Mistä haluaisitte lukea?

Desktop68

Nyt kun mammaloma on pian alkamassa ja on enemmän kotona oleskeluaikaa, on myös enemmän aikaa blogille ja erilaisille blogijutuille. Ajattelinkin kysellä teiltä mistä haluaisitte lukea lähiaikoina enemmän?

Kiinnostaako…

… ruokajutut?

… kosmetiikkajutut?

… mielipidejutut / ajatukset? Mistä asioista?

… kotijutut?

… erilaiset listaukset? Vaatteista, asusteista, luonteenpiirteistä, mistä?

… jotkut ihan muut jutut?

Kertokaa, mikä kiinnostaa blogin sisältönä lähiaikoina, niin pääsen toivottavasti toteuttamaan toiveitanne :)

0

You Might Also Like

56 Comments

 • Reply primrose Tuesday, February 21, 2017 at 12:25

  Hei, mua kiinnostaisi kovasti lukea ihan käytännön käyttökokemuksia upeista laukuistasi! Onko jokin osoittautunut käytössä vielä paremmaksi kuin osasit ennakoida? Onko jokin yllättänyt monipuolisuudellaan? Entä onko jokin ollut laadultaan pettymys tai vähemmän kuin odotit? Monesti sitä haluaisi ajatella, että maksaa laadusta, mutta onko sulla tullut koskaan vastaan sellainen, että hinnassa on enemmän ollut kyse statuksesta ja designistä kuin hyvästä laadusta? Erityisesti mua kiinnostaisi lukea Mulberryn Alexasta sun kokemuksiasi, koska muutamat bloggaajat ovat kehuneet laatua mutta yhdestä blogista luin kokemuksia heikosta laadusta. Alexa on kaunis laukku ja se olisi tarpeisiini sopivan iso, joten siksi se erityisesti kiinnostaa. :)

 • Reply Paula Tuesday, February 21, 2017 at 12:26

  Ruokaohjeet, kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet, vaate- ja asustejutut. Ja kovasti toivoisin myös päivitettyä laukkukokoelma-postausta, siitä huolimatta, että oot joskus tainnut sanoa, ettei sellaista tule (vai muistankohan väärin :D ).

 • Reply Laura Tuesday, February 21, 2017 at 12:31

  Kotijuttuja, ehdottomasti! Sekä yleisesti että vauva-kotijuttuja! :)

 • Reply Elina Tuesday, February 21, 2017 at 12:49

  Mua kiinnostaisi jutut mitkä kertois vähän lisää just susta itsestäs. Ihan perus kotijuttuja, mielipiteitä ja ajatuksia. Kaikki listat on myös ihan parhaita! Tai sit vaikka just sun päivästä kirjoittaminen. Kaikista parhaita on postaukset, joissa tuot omaa persoonaasi ja elämääsi esille. Oot mun mielestä ollut aina ihan huikean hyvä kirjoittaja ja oon lukenut sun blogia ihan alkuajoista asti. :) parasta kevättä teille!

 • Reply Essi Tuesday, February 21, 2017 at 12:51

  Kotijuttuja! :) Ja toi ylempänä mainittu käyttökokemuksia laukuista -tyylinen postaus kiinnostais myös :)

 • Reply Jonnz Tuesday, February 21, 2017 at 12:52

  Ruoka, huokeahintainen kosmetiikka ja koti/sisustus :) se mangokakku on taivaallista, lisää näitä!

  • Reply Heini Tuesday, February 21, 2017 at 13:34

   Mikä mangokakku? :D mennyt ohi ja kaipailisin hyviä ohjeita.. :)

 • Reply Nina Tuesday, February 21, 2017 at 13:10

  Mielipiteet/ajatukset, koti, sisustus, ja ihan arkipäivää :)

 • Reply Noora Tuesday, February 21, 2017 at 13:16

  Ruokajutut ehdottomasti. Koitin etsiä sinun ikivanhaa reseptiä täytetyistä paprikoista, mutta en enää löytänyt. Voisitkohan kertoa reseptin/ edes raaka-aineet, niin helpottaisi? :) Sweet chili kastiketta, maissia, herkkusieniä oli ainakin, siihen se muisti sitten jääkin…:)

 • Reply suvi Tuesday, February 21, 2017 at 13:34

  Ehdottomasti kotijutut ja sisustus :) kaikki kuvat mitä olet laittanut kodistanne ovat olleet todella kauniita ja hyvällä maulla sisustettuja niin mielelläni lukisin kotipostauksen. Olet kuitenkin joskus muistaaksini sanonut että haluat pitää kodin yksityisenä ja jos et näin ollen halua esitellä kotiasi niin se on täysin ymmärrettävää. :) Lueskelisin mammabloginkin puolella mieluusti useammin päivityksiä ;)

