The Incredible Facemask

maybeauty (1 of 10)

* Kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty 

Sain tuossa vähän aikaa sitten kokeiltavakseni erästä kasvonaamiota, jota haluaisin suositella teille lämpimästi! Tilasin juuri nämä samat naamiot siskoilleni ja äidilleni, koska olin niin vaikuttunut tuloksesta.

MayBeautyn The Incredible Mask on mutanaamio, joka imee talia ja rasvaa iholta ja puhdistaa ihohuokoset kaikista epäpuhtauksista. Se auttaa samalla ihohuokosia sulkeutumaan ja tekee ihosta tasaisemman ja puhtaamman. Tai näin naamio ainakin lupaa! Olin yllättynyt, kuinka valtavan hyviä tuloksia naamiosta tuli ihan kertakokeilullakin! Olen aina vannonnut parin muun mutanaamion nimeen, mutta hintalaadultaan tämä helähti kyllä ihan ykköseksi!

Mun ongelma on kuiva iho, joka kaipaa syväpuhdistusta, jotta kosteuttavat aineet imeytyisivät paremmin. Ennen kaikkea ihollani on taipumus menettää kuultoa ja sellaista tervettä hehkua, ja muuttua hieman harmaaksi, kun ulkona on kuivat kelit tai on stressaavia aikoja ja päivät on pitkiä.

maybeauty (7 of 10)

Naamio levitetään kasvoille kertakäyttöisestä pussista ja suosittelen lämpimästi siihen tarkoitukseen olevaa sivellintä. Aine on nimittäin tahmeaa ja tarttuu helposti! Älkääkä missään nimessä hosuko aineella missään kulmakarvojen lähimaillakaan. Suosittelen myös välttämään alueita, joissa kasvaa ohimoilla vauvahiuksia, koska Auts. Palaan siihen jäljempänä :D Naamio kuivui hitaahkosti, mä tosin pidin sitä n. 45 minuuttia kaiken kaikkiaan kun oli aikaa, ja se sai kuivuttua kunnolla.

maybeauty (2 of 10)

maybeauty (3 of 10)

maybeauty (4 of 10) maybeauty (5 of 10)

Rakastan kasvonaamioita ja kun hemmottelen itseäni kasvojen hoidolla, haluan rentoutua täysin. Kaappaan Benjin kainaloon tai nukun päikkärit. Ehkä kuuntelen musiikkia ja vaan rentoudun.

maybeauty (6 of 10)

Tuote ei tuntunut iholla miltään, mutta poistovaiheessa se sitten tuntui senkin edestä! Varoituksen sana: Naamion repiminen kasvoilta oli kivuliasta. Ei nyt mahdottoman, mutta vähän ikävältä se tuntui, varsinkin tuosta ohimoilta, joista se oli jäänyt kiinni vauvahiuksiin. Pyysin loppujen lopuksi miestä repäisemään naamion kerralla kuin laastarin. Ei se mukavalta tuntunut, mutta ei nyt pahaltakaan.

Naamioon jäi selkeästi ihon epäpuhtauksia kiinni, ja iho punoitti sen käytön jälkeen melko lailla. En suosittelisi tätä juuri ennen lähtöä, vaan tämä tuote on tosiaan parempi jättää iltaan, jolloin ei ole mitään suunnitelmia. Miehen ihmetellessä, että onpa aika punaiset kasvot, totesin, että jes, se siis toimii :D Läiskin kylmää vettä kasvoille ja annoin ihon rauhoittua. Noin parin tunnin päästä ihoni oli ihan älyttömän kuulaan näköinen! Jopa mies (joka ei yleensä huomaa edes hiusten värin muuttumista) totesi ennen nukkumaanmenoa, että ihoni näyttää tosi “hehkeälle”.


maybeauty (8 of 10)

maybeauty (9 of 10)

Naamiosta saa parhaat tulokset käyttämällä sitä viisi kertaa, ja olenkin nyt käyttänyt naamiota kolme kertaa, aina kerran viikossa. Vaikka raskaus on aiheuttanut hieman iho-oireita, ne ovat kaikki kadonneet nyt! Ihoni näyttää oikeasti tosi hyvältä, vaikka talvella normaalisti taistelen pakkaskeleillä kuivuutta vastaan. Myös lähes kaikki viime aikoina iholla pyörineet epäpuhtaudet ovat tiessään :) Minulle tuote todellakin antoi puhtaan ja kirkkaan ihon, kuten lupaakin! Siskollani on aina pientä taistelua ihon epäpuhtauksia vastaan, ja odotankin mielenkiinnolla minkälaisia tuloksia hän saa naamiosta, sillä The Incredible Facemask lupaa myös ehkäistä aknea.

