LAST WINTER…

furla-7-of-13

Nyt kun talvi on virallisesti alkanut ja olen kerännyt lämpimimmät vaatteet käyttöön, kurkkasin hieman viime talven postausten puolelle. Samalla nappasin sieltä viime talven lemppareita listaksi, sillä uskon viime talvisten suosikkieni olevan tänäkin talvena reippaasti käytössä :)

VIIME TALVEN LEMPIASUNI

black-9-of-12

black-2-of-12

Näin jälkeenpäin katsottuna tämä musketööriksi nimeämäni asu oli suosikkini viimevuotisista talviasuista. Pitääkin etsiä nuo housut jostain kaapin perukoilta ja kokeilla niitä tänä vuonnakin ylipolvensaappaidan kanssa, sen verran kivalta tuo nimittäin edelleen omaan silmääni näyttää! Voisin myös ottaa tuon Dubai-rusketuksen takaisin, nimittäin Balilla ei aurinko jostain syystä juuri tarttunut tänä vuonna :(

Postauksen ylimpänä kuvana oleva asu on myöskin yksi suosikkejani viime talvelta. Tuo kerrostettu mukava asu toimi arjessa hirveän hyvin ja nyt kun vanha Guessin sotilaallinen harmaa takkini on kaivettu taas käyttöön, voisi jotakin samantyyppistä harkita tällekin vuodelle :)

LEMPIKENGÄT

VALKOBLEISKA-2-of-14

Viime talvena rakastin selkeästi farkkujen (tai minkä tahansa) yhdistämistä noihin Zaran huiman korkeisiin ylipolvensaappaisiini. Tänä vuonna en ole jotenkin vielä ehtinyt noilla kekkuloimaan, mutta lienee olevan jo korkea aika!

Mukavuuskengistä voiton vievät kyllä nämä:

sunnuntai-10-of-14

sunnuntai-6-of-14

Oh yess, pörrövuoriset rouheat bootsit olivat tänäänkin jalassa, ja niissä kyllä kävelee mielellään vaikka lopputalven. Ei liukastele, ei tule kylmä ja sopii kaikkeen. Viime vuonna useampi lukijani kiitteli tästä vinkistä, ja tänäkin vuonna näitä näyttäisi olevan myynnissä! Hyvin hyvin lämpimästi suosittelen näitä kaikille! Jos haluatte yhtä lämpimät kengät kuin Uggit, mutta pitävällä pohjalla ja märänkestolla, niin nuo on parhaat mahdolliset talven pelastajat!

Coltit saavat kunniamaininnan myöskin, parhaat nilkkurit, mitä maa päällään kantaa :)

Näistä kuvista päästäänkin..

LEMPITAKKI

takki-7-of-18

takki-12-of-18

Koreasta tilaamani tekokelsiturkki oli talven käytetyin takki, ja niin on varmasti tänäkin vuonna. Vedin tuon pari päivää sitten pitkästä aikaa päälle, ja voi että! Kuin vanhaa ystävää olisi halannut! Niin lämmin, niin pehmeä, niin muhkea! Täydellinen!

canadagoose-1-of-11

Toisaalta myös Canada Goose on ollut yksi suosikkejani viime vuonna, nimittäin siinä ei koskaan ollut kylmä. Ei edes silloin kun oli -27 astetta.

VILLI KORTTI

harrypotter-7-of-22

Siskoltani joululahjaksi saamani poncho on varmasti tänäkin vuonna käytössä usein, ja tässä on yksi lemppariasujani viime talvelta myöskin. Jos tyhjentäisin vaatekaappini vain kymmeneen vaatekappaleeseen, tuo Dubaista ostamani mohair-neulemekko olisi varmasti yksi jäljellejäävistä vaatteista. Mikään muu vaate ei ole yhtä ihanan lämmin ja mukava talveen!

LEMPIASUSTE

furla-6-of-13

Acnen Canada joka sävyssä, mutta erityisesti tuossa viininpunaisessa. Ei vaan ole ihanampaa piristystä harmaanmustiin asuihin :)

Ja loppukevennyksenä…

harrypotter-20-of-22

… Asiaan liittymätön kuva vauvaBenjistä. En kestä miten paljon se on vuodessa kasvanut!!

