New Burberry and happy thoughts // Kuopio

burberry (1 of 16)

Huhhheii, palaudutaanpas hetkeksi häähumusta muihin aiheisiin, ja vaikka edellisviikon asukuviin :) Häähumusta ei todellakaan olla täällä vielä ihan toivuttu, joskin tänään ollaan oltu myös ihan vauvahumussa. Käytiin juuri katsomassa ystävien kaksiviikkoista pikkuista, ja voi että! Mies ei ole kai koskaan edes nähnyt noin pientä vauvaa näin aikuisiällä ja ellen olisi jo raskaana, olisi vauvakuume noussut välittömästi kun katsoin tuota pikkuruista vauvaa mieheni isoissa käsissä.

Luulenpa, että malttamattomuus oman pienen tapaamiseen tulee olemaan ihan mahdottoman suuri pian. Oli kiva kuulla tuoreita kokemuksia KYSistä synnärinä, ja ylipäätään hieman tuoksutella pienen pieniä vauvavarpaita. Kivaa vaihtelua tähän hääthääthääthäät-fiilistelyyn. En olisi kyllä ikinä uskonut, että minä, varsinainen hääskeptikko ja alun alkaen hieman puoli-innolla häihin suhtautunut morsian, sekoaisin siitä päivästä näin. Olen ollut yhtä hymyä lauantaista asti ja mieskin eilen illalla sanoi, että ainoa asia mikä harmittaa, on se, ettei tuohon päivään pääse enää takaisin. Oli nimittäin niin kivaa. Olin kovin suojelevainen häitä kohtaan ennen päivää, enkä uskonut haluavani niistä juuri mitään kertoa. En rehellisesti edes odottanut mitenkään erityisen paljoa häitä tai edes naimisiinmenoa. Ajattelin sitä jotenkin juridisena insituutiona ennen kaikkea. Koin, että tunteissamme olimme sitoutuneet jo kauan ennen häitä, joten en kokenut häitä etukäteen kovin kummoiseksi asiaksi. Kivat juhlat, helppoutta arkeen, mutta mikään ei muuttuisi, eikä voisi herättää kovin suuria tunteita. Mutta voi pojat! Se oli kyllä aivan elämäni ihanin päivä! En kertonut häistä juuri mitään ennen, joten niihin ei päässyt kenenkään mielipiteet vaikuttamaan ennen itse päivää. Teimme kaiken omalla tavallamme, omin valinnoin, perinteitä paikoitellen kunnioittamatta ja vähän hassustikin. Ja vietimme elämämme onnellisimman päivän. Ja jotenkin onkin tuntunut ihan erityiseltä valita ensimmäisen kerran jossakin valikossa sana Mrs. eikä Ms. Ja olla vaimo, eikä avovaimo tai kihlattu. Olla naimisissa. Mikään ei kyllä muuttunut. Sen osasin ennustaa. En kokenut oloani mitenkään erilaiseksi sunnuntaina. Kuitenkin olen ollut niin onnellinen, että tuntuu, että halkean.♥ Kiitos myös kaikille ihanista kommenteista ja myötäelostanne ja onnentoivotuksista! Nyt tekeekin mieli kirjoitella häistä vaikka kuinka paljon, niin koristeluista kuin erikoisemmista ratkaisuistamme ja mekosta ja sormuksista ja ja ja… Vaikka mistä :D Jaksatteko te lukea hääjuttuja? Kiinnostaako ne? 

burberry (4 of 16)

burberry (15 of 16)
burberry (13 of 16)

burberry (8 of 16)
burberry (2 of 16)

burberry (5 of 16)

