Wedding thoughts

c65e77ae6125adf4d17ef0ccd6083ee1

Olen joskus sanonut, että haluan blogissani pystyä antamaan itsestäni mahdollisimman paljon antamatta kuitenkaan tärkeimpiä asioita. Se on ollu aika haastavaa ajoittain, koska ne tärkeimmät asiat on enemmän mielessä ja niistä olisi omalla tavallaan ihanaa jakaa bloginkin puolella palasia. Tuntuu siltä, että ei voi antaa itsestään blogille 100 %, jos koko ajan haluaa rajata ne suurimmat ja tärkeimmät tunteet, ajatukset ja tapahtumat pois. Elämässä tärkeintä on kuitenkin oma perhe ja oma mies, jonka toiveet yksityisyyden rajasta vaikuttavat myös omiin ajatuksiini vahvasti.

Huomasitte ehkä, että täällä oltiin askartelupuuhissa vähän aikaa sitten. Me nimittäin mennään naimisiin parin kuukauden päästä! :) Tämä on totta kai vauvan odotuksen rinnalla ollut yksi aivan älyttömän ihana ja ilostuttava asia. Vuosi 2016 on kyllä ollut kokonaisuudessaan elämäni onnellisimpia, ja sisältänyt niin paljon ihania ja iloisia asioita, etten meinaa itsekään pysyä mukana.

En näe, että kosinnat ja muut vastaavat yksityiset hetket kuuluvat yksityiskohtineen blogiin, vaan ovat pariskunnan välisiä. Tai ainakin minulle kosinta on niin intiimi meidän kahden välinen hetki, etten edes osaisi jakaa sitä julkisesti tarinan muodossa. Kosintoja, häitä tai kihlautumisia ei pitäisi verrata, sillä niiden tulisi tuntua oikealta jokaiselle pariskunnalle ja olla sennäköisiä. Siksi niiden asioiden tuominen blogiin on minusta ongelmallista, sillä en näe tarvetta parisuhteeni tärkeiden yksittäisten hetkien arvostelulle, joka perustuu jokaisen omiin mielipiteisiin. Minulle esimerkiksi sormus, häiden pitopaikka ja kaikki muu on ollut hyvin toissijaista. Se mies on minulle se tärkein, ja meidän sitoutuminen toisiimme. Ilmoitin miehelle jo ensimmäisen kerran tulevaisuudesta puhuessamme, että sanoisin kyllä, vaikka hän kosisi minua Kinder-sormuksella.

Häitä aloimme vakavissamme luonnostelemaan viime talvella. Suunnittelimme alunperin juhlia ensi vuoden syksylle ja Balille. Meillä on ollut unelma pitää intiimit, pienet häät, joihin kutsuisimme vain perheemme ja lähimmät ystävämme. Halusimme myös unohtaa kaikki perinteet ja traditiot ja pitää vaan mahtavat juhlat ystäviemme ja läheistemme kanssa. Mietimme pitkään kauniita villa-häitä Balilla pienellä porukalla ja siksi suuntasimme Balille nyt lokakuussa, tutkimaan muutamia juhlapaikkoja ja sitä vaihtoehtoa häillemme. Balin muiden positiivisten puolien lisäksi sen sijainti lähellä Australiaa ja kahta läheistä ystävää kutkutteli myös. Mies ei ole ollut ennen Balilla, ja siksikin oli tärkeää käydä paikalla tutustumassa Balin fiilikseen ja meininkiin ennen päivän lyömistä lukkoon ja kutsujen askartelua. Vaikka mies tykkäsi kovasti Balista, päätimme vetäytyä häähankkeesta Balilla. Se on yksinkertaisesti liian monimutkainen ja hankala toteuttaa erityisesti jo perheidemmekin puolesta, ja varsinkin jos tarkoituksena on helppo ja rento juhla. (Liikkuminen autolla haastavaa, vähän matkustaneille kohde voi olla hankala, jnejne.)

897300f474399f77016d0672b3a57e24

Harkitsimme Balilla hetken muita vaihtoehtoja, mm. Kroatiaa ja kesähäitä, mutta jokin innostutti meitä talvihäissä. Ystävämme menivät naimisiin toissatalvena Suomessa, ja lumisessa talvijuhlassa oli jotenkin aivan ihana fiilis. Päädyimme suunnittelemaan talvihäitä ensi vuodelle. Minulle ei ole ollut kovin tärkeää mennä naimisiin, vaan olen tiennyt täysin meidän sitoutumisen tason ja sen, mitä elämältämme haluamme, ilman sukunimen vaihtoa. En näe naimisiinmenossa sen kummempaa. Joskus saatoin haaveilla häistä ja nähdä ne jotenkin äärimmäisen tärkeänä asiana, mutta tässä asiassa olen kasvanut hieman yli koko ajatuksesta. Yksikään parisuhde ei ole loistanut vain avioliiton takia, eikä yksikään kestävä rakkaus ole hajonnut avioliiton puuttumiseen. Avioliitto ei tee rakkautta, ja siksi meille häät ovat olleet toissijaiset, ja olemme suunnitelleet elämäämme yhdessä ilman sen suurempaa tarvetta instituutioille. Mutta, jossain vaiheessa törmäsimme ajatukseen, että jos me halusimme sitoutua toisiimme loppuelämäksi lapsen kautta, niin miksei sitten laillisestikin?

Erityisesti miehen toiveena oli mennä naimisiin ennen vauvaa, enkä minä ajatusta mitenkään vastustanut. Ajattelimmekin, että käymme maistraatissa ihan omassa rauhassa ja vauvamme saisi näin syntyä avioliittoperheeseen. Häitä juhlisimme sitten myöhemmin joskus, kun se hyvältä tuntuisi, ehkä ensi syksynä, jos vauvan kanssa se olisi mahdollista. Vasta suunnitelmia pohtiessa totesin, etten tykkää ideasta, jossa mennään naimisiin maistraatissa ja sitten pidetään häät. Se tuntuu minulle hieman hassulle. Jos ollaan oltu jo pidempään naimisissa, tuntuu seremoniat ja vihkivalat hieman hassuilta jälkeenpäin. Halusin kuitenkin, että pääsisimme tekemään tässä myös miehen toiveiden mukaisesti, ja voisimme olla aviopari ennen vauvaa.

Totesimme, että talvi se on tänäkin vuonna. Ja sattuupa vielä niin, että kaksi läheisimmistä ystävistäni on Suomessa käymässä Australiasta asti juuri tänä talvena….

Ja siitähän se idea sitten lähti.

Meillä tulee olemaan häät ulkomailla, kuten toivoimme. Häämme eivät tule olemaan ihan perinteiset (toki jonkin verran kauniita perinteitä on), kuten toivoimme. Meidän kaikki lähimmät ystävät pääsevät juhlimaan kanssamme, kuten toivoimme. Saamme viettää häät meille merkityksellisessä paikassa, kuten toivoimme. Ja saamme järjestää juuri meidän näköiset juhlat juuri meidän toiveiden mukaan.