Mikä oli teidän suosikkiasunne viime vuonna? Tai suosikkivaatekappale? Millaisia asuja haluaisitte tänä vuonna nähdä? 

1+

You Might Also Like

33 Comments

 • Reply Milla Tuesday, November 8, 2016 at 21:24

  Moi Anna!

  Tosi kivoja asuja mielestäni kaikki, lempparein on tuo ensimmäisen kuvan asu!

  Tässä kuumeisena kotona maatessa, ajattelin selailla sun vanhoja postauksia. Oon ollut sun lukija ihan alusta saakka, ja harmikseni huomasin, että vanhimpia postauksia ei enää näy lainkaan? :/ Harmi, niitä olisi ollut kiva lueskella :)

  Hyvää Joulun odotusta ja rapsutuksia Benjille! 😘

  – Milla

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:44

   Kiitoksia :) Mä oon laittanut pois vanhat postaukset, koska ne ei enää ole ajankohtaisia, ja on vähän outoa, jos koko elämä monen vuoden ajalta on esillä :) Kiitoksia ja samoin sinne :)

 • Reply Henna Tuesday, November 8, 2016 at 21:28

  Tuo eka asu on mun mieleen! Viininpunainen canada kyllä kruunaa koko asun :)

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:44

   Kiitoksia :)

 • Reply Paula Tuesday, November 8, 2016 at 21:33

  Osaatko sanoa saako noita Colteja enää mistään? :/ Oon yrittäny etsiä mutta tuloksetta.

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:43

   En oo nähnyt missään :/ Pistoleita taitaa olla, mutta Colteja en oo nähny :/

 • Reply Paula Tuesday, November 8, 2016 at 21:34

  Vitsit noi kengät olis täydelliset mutten viitti tilata sovittamatta, mul on sen verran epätavallisen muotonen jalka et ihan kaikki kengät ei sovi ja oon liian laiska palauttamisrumbaan. Jos liikut joskus helsingissä noi jalassa niin saanko sovittaa, tarjoon kahvit :D

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:43

   Hahahahha :D Pidetään mielessä, jos oon siellä päin lähiaikoina :D

 • Reply Heidi Tuesday, November 8, 2016 at 22:57

  Lempiasuja on eka, toka ja poncho:) Ihana banneri taas kerran! Aina jokaisen uuden kohdalla mietin, että se on hienoin tähänastisista ja taas niin kävi:D näytät hurjan upealta!

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:42

   Hahaha, kiitoksia, korkea aika päivittää lumiseen :)

 • Reply Katar Tuesday, November 8, 2016 at 23:25

  Tilasin nuo bootsit ja tänään hain postista. Aivan parhaat, niin pehmeät ja lämpimät. Että kiitos vinkistä :)

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:42

   Jee, mahtavaa kuulla :) ne on kyllä ihan parhaat talvikengät :)

 • Reply Manta Wednesday, November 9, 2016 at 08:29

  Mikä malli tuo sinun Canada Goose on?

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:42

   Mulla on Expedition :)

 • Reply Jenni Wednesday, November 9, 2016 at 10:48

  Voi että tuo harmaa pitkä villakangastakki on täydellinen! Onkohan tuolle jotain nimeä jos lähtisin internetin ihmeellisestä maailmasta tonkimaan?

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:41

   Ei mitään käryä, se on ehkä 10 v vanha ja Guessin :)

   • Reply H Wednesday, November 9, 2016 at 23:45

    Waaat? Näyttää ihan uudelta! Taitaa olla melko hyvää laatua :)

    • Reply Anna Thursday, November 10, 2016 at 09:07

     Joo, on muuten ihan uudenveroisessa kunnossakin :D

 • Reply Minski Wednesday, November 9, 2016 at 14:17

  Aivan ihana tuo tokavika missä noi saappaat ja poncho<3 täytyy kyllä nostaa sulle hattua! Miten ihmeessä pysyt pystyssä noilla saappailla tuolla lumihangessa!?! Oivoi osaisinpa mäki :D tänääki kirosin koko saatanan talven johonki..! Toi lumi on vaa nii perseestä ku ei voi käyttää kivoja vaatteita ku liukastuu :D

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:41

   Kiitoksia :) Ja joo, aika liukastahan noilla on, mutta kovalla yrityksellä ja tsempillä :D

 • Reply Anni Wednesday, November 9, 2016 at 19:13

  Aaaahhh rakastan tota sun pitkää harmaata villakangastakkia, malli näyttää ihan täydelliseltä! Toivottavasti löytäisin itsellenikin jonkin vastaavan :) harmaita on kyllä kaupoissa ties kuinka paljon, mutta just tollanen pidempi ja vielä noilla napeilla, perrrfect!!

