Big News!

vauva (9 of 10)

Monessa ihmissuhteessa on pussattava sammakoita ennen kuin löytää prinssin. Urani bloggaajana on noudattanut samaa mallia. Palava ihastuminen hahmoihin, jotka ovat luvanneet enemmän, kuin mihin ovat kyenneet ja valehdelleet ja pettäneet on johtanut omiin sammakkoihinsa bloggaamisen alkuvaiheille. Romanttinen suhtautuminen on vaihtunut skeptisyyteen ja ajatuksiin ikuisesta yksin itsenäisyydestä. “Minä en kyllä koskaan ikinä löydä ketään”. Olin jo luovuttanut, kunnes löysin elämäni yhden merkittävimmistä suhteista ja kumppaneista!

16.11.2010 kirjoitin ensimmäisen postauksen Rantapallon Mungolifeen. Kuusi vuotta myöhemmin, yhteinen taipaleemme on jatkunut kauniina, ilman yhtäkään ongelmaa tai kärhämää. Alku meni hieman tapaillessa, piti opetella toisen persoonaa, uudet toimintamallit ja uudet pelisäännöt. Nopeasti se vakavoitui seurusteluksi, jossa on osoitettu kunnioitusta ja lämmintä välittämistä toisiamme kohtaan. Vähän niinkuin henkilökohtaisessa elämässäkin, Rantapallon kanssa olemme menneet kuin varkain omassa rauhassamme kihloihin ja sitoutuneet toisiimme, toivottavasti Mungolifen loppuelämäksi :)

Tänään juhlimme kuutta vuotta yhteistä taivalta ja siksi tänään onkin mahtava aika esitellä uusinta yhteistyömme hedelmää. Voimme nimittäin ilolla ja ylpeydellä ilmoittaa perheenlisäyksestä Mungolife-Rantapallo -perheeseen! Käykäähän tutustumassa, sillä tänään meillä on ollut ilo julkaista…

vauvalinkki (1 of 1)-2

vauva (6 of 10)

vauva (5 of 10)

Haluan kiittää koko Rantapallon tiimiä, ja vielä erityisesti Jania ja Riikkaa, menneistä vuosista ja upeasta yhteistyöstä välillämme. Rantapallo on minulle kuin blogiperhe, tuttu ja turvallinen, aina lämmin, ystävällinen, kunnioittava ja auttavainen.

On ilo päästä jakamaan oman elämäni suurimmat uutiset yhteistyömme vuosipäivänä, sillä olen nauttinut jokaisesta kuukaudestani Rantapallon blogiportaalissa. On ollut niin hankalaa ja hämmentävää pantata tätä tietoa teiltä rakkaat lukijat, mutta en olisi voinut kuvitella parempaa päivää uutisten julkaisulle. Yli kahdeksan vuotta blogipiireissä pyörineenä olen kuullut, ja valitettavasti itsekin päässyt todistamaan, kuinka inhottavia toimintatapoja portaaleilla ja blogitarjoajilla on. Voin ylpeänä kertoa, että en ole joutunut koskaan sanomaan poikittaista sanaa Rantapallosta. Päinvastoin, olen saanut aina kiitellä onnekkuuttani siitä, että olen päätynyt Rantapallolle. Yhteistyömme on tehnyt bloggaajan arjestani mukavampaa ja sujuvampaa, ja omalla tavallaan tämän yhteistyön tarjoamat mahdollisuudet ovat mullistaneet elämäni.

Niinpä, elämäni suurimpien mullistusten keskellä ei ollut kysymystäkään siitä, kenet näkisin sopivana “vanhempana” vauvablogillemme. Tämä vuosi on ollut heittämällä elämäni onnellisin, ja bloggaajana on kirsikka kakun päälle sitoutua vielä vahvemmin Rantapalloon ja tuoda jotakin uutta ja ainakin itselleni niin erityistä luettavaa lukijoilleni.

vauva (4 of 10)

vauva (10 of 10)

vauva (1 of 10)

Tervetuloa siis jatkossa Mungolifen lisäksi Mungobabyyn, jonne pääsette jatkossa myös blogin sivupalkista ja ylävalikosta! :)

Ja hyvää syntymäpäivää Mungolife for Rantapallo, odotan innolla tulevia vuosia! :)

1+

You Might Also Like

127 Comments

 • Reply Lotta Wednesday, November 16, 2016 at 11:50

  Ihan huikean isot onnittelut Anna! <3 Ihania uutisia teidän perheellenne ja vaikkei vauva-aika itselläni ole vielä lähelläkään jään ehdottomasti seurailemaan niin tätä vanhaa Mungolifea ja nyt myös Mungobabyä! :)
  Puss & kram teille!