Ystäväni ovat olleet yllättyneitä, miten rauhallisesti olen suhtautunut häihin, vaikka aikaistimmekin häidemme ajankohtaa. Minä en näe mitään syytä stressata. En usko, että mikään asia voi pilata sitä päivää minulta. Minä pääsen viettämään kaunista juhlaa ja aloittamaan uutta vaihetta elämässämme minun tärkeimmän ja rakkaimman ihmisen kanssa. Ja saan vielä kaiken tämän keskellä olla prinsessamekossa perheeni ja parhaiden ystävieni seurassa! :D

805680e8be7627ea52e35be0d3c8d63f

Olemme olleet naurettavan hitaita sormusten kanssa. Katsoimme ensimmäisiä malleja jo viime talvella, koko on käyty tarkistamassa jo kuukausia sitten, ja pohdittu materiaaleja. Mies halusi, että sormus suunniteltaisiin ja teetettäisiin minulle, ja tällä hetkellä sormus on vihdoin matkalla sepältä. En vieläkään tiedä millainen sormus tarkalleen on, mutta luotan mieheen tässä täysin :) Mekkopuoli onkin ollut huomattavasti helpompi. Löysin täydellisen mallisen kauniin käytetyn mekon edullisesti Tori.fistä, ja nyt se odottaa muutoksia luotto-ompelijani käsissä. Toivoin, että löytäisin suomalaisen mekon, ja löytämäni mekko onkin suomalaista mittatilaustyötä. Mekko olisi sopinut minulle muuten erinomaisesti, mutta häidemme aikaan raskausmahani on senkokoinen, että se aiheuttaa muutostarpeita mekollekin. Juulia lupasi, että homma ei ole mahdoton. Ja jos on, niin pukeudun vaikka mohairneuleeseen ja valkoiseen tyllihameeseen. Ei silläkään ole oikeastaan mitään väliä. Jos mekkoon mahdun, niin on kyllä mahtavaa, että mekkoni on suomalaista käsityötä, kierrätetty ja työllistää vielä lisää suomalaista ompelijatyötä :)

Hääsuunnitelmat ovat menneet oikein hyvin nopeutetusta aikataulusta huolimatta. Meillä on varattuna aivan ihana juhlapaikka, jossa halusimme kovasti pitää juhlamme. Ystävämme pääsevät suurimmaksi osin kaikki saapumaan, samaten perheenjäsenet ja lähimmät sukulaiset. Kaikki järjestelyt ovat hyvällä mallilla, kutsut on lähetetty ja otettu ilolla vastaan. Kutsuttujen lista “yllättäen” repesi hieman käsistä, kun häät tulivatkin paljon lähemmäksi Suomea, ja olemme olleet niin otettuja ja innoissamme, että nähtävästi lähes kaikki yli 80 kutsutusta saapuvat juhlimaan kanssamme. Loistava bändi on varattu, menu on valmis, viinit on valittu, koristelut ideoitu, mekko on, kuljetukset on. Molemmat kaasoni tiesivät pestistään jo iät ajat, ja saan heidät molemmat rinnalleni juhlaamme. Se on perheen saapumisen lisäksi tärkeintä. Pientä järkkäiltävää toki vielä riittää, mutta en koe tarpeelliseksi stressata sitä ollenkaan. 

Pian minä en olekaan enää Vanhanen, ja se tulee varmasti aiheuttamaan hilpeitä hetkiä ja pientä identiteettikriisiä :D Ja joudun taas tilaa uudet kortit parin kuukauden päästä, kun just sain taas lompakon eheytettyä :D 

Kuvat: Pinterestin hääinspis-kansiosta

1+

You Might Also Like

96 Comments

 • Reply Nina Monday, November 21, 2016 at 17:49

  Ei häistä pidäkkään stressata! Ja hyvälle kuulostaa kaikki :) teidän näköisenne häät.

  Itsellä ei häät ole vielä ajankohtaiset, lapsuudenystäväni vihittiin toissakesänä ja isosiskoni viimekesänä. Ystävän häät olivat isot, yli 100hlöä, ja siskon häissä vieraita 50. Sen tiedän että häistäni tulee pienet ja intiimit sitten joskus, ilman stressiä.

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:38

   Kiitoksia :) Mun alkuperäinen toive oli 20 ihmistä, mutta eihän se ollut mitenkään mahdollista :D Nyt on aika paljon enemmän, mutta siltikin meidän häät on ihan lähilähisukulaiset ja lähimmät ystävät :) Se on meille se sopivin määrä :)

   • Reply Nina Monday, November 21, 2016 at 22:43

    Ei ilmeisestikkään :D

    Ja se on tärkeintä, että saa ne rakkaimmat ja tärkeimmät mukaan juhlistamaan suurta päivää :)

    Mie kerran laskin että jos huomioisi vain ne läheisimmät, niin luku ois n.20-30, ehkä lähempänä 20. Pienet piirit ja suvut :D Ja sellaiset pienet niistä tuleekin, pääasia et tärkeimmät on läsnä sit.

    • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:05

     Meillä on pelkät perheet plus me kaksi 12 henkeä ja siihen kun lisää vielä lähimmät ystävät puolisoineen, niin kas, ei se ihan niin pieni määrä ollutkaan :D

 • Reply ansku Monday, November 21, 2016 at 17:56

  Ihanaa ♡ :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:38

   Niin on :)

 • Reply Tiia Monday, November 21, 2016 at 17:58

  Nyt on kyllä pakko sanoa, että yllätyin tästä postauksesta kovasti. Mulle on tullut susta jotenkin semmoinen kuva, että häiden pitäisi olla viimeisen päälle ja tiptop :D Tosi hauskaa, että otat niin rennosti! Onnea teille, ihana kun vaikutatte niin onnellisilta :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:40

   Hahahhaha, mun mielestä parhaat häät ois ollu perhe ja parhaat ystävät viikon reissussa jossain aurinkoisessa ja ihanassa kohteessa. Ja häämekkokin olisi voinut olla sellainen puuvilla-hippimekko :) Mutta kyllä tämä meidän nyt suunnittelema on aika mielettömän kiva tämäkin :)

 • Reply ttaa Monday, November 21, 2016 at 18:17

  Ensinnäkin onnea tosi paljon! <3 Ymmärrän sen, ettet halua tärkeimpiä/intiimeitä asioita tuoda blogiin, mutta rakastan ite häitä niin paljon että on aivan pakko toivoo jonkunlaista hääpostausta. Toki ois ihana kuulla ja nähdä kaikki valat ja yksityiskohdat, mut meen kyllä ihan fiiliksiin jo kakusta, koristeista ja kampauksista :D

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:41

   No kyllä valat ja muut yksityiskohdat on ihan liian henkilökohtaisia :) Mä en itse aio ottaa yhtäkään kuvaa hääpäivänämme, enkä aio häistä tämän enempää blogiin kirjoittaa ennen häitä. Häiden jälkeen saatan julkaista joitakin kuvia, mutta en aio häitämme jakaa mitenkään kovin kattavasti. Ensinnäkin, koska kyseessä on itselleni niin tärkeä ja arvokas päivä ja toiseksi koska se on sitä myös miehelleni, jolle sallin sen pitämisen meidän läheisten keskinäisenä :)

 • Reply Minski Monday, November 21, 2016 at 18:21

  Onnea teille häiden sekä vauvan puolesta <3 ihanaa lukea toisten onnea. Itelläni vuosi 3016 on ollut universumin paskin mutta ihanaa että saa lukea näin ihania hetkiä täältä <3 onnea!