No mutta, yritän oikeasti tähän postaukseen irtautua niistä hääajatuksista ja keskittyä tähän asuun, jossa vihdoin esittelen joululoman alelöytöni. Aleaikaan teen harvoin mitään erityisen hyviä löytöjä, mutta aina välillä Stockalta saattaa löytyä jotain älyttömiä löytöjä, nimenomaan Burberryn osastolta. Kolmen vuoden takaa kaapissa on vaaleanbeige villakangastakki ja tänä vuonna silmiini osui alerekissä roikkunut kamelinvärinen villakangastakki maailman kauneimmalla kauluksella. Olen ollut aivan ihastunut tuon toisen Burberryni matskuun, joka on jo todistanut laadukkuutensa. Kyllä näissä on jo ihan näppituntumalla ihan eri matskut kuin ketjuliikkeiden villakangastakeissa, mutta toki on eri hintakin. Reilu kolme vuotta (muistaakseni) käytössä olleessa Burberryssani ei ole nukan nukkaa ja se on edelleen uudenveroinen. Päätin siis tänä vuonna suunnata joulualeostoksiin varatun budjetin yhteen hieman kalliimpaan yksilöön, enkä ole kyllä katunut. Toki tälle ei ehkä nyt helmi-maaliskuussa ole hirveästi käyttöä, ettei maha venytä mallia, mutta enköhän ehdi tätä käyttämään vielä vuosia :)

Ihastuttavia yksityiskohtia tässä on perinteisten Burberry-epolettien lisäksi tuo hartioiden malli, ja erityisesti paksu korkea kaulus, joka suojaa tuulelta. Värissäkään ei valittamista, sopii kaikkeen :) Lähes puoleen hintaan tämä oli kyllä ehdottomasti löytö!

Viime viikolla kävimme miehen kanssa illallistreffeillä, ja siltä reissulta olisi näitä kuvia tarjolla. Hyvin yksinkertainen ja jopa tylsä asu, mutta mukava se ainakin oli :) Odotan vaan sitä, että pääsen yhdistämään takin sinisiin farkkuihin ja ruskeisiin nilkkureihin asukuviin, sillä niin olen sitä pariin otteeseen pitänyt, ja tosi kivalta on yhdistelmä ainakin omaan silmään näyttänyt!

burberry (3 of 16)

burberry (11 of 16)
burberry (6 of 16)

burberry (14 of 16)

burberry (7 of 16)

burberry (10 of 16)
BURBERRY takki
STUART WEITZMAN saappaat
GUCCI Dionysus laukku
ZARA mekko

burberry (9 of 16)
burberry (12 of 16)
burberry (16 of 16)

Mitäs tykkäätte asusta ja uudesta takista? Onko mieleenne?

1+

You Might Also Like

80 Comments

 • Reply Krista Wednesday, January 25, 2017 at 21:38

  Aivan ihan tuo takki! Olisi huippua saada vielä hääpostauksia sormuksista, menosta jne. :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:11

   Kiva kuulla :)

 • Reply Eve Wednesday, January 25, 2017 at 21:44

  Ehdottomasti hääjuttuja!!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:11

   :)

 • Reply Saara Wednesday, January 25, 2017 at 21:44

  Ehdottomasti kyllä kaikille hääpostauksille!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:11

   Jess :)

 • Reply Marianna Wednesday, January 25, 2017 at 21:46

  Paljon onnea naimisiin menon johdosta! Olin perjantaina aamulla laivalla ja olin niin varma että näin miehesi silloin laivalla, että ihan mahanpohjasta otti jännityksestä kun uumoilin että olisiko teidän hääviikonloppu edessä (taisit joskus mainita että ulkomailla menette naimisiin). Niin kauniilta näyttää kaikki hääkuvanne! Varmasti satumainen päivä :) Hääjuttuja vain tulemaan sillä oma suuri päiväni on vielä edessä päin – uutenavuotena sain sanoa kyllä 10 vuotta tuntemalleni rakkaudelle… :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:11

   Hahaha, no hänhän seoli :) Kiitoksia kovasti ja voi että miten ihanaa, onnea teille :)

 • Reply Ansu Wednesday, January 25, 2017 at 21:49

  Kiva takki :)