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 19:40

   Kiitoksia, se on kyllä ihana! Harmi, että oon ostanu sen joskus 18-vuotiaana, nii vois olla kyllä yhtä kokoa isompi :D

 • Reply Riitta Wednesday, November 9, 2016 at 21:21

  Siis apua, väitätkö oikeesti että mahdut samoihin housuihin kun 18-vuotiaana?! Tästä vuoden takaisestakin on tullut tähän päivään jo monen monta kiloa, saatika siihen kun blogia aloittelit. Tyhmää valehdella, kun lihomisen näkee selkeästi.

  • Reply Anna Wednesday, November 9, 2016 at 21:42

   Missä on puhuttu 10 vuotta vanhoista housuista? :D 10 vuotta vanha takki menee oikein näppärästi päälle edelleen, kiitos vaan :) Ja painavampikin olen vain neljä kiloa siitä, mitä olin 18-vuotiaana, että en nyt lähtisi lihomisesta puhumaan :D Viime vuodestakaan ei taida olla kuin yksi kilo enemmän, ja edelleen samat nahkahousut, samassa koossa käytössä :D BMI 22 -ihmiselle lihomisesta puhuminen ylipäätään kertoo ihan vaan ja ainoastaan omasta tyhmyydestä :D Löysemmät vaatteet eivät tarkoita lihomista :)

   Suosittelen pienimuotoista itsensä kehittämistä tai optikkoa. Ensi kerralla kun päätät kommentoida toisten painoja, niin teethän sen omalla kuvallasi, voidaan sitten yhdessä katsoa, minkänäköisellä ja -kokoisella ihmisellä on omasta mielestään oikeus keskustella muiden lihomisesta :D

   • Reply Maiju Wednesday, November 9, 2016 at 23:07

    Tulee aina sellanen iso”mitähän vittua” kun näkee tollasia kommentteja. En pysty käsittämään, et tollasii juttuja voi kehdata laukoo ääneen. Tai muutenki edes ajattelemaan noin ilkeesti ja ääliömaisesti. Epäilemättä se kertoo juurikin ko. henkilön tyhmyydestä ja sivistyksen puutteesta. Huoh.
    Mut hyvä vastaus Anna! Jaksat aina näpäyttää idiootteja! Nautin salaa ;-)))

    • Reply Anna Thursday, November 10, 2016 at 09:07

     Joo, tuon ihmisen on oltava kyllä todella huonosti kasvatettu, koska ei kukaan hyvin kasvatettu ihminen vertaa toisten painoista keskustelua poliitikon työn arvioimiseen :D Mulla tulee aina joku tarve tapella tuulimyllyjä vastaan, vaikka todellisuudessa se on turhaa. Ei noin tyhmä ihminen siitä yhtään viisastu :D

   • Reply Riitta Thursday, November 10, 2016 at 07:13

    Eipä sinullakaan mikään aikuismainen ja toisia arvostava vastaus ole. Miltä minun pitäisi sitten mielestäsi näyttää että saan sanojesi mukaan “arvioida” toisen lihomista? Laihemmalta kuin sinä vai? Vaiko samanpainoiselta kun 18-vuotiaana? Oli miten oli, minun mielestäni voin esimerkiksi keskustella poliitikon ammattitaidosta olematta yhtään parempi politikko. Ainakin sinä tapauksesa voin, että se poliitikko valehtelisi.

