City Steamer

steamer (4 of 8)

Kyselin tuossa Instagramin puolella, mistä haluatte lukea, uudesta laukustani vai viimeisimmästä asusta. Laukku vei täpärän voiton, joten täältä pesee :) Mullahan ei siis missään nimessä ollut tarkoitus ostaa tässä uutta laukkua, mutta no, tää menkööt kategoriaan Hups. Edellisestä kalliista laukusta ei ole kuin hetki, nimittäin Guccin Dionysukseni on vielä ihan uudenkarhea ja aleissa saattoi ehkä löytyä myös täydennystä Furla-valikoimaan. Mutta no, annetaan tämä itsellemme anteeksi.

Kun näin Louis Vuittonin City Steamerin, ihastuin siihen täysin. Siinä on jotain hyvin samantyyppistä kuin Celinen Luggagessa ja Hermesin Birkinissä, ja ihastuin täysin sen ajattomaan muotoon ja kauniiseen malliin. Jätin kuitenkin ihastelun lähinnä ikkunoista tiirailujen ja IG-surffailujen tasolle. Perustelin asian sillä, että en todellakaan saa enää ostaa mustaa laukkua, enkä ainakaan lähes samankokoista kuin Boy. Vaikka siinä onkin eriväriset metallit kuin Boyssani ;) Onkin mun mielestä ihan kohtaloa, että olin laittamassa yhtä laukuistani FBiin myyntiin, kun siellä tuli vastaan juuri se ihanuus, jota olin tuijotellut! Kuuleman mukaan kaksi kertaa kannettuna, ja hieman päälle 20 % halvemmalla kuin liikkeessä. Laukun mukana tuli boksit, suojat, kuitit Helsingin liikkeestä tältä syksyltä ja kaikki muu. Kävin laukkua katsomassa ja totesin, että tätä tarjousta ei vaan kannata ohittaa. Kävin myös Helsingin Vuittonilla chekkaamassa, että all good, vaikken sitä kuittien ja muiden perusteella epäillytkään.

Ja siinä se nyt on, Louis Vuitton City Steamer PM -kokoisena. Laukku ihastutti itseensä täysin, ja oli ihan täydellinen jo ensihypistelyillä. Nyt viikon käytöllä se saa multa kyllä ihan valtavat pisteet! Nimittäin tämä PM-koko on tarpeisiini täydellinen! Se on pieni, mutta ihan älytön tilaihme. Siinä on pitkä hihna ja lyhyet jämäkät kantohihnat, ja se on niin monipuolinen, että en olisi osannut edes kuvitella.

steamer (1 of 3)

steamer (3 of 3)

Näin kokovertailun tekemiseksi laukku korttikoteloni vieressä. Eikö näytäkin pieneltä? It’s a trick!!

steamer (8 of 8)

steamer (6 of 8)

Nimittäin mun Macbook 12″ mahtuu tähän täysin ongelmitta! :o Ostin laukun sillä ajatuksella, että koneeni ei siihen kyllä millää mahdu, iPadi ainoastaan. Olen kuitenkin huomannut, että Boy on aina ja ikuisesti suosikkilaukkuni ja sen lisäksi pidän eniten mun Pochette Metisia ja Dionysusta, jotka on kaikki “pieniä” laukkuja. Tai siis keskikokoisia, jotka kulkee niin kädessä kuin olalla. Ajattelin, että tuleepa kannettua läppäriä sitten vähemmän mukana, enkä rassaa hartioitanikaan niin pahasti. Siksi PM oli kokotoiveenani tässä. No, kun illalla sitten mallailin laukkua, ajattelin kokeilla kuitenkin vitsillä, että meniskö se läppäri sinne. Ja hei, iisisti! Laukku on kuin tehty tuolle uudelle läppärilleni, joka edelleen jaksaa yllättää pienuudellaan, vaikka siinä on paljon isompi näppäimistö kuin mieheni 15″ jätti-Macbookissa. Voin muuten tehdä läppäristä myöhemmin oman postauksen, kun siitä on paljon kyselty, mutta tähän väliin mainitsen vaan sen, että jos yksi ostos pitää valita ylitse muiden viime vuodelta, niin skaba Huawei Mate Pron ja läppärin välillä on tiukka. Kaikkien teknisten ominaisuuksiensa lisäksi se mahtuu nähtävästi ihan superpieneen tilaankin vielä. Sopii mulle. Oli niin mahtavaa olla nyt viikolla reissussa niin, että kaikki tarpeellinen läppäristä kännykkään, kalenteriin, muistivihkoon, lompakkoon, avaimiin ja pieneen meikkipussiin meni laukkuun, joka ei ole juuri Boyta isompi.

steamer (5 of 8)

steamer (7 of 8)
steamer (2 of 3)

Pikkuruinen, mutta niin tilava! Ja tuo nahka, voi että tuo Vuittonin nahka on kyllä täydellisen tuntuista. Kuin pehmeämpi versio Chanelin caviarista röpelöinen ja vahva, mutta samalla silkinpehmeä.