 • Reply ema Wednesday, November 16, 2016 at 12:00

  Oi ihanaa, onnea!<3

 • Reply Laura Wednesday, November 16, 2016 at 12:03

  Onnea! ❤ Olen seurannut blogiasi vuosikausia. Blogisi on aina ollut ja on edelleenkin suosikkini. Olet oma itsesi, teet tätä aidosti. Kiitos siitä! Käsittämätöntä, miten onnellinen voi olla toisen puolesta, vaikka emme tunnekaan millään henkilökohtaisella tasolla. Instassa kuvan bongatessa meni vain kylmät väreet uutisen lukiessa. Superisti onnea ja tsemppiä tulevaan!

 • Reply Veera Wednesday, November 16, 2016 at 12:03

  Paljon onnea pienestä rakkaudesta!

 • Reply Elina Wednesday, November 16, 2016 at 12:03

  Ihanaa!❤️
  Paljon onnea tuleville vanhemmille! :)

 • Reply Säde Wednesday, November 16, 2016 at 12:03

  Apua, tää kyllä tuli aivan yllätyksenä! Lämpimät onnittelut :)<3

 • Reply Kristiina / Cava blogi Wednesday, November 16, 2016 at 12:03

  Pelkkää rakkautta teidän ihanalle, pienelle perheelle ❤️❤️❤️

 • Reply MariK Wednesday, November 16, 2016 at 12:05

  Hurjan paljon onnea koko perheelle! Ihanaa vauvanodotusaikaa toivotellen :)

 • Reply Essiiij Wednesday, November 16, 2016 at 12:06

  Niin paljon onnea ihanasta uutisesta! Vuosia on tullut seurattua – en edes muista kuinka monta mutta ainakin rantapallon alusta asti. Ehdottomasti jatkan seuraamista tämän ja Mungobabynkin puolella! :) Vielä onneaonneaonnea! <3

  Ja nää kuvat muuten on aivan ihania ja niin täynnä rakkautta!

 • Reply Julianna Wednesday, November 16, 2016 at 12:06

  Oi onnea! Tämä kyllä tuli ihan puskista, ajattelin että mainitset vain teidän kihlauksesta :D

 • Reply Jasmin V. Wednesday, November 16, 2016 at 12:07

  Ihanaa, onneks olkoon! <3 Oon niin onnellinen teidän puolesta, että oon ihan vedet silmissä täällä :) Vielä kerran ihanaa!

 • Reply Ninde Wednesday, November 16, 2016 at 12:07

  Oii ihanaa paljo onnea teille!!! Ja hei hyvä idea jakaa blogi! Tuli mieleen et oisko sulla halua joskus kirjottaa juttuu bisneshommista? sulta löytyy kokemusta ja oot saanu pidetty blogin lukijamäärän ylhäällä vaik sisältö on muuttunu paljo ni jotain siihen liittyvää ehkä? Terkuin langoilla viel seittemän vuoden jälkeenkin

 • Reply Jenni Wednesday, November 16, 2016 at 12:08

  Oi ihanaa! ❤ Paljon onnea sinulle ja miehellesi! ❤❤

 • Reply Tuulia Wednesday, November 16, 2016 at 12:11

  Voi että, ihanaa, paljon onnea!! <3 Alan ehdottomasti seuraamaan Mungobabya ;) Yleensä en huomaa edes tuttujen raskautta ennen kuin asiasta kerrotaan, mutta jostaim syystä sun kohdalla oon jo vähän aikaa arvellut sun olevan raskaana ;) asut paljasti tän asian mulle!! Onnea odotukseen teille molemmille <3

 • Reply Susanna Laukka Wednesday, November 16, 2016 at 12:12

  Ihanaa, onnittelut!<3 Meni kylmät väreet ja tuli kyyneleet silmiin teidän puolesta. Ihanaa!!:)

 • Reply Maria Wednesday, November 16, 2016 at 12:13

  Onnea ihan mielettömästi Anna, olet tämän mielettömän ilon kyllä ansainnut! :) Itse juuri tädiksi tulleena tiedän, että se pieni nyytti on kyllä maailman ihanin ja herkin asia. <3 Hyvin olet saanut pidettyä tämän yllätyksen kyllä salassa, toivottavasti jaksat myös raskauden edetessä ja pienen tultua maailmaan päivitellä teidän juttuja, blogisi on mahtava!

 • Reply Suvi Wednesday, November 16, 2016 at 12:13

  WAU! Ihan mielettömät onnittelu Teidän koko perheelle!! Itku silmässä luin tätä postausta! <3

 • Reply Rosa Wednesday, November 16, 2016 at 12:14

  IHANAA! Paljon onnea!! <3 apua oon toimistolla ihan kyyneleissä ja samaan aikaan tulee kylmiä väreitä ja kainalot hikoaa. Ihan mahtavia uutisia! En meinannu pystyä lukemaan tätä postausta ees kun säntäilin sivulla ylös ja alas vaan :D voi että miten ihanaa! <2

 • Reply Sooy Wednesday, November 16, 2016 at 12:16

  Nämä uutiset pistivät itselleni suuren hymyn ja onnellisuuden tunteen teidän puolestanne! Hassua vaikka en sinua tunnekaan, niin monta vuotta blogia seuranneena tunnen pelkkää iloa. Onneksi olkoon! :)

 • Reply Sonjushka Wednesday, November 16, 2016 at 12:16

  Mä arvasin!!! Onnea, aivan ihania uutisia! <3 <3

 • Reply Emilia Wednesday, November 16, 2016 at 12:18

  Ihanaa😍 Näinkin sut kerran tähän viittaavassa paikassa kun itse tulin ulos ultrahuoneesta pallomahoineni ja taisit mennä samaiseen huoneeseen jälkeeni 😊 Odottelin innoissani tuleekohan näin ihania uutisia pian, Onnea teille aivan ihanasta uutisesta!