  Ja mieluusti lukisin hääjuttuja ihan kaikesta mitä haluat kertoa :D . Kuvien perusteella oli ainakin todella onnellinen ja kaunis hääpari :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:11

   No onnellinen ainakin :) en ole tainnut lakata hymyilemästä ever since :D

 • Reply Erika Wednesday, January 25, 2017 at 21:51

  Aivan upea takki ja asu muutenkin! Hääpostaukset kiinnostavat todellakin :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:11

   Kiitoksia :)

 • Reply Nina Wednesday, January 25, 2017 at 21:52

  Tykkään asusta ja takki näyttää hyvältä, tummasävyisenä huolisin itsellenikin :)

  Ja tietysti hääjuttuja jaksaa, ja haluaa lukea! Kyseessä on aiva erityinen päivä elämässäsi, ja on arvostettavaa jos haluat jakaa sitä kanssamme :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:12

   Kiitoksia :)

 • Reply Mmuksu Wednesday, January 25, 2017 at 21:55

  Juu hääjuttuja! Itse haaveilen talvihäistä kans vielä joskus. ^^

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:12

   Talvihäät oli kyllä aivan ihana valinta, suosittelen :)

 • Reply S Wednesday, January 25, 2017 at 21:59

  joooooo pliis kerro kaikki häistä! :))

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:12

   No en mä kyllä kaikkea, mutta varmasti mekosta, koristeluista ja sormuksista teen omat postauksensa :)

 • Reply Veera Wednesday, January 25, 2017 at 22:01

  Rakastan häitä, joten ehdottomasti kiinnostaa hääpostaukset :) Onnea paljon naimisiin menosta! :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:12

   Kiitoksia :)

 • Reply Eveliina Wednesday, January 25, 2017 at 22:03

  Hääpostauksia olisi aivan ihanaa päästä lukemaan!😍

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:12

   :)

 • Reply Bubbe Wednesday, January 25, 2017 at 22:05

  Hirvee (talvi)hääkuume itellä, joten antaa tulla postausta vaa!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:13

   Jee, kiva kuulla :)

 • Reply ttuffi Wednesday, January 25, 2017 at 22:09

  Ihana takki! Love <3 hääjutut kiinnostaa, ig perusteella niiiin ihanat <3 love taas. Hih, oon onnellinen teidän puolesta, on ihanaa rakastaa ja olla rakastettu <3

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:13

   Niinhän se on, maailman paras tunne! :)

 • Reply Laura Wednesday, January 25, 2017 at 22:36

  Kyllä hääjutuille!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:13

   :)

 • Reply Janeem Wednesday, January 25, 2017 at 22:46

  Hääpostaukset on iso kyllä!!! Rakkautta ei voi tässä maailmassa koskaan olla liikaa <3

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:13

   :) Nimenomaan näin :)

 • Reply Mimi Wednesday, January 25, 2017 at 22:53

  Paljon onnea vielä! Näytit niin uskomattoman onnelliselta ja kauniilta kuvissa, joita olet häistänne näyttänyt. Itsekin suhtaudun häihin ja naimisiinmenoon vähän skeptisesti, mutta tätä lukiessa pieni hääkuume ehkä vähän heräsi :) olisi siis ihana lukea juttuja teidän häistä!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:13

   No oli kyllä elämäni onnellisin päivä, vaikken osannut edes odottaa, että sellainen tunnehyöky iskisi vielä asiasta :)

 • Reply Satu Wednesday, January 25, 2017 at 23:21

  Paljon onnea teille!! Ihania kuvia! Minäkin luen hääjuttuja mielelläni :) En myöskään itse ollut koskaan mikään hääintoilija, en ikinä erityisemmin haaveillut omista häistä enkä uskonut haluavani mitään isoja häitä ainakaan. Mutta mites kävikään 4v sitten vietimme aivan ihanat, meidän näköiset ja yllättävänkin perinteiset häät :D niin ne ajatukset sitten muuttui kun alettiin häitä järjestämään!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:14