  • Reply Minski Monday, November 21, 2016 at 18:22

   Oho. Menin sitte tuhat vuotta eteenpäin:D

   • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:47

    Joo, naurahdin itsekin :D

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:41

   Kiitoksia kovasti :) Ja ihanaa, kun on paljon teitä, jotka jaksatte olla onnellisia tuntemattoman puolesta :)

 • Reply Sohvi Monday, November 21, 2016 at 18:21

  Onnea tulevasta vauvasta ja häistäkin. Ihanan osuvasti sanottu tuo että oot kasvanut yli ns. häähullutuksesta, mulla on käynyt samoin. Ennen aina haaveilin isoista ja supernäyttävistä häistä ilotulituksineen ja kaikilla mausteilla.
  Nyt kun oon oikeasti sellaisen ihmisen kanssa jonka kanssa haluaisin sitoutua olemaan loppuelämän niin ne itse häät onkin menettäneet merkityksensä. Just tuossa miehen kanssa puhuttiin että ehkä se onkin meidän juttu karata jonnekin Välimeren saarelle ja mennä siellä naimisiin kaikessa hiljaisuudessa.

  Toivon että häistänne jaat jotain blogiin koska niistä varmasti tulee upeat ja inspiroivat!

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:46

   Kiitoksia kovasti :) Mä en oo itse asiassa pitkään haaveillut isoista häistä ja vuosi vuodelta haave mennyt vieläkin pienemmäksi :)

   Meillä oli juurikin tämä ajatus, että maistraatissa naimisiin, ja sitten ensi vuonna juhlat läheisille. Koko ajan tiedostimme, että silloin saattaa olla jo lapsi tai saatan olla raskaana. Mä kuitenkin ajattelin, että jos nyt onnistaisikin vauvahankkeessa heti, niin mentäis maistraatissa naimisiin ja pidettäs häät myöhemmin, tai mentäs myöhemmin naimisiin. Sit vasta kun tilanne oli ajankohtainen, mielet muuttui. Mies halusikin, että vauva syntyy avioliittoon ja minä en vatoin entisiä ajatuksiani halunnutkaan maistraatissa naimisiin ennen hääjuhlaa. Siinäpä sitten oltiin :D Muutoksia toiveissamme on ollut n. kuukauden välein, joten tämä vain esimerkkinä sille, että mieli voi muuttua vielä sata kertaa :D

 • Reply Terhi / Muru Mou Monday, November 21, 2016 at 18:23

  Vau, lisää ihania uutisia! Teillä on kyllä ollut aivan huikea vuosi, ja ensi vuosi tuo tullessaan lisää mahtavia elämänmuutoksia. Ihania ja stressittömiä häiden loppujärjestelyjä teille!

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:47

   No kieltämättä. Koko ajan pelottaa, että eihän tämä nyt näin ihanasti voi mennä :)

 • Reply J Monday, November 21, 2016 at 18:42

  Olet välillä puhunut siitä, että et ole kovin uskonnollinen. Jos ei ole liian henk.koht. kysymys, niin mietin vain, että menettekö naimisiin kirkossa? :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:49

   Ei mennä naimisiin kirkossa. Mies ei edes kuulu kirkkoon, joten se ei ole yhtään meidän juttu. Itsekin kun kuulun sinne lähinnä sen takia, että haluan tukea kirkon toimintaa ja varsikin nuorisotoimintaa verorahoin (joo, tiedän, että olisi parempiakin tapoja), vaikken itse uskokaan :) Eikä lastammekaan kasteta kirkkoon, vaan pidämme nimijuhlat sitten. Tosin olemme päätyneet siihen, että lapselle haluamme “haltijakummit”, ja toivomme, että meidän muutama rakas haluaa tällaisen kunniatehtävän. Heistä yksi kuuluu kirkkoon siltä varalta, että lapsi joskus haluaakin kasteen, niin onpahan sitten ollut syntymästä asti sellainen tärkeä aikuinen elämässään, joka voi olla virallinenkin kummi. En kiellä lapseltani uskontoa, jos hän haluaa tulevaisuudessa uskoa :) En ole enää niin uskontovastainen kuin nuorempana, vaikken itse uskokaan Raamatun Jumalaan.

   • Reply Nimetön Tuesday, November 22, 2016 at 20:54

    Iso kiitos tuestasi Anna! :)
    T: kirkon diakoni, joka tekee saattohoito työtä ja järjestää seurakunnassa toimintaa ja aterioita yksinäisille vähävaraisille vanhuksille

 • Reply Sanna Monday, November 21, 2016 at 19:00

  Ihana lukea näin rentoa tekstiä häävalmisteluista. Olet mennyt suoraan siihen tärkeimpään täydellisen servettien sävyn sijaan, mikä tuntuu toisinaan olevan häiden tärkein asia. Se, että kaikki on täydellistä. Vaikka tärkein on se ihmissuhde, jonka ympärille häät järjestetään.
  Jos ikinä itse vielä (toisen kerran) menen naimisiin, niin meidän juhlamme on meidän näköinen. Ei enää sitä pakollista ja perinteistä, jos ei tunnu omalta. Rennot ja mukavat juhlat, joista osaa itsekin nauttia :)
  Ihania häitä teille jo näin hyvissä ajoin toivotettuna!

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:50

   Juurikin näin :) Mä suhtaudun vähän kaikkeen silleen, että “ähh, ei väliä, me mennään naimisiin sillon, mikään ei pilaa sitä päivää” :)

   Kiitoksia :)

 • Reply May Monday, November 21, 2016 at 19:10

  En ollut lukenut blogia pariin viikkoon kiireiden takia ja sitten tämä pläjäys: ensin vauvauutisia ja sitten häät! En tiennyt että tuntemattoman ihmisen puolesta voi olla niin thrilled :D toivon teille niin paljon kaikkea hyvää ja ihanaa!! <3

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:51

   Hahahhaha, aikamoinen pommi :D Ihanaa kuulla, kiitoksia paljon!<3

 • Reply Johanna Monday, November 21, 2016 at 19:12

  Onnea häiden ja vauvan johdosta! <3 Miten ihanaa! Elät nyt juuri sitä elämän parasta aikaa, nauti kaikesta!

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:51

   Kiitoksia, nautin varmasti joka hetkestä :)

 • Reply Sini Monday, November 21, 2016 at 19:36

  Häiden pitää ja kuuluukin olla juuri sellaiset kuin itse haluaa. Kaasoilin parhaalle ystävälleni viime kesänä ja hyvin moneen otteeseen sain muistutella häntä, ettei ne perinteet ole pakollisia, jos niitä ei koe itselleen sopiviksi. Jos joku ottaa nokkiinsa siitä, että hääpari toteuttaa itselleen tärkeän päivän oman näköisenä, niin jääköön kotiin. En itse ehkä allekirjoittanut kaikkia morsiamen toteuttamia ratkaisuja, mutta ei minun tehtävä ollutkaan. Häät olivat ihanat ja juuri hääparin näköiset.

  Kuulostaa ihanalta teidän suunnitelmat ja täällä vaan naureskelen miten alkaa näin hymyilyttää kuitenkin täysin vento vieraan ihmisen elämän muutoksista lukiessa. :)
  Toivotan vain onnea kaikissa elämän onnellisissa mullistuksissa.