Ai että mä olen onnellinen. Laukku löytyi viidesosan halvemmalla kuin kaupasta, mutta siinä ei ole naarmun naarmua, ei edes noissa pohjan “nyppylöissä”. Himoshoppaajan laukkuonnea parhaimmillaan! No, siinä se nyt on :) Tai no oikeemmin tässä sylissäni mukana, kun olemme juuri menossa syömään Kuopion parasta pizzaa ja sitten leffaan miehen kanssa! Täydellinen lauantai!

Mitäs te tykkäätte?

0

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply noora Saturday, January 14, 2017 at 20:08

  Aivan ihana! Muistuttaa Birkiniä kuten sanoit, mutta mielestäni modernimpi ja kauniimpi :) Voisitko suositella jotain FB kirpputoria, kun teet aina näitä loistavia second hand löytöjä?
  Postaus läppäristäsi olisi tosi kiva lukea. Mietin itse juuri minkä kolmesta macbook -mallista hankin vanhan pron tilalle, joten käyttökökemukset olisi tosi hyödyllistä tietoa tässä valinnassa!

  • Reply Minna Sunday, January 15, 2017 at 16:34

   Höö, Birkin 35.n omistajana täytyy esittää vastalause ;) Annan laukku on ihana, mutta siinä ei kyllä ole mitään muuta Birkiniä kuin lukko.
   Birkin on oikeasti melko kömpelö laukku ja sitä on vaikea kuljettaa (ei saa olalle, eikä siihen saa olkahihnaa), sitä on vaikea kuljettaa ylipäätänsäkin, koska avoimena siitä voi kuka tahansa viedä mitä tahansa ja suljettuna siitä ei saa mitään nopeasti ulos. Omani kököttää dustbägissään ja pääsee tuulettumaan kerran kaksi vuodessa ja silloinkin siitä on vain harmia. Kelly on sitten jo ihan eri juttu :)

   • Reply noora Monday, January 16, 2017 at 17:48

    Lukon lisäksi myös kahvat samanlaiset, sekä ihan laukun muotokin ;) Mutta toivottavasti tämä Annan laukku on käytännöllisempi kuin sinun kokemuksesi Birkinistä! Harmi että niin hintava laukku ei olekaan käyttöarvoltaan hintaa vastaava :/

 • Reply Maria Saturday, January 14, 2017 at 20:31

  Mun laukkukuumeeni sen kun vain kasvaa :( pochette metis oli muuten ihana, mutta en voinut elää niiden vachetta osien kanssa ja nyt siitäkin olisi tullut uusi versio (haluan niin paljon, kohta mulla on synttärit, olisiko toimiva syy..) !

  Minä kyllä jo lupasin itelleni, että ei enää yhtään yli tonnin laukkua (olin pari omistanut, mutta lähteneet pois lopulta, kun ei omatunto sallinut). Mutta äh en tiedä!! Muutenkin LV merkkinä alkanut puistattaa mua kunnolla, kaikkien feikkien vuoksi – mitä kaduilla näkee, mutta en pääse yli canvaksesta materiaalina, tykkään siitä ihan liikaa.
  Kävin tänään myös katsomassa hm laukkuja, mutta en mä niihi pysty palaamaan, ihan karmeaa laatua ja hirveät hinnat :o
  Ihanan löydön teit!

 • Reply Venla Saturday, January 14, 2017 at 20:41

  Hetkonen, missäs fb-ryhmässä tollaisia löytöjä voi tehdä? Upea 😍

 • Reply Minna Saturday, January 14, 2017 at 21:07

  Mä oon ihastunut tähän samaan myös ja miettinyt tämän hankintaa :) onnea uudesta ihanasta laukusta :) :) laukku on niiiiiiiiin upea!! Jään odottelemaan asukuvaa ;)

 • Reply Anne-Mari Saturday, January 14, 2017 at 21:22

  Ihana, ajaton laukku! Multa on mennyt ohi tommonen upeus Vuittonin valikoimassa, vähän yllätyin kun laukun mallia ihasteltuani bongasin LV kirjaimet lukossa :D

 • Reply Anzu-Anssu Sunday, January 15, 2017 at 14:26

  Itse en ole suuri Vuitton-laukkujen fani, mutta tämä kolahtaa kyllä täysillä! Todella kaunis laukku!
  Onnea upeasta second hand -löydöstä ^_^.

 • Reply Henna stoori.fi/pakkomielteita Sunday, January 15, 2017 at 15:39

  Upea laukku, sopisi minullekin tällainen! Sulla on tajuttoman hyvä tyylitaju ja varmat kauniit valinnat.
  Mulla löytyy sekä LV että CC laukkuja ja ehkä mä enemmän oon kuitenkin vuittontyttö ;)

 • Reply Mari Sunday, January 15, 2017 at 17:47

  Saankos udella missä Kuopiossa mielestäsi saa parhaat pizzat? :D

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post