Lempparivaatteita // Kuopio

coldoutside (3 of 12)

Olen tehnyt kotonamme jälleen laaja-alaista tyhjennystä vaatekaappien osalta. Okei, tuntuu, että teen sitä ihan jatkuvasti, mutta nyt se on ollut vähän pakonkin sanelemaa. Vyötäröltä kireät mekot? Ei mitään käyttöä lähitulevaisuudessa. Kaikki lempifarkut ja muut istuvammat vaatteet? Varastointiin kiitos. Fakta on se, että tästä seuraavat neljä kuukautta vain tietyt vaatekappaleet menee päälle ja farkkuhyllykin on aika pelkistetty. Jätin parit lempifarkkuni, joiden kanssa ajattelin kikkailla baby beltiä pitämään paikallaan, mutta muut muutti muovilaatikoissa varastoon tai sängyn alle. Samalla olen tehnyt tyhjennystä Instakirppis mielessäni. Tuntuu, että viimeiset vuodet on olleet hieman hakemista oman tyylini suhteen, ja nyt on vähän siinä pisteessä, että on aika myöntää itselleenkin sen oman oikeimman tyylin olevan hyvinkin tylsä ja tavallinen, mutta juurikin minua. Haluan kaapista pois kaikki “sinnepäin” -vaatteet ja pitää siellä vain nämä minun luottovaatteeni ja suosikkiasusteeni. Mutta kun se luopuminenkin on välillä niin vaikeaa!

Huomaan kuitenkin kulkevani usein aika samanlaisissa kokonaisuuksissa. Esim. tämä asu ei mitenkään merkittävästi eroa tästä. Takki on toki eri ja muuttaa valtavasti yleisilmettä, mutta samalla pohjalla mennään. Pillifarkut, löysä neule tai muu yläosa ja ylipolvensaappaat (tai sitten nilkkurit tai bootsit). Siinäpä mun talvityyli. Tämä viimevuotinen Zaran epäsymmetrinen ponchomainen neule on ihan suosikkini edelleen. Tuossa kun lämpöasteet laski viime viikonloppuna peräti jonnekin -14 paikoille, oli pakko iskeä sen alle vielä toinen paita, ja tässä tapauksessa kulki kyllä tyyli reippaasti mukavuuden jälki siltä osin. Toisaalta, eipä tuo yksinäinen vaaleampi hiha hirveästi riitele asun kanssa muuten. Tätä neuletta on vilahdellut jonkin verran eBayssa, ja olen jo alkanut harkitsemaan, että tästä olisi hyvä olla varakappale, on sen verran ahkeraan mulla käytössä tämä nimittäin :D

coldoutside (5 of 12)

coldoutside (12 of 12)

coldoutside (1 of 12)

coldoutside (9 of 12)

coldoutside (2 of 12)

Näitä asukuvia näin jälkiviisaana katsellen voisin sanoa, että takin kanssa olisi sopinut paremmin mustat saappaat. Toisaalta, ilman takkia nämä harmaat saappaat sopivat asuun paljon kivemmin. No, eipä se ole niin vaarallista, molemmat näyttää ihan kivalle. Tämä asu on ollut muuten hyvin samannäköisenä päällä viime vuonnakin, tosin mun ikisuosikkibootseillani. Niitä on muuten taas tänäkin vuonna myynnissä joka kokoa, ja en voi muuta kuin suositella lämpimästi. Tänäkin vuonna moni on niitä kehunut, ja luulen, että jahka tästä pallomaha vielä hieman kasvaa kokoa, en juuri uita käytä. Superlämpimät bootsit ovat myös tukevimmat kenkäni, sillä niillä ei kyllä liukastele millään kelillä. Ellokselta muuten saa -25% koko tilauksesta, jos tilaa 18.12. mennessä ja käyttää koodia 345452, että vinkkivitonen vaan niille, jotka omia lämpöisiä mutta tyylikkäitä bootseja vielä kaipailee :)

On ihan hassua kattoa noita vuoden vanhoja kuvia, koska tuntuu, että olen ulkonäöllisesti muuttunut tosi paljon tässä välissä. Tukanväri on muuttunut toki, mutta myös jotenkin kasvot ovat muuttuneet, ainakin omaan silmääni. Miehelle näytin naureskellen kuvia todetakseni, että aika paljon muuttuu ihminen vuodessa, mutta hänen silmäänsä muutos ei ollut ihan niin merkittävä. Nyt on kuulemma parempi, ja olen itsekin sitä mieltä. Jotenkin kuvittelisi, että tämänikäisenä ei vuodessa ihan niin paljoa muutu, mutta kaipa tässä on hormonit sen verran tuoneet muutosta, että ei mikään ihmekään. Valo-olosuhteet kuvatessa toki tekevät ihan valtavia eroja kasvoille, joten hankala mitään kummempia vertailuja on muutenkaan tehdä. Itse tykkään kyllä ainakin tukanväristä enemmän! Mitä mieltä te olette?  