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:51

   Niin, olen itsekin joissakin häissä ajatellut, että itse en haluaisi näin, mutta sopii juuri sille parille. Koska kaikki olemme erilaisia :)

   Kiitoksia koko sydämestäni! <3

 • Reply Laura Monday, November 21, 2016 at 19:37

  Vaikuttaa tosiaan siltä, että olet löytänyt oikean miehen rinnallesi :) Onko missään vaiheessa hirvittänyt, että reilun vuoden seurustelun jälkeen vauvat ja avioliitto ovat olleet teillä tapetilla? (En tarkoita kysymystäni millään tavalla arvosteluna, vaan olen aidosti kiinnostunut erilaisista dynamiikoista parisuhteissa!) Tuliko tunne, että halun sitoutua toiseen vain tietää? Onnea vielä vauvasta ja kihlauksesta! :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:56

   Ei oikein. Musta tuntuu, että olisimme seurustelleet pidempään kuin 2,5 vuotta. Meillä oli paljon kaikkea suhteemme alussa, vaikeitakin asioita, joita jouduimme käsittelemään yhdessä ja kasvamaan suhteessammekin. En ole päivääkään meidän suhteen aikana epäillyt, että tämä ei olisi se ihminen, jonka kanssa haluan olla ikuisesti. En ole nähnytkään muita miehiä koko aikana, enkä osaisi kuvitellakaan elämääni ilman. En siis näe mitään syytä jarrutella meidän unelmiamme, vain jotta joku tietty ajanjakso täyttyisi. En osaisi kuvitella, että voisin ikinä olla kenestäkään enemmän varma elämässäni.

   Vaikea sitä on kai selittää, mutta eipä suhteita voi laittaa laatikoihin ja määritellä niitä ulkoisten mittataulukoiden mukaan. Realistina toki ymmärrän, että tulevaisuutta ei voi ennustaa, ja mitä tahansa voi tapahtua. Samalla en kuitenkaan vietä tuntiakaan päivässä tuntematta elämääni onnelliseksi, rakastetuksi ja rakastavaksi :) Se riittää minulle avioliittoon ja lapsiin sitoutumiseen :)

   • Reply Laura Tuesday, November 22, 2016 at 11:57

    Varmasti näin :) Omissa menneisyyden parisuhteissani ajatuskin avioliitosta tai lapsesta parin vuoden jälkeen on vain ahdistanut, mutta siinä lienee osittain syy siihen miksi nuo suhteet ovat lopulta päättyneet. En tiedä olisiko ahdistanut yhtään vähemmän viiden tai kymmenen vuoden päästäkään.

 • Reply Ellu Monday, November 21, 2016 at 19:41

  Tässähän ei meinaa lukijakaan enää pysyä kärryillä :) Niin paljon kaikkia uusia ihania asioita on sun elämässä tapahtunut ja tapahtumassa! Hirmuisen paljon onnea vauvasta ja uudesta blogista siihen liittyen sekä häistä <3

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:56

   Kiitoksia kovasti <3

 • Reply annakaarina Monday, November 21, 2016 at 19:55

  Ooh ihania uutisia!! En käsitä miten oot pystynyt olemaan hiljaa kosinnasta ja hääsuunnitelmista jo melkein vuoden! Mä olisin haljennut tollaisen salaisuuden kanssa :D Mutta ymmärrän kyllä että kosinta on sellainen intiimi juttu mistä ei halua kirjoittaa. Mutta toivottavasti häistä saisi edes jotain sneek-peekejä! Mun mies on niin häävastainen että se haluais mennä vaan maistraatissa naimisiin, joten olen niiiiin kateellinen sulle :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:59

   En näe kosintaa tai hääsuunnitelmia sellaiseksi asiaksi, jota haluan jakaa ihan hirveästi. Ystävien kanssa ollaan puhuttu Bali-häistämme jo alkuvuodesta asti, ja saan sieltä sen tarvittavan vastakaiun.

   Ja hei, suunnitelmat voi muuttua! :D Mun mies halusi mennä naimisiin ensi vuonna, mutta halusi vauva tuli ajankohtaiseksi hänelle ja meille jo aiemmin. Ja minä ajattelin, että maistraattikin olisi oikein hyvä. Ykskaks oltiin molemmat ihan eri mieltä, mies halusikin olla naimisissa lapsen syntyessä ja minä en halunnutkaan maistraattiin ennen juhlia :D Kaikki voi muuttua :)

 • Reply Hemppe Monday, November 21, 2016 at 20:17

  WAU, mä oon ihan superonnellinen, paljon paljon onnea!! Ihania uutisia täältä nyt tuleekin, ja vitsit lämmittää mieltä niin paljon, hymy korvissa lueskelen näitä! :) Ymmärrän ettei niitä intiimejä asioita halua tuoda blogiin asti, ja se on musta täysin okei. Varmasti tulee unohtumattomat häät teille! :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:59

   Kiitoksia ihana! <3

 • Reply Rosa Monday, November 21, 2016 at 20:31

  Mulla on käyny samoin häiden kanssa! Ensin halusin kaikki paikalle, sitten vähän vähemmän ja nyt ollaan jo sitä mieltä että voisimme karata ulkomaille ihan kaksin. Tai Helsinkiin. Olen kieltämättä vähän solmussa asian kanssa ja epäilen koko juhlan järjestämistä. Olisi ihanaa kyllä vaimoutua jo ensi vuonna!

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 22:59

   Hei, se voi muuttua myös toiseen suuntaan. Mulla meni just niinku sulla, mutta tässä sitä ollaan, innosta puhkuen suunnitellaan juhlaa kaikille lähimmille ystäville, and wouldn’t have it any other way :)

 • Reply Kipsu Monday, November 21, 2016 at 20:37

  Oih ihanaa!

  On ollut mukava lukea blogejasi raskausuutisen julkistamisen jälkeen. Sisältö on ollut syvällisempää, ja itsekin olen saanut teksteistäsi paljon enemmän irti.

  Luen mielelläni hääpostauksia, jos niitä vaan haluat jakaa. Itse poden myös pienoista vauvakuumetta ja olisi ihana päästä naimisiin rakastamani miehen kanssa jnejne, niin nyt on kyllä blogien aihepiirit ainakin itseäni kiinnostavia. Ehkä sitten parin kolmen vuoden päästä voisi oma elämäntilannekkin olla eri.

  Onko teillä häät miehesi kotiseuduilla Virossa vai jossain muualla? Viro voisi itseasiassa olla hääpaikkana ihan fiksu. Helsingistä Tallinnaan pääsee helposti, ja Viron sisällä etäisyydet ovat lyhkäisiä, ja kustannukset huomattavasti matalammat. Jaa toki käytännön vinkkejä, jos haluat!