 • Reply S Wednesday, November 16, 2016 at 12:20

  Mä niin arvasin tän!!! Löysät asut ja Balin reissu ilman bikinikuvia somessa ;) Hurjasti onnea koko perheelle! Innolla seuraan mungobabyä, itse myös esikoista odotellaan, vaikkakin vasta ihan alussa :)

 • Reply Laura Wednesday, November 16, 2016 at 12:20

  ONNEA 😍

 • Reply Nowalle Wednesday, November 16, 2016 at 12:21

  Voih, sieltä se ilmoitus tuli <3 Jokin intuitio tiesikin tämän jo, ehkä me äidit jotenkin vaistotaan se toisistamme! Onnea tuhannesti te ihanat! Olen lukenut blogiasi Australian ajoista asti – olin silloin itsekin reissun päällä siellä 7kk. Nyt kahden pikkuisen äitinä rupean varmasti seuraamaan myös mammablogiasikin!

 • Reply Marjo Wednesday, November 16, 2016 at 12:21

  Herranjestas! Oikein isot onnittelut jsa sylikaupalla haleja! ❤Piti oikein tsekata, et eihän oo aprillipäivä 😁 Ei muuten tee yhtään hyvää omille vauvahaaveille!

 • Reply Pia Wednesday, November 16, 2016 at 12:21

  Oikein paljon onnea <3 Kyyneleet tuli silmään kun niin ihana uutinen.

 • Reply Elina Wednesday, November 16, 2016 at 12:22

  Voi ihanaaaaaa!!! Onnea ihan mielettömän paljon ❤️❤️❤️❤️ Niin ihania uutisia!! Meille siunaantui kesällä kaksi neitosta 😍 ei voi muuta sanoa, kun että ihanaa odotusta ja ihanaa tulevaa äitiyttä! ❤️❤️❤️ Innolla lukemaan uutta blogia! 😄❤️

 • Reply Sara Wednesday, November 16, 2016 at 12:23

  Paljon, paljon onnea teille :)! Olen todella iloinen puolestanne ja haluan kiittää sinua tästä mahtavasta blogista, jota olen jo vuosia seurannut. Koskaan en ole kommentoinut, mutta nyt tuli ekan kommentin aika. Innolla alan lukemaan myös uutta blogia.

 • Reply Jenna Wednesday, November 16, 2016 at 12:25

  Paljon onnea!

 • Reply Marsupilami Wednesday, November 16, 2016 at 12:25

  Jokin suuri ylläri oli odotettavissa sun päivityksistä päätellen, mutta pääsi kuitenkin yllättämään! Onnea hirmuisesti, toivottavasti vältyt kaikelta negatiiviselta postilta ja saat keskittyä vaan perheeseen <3 Nämä on aina niin ihania uutisia, vaikkei lähipiiriä koskettaisikaan :)

 • Reply Laura Wednesday, November 16, 2016 at 12:25

  Aivan ihana uutinen 😘 Onnea oikein paljon!

 • Reply Pirre Wednesday, November 16, 2016 at 12:26

  Ihanaa, todella paljon onnea!! ❤

 • Reply Jassu Wednesday, November 16, 2016 at 12:27

  En tienny että voi olla näin onnellinen jonkun täysin tuntemattoman puolesta! Hanat aukes samantie ku näin ensimäisen kuvan ja en meinannu edes malttaa lukee loppuun asti! Tuhannesti onnea perheenlisäyksestä <3 Ihan mahtavaa!! Kaikkea hyvää teille ja innolla jään odottamaan mungobabyn postauksia!!

 • Reply Anna Wednesday, November 16, 2016 at 12:28

  Vautsi onnea superisti! Täytyy myöntää, että olen jo pidempään sun kuvia selaillut sillä silmällä tutkien, että taidat olla raskaana. Ihana, että haluat raskaudesta ja vauvajutuista kirjottaa! :)

 • Reply Sanna Wednesday, November 16, 2016 at 12:32

  Ihanaa 😍😍 onnea koko perheelle

 • Reply ttuffi- Wednesday, November 16, 2016 at 12:36

  Sydänsilmäemoji x10000
  IHASTUTTAVAA <3333 ihanaa <<<<3333 en kestä ♡

 • Reply Sinii Wednesday, November 16, 2016 at 12:37

  Aivan ihanaa, sydämelliset onnittelut teille! <3 Upea uutinen näin työpäivän keskelle! Olen niin onnellinen teidän puolesta :)

 • Reply paulahelena Wednesday, November 16, 2016 at 12:38

  JESSS ARVASIN!!!! Puhe uudesta “projektista” alko niin sopivasti omaan raskauteen nähden, että väkisinkin tuli mieleen perheenlisäys :) Ihanaa, onnea! <3

 • Reply susanna Wednesday, November 16, 2016 at 12:44

  Tuhannesti onnea koko perheelle <3 näin nuorena ja lapsettomuushoidoissa käyneenä kun oma 2kk tyttö tuhisee vieressä tulee tippa jos toinenkin linssiin vauvauutisista ja ilo siitä että onni potkii muillakin :) onnea, tsemppiä odotukseen !

