arkeen kiinni ja näen miten kaikki lähtee sujumaan ja olisin kärsinyt tylsyydestä ensimmäiset kuukaudet, jotta isä ja lapsi saavat mahdollisimman paljon viettää aikaa yhdessä ja minä vaimona myös huomiota ja tukea. Vauvan virikkeitä ajatellen, niitä saa kyllä tarpeeksi mistä vain. Pointti oli ehkäpä se, että toivottavasti olet vielä alkukesästä todella samaa mieltä. Elämäsi muuttuu pian, etkä pysty vielä ajattelemaan miten ajatuksesi ja kaikki muuttuu ja siksi olen kuullut sanottavan, että suuria muutoksia kannattaa vältellä tai odotella rauhassa.
  Mutta, minä en tiedä kuinka kauan ja pitkään asioita on pohdittu ja joka tapauksessa toivon kaikkea hyvää sinne. :)

  • Reply Heidi Saturday, April 1, 2017 at 16:21

   Näin aprillipäivänä kannattaa hieman kyseenalaistaa mitä lukee ;)

 • Reply Sara Saturday, April 1, 2017 at 09:18

  Kuullostaa tutulta :)!
  Me muutettiin miehen ja 3kk vauvan kanssa Turkuun ennen joulua ja miehen työt jatkuu Helsingissä ja hän asuu siellä töissä ollessaan.Siellä hän on aina viikon-kolme viikkoa riippuen työputkista ja me täällä Turussa. Neljä kuukautta aikalailla on mennyt ja hengissä ollaan niin kyllä tästä selviää ja kyllä se miehen lapsen kiintymyssuhde on kasvanut. Huomaan ainakin itse, että tällä tavalla mies keskittyy ihan eritavalla kotona oloon ja meidän kanssa oloon kuin samassa kaupungissa ollessa. Toivottavasti teillekin tämä toimii ja parisuhteelle löytyy aikaa :) välillä tää on tietysti rankkaa, mutta mikä suhde ei olisi :)

  • Reply Nannu Saturday, April 1, 2017 at 14:02

   Haha älä ota niin tosissasi asioita jotka luet aprillipäivänä :D

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 09:18

  Aprillia! :)

 • Reply Anniina Saturday, April 1, 2017 at 09:19

  Ei mee läpi aprillipäivänä vaikka osa varmasti totta onki!:D

 • Reply Miia Saturday, April 1, 2017 at 09:19

  Aprillia eikös vain :)

 • Reply Kaisa Saturday, April 1, 2017 at 09:20

  Hetken meinas mennä täydestä kuin väärä raha, mutta sitten muistinkin että tänään on aprillipäivänä! 😀

 • Reply Minttu Saturday, April 1, 2017 at 09:21

  Tämä oli varmaan pila, mutta vähän huono.

 • Reply Sara Saturday, April 1, 2017 at 09:21

  Ja heti tuon kirjoituksen jälkeen tajusin mikä päivä tänään on :D

 • Reply Ann Saturday, April 1, 2017 at 09:21

  Aprillia 😀

 • Reply Jenni Saturday, April 1, 2017 at 09:21

  Aprillia olisko :D

 • Reply Maria Saturday, April 1, 2017 at 09:22

  … Aprillia? :D osa tosta tekstistä ois kyllä tosi uskottavaa, mutta osa taas kumoaa sen miten olet kuopiota kehunut jne. Tuo loppu ei kuulosta YHTÄÄN nykyseltä blogi-Annalta! Teksti on jotenki…. Outoa, back to the time when you start blogging :D apua! Jos oikeesti muutatte niin tsemppiä tohon välimatkaan, muutoin en tiedä.. :D

 • Reply tiian Saturday, April 1, 2017 at 09:24

  Aprillia syö silliä? 😁

 • Reply Paula Saturday, April 1, 2017 at 09:25

  Aprillia aprillia :D hetken olin kyllä hämilläni :D

 • Reply Iida Saturday, April 1, 2017 at 09:27

  Syö vaan sitä silliä :D

 • Reply Seni Saturday, April 1, 2017 at 09:28

  Tää in varmaan aprillipila?

 • Reply Sannis Saturday, April 1, 2017 at 09:29

  Aprillia! Vaikka tänään ei olisi aprillipäivä niin tekstistä vaan paistaa läpi se, ettet ole tosissasi sitä kirjoittanut 😊

 • Reply Salla Saturday, April 1, 2017 at 09:29

  Huh, kahden kappaleen jälkeen tajusin tämän olevan (pakko olla) aprillipilaa. Vaikka kuinka kaipaisit Helsinkiin, niin vastasyntyneen vauvan kanssa tuo olis hulluutta, ja mitä oon lukenut teidän parisuhteesta, niin ette te tuollaista erilläänasumispäätöstä tekisi. Vauvakin kun on niin odotettu, niin suostuisko miehesi pelkkään viikonloppuisyyteen? En usko.

  Yleensä lankean näihin aprillipiloihin, oon ihan mielissään, kun hokasin tämän! :D

 • Reply Elina Saturday, April 1, 2017 at 09:30

  :DDDD tää oli kyllä hyvä, hävettää sanoa kauan luin ennen kuin tajusin päivämäärän 🙈

 • Reply itsekin äiti Saturday, April 1, 2017 at 09:33

  Eikä, tajusin juuri että tämä on aprillipila. Tai ainakin todella kovasti uskon niin, sillä kirjoitustapa poikkeaa aivan täysin tyylistäsi. :D

 • Reply HanSu Saturday, April 1, 2017 at 09:34

  Meinasin kirjottaa että mitäs **** aprillipilaa tää on?? Sitten tajusin että nythän tosiaan OLLAAN huhtikuun puolella… :D Pitäs vissiin ite koittaa heräillä. Osu ja uppos:D

 • Reply Jdj Saturday, April 1, 2017 at 09:35

  Alueilla! 😊😊

 • Reply Ellu Saturday, April 1, 2017 at 09:35

  Aprilliä :D

 • Reply Holli Saturday, April 1, 2017 at 09:36

  Aprillia ;)?

 • Reply Mia Saturday, April 1, 2017 at 09:39

  Aprillia :D

 • Reply Milja Saturday, April 1, 2017 at 09:43

  Hahahaha loistava aprillipäivän postaus!!😄😄👍🏼👍🏼👍🏼

 • Reply Niina Saturday, April 1, 2017 at 09:44

  “Eihän kuopiossa ole mitään” 😂😂 taitaa olla vähän asenteesta kiinni. Kuopiossa on tapahtymua jatkuvasti ja en tiedä millaset ravintolat rouvalle oikein kelpaa. Sivistyksen keskelle😂

  Jotenkin blogista huomaa että oot vähätelly Kuopioo aina. Ihmettelen miten rouva blogaaja ikinä muutti Kuopioon ja arvasin kyllä, että pitkään et täällä viihdy

  • Reply Yks rouva vaan Saturday, April 1, 2017 at 09:54

   LOL

  • Reply Maiju Saturday, April 1, 2017 at 10:03

   Herneet nenässä hep! Tänään kuitenkin aprillipäivä niin jos hetkeksi poistat ne herneet nenukista ni hyvä tulee. 👌😊

  • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 10:18

   “Niina” ei tainnut huomata tämän päivän päivämäärää… Tänä vuonna en oo (vielä) tullut huijatuksi kertaakaan! ;)

  • Reply Jessica Saturday, April 1, 2017 at 10:25

   Vai voisko ajatella että tää on aprillipila ;)
   Omaan korvaan ainakin kuulostaa siltä :D

  • Reply eMM Saturday, April 1, 2017 at 11:25

   Helsinki on ihana kaupunki, joka vie helposti sydämen. Mielipidekysymys muutenkin. Ja ei, Kuopiossa ei ihan oikeasti ole samalla tavalla yrityksiä kuin Helsingissä.

   Ymmärrän Annaa ihan täysin, olen itse asunut Helsingissä koko elämäni ja olisin saanut opiskelupaikan helpommin Kuopiosta, mutta en halunnut sinne lähteä, sillä kaupunki eroaa Helsingistä niin paljon ja koko lähipiirini on täällä. Turha loukkaantua siitä, jos joku toinen ei pidä omasta kotikaupungistaan tarpeeksi paljon; meillä kaikilla on oma historiamme jossakin, mikä vaikuttaa mieltymyksiimme.