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:01

   Tosi kiva kuulla :) En tule kirjoittamaan juuri tämän enempää häistä. Ehkä bits and pieces siellä täällä, mutta muuten haluan pitää häät meidän lähipiirin välisenä häihin asti ja sitten sen jälkeen ehkä hieman jotain jakaa niistä :)

   En halua kertoa häidemme viettopaikkaa :) Meille merkityksellinen paikka, joka sattui sopivasti olemaan vapaana käyttöömme :)

 • Reply Sarashe Monday, November 21, 2016 at 20:48

  Kuulostaa todella hyvältä. Vaikuttaa siltä, että teille on tulossa ihanan lämminhenkinen, ja teidän näköinen juhla.
  Rakkautta, rakkautta vaan…. <3 :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:01

   Eikös se riitä täydellisiin häihin? :)

 • Reply Sanna Monday, November 21, 2016 at 20:55

  Kuulostaa aivan ihanilta teidän suunnitelmat! Sehän se parasta on, että saa juhlia perheen ja ystävien kanssa. Jaat täällä just sen, mikä hyvältä itsestä tuntuu. Teillä on kyllä ollu ihan mieletön vuosi, eikä toi tuleva vuosi 2017 varmasti huonommaksi jää ;)

  Onnea vielä tulevien häiden puolesta ja sujuvuutta loppuihin järjestelyihin! <3

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:02

   No melkein hirvittää, kuinka on saanut kaiken, mistä on ikinä osannut unelmoidakaan ja vielä enemmän. Ihan pelottaa, että menettää vielä tärkeimmät asiat. En enää edes usko, että vuosi voisi olla ihanempi, tämä on ollut niin täydellistä :) Nyt vielä vauva potkii tätä kirjoittaessa, enkä osaisi edes tämän enempää kuvitella hyvää mieltä :)

 • Reply Eve Monday, November 21, 2016 at 21:07

  Ihan ensimmäiseksi, valtavat onnittelut tulevasta vauvasta ja vanhemmuudesta :) Mä olen välillä ihan tippa linssissä lukenut näitä viimeaikaisia postauksia sekä täällä että mungobabyn puolella, jotenkin niin vahvasti välittyy teidän onni tänne ruudun toiselle puolelle. Toisekseen onnittelut tulevalle avioparille, oon ihan valtavan onnellinen sun ja teidän puolesta. Niin ihanaa lukea tällaisia uutisia!

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:02

   Kiitoksia kovasti, ihanaa, että elätte tätä innoissanne mukana :)

 • Reply Siljaa Monday, November 21, 2016 at 22:06

  Paljon onnea teille! Tosiaankin on 2016 ollut varmasti mahtava vuosi teille. Ihanaa kuulla miten onnellinen oot ja että vihdoin jaat sen meidän lukijoidenkin kesken! Halusin kuitenkin sanoa että on toisaalta tosi harmi kun et oo pystynyt/halunnut jakaa näitä ihania asioita lukijoille aiemmin. Vauva on eri asia, mutta ois ollu niin ihanaa lukea hääpostauksia tms ja haaveilla sun kanssa. Nyt tuntuu vähän että häät skipataan blogin osalta kokonaan vaikka niistä ois just ollu ihanaa lukea. Mutta no ei oo liian myöhästä, eli siis hääaiheisia postauksia toivoisin! :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:03

   Täytyy muistaa, että häät eivät ole vain minun, vaan myös mieheni :) Meidän molempien toiveena on se, että ne on todella intiimit, meidän rakkaimpien kesken järjestetyt juhlat, joissa ei ole tuntemattomia tai puolituttuja. Ei oikeita, eikä virtuaalipuolituttuja. Siksi häistä en aio tämän enempää kirjoittaa, ehkä jälkeenpäin jotakin pieniä paloja sitten näytän :)

 • Reply Laura Monday, November 21, 2016 at 22:19

  Onnea vauvasta ja häistä! Häät varsinkin ovat itselleni ajankohtainen aihe (elokuussa 2017 menossa naimisiin kanadalaisen miehen kanssa Helsingissä) ja vauvakin toivottavasti muutaman vuoden sisällä, eli näistä olisi mukava lukea enemmänkin :) Mä en koskaan ole nuorempana haaveillut häistä, mutta ai että on ollut ihanaa nyt järkkäillä näitä juhlia kaikille rakkaille! Rennosti täälläkin, ei niin onnellista ja rakkaudentäyteistä päivää kuitenkaan ihan äkkiä pilata vaikka puolet suunnitelmista menisi aivan metsään :)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:04

   Kiitoksia kovasti :) Ja onnea teillekin! <3 Häistä en varmaankaan ennen häitä sen kummemmin kirjoittele, mutta ehkä jälkeenpäin hieman availen kuvien ja fiilisten muodossa. Katsotaan sitä sitten. Nyt en halua niistä kirjoitella, ne on mun ja miehen rakkauden juhla ja haluan kokea sen ensin ihan vain meidän ja läheistemme välisenä :)

 • Reply Luisa Monday, November 21, 2016 at 22:32

  Haha niinpä niin :D onnea ;)

  • Reply Anna Monday, November 21, 2016 at 23:05

   Kiitoksia :)

 • Reply leenu Monday, November 21, 2016 at 23:23

  Siis mitä täällä tapahtuu :O Tulinko oikeaan blogiin?

 • Reply Emmye Monday, November 21, 2016 at 23:40

  Oikein paljon onnea kaikista ihanista uutisista! Ihana kuulla, että olet onnellinen ja asiat hyvin. Häistä ei kannata stressata, paljon kivempi itse juhlia, kun ei ole stressistä. Meillä pappi sanoi, että ihanaa nähdä morsian, joka ei ole alttarilla ihan hermoraunio.
  Oikein ihania päiviä odotukseen; häiden ja vauvan!

 • Reply Jasmin Monday, November 21, 2016 at 23:42

  Aivan ihania uutisia ja postauksia näitä on niin kiva lukea! Menin itse naimisiin vuonna 2014 ja halusin liikaa kaikkea. Hirveä stressi. Jos nyt menisin naimisiin haluaisin myös juuri pienet ja intiimit häät. Niissä on ihana tunnelma. Teille tulee varmasti kauniit talvi häät ❤

 • Reply Ansu Monday, November 21, 2016 at 23:43

  Paljon onnea vauvasta ja häistä <3 :) voikin tulla onnelliseksi, toisen vieraan ihmisen puolesta :)

  Toivottavasti jaat blogissa/instgrammissa kuvan sun häälookista, vaikket muuta häistä haluaisikaan jakaa. Palan halusta saada tietää, että minkäköhän mekko sulla ja nähä kuinka valtavan kaunis tuut olee hääpäivänä :)

 • Reply Milla Tuesday, November 22, 2016 at 00:28

  Oi niin ihanaa! Olet varmasti upea ja kaunis morsian, vaikka pukeutuisit lakanaan :D ♡

  Olisi kyllä ihanaa, jos jakaisit häistänne ja niiden suunnittelusta pieniä murusia! Itselle häiden suunnittelu alkaa myös olla pian ajankohtaista, niin olisi mukava kuulla sun kokemuksia ja näkemyksiä asiasta :)

 • Reply Tiina Tuesday, November 22, 2016 at 02:15

  Onnea niin vauvasta kuin tulevista häistä! :) Me mentiin vähän samaan tyyliin naimisiin kolme vuotta sitten. Oltiin kihlauduttu juhannuksena, ja syksyllä bongattiin hyvä tarjous New Yorkin lennoille. Sit mietittiin et vois muuten olla kiva kohde häämatkallekin, ja siinä päädyttiin varaamaan lentojen lisäksi tuomiokirkko :D