 • Reply Petra Wednesday, November 16, 2016 at 12:46

  Voi että!! Ihanaa, onneksi olkoon!! <3 Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti niin upeaa kuulla perheen lisäyksestä! <3

 • Reply idahhh Wednesday, November 16, 2016 at 12:46

  Kauan jo blogiasi seuranneena olen niin onnellinen kun vaikutat miehesi tapaamisen jälkeen niin onnelliselta ja hyvinvoivalta. Se näkyy ja huokuu blogistasi ja sellaista on mukava lukea ja seurata :) hirmusti onnea siis koko perheelle tulevasta perheenlisäyksestä <3

 • Reply Umppa Wednesday, November 16, 2016 at 12:46

  ♡♡♡♡

 • Reply Minnea/Minnean muruja Wednesday, November 16, 2016 at 12:51

  Isot onnittelut sekä rantapallon kuusivuotissuhteesta että raskaudesta :) Olen kaikessa hiljaisuudessa lukenut blogiasi jo ennen rantapallo-aikaakin.
  Mielenkiinnolla alan seuraamaan myös toista blogiasi!

 • Reply Have an Ice Day Wednesday, November 16, 2016 at 12:53

  Ihana uutinen, onnea odotukseen <3

 • Reply Sofia Wednesday, November 16, 2016 at 12:55

  Aivan ihana uutinen, paljonpaljon onnea teille! Susta tulee kyllä ihan huikee äiti lapsellesi.

 • Reply Kate Wednesday, November 16, 2016 at 12:57

  Oh! I know IT! I’m folowing your instagram…. And once a time, i was think “she’s looks different but Amazing…Probably she Is a pregnant!” Congratulations! :-)

 • Reply Minna Wednesday, November 16, 2016 at 12:58

  Super paljon onnea teille kaikille! <3 <3 <3 :)

 • Reply audreyhia Wednesday, November 16, 2016 at 13:00

  Oikein oikein paljon onnea ja rakkautta teille!

 • Reply Samm Wednesday, November 16, 2016 at 13:02

  Huikean paljon onnea koko perheelle! :) <3 Ja hyvää blogisynttäriä myös! Ihania uutisia ja arvokkaita asioita :)

 • Reply Kia Wednesday, November 16, 2016 at 13:04

  Aivan ihania uutisia!! Olinkin jossain mielen sopukoissa aavistellut tälläisiä uutisia :) Onnea hurjasti teille molemmille<3

 • Reply Kati Wednesday, November 16, 2016 at 13:06

  Äärettömän paljon onnea, aivan ihania uutisia! Hassua kuinka iloiseksi ja onnelliseksi sitä voikin tulla ihmisen puolesta, jonka tietää vain näin blogin kautta.

  Olen seurannut vuosia blogiasi, sen ja sinun itsesi kasvua. Mungolife on ollut inspiraation ja voimaantumisen tyyssija. Vaikka vauva-asiat eivät ole todellakaan itselläni ajankohtaisia, niin varmasti alan seuraamaan myös Mungobabya!

  Vielä kerran, suuret onnittelut sinulle ja miehellesi tulevasta perheenjäsenestä :)

 • Reply Eeva Wednesday, November 16, 2016 at 13:06

  Apuaaa!! Miten voikin olla näin innoissaan toisen vauvauutisista vaikkei edes tunne! Paljon onnea ja rakkautta teille molemmille! :)

 • Reply -A Wednesday, November 16, 2016 at 13:07

  Paljon onnea perheen lisäyksestä!

 • Reply Heli Wednesday, November 16, 2016 at 13:08

  Voi ei, minä täällä itken työpistelläni toimistolla, ONNEA!! <3 Aivan ihania uutisia, onnea onnea onnea miljoonasti koko perheelle. <3

 • Reply SS Wednesday, November 16, 2016 at 13:11

  Tuntuu jotenkin oudolta ilahtua näin kovin tuntemattoman, tai pelkän blogin kautta tuntemani, ihmisen asioista, mutta haluan vain sanoa, että olen todella onnellinen sun ja teidän puolesta. IHANA UUTINEN, ONNEA! :)

 • Reply Mimi Wednesday, November 16, 2016 at 13:11

  Onnea <3 <3 <3 Jään innolla seuraamaan mungonabyn tulevia käänteitä! Ihanaa raskausaikaa sinulle :)