  • Reply Tara Saturday, April 1, 2017 at 11:41

   Tota… Aprillia?

 • Reply Kati Saturday, April 1, 2017 at 09:52

  Päivän paras! Omani meni ihan pilalle ja kukaan ei uskonut… :D

 • Reply Maura Saturday, April 1, 2017 at 09:53

  Onks tää joku aprillipila?! Muutatteko kuitenkin yhdessä? :’D asuntoilmoituksen kyllä näin että se osa taitaa olla ihan totta….

 • Reply Tiia Saturday, April 1, 2017 at 09:55

  Kuravettä ja silliä, ei maistu .___.

 • Reply Miaable Saturday, April 1, 2017 at 09:58

  Tämähän taitaa olla aprillipila… ;)

 • Reply Muusi Saturday, April 1, 2017 at 09:59

  Ahahahaa, hauskaa että tää menee joillekin läpi :D Tsemppiä loppuodotukseen Anna!

 • Reply H. Saturday, April 1, 2017 at 10:01

  Aprillipäivä, en usko mitään! :D

 • Reply Lorelai Saturday, April 1, 2017 at 10:01

  Aprillia ;)

 • Reply M. Saturday, April 1, 2017 at 10:01

  Tän uutisen julkaiseminen just sattumalta aprillipäivänä vähän epäilyttää…. Et oiskohan aprillia? 😂 Ja sit salee ei ees oiskaan..

 • Reply Henna Saturday, April 1, 2017 at 10:01

  Aprillia aprillia? :D

 • Reply Tarude Saturday, April 1, 2017 at 10:02

  Just joo, eihän Suomessa tapahdu missään muualla yhtään mitään kuin kehäkolmosen sisäpuolella. Tykkään Anna sun blogista ja seuraan sitä jatkossakin, mutta paljon hyvin pienillä paikkakunnilla asuneena, miehen työn perässä, olen kuitenkin ihan tyytyväinen siihen ,että ollaan kuitenkin aina asuttu saman katonalla. Shoppaileen pystyy lähteen aina jonnekin muualle, aina voi käydä kyläilemässä sukulaisissa, ystävien luona, mutta mun mielestä on tärkeetä asua yhdessä.
  Mutta täähän on teidän päätös.

  • Reply Nunnu Saturday, April 1, 2017 at 14:03

   Aprillia?

 • Reply Akialoa Saturday, April 1, 2017 at 10:03

  Aprilliä ;)

 • Reply Annika Saturday, April 1, 2017 at 10:03

  Hahaha hetken jo ajattelin, mut taitaa olla aprillia ;)

 • Reply Tanja Saturday, April 1, 2017 at 10:03

  Tulin ihan tätä postausta varten tsekkaamaan blogisi näin aamutuimaan. ;)

 • Reply Tarude Saturday, April 1, 2017 at 10:03

  Tai toivottavasti tää oli aprillipila!

 • Reply Tuulia Saturday, April 1, 2017 at 10:04

  Oiskohan vaikka aprillia 😂😂

 • Reply Suvi Saturday, April 1, 2017 at 10:04

  Tämä taitaa olla aprillipila ;)

 • Reply M Saturday, April 1, 2017 at 10:04

  Onko Kuopiossa kuravettä? ;)

 • Reply Tuumummi Saturday, April 1, 2017 at 10:05

  Aprillia!😁

 • Reply Hanna Saturday, April 1, 2017 at 10:06

  Haha, mikä ensimmäinen kommentti😁 Ettei nyt vaan olis kuitenkin aprillipila?😉 Ei tämä teksti ole yhtään Annan oikealla tyylillä kirjoitettu. Ihanaa miten joku vetää heti herneet nenään. Ei selkeästi mikään pitkäaikainen lukija, tai jos onkin niin ei ole tätä ihanaa bloggaajaa oppinu yhtään tuntemaan.😁 Mutta hyvä yritys Anna, hetkittäin oli uskottavaa.😊👍

 • Reply Emma Saturday, April 1, 2017 at 10:06

  Aprillia 😂

 • Reply Anette Saturday, April 1, 2017 at 10:07

  Haha! Ei oo kyllä yhtään sun “kuuloinen” tekstikään, hyvää huhtikuun ensimmäistä!! ;)

 • Reply Minna Saturday, April 1, 2017 at 10:07

  Aprillia 😃

 • Reply idahhh Saturday, April 1, 2017 at 10:10

  Aprilliä aprilliä, syö silliä ja juo kura vettä päälle! :’D

 • Reply RH Saturday, April 1, 2017 at 10:11

  Menee kyllä vitsit heti tunteisiin.. 😄👌

 • Reply -A Saturday, April 1, 2017 at 10:11

  Aprillia aprillia :D

 • Reply Ruijanpallas Saturday, April 1, 2017 at 10:18

  Apua! Tuntuu kamalalta että perhe hajoaa heti alkuunsa! Tsemppiä vaikeaan elämäntilanteeseen.

 • Reply Eveliina Saturday, April 1, 2017 at 10:19

  Ei vitsit kui hyvä! Repesin:D Aprillia!;)

 • Reply Katie Saturday, April 1, 2017 at 10:19

  Hahaaaa! Aika hyvä tämä tämänvuotinen! 😂

 • Reply Anna Saturday, April 1, 2017 at 10:20

  Höpö höpö!!! Katsoitko kalenterista, mikä päivä tänään olikaan? ;)

 • Reply J Saturday, April 1, 2017 at 10:20

  Ehkä kannattaa muistaa mikä päivä tänään on ennen kuin menee noin tunteisiin… ;)

 • Reply Helmi Saturday, April 1, 2017 at 10:21

  Ihan huikee teksti.. Sul on joka vuosi näihin aikoihin ollu joku hyvä juttu, ni oli pakko tulla kattomaan, että mikä tällä kertaa.. :D
  Tsemppiä loppuraskauteen..:)

 • Reply MariaT Saturday, April 1, 2017 at 10:22

  Ihanaa, et joku uskaltaa sanoa tän tässä kaupungissa ääneen, mut olet ihan oikeassa.
  Arvostan

 • Reply H Saturday, April 1, 2017 at 10:24

  Otin jo tosissan ja olin ihan kauhuissani, kunnes muistin että on aprillipäivä :D

 • Reply Johku Saturday, April 1, 2017 at 10:25

  Aprillia😊

 • Reply Emmi Saturday, April 1, 2017 at 10:25

  Todella hyvä aprillipila tänä vuonna!

 • Reply Anna Saturday, April 1, 2017 at 10:26

  Hahaa! :D Sulta löytyy kyllä parhaimmat pilat! :D

 • Reply Eve Saturday, April 1, 2017 at 10:27

  Hahahhah 😂😂👍👍 Hyvä! 😅

 • Reply Anniina Saturday, April 1, 2017 at 10:28

  Hmm, ensimmäinen ajatukseni oli, että tämä voisi olla kunnon aprillipila :D Mutta toisaalta on tämä sen verran “järkeen käypää”, että taitaa totta olla!

  Harmi, että fiiliksesi Kuopiosta ovat kertomasi kaltaisia. Tottahan toki kyseessä on pieni kaupunki ja varmasti aikamoinen muutos Helsingin, Lontoon ja muiden suurempien kaupunkien jälkeen. Itse Kuopiosta kotoisin olevana tuntemukseni ovat erilaiset ja noh, kyllähän kotikaupunki on aina kotikaupunki, siitä tämä puolueellisuuskin :)

  Vilpittömästi kuitenkin toivon teille hyvää jatkoa ja toivottavasti saatte kaikki käytännön hommat rullaamaan vauvan ja asuntojen kanssa!

 • Reply Elisa Saturday, April 1, 2017 at 10:29

  Aprillia? ;D

 • Reply Karoliina Saturday, April 1, 2017 at 10:29

  Hyvää aprillipäivää :)

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 10:30

  Maistuuko kuravesi hyvälle….? 😉 Odotinkin jotain tällaista sulta! Joka vuosi osuvia ja saat elämäntilanteesi mukaan!