 • Reply Karla Tuesday, February 21, 2017 at 13:42

  Ruoka ja kotijutut! :)

 • Reply Tiinam Tuesday, February 21, 2017 at 14:16

  Benji/pommi-jutut kiinnostaa ihan hirveästi!!:) Mitä koirakirjoja oot lukenu ja miten muutenvalmistauduit Benjiä varten. Miten pommi eroaa muista koiristasi luonteen, haukkumisen ja vaikka karvanlähdön kanssa.
  Laukkujutut kiinnostaa, esim. mitkä laukut on osoittautuneet erinomaisen hyviksi ja laadukkaiksi ja miten huollat laukkuja.
  Sisustusjutut on myös aina kivoja ja inspiroivia.

 • Reply Anniina Tuesday, February 21, 2017 at 14:48

  Kosmetiikka ja ruokajutut! :)

 • Reply Saara Tuesday, February 21, 2017 at 14:51

  Ruoka- ja kotijutut ja mielipidejutut suunnilleen mistä tahansa. :D Kotijutuista eniten kiinnostaa huonekalut ja remppailut ja muut vinkit ja kaikki mitä siihen liittyy, teillä on niin upeannäköinen koti josta saa hyviä ideoita ja visioita omaankin kotini! Myös enempi sun elämästä jos olet siihen halukas, kovasti kiinnostaisi kuulla esim. ajatuksia asuinalueesta kun lapsi kasvaa, mikä on Kuopiossa parasta ja mikä kamalinta, millainen on sun tavallinen arkipäivä, käyttökokemuksia kaikenlaisesta… Oot hyvä kirjoittaja, niin melkein mistä vaan on ilo lukea!

 • Reply Anastasia Tuesday, February 21, 2017 at 15:07

  Tykkäisin jos esittelisit lempparituoksusi😊
  Ruokaohjeet olisi myös kivoja (varsinkin jälkkärit) ja sitten ihan tavalliset arkiset asiat.. Videokin olisi kiva kun olet mielestäni hyvä puhumaan kameran edessä.

 • Reply Kristina Tuesday, February 21, 2017 at 15:19

  Koti- ja kosmetiikkajutut kiinnostaisi, samoin yllämainittu laukkujen käyttökokemus -tyyppinen postaus. Myös esimerkiksi jonkun tyyppiset “most used” tai “spring/summer staples” tai muuta vastaavaa sun vaatteista olisi mielenkiintoisia (toki vähän eri tällä hetkellä sulla vauvamasun kanssa, mutta raskausajan vastaavat kun oot ilmeisesti aika pitkälle pärjännyt sun normivaatteilla, ettei ole tarvinnut äitiysvaatteita ihan hirveesti ostella).

 • Reply Tiia Tuesday, February 21, 2017 at 15:24

  Kaikkein vähiten kiinnostaa vaate- ja asustejutut. Joo joo, tiedän että tää on kai muotiblogi (?), mutta lukisin mielelläni sulta mielipide-, sisustus-, ruoka- ja matkustelujuttuja. Ja koirajuttuja, kuten vaikka, että paljonko koiran pitämiseen kuluu rahaa (on koirakuume :D).

 • Reply noora Tuesday, February 21, 2017 at 16:05

  Olisi mukavaa jos vastailisit kommentteihin enemmän nyt kun sinulla on enemmän aikaa :) (tottakai kova urakka kun postaustahti on niin kova ja kommentteja tulee paljon, mutta itse arvostaisin sitä todella paljon)
  Ja mukavaa mammalomaa! Toivottavasti ehdit myös rentoutua vähän ennen vauvan tuloa :)

 • Reply Jules Tuesday, February 21, 2017 at 17:08

  Minua kiinnostaisi lukea esimerkiksi että mikä laukuistasi on ollut mielestäni hintalaatusuhteeltaan paras ja mikä huonoin? Onko joku laukku johon olet pettynyt ja jos voisit jättää tekemättä sen hankinnan nyt niin olisitko ostanut? Sama voisi olla myös vaatteista tai kengistä/kosmetiikasta :) Eli mikä on osoittautunut tosi hyväksi ja mihin olet pettynyt.
  Alexalla on video aiheesta https://www.youtube.com/watch?v=7QUqLDMYXM0 tarkista siitä mitä ajoin takaa jos selitin sekavasti :D
  Myös ruoka- ja kotijutut kiinnostavat :)

  • Reply noora Wednesday, February 22, 2017 at 10:58

   Hei mua kiinnostaisi tämä myös! :D

 • Reply Annu Tuesday, February 21, 2017 at 17:16

  Vaatekaapin/pukeutumisen peruselementit, mitä ja minkäverran mitäkin kaapista olisi hyvä löytyä. Ja miten peset/huollat sun vaatteet (neuleet, huivit, takit,farkut jne) kengät ja laukut.