 • Reply Jenya Wednesday, November 16, 2016 at 13:11

  Ihania uutisia! Onneksi olkoon molemmille! Lisäättehän mungobabyn blogloviniin että sieltäkin kautta pääsee seuraamaan :)

 • Reply elts Wednesday, November 16, 2016 at 13:13

  Meikäläisellä loksahti kyl nyt leuka lattiaan!!! Hyvällä tavalla siis, haha. Todella, todella paljon onnea teille, ootte onnenne ansainnu <3

 • Reply Eva Wednesday, November 16, 2016 at 13:16

  Onneks olkoon hirmuisesti! :) Oon jo vuosia ollu sun lukija, joten oon sillee “kiintynyt” suhun ihmisenä ja vaikka en tunne sua henkilökohtaisesti niin kyllä oon aidosti iloinen sun puolesta! Kaikkea hyvää sinulle! <3

 • Reply Mari Wednesday, November 16, 2016 at 13:22

  Paljon onnea teille molemmille ja perheillenne tietenkin myös! Tämäpä tuli iloisena yllätyksenä :) ompa ihanaa päästä lukemaan sun kirjoittamaa vauvablogia, koska sun tekstit saa aina miettimään vaikka ja mitä asioita elämässä. Eri perspektiiveistäkin välillä. Vaikka vauvat eivät olekaan omalla kohdallani todellakaan ajainkohtaista niin tulen silti lukemaan uutta mungobaby blogiasi! Vielä kerran onnea ja tsemppiä uusiin kokemuksiin :)

 • Reply Emppuliina Wednesday, November 16, 2016 at 13:30

  Ihana uutinen <3 Vaikka oon kyllä odottanut tätä tietoa, sillä oon asukuvista ja instagramista huomannut että aika löysiä yläosia ollut asuissa ;) Ja tosiaan bikinikuva reissusta oli mutta selästä :D Ei vaan tietenkään kehtaa kysyä, ettet koe liian tunkeilevaksi koska ethän sitä nyt kommenttiboksissa olisi paljastanutkaan :)

 • Reply Jasmin Wednesday, November 16, 2016 at 13:33

  Sylin täydeltä onnea teille ja ihanaa odotusaikaa!<3 Huippua, että saa lukea sinun juttuja myös Mungobabyn puolella! :)

 • Reply Riikka Wednesday, November 16, 2016 at 13:43

  Voi miten upea uutinen! Valtavasti onnea teille, ja onnellista odotusaikaa! ❤

 • Reply Laura Wednesday, November 16, 2016 at 13:47

  Paljon onnea! <3 Ihana uutinen!! Ja kävipä tässä tänä aamuna eräs hassu sattuma. En oo lukenu sun blogia säännöllisesti pitkään aikaan (noin 2,5 vuoteen mikä on kulunut siitä kun oma lapseni syntyi), mutta tänä aamuna tulit mieleen. Sun postaukset tulee sillon tällöin vastaan facebookin seinällä ja välillä niitä selailen. Edellistä lukemisesta on kylläkin nyt useampi kuukausi. Mutta jostain kumman syystä tänä aamuna ajattelin, että milloinhan sinun suunnalta on odotettavissa raskausuutisia. Ja nyt törmäsin tähän postaukseen facebookissa. Mutta vielä kerran onnea teidän perheelle <3

 • Reply Niina Wednesday, November 16, 2016 at 13:58

  Ihan herkille veti näin ihana uutinen.
  Onnea hirmuisesti! <3

 • Reply Ellunen Wednesday, November 16, 2016 at 14:00

  Ihana uutinen, paljon onnea! <3 Tippa tuli linssiin kun tätä luin. <3 Innolla alan seuraamaan vauvablogia, itse myös vauvasta haaveilevana.

 • Reply Laura Wednesday, November 16, 2016 at 14:14

  Tuhannesti onnea teidän ihan omalle pienelle perheelle! ❤

 • Reply Outi Wednesday, November 16, 2016 at 14:20

  Onnea hurjan paljon <3 Niin ihana uutinen. Hassua kuinka ilahtunut voikaan olla ventovieraiden puolesta :)

 • Reply Elli Wednesday, November 16, 2016 at 14:23

  Oi oikein paljon onnea!! <3

 • Reply Jadepupu Wednesday, November 16, 2016 at 14:29

  Olen niin onnellinen puolestasi, Anna. Tai siis, olen onnellinen teidän molempien puolesta! Kaikkea hyvää odotusaikaan!