  Paikalla oli vanhempien ja sisarusten perheineen lisäksi vain kaaso ja bestman ja pidettiin pienet, intiimit juhlat samassa talossa missä on aikoinaan tanssittu Elias Lönnrotin häitä. Seuraavana aamuna lennettiin New Yorkiin, ja nyt ollaan eletty avioparina melkein kolme vuotta :) Stressata ei tarvinnut yhtään mitään, vaikka hääjärjestelyt hoidettiin noin neljässä kuukaudessa ja vielä hääviikolla mulla oli neljä tenttiä :’D

 • Reply Omppu Tuesday, November 22, 2016 at 02:35

  Ihanaa kun jaoit palasen omista ajatuksistasi. Olen tosi vahvasti sun kannalla, itse olen jo ihan mielettömän tarkka mitä omissa sosiaalisissa medioissa jaan. Häät ovat niin intiimit ja meillä jokaisella on oikeus pitää ne haluamansa yleisön edessä. Mieheni kanssa ollaan oltu samanverran aikaa yhdessä ja haaveilen häistä sekä mahdollisesta perheenlisäyksestä tulevaisuudessa. Mutta sen aika tulee jos on tullakseen, kaikki ajallaan. Jokainen pari eläää omaa tahtiaan. <3

  Olen tosi onnellinen sun puolesta. Oon seurannut sun blogia siitä lähtien kun vietit joulun tienoilla aikaa Lapissa ja loukkasit jalkasi ja seuraavaksi lensitkin jo Ausseihin :D kiitos että oot jakanut ihanaa blogiasia, ja antanut inspiraatiota. Toivottavasti matka jatkuu täällä blogin puolella. Myötäelän tälleen etäisesti onneasi ja toivotan hurjasti onnea. <3

 • Reply primrose Tuesday, November 22, 2016 at 08:34

  Voi että, aivan ihanasti kirjoitit. Mä samastuin tekstiin todella vahvasti ja se olisi häiden osalta voinut olla melkein kuin omaa tekstiäni. Mieheni kosi minua viime joulukuussa ja kummatkin halusimme naimisiin pian. Juhlimme häitämme loppukeväästä ja yllätin sekä itseni että läheiseni sillä, miten rennosti otin kaiken häihin liittyvän. Olen yleensä melko tarkka ja suunnitelmallinen mutta häiden suhteen mulla jotenkin pyyhkiytyi kaikki muu mielestä kuin se, että pääasia on saada mennä naimisiin rakastamani miehen kanssa. Joku aivan varmasti nauttii pientenkin yksityiskohtien viilaamisesta mutta itselleni oikeaksi tavaksi osoittautui tehdä ratkaisuja aika suoraviivaisesti ja sillä ajatuksella, että “tää on hyvä” eikä alkaa miettiä, olisiko jokin kenties vielä parempi. Esim. siinä vaiheessa kun hääjuhlapaikan ravintolapäällikkö kysyi, haluaisimmeko vaniljan- vai kylmän valkoisen sävyisiä serviettejä, sanoin suoraan, että mulle sillä ei ole mitään väliä (ravintolapäällikkö sitten suositteli niitä vaniljansävyisiä, koska ne sopivat juhlasalin seinien väriin paremmin :D :D :D). Kaikki järjestelyt menivät todella helposti, saimme toivomamme kirkon ja juhlapaikan toivomanamme päivänä (Helsingistä) noin viisi kuukautta ennen häitä. Hääpukukin oli suunnilleen ensimmäinen näkemäni. Kaiken kaikkiaan oli ikimuistoisen ihanaa saada odottaa ja sitten juhlia häitä rauhassa ja iloiten. Mekin halusimme mahdollisimman pienet häät mutta niistä tuli sitten sukulaisten ja läheisimpien ystävien myötä suunnilleen samankokoiset kuin miltä teidän häänne nyt kuulostavat. Toivotan teille aivan ihanaa odotusaikaa – sekä häiden että vauvan! Nautitte aivan varmasti tästä ihanasta ajasta. Ihan sydämestäni toivotan teille paljon onnea ja ihanaa hääjuhlaa jo nyt! :)

 • Reply Mira Tuesday, November 22, 2016 at 09:41

  Terve! Kaiken sen siusta pahan puhumisen ja keksittyjen juttujen jälkeen ymmärrän täysin, ettet tahdo kaikkea nykyään paljastaa. Ja eihän kaikki asiat vaan kuulu kaikille. Ja ah, talvihäät kuulostavat ihanilta 😊 tsemppiä kaikkeen ❤

 • Reply Anniina Tuesday, November 22, 2016 at 10:05

  Ihanan kauniita ja inspiroivia kuvia!
  Onnesi ja hyvän olon tunne on niin lämmintä ja tarttuvaa, kun näitä asioita saa lukea, kiitos. :)

 • Reply Laura Tuesday, November 22, 2016 at 10:41

  Kuulostaa ihanalta <3 kivaa, että jaoit ajatuksia tulevista häistä. Itsekin olen ajan myötä kallistunut yhä enemmän pienemmän ja intiimimmän hääjuhlan puoleen verrattuna suuriin prinsessahäihin. Vihaan perinteisiä hääleikkejä, enkä näe syytä että kutsuisin hyvänpäiväntuttuja tai pulittaisin yhdestä päivästä älyttömiä summia, koska tuollaisella ei loppujen lopuksi ole mitään väliä. Tuskin mietin vuosien päästä, kuinka ihanat servetit tuli valittua, vaan haluan muistella kuinka onnellinen olin sinä päivänä rakkaiteni ympäröimänä. Arvostan näitä hääsuunnitelmiasi siis, tai no arvostaisin vaikka ne olisivat täysi vastakohta omille suunnitelmillenikin. :)

  Onnea myös tulevien häiden puolesta <3 ymmärrän että et halua jakaa häistä, mutta toivottavasti edes yksi kuva saataisiin häiden jälkeen, vaikka ihan vain sinusta itsestäsi jos et halua enempää jakaa. :)

 • Reply Nea Tuesday, November 22, 2016 at 11:17

  Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti, ja nyt tuntuu että olis vihdoin ja viimein korkea aika jättää ensimmäinen kommentti. :D On ollut hienoa seurata sun matkaasi maailmalla, ja kaikkien kuluneiden vuosien jälkeen on ollut ihana huomata miten oot päässyt toteuttamaan omia unelmiasi ja nämä viime ajan uutiset on ollut sellaisia, ettei voi muuta kuin olla vilpittömästi onnellinen sun puolesta :)

 • Reply Malla Tuesday, November 22, 2016 at 11:41

  Paljon onnea! Olisi kiva kuulla, että harkitsitko jossain kohtaa oman sukunimesi pitämistä? Miltä tuleva uusi sukunimi tuntuu? Tuntuuko jo omalta vai vaatiiko totuttelua? :) Juhlanne kuulostavat ihanilta ja lämminhenkisiltä!