 • Reply Omppu Saturday, April 1, 2017 at 10:30

  Juu itsekin olin vielä aamusta muuttamassa USA:n ja hankkimassa koiraa. Voihan sitä kerran vuodessa 1.4 elää utopiassa😂

 • Reply Kati Saturday, April 1, 2017 at 10:32

  “APRILLIA”

 • Reply ee Saturday, April 1, 2017 at 10:32

  Täytyy myöntää, että vaikka en ole perinteisesti mielensäpahoittaja enkä vuosiin ole Kuopiossa asunut, särähti tämä teksti korvaan. Arvostan, että puhut avoimesti ja rohkeasti asiasta, mutta vähän voisi kuitenkin sanamuotojaan miettiä.

 • Reply Milla Saturday, April 1, 2017 at 10:35

  Hahahha en kestä, tää on huippu :D

 • Reply Emx Saturday, April 1, 2017 at 10:35

  Onko kommentoijat vilkaiseet mikä päivä tänään on?

 • Reply aak Saturday, April 1, 2017 at 10:37

  No olisko kuitenkin aprillia? :)

 • Reply Emmi Saturday, April 1, 2017 at 10:37

  Hyvää aprillipäivää ihmiset!😉

 • Reply Minna Saturday, April 1, 2017 at 10:37

  Ei helkkari nämä kommentit naurattaa 😁 😉

 • Reply Ruut Saturday, April 1, 2017 at 10:37

  Aprillia? :D

 • Reply Annika Saturday, April 1, 2017 at 10:38

  Hihii, blogisi monivuotisena lukijana osasi odottaa jotain tällaista just tänään 😂 En muuten oo ehkä (?) kommentoinut viime aikoina, joten varmuuden vuoksi: hurjan paljon onnea sekä naimisiinmenon että vauvan johdosta! 🙂

 • Reply Soffe Saturday, April 1, 2017 at 10:39

  Sun aprillipilat on aina mun lemppareita :D

 • Reply Tsnhq Saturday, April 1, 2017 at 10:39

  Arvoisat mielensäpahoittajat.. olisko aprillia?!

 • Reply Kata Saturday, April 1, 2017 at 10:39

  Tänäänhän on aprillipäivä

 • Reply Tinde Saturday, April 1, 2017 at 10:41

  Aprillia?? 😉

 • Reply M Saturday, April 1, 2017 at 10:41

  Haha, tää taitaa nyt kuiteski olla aprillia. :D

 • Reply Maija Saturday, April 1, 2017 at 10:41

  😂 nyt voi kaikki aiemmat mielensäpahoittajat kurkistaa kalenteriin 😄 Loistavaa huumoria Anna😃

 • Reply I Saturday, April 1, 2017 at 10:42

  :D :D
  Ei ollut sun tyyppisiä sanavalintoja, sit tajusinkin.
  Ihanaa Huhtikuun ensimmäistä!

 • Reply Jepjep Saturday, April 1, 2017 at 10:42

  Aprillia!

 • Reply Elisa Saturday, April 1, 2017 at 10:44

  Toivottavasti kyse on kuitenkin aprillipilasta 😄😄 alkuun luin ja ajattelin että eikä, huhuh ei voi olla totta… ja sitten tajusin, nonii tänäänhän on aprillipäivä 😄

 • Reply Anna Saturday, April 1, 2017 at 10:44

  Meni hetki tajuu, aprillia! 😂 Kuinkahan moni vetää herneen nenään.. 😂

 • Reply Krisse Saturday, April 1, 2017 at 10:46

  Anna, tämä oli ehkä paras aprillipila mitä olet tehnyt. Menin täysin lankaan, ja luin tekstiäsi nousevin verenpainein aina siihen asti kunnes lyttäsit Kuopion ihan kunnolla ja tajusin mikä päivä tänään on. Kiitos ihan loistavasta päivän piristyksestä!

 • Reply Hannu Saturday, April 1, 2017 at 10:46

  Aprillia aprillia :D :D Voi sitä hernepussien määrää minkä ihmiset vetävät nenäänsä tuosta :D :D

 • Reply Sannisofia Saturday, April 1, 2017 at 10:48

  Hetken jo ajattelin että ohhoh, miten pystytte muuttamaan erilleen, mutta päivämäärä kertoo kaiken: APRILLIA!:D

 • Reply Minea Saturday, April 1, 2017 at 10:48

  …ja kuravettä päälle?? :D

 • Reply Ella Saturday, April 1, 2017 at 10:48

  Hämmentää kun ei ole varma, onko tää nyt aprillia vai ei :D

 • Reply Satu Saturday, April 1, 2017 at 10:49

  Onneksi edellä mainitut kommentoijat ei ymmärrä huumoria ja katso kalenteriin, olisiko aprillipilaa.. Anna on aina puhunut hyvin kauniisti Kuopiosta ja luulisi teillä viimeistään tuon kommentin viikonloppu isästä herättävän aivot päälle. :D

 • Reply Janeem Saturday, April 1, 2017 at 10:50

  Tää oli loistava 😂😂😂 👍

 • Reply annasuvi Saturday, April 1, 2017 at 10:50

  Nyt jo niin kauan sun blogia lukeneena tunnistan perinteeksi muodostuneen aprillipilan 😊 ihana anna!!!!

 • Reply Anne Saturday, April 1, 2017 at 10:51

  Aprillia! ;) kylläpä menee helposti läpi…

 • Reply Sannisofia Saturday, April 1, 2017 at 10:51

  Eipä sillä, vuosia sun blogia lukeneena on jäänyt mieleen hyvin sun aprillipilat, mm. Lontoon koulupaikan jättäminen miehen takia, ja hyvin uskottavia nää on olleet, parempia kun “olen oikeasti marsilainen” -tyyliset :D Ja hauska nähdä jengin reaktioita haha!

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 10:51

  …taai sitten Aprillia Aprillia ;)

 • Reply Jonnz Saturday, April 1, 2017 at 10:52

  Aprillia! 😂 ihania ootte

 • Reply Jennii Saturday, April 1, 2017 at 10:52

  APRILLIA

 • Reply Maiju Saturday, April 1, 2017 at 10:52

  Aprillia??? :DD <3

 • Reply Oona Saturday, April 1, 2017 at 10:53

  APRILLIAAAAAAA

 • Reply Leni Mäkinen Saturday, April 1, 2017 at 10:54

  Voi herranjestas. Tsekatkaas kalenterit ennen kuin vedätte hernemaissipaprikapussit nokkiinne. :D Ettei vaan olis aprillipila, joita on ennenkin Mungolifessa nähty. Ettekö te huomaa, että tää teksti ei oo yhtään annamainen, ainakaan omaan silmään? :D En usko, että Anna tosissaan kirjottaisi noin ylimielisesti Kuopiosta, vaikka siinä joku totuus ehkä piilisikin (?), vaan selkeesti yrittää mun mielestä laittaa lukijat huomaamaan, että tässä on nyt jotain mätää.

 • Reply Suvi Saturday, April 1, 2017 at 10:55

  Taitaa olla aprillipila ;D

 • Reply Anna Saturday, April 1, 2017 at 10:56

  Aprillia? :D

 • Reply Anne-Mari Saturday, April 1, 2017 at 10:56

  Aprillia! 😅

 • Reply Sannamari Saturday, April 1, 2017 at 10:57

  Hetken aikaa olin hämilläni kunnes tajusin, että tänäänhän on aprillipäivä! :-D Hyvää viikonloppua sinne teille! :)

 • Reply Henni Saturday, April 1, 2017 at 10:58

  Kyllä täällä on paljonkin noita mainitsemiasi asioita, jos niitä haluaa vain löytää. Hyviä ravintoloita on paljon enemmän mitä esimerkiksi muissa samankokoisissa kaupungeissa. Ja onnellisuus on itsestä kiinni, jos Kuopiossa haluaa viihtyä ja laittaa prioriteetiksi ehjän perhearjen eikä paremmat shoppailumahdollisuudet niin varmasti siihen löytyy keinot. 100 000 asukkaan kaupunki on kuitenkin suhtellisen iso Suomen mittakaavassa. Vauvalle riittää varmasti ihan samat virikkeet Kuopiossa kuin Helsingissäkin. Puhut tekstissäsi siihen sävyyn, että Kuopio on ihan pershikiällä. Kannattaa kokeilla 1000 asukkaan pikkukylää ja muotoilla sitten teksti uusiksi. Pahoitat tällä tekstillä todennäköisesti hyvin monen kuopiolaisen mielen.

 • Reply Banzu Saturday, April 1, 2017 at 10:58

  Aprillia! Melkein lankesin 😂

 • Reply Sara Saturday, April 1, 2017 at 10:59

  Aprillipila osui ja upposi!