 • Reply Hemppe Wednesday, November 16, 2016 at 14:32

  Oikein paljon onnea kummallekin, oon niiiiiiiin onnellinen teidän puolestanne!!! Ihana, ihana uutinen <3

 • Reply Elina Wednesday, November 16, 2016 at 14:37

  Paljon onnea molemmille! Aivan ihana uutinen. :)

 • Reply Kristamarie Wednesday, November 16, 2016 at 14:43

  Apua!! Ihania uutisia paljon onnea! Teille tulee kyllä niin kaunis/komea lapsi, että oksat pois. Oon seurannut sun blogia sellaiset 6-7 vuotta ja ollut ihan huikeaa seurata sun matkaa. Vielä kerran paljon paljon onnea, ihan herkistyin tästä uutisesta ❤️

 • Reply Heidi Wednesday, November 16, 2016 at 14:45

  Valtavasti onnea ja rakkautte teidän perheelle <3 Kaikkea hyvää odotukseen ja uuteen mullistavaan elämäntilanteeseen! Oon seurannut sun blogia vuosikaudet ja tämä uutinen sai minut onnen kyyneliin! <3

  Meillä on ensimmäisen lapsen laskettuaika vapun jälkeen ja en olisi ikinä uskonut toivoa, että ultimaattinen lempibloggaajnia sattuisi pitämään blogia aiheesta, joka liippaa niin läheltä omaa elämää! Kiitos Anna!

 • Reply Mimo Wednesday, November 16, 2016 at 14:46

  Ihanaa ❤️!! Tuhannesti onnea❤️❤️

 • Reply noora Wednesday, November 16, 2016 at 14:51

  Paljon onnea! <3

 • Reply -A- Wednesday, November 16, 2016 at 14:54

  Oikein paljon onnea teille, hienoin uutinen mitä voikaan lukijoille (tai kenelle vaan) jakaa! <3 Täytyy sanoa, että arvasin tällaisia uutisia tulevan; puhuit huikeista suurista muutoksista, muttamyös asusi olleet jotenkin erilaisia. (Sanon tämän hyvällä, asusi olleet edelleen kauniita). Meillä on 7-vuotiaat kaksoset, elämämme ihanin lahja.

 • Reply Heidi Wednesday, November 16, 2016 at 14:56

  Paljon onnea teille! :) Voi että, miten voikaan toisten onnesta ilahtua!<3

 • Reply J Wednesday, November 16, 2016 at 14:56

  Paljon onnea, ihanaa! <3

  Suosittelen muuten ottamaan selvää raskaudenaikaisesta kemikaalien käytöstä, kemikaalien jättäminen minimiin on yksi parhaista tavoista taata oman lapsen terveys sikiöstä vanhuuteen saakka ja toisin kuin perintötekijöihin tai ympäristötekijöihin, kemikaalien käyttöön voi itse vaikuttaa <3 Tämä on todella tärkeä asia, kiitos jos kirjoitat tästä, se olisi tehokas tapa saada tietoa leviämään <3 Itse raskausaikana luin, että etenkin hiusten värjääminen, kynsilakka ja huulipuna ovat kiellettyjen listalla, googlettamalla löytyy paljon hyvää tietoa.

 • Reply Siiri Wednesday, November 16, 2016 at 15:01

  Ihana uutinen, paljon onnea odotukseen!<3 Täällä odotellaan jouluvauvaa saapuvaksi :)

 • Reply Jonna P Wednesday, November 16, 2016 at 15:07

  Paljon onnea koko perheelle :)

 • Reply primrose Wednesday, November 16, 2016 at 15:07

  Paljon paljon onnea ja ihanaa odotusaikaa! Upeaa että halusit jakaa kanssamme näin hienoja uutisia! <3

 • Reply ulla Wednesday, November 16, 2016 at 15:07

  Todella isot onnittelut, oon niin iloinen sun puolestasi! Muistaakseni oon jo vuodesta 2007 seurannut sun menoasi ja tiedän, että teet aivan loistavan lapsiblogin, jota on ilo seurata tulevina vuosina :)

 • Reply Kia Wednesday, November 16, 2016 at 15:16

  Ihan mielettömästi onnea! Meillä on myös toiveissa ollut perheenlisäys mieheni kanssa. Nyt on pari pettymystä jo takana, joten toivon todella, että saan joskus läheisille ilmoittaa samanlaiset uutiset. Pystyn silti vielä iloitsemaan toisten puolesta :) Jään innolla odottamaan baby-blogia.

 • Reply Leija Wednesday, November 16, 2016 at 15:17

  Onnee!! 😘

 • Reply Mira Wednesday, November 16, 2016 at 15:26

  Voi kuinka ihanaa!! Onnea ihan hirveästi! Mä oikein hihkasin onnesta kun näin ensimmäisen kuvan ja oma mies kattoi mua kuin hullua. Miten onnellinen voikaan olla toisen puolesta. Sä oot aina ollut mun lempi bloggaaja kaikin puolin, olit mun pakopaikka rankan vauvavuoteen aikana ja no edelleenkin haha :) joka tapauksessa ihan huimasti onnea! ❤️

 • Reply Sade Wednesday, November 16, 2016 at 15:27

  Paljon paljon onnea! ❤️ Oon lukenut sun blogia ihan alkuajoista lähtien, ja vaikka en oikeasti tunnekkaan sua niin on ihana kuulla tällaisia uutisia 😊

