Ihan konduktöörinä // Kuopio

kipparilakki (1 of 15)

Mulla oli tuossa pakkomielle. Halusin kipparilakin. Tai siis muistin tossa pari kk sitten, että mä omistin moisen joskus, mutten millää löytänyt sitä mistään. Ei sinänsä ihme, koska viimeisimmät muistot tuosta on n. 2013 kesältä, joten oletin sen jo jääneen jonnekin matkan varrelle vuosien aikana. Tässä kuitenkin käydessäni läpi varaston “myyntiin” -kasaani, lakki tuli vastaan. Toki vasta sen jälkeen kun kävin läpi jokaikisen kaupan Lontoossa toivossani löytää moinen, joka vieläpä istuisi päähäni. Pyöreäpäisyyden positiivisia puolia on kyllä se, että yleensä kaikki hatut ja lakit ja pipot sopii mulle suht hyvin. Ja jos ette usko tähän pyörepäisyyteen, niin kerronpa teille jotain. Mun pää on leveempi korvasta korvaan kuin hiusrajasta leukaan! Kyllä. mitattu on! Vaikutelma ei ole niin hyökkäävä kun mun tukka on auki, mutta ponnari päässä näytän yleensä ihan pallopäältä. Taas varmasti yks niitä asioita, mitä kukaan muu ei edes huomaa, mutta itselleni aina hyppää silmille. Mä niin toivon, että lapsemme on perinyt miehen pään rakenteen, niin mulla on edes jotain toivoa selviytyä synnytyksestä yhtenä kappaleena :D

No anyway, lakki löytyi kirpparikasastani ja olin hyvin onnellinen. Tiedä mitä muita löytöjä sieltä voisi tehdä. Oon tässä kai vuoden keräilly sinne taas kaikkea kaapistani, mitä en enää tarvitse, mutta niiden saaminen myyntiin on aina kestänyt ja kestänyt. Nyt pesänrakennusvimmoissani oon päättänyt hankkiutua ihan konmarina kaikesta turhasta eroon, ja tuolla vauvan huoneessa odottaakin vielä kaksi IKEA-kassillista valmiina kirppiskamoihin. Yngh. Toisaalta on kiva, kun ne ei ole missään vaatekaapissa tai varastossa viemässä tilaa, mutta vielä pitäisi jaksaa valokuvata kaikki ja iskeä Instagramiin. Ehkä mä jaksan taas joku päivä. Eilen olin postissa jonku 45 minuuttia edellisten postitusten kanssa ja manasin jo koko touhun. No mut hei, toisaalta löysin ton lakin, joten plussan puolelle jäätiin ihan ehdottomasti!

kipparilakki (2 of 4)

kipparilakki (11 of 15)

kipparilakki (3 of 4)

kipparilakki (4 of 15)

kipparilakki (8 of 15)

kipparilakki (6 of 15)

kipparilakki (3 of 15)

Pahoitteluni muuten, etten eilen sitten julkaissutkaan näitä asukuvia illalla. Meillä meni ilta helmiäispaperin ja printterin kimpussa, kun askartelin häävisaamme ja sen jälkeen vielä printtailin kaasoille ohjelmatietoja, vihkijälle cue cardeja ja mitä ikinä vielä. Pöytäjärjestyskin meni vähän uusiksi ja kun kello oli jo lähemmäs 23 suunnattiin pitkälle iltalenkille ottamaan vähän happea. Siinä vaiheessa ainoa ajatukseni oli lähinnä “olis jo hääpäivä” :D Oon vannottanut miestä, perhettäni ja kaikkia muitakin, että itse hääpäivänä mua kiinnostaa tasan jos se rakennus on tulessa. Kun mä herään aamulla, mua ei enää saa vaivata millään. Ei blinikakkujen koristelulla, ei kynttilöiden asettelulla, ei vaikka olis mikä. Musta tuntuu, että tässä vaiheessa häävalmisteluja koko homma alkaa tulla korvistakin jo ulos, enkä halua että mun fiilis häiden suhteen on sellainen “olis jo ohi”. Niinpä jaksan nyt vielä tehdä jokaisen pikku yksityiskohdan kuntoon, mutta itse hääpäivänä aion vaan olla ja nauttia. Laittautua rauhassa kaasojeni kanssa, nauttia hyvästä seurasta ja rauhasta ja toivottavasti mahduttaa tämän mahani hääpukuuni. Siinä on mun suuret suunnitelmat hääpäivälle :) Tässä välissä on kyllä siihen asti tarjolla kaikkea muuta kuin rauhallisia hetkiä. Tämäkin ilta on mennyt edellee tulostimen kimpussa, mut nyt alkaa olla valmistelut sillä mallilla, että uskallan häippäistä huomenna hoitamaan asioita Helsinkiin!

No ei se mitään, toivottavasti tätä kaikkea ei tarvitse tehdä koskaan enää uudelleen. Ja mikä homma on muuten sukunimen vaihdon kanssa! Pitää tilata kaikki kortit uudelle nimelle, passi ja muut tollaset tärkeet. Otin jo uuden sähköpostin, mutta sekin pitänee vielä ilmoittaa kaikille yhteystiedoilleni. Uudet käyntikortit, kaikkien tunnusten vaihtaminen jnejnejne. Ei niillä onneksi mikään kiire ole, mutta on sitä kyllä nimeensä sidottu.

kipparilakki (10 of 15)

kipparilakki (5 of 15)

kipparilakki (9 of 15)

kipparilakki (4 of 4)
kipparilakki (7 of 15)
kipparilakki (2 of 15)

H&M Mama farkut
H&M kashmir pooloneule
H&M lakki
STUART WEITZMAN lakki
ZARA takki
LOUIS VUITTON laukku

kipparilakki (1 of 4)

Mitäs tykkäsitte asusta? Onko konduktööriasuni jeij or neij? 