 • Reply Kristuli Saturday, April 1, 2017 at 11:00

  Aprillia..?

 • Reply EmmiM Saturday, April 1, 2017 at 11:00

  Oikein odotinkin, että millaisen aprillipilan se Anna meille kertoo tänä vuonna :D

  Oikeasti, pidempään sun blogia lukeneena susta on oikein hehkunut onni viimeisen vuoden aikana, joten olisi vaikea uskoa, että Kuopiosta mihinkään lähtisit<3

 • Reply st Saturday, April 1, 2017 at 11:01

  Noi kommentit 😀😀

 • Reply Miia Saturday, April 1, 2017 at 11:01

  Aprillia? En myöskään usko että noin pienen lapsen kans haluat/suostut muuttaa ilman miestäsi ja jotenkin tekstistä huokuu muutenki “liian ilkeä sävy” Kuopiota kohtaan ku oot siitä kuitenkin aika lämpimösti puhunut:)

  Yllätyn kyllä jos tämä sattuukin olemaan totta.

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 11:02

  Aprillia,syö silliä,juo kuravettä päälle!! :D

 • Reply Jiicee Saturday, April 1, 2017 at 11:02

  Aprillipila? 😊😊😊😊

 • Reply Farmasisti Saturday, April 1, 2017 at 11:02

  Aprillia? ;)

 • Reply Sarkkuli Saturday, April 1, 2017 at 11:03

  Mahtava pila! Huippu Anna 😀

 • Reply Meri Saturday, April 1, 2017 at 11:03

  Aprillia😄

 • Reply Anniina Saturday, April 1, 2017 at 11:03

  KERRANKIN tajusin että on aprillipäivä! Hauskinta tässä on kuitenkin aina lueskella näiden hyväuskoisten kommentteja… 😂

 • Reply Katri Saturday, April 1, 2017 at 11:04

  Hihi! Mä oikein odotan näitä joka vuosi! Kihlaus Dubain öljysheikin kanssa on kaikkien aikojen suosikkini. Kivaa päivänjatkoa!

 • Reply Veera Saturday, April 1, 2017 at 11:05

  Otsikosta ja alusta meni jo melkein läpi ;) Kyllähän sitä blogiasi monia vuosia lukeneena ja viime aikaisia elämänmuutoksia seuranneena, mielestäni huokuu se kuinka onnellinen olet juuri siellä missä tällä hetkellä olet.

 • Reply Marja Saturday, April 1, 2017 at 11:06

  Meni täydestä melkein loppuun saakka! Sitten alkoi tulla niin täyslaidallinen, että alkoi vähän epäilyttämään 😊

 • Reply Kia Saturday, April 1, 2017 at 11:06

  Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! <3

 • Reply Annika Saturday, April 1, 2017 at 11:06

  Älkää suuttuko, Taitaapi olla 1.4 ;)

 • Reply Lotte Saturday, April 1, 2017 at 11:08

  Onpas tosikkoja liikenteessä! :D Vaikutti kyllä aprillipilalta tämä;)

 • Reply Chatte Saturday, April 1, 2017 at 11:09

  Katsokaa kalenteria älkääkä pahoittako mieltänne suotta. ;)

 • Reply Suvi Saturday, April 1, 2017 at 11:11

  Ettei vaan olisi aprillipäivä :’D

 • Reply Sdre Saturday, April 1, 2017 at 11:12

  Haha, ei saakeli, aika hyvä ja tais mennä tunteisiin joillaki!😂😂

 • Reply N Saturday, April 1, 2017 at 11:12

  Aprillia? :D

 • Reply Paula Saturday, April 1, 2017 at 11:12

  Ahaha naurattaa nää kommentit, onneks ite muistin mikä päivä tänään on :D

 • Reply Tiina Saturday, April 1, 2017 at 11:12

  Kurkatkaapas kalenteria, hyvää huhtikuun ensimmäistä itse kullekin ;)

 • Reply Kmkt Saturday, April 1, 2017 at 11:14

  Sulla on aina nii huiput aprillipilat. :D

 • Reply Heidi Saturday, April 1, 2017 at 11:14

  Oli ihan pakko tulla katsomaan, että kuinka moni on mielensä pahoittanut tästäkin tekstistä. Aprillipäivä on kyllä mahtava juttu :) hyvin kirjoitettu Anna, osu ja upposi näköjään ;)

 • Reply Noora Saturday, April 1, 2017 at 11:15

  Aprillia 😉

 • Reply Emilia Saturday, April 1, 2017 at 11:16

  Hahaha, onpa hauska miten tämä on mennyt aika monelle läpi! Hyvää aprillipäivää ;)

 • Reply Krstl Saturday, April 1, 2017 at 11:18

  Kai oot nyt ottanu huomioon sen, ettei vauva välttämättä nuku kuin tunnin pätkissä? Siinä vaiheessa ei kahvilat hirveästi kiinnosta.. En muuttaisi ikinä noin pienen kanssa kaukosuhteeseen, ihan tarpeeksi rankkaa näin kahden aikuisenkin taloudessa.

 • Reply Iida Saturday, April 1, 2017 at 11:19

  Aprillia!

 • Reply Tiia Saturday, April 1, 2017 at 11:19

  Aprillia 😬

 • Reply Mielensähyvittäjä Saturday, April 1, 2017 at 11:19

  “Pahoitat tällä tekstillä todennäköisesti hyvin monen kuopiolaisen mielen.”

  Joo mutta eihän sillä ole enää mitään väliä :’D Ehkä Stockmann lähtee kohta uuteen nousuun.

  (Aprillipila, luulisin, eihän muuten kukaan noin menisi laukomaan ja jättämään perhettä ;)

 • Reply Eepu Saturday, April 1, 2017 at 11:21

  Olisikohan tämä sitä kuuluisaa Aprillia?😆

 • Reply -A- Saturday, April 1, 2017 at 11:22

  Aprillia 😊 en kyllä lukenut kuin otsakkeen…

 • Reply Lena Saturday, April 1, 2017 at 11:22

  Aprillipila 😁

 • Reply Ida Saturday, April 1, 2017 at 11:23

  Hahah, melkein uskoin kunnes muistin mikä päivä tänäään on ;)

 • Reply S Saturday, April 1, 2017 at 11:24

  Vaikuttaa vähän ristiriitaiselta tämä postaus ja julkaisuajankohta 😉

 • Reply Ninni Saturday, April 1, 2017 at 11:25

  Haloo aprillia ihmiset?

 • Reply Kat Saturday, April 1, 2017 at 11:25

  Kaksi ensimmäistä kappaletta vielä uskoin ja sitten muistin – aprillipäivä! You had me fooled there for a second (:

 • Reply Oona Saturday, April 1, 2017 at 11:26

  Aprillia 👍🏻😂

 • Reply Tiina Saturday, April 1, 2017 at 11:27

  Aprillia?

 • Reply Annuska Saturday, April 1, 2017 at 11:27

  Hauska miten ihmiset menee näihin joka vuosi! 😄 Mun silmään tästä tekstistä paisto kilometrien päähän, että oli kirjotettu pilke silmäkulmassa vaikka olikin jaksettu nähdä vaivaa tän pilan eteen :)

 • Reply Jenni Saturday, April 1, 2017 at 11:28

  Varasin tänä vuonna popcornit kommenttien lukua varten. Et Anna tänäkään vuonna pettänyt ;)

 • Reply Anu Saturday, April 1, 2017 at 11:28

  Kyllä nyt porukka mielensä pahoittaa.. Kuopio on Itä-Suomen mittakaavassa iso ja tapahtumarikas kaupunki, mutta jos lähtee vertaamaan esim. Helsinkiin ja Lontooseen niin jalkoihin jää tarjonnassa, niin tapahtumissa kuin ravintoloissakin. Tällä tuskin postauksella on tarkoitus ketään loukata, vaan perustella omia henkilökohtaisia valintoja. Olen seurannut blogia sen alkuajoista lähtien, enkä itse ole huomannut mitään Kuopiota vähättelevää sävyä koskaan, ajattelin kyllä jo Annan tänne muuttessa, että näinköhän viihtyy kun elämä on niin erilaista täällä Kuopiossa. Itselleni on riittävä mutta on täältä kiva lähteä välillä katsomaan ison maailman menoa! :)