 • Reply Maria Tuesday, February 21, 2017 at 17:36

  Opiskelujutut ja sisustus. Millaista oli opiskella ulkomailla, sun vinkit maailmalle opiskelemaan lähtemiseen, mihin pitää varautua yms. Ja sisustus jutut kiinnostaa aina.

 • Reply Aino Tuesday, February 21, 2017 at 18:03

  Hääjutut <3

 • Reply J Tuesday, February 21, 2017 at 18:07

  Lisää (ennen ja jälkeen) kuvia uudesta kodista jne sisustusjuttuja :)

 • Reply Uuulalaah Tuesday, February 21, 2017 at 18:15

  Ruokajutut ainakin, oon saanu niistä edellisistä ihan älyttömästi inspistä ja esimerkiksi sitä porkkanakakkua oon versioinu vaikka ja kuinka monta kertaa! :-)

  Kotijutut on kanssa tosi jees, sisustaminen ja remppaaminen tällee ok-talo asujana kiinnostaa kyllä aina.

  Sitten kolmantena peukku noille listauksille. Aiheena nyt voi olla mikä vaan lemppari juustoista parhaimpiin korkkareihin. :-)

 • Reply Anne-Mari Tuesday, February 21, 2017 at 18:17

  Asut on sun blogissa mahtavaa sisältöä, koska ne on sellaisia normaaleja, kaikkien toteutettavissa olevia arkiasuja, eikä mitään kuvia varten kehiteltyjä editorial-stailauksia jos ymmärrät mitä tarkoitan :D Asupostausten lisäksi varsinkin mielipiteet ja ruokajutut kiinnostaa :)

 • Reply Jemina Tuesday, February 21, 2017 at 18:36

  Kosmetiikkajutut kiinnostaa! :)

 • Reply Satu Tuesday, February 21, 2017 at 18:37

  Tosiaan mammajuttuihin liittyen lukisin mielelläni sun näkemyksestä kosmetiikan käytöstä raskaana, jos haluat siitä kirjoittaa. Varmasti puhuttava ja mielipiteitä jakava aihe :) Hyviä ehdotuksia myös muilla!

 • Reply Hansu Tuesday, February 21, 2017 at 19:10

  Remppajuttuja! Tuliko kaikki jo esiteltyä? Muutenkin kotijutut kiinnostaa :)

 • Reply Anni Tuesday, February 21, 2017 at 19:19

  Minua kiinnostaisi bucketlist! Ei toki henkilökohtaisimmilta asioilta mutta esim viiden/kymmenen kohdan. Tällaisista jutuista on tosi mielenkiintoista lukea :) sisustusjutut kiinnostaa paljon sekä vauvajutut (varmaankin mungobabyn puolelle?) Rentouttavaa mammalomaa ja tsemppiä tulevaan synnytykseen :)

 • Reply Saskia Tuesday, February 21, 2017 at 20:33

  Eniten kiinnostaa meilipidejutut ja ajatukset. Sekä kosmetiikka ja hiusjutut. Vähiten kiinnostaa vaate-asuste ja muotijutut.

 • Reply ME Tuesday, February 21, 2017 at 21:08

  Haluaisin lukea vaikkea elämäsi taitekohdista. Toinen kiinnostava aihe olisi pikamuoti ja sen seuraukset kuluttajalle ja tuottajalle. Myös vaatemainosten elementit ja viestit voisivat olla hyviä aiheita. Jokin pidempi ja hyvin taustoitettu juttusarja olisi siis minun mieleeni. Nopeat vaatekuvalistat voi jättää varastoon kiireistä aikaa varten.