Tilasin tosiaan juuri perheelleni saman tuotteen, ja ajattelin tarjota myös teille mahdollisuutta kokeilla tuotetta edullisempaan hintaan. Lukijani saavat nimittäin tuotteen -30% alennuksella, kun tilaatte sen täältä! Alennus tulee suoraan kassalla tai koodilla mungomask. Tuote on verrattain melko edullinen kilpailijoihin ja varsinkin tuolla alennuksella sen saa kokeiluun hyvinkin edulliseen hintaan. Suosittelen kokeilemaan, mutta varoitan: tuote ei ole täysin kivuton, mutta ehdottomasti kaiken sen pienen kivun väärti :)

maybeauty (10 of 10)

Kuulas nassu suosittelee! :)

0

You Might Also Like

55 Comments

 • Reply Monika Tuesday, December 6, 2016 at 19:39

  Meidän pommit ei ikinä rauhoittusi noin, ne on niin kiireisiä poikia. :D

  Tilasin tuon 12kpl setin heti kättelyssä, toivottavasti auttaa, iho on nyt pakkasilla mennyt ihan tukkoon ja näppylöitä on ilmestynyt. Koodilla sai tosi paljon alennusta, oikein tuli iloinen yllätys loppusummaa katsoessa. :)
  Kiitos näistä mukavista tarjouksista, että jaksat meille lukijoille tälläisia järjestää.

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 12:56

   Hahha, Benji on supervauhdikas suurimman osan ajasta, mutta se onneksi ehtii usein rauhoittumaan hetkeksi sylissä :)

 • Reply julia harjanne Tuesday, December 6, 2016 at 19:39

  Niin ihanaa! Mä oon näitä hetken tutkaillu, mutta jääny odottaan vuoden alkua kun luvassa olis enemmän rahaa. Nyt meni kyllä pakosti ostoskoriin tällä alennuksella :)

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 12:56

   Kiva kuulla :)

 • Reply Vanha lukija Tuesday, December 6, 2016 at 19:48

  Oho! Kasvosi taitavat olla aivan meikittömät. Tuli mieleeni, kun asuit Lontoossa ja väitit kivenkovaan, että olet muutamassa kuvassa ilman meikkiä. Silloin oli niin ripsiväriä kuin kajalia/rajauskynää reilustikin. Useampi kommentoija sanoi, ettet ole naturel, kuten väität, muttet antanut periksi. Liekö silmäsi muuttuneet muutamassa vuodessa noin? 😉

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 12:57

   Voi hyvä tavaton, olispa mulla aikaa pohdiskella näin typeriä :D Jokainen älykäs ihminen tietää, että ripsipidennykset tai niiden puuttuminen tekee aika ison eron. Ja jokainen, joka ymmärtää mitään ripsienpidennyksistä, ymmärtää, että niiden kanssa silmien putsaaminen ei onnistu ihan samalla tavalla kuin ilman. Vaikka kuinka yrittää pestä meikit kokonaan, niistä jää jämiä ripsipidennysten tyveen. Liekö tämä vaivannut sinua monta vuotta, ja olevan näin tärkeä asia, että siitä kannattaa vittuilla vielä vuosien päästä? :D

   • Reply HannaK Friday, December 9, 2016 at 08:45

    Hihii, toisilla epäilykset jäävät näemmä jäytämään takaraivoon vuosiksi 😂 Mä on niin puusilmä että en oo tajunnut sun jättäneen ripsienpidennykset pois! Mitä ripsaria ja kajaalia käytät kun saat niin hyvän jäljen? Ikinä ennen en oo sortunut blogien mainospostausten tuotteisiin (mitä nyt joskus vuosia sitten sain isohkon pakkomielteen sun turkooseista Vallilan verhoista ja metsästin ne – ja rakastan niitä edelleen joka päivä – mutta se ei ollutkaan mainospostaus). Markkinointitutkijat voivat nyt sitten päätellä tästä jotain kun tässä meni maaginen raja! 😂 Toivotaan että naamio sopii meikäläisenkin nassulle!

    • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:54

     Hahah, joo, mä käytän liimattavia tekoripsiä aina ku jaksan, ja käytän sitä Yves Rocherin ripsaria useimmiten, välillä myös Helena Rubinsteinin ripsaria :) Ja eyelinerina mulla on Lumenen se Magic joku. Mikäs se olikaan? No se Lumenen uus eyeliner :) Toivotaan, ja tule sitten kertomaan tännekin, toimiko hyvin :)

 • Reply Nuu Tuesday, December 6, 2016 at 20:11

  En enää ikinä laita tommosta peel off maskia naamaan :D koitin jokin aika sitten jotain mustaa hiiltä sisältävää naamiota ja ai että mikä itku oli ottaa se irti. Mulla on kasvoissa vähän siellä ja täällä pientä vaaleaa karvannukkaa ja se naamio repi irti jokaikisen ihokarvan. Eli varmaan sama tunne koko naamalla mitä sulla hiusrajassa.

  Toki houkuttaisi, kun tehokkuus kyllä kävi heti selväksi. Pitäskää sheivata naama eka? :D

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 12:58

   Eikös se kasvojen sheivaaminen ole uusi trendijuttu? :D

   • Reply Maria Friday, December 9, 2016 at 11:12

    Tämä on just se syy miks ite en pysty näitä käyttämään, sattuu ihan VIETÄVÄSTI :-D Kerran laitoin mutanaamion ja se piti repiä irti….ei enää ikinä. Mun iho on vielä todella herkkä, niin sattui sieluun asti, repiä se irti :-D

    • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:55

     Heii, kokeile sellasta mutanaamiota, joka pestään pois! Ne ei satu yhtään! Glamglowlla on sellainen ja sit Formula 10.0.6:lla on ihan superhyvä melko edullinen mutanaamio, sellaisessa oranssissa pakkauksessa! Ne kuivuu nassulle ja ne pitää pestä sit lämpimällä vedellä pois, ne ei satu yhtään :)

 • Reply Paula Tuesday, December 6, 2016 at 20:43

  Hei jes! Suuret kiitokset :) On pitänyt monesti tilata tätä kokeiluun, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt tilasin samalla kertaa vähän joululahjoiksikin :)

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 12:58

   Jeij, kiva kuulla :)

 • Reply Katariina Tuesday, December 6, 2016 at 21:07

  Kiinnostava tuote! Kuinka kauan tuo alekoodi on voimassa? En ainakaan huomsnnut sitä tekstistäsi. :)

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 13:00

   Voimassa toistaiseksi :)

 • Reply Linda Piiroinen Tuesday, December 6, 2016 at 23:21

  Nyt lähti testipakkaus tilaukseen! Innolla odotan että minkälaisia tuloksia ite saa tolla naamiolla :)

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 13:00

   Tuuthan kertomaan sitten tuloksia! :)

 • Reply Emma Tuesday, December 6, 2016 at 23:30

  Uu, kuulostaapa mielenkiintoiselta! Itse juuri siskoni kanssa testasin Glamglow Supermud -naamiota, ja joo, iho on ehkä heleämpi, mutta hinnan ja hehkutuksen huomioon ottaen olisin odottanut enemmän. Tämä vaikuttaisi ainakin puhdistavammalta, eikä hintakaan ole paha!

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 13:01

   Mä tykkään tosi paljon siitä Glamglown valkoisesta naamiosta, mut kieltämättä Glamglown hinnat on aika kovat :/

 • Reply susann_e Tuesday, December 6, 2016 at 23:35

  Riittääkö tuosta pussista kahteen kertaan, eli jos suostuttelen miehen tähän hommaan ja? :D noissa pusseissa on omasta mielestä aina se ikävää, että ne ei kauhean kauaa avattuna säily. Oon ihan koukussa kaikkiin naamioihin ja haksahdin tähänkin, mutta koodilla ei onneksi jäänyt kauhean kalliiksi, otinpa vielä ton 12kpl. Voi sitten lahjaksikin sujauttaa ystävälle siitä. Jään innolla odottelemaan. Sun iho näyttää niin hyvältä ja oot kyllä todella kaunis ilman meikkiä. :)

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 13:01

   Ei kyllä riitä mun mielestä, mulle riitti just sopivasti omaan nassuun, eikä jäänyt yhtään yli kyllä :)