  • Reply rIa Saturday, April 1, 2017 at 11:38

   Hauskaa Aprillipäivää! :D

   • Reply Anu Saturday, April 1, 2017 at 14:06

    Tosiaan :D :D vaikka lankana meninkin niin en silti ymmärrä joidenkin negatiivisuutta ja hyökkäävyyttä toisen ja varsinkin tutemattoman ijnisen päätöksiä kohtaan. Jos juttu olisikin totta niin osa kommenteista on todella ala-arvoisia

    • Reply rIa Saturday, April 1, 2017 at 15:40

     Näinpä, kommenttisi näkökulma oli hyvä:)

 • Reply Sara Saturday, April 1, 2017 at 11:29

  Hauska aprillipila :D

 • Reply Tiina Saturday, April 1, 2017 at 11:29

  Aprillipilahan tämä, uskomatonta jos upposi johonkuhun. Koko aprillipäivä on jotenkin niin väsähtänyt juttu :D

 • Reply Henna Saturday, April 1, 2017 at 11:29

  Täällä ei ilmeisesti muisteta aprillipäivää ;D

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 11:29

  Älä välitä näistä kommentoijista. :D Ihmiset sopii ihan erilaisiin kaupunkeihin ja esimerkiksi itselle Tampere on sopivan kokoinen ja Helsinki taas aivan liian suuri juuri minulle. Jos toisille Kuopio on sopivan kokoinen muutamine ravintoloineen, ei sen tarvitse olla sitä kaikille. Ja vielä vähemmän ymmärrän sitä miksi pahoittaisit kuopiolaisten mielen, koska aina ollut selvää, että kerrot oman mielpiteesi etkä teilaa kokonaan mitään asioita. Ja jos he kokevat Kuopion liian pieneksi voivat hekin muuttaa pois ? :D
  En ainakaan itse usko miten yksittäisen ihmisen käsitys omasta asuinkaupungistani Tampereesta ja päätös muuttaa sieltä pois voisi loukata minua, koska voin itse muodostaa oman mielipiteeni.
  Mukavaa, että pääset takaisin Helsinkiin läheistesi ja vauvan kanssa viettämään kesää!

 • Reply V Saturday, April 1, 2017 at 11:30

  Aprillia :D

 • Reply Ellu Saturday, April 1, 2017 at 11:30

  Aprillia:D

 • Reply Marianne Saturday, April 1, 2017 at 11:31

  Aprillia :D

 • Reply Noora Saturday, April 1, 2017 at 11:34

  APRILLIA :D

 • Reply R Saturday, April 1, 2017 at 11:35

  Itse ymmärrän kyllä sinua hyvin. Olen asunut Joensuussa nyt 2 vuotta ja eihän täällä ole mitään. :D Se elämän vilinä ja mahdollisuudet vain puuttuvat, vaikka kaupunki on ihana ja viihdyin täällä kyllä sen mitä täytyy, niin kyllä muutto etelään on heti tiedossa kun opiskelut tulevat päätökseen.
  Tsemppiä uusiin haasteisiin! :)

 • Reply Hanna Saturday, April 1, 2017 at 11:36

  Kyllä nyt moni on järkyttynyt ja mielensä pahoittanut. Tää oli aika hyvä! ;)

 • Reply tinat Saturday, April 1, 2017 at 11:36

  Taisi taas muutamalta unohtua, mikä päivä tänään on 😉 minä voisin olla tuota mieltä ja päätyä tuohon ratkaisuun, mutta ei Anna 😊

 • Reply Milla Saturday, April 1, 2017 at 11:37

  Aprillipäivänä kuulee kaikenlaista 😂

 • Reply Annap Saturday, April 1, 2017 at 11:38

  Aprillii, syö sillii?

 • Reply Mari Saturday, April 1, 2017 at 11:40

  Hyvä aprillijuttu :D

 • Reply Sanna Saturday, April 1, 2017 at 11:41

  Sulla nää suuret uutiset ajoittuvat jännästi aina tähän huhtikuun alkuun ;). Sullahan oli muutama vuosi sitten se kihlauskin ja kaikkea Xx

 • Reply Nessi Saturday, April 1, 2017 at 11:44

  Aprillia?😄

 • Reply Elina Saturday, April 1, 2017 at 11:48

  Aprillipäivä anyone?

 • Reply Nea Saturday, April 1, 2017 at 11:49

  Aprillia!

 • Reply E Saturday, April 1, 2017 at 11:52

  Hyvä päivä tehdä muuttoilmoitus! ;)

 • Reply Anne Saturday, April 1, 2017 at 11:53

  Aprillia 🙊🙊🙊🙊

 • Reply Inka Saturday, April 1, 2017 at 11:55

  Oiskohan tää nyt kuitenkin aprillipila :D

 • Reply Heli Saturday, April 1, 2017 at 11:56

  Taitaa olla aprillipäivä tänään.

 • Reply K Saturday, April 1, 2017 at 11:57

  Ettei ois aprillipäivällä jotain tekemistä tämän kanssa :)

 • Reply Kriu Saturday, April 1, 2017 at 11:58

  En vissiin kommenttien perusteella ollut ainoa joka ei muistanut aprillipäivää :D

 • Reply Summer Saturday, April 1, 2017 at 11:59

  Aprillia Aprillia – aluksi ajattelin, että mitäs ihmeytä, mutta pian tajusin onneksi, että jos ette yhdessä ole muuttamassa niin ei tämä voi olla kuin aprillia :D

 • Reply Iina Saturday, April 1, 2017 at 11:59

  Aprillia? ;)

 • Reply Tuuli Saturday, April 1, 2017 at 12:00

  April fools 😂😂😂😂

 • Reply Paula Saturday, April 1, 2017 at 12:02

  APRILLIA :D

 • Reply Emilia Saturday, April 1, 2017 at 12:02

  Jo on kyllä outoa,että noin vain muutat ihan toiselle puolelle Suomea pienen vauvan kanssa ja mies jää toiseen kaupunkiin. Miten ihmeessä ajattelit pärjätä ja käydä kahveilla ynnä muuta noin pienen kanssa? Vanhemmille hoitoon vaan. Todella pöyristyttävää käytöstä ja miten mies voi mitään suhdetta lapseensa luoda nähdessään häntä vain muutaman päivän viikossa? Toki on oma elämänne ja päätöksenne, mutta kummasti hämmästyttää, kun juuri näytti, että olitte Kuopioon asettuneet omistusasunnonkin myötä ja taas kamat kassiin ja muutto. Toivon joka tapauksessa kaikkea hyvää teille ja tulevalle lapselle, toivottavasti saat Helsingistä kaiken mitä kaipasit ja halusit, vaikka mielenkiintoisia valintoja teet(tekin)

  • Reply Haamu Saturday, April 1, 2017 at 12:18

   Pöyristyttävää käytöstä :—D Termi pöyristyttävä kertoo aika paljon käyttäjänsä ahdasmielisyydestä ja pikkumaisuudesta, siis kuka viitsii toisen valinnoista “pöyristyä”? Ehkä vanhoillinen sukulaistäti tai kyylääjämummo, mut muut vois vähän mieetiä, et haluaako olla sellaisia ite :-)

   Hauska postaus muutenkin, ei taida tarvia mainita miksi, hyvä Anna ;–D

 • Reply bambi Saturday, April 1, 2017 at 12:03

  Mullekin tulee joka vuosi näin keväällä, yleensä just huhtikuun alussa, tarve tehä shokeeraavan isoja muutoksia elämässäni, joten helppo ymmärtää!

 • Reply Marika Saturday, April 1, 2017 at 12:06

  1st April .. Hauskaa aprillipäivää 😉

 • Reply Topi Saturday, April 1, 2017 at 12:06

  Tää oli päivän paras tähän asti 😄

 • Reply Sade Saturday, April 1, 2017 at 12:07

  Olen 99% varma että tää on aprillipila! Älkää siis ottako ihan niin vakavasti :D

 • Reply Lotta Saturday, April 1, 2017 at 12:07

  Ja mikäs päivä tänään olikaan? ;)

 • Reply HB Saturday, April 1, 2017 at 12:07

  Aprillia? :D

 • Reply SANNI Saturday, April 1, 2017 at 12:10

  Hyvää aprillipäivää!!! :D Eiks ihmiset oikeesti tajuu et koko teksti on kieli poskessa kirjoitettu? ;)

 • Reply veera Saturday, April 1, 2017 at 12:10

  Aprillia!

