Navy & burgundy // Kuopio

coldoutside (1 of 8)

Mua ihastuttaa tällä hetkellä ihan hirveesti tummansinisen ja tummanpunaisen sekoitus! En tiedä mistä innostus tuli, mutta oon tässä viime aikoina jo pari kertaa pukeutunut näiden yhdistelmään, ja värimaailma viehättää minua valtavasti :) Tämä nyt esittelyssä oleva asu ei ehkä ole näistä ihan suosikkini, mutta tykkään myös tästä treffiasusta, jonka vedin niskaani yksi ilta, kun kävimme miehen kanssa syömässä. Vielä kun täälläkin näytti lumiselta. Onneksi otimme muutamat kuvat varastoon joululoman ajaksi, sillä tiet eivät ole enää yhtään näin valkoisia ja ulkona näyttää vähän masentavaltakin. Jos pidän sälekaihtimet kiinni ja kuvittelen, että siellä näyttää edelleen samalta?

Pahoittelen hieman jäätynyttä olemustani näissä kuvissa, näitä kuvatessa ulkona oli tosiaan n. -14 astetta, joten ihan liian kauaa siellä ei jaksa poseerailla. Ei ainakaan niin, ettei kasvoilta ole luettavissa pientä “mulla on frigggin kylmä!!” -fiilistä ja hartiat oo ihan korvissa :D Nooo, ei kai tuolla ole niin väliä.

Tällä kertaa yhdistin tummansinistä ja viininpunaista mekon, laukun ja takin verran. Tuota tummansinistä takkia odotan jo sinisten farkkujen ja valkoisen puseron kanssa, mutta ihan kivasti se toimi tässäkin. Asussa ei itsessään ole ehkä mitään vikaa nytkään, nää kuvat eivät vaan ole ihan mieleeni. No, eipä kai tuolla niin väliä :)

coldoutside (2 of 8)

coldoutside (4 of 8)

coldoutside (5 of 8)

coldoutside (6 of 8)

Mekko on Kiinan ostoksiani. 100 % kashmirmekko on jämäkkää kashmiria, siinä on kiva kiristysnauha, isot taskut edessä ja pitkät hihat. Ja se ei ihan näy takin alta, koska en olisi tarjennut sekuntiakaan ilman :D Mekon hauska yksityiskohta on tuo kaula, joka voi suorana olla poolona tai sitten sitä voi hieman rypistää sellaiseksi kauniiksi hieman löysäksi puolikorkeaksi pääntieksi. Ostin kaikki kashmirostokseni samalta naiselta Shanghaissa, ja ne on kyllä kaikki tosi mieluisia löytöjä! Ihana mukavuusmekko, jota en ehkä ihan raskauden loppuvaiheessa enää viitsi käyttää, ettei se veny, mutta joka ainakin vielä nyt näyttää nätiltä pienen raskausmahan kanssa.

Paritin mekon kaveriksi toissa kesänä second handina ostamani Samujin kauniin viininpunaisen clutchin, jota aina unohdan käyttää, vaikka se on mielestäni ihana! Epäsymmetrinen clutch on tilava ja muuten helppokäyttöinen, mutta olen huomannut laiskistuneeni clutchien käyttäjänä. Jotenkin olen enemmän mieltynyt pieniin laukkuihin, jotka saa kuitenkin olalle. FURLAn Metropolis on kyllä ihan suosikkini, mitä tulee iltalaukkuihin, ohut ja kaunis hihna ja pieni laukku, johon kuitenkin mahtuu kaikki. Välillä kuitenkin muistan myös clutchini ja tämä Samuji on kyllä yksi suosikeista jo värinsäkin takia :)

Siis apua, mun pitäisi pakata! Ensinnäkin paketoida loput joululahjat. Lisäksi pakata Helsingin ja Porvoon vierailuille ja vielä tuonne meidän reissuun! Inhat kelit, kun ei tiedä yhtään, mitä voi pukea ja missä. Vielä kun joulusta on mennyt vähän kaikki loisto, kun eilen selvisi varmuudella, että ainakin äidilläni, isälläni ja siskollani on influenssa ja toisella siskollani joko influenssa tai keuhkoputkentulehdus. Kaikki ovat kuumeessa, joten meidän perheen osalta joulu on vähän niinku siinä. Tokikaan influenssa ei mikään kuolemantauti lähtökohtaisesti ole, mutta en kyllä halua vaarantaa omaa terveyttäni tai tulevaa matkaammekaan sairastumalla tuohon. Saatan siis käydä antamassa joululahjat ja jouluruokaa sairastajille jollain ongella ja pitkällä siimalla :D Siskoni on onneksi ollut vanhempieni luona ja saamme hänen asuntonsa käyttöömme pk-seudulla käynnin ajaksi, niin ei tarvitse ihan muita majoitusratkaisuja miettiä. Sellaista. No, eipä noille mitään voi. Pääasia, että kaikki ovat saaneet lääkityksen ja pikkuhiljaa toivottavasti tässä paranevat :)

coldoutside (3 of 8)

coldoutside (7 of 8)