   Joo, se on tosi jännä, miten ykskaks huomaakin nauttivansa jostakin, mihin ei koskaan uskonut itse :D

 • Reply Mikaela Wednesday, January 25, 2017 at 23:49

  Voi että, paljon onnea naimisiinmenon johdosta!! <3 Ehdottomasti hääjuttuja saa laittaa! :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:14

   Kiitoksia :)

 • Reply Hnzz Thursday, January 26, 2017 at 00:16

  Ihan mielettömän kaunis tuo takki, silmät sulaa 😍 Ja sydämelliset onnittelut avioliitosta myös minunkin puolestani ja mielelläni luen kyllä aiheesta blogissakin. Häät on ihania! Oon 30+ sinkku, enkä edes epätoivoinen sellainen, mutta jostain freakish syystä diggaan katsoa tv:stä kaikki mahdolliset hääohjelmat ja kieun (kiekua, taipuuko näin, en osaa) innosta aina kun on häitä ja rakastan kaikkia pienimpiäkin detaljeja aiheesta. Wedding planner on mun ‘guilty pleasure” uravalinta, jos sellainen pitäisi määrittää :D Sen verran mitä instasta näkyi, niin teidän häistä tuli ihanat vibat joten as said, postausta odotellaan :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:15

   Hahahah, mä halusin nuorena hääsuunnittelijaksi, mutta Suomessa sille on aika pieni kysyntä, niin se vähän jäi :D Mutta hauskaa tuo järjestäminen todella oli :)

 • Reply Loujii Thursday, January 26, 2017 at 00:36

  Hääjuttuja kyllä kiitos! T. Häähullu 🤡

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:15

   :D

 • Reply jenni Thursday, January 26, 2017 at 00:55

  Hääjuttuja ja paljon!!!! 😍😍😍

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:15

   :D

 • Reply Nede Thursday, January 26, 2017 at 06:18

  Hääjutut kiinnostaa ehdottomasti! Mua vielä erityisesti kiinnostaa jos haluat vaan kertoa että miltä susta tuntui häitä viettää raskaana, ja vaikka vertailukohtaa muuhun ei oo niin varmaan jotain vinkkiä osaisit sanoa mitä pitää ottaa nimenomaan raskauden kannalta huomioon. Meillä häät kesällä ja jos kaikki menee hyvin ollaan suunnilleen samoilla viikoilla kuin tekin. Hääpukusuunnitelmat meni ihan uusiksi ja vähän hirvittää oma jaksaminen sitten. Mutta näillä mennään! Onnea vielä! Teidän hääkuvia nähtyäni aloin jo haaveilla talvi tai syyshäistä vaikka aina olemme ajatelleet että häät kuuluu olla kesällä :D

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:15

   Mä itse asiassa teen varmaan jo tänään tuosta postauksen Mungobabyn puolelle :) Se oli nimittäin erittäin myönteisesti yllättänyt kokemus :)

   • Reply Nede Thursday, January 26, 2017 at 20:13

    Kiva juttu! Ehkä valaa uskoa siihen että siitä voi selvitä ja jopa nauttia 😊

 • Reply Annna Thursday, January 26, 2017 at 06:24

  Kyllä kiitos hääjutut kiinnostaa!! Ihan kaikki mitä haluat vaan kertoa :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:15

   :)

 • Reply Tiia Thursday, January 26, 2017 at 07:52

  Olisi ihana kuulla hääjuttuja enemmän!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:15

   Sitä saa mitä tilaa :D

 • Reply Minnea/Minnean muruja Thursday, January 26, 2017 at 08:18

  Todella kaunis takki! Tulee aina hyvä mieli, kun tekee hyviä löytöjä aleista :)
  Ja hääjutut kiinnostaa aina, bring it on!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:15

   Kiitoksia :)