 • Reply S Saturday, April 1, 2017 at 12:10

  APRILLIA!? :D

 • Reply Sohvii Saturday, April 1, 2017 at 12:11

  Mites tää sattui just aprillipäivänä???

 • Reply Nea Saturday, April 1, 2017 at 12:11

  Juo kuravettä päälle!

 • Reply Marja Saturday, April 1, 2017 at 12:11

  Mulle tuli heti tästä fiilis, että kyseessä on aprillipila :D Ei ole yhtä harkitun ja perustellun kuuloista tekstiä kuin yleensä.

 • Reply Heidi Saturday, April 1, 2017 at 12:13

  Hehheh, huumoria ihmiset huumoria :D Tänäänhän on se päivä vuodesta kun ei kannata vetää herneitä nokkaan saatikka uskoa aivan kaikkea mitä lukee ;)

 • Reply Lyydia Saturday, April 1, 2017 at 12:13

  APRILLIPÄIVÄ.

 • Reply Henna Saturday, April 1, 2017 at 12:14

  Olet muistaakseni aina tähän aikaan vuodesta keksinyt juksata ja tulinkin heti aamusta tsekkaan. Etkä pettänyt tälläkään kertaa. Parhaat naurut kuitenkin näistä kommenteista 😊

 • Reply Karo Saturday, April 1, 2017 at 12:15

  Sattupa jännästi tälleen huhtikuun alkuun tää ilmoitus ;) Mutta totta kyllä, onhan se Kuopio aika kuollut kaupunki :D

 • Reply Crista Saturday, April 1, 2017 at 12:15

  Aprillia aprillia… ;)

 • Reply sanniiiiis Saturday, April 1, 2017 at 12:17

  Siis ootsä Anna vaan jättänyt hyväksymättä kaikki aprillipäiväkommentit :D Ei sillä mitään, ihan jännää keskustelua tänne syntyi mutta mulle kävi kyllä tokasta lauseesta selväksi mikä juttu on kyseessä :D Plus kun on lukenut tätä blogia n. 7 vuotta niin tietää aina että sulta pidää odottaa piloja!

 • Reply a Saturday, April 1, 2017 at 12:18

  Aprillia? :D

 • Reply Magge Saturday, April 1, 2017 at 12:20

  Ahahah, mikä postaus! Ja jengin kommentit kruunas komeuden. Kurkatkaas kalenteriin ;)

 • Reply Marjaana Saturday, April 1, 2017 at 12:20

  Helsingissä on tietysti se huono puoli, että siellä lentää joskus kuravettä päälle ;-)

 • Reply Johanna Saturday, April 1, 2017 at 12:20

  Aprillia :)

 • Reply Iiris Saturday, April 1, 2017 at 12:21

  Oisko vaikka aprillia!!

 • Reply Kaisa Saturday, April 1, 2017 at 12:21

  Apua, menikö kaikilla muilla ohi, että tää on aprillipila??? :DDDD Kiitos päivän nauruista Anna! <3

 • Reply Annika Saturday, April 1, 2017 at 12:22

  Miten ihmiset ei tajua, että tää on aprillia? :D

 • Reply Aino Saturday, April 1, 2017 at 12:24

  Aprillia!

 • Reply saara Saturday, April 1, 2017 at 12:26

  Siis täähän on aptillipila :D Geez ihmiset

 • Reply Norppa Saturday, April 1, 2017 at 12:26

  Hyvin keksitty aprillipila 😂

 • Reply Sansku Saturday, April 1, 2017 at 12:26

  Oisko aprillia? :D

 • Reply aprillia Saturday, April 1, 2017 at 12:26

  Eikös tää oo aprillia vain ;) Mut täytyy sanoa että tosi hyvä pila, moni näyttää ottavan tän tosissaan haha!

 • Reply U Saturday, April 1, 2017 at 12:26

  Aprilliä!!!!

 • Reply Ano Saturday, April 1, 2017 at 12:27

  Eikö tää oo arillipila? Onhan? :D

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 12:28

  …ja kuravettä päälle. :) Tsemppiä loppuodotukseen, Anna!

 • Reply Milla Saturday, April 1, 2017 at 12:30

  Ihmiset ottaa kaiken niin tosissaan! 🙈 Hyvää aprillipäivää!

 • Reply .... Saturday, April 1, 2017 at 12:32

  No kuulkaas, tänään on aprillipäivä😁

 • Reply heidik Saturday, April 1, 2017 at 12:32

  Haa meikä huomas heti et on aprillipila! Joskus aikanaan ois voinu mennä läpi, mutta nyt näistä sun postauksista on päässy enemmän “jyvälle” susta ja sun elämänkatsomuksesta, etkä todellakaan tekis noin! :D

 • Reply Maija Saturday, April 1, 2017 at 12:33

  Muistakaas mikä kalenteripäivä tänään on:D vink vink

 • Reply Nina Saturday, April 1, 2017 at 12:36

  Olisikohan tämä nyt kuitenkin aprillipila????? :)

 • Reply Linnea Saturday, April 1, 2017 at 12:36

  Onnistunut aprillipila😊👍🏻 Tais mennä vähän tunteisiin joillakin 🙊

 • Reply Ellu Saturday, April 1, 2017 at 12:36

  Miten minulle tuli olo, että tässä voisi olla aprillipilan aineksia? ;)

 • Reply Ttt Saturday, April 1, 2017 at 12:36

  Hieno juttu :)

 • Reply E Saturday, April 1, 2017 at 12:37

  Voi härregyyd!
  Voisiko tämän tekstin kommentoijat vilkaista kalenteria tänä vuoden hupaisimpana päivänä.
  Ei mulla muuta 😂

 • Reply Tiia Saturday, April 1, 2017 at 12:38

  Tais olla aprillia? :D

 • Reply Mapaula Saturday, April 1, 2017 at 12:38

  Ja aprillia, eikös vaan :)

 • Reply Riina Saturday, April 1, 2017 at 12:38

  Eikö ihmiset ymmärrä tän olevan aprillipila? :D täällä pahottaa mielensä kuopion lynkkaamisesta:D anna on kuitenkin sen verran ihanaan sävyyn puhunut kuopiosta aina aiemmin, niin ei kannata nyt itseensä ottaa:) ihanaa loppuodotusta anna!

 • Reply Aprillia Saturday, April 1, 2017 at 12:39

  Aika moni kommentoja ei taida muistaa, mikä päivä tänään on ;)

 • Reply Saara Saturday, April 1, 2017 at 12:41

  Hahaa, taitaa olla aprillipila? 😁😁 Anna, rakastat niitä iltoja kun saat mennä miehesi kainaloon, niin uskon että jos joskus muutatte, muutatte yhdessä kaikki kolme ja Benji! <3

 • Reply Kati Saturday, April 1, 2017 at 12:43

  Ja kenellekään ei tullut ilmeisesti mieleenkään, että tämä saattaisi vaikkapa olla aprillipila?! Ei luoja…

  Ja vaikkei pilaa olisikaan, niin surullista lukea miten jotkut kokevat oikeudekseen arvostella toisten päätöksiä tällä tavalla.

 • Reply Henna Saturday, April 1, 2017 at 12:43

  Haha voiei kun ihmiset ei tajua, että
  tää on aprillipila ja muutama näköjään jo pahottanu mielensä.. :D

 • Reply Tanja Saturday, April 1, 2017 at 12:44

  Onko tänään aprillipäivä :D

 • Reply tyttö Saturday, April 1, 2017 at 12:44

  Aprillia., syö silliä, juo kuravettä päälle!

 • Reply Emppa Saturday, April 1, 2017 at 12:44

  Ehkäpä kannattaisi huomata päivämäärä, jolloin tämä on kirjoitettu : > Mahtava jäynä taas Annalta !

 • Reply Rosa Saturday, April 1, 2017 at 12:47

  Eikö kukaan tajua että tää on Annan jo klassikoksi muodostunut vuosittainen aprillipila???:DD

 • Reply Vilhelmiina Saturday, April 1, 2017 at 12:47

  Aprillia!

 • Reply Anne Saturday, April 1, 2017 at 12:47

  Aprillia!!