 • Reply Katja Wednesday, November 16, 2016 at 15:33

  Paljon onnea teille molemmille ❤ ihania uutisia, onnea siis sekä raskaudesta että vuosipäivästä :) ehdottomasti laitan mungobabyn nimen ja osoitteen muistiin, jotta pääsen sinnekin seurailemaan :)

 • Reply Enpu Wednesday, November 16, 2016 at 15:41

  eeeikä, ihanaa!! paljon, paljon onnea koko perheelle. Ihania uutisia <3

 • Reply Hansutar Wednesday, November 16, 2016 at 15:59

  I-H-A-N-A-A!!!!!!!!! <3

 • Reply Anni Wednesday, November 16, 2016 at 16:07

  Mielettömän paljon onnea !<3 Tajutonta, kuinka onnelliseksi voi toisten puolesta tulla, vaikka ei olla koskaan tavattukaan :)

 • Reply Pikkuäiti Wednesday, November 16, 2016 at 16:08

  Ihanaa!! Onnea <3 susta on jotenkin huokunut todellinen rauha ja mä oon arvannut vähän tätä. Myös asujen perusteella. Mutta silti ihanaihana uutinen.lukea aion molempia blogeja <3 onnea myös tulevalle isälle.

 • Reply Kata Wednesday, November 16, 2016 at 16:10

  Ihanaa, onnea Anna teille molemmille <3 Varmasti tulen käymään myös Mungobabyn puolella vaikka lapsikiintiö omalta osaltani onkin jo täynnä :D

 • Reply Camilla Wednesday, November 16, 2016 at 16:11

  Onnea tuleville vanhemmille <3

 • Reply Sanna Wednesday, November 16, 2016 at 16:31

  Aivan ihana uutinen – onneksi olkoon teille! :) Hetken oon jo asiaa aavistellut. Jännä, miten monen bloggaajan raskauden oon vaan aavistanut. Vaikken teitä tunnekaan, uskon teistä tulevan aivan upeat vanhemmat! Kiitos kun jaoit tämän, ihana jakaa tätä iloa teidän kanssa!

  Ja onnea myös 6 vuodesta Rantapallossa!

 • Reply Laura / Laura's Itinerary Wednesday, November 16, 2016 at 16:39

  Melkein tuli itku, onnittelut sydämeni pohjasta koko perheelle! ❤️💙❤️💙❤️💙❤️

 • Reply Laura Wednesday, November 16, 2016 at 16:44

  Valtavan paljon ONNEA ANNA JA MIEHESI!! :) <3 aivan ihania uutisia!! Ja niin kauniiden kuvienkin saattelemina. Ihanaa, että tulee myös vauvablogi, sillä vaikka aihe ei itselleni vielä ole ajankohtainen, niin palan halusta seurata kaikkia ihania vauvahöpinöitä, se kun tulee olemaan tietenkin suuri osa "uutta" elämääsi. :) jee, kuinka ihanaa kerrassaan! Paljon pusuja ja haleja ja onnellista odotuksen aikaa, on kiva päästä seuraamaan odotusta kanssanne. Onko asunnossanne muuten huone pikkuiselle, en muista oletko maininnut huonemäärää? :) tulinpas iloiseksi uutisista.

 • Reply Mirja Wednesday, November 16, 2016 at 16:51

  Paljon Onnea! <3

 • Reply Anne-Mari Wednesday, November 16, 2016 at 16:56

  Oi, ihania uutisia! Valtavasti onnea! <3

 • Reply Minna Wednesday, November 16, 2016 at 16:57

  Mielettömän paljon onnea tulevalle perheelle!! ❤❤❤

 • Reply Helene Wednesday, November 16, 2016 at 17:17

  OI ihanaa, oikein paljon onnea sekä sinulle että miehellesi! Todella hyvin olet saanut (onneksi) pidettyä asian salassa täällä blogissa, raskauden alkuvaiheen haluaa ymmärrettävästi pitää vain omien läheisten tiedossa. Olet näyttänyt tosi säteilevän kauniilta blogikuvissa syksyn aikana, mahdollinen väsymys ja pahoinvointi ei ole millään tavalla paistanut kuvistasi.
  Mukavaa odotusaikaa, seuraan mielelläni odotustasi ja vauvajuttuja sekä täällä että Mungobabyn puolella! Kaikkea hyvää teidän perheelle :)

 • Reply Plaz^ Wednesday, November 16, 2016 at 17:39

  Ihana uutinen, onnea teille kummallekin!

 • Reply Annika Wednesday, November 16, 2016 at 17:51

  Onnea!! Ihanaa, alan lukemaan sun blogia! Eilen meillä oli ultrassa yllätys, jos kaikki menee hyvin niin meille tulee kaksoset kesällä! Paljon tsemppiä ja onnea teille!

 • Reply CcC Wednesday, November 16, 2016 at 17:51

  Ihana uutinen! Suuren suuret onnittelut! <3 Olen vilpittömästi onnellinen puolestanne :) Oma pieni ihme potkii juuri mahassa ja toivottavasti pysyykin siellä vielä 7-8vkoa <3 Ihana päästä seuraamaan Mungobabyä!