 • Reply primrose Thursday, January 26, 2017 at 09:33

  Upea takki! Kaulus on kieltämättä kätevä ja muutenkin takissa on mieletöntä ryhtiä ja tyyliä! Kiva kuulla positiivisia käyttökokemuksia Burberryn takeista. Haavelistallani on ollut jo pitkään Burberryn klassinen trenssi mutta koska hinta on kova enkä ole tiennyt, onko takki tosiaankin hintansa väärti, en ole uskaltanut tosissani koskaan harkita. Myös Zaran mekko on ihana! Onko se viimeaikainen ostos? Jos on niin laukkaan täyttä päätä Zaraan! Ja hääjuttuja kehiin ihan niin paljon kuin sielu sietää!

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:16

   Kiitoksia :) Tuo oli itse asiassa alessa musta 12,90 Zarassa ja ostin sen vähän sillä ajatuksella, että on raskausajan vaate, joka saakin venyä, eikä haittaa. Omia suosikkivaatteitani kun en haluaisi venyttää liiaksi :)

 • Reply Hanna Thursday, January 26, 2017 at 09:56

  Joo lisää hääjuttuja!❤ Voi luoja sentään miten kaunis sie jälleen kerran oot! Niin girl crush, että oksat pois.😍

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:16

   Voi ihana, kiitoksia! <3

 • Reply Jenni Thursday, January 26, 2017 at 10:25

  Nyt on kyllä jotenkin niin sievä asu, aivan ihanasti sopii tuo mekko raskauden kanssa! Takki on kyllä melkoinen löytö! Pitäisi itsekin tehdä juuri noin, että varaa shoppailubudjetin yhteen kalliimpaan juttuun josta on iloa moneksi vuodeksi eikä moneen halpaan rääsyyn tuhlaa turhaan.
  Minua ainakin kiinnostaisi hääjutut ja kuulla juurikin enemmän niistä erikoisemmista ratkaisuista. Itsekään en haluaisi kaikkia “perinteisiä” hääjuttuja omiin häihini vaan tehdä niistä juurikin oman näköiset. Mielelläni siis kuulisin päivästänne enemmän :)
  Onnea vielä tuhannesti, näytitte niin onnellisilta blogin hääkuvissa <3

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:16

   Kiitoksia :) ja oli ja on edelleen kieltämättä todella onnellinen olo <3

 • Reply Minttu Thursday, January 26, 2017 at 10:42

  Hei, Oikein psljon onnea ja rakkautta! Hääjutut kiinnostaa kun omatkin ovat suunnitteilla. Olen kanssa etsinyt pinterestistä luonnonmukaisia koristeluideoita häihin, joten olisi kiva jos voisit nyt häiden jälkeen laittaa omat ideakansiot näkyviin.

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:17

   Mulla ei itse asiassa ole niitä Pinterestissä kansioina vaan oon kuvakaappailut niitä koneelleni sieltä täältä tuolta :) Suurin osa taisi olla omassa päässäni :)

 • Reply Noora Thursday, January 26, 2017 at 11:11

  Minä kunnioittaisin miestä ja olisin jakamatta häistä enempää. Tämähän sinunkin ajatuksesi alunperin oli. Me lukijat kunnioitamme sitä myös 😊

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:20

   Jotenkin tämä sinun kommenttisi on mielestäni ainoa, jossa on nimenomaan kunnioituksen puutetta. Minua kohtaan. Kyllä minä osaan ihan itse kunnioittaa miestäni, jonka minä tunnen ja sinä et. Minä osaan kyllä keskustella mieheni kanssa siitä, mitä haluamme jakaa häistämme ja mitä emme. En sitten tiedä millainen puoliso siellä päässä on, mutta mieheni ei koe mitenkään epäkunnioittavaksi sitä, että kirjoittelen ajatuksiani mekosta, raskaana naimisiin menosta, koristeluista jne.