 • Reply Minna Saturday, April 1, 2017 at 12:48

  Ää onks toi aprilli pila? :D

 • Reply Aprillia! Saturday, April 1, 2017 at 12:48

  Hei ihmiset, relatkaa! Täähän on Annan jokavuotinen aprillipila😅😂

 • Reply Aino Saturday, April 1, 2017 at 12:49

  Haha good one! :D

 • Reply Ellu Saturday, April 1, 2017 at 12:50

  Ihmiset hei, mites toi aprillipäivä? :D

 • Reply Omppu Saturday, April 1, 2017 at 12:50

  Hahahhhhhaaa aprillia!

 • Reply Suvi L. Saturday, April 1, 2017 at 12:51

  Hohhoijaa te mielensäpahoittajat, hyvää aprillia :DD

 • Reply H Saturday, April 1, 2017 at 12:52

  Mä jo innolla odottelinkin, että mitähän oot tänä vuonna keksinyt :) viime vuonna (vai edellisenä, Venäjällemuutto -juttu) meinasin mennä halpaan, mutta nyt olin varautunut :D

 • Reply 123 Saturday, April 1, 2017 at 12:53

  Hahaha :D Repesin, kun lueskelin tätä.
  Olet juuri saamassa vauvaa ja prioriteetti asuinpaikkaa valitessa on kivijalkashoppailut ja terassit :D
  Ja mitä tarkoitat virikkeillä vauvalle? Mitäs virikkeitä se tarvitsee?

  Sanoit kaivanneesi Helsingin melskettä, tarkoititko kuitenkin kavereita? Vai kaipaatko todella jotain tyhjänpäiväisiä “kutsu”vierastilaisuuksia?

  • Reply 123 Saturday, April 1, 2017 at 12:54

   Ainiin, tänään onkin aprillipäivä :DD

 • Reply Sappe Saturday, April 1, 2017 at 12:57

  Voi näitä hyväuskoisia hölmöjä 😂^^

 • Reply Jasiina Saturday, April 1, 2017 at 12:58

  Aprillia ;)

 • Reply Lau Saturday, April 1, 2017 at 12:58

  Miten ihmiset ei muista aprillia

 • Reply Saara Saturday, April 1, 2017 at 12:58

  Hahaha 😂 Ai saakeli, you get me every year.. Enkä näköjään kommenttien perusteella ole ainoa!

 • Reply Henna Saturday, April 1, 2017 at 12:59

  Näköjään menee moneen täydestä! :D Hyvä vedätys Anna! oot paras!

 • Reply Saara Saturday, April 1, 2017 at 13:00

  Haha miten jengi menee näihin joka vuosi…. 😃 🖒

 • Reply Savon Saturday, April 1, 2017 at 13:00

  Tsih :D

 • Reply Marianne Saturday, April 1, 2017 at 13:03

  Aprillia ;)

 • Reply Krista Saturday, April 1, 2017 at 13:04

  :D❤️

 • Reply Ronja Saturday, April 1, 2017 at 13:09

  Oliskohan aprillia aprillia 😄

 • Reply Jasmin Saturday, April 1, 2017 at 13:09

  Aprilliä? 😆

 • Reply hanna Saturday, April 1, 2017 at 13:10

  Hei ihmiset nyt oikeesti, miten ois vaikka APRILLIA????????? :D

 • Reply -A- Saturday, April 1, 2017 at 13:10

  Ajattelin vielä kommentoida (edellinen kommentti lähti eetteriin heti, kun olin lukenut vain otsakkeen ja arvasin heti mistä kyse ;)):

  Olet kertonut Kuopiosta ja harrastuksista, ystävistäsi siellä moneen otteeseen sellaisella ‘sävyllä’, että pidät Kuopiosta kovasti ja sen tarjoamista asioista. Vaikka pääkaupunkiseutulainen oletkin. Sen takia (en pelkästään 1.4. takia ;)) arvasin olevan jekku. :D

 • Reply mira Saturday, April 1, 2017 at 13:12

  Aprillia eiks niin! ;)

 • Reply Matilda Saturday, April 1, 2017 at 13:14

  Ihan huikea teksti – ne ketkä on kattonu tänään kalenteria ymmärrää varmasti ;-)
  Tykkään niin sun huumorista Anna – osuu ja uppoo tähän sarkasmin rakastajaan :-D

  Tsemppiä loppuraskauteen!

 • Reply Anza Saturday, April 1, 2017 at 13:14

  Kiitos päivän piristyksestä! Postausta lukiessa alkoi alkushokin jälkeen naurattaa sen verran että tämän päiväinen huono tuuli unohtui ihan täysin! Etenki ihanan tuohtuneet kommentit kutkutti nauruhermoja:D hyvää huhtikuun ensimmäistä päivää teille!:)

 • Reply S Saturday, April 1, 2017 at 13:18

  Hyvää huhtikuun ekaa päivää Anna! 😉
  Tää oli hyvä! 😄

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 13:18

  Siis eikö nyt kukaan aiemmista kommentoijista ole ymmärtänyt että tässä on kyse aprillipilasta 😉

 • Reply Anne-Mari Saturday, April 1, 2017 at 13:19

  Oon kai lukenut blogiasi jo sen verran monta vuotta, että 1. huhtikuuta osaa vähän odotellakin tällaisia “uutisia”! :D Ja eilen satuin muistamaan, että huomenna on se pirun aprillipäivä eikä kannata mitään yllättäviä ilmoituksia ottaa liian tosissaan :D

 • Reply HannaL Saturday, April 1, 2017 at 13:19

  Näiden loukkaantuneiden kommenttien jälkeen alan epäillä itseäni.. tämähän on aprillipila :D

 • Reply S Saturday, April 1, 2017 at 13:22

  ;) nice try

 • Reply Niina Saturday, April 1, 2017 at 13:23

  Hyvää aprillipäivää myös sinulle ;)

 • Reply Elina Saturday, April 1, 2017 at 13:23

  Kai te nyt hoksaatte että tänään on aprillipäivä? 😜

 • Reply Missa Saturday, April 1, 2017 at 13:25

  Aprillia ;)

 • Reply Ninnu Saturday, April 1, 2017 at 13:26

  😂 hauskaa huhtikuuta 😘

 • Reply IraCassandra Saturday, April 1, 2017 at 13:27

  Yllätyin että näin moni uskoi tän ja vieläpä pahoitti mielensä, liekö ihmiset epätietoisia aprillipäivästä ;) Ihana Anna ja perinteinen huhtikuun ekan pila! :)

 • Reply Scarlett'O Saturday, April 1, 2017 at 13:27

  Aprillia? :D

 • Reply Satu Saturday, April 1, 2017 at 13:28

  Kylläpä ihmiset niin mielensä pahoittaa aprillipilasta :D

 • Reply Noora Saturday, April 1, 2017 at 13:32

  Taitaa olla aprillipila 😂😂

 • Reply johanna Saturday, April 1, 2017 at 13:32

  Olikohan aprillipila kyseessa kuitenkin☺

 • Reply Ava Saturday, April 1, 2017 at 13:33

  Onks tää aprillpila 😅

 • Reply Hannah Saturday, April 1, 2017 at 13:33

  Naurattaa tuo kommentti että kuinka muka käyt kahvilla yms pienen vauvan kanssa :D vauvat on toki erilaisia eikä voi tietää onko tyyppi kunnon kiljukaula vai tyytyväinen nyytti, omani nukkui neljänkin tunnin unia päivällä alle 4 kuukautisena. Niin olipahan muuten ihan älyttömän helppoa käydä missä vaan, etenkin kun imetti niin sapuskaakin oli tosi helposti tarjolla :) en näe mitään estettä sille etteikö pikku vauvan kanssa voisi käydä eri paikoissa ja elää ihan normaalia elämää. Ja kyllähän vauvan kanssa pärjää kahdestaankin. Ainoa mikä on oma kokemukseni kun olin esim viime kesänä viikon vauvan kanssa perheeni mökillä, että vaikka niitä apukäsiä oli tarjolla niin itse olet koko ajan päävastuussa lapsesta, se vastuun taakka ei tavallaan helpottanut missään vaiheessa. Miehen mukana ollessa se vastuu jakautuu kahden ihmisen harteille ja tavallaan pystyy itsekin hengähtämään eri tavalla. Vaikea selittää, kaikki ei varmasti sitä koe näin :)