    Itse keksit, että sanoin että olet lihava tai että painoindeksissäsi olisi jotain vikaa sinänsä. Se kuulostaa ihan tavaliselta ja sinä näytät ihan tavalliselta, mutta et samalta kun nuorena. Ja miksi pitäisi? Laittaa ärsyttämään, kun valhdellaan että juu eikä ei ole tuonut yhtään kiloa, vaikka sen selvästi näkee. Ainakin sitten rumiinrakenne on hyvinkin muuttunut, ellei kiloista ole kyse. Minkä kuvan se antaa sinusta, kun on pakko joka toisessa postauksessa todistella kuinka sitä samoihin housuihin mahdutaan? Ja sit heti perän kuulutetaan kuinka olet tyytyväinen itseesi. Vaikea kuvitella.

    • Reply Anna Thursday, November 10, 2016 at 09:03

     Onneksi näit vaivaa kirjoittaaksesi kommentin, joka pidemmälle todistaa kuinka no, anteeksi vaan, tyhmä olet.

     Mielestäni minkään näköisellä ihmisellä ei ole varaa kommentoida toisten “lihomista” tai kritisoida toisen painoa.

     Mielesi köyhyydestä ja täydellisestä käytöstapojen puutteesta kertoo jotakin sekin, että mielestäsi poliitikon ammattitaidosta keskustelu on sama asia kuin painokesksutelu. Toinen on ihan hyväksyttävä keskustelunaihe yhteiskunnallisesti (miten politikko tekee työnsä), mutta toisten ulkonäön kommentoimista ei hyväksytä. Ei kenenkään, ei poliitikon, ei bloggaajan, ei Sinun.

     Minä en ole valehdellut missään mitään. Jos sinä olet niin älyttömän tyhmä, ettet erota housuja takista, niin sehän ei sitten ole kenenkään muun ongelma :D Minä en ole puhunut 10 vuotta vanhoista housuista, minä olen puhunut 10 vuotta vanhasta TAKISTA :D

     Kertoo myös omasta tyhmyydestäsi, jos et pysty ymmärtämään, että paino voi pysyä samana, vaikka ruumiinrakenne muuttuisi.

     Kertoo jotakin sinusta, että mielestäsi minä hoen joka toisessa postauksessa mahtuvani samoihin housuihin :D Minä en ole asiasta puhunut, mutta jos olet noin pakkomielteinen, niin kertoo se kyllä enemmän sinun mielen pienoisesta häiriintymisestä kuin minu “valehtelusta”.

     Minä olen a) lähes samankokoinen kuin nuorena ja samankokoinen ja samanpainoinen kuin esim. viime tai toissavuonna, b) tyytyväinen itseeni ja c) sujut kroppani kanssa aivan täysin 100 %. Minä itse asiassa rakastan sitä.

     Minä en ole sujut kaltaistesi ääliöiden kanssa, jotka eivät itse osaa lukea ja sitten kokevat oikeudekseen muiden painon puimisen. No offence, mutta suosittelisin edelleen optikkokäyntiä, lukukyvyn kehittämistä tai vaikka pientä pollan tarkastusta :D

    • Reply Kata Thursday, November 10, 2016 at 10:30

     Kuules Riitta, painaa voi saman verran vaikka 10 vuotta vaikka ruumiinrakenne muuttuukin. Elävä todiste on äitini, vajaa 40v sitten painoi saman verran kuin nytkin :D ruumiinrakenne lasten myötä on vaan muuttunut, se on täysin luonnollista! Ja kaiken lisäksi Anna kyllä puhui TAKISTA eikä housuista :)

 • Reply H Wednesday, November 9, 2016 at 23:48

  Nää on kaikki tosi kivoja! Mistä nuo korkeavyötäröiset mustat housut on? Oon yrittänyt metsästää vastaavia..

  • Reply Anna Thursday, November 10, 2016 at 09:07

   Ne on Lindexistä pari kesää sitten ostettu :)

 • Reply Laura Kaskenpää Thursday, November 10, 2016 at 15:43

  Mikä koko siulla on canada goosen takista? Itse harkinnut ostoa mutta en pääse sovittaa niin pitää sokkona tilata😊

 • Reply Tai Friday, November 11, 2016 at 08:43

  Hei, minkähän merkkinen tuo Koreasta tilaamasi takki on? :) onkohan niitä enää saatavilla? Upea!

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post