   • Reply Jonna Wednesday, December 7, 2016 at 20:48

    Moikka! Niin kuin Anna postauksessa kirjottelikin, niin kaikkia alueita, joissa on karvoja kannattaa välttää! Itse en koe, että tarvitsisin esim. poskien alueelta epäpuhtauksien poistoa, joten olenkin käyttänyt tätä vain rasvoittuvalle t-alueelleni, jolloin yhdestä pussista on riittänyt myös miehelleni naamio, tai viimeksi laitoin muumimukiin loput, kelmua päälle ja 4 päivän kuluttua seuraavalla saunakerralla naamio oli vielä hyvin levitettävissä siveltimellä eli hyvin säilyy! :) Ja tosiaan kun itse olen laittanut vain t-alueelle niin naamion pois repiminenkään ei ole tuntunut niin pahalta! :) Olen siis tuotteen pidempiaikainen käyttäjä jo ja todella tyytyväinen ollut! Kiitos Anna alekoodista, täytyy taas täydennellä varastoja ;)

    • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:50

     Joo, just näin! Eli jos on ongelma-alueita vaan tietyt, niin sinne vaan, esim. nenä, otsa jne. Poskissa on ehkä eniten karvahaituvaa, ja se kyllä tuntu :D

     • susann_e Sunday, December 11, 2016 at 17:02

      Hei joo totta! Sitä vaan harvoin ees ajattelee että eri alueille vois laittaa vaikka eri naamioita tarpeen mukaan :) ei oo vielä ehtineet saapua, mut luulenkin että tää tulee meillä just tuolle t-alueelle eniten tarpeeseen joten ehkä se sit riittäisi molemmille :)

 • Reply Anni Wednesday, December 7, 2016 at 06:56

  Oonkin kuullut tästä naamiosta kavereilta ja ovat kovasti tykänneet kyllä. Hauska nähdä sulta postaus tästä, ehkä universumi kertoo että nyt pitää tilata. No minäpä tilaan :D

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 13:01

   Kiva juttu :) Hyvä, että tuli tarpeeseen :)

 • Reply Mari Wednesday, December 7, 2016 at 12:00

  Hyödyllinen postaus! Itselläni hakusessa tämänkaltainen tuote, mutta mietin noita vaikutuksia ja voimakkuutta, kun oma iho on melko kuiva ja toisaalta epäpuhtauksille taipuvainen.. Olisi mielenkiintoinen myös kuulla myöhemmin, miten tuote on toiminut siskosi iholla, juurikin aknen/epäpuhtauksien ehkäisyssä. :)

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 13:02

   Minä varmaankin palailen asiaan jahka siskot pääsee kokeilemaan tuota :)

 • Reply S Wednesday, December 7, 2016 at 12:50

  Kiitos tästä vinkistä! :) Tilasin heti itselleni ja tämä ratkaisi myös ongelman mitä ja miten hankkisin siskolleni joululahjaksi, joka tällä hetkellä asuu ulkomailla. Kappas vaan, kun näillä oli ilmainen maailmanlaajuinen toimitus, tilasin saman tien paketin myös siskolle ja näin hän saa kivan lahjan ja minun ei edes tarvitse maksaa postikuluja!

  • Reply Anna Wednesday, December 7, 2016 at 13:02

   Kätevää! :) Kiva, että saatoin olla avuksi :)

 • Reply Maijakr Wednesday, December 7, 2016 at 15:37

  Oletko vielä käyttänyt sitä Swiss skin rolleria? :) Jompikumpi lähtee tilaukseen, sitten kun vain osaisi päättää, että kumpi! :D

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:48

   Oon! Se on ihan paras, siitä on tulossa blogiin lähipäivinä alekoodia, niin oo sillon hereillä! ;) Jos vaikka olisi tarve sittenki molemmille :D

 • Reply marjut Wednesday, December 7, 2016 at 17:15

  Taitaa lähteä pukinkonttiin tämä ja ehkä itsellekin:) mikä tuo ihana kaulakorusi on?

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:49

   Kiitoksia :) Se on Thomas Sabon, killuu aina kaulassa, sain mieheltä joululahjaksi ja varastetun tilalle tuli nyt uusi :)

 • Reply Annu Wednesday, December 7, 2016 at 20:07

  Hah, olis vissiin pitäny lukea tää postaus ensin eikä intopinkeänä instasta bongattua tehdä tilaus! :D Mulla ku kasvaa tuota vauvahiusta vaikka kuinka…noooh, lähteepä ylimääräiset samalla..toivottavasti todellaki auttaa tähän kuivuuteen, ja näppyihin, mulla kun ei niitä oo nuorempana ollu ikinä niin jopa nyt sitte vanhemmiten alkanu ilmestymään…

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:49

   Suosittelen sitä, mitä ite tein. Kävelin miehen luo ja pyysin, että repäisee kerralla kuin laastarin. Kirpas, mut ei itellä vaan tahdonvoima riittänyt :D

 • Reply Anomuumi Wednesday, December 7, 2016 at 22:04

  En tiiä oonko sokea vai eikö tuolla lukenu, mutta mistä päin maailmaa/suomea nuo tuotteet lähetetään?