1+

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Saana Tuesday, January 17, 2017 at 21:18

  Laukku on ainakin aivan ihana! :)

  Sulle sopii kipparilakki ja voi että tykkään sun pukeutumisesta! Tsemppiä häävalmisteluihin :)

 • Reply Laura Tuesday, January 17, 2017 at 21:25

  Joo ja sit ku kuvittelet vaihtanees sukunimen IHAN JOKA PAIKKAAN, ni yhtäkkiä taas on jossain kirjoilla tyttönimellä.
  Hääpäivänä ei kannata stressata mistään, laittaa kaasot ja bestmanit vaan stressaamaan ;)

 • Reply Merja Tuesday, January 17, 2017 at 22:25

  Kipparitakki on ikisuosikki, oli muotia tai ei. Konduktööristä en niin tiedä, mulle tulee mieleen joku merimies. Vielä kun olis raitapaita päällä. Muttei missään nimessä Marimekko.

 • Reply Emma Tuesday, January 17, 2017 at 22:54

  Oikein tomera asu! Hyvin toimii ja on sellainen jämäkkä :) Haha ja pallopäisyys on varmasti enimmäkseen sun mielipide, muistan nähneeni susta tosi kivoja kuvia nuttura/ponnari päässä :)

 • Reply A Tuesday, January 17, 2017 at 23:01

  Hei voin lohduttaa kela-kortti ja k-plussa kortti tulla tupsahtaa ihan ite, kunhan uusi sukunimi päivittyy väestörekisterii(nkö se oli?aivot lyö nyt ihan tyhjää..), kaiken muun joudut kyllä ite tekemään :D

 • Reply Nina Tuesday, January 17, 2017 at 23:50

  Onnistunut asu! :) Ja onneksi nimeä ei tarvitse usein vaihtaa, siskokin kirosi viime vuonna kun meni kaikki uusiksi :D ja allekirjoitus aiheutti päänvaivaa.

 • Reply Tuuli Wednesday, January 18, 2017 at 06:41

  Se on jälleen jeij! :) erittäin kaunis ja tyylikäs odottaja!

 • Reply Anna Wednesday, January 18, 2017 at 14:05

  Ihana asu, ehdotommasti Jeij! Mä rakastan kokomustia asuja ja tää asu on jotenkin kivan simppeli mut konduktööri hattu tuo sitä jotain. Itse en ehkä hattua käyttäis, mut sulle kyllä sopii erinomaisesti. Pakko myös sanoa, että laukku näyttää kyllä tosi hyvältä. Itsellä just hakusessa laukku, johon mahtuis just läppäri, mut ei olis kuitenkaa kovin iso. Tän postauksen myötä nous ehkä hieman toi laukkukuume :D

 • Reply Kirsti Wednesday, January 18, 2017 at 16:52

  Moikka Anna!

  Tulipa näistä kirpparikasoista mieleen, että bongasin joskus aikoja aikoja sitten sun kuvista sellaisen musta neulemekon, jossain avoin selkä ja helmiä siinä niinkun tienpäässä koko matkalla, muistaakseni sekä edessä että takana? Onkohan tämä yksilö mahdollisesti niissä kirpparikasoissa?

 • Reply Anastasia Wednesday, January 18, 2017 at 16:56

  Omg, olet kaunis!

 • Reply Annikki Wednesday, January 18, 2017 at 20:19

  Heippa! Tohon kirppistelyongelmaan, ootko kokeillu Zadaata? Siinä on superkätevä postitussysteemi ja muutenkin helppo kuvata ne tuotteet sinne itse. Suosittelen! :)

 • Reply primrose Thursday, January 19, 2017 at 15:27

  Aivan ihana asu!!! Tosi tyylikäs tuo kokotumma väritys! Ja lakki on ihana! En itse ole tainnut koskaan kokeillakaan kipparilakkia mutta näyttää tosi kivalta. Kaiken kaikkiaan ihanan ryhdikäs kokonaisuus ja tässä taas on sitä kivaa jujua, josta johonkin aikaisempaankin asukuvaan kehuin. :)

 • Reply Sanna Saturday, January 21, 2017 at 12:41

  Asu on kaunis ja niin olet sinäkin! En malta odottaa, että näen edes pienen palan häistänne. Tuolla samaisella asenteella kun muistaisikin hääpäiväänsä viettää, niin siitä saa kauniin muiston itselleen. Turha stressata väärin laitettuja servettejä tai muuta pientä, kun isot linjat on hallussa ja se rakkain vierellä.

 • Reply Elina Tuesday, January 24, 2017 at 09:53

  Moikka,

  Ihana asu! Oon epätoivon vallassa etsinyt kyseistä lakkia kaikkialta! Mistä sä löysit tän? Tai onko kukaan nähnyt missään? kiitti jo etukäteen <3

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post