  Mutta pari asiaa tekstissä vähän pomppasi.Meidän tyttö vierasti isäänsä jo pari yön poissaolon jälkeen :( hänellä siis lyhyitä työreissuja silloin tällöin. Ja lapsen käytös oli tosi selkeästi erilaista. En halua lannistaa, uskon että teette parhaan ratkaisun kaikkien kannalta. Ja tietenkään se ei estä kiintymyssuhteen syntymistä mutta voi ottaa aikansa. Tekstistä en voi myöskään allekirjoittaa että vauvalle olisi enemmän virikkeitä Helsingissä. Ehkä kuitenkin niin että enemmän virikkeitä äidille? :D ja ei siinä tietenkään mitään väärää ole. Oli välillä tosi tylsää jos jumitti vaan vauvan kanssa kotona ja mies töissä tai työreissuilla. Kyllä sitä itsekin oli silloin kiva lähteä vauvan kanssa liikkeelle. Ja joskus oli ihan kiva vain olla ja rauhoittua kotona. Nykysin reilu vuoden ikäisen kanssa pienehkössä kaupungissa ei ole vaikea keksiä lapselle kodin ulkopuolelta virikkeitä ja tekemistä. On kerhoja, puistoja, liikuntatapahtumia, hoploppi, muskari, satama, puistoja, kotieläinpuistoa, uimahalli, kylpylää jne jne. Loppupeleissä taitaa lapset nauttia niin perusjutuista, esim puistoista, että kyllä lapselle kivoja juttuja löytyy mistä vaan. Me mammat ollaankin sitten ihan eri asia ;)

  Mutta tsemppiä! Jos se ei toimikaan niin aina pääsee takaisin :)

  • Reply Hannah Saturday, April 1, 2017 at 13:47

   … ja sitten muistin aprillipäivän :D meni ihan täydestä! Ihmettelin että onpas outo sävy kirjoituksessa mutta silti menin halpaan :D kiitos ja anteeksi! En kestä :D

 • Reply NIKKI Saturday, April 1, 2017 at 13:36

  😂 hyviä kommentteja

 • Reply Sanna L. Saturday, April 1, 2017 at 13:38

  Mikäköhän päivä tänään olikaan? ;-) Ja kura vettä päälle.. :-D

 • Reply Nti Saturday, April 1, 2017 at 13:39

  Aprillipila?

 • Reply Fyssari Saturday, April 1, 2017 at 13:40

  Hah, peukku hyvästä yrityksestä mutta ei mene läpi! Aprillia! Itse yritän huiputtaa perhettäni tänään sillä, että muuttaisin toiseen kaupunkiin ja sinne poikaystäväni luokse yhteiseen kotiin. Ystäville ei tule menemään läpi, mutta perheenjäsenille voisi mennä jos ollaan tarpeeksi vakuuttavia :)

 • Reply Elina Saturday, April 1, 2017 at 13:40

  Hauskaa, miten porukalla menee niin tunteisiin a) ylipäätään ja b) ottaen huomioon sen, että tänään on aprillipäivä ja sulta on joka vuosi tullut jokin pila — näitähän tavallaan pitäis jo tietää odottaa :)

  Tää kommenttikenttä tähän asti on kyllä täyttä timanttia. Kaikenlaisten kanssa säkin joudut työtäsi tekemään… Tsemppiä :)

 • Reply Äidiksi Saturday, April 1, 2017 at 13:44

  Ymmärrän ihan täysin että lapsen saadessa haluaa muuttaa lähelle omia vanhempia tukiverkkoa. Oli se sitten isompi tai pienempi kaupunki! Mutta itse 1vuotiaan äitinä hämmästyin tosi paljon että muutat ilman lapsen isää. Vauvavuoden rankkuus saattaa oikeasti tulla tosi kovana iskuna sulle. Musta tuntuu et mun oma elämä oli ja on edelleen jäähyllä ja elän lastani varten. En tietysti ainoastaan, mutta se pieni vauva on niiin kiinni äidissä että se yllätti mut, ja uskon että se tulee tämän tekstin perusteella yllättämään sutkin. Toivottavasti äitisi auttaa sinua paljon, munkin äitini käy meillä tai ottaa tyttöä n. Kerran viikossa. Silti! Elämä on vaihtunut aikaisiin aamuihin, kakkavaippoihin, ravintoloissa ei vilkkaan taaperon kanssa voi nyt käydä oikein ollenkaan. Meillä on kyllä ollut ns vaikea vauva ja nyt taaperona vilkas tapaus. Mieheni tekee jonkun verran reissuhommia ja useimmiten olo on aika toivoton kun hän tekee taas lähtöä… Toivon sulle sydämestäni ettet murru tai masennu siitä elämänmuutoksesta. Itse olen liikaa jumiutunut kotiin… tsemppiä!!

 • Reply Päivi Saturday, April 1, 2017 at 14:08

  Jokavuotinen perinne jo tulla kurkkaamaan, onko tälle vuotta mitään Mungo-pilaa eikä pettänyt :D Loistava veto, “voisi olla totta, mutta ehkei sittenkään..” oli eka ajatus mulla ainakin. Vuosia sitten “tuuliviiri-Anna” olisi voinut näin tehdäkin (enkä tarkoita pahalla, meillä kaikilla on erilaisia elämänvaiheita takanamme ja kaikista varmasti ammentaa oppeja ja muistoja!), mutta en usko, että nykyinen Anna, joka vain muutama postaus sitten kirjoitti ihan toisenlaiseen sävyyn nykyisestä elämäntilanteesta ja asuinpaikasta, olisi näin radikaalisti muuttanut mieltään. Kirjoituksen tyylikin on niin kärkäs, jotain mitä ehkä kaipaan alkuajoilta blogista (mutta ymmärrän että kun seuraajia on runsaasti, on parempi pitää kulmat pyöreinä ja olla jotain mieltä vain hyvin pinnallisista asioista 😉😊), mutta mikä ei toisaalta ole yhtään nykyistä Mungolifea.

  Jos olen kumminkin väärässä ja postaus onkin totisinta totta, tsemppiä ja jaksamista tarvitaan niin vauva-arkeen kuin parisuhteeseenkin ihan eri tavalla. Tosin mun on kyllä niin vaikea uskoa postauksen juttuja 😄

 • Reply Mroom Saturday, April 1, 2017 at 14:08

  xDD tää on hyvä!

 • Reply Juuls Saturday, April 1, 2017 at 14:21

  Mä niin uskoin tän! Ja ihmettelin et aika erikoista et teette noin pienen vauvan kanssa. Ettekä vaikuttanu pariskunnalta joka suostuis tohon et ootte noin paljon erossa. Ja sit luin instagramin kommentteja ja tajusin et on APRILLIPÄIVÄ! :D menin kyllä helppoon… :D hyvää huhtikuun alkua teille!

 • Reply MaijaS Saturday, April 1, 2017 at 14:26

  Tää meni mullakin yllättävän pitkään läpi, ennenkuin aloin pohtimaan päivää. ..että ehkäpä ei. :D Suorastaan kauheaa kyllä lukea näitä suhteellisen tuomitsevia avautumisia nyt henkilöiltä joihin teksti on uponnut. Ja vaikka muutto totta oliskin, niin itselle (henkilökohtaisesti) vieraita ihmisiä koskevat mielipiteet voisi välillä pitää ihan ominaan. :D

 • Reply Annimaria Saturday, April 1, 2017 at 15:14

  Päivän parhaat naurut kommenteista missä tää oli otettu tosissaan 😂 Ite osasin odottaa aprillipilaa ja oikeestaan varta vasten siks klikkasinkin tänään tänne, mua ei siis tällä kertaa jymäytetty 😄

 • Reply Sanna Saturday, April 1, 2017 at 15:21

  Et kyllä pettänyt odotuksia tänäkään vuonna :D Sain kyllä päivän parhaimmat naurut :D

 • Reply Laura Saturday, April 1, 2017 at 16:16

  Nyt täytyy kyllä sanoa, että kommentit on jopa hauskempaa luettavaa kuin itse postaus! :D

 • Reply Mango Saturday, April 1, 2017 at 16:55

  Joo mäkään en tiedä kummalle nauraa enemmän, itse tekstille vai näille mielensäpahoittaja-kommenteille haha! xD

 • Reply meow Sunday, April 2, 2017 at 00:36

  Tää oli aivan hemmetin hyvä aprillipila :’D Kommenttiosio on kultaa :D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post