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:50

   Mä en oo itse asiassa ihan varma, mutta ilman tulleja ne ainakin tulee :) Yritys on Maltalla, varastosta en ole ihan varma :)

  • Reply Reetta Sunday, December 11, 2016 at 19:53

   Mun paketti on ainakin tullut aina Ahvenanmaan postin kautta joten sieltä todennäkösesti

 • Reply Eeva Wednesday, December 7, 2016 at 22:43

  Voi kuinka mahtavaa! Oon itsekkin katsonut tätä tuotetta netistä ja tuolla alennuksella meni kyllä heti tilaukseen :) Kiitos kovasti!

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:51

   Tuo on kyllä ihan mahtava tuote, suosittelen lämpimästi :)

 • Reply Ella Thursday, December 8, 2016 at 09:16

  Osaatko kertoa mitään yrityksestä tuotteen takana? Yritin vähän googletella, mutta ainakin nopeasti etsittynä löysin vain tuotetitetoja. Tuote itsessään vaikuttaa kyllä kiinnostavalta :)

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:52

   En itse asiassa ole sen kummemmin perehtynyt, Maltalla sijaitsee, sen muistan :)

   • Reply Reetta Sunday, December 11, 2016 at 20:01

    Ruotsalainen yritys! Kysyin tätä myös eka tilauskerralla asiakaspalvelusta :)

 • Reply Maria Thursday, December 8, 2016 at 11:57

  Mulla ollut hakusessa tämmöinen tuote ja nyt lähtikin heti tilaukseen! Innolla odotan miten toimii, vähän vaan pelottaa toi maskin pois ottaminen, kipukynnys on aika matala mulla :D

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:52

   Pyydä kaveria / poikaystävää repäisemään sen kerralla pois. Vähän ku laastari, kirpaisee, mut muuten inhottava ottaa :D

 • Reply Heli Thursday, December 8, 2016 at 12:55

  Kiitos vinkistä! Olen etsinyt vastaavaa tuotetta, mutta en ole vielä osannut päättää mitä ostaisin. Nyt innolla odotan, että nämä saapuvat kotiin :)

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:53

   Kiva että tulee tarpeeseen :) Tulkaa sit kertoo, oliko teilläki toimiva ratkaisu :)

 • Reply Tuija Thursday, December 8, 2016 at 15:27

  Minäkin tilasin! kuullut tosta niin paljon että onhan se nyt pakko koittaa. :D ja pakotan tietty poikaystävänkin testaa :D

  • Reply Anna Friday, December 9, 2016 at 16:53

   Haha, kerro sitten mitä tuloksia tuli :) Ja poikaystävän reaktio :D

 • Reply M Sunday, December 11, 2016 at 19:24

  En oo koskaan tälläsestä edes kuullu, mutta lähti nyt itelläki testiin toi 12 paketti heti kerralla kun sai noin hyvän alennuksen. :) Se kipu lähinnä jännittää, mutta ehkäpä sen kestää kauneuden tähden kerran viikossa ja jos parantaa ihon kuntoa vielä. :)

 • Reply Em Monday, December 12, 2016 at 06:36

  Hei kiitos tästä postauksesta! :) Oon jo pitkään harkinnut kyseisen tuotteen hankkimista, mutta en oo raaskinut kuitenkaan ostaa.. -30% alekoodi oli ihan tuntuva alennus ja nyt laitoin tilauksen menemään, jee :D

 • Reply Msri Friday, December 16, 2016 at 20:56

  Uskaltaako tätä siis käyttää raskausaikana…? Oletko perehtynyt tuotteeseen tarkemmin? Kovasti kiinnostaisi tilata, mutt näin alkuraskaudessa sitä on (ehkä jopa liiankin?) varovainen kaikkien kemikaalien kanssa.

 • Reply Kirsi Thursday, February 9, 2017 at 15:56

  Hih, googlailin ko. naamiosta lisätietoja, päädyin tänne ja tästä tilaamaan – ja koodi toimii vieläkin! :)

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post