 • Reply Miia Wednesday, November 16, 2016 at 18:05

  Oikein paljon onnea teille! Aivan ihania uutisia! :) <3 Jään innolla odottamaan tulevaa myös Mungobabyn puolelle!

 • Reply Tiia Wednesday, November 16, 2016 at 18:05

  Tuhannesti onnea ja iloa teille molemmille! <3 Toivon teille ihanaa odotusaikaa! :) <3

 • Reply Tuuli Wednesday, November 16, 2016 at 18:34

  Ihania uutisia!onnea teille 💗

 • Reply matiks Wednesday, November 16, 2016 at 19:03

  Onneaaaaaaaaaaaaaa!!! :) Hih, onneks mies lähti ulos koiran kanssa, olis varmaa pikkusen ihmetellyt, kun aloin itekseni huutamaan jotakin IIIH tms :D

 • Reply Sanni Wednesday, November 16, 2016 at 19:40

  Ihania uutisia! Sydämelliset onnittelut! <3

 • Reply IraCassandra Wednesday, November 16, 2016 at 20:20

  IHANA UUTINEN! Mielettömästi onnea! Hassua miten onnellinen voikaan olla tuntemattoman ihmisen puolesta, vaikka blogiasi kyllä olenkin seurannut melkein alusta saakka! Ihanaa odotusaikaa teille <3

 • Reply Heli Wednesday, November 16, 2016 at 20:57

  ONNEAONNEAONNEA <3

 • Reply Sara Wednesday, November 16, 2016 at 21:52

  Jotenkin osasin aavistaa tämän uutisen. :-) Aivan ihana asia, onneksi olkoon teille!

 • Reply So Wednesday, November 16, 2016 at 21:57

  Mielettömän paljon onnea! Eihän ihanempia uutisia voi olla <3

 • Reply Ellu Wednesday, November 16, 2016 at 22:20

  Olen seurannut blogiasi lähes sen alkuajoista lähtien. Lukiessani tätä postausta ihan liikutuin! Vaikken sua tunnekaan, olen todella iloinen sun puolesta ja löytämästäsi onnesta! On ollut ilo seurata blogin kautta matkaa, jota olet bloggaajana ja elämässäsi tehnyt. Antoipa tämä postaus toivoa itsellekin siitä, että joskus vielä löytäisin jonkun arkea jakamaan :)

 • Reply Satu Wednesday, November 16, 2016 at 22:27

  Ihania uutisia, hirmuisen paljon onnea täältäkin sulle ja miehellesi! :)

 • Reply Mari Thursday, November 17, 2016 at 02:54

  Paljon Onnea! :-)

 • Reply Krista Thursday, November 17, 2016 at 06:28

  Siis voi ei Anna nyt menee työmatkalla ripsarit poskille :’) <3

 • Reply Nimetön Thursday, November 17, 2016 at 08:01

  Oi aivan ihanaa! Olen itsekin nyt ensimmäistä kertaa raskaana ja on ihanaa, kun on pari blogia, joita seurata tästäkin aihepiiristä. Onhan tämä raskausaika jotain aivan ihmeellistä <3 Onneksi olkoon teille!

 • Reply meow Thursday, November 17, 2016 at 09:44

  Ihania uutisia! Paljon onnea!! <3

 • Reply Katariina Thursday, November 17, 2016 at 12:49

  Voi miten ihana uutinen!😊💓 Oikein paljon onnea teille molemmille!💞💙❤

 • Reply ninamaria Thursday, November 17, 2016 at 21:31

  Todella ihana uutinen! Mungobaby <3 Niin suloista että halkean kohta! :D Hirmuisesti onnea teille! :)

 • Reply Saija Thursday, November 17, 2016 at 21:42

  Voi miten iloiseksi tää uutinen tekikään mut! Onnea hurjasti teille molemmille!

 • Reply Krisu Thursday, November 17, 2016 at 23:40

  Paljon onnea, Anna! Aivan ihania uutisia ❤

 • Reply Nede Friday, November 18, 2016 at 05:54

  Onnea koko perheelle! <3

 • Reply Suvi Friday, November 18, 2016 at 19:05

  Vau! Ihania ja mahtavia uutisia! Onnea teille tosi paljon!! <3 :) Olen onnellinen teidän puolestanne! :) <3

 • Reply Marianne Sunday, November 20, 2016 at 21:10

  Onneksi olkoon, olen niin iloinen puolestanne!😍 Odotan innolla mungobabya, itsekin yli vuosi sitten sain lapsen ja uskon että tästä saa lisää mielenkiintoista luettavaa.

 • Reply Anni Tuesday, November 22, 2016 at 20:16

  Suuren suuret onnittelut ihanista uutisista! Juuri esikoiseni saaneena aihe on hyvin lähellä sydäntäni, ja olen niin onnellinen, että sinä pääset kokemaan näitä ihania asioita rakkaasi kanssa!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post