coldoutside (7 of 12)
coldoutside (4 of 12)
coldoutside (10 of 12)

coldoutside (8 of 12)

Täysin luontevasti esittelen tätä hihaa tässä.

ZARA kashmirneule/poncho (samantyyppinen tosi kiva *täällä ja *täällä)
H&M MAMA farkut (nämä)
STEVE MADDEN saappaat (*nämä, tykkään myös *näistä)
ACNE Canada kaulahuivi (hyvin samanlainen kashmirversiona *täällä)
CHANEL Boy laukku
AMBER takki (samantyyppinen *täällä)

coldoutside (11 of 12)

Ahhhh jesss, mies lämmittää saunaa ja Netflixissä on uusi jakso Desginated Survivoria. Benji nukkuu kainalossa ja vauva potkii villinä mahassa. Täydellinen torstai-ilta siis täällä tiedossa, toivottavasti teilläkin :)

Mitäs te tykkäätte asusta? :) 

1+

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Hanna Thursday, December 15, 2016 at 20:52

  Sä se vaan kaunistut vuosi vuodelta! :) Raskaus pukee sua, saa jotenkin hehkumaan.. vaikka aina ei välttämättä siltä tunnu! :)
  Ihanaa joulua teille!

 • Reply Jonna Thursday, December 15, 2016 at 22:04

  Hiusvärisi on nyt parempi! :) Sopii sinulle hyvin. Olet aina ollut kaunis mutta nyt oikein hehkut, sitä se äitiyskin tekee ;) Olen sinua vuoden vanhempi ja olen huomannut kolmenkympin lähestyessä juurikin vanhoja kuvia katsellessani että olen muuttunut :D Mielestäni hyvään suuntaan, näytän “aikuiselta”, ei se 30v ehkä olekaan niin paha! Paljon onnea loppuraskauteen!

 • Reply Säde Friday, December 16, 2016 at 03:34

  Minusta sun kasvoihin on tullut raskauden myötä sellaista ihanaa pehmeyttä ja jotenkin hehkut, tiedä sitten jos se pregnancy glow onkin totta ;D mutta siis tämän eron jotenkin huomaan verrattuna vanhoihin kuviin.

 • Reply Anu Friday, December 16, 2016 at 08:25

  Hei! Vastaako bootsien koko mielestäsi normaalia omaa kengänkokoa? Elloksen sivuilla on kommentoitu, että reilua kokoa ovat. Tuumailen missä koossa tilaisin itselleni. Näytät hehkuvalta, onnea raskaudesta! :)

 • Reply tiian Friday, December 16, 2016 at 09:54

  Näytät näissä kuvissa onnellisemmalta kuin nuissa vuosi takaperin😊 ja nykyinen tukka on parempi. 😊

 • Reply Elli Friday, December 16, 2016 at 10:46

  Tosta kasvojen muuttumisesta tuli mieleen, että oon huomannut itsessäni saman ja olen myös nyt tyytyväisempi omaan naamatauluun kun esim. vuosi kaksi sitten. Oon samanikäinen kun sinä, että onkohan tää vaan hyvä ikä meille ulkonäöllisesti? 😀

 • Reply IraCassandra Friday, December 16, 2016 at 17:08

  Tukan väri nyt just jees! :) Ihanaa viikonloppua!

 • Reply Katja Saturday, December 17, 2016 at 05:13

  Aivan ihana asu! Huoleton mutta samalla kuitenkin tyylikäs.

 • Reply Karoliina Saturday, December 17, 2016 at 10:58

  Hei Anna!

  Oletkos tutustunut KonMari-kirjaan? Sen luettuasi takaan, ettei luopuminen ole enää vaikeaa. Itselläni vaatekaappi (ja elämäntyyli) mullistui… jos luet kirjan niin jaathan kokemuksesi myös lukijoille!

  Ihanaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi :)

 • Reply Solene Sunday, December 18, 2016 at 17:19

  Very nice site. Thank you for all the ideas!
  Congratulations

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post