 • Reply Mirame Tuesday, November 22, 2016 at 11:57

  Hirveästi onnea! Ihana lukea tämmöisiä iloisia uutisia :)

 • Reply Pia mansikkalasta Tuesday, November 22, 2016 at 12:07

  Onnea! Paljon ihania asioita tapahtumassa teillä <3

 • Reply meow Tuesday, November 22, 2016 at 12:10

  Hääsuunnitelmat kuulostaa ihanilta ja oon tosi onnellinen puolestasi :)<3 Toivottavasti pari kuvaa häistä julkaistaan jälkeenpäin, olisi ihanaa nähdä lopullinen mekkosi 😊

 • Reply Jaana Tuesday, November 22, 2016 at 12:19

  Ihanaa Anna! Mulla on ollut pidempi väli, etten ole ehtinyt blogeja lukemaan ja täällä on nyt tykittänyt vauvauutiset ja häät! <3 <3 Paljon onnea elämään :) Aivan ihanaa. Näytät ihanan säteilevältä noissa vauvakumpukuvissa. Toki olet aina ollutkin kaunis, mutta musta on aina vähän haikean suloista nähdä tuollaisia kuvia, missä on söpö pieni vauvamaha, joka on just ilmestynyt (meillä on kaksi ihanaa tytärtä, ja perheemme heidän myötä kokonainen). Oon ehkä vähän altis vauvakuumeilulle, vaikka meille ei enää pikkuisia odoteta. :)

  Häihin liittyen just juttelin ystäväni kanssa eilen puhelimessa tuosta hääasiasta ja se on just noin, kuten sinäkin sanot; kun se oikea ihminen osuu kohdalle, niin tärkeimmäksi siinä koko hääjutussa tulee vain se oikea ihminen ja jännä, miten se monella tuntuu menevän just siihen suuntaan, että nuorempana on haaveillut jostain jätti-mega-häistä ja yhtäkkiä sen oikean kanssa riittäisi, että ollaan "vain me kaksi ja karataan naimisiin".

  Meidän häihin kutsuttiin vain läheisimmät sukulaiset ja ystävät ja vierasmäärä oli 63. Mentiin talvella kans naimisiin, kun meidän esikoinen oli 4 kk ikäinen. Oli ihana iltajuhla ja tuo vierasmäärä oli just optimaalinen – ehdittiin juttelemaan kaikkien vieraiden kanssa :)

  Paljon onnea vielä sinulle ja miehellesi kaikesta! :)

 • Reply Katjah78 Tuesday, November 22, 2016 at 12:34

  Paljon onnea sinulle ja perheellesi <3

  Toivottaa pitkäaikainen lukijasi

 • Reply Julia Tuesday, November 22, 2016 at 12:38

  Oih! Multa lähti kyynel valumaan, ihan hassua :D Oon seurannut sun blogia todella monta vuotta ja kun luin tän postauksen mulla humahti mahanpohjassa ja haukoin pari kertaa avuttomana henkeä. Hahah, niin sitä on jotenkin tottunut vuosien aikana seuraamaan sun elämää että on jotenkin lukijatasolla hirveen kiintynyt suhun. Tää oli kyllä suuri uutinen! Voi Anna, toivon teille niin hirveen mielettömän paljon onnea koko loppuelämäksenne että se on teille hamaan loppuun asti jokapäivänen leipä ja viini ja ihan kaikki. (Luoja, miten voi ilmaista näin kömpelösti asian? Mut en taida osata muuten…) Onnea, onnea, onnea! <3

 • Reply Sanni Tuesday, November 22, 2016 at 12:52

  Kaikkea ihanaa ja onnellista teille! Rakkaus on maailman parasta. :) On kuitenkin pakko sanoa, että kuulostipa mun korvaan aika erikoiselta tuo, että lapsi “saa syntyä avioliittoperheeseen”. Rakastavaan perheeseen syntyminen on enemmän kuin tärkeää ja sitä varmasti jokaiselle lapselle toivoisimme. Avioliittohan on kuitenkin monessa perheessä muodollisuus eikä sen puuttuminen välttämättä tee lapsesta yhtään vähemmän onnekasta, siis vaikka lapsi ei “saisikaan syntyä avioliittoperheeseen”. :) Ei ole todellakaan tarkoitus olla pikkumainen, tuli vaan hassu olo siitä, että olisivatko minun lapseni toivoneet meidän heidän isänsä kanssa päättäneet toisin ja menevän naimisiin jo ennen heidän syntymäänsä? En usko, että se tänä päivänä (tai tulevaisuudessakaan) vaikuttaa heidän onnellisuuteensa. Ehkä nyt analysoin tämän lausahduksesi liian pitkälle, jokin tässä selvästi kolahti itseen. :D

  • Reply Anna Tuesday, November 22, 2016 at 15:19

   Niiin, siis rakastavaan tietty ennen kaikkea! Lähinnä siis teknisesti olennainen ero, ettei tarvitse erikseen tunnustaa isyyttä, vaan se tulee automaatiolla :) Ja kun naimisiin ollaan joka tapauksessa menossa, niin miehen mielestä mielellään niin, että vauva sit syntyy suoraan kaikkien yhteiselle sukunimelle ja ilman turhia paperijuttuja :) Se siis kai se pointti, joka jäi ehkä auki kirjoittamatta :)

   • Reply Sanni Tuesday, November 22, 2016 at 16:36

    Ymmärrän. Meilläkin mietittiin asioita myös käytännön kannalta, juuri nuo nimet ja muut, mutta sitten kuitenkin päädyttiin odottamaan ja erottamaan naimisiin meno ja lasten syntymät. Se tuntui niin paljolta kaikki kerralla. :) Ihanaa odotusta ja rentoa häistä nauttimista sulle! :)

 • Reply lindaS Tuesday, November 22, 2016 at 14:13

  Oikein paljon onnea häistä ja vauvasta! Ihania suunnitelmia teillä <3 Ymmärsinkö oikein, että sulle tulee vain yksi sormus,? Tiedän että ainakin Venäjällä on tapana käyttää vain vihkisormusta eikä siellä ole kihlasormuksia (lähipiirissäni on venäläisiä) mietin myös, näytätkö sormuksen blogissa? Kaikki kimaltava kun kiinnostaa ;) :)

  • Reply Anna Tuesday, November 22, 2016 at 15:24

   Enköhän näytä sormuksen. Mulle tulee kihlasormus ja vihkisormus, mutta vihkisormus on simppeli, kihlasormus oli se “the sormus” meillä. Vaikeinta oli siis löytää tämä ensimmäinen sormus, jota sitten täydennetään siihen sopivalla ja simppelillä vihkisormuksella vielä :) Mun ajatus on, että vihkisormus eli vihkivalamme pitää paikallaan toisillemme lupauksemme tulevaisuudesta, eli kihlasormuksen :)

 • Reply juulia Tuesday, November 22, 2016 at 14:39

  Tsemiä tulevaan :) Aikas hurjasti muutoksia sun elämässä. Toivottavasti tuo asenne jatkuu, itse varmaan menisin paniikkiin :D mutta onnea <3

 • Reply Veera Tuesday, November 22, 2016 at 16:48

  Paljon onnea tulevasta vauvasta sekä häistä! :) Itselläni on samoja ajatuksia tulevaisuuden häistäni, aiemmin halusin suuret ja mahtavat häät, mutta iän karttuessa on tullut enemmän ja enemmän sellainen tunne, että pienet ja hieman intiimimmät häät olisi kuitenkin se oma juttu. Myös ulkomailla naimisiin meno on ruvennut todella kiehtomaan mua ja miestäni. Voi hitsi, nyt tuli hurja inspiraatio alkaa suunnittelemaan omia häitä siellä hamaassa tulevaisuudessa! :D

 • Reply Dndk Tuesday, November 22, 2016 at 16:54

  Oon seuraillut sun blogia monia vuosia, välillä aktiivisemmin ja välillä vähän vähemmän aktiivisesti, enkä ole varmaan koskaan kommentoinut mitään.. Mutta nyt jos joskus on sen aika: hurjan paljon onnea vauvasta ja häistä! <3