ZARA takki (tämä, hyvin samantyyppinen edullinen alennuksessa *täällä ja toinen kaunis malli *täällä)
HANDMADE kashmir-mekko (Kiinasta, aivan ihana *täällä ja samankaltaiset *täällä *täällä ja *täällä)
STUART WEITZMAN Highland-saappaat (*nämä, tykkään myös *näistä,*näistä ja *näistä)
SAMUJI laukku (second hand, tykkään myös *tästä)

coldoutside (8 of 8)

Mitäs te tykkäätte asusta? Ja käykää ihmeessä tsekkaamassa…

Mungobabyssa postaus ajatuksistani imettämisestä

Mungo-kilpailujen puolella kuusi käynnissä olevaa arvontaa! :)

* Kaupallisia affiliatelinkkejä

1+

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Heidi Thursday, December 22, 2016 at 12:48

  Kaunis asu ja kaunis Anna!:) Hassua miten kuvat voi toisen mielestä olla yhtään epäonnistuneita, kun taas toisen mielestä ne ovat yhtä upeita kuin aina!

 • Reply Sinii Thursday, December 22, 2016 at 13:08

  Ihania kuvia!! Tuli himo saada samantapainen takki omaan vaatekaappiin myös. Näyttää niin hyvältä sinun päälläsi :)) Kauniin sävyiset hiuksesi vielä kruunaavat kokonaisuuden :))

 • Reply Jonna Thursday, December 22, 2016 at 13:31

  Voi itku miten tyylikäs tuleva äiti! 😍 en minä tuolta näyttäny raskaana 😂

 • Reply Len Thursday, December 22, 2016 at 19:23

  Ihana mekko! :)

 • Reply Tuuli Thursday, December 22, 2016 at 20:15

  Vau, tämä asu iski ja lujaa! Aivan täydellinen väriyhdistelmä. Ja vauvamasukin näyttää niin suloiselta :)!

 • Reply Minävain Thursday, December 22, 2016 at 21:18

  Aivan ihana takki ja kokonaisuus 😍😍

 • Reply Ida Thursday, December 22, 2016 at 22:51

  Wau! Superihana asu, nuo värit toimii keskenään todella hyvin ja myös sopii sinulle erittäin kauniisti!

 • Reply primrose Friday, December 23, 2016 at 09:54

  Todella ihana väriyhdistelmä! Iski kyllä ihan täysillä! Itselleni ei tuonsävyinen tummanpunainen sovi ollenkaan mutta ihailen kovasti sitä muiden yllä niin kuin tässä nyt sun! Asu näyttää lämpimältä, mukavalta ja kuitenkin tyylikkäältä! Toivottavasti perheesi parantuu influenssasta – itsellekin valitettavasti iski flunssa, joten suuret sympatiat kaikille potilaille! Rauhallista joulua, se tulee joka tapauksessa. :)

 • Reply Sohvii Friday, December 23, 2016 at 22:58

  Pikaista paranemista perheellesi! Mä sairastin influenssa b:n toukokuun alussa ja mulla oli laskettu aika kuun lopussa. Olin ollut yli kuukauden kipeänä ja luulin että oli vaan normiflunssaa. Kävinkin pari kertaa yksityisellä ja verikokeissa kaikki ok. Sit yks ilta en vaan enää saanu kunnolla henkee ja eiku vaan sairaalaan. Olin yhden yön teholla ja sit 8 pv osastolla. Onneks tamiflu influenssalääke alkoi vaikuttaa nopsaa. Mut vasta jälkeenpäin sain kuulla lääkäreiltä että oli hengenlähtö hilkulla. Vauvalla ei onneks ollut mitään hätää koko aikana mut aluks sairaalassa mun keuhkot hengitti 70% ja oli vaarassa keuhkojen pettäminen. Influenssarokotetta en ollut ottanut ollenkaan ja kuulinkin että ei se rokote olisi täysin edes suojannut. En edes jotenkin tajunnut että inluenssa on noin vaarallinen raskaana oleville.
  Mut oikein mukavaa joulua sinulle ja miehellesi ja babylle sinne massuun!

 • Reply Milla Friday, December 30, 2016 at 17:33

  Upea mekko, näyttää tosi hyvältä pienen raskausmahankin kanssa. Sävystä pidän todella paljon! 😊

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post