   Sen kunnioituksen voisi ylettää myös bloggaajaan ja kunnioittaa sekä hänen tilannetajuaan että suhtautumista omaan parisuhteeseensa :) Meillä kuitenkin aika paljon keskustellaan parisuhteessa ja osataan kunnioittaa toisiamme ihan ilman tuntemattomien ihmisten muistutuksia. Ja mulla on kyllä sen verran tilannetajua, että tiedän mitkä osat häistämme ovat yksityisiä ja intiimejä, ja mitä ei haittaa jakaa myös näille tuhansille lojaaleille ja ihanille lukijoille :)

   Ei ehkä ollut tarkoituksesi, mutta kommenttisi oli jotenkin kaikin puolin hyvin epämiellyttävä “minä tiedän paremmin, miten sinun pitäisi elää parisuhdettasi” -osastoa.

 • Reply H Thursday, January 26, 2017 at 12:33

  Hääjutut kyllä kiinnostaa! :)

  Mä muistan hyvin, miten yllätyin itsekin siitä kuinka ihanaa ja merkityksellistä oli mennä naimisiin. :) Meilläkään ei mikään varsinaisesti muuttunut, oltiin siinä vaiheessa seurusteltu 7 vuotta ja asuttu yhdessä 4,5 vuotta, mutta kyllä se vaan oli ihanaa mennä naimisiin. ❤ Häistä on nyt neljä vuotta aikaa, ja edelleen ihailen päivittäin sormuksiani. 😄

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 13:20

   Hahah, eli tämäkö jatkuu vielä vuosia? ;D

 • Reply Kipsu Thursday, January 26, 2017 at 13:31

  Häähömppä kiinnostaa! Kaipaisin postausta ainakin sormuksesta, mekosta sekä tarjoiluista.

  Mua ei ole kosittu, eikä varmaan pariin vuoteen kositakkaan, mutta omissa ajatuksissa on häät siinä 2019-2020 paikkeilla :D. Juurikin sen kuuman sesongin ulkopuolella (marraskuu/joulu/tammi/helmikuu). Me ollaan niin pihejä, että varmaan olis jotkut pienimuotoiset pirskeet, ehkä maistraatissa naimisiin ja sen jälkeen juhlat äitini kerrostalon kerhohuoneella :D.

  Hyvä kun suunnitelmat on jo tällä tasolla, ja kun tosiaan ei ole kosittu tai mitään :D.

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 16:47

   Haha, no sormuksesta ja mekosta tulee ainakin juttua :) Ja hei, aina hyvä suunnitella ;)

 • Reply Hanska Thursday, January 26, 2017 at 14:17

  Huh miten ihana takki! 😍 Ja ehdottomasti hääjutut kiinnostaa, kuvista päätellen teillä oli i-ha-nat häät! <3

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 16:48

   Kiva kuulla, ja ne oli kyllä todella todella ihanat! :)

 • Reply Kristiina Thursday, January 26, 2017 at 16:10

  Iso kyllä hääjutuille! Ja takki näyttää tosi kauniilta ja tyylikkäältä. Minusta on hyvä idea satsata malleiltaan klassisiin vaatteisiin, joiden materiaali on laadukasta, jotta käyttöikä ja -mukavuus kasvavat! :)

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 16:51

   Kiitoksia :) Ja nimenomaan näin!

 • Reply Lukija Thursday, January 26, 2017 at 16:33

  Hei, mitä kieltä aiot puhua vauvalle, suomea vai venäjää? :) Aiotteko kasvattaa hänestä kaksikielisen, osaako miehesi myös venäjää?

