Beige and fluffy // Kuopio

beigeasu (1 of 13)

Mulla on niin mahtava fiilis, että saatan poksahtaa ihan hetkenä minä hyvänsä. Tiedättekö kun välillä on niitä viikkoja, tai päiviä, kun kaikki roska kasaantuu niskaan? Esim. joku ryöstetään Balilla ja sit sen kone hajoo ja kaikkee muuta sellaista :D Ja sitten onkin niitä viikkoja ja päiviä, kun kaikki asiat vaan onnistuu ja kaikki pienetkin asiat kääntyy voitoksi ja mahtavaksi. Tänään on sellainen päivä. Okei, se alkoi pienellä alkushokilla, kuten koko maailmalla varmasti. Toisaalta, eipä rapakon takana ollut hyviä ehdokkaita, vaan toinen toistaan huonompia, joten aamu meni lähinnä naureskellessa ja ihmetellessä, millainenkohan sirkus kohta saadaan koko maailmaan.

Kävimme tänään Benkun kanssa trimmaajalla, ja siitä tuli ihan hullun söpö! Muuten olen ollut kotona suurimmaksi osin tämän päivän ja valmistellut tämän talven isoja juttuja. Ihania onnistumisia ja mahtavia uutisia on tullut tänään, enkä malta odottaa, että voin jakaa näitä kaikkia asioita kanssanne. Ja tiedän, ihan tosi ärsyttävää, että kerron mutten kerro, mutta ihan minustakin riippumattomista syistä on pitänyt pitää tällaista salaisuuksien verhoa yllä. Samalla olen kuitenkin niin into piukeena ihan kaikesta täällä, että vaikea olla sanomatta mitään. Joka tapauksessa, bloggaaja on todella onnellinen ja iloinen, ja pääsen pian jakamaan uutisia kanssanne :)

beigeasu (3 of 13)

beigeasu (2 of 13)

beigeasu (11 of 13)

beigeasu (13 of 13)

beigeasu (9 of 13)
beigeasu (4 of 13)

Mun oli tarkoitus tehdä tänään suursiivous kotona, mutta oli liikaa kaikkea superkivaa, ja nyt istun täällä ja ihmettelen, miten tää päivä vaan hujahti ohitse. Mulla ois hirvee kasa huutisjuttujakin, jotka on tarkoitus kuvata, ja siellä on niin kivoja talvijuttujakin, että ois kiva saada ne vihdoin esille. Lisäksi haluaisin vihdoin saada suursiivouksen kaappiini tehtyä, koska tällä hetkellä koko kaappi on ihan räjähtänyt kolmen viikon reissun jäljiltä, ja en löydä sieltä niitä mun lempivaatteita millään. Toisaalta, jotenkin on sellainen kutina, että 80 % mun tän talven pukeutumisesta tulee näyttää samalta kuin tässä asussa. Nahkahousut / farkut, Coltit / bootsit, jonkunvärinen Acne Canada ja muhkea neule. Mitäpä turhaan muuttamaan tuttua kaavaa :D

Tällä kertaa mustan kaverina oli harmaan sijana beigeä ja vaalean ruskeaa. H&M:n mohairneuleista tässä on ihan superpitkät ja hukuttavat hihat, mikä on ihan parasta talvella! Mä myös rakastan kaikkia vajaamittahihaisia takkeja, joten tällaisen muhkeat hihat on oiva vaatekappale niiden alle. Pakko myöntää, että nahkahousujen paska puoli on se, että ne ei kyllä pidä yhtään lämpöä, ei ainakaan nämä tekonahkahousut. Toisaalta en ole mistään löytänyt aitonahkaisia, jotka olisi yhtä hyvät jalkaan. Harmi kun näistä ei mistään löydy yhtä isompaa kokoa, että alle mahtuisi superpaksut sukkikset. Ohuet lämmittää ees vähän ja näiden liitto Coltien kanssa lämmittää mieltä sen verran, että kestän tuon pienen viileyden reisissä :D

beigeasu (5 of 13)

beigeasu (6 of 13)

beigeasu (7 of 13)

beigeasu (8 of 13)
beigeasu (12 of 13)