 • Reply Anna Tuesday, February 21, 2017 at 21:20

  Minua kiinnostaisi tietää enemmän bloggaamisesta näin ammattitasolla; mitä kaikkea siihen kuuluu, ajankäyttö yms. Lukijana nähdään ehkä vain pieni osa siitä, mitä tähän hommaan kuuluu ja siksi toivoisin sinun avaavan aihetta enemmän. Normaalia päivätyötä tekevänä suhtaudun bloggaamiseen ehkä vähän negatiivisesti, koska ainakin täältä päin katsottuna näyttää, että yhtä hyville ansioille voi päästä bloggaajana ja perusduunarina vaikka bloggaajallakin hommaa on varmasti taustalla paljon enemmän, kun mitä täällä ruutujen takana osataan ajatella.

  Mukavaa loppuraskautta 😊

 • Reply Eveliina Tuesday, February 21, 2017 at 21:51

  Kotijutut, asukuvat, mielipiteet (erityisesti rakkaudesta, äitiydestä ja ihan mistä vain itse haluat kirjoittaa… kirjoitat vaan niin tavattoman kauniisti rakkaudesta. Mutta myös yhteiskunnalliset mielipiteet ja kaikki käy 😊) ylipäätään (vauva)arki kuopiossa kiinnostaa kaikkineensa. Sun blogi on edellen aivan ihana! Ihan sama mitä kirjoitat kun kaikki on vaan niin luontevaa ja mukavaa luettavaa…

 • Reply Eveliina Tuesday, February 21, 2017 at 21:53

  Oi ja vielä boonus toive!!! Voisitko kirjoittaa kirjeen 20-vuotiaalle itsellesi ja kaikesta siitä mistä aikanaan haaveilit ja mitä ehkä olisit halunnu sillon tietää.

 • Reply Anna Tuesday, February 21, 2017 at 21:54

  Mielipidejuttuja ehdottomasti!! Ihailen sussa sitä, että uskallat tuoda oman mielipiteen esille, vaikka se poikkeaisi “perinteisestä”. On tosi mielenkiintosta lukea kirjoituksiasi, koska se laittaa itsenikin ajattelemaan välillä boxin ulkopuolelta ja opettaa jotain joko itsestään tai maailmasta. :)

 • Reply MariK Tuesday, February 21, 2017 at 22:02

  Kun olet asunut kahdessakin maassa ulkomailla, kiinnostaisi lukea mikä oli hienoa ulkomailla asumisessa, mikä ei niin hienoa. Mikä oli parasta, mikä stressasi. Mitä kaipaat sieltä, mitä muistelet hyvällä. Niin ja opiskeluista oon aina kiinnostunut 😊

 • Reply NooraH/Nolibre Tuesday, February 21, 2017 at 22:04

  – rohkeat mielipidejutut, semmoset elämänmakuset
  – juttuja bloggaamisesta

 • Reply Eveliina Tuesday, February 21, 2017 at 22:37

  En tiedä onks tää iha off the topic mut ois hauska osallistaa lukijoita enemmä kuten esimerkiks se ku lukijat yritti kopioida sun asuja:D en tiedä meneeks se jo si enemmä kilpailuhin mut niitä oli hauska katella ja vois vaik itekki tällä kertaa osallistua;)

 • Reply Erika Tuesday, February 21, 2017 at 22:59

  Jostain syystä tuli tuosta vaatekuvasta mieleen sellainen yleisempi vaatteisiin liittyvä postaus ; millä perustein vaatteita päätyy sun kaappiin? Kiinnitätkö huomiota/suositko tiettyjä materiaaleja? “Huollatko” vaatteita jotenkin erityisesti pesun lisäksi. Jne… Toivottavasti ymmärsit pointin :)

 • Reply Anna Wednesday, February 22, 2017 at 06:48

  Mua kiinnostaisi esittely siitä sun läppäristä. :)

 • Reply Ella Wednesday, February 22, 2017 at 08:24

  Hääjutuille peukku täältäkin ♥ Ja olen jo pitkään odotellut Mungobabyn puolelle postausta siitä, mitä kaikkea vauvaa varten täytyy tai kannattaa hankkia! Kiitos ihanista blogeista :)

 • Reply Pioni Wednesday, February 22, 2017 at 09:17

  Toivoin joskus kauan sitten postausta ajanhallinnasta, joten toivon nyt uudelleen kun mahdollista. Olet kiireinen nainen ja ehdit päivän aikana vaikka mitä! Miten oikein teet sen ja miten rentoudut/palaudut kiireisistä viikoista?