  • Reply Anna Thursday, January 26, 2017 at 16:54

   Me puhutaan vauvalle suomea :) Varmaan sitten hieman myöhemmin myös jonkin verran venäjää. Mieheni ei puhu venäjää, mutta haluaa opetella. Mies puhuu viroa, mutta on sitä mieltä, että vauva voi oppia viroa sitten myöhemmin :)

 • Reply Ava Thursday, January 26, 2017 at 19:30

  Aivan ihana takki! Ja miten kauniilta ja iloiselta ja onnelliselta näytät nykyään aina kuvissa :) Paljon vaan hääjuttuja, kyllä kiinnostaa :)

 • Reply Gia Thursday, January 26, 2017 at 20:28

  Aivan ihania kuvia! Ja niin kaunis mekko! Olisi ihanaa kuulla lisää häistänne, valmisteluista ja itse hääpäivästä. Itsekin olen menossa naimisiin ensi kesänä, niin kiinnostaa tottakai kaikki häihin liittyvä :).
  Ja onnea vielä teille, olette upea pari :)!

 • Reply Eva Thursday, January 26, 2017 at 20:48

  Todellakin kiinnostaa hääjutut! Olin jo varautunut siihen, ettei teidän häistä irtoa juttuja tai kuvia ollenkaan ja olikin iloinen yllätys kun kuvia tulikin. :) Oon ite menossa heinäkuussa naimisiin ja etenkin siksi teidän häät kiinnostaa. Jokaisen hääpäivä on uniikki eikä kopioitavissa, mutta uskoisin, että joitakin hyviä vinkkejä voi löytää toisten häistä ja kokemuksista – tai vaihtoehtoisesti oppia miten itse tekisi toisin. Mäkin yritän rauhoittaa sen hääpäivän ja olla murehtimatta turhia. :) Tärkeintä on se, että pääsen sitoutumaan (toivottavasti) loppuelämäkseni rakastamani miehen kanssa <3

 • Reply souphie Thursday, January 26, 2017 at 21:52

  Ootpa U-P-E-A!!:)<3

 • Reply Juuli Friday, January 27, 2017 at 17:59

  Ehdottomasti hääjutuille KYLLÄ!

 • Reply Emma Saturday, January 28, 2017 at 22:39

  Ihana takki, tosi jämäkkä ja tyylikäs malli! Kuulen mielelläni hääjutuista, sen verran kuin hyvältä tuntuu jakaa :) Oon kauhean iloinen teidän puolesta, teidän onnesta riittää iloa tänne ruudun toiselle puolellekin! Toivon hääjuttujen olevan ajankohtainen asia itselläkin lähitulevaisuudessa, niin ihana kuulla kaikesta niihin liittyvästä :) Onnea vielä <3

 • Reply Monika Sunday, January 29, 2017 at 18:18

  Oi, kyllä hääjuttuja!
  Ihania olivat nuo kuvat. ♥
  Miehesi on oikeassa, siihen ihanaan hääpäivään ei koskaan enää pääse takaisin. Minä haluaisin elää omani uudelleen, se oli täydellinen päivä.
  En tiedä oletteko huomanneet, mutta kuherruskuukausi ei ole mikään keksitty juttu. Häiden jälkeen olin viikon ihan käsittämättömässä huumassa ja miehestä huomasin saman. Onneksi kävimme heti häiden jälkeen minihäämatkalla, koska pelkkä arki häiden jälkeen olisi ollut mälsää. Jotenkin häät vain hitsaa parin yhteen vielä tiiviimmin, joskin taas vähän ajan päästä se arki tulee takaisin, mutta sitä ei kannata surra. :)
  Lämpimät onnittelut vielä, joskin vähän myöhässä.

 • Reply AB Thursday, February 2, 2017 at 22:30

  Takki on kiva, jännä toi kaulus :)
  Sä oot kyllä ihan hehkuvan kaunis etenkin tossa viimeisessä kuvassa <3

  Kaikkea hyvää odotuksen loppumetreille, ja kiitos kun jaksat kivasti bloggailla asuistakin, vaikka varmasti väsyttelee ja on ollut hääjärjestelyjä ja muita!

  • Reply Anna Friday, February 3, 2017 at 08:16

   Kiitoksia :) Ja asut nyt kuuluu iha arkeen, vaikka välillä onki ollut niin väsynyttä, että kiinnostaa vain verkkarit ja kotisohva :)

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post