H&M neule (tämä,*tykkään myös tästä ja tästä)
BURBERRY takki (*tykkään myös tästä)
KN COLLECTION pipo (tämä,*tykkään myös tästä)
RIVER ISLAND tekonahkahousut (*aitonahkaiset tästä)
ACNE huivi (*edullinen kashmirversio tästä)
LOUIS VUITTON laukku (*tykkään myös tästä)
ACNE nilkkurit (*tykkään myös näistä, näistä ja näistä)

beigeasu (10 of 13)
Mitäs te tykkäätte asusta? Toimiiko vai ei? 

* Kaupallisia linkkejä

1+

You Might Also Like

33 Comments

 • Reply Miisa Wednesday, November 9, 2016 at 20:08

  Hei! Miten huollat yleensä neuleesi? Villakammalla, nukkakoneella?

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 22:29

   Mä pakastan tai tuuletan partsilla :) Ja sitten nukkakoneella pahimmat nukat pois :)

 • Reply Maria Wednesday, November 9, 2016 at 20:26

  Tuo neule ois ihana, mut mä en yhtään voi käyttää ees 1% villa/mohair neuletta ja se raastaa mua :( Vaatekaapista puuttuu se villapaita joka ois tosi muhkee ja mihin vois oikeesti KÄÄRIYTYÄ. Mut ihan kaikki neuleet on nykyään tota saakelin kutinamateriaalia….
  Sitten kun löytyy puuvillainen, on se joku napapaita 3/4 hihoilla, kiitos muoti <3

  • Reply Paula Wednesday, November 9, 2016 at 22:12

   Ootko kokeillu alpakanvillaa? Siitä must sanotaan ettei kutita yhtä paljon ku normivilla :)

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 22:29

   Hmmm, mun on pakko sanoa, että mun mielestä toi ei esim. kutita yhtään, mutta ehkä mä en oo niin herkkä :) Ja esim. alpakka ja merino ei musta kutita, tosin merino on ehkä liian ohutta tarkoitukseen :)

  • Reply MarI Wednesday, November 9, 2016 at 22:57

   Voi sama!!! Mulle ei käy mikään villa! Ei myöskään merino, alpakka tai edes kashmir! Puuvilla, silkki ja pellava sopivat ja tosiaan laadukkaita, kauniita puuvillaneuleita on todella vaikea löytää!!

   • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 22:58

    Eiiiiii, kamala kohtalo :D Mä en kestäisi, kashmir on maailman ihanimman tuntuinen vaate :D

 • Reply Emmi Wednesday, November 9, 2016 at 20:33

  Missä koossa sun neule on? Onko kutiava? Aivan ihana asu!

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 22:30

   Mulla on M (muistelisin) ja mua ei ainakaan kutita, mut vaikee sanoo mikä on kenenkin sietokyky. Tuossa on alla ohut silkkitoppi, mut ei se musta kyllä kutita :)

 • Reply Johanna Wednesday, November 9, 2016 at 20:37

  Nätti asu, kaunis olet niinkuin aina! Olen lähdössä pikku reissulle ja taidan kopioida tuon lookin matkalle! :)

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 22:30

   Kiva kuulla :)

 • Reply Aino Wednesday, November 9, 2016 at 21:35

  Ihana asu! 😊

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 22:30

   Kiitoksia :)

 • Reply Henna Wednesday, November 9, 2016 at 23:21

  Oot kyllä varmaan inspiroivin talvipukeutuja, kehen oon törmännyt :) Yksinkertaisen kaunista <3

  • Reply Anna Thursday, November 10, 2016 at 09:07

   Voi kiitoksia :)

 • Reply H Wednesday, November 9, 2016 at 23:49

  Toimii oikein hyvin, tosi kivalta (ja mukavalta) näyttää!