  Hassu juttu: mä oon aina ollut sillä linjalla, etten halua lapsia, enkä ole koskaan oikeestaan niistä haaveillut. Mutta luettuani Mungobabya täytyy kyllä sanoa, että tuli vietettyä muutama hetki vauvasta haaveillen, haha :D No, ehkä kuitenkin mietin haaveitani uusiksi sitten kun se on ajankohtaista.. :)

 • Reply Anna Tuesday, November 22, 2016 at 17:55

  Onnea ihan mielettömästi teille! <3 Sekä vauvasta että kihlauksesta <3 Tulin aivan mielettömän iloiseksi, kun luin postauksen sun raskaudesta. :) Ihanaa odotusaikaa koko perheelle. <3 Olen itse menossa naimisiin ensi vuonna ja olisi ihanaa lukea ajatuksiasi häistä. Samalla ymmärrän, ettet halua jakaa yhtä tärkeää päivää elämästäsi täysin tuntemattomille ihmisille. Jos kuitenkin päätät jotain asiasta kirjoittaa niin täällä ainakin otetaan ilolla vastaan. :D Elätte ihanaa aikaa, nauttikaa. <3

 • Reply Ella Tuesday, November 22, 2016 at 18:49

  Onnea todella paljon niin tulevasta lapsesta kuin häistäkin!:) Niin ihana lukea näitä postauksia, joista huokuu onnellisuus😍
  Ihanaa loppuvuotta!

 • Reply Sooy Tuesday, November 22, 2016 at 20:03

  Apua nyt tuli ihan puskista :D Jossain tekstissä mainitsitkin, että häät on tulossa, mutta hitto kun oot pystyny pitämään tän täysin pois blogista. Onnea teille molemmille suuresti! Niin häistä kun tulevasta lapsesta! :)

  Ja mua nauratti oma reaktioni, kun kerroit tosta hääpuvusta minkä löysit tori.fi:stä. Iha ku sinkkuelämä leffan kohtaus jossa carrie esittelee sen second hand puvun ja muut on odottanu jotain ultimaattista designer luomusta :D :D Varmasti mekkosi on aivan upea, mutta mielikuva blogin perusteella, jota odotin, oli jotain super hulppeaa designer prinsessäräjähdystä :D

 • Reply jemppa Tuesday, November 22, 2016 at 21:52

  Vitsit miten voi olla näin onnellinen toisen puolesta!! :) Ihania uutisia, vauva ja häät <3 Oon jo useamman vuoden lukenut sun blogia ja kyllä tuntuu hyvältä, että oot löytänyt onnen. Susta ja teistä oikein huokuu onnellisuus ja rakkaus! Toivottavasti sulla on parempi olo loppu odotusaikana ja ihanaa tulevaa hääpäivää teille! <3

 • Reply Maija_ Tuesday, November 22, 2016 at 23:30

  Onnea ihan hurjasti teille kummallekin kaikista näistä ihanista uutisista, miten voikaan olla toisen puolesta itsekin näin onnellinen!
  Häät ovat kyllä niin intiimi tapahtuma että ymmärrän täysin ettet niitä täällä blogissa halua jakaa, ihanaa päivää teille sitten kun se koittaa ja pelkkää hyvää muutenkin! :)

 • Reply -E Wednesday, November 23, 2016 at 10:00

  Onnea kovasti niin vauvasta kuin häistäkin! :) Olen ollut blogisi pitkäaikainen lukija, mutta en muista olenko kommentoinut koskaan, ehkä kerran tai kaksi. Mutta siis, hassua kun olen tosiaan seurannut menoasi jostain vuodesta 2009 ja nyt yhtäkkiä olemmekin aivan samanlaisessa elämäntilanteessa. Meille on tulossa vauva ensi vuonna (la. pari kuukautta ennen teitä) ja häät ensi keväänä. Ihania ja jännittäviä aikoja siis elämme! :) Ja mahtavaa saada taas yksi vauvablogi lisää omalle lukulistalleni, varsinkin kun lasketut ajat on suht lähekkäin. :) Toivon kaikkea hyvää teille! :)

 • Reply Lise Wednesday, November 23, 2016 at 14:05

  Paljon onnea lapsesta ja naimisiinmenon johdosta!!:)
  T. Pitkäaikainen lukijasi, joka ei “koskaan” kommentoi

  • Reply Anna Wednesday, November 23, 2016 at 22:03

   Kiitoksia :)

 • Reply Ex5 Wednesday, November 23, 2016 at 19:39

  Mahtava rakkaustarina – tuntuu kuin olis seurannut monta vuotta super hyvää leffaa joka tulee nyt tiettyyn päätökseen – niin toivon että saat kaiken mistä olet unelmoinut – onnea teille molemmille!🍀💎🍰🍸💫kiitos kun olet jakanut tämän meidän kanssa❤️

  • Reply Anna Wednesday, November 23, 2016 at 22:04

   VOi kiitoksia :) Ja kieltämättä, olen saanut kaiken, mistä en edes osannut unelmoida ja olen siitä kyllä kiitollinen joka ikinen päivä :)

 • Reply lol Wednesday, November 23, 2016 at 19:45

  Mulle jäi nyt vähän epäselväksi, missä menette naimisiin? :D Siis Suomessa vai ulkomailla? Jos ulkomailla niin missä? ;)

  Ja osaatko sanoa mistä johtuu ettei bloggerissa ole nyt näkynyt sun postauksia moneen viikkoon…? Viimeisin postaus minkä muistan, oli se kun lupailit jotain suurta yllätystä. Tänään se tuli mieleeni, ajattelin että suuri yllätys oli että lopetat blogaamisen kun ei ole kuulunut :D

  • Reply Anna Wednesday, November 23, 2016 at 22:04

   Me yritetään selvittää tota ongelmaa bloggerin kanssa. Se liittyy mahdollisesti tuohon Mungobabyn taustalla rakentamiseen, mutta Rantapallon tekniikka yrittää tuota Bloggerin kanssa ratkaista :/

   Ja me mennään ulkomailla naimisiin :)

 • Reply Anni Thursday, November 24, 2016 at 15:24

  Pakko onnitella ihan ääneen, sen verran ihana fiilis huokuu susta ja koko blogista. Hassua miten mielissään voikaan olla toisen onnesta :)

 • Reply m. Sunday, November 27, 2016 at 13:03

  Voi miten ihania uutisia! Sydämelliset onnittelut, kaikille teille kolmelle <3 Sanot, että sinä olet saanut ihanan miehen, mutta kuules Anna, niin on kyllä miehesikin löytänyt upean naisen rinnalleen.
  ps. jotenkin hassua ajatella sitä kontrastia sen Annan, jonka blogia aikoinaan aloin lukemaan, ja tämän nykyisen tulevan äidin ja vaimon välillä :)

 • Reply Kiti Sunday, November 27, 2016 at 18:33

  Paljon onnea ja tsemppiä hääjärjestelyihin! :) Meilläkään ei ollut ihan perinteiset häät, ne oli “salahäät” joissa oli vain 10 vierasta. Myöhemmin pidettiin sitten vähän isommat juhlat ystäville. :)

  T: Kiti

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post