Right now

IMG_20161103_211509_resized_20161103_091726655

Näköala edessäni juuri nyt on sangen lämmin ja mukava. Huhhh, miten pitkä päivä takana! Just tulimme kotiin äsken, ja lähdin aamulla jo kahdeksan aikaan liikkeelle. Palaverit, pressipäivät ja muut on nyt hoidettu, ja mikä parasta, sain viettää lähes koko pitkän päivän äidin kanssa.

On jotenkin ihan superonnellinen olo just nyt.

Tänään oon onnellinen…

… tästä koiralaumasta, jotka painii mun jaloissa. Benji on ottanut vanhempien kodin taas ihan omaksi ja palvoo meidän äitiä. En tiedä miten se kestää lähteä takaisin Kuopioon huomenna. On maailman ihaninta seurata poikien painia, nyt kun Simbakin on hyväksynyt Benjin täysin. Täällä on koko ajan hirveä meininki päällä. Benji ei tainnut edes huomata, että me oltiin reissussa. Mikään ei saa niin iloiseksi kun nää kolme ääliötä, jotka pörrää ympärillä.

… eilisestä ensilumesta. Tosin siitä oli vielä muakin onnellisempi Benji. Ja Jedi. Niitä ei oikein haluu saada sisälle, vaan ne pyörii tuolla naamat valkoisena lumesta.

… takkatulesta. Jos jotakin mä kaipaan uudessa asunnossamme, niin takkaa. No, onneksi siitä voi nauttia vanhempien luona enemmän.

… että oon saanut kaikki säädöt säädettyä, ja nyt mulla on ihan omantuntuinen kone, puhelin ja kaikki. Tuntuu, että muutamat vastoinkäymiset viikon ajalta on nyt täysin pyyhkiytyny mielestä.

IMG_20161103_144620_resized_20161103_091725969

… että nyt kun mä en oo enää päivätöissä sidottu toimistoon, mulla on useammin mahdollisuus viettää välillä aikaa Helsingissä, ja nyt kun miehellä oli työmatka Helsinkiin täksi viikoksi, ollaan saatu olla yhdessä ja viettää laatuaikaa perheen kanssa.

… että olen voinut viettää koko pitkän päivän äidin kanssa laatuaikaa viettäen.

… että mulla on maailman sekopäisin, hulluin, mutta ihanin perhe.

… että voin viettää illan maailman parhaan miehen kainalossa pari viime jaksoa NVUta katsellen.

… talvesta. Jotenkin tänä vuonna se tekee mut onnelliseksi. Inhoan loskapaskakeliä, ja toivon kovasti, että nyt pysyis pakkaset ja lumet lopputalven. On ihanan valoisaa ja tunnelmallista, kun ulkona on valkoinen lumipeite.

IMG_20161103_172047_resized_20161103_091725302

… siitä, että huomenna pääsee kotiin. Vaikka äitin luona on kivaa, on ihanaa pitkästä aikaa päästä kotiin! Olen melkein kolme viikkoa ollut pois Kuopiosta, ja on aivan ihanaa päästä omaan sänkyyn, omaan kotiin. Onkin jo koti-ikävä.

… mielenkiintoisista työprojekteista ja palavereista, joissa pääsin käymään tänään.

… että mun on vaan tosi hyvä olla just nyt. Sohvan nurkassa, maailman parasta teetä edessäni (English Tea Shopin Tropical -maku, parasta!), parhaassa seurassa, kaikki erinomaisen hyvin.

… että kaikki häsellys ja kiire viimeiseltä muutamalta viikolta on virallisesti ohi, ja pääsee taas kiinni kunnon arkeen :)

Ja okei. Oon myös ihan vähän onnellinen siitä, että löysin tänään vahingossa maailman ihanimman pitsimekon ja ihanan neulemekon. Vahingossa, koska olin itse asiassa hakemassa vaan hakemassa pipoa ja nahkalapasia.

Mikä teidät tekee tänään onnelliseksi? 

0

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Maria Thursday, November 3, 2016 at 23:28

  Tänään vietetty seminaaripäivä teki onnelliseksi, kun näki ihan sattumalta monta entistä työkaveria ja tutustui samalla moneen uuteen ihmiseen ja pääsi juomaan kuoharia Sky Bariin :)

 • Reply Marine Friday, November 4, 2016 at 08:16

  Onnelliseksi tekee tänään rauhassa herätty aamu. Miehen kanssa lähdetään vähän myöhemmin kaupungille joten saatiin koko perhe köllötellä rauhassa sängyssä, koirien kanssa. Ja syy miksi lähdetään kaupungille eikä töihin on että menemme tekemään asuntokaupat maailman ihanimmasta omasta talosta. Johon pääsemme muuttamaan ennen joulua <3. Parasta ikinä. Ja maanantaina lähdemme etelään.

 • Reply Nea Friday, November 4, 2016 at 09:59

  Mut teki onnelliseksi kun pääs kotiin poikaystävän luo pitkän päivän jälkeen ja tehtiin lettuja :)
  Mistä löyty kiva neulemekko? Tuntuu että niitä on vähän joka kaupassa mut mikään ei oo täydellinen :D

 • Reply Paula Friday, November 4, 2016 at 13:48

  Olipas ihana postaus :) Mut itseni tekee on onnelliseksi joka päivä tyttären nauru ja hänen suukottelu ja halailu <3

 • Reply A Friday, November 4, 2016 at 17:02

  Löytyikö nahkalapasia? Jos löytyi niin mistä, jos ei, niin tiedätkö mistä kannattaisi lähteä hakemaan… ?

 • Reply Hessu Friday, November 4, 2016 at 19:16

  Tosi kiva postaus! Mulla on ollut nyt erityisen onnellinen olo kun mies on hemmotellut hoitamalla lasta tavallista enemmän ja olen saanut olla rauhassa kotona ja tehdä omia juttuja. Olen joka päivä onnellinen kivasta työpaikasta, ihanasta kodista ja perheestä :)

 • Reply Salla Saturday, November 5, 2016 at 11:25

  Mut teki tänä aamuna onnelliseksi se, että sai herätä rauhassa miehen kainalosta ja syötiin aamupalaa yhdessä ja ulkona satoi samalla hiljakseen isoja lumihiutaleita <3

 • Reply shala Saturday, November 5, 2016 at 13:26

  Hei sä kun oot käynyt Dubaissa, mitä hotellia/aluetta voisit suositella? Päivät tarkoitus viettää rannalla, illat kaupungilla/ostareilla.

  Sitten muistelen että lisäsit tänne tai instaan kuvan kun olitte aavikolla dune buggeilla, pääsittekö siis itse ajamaan ja paljonko maksoi? :) Kaavailen miehelle (innokas off-road harrastaja) ylläriä…

 • Leave a Reply

  Previous Post Next Post