  • Reply Anna Thursday, November 10, 2016 at 09:08

   Kiitoksia :)

 • Reply Jonna Thursday, November 10, 2016 at 07:41

  Blogiasi sieltä ihan alkuvuosilta asti seuranneena pakko sanoa, että on jotekin hienoa ollut seurata, minne sun tie aina on vienyt ja minkälaisia uusia tuulia vuodet tuoneet :) Harvoin tulee jätettyä kommenttia, mutta nyt Anna kiitos inspiroivasta ja mielenkiintoisesta blogistasi <3 Mun tyttäreni on nyt 16v ja näen hänessä samanoloista rohkeutta ja temperamenttia tarttua ja vaikuttaa asioihin, kuin olen täällä sun blogissasi nähnyt :)

  • Reply Anna Thursday, November 10, 2016 at 09:08

   Voi miten ihanaa kuulla :) Kiitoksia ja tsemppiä tyttären kanssa jatkossa :D Veikkaan, että niin oma äitini sanoisi tässä vaiheessa :D :D

 • Reply miumau Thursday, November 10, 2016 at 10:33

  Moi, hyvin toimii ja aivan täydellinen takin väri! Saisko siitä tarkempia koodeja, että mikä takki Burberryltä ja vieläkö niitä olisi tilattavissa jostain?

 • Reply Janinaa Thursday, November 10, 2016 at 11:59

  Tykkään paljon asusta ja näytät super kauniilta näissä kuvissa :)

 • Reply Ninni Thursday, November 10, 2016 at 13:45

  Musta ois kiva kuulla perustelu sille, minkä takia susta Hillary olisi ollut huono vaihtoehto presidentiksi kun mainitsit että ehdokkaat on toinen toistaan huonompia. Vaikka me ei jenkeissä ollakaan eikä näinollen sillä olisi ollu äänestyksenkään kannalta mitään merkitystä, niin musta silti tuntuu että jopa tänne asti on levinnyt Trumpin ja Trumpin kannattajien levittävä propaganda Hillaryn huonoudesta. Puhtoista, täydellistä politiikkoa ei taida olla olemassakaan, mutta myös fakta ja huhut sekoittuvat aika hyvin keskenään ja varsinkin Hillaryn kohdalla mun mielestä se tapahtui aika voimakkaasti ja oli se syy miksi Hillarya ei valittu. Ja se on sääli, varsinkin kun vastapuolena nyt oli ehkä pahin vaihtoehto ikinä.
  Hillary on oikesti aika piinkova nainen, joka ajaa tasa-arvoa, haluaisi koventaa aselakeja, parantaa terveydenhuoltoa ja uskoo ilmastonmuutokseen. Trump kaikkea tota vastaan.

 • Reply Anne-Mari Thursday, November 10, 2016 at 18:24

  Kaunis talviasu! :)

 • Reply Emmi Thursday, November 10, 2016 at 21:22

  Mä en voi kun vaan kateellisena ihailla sinua, oot vaan niin JÄÄTÄVÄN täydellinen oli sinulla päällä mitä hyvänsä :D Voin tunnustaa, että olen tässä vuodesta 2008 yrittäny matkia sinua asukokonaisuuksilla ja suurin piirtein tukka on jo luonnostaan tuota sävyä, mutta en minä vaan osaa olla noin tyrmäävän kaunis! :D Olen jo luovuttanut ja näin kotiäitinä tyylinikin on valitettavasti kokenut järkyttävän kolauksen, mutta olen päättänyt kun arki koittaa ensi keväänä, että LUPAAN tai edes YRITÄN näyttää taas hyvältä :’D

 • Reply Poppeli Thursday, November 10, 2016 at 23:09

  Tämä saattaa olla ihan pöhkö kysymys, mutta tulipahan kuitenkin mieleeni näin pimeään vuodenaikaan. Käytätkö sä heijastinta, ja jos käytät, ootko keksinyt sillä saralla jonkinlaisen tyylikkään ratkaisun? Itse oman turvallisuuteni vuoksi sellaista käytän, mutta onhan ne nyt aika rumia ja ei millään tavalla ainakaan kruunaa huolella valittuja asukokonaisuuksia. Vai lieneekö vain ikävä tosiasia, että turvallisuutta ja tyyliä ei ole luotu yhteen :D