 • Reply meow Wednesday, February 22, 2017 at 10:00

  Ruoka-ohjeita, kosmetiikkajuttuja ja mielipiteistä lukee aina kaikkein mieluiten. Viimeisintä ei oo tainnut ainakaan näkyä niin hirveesti viime aikoina ;)

 • Reply Elli Wednesday, February 22, 2017 at 10:47

  -lapsuus- ja nuoruuskuvapostaus
  -my day
  -kodin esittelypostaus, remonttijuttuja

 • Reply Sarita Wednesday, February 22, 2017 at 11:23

  Enemmänkin sellaista, että jäsentäisi näitä aiheita oikealle “puolelle”.
  Mungobaby on erikseen, mutta tällä puolella on jatkuvasti raskaudesta paljon asiaa. Ymmärrän, että se on tällä hetkellä se suurin ja puhutuin aihe elämässäsi, mutta olisi kiva lukea tällä puolelle muitakin ajatuksia. :)
  Kuten; kosmetiikka ja kotijutut

 • Reply EvaDo Wednesday, February 22, 2017 at 13:25

  Vaatteet, asusteet ja sisustus! Miten aina keksitkään yhdistellä asioita? Itselläni ei ole samanlaista silmää. Laukuissa mua kiinnostaa se mitä niihin mahtuu ja vastaako hinta/laatu odotuksia.

 • Reply Helinä Wednesday, February 22, 2017 at 20:02

  Mielipidejutut!

 • Reply Emma Thursday, February 23, 2017 at 22:59

  Remppajutut ja sisustus ja mielipidepostaukset kiehtoo! :)

 • Reply Leena Friday, February 24, 2017 at 07:56

  Kosmetiikka ehdottomasti ja yhä vaatteet! Mieluiten juuri nettiostamisen kannalta!

 • Reply Marine Friday, February 24, 2017 at 13:48

  Kotijutut kaikissa muodoissa, sisustusta yms.. kaikki tekstit tulee luettua, olipa aihe mikä tahansa. Eli muutkin aihepiirit kiinnostaa kyllä :)

 • Reply Anne Friday, February 24, 2017 at 14:03

  Kotijutut ja esim. postaus omistusasunnon hankinnasta (ihan lainatarjouksen hakemisesta kauppakirjojen kirjoittamiseen) ja mitä kaikkea tulee ottaa huomioon esim. asuntonäytöissä jne.

 • Reply HSavel Saturday, February 25, 2017 at 13:15

  Minua kiinnostaisi kotijutut (arkkitehtuuri, toimivuus, remppa ja sisustus) sekä kuukausittain “kuukauden asut ja yhdistelmät” -kokonaisuus. Itselläni on vaatekaappi täynnä vaatteita, joita olen harjoitellut yhdistelemään ohjeillasi ja toivoisin vastaavia lisää :) Tykkäsin hirveästi aikoja sitten julkaisemastasi Vaatekaapin kulmakivet -postauksestasi ! Tulevaisuudessa täytyy ehkä kiinnittää entistä enemmän huomiota siihen, että näyttäisi asiakkaan silmissä asiantuntevalta, siistiltä ja ammattimaiselta arkkitehdilta. En millään haluaisi asettua siihen muottiin, että arkkitehdit ovat pudonneet muodin mustaan aukkoon.

 • Reply Maariah Sunday, February 26, 2017 at 09:39

  Koti- ja sisustusjutut ovat kaikkein mielenkiintoisimpia ja inspiroivimpia. Olisi mukava nähdä esittelyä esimerkiksi astioistanne ja säilytysratkaisuistanne. Muutenkin ihan arkeen ja elämään liittyvät jutut ovat parhaita. Asupostaukset eivät kiinnosta ollenkaan, mutta blogisi on muuten kiinnostava ja viihdyttävä :)

 • Reply E Sunday, February 26, 2017 at 19:59

  Kosmetiikkajutut!! Esimerkiksi listaukset (top10 tms) sun lempparikosmetiikkatuotteista joista et luopuis ‘mistään hinnasta’ :) tai sun vakkarimeikkituotteet tällähetkellä. Eli meikki- ja ihonhoitotuotteet ja rutiinit kiinnostaa!

  Vaatejutut ja niihin vaikka samantapainen listaus; mitkä vaatekappaleet, asusteet tms. ois sellasia jotka pitäisit jos kaikesta muusta pitäisi luopua :)

 • Reply Ninni Monday, February 27, 2017 at 17:38

  Matkustamisesta.. Haluaisin neuvoja miten ja mistä kannattaa lennot varata. Olen koittanut päästä sisälle momondojen sun muiden maailmaan, mutta en vain ymmärrä. Voisitko siis tehdä aloittelevalle matkustelijalle oppaan miten kannattaa lähteä matkaa varaamaan lentoineen ja hotelleineen…

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post