  • Reply Kirsi Thursday, November 10, 2016 at 23:16

   Harva heijastin ihan totaalisen tyylikäs on, mutta pakko tulla sanomaan, että mulla itselläni on vähän tän tyyppinen sulka-heijastin http://www.heijastinkauppa.fi/product/11/pieni-sulka–heijastin-design-aaltorenvall-valkoinen
   ja vaikkei se tyylikkäin mahdollinen ratkaisu ole, kyllä se kirkkaan vihreät nallet tai Osuuspankin logon voittaa :’D

   On ollut tarkoitus etsiä käsiin myös tupsun muotoinen heijastin, sellaista oon kuulut myös! Eli kyllä niitä edea ihan ok vaihtoehtoja kuitenkin on, itse kun en kyllä ilman heijastinta kovin herkästi ulos lähtisi pimeällä :)

  • Reply Tiiu Friday, November 11, 2016 at 00:10

   Vähän OT, mutta ne vakuutusyhtiö IF:in muodikkaiksi mainostamat heijastinasusteet on mielestäni täyttä horroria. (Ja itse käytän ihan tavallisia narun päässä roikkuvia heijastimia kaupungissa ja heijastinliiviä maaseudulla.)

 • Reply Ansku Friday, November 11, 2016 at 06:54

  Kauneimmat kuvat susta ikinä!

 • Reply Sari Friday, November 11, 2016 at 14:37

  Voi jestas, et turhaan ole monen pukeutumisidoli! Materiaalien leikki ja kaikki ihanan sointuvat värit, aivan mahtavaa <3 Kauniita kuvia kaikin puolin, toi tukka ja silmämeikki tekee kyllä kirsikkakeon kakun päälle! :-)

 • Reply Emma Friday, November 11, 2016 at 15:32

  Ihan mielettömän söpö ja tyylikäs perusasu, ja ihania kuvia! Innolla odotan sun uutisia, kiva jos ne saa sut noin hyvälle tuulelle! :) Kivaa viikonloppua!

 • Reply Jade Friday, November 11, 2016 at 16:41

  Hei, kysyisin että mikä meikkivoide ja sävy sulla oli näissä kuvissa? Etsinnässä olisi vaalea ja kuulas sävy, mutta tarpeeksi peittävä ja kestävä meikkivoide. Näyttää tosi hyvältä.

 • Reply Evelina Friday, November 11, 2016 at 22:25

  Moi! Ohi postauksen aiheen, mutta oon ymmärtänyt, että oot useemman kerran käynyt Balilla ja siitä olis nyt kysymys! :)

  Eli osaatko sanoa, onko sinne järkeä matkustaa helmikuussa? Käsittääkseni siellä on sadekausi sillon ja monessa paikassa lukee, että paras aika matkustaa sinne on kesä-syksy. Onko sulla omakohtaista kokemusta, että millainen sää siellä mahdollisesti oikeasti on sadekaudella ja vaikuttaako se esim. palveluihin ja tarjontaan tms..?

  Kauheen ristiriitaista tietoa aiheesta, joku sanoo, ettei kahen viikon reissulla kannata ottaa sitä riskiä, että sataa 24/7 ja toiset taas sanoo, että vettä tulee lähinnä kuuroina ja hyvin voi helmikuussakin mennä.

  Oon tässä yrittänyt kerätä tietoa ihmisiltä, joiden tiedän Balista oikeesti paljon tietävän. Pakko päästä helmikuussa lämpimään, vaikka alunperin mietittiin, että tämä talvi pärjätään Suomessa.. Viikko talvea takana ja mieli muuttui :D Nyt harkinassa Bali tai Kuuba!

 • Reply susannamari4 Monday, November 14, 2016 at 09:58

  Jatkan samaa linjaa kun muut kommentoijat: aivan upea asu ja tukkakin sointuu kauniisti väreihin! Näistä kuvista saa itsekin inspistä talvipukeutumiseen, kun talvi meinaa aina muuten masentaa. Ihana Anna. <3

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post